hits

Konkurransetid

 • 30.09.2013 kl. 16:56

AVSLUTTET

Tusen takk for den hyggelige responsen på det forrige innlegget! Dere er så snille alle sammen! Siden dere er så greie tenkte jeg å ha en liten konkurranse for dere. Jeg trekker to vinnere som får et av mobildekslene dere ser under hver. Snøhvit går til iPhone 5 og Eiffeltårnet går til 4S.

Det eneste dere må gjøre er å like Facebooksiden min her og legge igjen en kommentar med hvem av de to dere helst vil vinne. Jeg kommer til å sjekke at vinneren har likt siden min, hvis den ikke har det trekker jeg bare på nytt. 

Husk å legge igjen e-posten deres da, slik at jeg får kontaktet dere!

Noen som har lyst til å vinne?  

- Sara

Høstbilder fra i går

 • 30.09.2013 kl. 08:20

God mandag fininger! Tenkte å dele litt bilder jeg tok i går med dere. Var som sagt i St. Hanshaugen-parken i går med Matias og da ble det tatt en god del bilder. Tror vi kom hjem med nesten 500 bilder faktisk! Vi prøvde oss litt frem med å bruke manuelle innstillinger på kameraet, så det ble en del ubrukelige bilder. Likevel lærte vi masse i går, det er jo av feil man lærer? Her er i hvert fall et lite utvalg av det vi tok. 

Når man finner en tauhuske går det ikke an å bare gå forbi. Det må dokumenteres! Og slik ble det. Tok veldig mange bilder her, mange av de var i fart og utrolig nok ble de ganske gode. Matias som skal ha krediten for det da, jeg bare svingte meg og hadde det gøy. 

Tok et bilde av selve tauet, synes det passet veldig godt i svart hvitt. 

Dette var kanskje ikke det beste bildet som ble tatt, men det var litt vanskelig å stå nesten nede i bekken og fotografere uten å miste balansen. Likte uansett bildet litt, boblene ble så søte. Åh høstløv, veldig oppbrukt, men uansett et veldig fint motiv å ta bilde av. Fargene er så utrolig fine på denne tiden, tror faktisk høsten kommer på andre plass over mine favorittårstider, etter sommer så klart. Våren er også fin, fordi da er sommeren nær, men det er det ofte grått og trist i overgangen fra vinter til vår før ting rekker å spire.  

Dette har Matias tatt, men jeg likte det så godt. Redigerte litt på det og synes det ble fint. Regner med at han synes det er greit jeg legger det ut.Fine kjæresten min! Han er veldig lite glad i å bli tatt bilde av, men synes han var flink og lot meg få lov i går. Synes dette bildet ble veldig fint av han, han ser så betenkt ut. 

Har en del mer også, men dere skal få slippe å se alle. Da hadde dere sittet å scrollet på denne siden en evighet. Matias tok en del bilder av meg også, kan legge ut noen av de i morgen. 

Hva synes dere om bildene? 

- Sara

Macarons hos Pascal og søndagstur i parken

 • 29.09.2013 kl. 19:31

Hei alle søte! Har dere være ute å nytt det fine været i dag? Eller har det i det hele tatt vært bra vær der du bor? Her har det vært skjønn sol i dag og ikke så altfor kaldt i lufta heller. Perfekt dag for å ta litt bilder ute. Først tok vi en liten kaffekopp og en macaron hos Pascal. Åhh, er ikke de macaronene best så vet ikke jeg. I tillegg var det utrolig koselig der, med fransk musikk i bakgrunnen og croissanter på fat. Et lite stykke Frankrike på St. Hanshaugen! Denne her var med mørk sjokoladesmak. Ser den ikke bare herlig ut? 

Da vi var ferdige gikk vi til St. Hanshaugenparken for å ta litt bilder. Har faktisk aldri tenkt over hvor mange fine steder det er for fotografering der. Vi drev på å tok bilder i flere timer faktisk, så har utrolig mange bilder å gå igjennom. Likte godt det her av høstens farger. Veldig typisk bilde å ta da, men jeg synes bladene var så fine. 

Matias tok også litt bilder av meg, blant annet dinglende i et tau. Haha, utrolig gøy å huske rundt som et lite barn igjen. Skal få redigert flere bilder så skal dere får se! Nå må vi få i oss litt middag her, før vi sulter! Håper dere har det bra og at dere snart er klare for en ny uke? Kanskje noen av dere er så heldige å har høstferie? 

- Sara

Burgundy nails

 • 29.09.2013 kl. 13:55

Hei! Fikk så lyst til å lakke neglene mine i går, så jeg rotet rundt i boksen med neglelakker og fant til min store glede en burgunderrød neglelakk. Den er veldig mørk og kan nesten se svart ut på avstand, det synes jeg bare er kult. Digger fargen, var faktisk ikke klar over at jeg hadde den heller! Så nå er neglene mine høstfine i en skikkelig høstfarge. Synes det kan være greit å lakke neglene i farger som går til det meste av klær, det er liksom ikke så enkelt å finne antrekk som passer til knallrosa neglelakk. I hvert fall tenker jeg sånn i høst- og vintermånedene. 

Hva synes dere? Liker dere forresten disse flaskene til Coca Cola light? Synes det er kult at de har samarbeidet med Marc Jacobs jeg, liker utseende på flaskene så godt! 

- Sara

Perfekt lørdag

 • 28.09.2013 kl. 18:14

Titter innom en siste gang i dag for å ønske dere en fin lørdagskveld! Håper helgen deres er fin. Nå skal vi sette oss ned med litt obligatorisk lørdagstaco og siste rest av Breaking Bad episodene. Har litt blanede følelser om at det snart er slutt. Siden det er så spennende vil jeg jo gjerne vite hvordan det ender, men så vil jeg ikke at det skal ta slutt. Regner med at dere kjenner den følelsen? 

Hva er lørdagsplanene deres? 

- Sara

Put a ring on it

 • 28.09.2013 kl. 16:35

Jeg har alltid vært glad i å bruker ringer som tilbehør, og gjerne litt store ringer. Nå har trenden dog snudd litt, og små tynne ringer er veldig populært. I tillegg skal de gjerne sitte på det ytterste leddet av fingeren. Jeg liker dette kjempegodt og synes det ser veldig kult ut. Har ikke skaffet meg slike ringer ennå selv, men bestiller muligens et par fra Ebay. Det får du en liten pakke med slike ringer til ca. 15 kroner, og det synes jeg er en veldig grei pris. 

Utrolig søte, ikke sant? Liker de små med evighetsmerket på, og de med hjerte. Synes disse ringene blir litt mer hverdagslige, kunne godt brukt disse på skolen for eksempel. 

Her er derimot mine ringer. Store klumper, med mye pynt. Liker mange av disse veldig godt, men det blir mest til at jeg bruker de hvis jeg skal noe spesielt. 

Bruker dere ofte ringer? Og hva synes dere om trenden med tynne ringer?

- Sara 

Morningtime

 • 28.09.2013 kl. 12:49

God morgen dere! Nå er vel morgenstunden forbi hos de fleste av oss, jeg sitter bare her å koser meg litt med en tekopp og boken til Jenny Skavlan. Søker etter litt DIY-inspirasjon, har så lyst til å lage noe, men vet ikke hva. Fikk et godt tips fra en leser i går, om at det ikke var så vanskelig å lage statementsmykke likevel. Vurderer å stikke ned på Panduro Hobby en tur, kanskje de ha noe som faller i smak. Ellers så har jo Jenny oppskrifter på så mye kult, men da trenger jeg å kjøpe litt stoff. Ikke lett å bestemme seg! Snart kommer hun jo med en ny bok, gleder meg til se den. 

En av mine favoritter om dagen, grønn te med sitronsmak. Nam!

Jeg får titte litt til, kanskje se et par youtubevideoer for mer inspirasjon. Post gjerne youtubevideoer eller andre forslag til DIY hvis du vil i kommentarfeltet. 

Hatt en fin start på dagen? 

- Sara 

Make a statement

 • 27.09.2013 kl. 15:32

Statementsmykker er utrolig kult, og kommer i mange forskjellige former og farger. Et slikt smykke gjør så mye med et antrekk, og kan kombineres med det meste. Disse smykkene er jo midt i blinken for høstens festligheter og julebordsesongen. Jeg sliter dog litt med å finne det perfekte smykket, et par av de jeg har er veldig fine, men jeg jakter fortsatt på "det perfekte". Jeg har vurdert lage et selv, men tror det er utrolig mye jobb. Noen som har prøvd det før? Uansett, så satt jeg å tittet litt rundt her om dagen og ble helt forelsket i smykkene til By Lopes. Synes smykkene og fargekombinasjonene er så fine. Det kule er at de tar imot bestillinger, slik at man kan få akkurat de fargene man har lyst på. 


Kule smykker? 

Har kikket litt rundt på Nelly og andre nettbutikker også, men har ofte litt kjedelige farger. Denne gangen har jeg lyst på et smykke med masse kule farger, som kan være med å pynte opp ett ellers enkelt antrekk. Jeg får tenke litt på det, se på et par DIY videoer, kanskje jeg tør å prøve meg på et hjemmelaget. 

Hva synes du om statementsmykker? 

- Sara

Shoppingkveld på Urban og eplekake

 • 27.09.2013 kl. 12:35

Overskriften beskriver kvelden i går ganske godt synes jeg! Fant ut at vi skulle stikke på shoppingkvled på Urban Karl Johan i går, hvor fine Kristin fra bloggen styleconnection var for å gi råd og tips. Synes hun har veldig kul stil, i tillegg er hun utrolig sprudlende og blid! Hele butikken hadde 30% rabatt og de holdt konkurranser. Fikk med meg en enkel topp, viser den sikkert på om ikke lenge. Men fy søren, i går var det kaldt! Det var faktisk meldt minusgrader på natten. Kjenner jeg ikke er helt klar for minusgrader ennå. 

Da vi kom hjem bestemte vi oss for å bake en eplekake. Denne er helt uten sukker og mel, brukte kakemixen til funksjonell mat. Den ble ganske god, i tilegg serverte vi den med vaniljeis uten sukker fra Hennig Olsen. Hvorfor ikke prøve å gjøre gode ting som hører høsten med litt sunnere? I hvert fall når man skal spise det i hverdagen. 

Har du prøvd noen av produktene til Funkskjonell mat?

- Sara 

Change of plans

 • 26.09.2013 kl. 16:22

Jeg innså på vei ned til sentrum ista at jeg fikk altfor dårlig tid til å komme meg til Sandvika, så da droppet jeg like gjerne hele greia. De har samme opplegg på Strømmen Storsenter på lørdag, kanskje jeg drar dit isteden? Vi får se. Siden jeg likevel satt på bussen bestemte jeg meg for å være pliktoppfyllende og låne en pensumbok på biblioteket, vi trenger den til mandag så jeg måtte hatt den uansett. Fikk meg derfor en fin tur ut likevel, stoppet også på Nationaltheatret og tok meg en kaffe på Kaffehuset Friele. Herregud for en god mocca de har der! Det må være en av Oslos beste. Noen som har smakt den? 

Det ble altså ingen spennende bilder fra dagen i dag, men et lite bilde av kaffekoppen min skal dere da få! Nå er jeg hjemme igjen, og har tenkt til å lese litt i boken så jeg slipper å lese så mye i helgen. Det blir nok også et par episoder med Breaking Bad i kveld, tenk at serien snart er slutt! Breaking Bad er en av mine favorittserier, hvis dere ikke har sett det ennå må dere bare gjøre det. Den er ulikt noe annet jeg har sett før, og for en som studerer medier og kommunikasjon blir man jo bare helt oppslukt i kameraføring og effekter de bruker. Så god vil jeg også bli en dag! 

Noen som ser på Breaking Bad?

- Sara

Tur til Sandvika Storsenter

 • 26.09.2013 kl. 12:58

Siden jeg har fri i dag tenkte jeg å ta turen til Sandvika Storsenter. Vi som bor i Oslo er heldige og kan ta en gratisbuss som går rett til senteret, det liker jeg! I dag skal det være noe Top Model-opplegg der og jeg liker (som dere sikkert har fått med dere) å dra rundt på spennende arrangementer. I tillegg er det så sjelden jeg drar til Sandvika, så nå synes jeg det var på tide. Senteret er jo veldig stort så det må man utnytte. Kanskje jeg er så heldig at jeg finner noen flere julegaver? 

Nå skal jeg bare ordne meg ferdig så drar jeg. Kan sikkert få tatt litt bilder i dag, så kommer det et innlegg i kveld når jeg kommer hjem. 

Noen planer for dagen? Er det forresten noen fler som skal dit? 

- Sara

Pysjamasparty

 • 25.09.2013 kl. 20:41

Hvis det er en ting jeg virkelig liker med høsten så er det å være innendørs på mørke kvelder med kosetøy på seg. Pysjamaser er så herlig å gå med og butikkene bugner av søte og behagelige godbiter. Jeg vil tro det kommer mer og mer av det fremover, men klarer ikke vente med å lage en liten inspo til dere. Med en pysjamas hører alltid myke store sokker eller fine tøfler til. Hvor deilig er det ikke å våkne om morgenen å stikke føttene nedi varme tøfler eller sokker. Det frister i hvert fall mer enn å trå på et kaldt gulv. Nesten hvert år står myke sokker på ønskelisten min til jul, får aldri nok av det!

Som dere ser under går det mye i pasteller, synes det er så jentete og fint. Perfekte farger for nattøy! 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER 

Fikk så lyst til å oppgradere pysjamasgarderoben min når jeg lagde dette her, men jeg har ganske mye allerede så det får bli med tanken enn så lenge. 

Liker dere å gå med pysjamas? Noen her dere likte?

- Sara

Dagens lunsj: omelett

 • 25.09.2013 kl. 17:39

Hei igjen fininger! Håper dere har hatt en fin dag så langt, det har i hvert fall jeg. Er så glad i korte dager på skolen, da blir resten av dagen som regle veldig effektiv! Da jeg kom hjem tidligere i dag lagde jeg meg en veldig god lunsj, nemlig omelett. Lager det altfor sjelden, det er jo så godt og enkelt. Brukte sikkert 5 minutter på å lage dette (pluss litt tid til å ta bilder da), så omelett er faktisk frokostmaterialet! Dette brukte jeg: 2 egg og en skvett melk, brokkoli, skinke, mais, masse godt krydder og krutonger. 

Brødet vårt begynner å bli litt tørt, så jeg lagde meg noen krutonger av en skive. Det ble faktisk veldig godt å ha i selve omeletten, tørr brødskive ved siden av fristet nemlig ikke så mye. 

Sammen med egg og melk blandet jeg i masse krydder. Liker at det er litt smak i maten, chili, hvitløkspulver og oregano ble denne gangen. 

Først stekte jeg brokkolien, maisen og skinken sammen med de allerede stekte brødbitene. Tilslutt helte jeg over sammenpisket egg, melk og krydder. Enklere får du det ikke, godt var det også! 

- Sara

God start på dagen med trening

 • 25.09.2013 kl. 11:23

Har hatt en veldig god start på dagen i dag med en liten treningsøkt på senteret. Matias ble også med, så da ble det jo hyggelig i tillegg! Trente for det meste styrke, men også litt kardio. Det kjennes herlig å være skikkelig i gang igjen. 

Dagens styrkeøvelser ble benkpress, nedtrekk, benpress , skulderpress og bicepscurl. Oppvarmingen tok jeg på elipsemaskinen. Skal være ærlig å si at oppvarming er noe av det kjedeligste jeg vet, men det må jo gjøres. Prøver å variere litt mellom spinning, elipse og tredemøllen da, så det ikke blir det samme hver gang. Det samme gjelder egentlig karditrening, superkjedelig! Eller hvis det er jogging ute så er det greit, da slipper man å føle at man står på samme sted hele tiden. Nå får jeg ta meg litt mat og så er det et par timer forelesning. Ha en strålende dag dere!

Hva liker du å trene? 

- Sara 

Dinnerdate + antrekk

 • 24.09.2013 kl. 17:42

Nå stikker jeg straks ned til byen for å møte Tonje. Gleder meg såå mye! Har faktisk satt opp håret i dag, og tenkte dere kanskje ville se? Orker ikke sminke meg så mye da, brukte så lang tid på håret. Det er første gang jeg lager sånn topp, så synes resultatet ble helt greit. Synes uansett alltid at det ser mer naturlig ut på alle andre, er det bare jeg som tenker sånn?

Slik ble den altså, litt messy men det liker jeg egentlig litt.

Hva synes dere om antrekket/looken? 

- Sara 

Dagen i dag

 • 24.09.2013 kl. 13:47

Litt sen update fra denne kanten i dag. Tiden gikk litt fort i dagtidlig og plutselig måtte jeg gå. Brukte litt for lang tid til å ordne meg frokost i dag, ville gjerne finne på noe annet enn brødskiver. Da falt valget på kokt egg med skinke, med litt eple og nektarin til. I dag har vi filmet på skolen (igjen) denne gangen måtte jeg være foran kameraet og ikke bak. Kan ikke si jeg er særlig komfortabel med det, trives nok best med filming.  

Senere i dag skal jeg møte Tonje en tur, vi skal ut å spise og kose oss. Det er alltid så hyggelig når hun kommer, har vel ikke sett henne siden i sommer! Med andre ord alt for lenge siden! Tror vi lander på Friday's i kveld, det er alltid kos. 

Hva har dere gjort i dag? 

- Sara

Middagsplan uke 39

 • 23.09.2013 kl. 15:03

Hurra, jeg klarte å fikse problemet med minnekortet. Det var bare å dra av den løse plastikkbiten, den har jo ikke noen innvirkning på innholdet i kortet. Da får jeg heldigvis tatt bilder igjen. Over til noe annet, nå tenkte jeg å komme med enda litt mer matprat. Noe av det verste jeg vet er nemlig å ikke ha planlagt hva vi skal spise til middag. Å stå sulten på butikken for å finne på noe godt å spise er sjelden en veldig god idé, derfor pleier vi alltid på søndager å planlegge alle middagene for den kommende uken. Dersom ting skulle komme opp i løpet av uken gjør vi bare endringer. Dette sparer oss ikke bare for tid og penger, men også mye irritasjon. 

Ganske enkle og billige retter, noe som passer godt for oss studenter. Fårikål må jeg bare ha et par ganger i løpet av høsten, og i tillegg lager det seg jo selv på platen. Jeg kan godt komme med oppskrift på kyllingsuppe hvis dere vil det? Har ikke prøvd den varianten vi skal ha på torsdag før, men den ser veldig god ut! Nå må jeg nesten stikke på handletur, det er så godt å kjøpe inn alt på mandag så slipper man å gå på butikken resten av uka. 

Pleier du å planlegge middagene dine eller tar du det på sparket? 

- Sara

Minnekorttrøbbel...

 • 23.09.2013 kl. 11:00

God morgen! Minnekortet mitt ble ødelagt i dag tidlig. Det er det andre jeg ødelegger på noen måneder! Skjønner ikke hva jeg gjør galt? Når dere skal føre over bilder til dataen, bruker dere kabel i kamera eller plugger dere minnekortet rett i dataen? Det som skjer er at de små taggene på kortet løsner, noen som har opplevd noe slikt før? Uansett, bildene jeg tok i dag tidlig får jeg derfor ikke lagt over, så dere får kose dere med det her mobilbildet isteden. 

Dette ble frokosten min i dag. Gresk yoghurt, honning, kornblanding og nektarin. Supergod og frisk frokost! Nå sitter jeg egentlig på skolen, så burde kanskje legge fra meg bloggen. Håper dere får en strålende mandag. 

Hva er din favorittfrokost?

- Sara

Hvordan ha det gøy på budsjett: romantikk

 • 22.09.2013 kl. 17:09

Siden jeg helt glemte bort budsjettinnlegget sist søndag kommer det i dag isteden. Dette er siste innlegg for denne gang, nå har jeg nemlig vært igjennom alle kategoriene jeg satte opp. Under kategorien økonomi finner dere alle de andre innleggene. Håper dere har likt disse innleggene og at de har vært til nytte for noen. Hvis det skulle være noen andre temaer dere vil jeg skal lage budsjettinnlegg til må dere bare si i fra. Så til dagens innlegg, temaet er romantikk. 

Massasje

Å gå til massør er utrolig dyrt, hvorfor ikke kombiner en hyggelig stund med kjæresten og litt massasje? Hvis dere vil gjøre litte ekstra ut av det går det an å kjøpe inn en massasjeolje. The Body Shop selger ganske billige massasjeolje, har ikke prøvd de selv, men regner med at de fungerer fint og lukter veldig godt. For å gjøre det hele ekstra koselig kan dere dempe belysningen og tenner noen duftlys. Kanskje ha på litt rolig musikk i bakgrunnen, eller sette på en romantisk film? Dette kan det bli en hel date-aften ut av. Sprett en flaske vin, lag noe godt å spise og bare kos dere. 

Måneskinnstur 

Jeg vet måneskinnstur hører veldig klisje ut, men det er med god grunn? Det ER romantisk å gå hånd i hånd med kjæresten under en stor skinnende måne. Hvis dere går til et sted hvor det ikke er gatelys eller ander lyskilder vil dere se himmelen utrolig godt, den er så fin når det er mørkt. Kanskje dere får se et stjerneskudd og kan ønske dere noe også? Nå som det er høst blir det snart ganske kaldt om kvelden, da kan dere ta med dere et pledd ut for å holde varmen. Kanskje en kopp med kaffe eller varm kakao også?

Weekend i Europa

Dette er det dyreste av forslagene jeg har, men så får man fine minner for livet. Hvis man bestiller i god tid og ikke legger det til noen ferier vil man kunne få veldig billige opphold. Hvis det lar seg gjøre å reise midt i uken vil prisen bli enda lavere. Sjekket nettopp ut tur-retur London i november med Norwegian og fant faktisk fly for to personer til 1400kr. I London er hotellopphold også veldig billig, prisen kommer egentlig an på hvor dere vil bo og standarden dere vil ha. Jeg fant et billig hotell i nærheten av Victoria Station til under 2000kr de samme dagene jeg sjekket fly. Hotellet har to stjerner, så standarden er ikke mer enn ok. Likevel vil turen helt sikkert bli kjempekoselig og romantisk. Det blir hva man gjør det til selv. Planlegg turen sammen på forhånd, og gjør tiden før dere drar til noe hyggelig også. Dra på koselige restauranter og opplev det byen har å by på. Husk å ta masse bilder, når dere kommer hjem kan dere printe de ut og sette de sammen til fine bilder dere kan ha på veggen. 

Opplevelser

At man har lite penger betyr ikke at man aldri kan dra ut og oppleve ting. Hvis du har Netcom eller Chess får du 2 billetter til prisen av 1 på kino hver tirsdag. Hvis du vil ha popcorn på kinoen kan du bare poppe hjemme og ta med det. Museer er også ofte veldig billig eller helt gratis. Hvis du er student får dere kanskje et lite avslag der også! Ellers oppfordrer jeg folk til å følge med på hva som skjer i nærområdet sitt, ting dukker plutselig opp og da er det bare å kaste seg på. Bokfestivalen var for eksempel gratis å delta på og det kan absolutt bli en hyggelig opplevelse å ha sammen med kjæresten din. Dra på programposter i sammen og ta dere en liten lunsj mellom slagene (enten medbrakt eller på en café). Til vinteren når skisesongen starter opp for fullt kan dere dra på et skirenn eller hopprenn, del et pledd og hold hverandre varme. 

Gaver og oppmerksomheter

Å gi gaver trenger ikke være dyrt i det hele tatt. Kjøp med en liten ting til kjæresten din når du kommer hjem fra skole eller jobb, det kan være favorittmagasinet hans, favorittsjokoladen eller andre ting dere vet kjæresten hadde satt pris på. Små oppmerksomheter i hverdagen er alltid utrolig koselig. Et lite kort med hyggelig tekst på slår også alltid an. Kanskje du er flink og kan lage et selv? Et tips kan være å legge ved et "gavekort" på massasje, en romantisk middag eller noe lignende. 

Mat og drikke

I denne kategorien er det så mange hyggelige ting man kan gjøre uten å bruke en formue. Hvor hyggelig er det ikke å bli vekket med frokost på senga på en helt vanlig dag? Det trenger ikke være valentine's day eller datoen dere ble sammen for å gjøre noe slikt. Finn frem et brett med det kjæresten din liker aller best av mat og drikke. Kanskje du til og med vil pynte med en frisk rose? Det samme kan du gjøre til middag eller lunsj. Pakk en fin matpakke til kjæresten din og legg ved en personlig lapp. Eller overrask med favorittretten hans når han kommer hjem fra jobb eller skole. Piknik i parken er også alltid en romantisk slager. Bruk gjerne litt tid hjemme på kjøkkenet og lag noen småretter sammen, for eksempel en god hjemmelaget salat og dressing til. Middag ute kan også bli ganske billig, sjekk ut restauranter på nett. De fleste har menyene sine med priser liggende ute, da slipper dere en ubehagelig opplevelse når kelneren kommer med menyen. 

Det var tipsene jeg hadde å komme med for i dag. Som sagt er det bare å hyle ut hvis du skulle komme på noen andre forslag, jo flere jo bedre. Ha en fortsatt fin (og romantisk) søndag dere.

- Sara 

Julegaveshopping!

 • 22.09.2013 kl. 10:34

God søndag! Nå sitter jeg faktisk her å har klikket hjem mine første julegaver for i år. Ja, du hørte riktig, julegaver! Jeg som er sent ute med det meste har faktisk startet på julegavene før september er over. Når det er sagt så er det faktisk bare to måneder og to dager til julaften! I tillegg har vi i de tre siste månedene utrolig mange bursdager både i min og Matias sin familie, det blir derfor veldig mange gaver å kjøpe på en gang om vi skal vente. Jeg kommer til å lage et innlegg om julegaveideer og slikt når det begynner å nærme seg jul, tenkte bare å skryte litt av meg selv for å komme så tidlig i gang. Jeg er utrolig glad i jula, innpakking av gaver, julekalender på TV, kakebaking og pynting. Gleder meg sånn allerede! Siden vi er så godt i gang med jul så slenger jeg ved en liten kollasj jeg lagde mens jeg satt å drømte. En liten tyvstart må være greit? Så lenge jeg holder meg unna julebrusen som ikke er mange ukene unna! 

Jeg prøver å strekke ut tiden foran dataen så lenge som mulig nå for så fort jeg er ferdig her skal vi i gang med vask av leilighet. Det er godt å starte en ny uke med en ren og ryddig leilighet, så da blir det slik. Selve vaskingen derimot er aldri noe gøy. Nei, vi får vel bare sette i gang, jo fortere en starter jo fortere blir man ferdig! 

Noen andre enn meg som gleder seg til jul? 

- Sara

DIY: design dine egne sko

 • 21.09.2013 kl. 19:36

Endelig er jeg ferdig med skoprosjektet mitt! På loppemarked sist helg fant jeg et par sko i min størrelse som ikke var spesielt pene. Jeg kjøpte de likevel for 20 kroner fordi jeg gjerne ville prøve ut noe jeg aldri har gjort før; å trekke om sko. Jeg fant fort ut at det ikke var så enkelt som det hørtes ut, i hvert fall ikke på tuppen av skoen og ved helen. Men jeg er nå i mål og ble faktisk litt fornøyd. Håper dere liker denne DIY'en!

Som dere ser trenger dere ikke mye for å gjøre dette. Dere må ha et par sko som ikke er så fine, stoff dere vil kle skoene i, et godt lim, en saks og en boks spraylakk. Limet jeg brukte tror jeg kostet rundt 30 kr på Europris, og egner seg godt til tekstil, men også de fleste andre overflater. 

Spraylakken jeg bruker er fra Carat. Denne her er ganske unik, fordi du kan spraye omtrent alt med den. Gummi eller andre fleksible materialer vil som regel sprekke opp ganske raskt om man spraylakkerer de, men ikke med den her! Den kommer i mange forskjellige farger, og koster ikke mer enn 129 kr. Bare Google Carat for å finne steder som selger den. 

Det første jeg gjør er å spraye sålen. Dette bør gjøres ute, hvis det ikke går må du ha et underlag som for eksempel en gammel avis. Jeg sprayet hele sålen, også under slik at det ikke skal se dumt ut når jeg løfet foten. Jeg la to lag med lakk, da ble resultatet jevnt og fint. Tørketiden står bakpå flasken, bare følg den så går alt fint. Må også bare si at den må være 100 % tørr før du går med de, prøv de på og se om de lager merker på et ark før du har du på gulvet. 

Så kommer den vanskeligste biten, nemlig å kle skoen med stoff. Her må du måle hvor store stykker du skal klippe ut, husk at det ser penest ut om du bretter inn kantene slik at du ikke får noen synlige frynser. Foran ble det en ganske stor utfordring, jeg klarte ikke å få det helt rett og bestemte meg for å legge det i rynker/folder isteden. 

Og her ser dere det ferdige resultatet. Det som er litt dumt er at de er litt stygge på innsiden, så hvis du skal sette fra deg skoene på en fest eller noe vil det ikke se veldig pent ut. Men de ser i hvert fall bra ut på. Det er kanskje det viktigste. Er faktisk ganske fornøyd med de, håper bare jeg finner en passende anledning å bruke de. 

Hva synes dere om skoene? Noe dere kunne tenke dere å prøvd selv?

- Sara 

Omvendt spørsmålsrunde: hvem er du?

 • 21.09.2013 kl. 15:00

Hei og god lørdag! Ser at flere bloggere har lagt ut innlegg med en omvendt spørsmålsrunde. Synes det er helt genialt selv, og har lyst til å gjøre det samme. Jeg kommer så klart ikke på hvilke blogger jeg har sett dette på, men vet at det er flere som har gjort det. Dere lese jo om meg hele tiden, men jeg vet veldig lite om dere. Så hvem er egentlig du? 

 • Hvor gammel er du? 
 • Hvor kommer du fra?
 • Hva driver du med, jobb/skole andre ting? 
 • Hvor lenge har du lest bloggen min og hvorfor?
 • Har du selv en blogg? Legg gjerne med link så kan jeg sjekke den ut!
 • Har du noen ønsker til ting jeg kan blogge om, evt. blogge mer/mindre om?
 • Noe annet du har lyst til å fortelle?

Du må så klart ikke svare på alt, men det hadde vært gøy å bli litt bedre kjent med dere som leser bloggen. Jeg får jo et inntrykk av hvem dere er gjennom vanlige kommentarer, men dette her blir jo litt mer personlig. Håper dere gidder å ta dere tid til å svare! :) 

- Sara

Dagens antrekk 20.09.13

 • 20.09.2013 kl. 21:25

Hei! Har dere en fin kveld? Her har vi kost oss med litt Breaking Bad i tillegg til at jeg har puslet litt videre på skoene mine. Nå begynner begge å ta form, må bare vente på at lakken skal tørke før jeg legger et nytt. De blir faktisk ganske kule! Uansett. I dag har det vært nydelig sol igjen, noe som betyr at det lar seg gjøre med litt antrekksbilder. Synes det blir så kjedelig med antrekksbilder i grått regnvær. Er dere ikke enig? Her er i hvert fall det jeg har hatt på meg i dag. 


Topp fra h&m // Blazer fra loppemarked // Bukse fra h&m // Sko fra DinSko 

Nå tenkte jeg å sjekke ut den nyeste sesongen av Top Model Norge. Viaplay ligger en episode foran det som sendes på TV, så jeg har hele to episoder som ligger å venter på meg. Håper på masse drama og intriger, det er jo da det blir gøy!

Hva har dere gjort i dag da? 

- Sara

 

Happy friday!

 • 20.09.2013 kl. 08:08

Nå skal jeg straks løpe av sted, må rekke å være på skolen til halv ni. Gulp, kjenner det er litt i tidligste å laget, men da kan jeg ta helg med god samvittighet om noen timer. I helgen tenkte jeg å slappe av og ta en tur til Vestkanttorget igjen. Jeg liker så godt å gå rundt å titte på sånne bruktmarked, fant jo så mye fint på loppemarked sist helg! Husker dere husker jeg nevnte at jeg kjøpte et par litt slitte sko sist helg? Nå er jeg ferdig med den ene, og mangler bare å trekke om nummer to. Det tar så laang tid å trekke om sko! Hvem skulle tro det? Jeg er uansett veldig fornøyd med den som er ferdig, gleder meg til å vise dere. Kaanskje, jeg får den ferdig i kveld. Det kommer egentlig litt an på hva jeg bestemmer meg for å gjøre med den brune sålen. Jeg har egentlig lyst til å spraye de i sølv. Synes svarte sko med sølv såle er veldig kult, men da er jeg avhengig av å få ta i riktig spray. Vel, nå har det blitt masse prat her. Får nesten gjøre meg ferdig og komme meg til skolen. Så snakkes vi om litt. 

Her er en liten kikk på dagens antrekk. En grå lang blazer jeg fant på loppemarked sist helg, de nye skoene og en litt fargerik topp. Og selvfølgelig en bukse da! Hvis været tillater det kan jeg ta litt antrekksbilder når jeg kommer hjem i dag. 

Håper dere får en superfin fredag alle sammen! 

- Sara 

GTA V er endelig i hus

 • 19.09.2013 kl. 17:19

Nå er endelig hjemme igjen etter en lang dag. Vi fikk i oppgave å lage et miniportrett på skolen, så gruppa mi bestemte seg for å portrettere Matias (kjæresten min). Matias studerer 3D-grafikk og vi tenkte det kunne være spennende å lage et lite portrett om det. Først gjorde vi opptak, intervjuer og andre klipp vi trenger. Deretter dro vi til skolen for å levere tilbake alt utstyret og legge over klippene på dataen. I morgen skal vi dra tidlig på skolen for å redigere det sammen. Litt godt å komme i gang tidlig slik at vi kan ta tidlig helg. Kjenner det skal smake godt med helg nå, det er ganske mye å gjøre for tiden. 

Regner med at de fleste har fått med seg at GTA V har kommet ut nå? Her i huset har vi ventet på spillet ganske lenge allerede og forhåndsbestilte det så fort det var mulig. Dessverre skjedde det noe tull med leveringen, så vi har ennå ikke fått det. Da var det bare å dra ut for å få tak i ett nytt. Jeg var så heldig å få med meg det nest siste spillet i butikken jeg gikk til! Allerede nå er de utsolgt over store deler av Oslo. Har alltid likt GTA, det er jo litt voldelig kanskje, men synes det er veldig gode spill. Nei, nå får jeg teste spillet litt her. Vi blogges mer i kveld!

Noen andre som liker GTA?

- Sara

New in: boots

 • 19.09.2013 kl. 09:43

God morgen! Nå er det ikke lenge til jeg skal dra å filme et portrettintervju til en skoleoppgave, men først en liten oppdatering. Hvis dere så månedens ønskeliste i går, la dere kanskje merke til at sorte boots sto på listen over ønsker? Det tok ikke lang til før jeg fant de perfekte! Din Sko hadde nemlig stort salg på sko, og jeg fant akkurat slike sko jeg hadde sett for meg. Det ble ikke Dr. Martens da, det får heller bli en annen gang. Tenker på Pippi Langstrømpe når jeg ser disse her, men de er så fine! Hurra, nå skal jeg forhåpentligvis ikke fryse i høst og vinter. Tror jeg skal få plass til litt tykkere sokker i disse, så det blir bra! 

Hva synes dere? Pleier dere å bruke vinter/høstsko eller går dere bare i det samme hele året? 

- Sara

Dagen i dag og antrekk

 • 18.09.2013 kl. 21:44

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra opplæring i bruk av utstyr på OSTV. Vi måtte lære å bruke kameraene de har der, samt redigeringsprogrammet. Det var greit å få en liten innføring i dette før vi faktisk skal i gang med opptak. Etter det ble litt sosialt samvær med pizza og skravling. Ble kjent med et par nye folk, og det er jo alltid koselig. Hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere før jeg dro i sta, men fikk ikke tid til det, derfor blir antrekksbildene i litt dårlig kvalitet. Det har jo blitt mørkt ute, så det beste stedet å ta bilder nå er i kjelleren. Dere får i hvert fall se hva jeg har hatt på meg i dag, selv om bildene kunne vært bedre. Gikk for en sikker høstvariant i dag, med tykk genser, skjerf og jakke. Det er godt å slippe å fryse når man er ute om kvelden. 


Genser fra Primark // Bukse fra h&m  // Jakke fra Nelly // Skjerf fra Acne 

Hvordan har deres dag vært? 

- Sara

Månedens ønskeliste

 • 18.09.2013 kl. 11:12

God morgen fininger. Sitter her å vindusshopper på nett mens jeg venter på at resten av gruppen min skal bli ferdig med time. Finner så mye fint jeg har lyst på, (noe trenger jeg faktisk også) så tenkte å lage månedens ønskeliste for dere. Deler den inn i to kategorier, skjønnhet og mote. 

Nå som høsten er et faktum kan det være et par ting som er lurt å ha i skapet. En god håndkrem er jeg helt avhengig av, jeg får nemlig veldig lett tørre hender om høsten og vinteren. Brunfargen forsvinner også gjerne gradvis utover høsten og da kan litt selvbruning være tingen. Har ennå ikke prøvd SunSpa, så tror jeg skal gjøre det snart. En annen ting som kan være greit å ha i de mørkere månedene av året er en foundation. På sommeren synes jeg det holder å bare bruke pudder, men huden blir ofte litt gusten på denne tiden. Smilelab tok jeg med fordi jeg har lyst til å prøve den, er dog redd den skal slite på tennene. Noen som har prøvd den?Smilelab her // Eos håndkrem her // Sunspa her // Foundation fra Glo Minerals her


Av klær og tilbehør vurderer jeg å skaffe meg en kul lue. Jeg liker veldig godt å gå med lue, både fordi man holder seg varm og fordi det ofte ser bra ut. Rutete skjorter har jeg allerede skrevet litt om, og det står fortsatt høyt opp på ønskelisten. Noe jeg aldri har gått til innkjøp av er et par svarte boots, før kunne jeg finne på å gå i Converse hele vinteren! Det er ikke å anbefale, så i år har jeg lyst på noen enkle boots. Hvis jeg skal ha med meg Macen min rundt må jeg bruke en dataveske som hører til en slags veske jeg har. Den funker fint, men den har ikke glidelås derfor sitter den ikke så godt fast som jeg skulle ønske.

Marc Jacobs dataveske her // Lue fra Carhartt her // Skjorte her // Dr. Martens her

Har dere noen ønsker denne måneden?

- Sara

Ny header

 • 17.09.2013 kl. 22:36

Har dere hatt en fin kveld? Jeg har brukt kvelden på litt bloggpusling, er som sagt på leting etter et fint design jeg kan bruke fremover. Nå har jeg i hvert fall fått ny header på plass, snille Karoline har nemlig laget denne til meg! Synes denne passer bra til høsten, selv med litt grønne busker i bakgrunnen. Her er bloggen hennes, sjekk den ut. Hun har akkurat lagt ut et gratis design hvis dere skulle være interessert i det!

Nå får jeg pakke treningsbagen til i morgen, tenkte å få inn en liten økt før skolen i morgen. Vi snakkes i morgen, ha en fin kveld!

Hva synes dere om den nye headeren? 

- Sara 

New in: Lulu's

 • 17.09.2013 kl. 13:45

Endelig har jeg fått den fine Lulu's beauty bag i posten. Denne fulgte med på ELLE abonnementet jeg bestilte for en tid tilbake. Jeg har en sminkeveske fra Lulu's allerede, og heldigvis var denne her samme farge. De har så mange forskjellige fine farger, men for nå har jeg lyst til å samle på én farge. Nå mangler jeg bare den minste, så har jeg de jeg trenger. Den minste er kjekk å ha med når jeg skal sove bort et par netter bare. Den store vil nok bare stå hjemme, og den mellomste har jeg med på lengre overnattinger. Det er jo klart jeg må ha en i hver størrelse, til alle anledninger? 

I tillegg til å være praktiske er de så fine å se på. Elsker de små rundingene som henger på glidelåsene. 

Gleder meg til å fylle den opp med innhold og la den pynte opp badet litt.

Hva synes dere om Lulu's bagene?  

- Sara

Endringer på bloggen: bare meg fra nå av

 • 17.09.2013 kl. 09:05

Som dere sikkert skjønner av overskriften vil det bli litt endringer på bloggen fremover. Marthe har mye å gjøre på skolen for tiden og har bestemt seg for å slutte. Jeg trives veldig godt med å blogge, og har veldig lyst til å fortsette her. Det er veldig synd og litt rart å nå skulle gjøre alt alene, men jeg håper det går fint. Også håper jeg dere som leser bloggen vil fortsette å følge meg videre. 

Supersnille Karoline fra karoe.blogg.no skal hjelpe meg med å få på plass en ny header, og etter hvert skal jeg prøve å finne meg et nytt design. Begynner å bli litt lei det her i svart og hvitt. Som dere kan se så har jeg startet så smått å dele inn innlegg i kategorier, da vil det bli enklere for dere å finne innlegg som er interessante for dere. Håper alt kommer på plass fort, slik at ting ikke er så rotete. Noen som har tips til fine gratisdesign eller vet om noen som lager fine design på bestilling? 

Nå lurer jeg på hva dere synes om dette? Er det greit at jeg bare fortsette på denne bloggen, isteden for å starte helt på nytt?

- Sara 

Den første høstdagen

 • 16.09.2013 kl. 22:24

Nå skal det bli godt å ta kvelden snart! Helt siden i dag tidlig har alt gått i ett. Først var det skole, og vi fikk så klart en ny filmoppgave. Vi ble derfor igjen på skolen et par timer for å filme og redigere. Etter det dro jeg hjem og spiste litt middag. Rester fra i går, fårikål! Nam, elsker den delen av høsten. Videre bar det på første allmøte i Oslo Student TV, hvor vi ble litt kjent og fikk hatt litt idémyldring. Jeg er i gruppen som skal lage TV-serie, og tror det kommer til å bli veldig gøy. Vi er tilsammen fire stykker på gruppa, og allerede nå har vi kommet opp med flere gode ideer. Oslo Student TV er en studentforening av og for studenter, som produserer web-tv. Jeg tenkte å lage et mer utfyllende innlegg om hva vi skal gjøre fremover og slikt snart. 


Stolt av det nye OSTV nettet mitt.  

I dag har vi faktisk hatt den første skikkelig kalde høstdagen. Det har regnet, blåst og bare vært skikkelig høst! Har fått brukt Acne skjerfet mitt i dag da, og det holder man seg faktisk veldig varm med! Men nå tror jeg at jeg skal ta kvelden, sov litt dårlig i natt så skal ta igjen litt tapt søvn. Kommer sterkere tilbake i morgen med blogging, og litt informasjon om hva som skjer på bloggen fremover. 

Håper dere har hatt en fin dag, så skrives vi i morgen tidlig.

- Sara

S.T.R.E.S.S

 • 16.09.2013 kl. 11:39

Nå er jeg i humør for litt klaging... Alt som kunne gå galt i dag tidlig gikk galt. Først klarer jeg å forsove meg, eller jeg hadde satt på feil alarm i går kveld. Jeg kommer derfor altfor sent til gruppearbeidet vi måtte ferdigstille før skolen i dag, og så klart var det jeg som hadde materialet. Da jeg først kom ut døren regnet det... Høsten har meldt sin ankomst, i dag. I tillegg har paraplyen min sett sine bedre dager så den vrengte seg et par ganger, helt sikkert bare for moro skyld. Siden det var tomt for reisepenger på busskortet mitt måtte jeg dra å fylle på det før jeg kunne stikke til skolen, men da bussen kom var alle kortleserne ute av drift. Jeg hadde med andre ord ikke trengt å bruke tid på å fylle på kortet. 

 

Ok, jeg vet klaging ikke kler noen, jeg skal derfor prøve å være positiv resten av dagen. Denne fine inspirerende kollasjen er første skritt mot en bra mandag! Haha. Skulle ønske jeg var like positivt innstilt til mandager som Fotballfrue. Bedre lykke neste mandag. 

Har dere hatt en bedre start på uken deres? 

- Sara 

God søndagskveld(natt)

 • 16.09.2013 kl. 00:23

Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin kveld, eller natt er vel mer riktig. Nå skal jeg straks krype til køys, så jeg er klar for skole igjen i morgen. Glemte forresten helt bort å fortelle dere hva jeg synes om Peanut Butter cup fra Atkins i går.

Skal jeg være ærlig synes jeg ikke det var så stor forskjell fra originalen. Disse her er sukkerfrie og med veldig lite karbohydrater, men synes ikke det kjennes på smaken. Det er to i pakken slik som de vanlige til Reese's har, og det holder egentlig i massevis. De er nemlig like mektige som Reese's sine! Kan anbefale å ta de med en kopp kaffe til, da blir den akkurat passe mektig. På iHerb selger de disse pakkene i esker med 5 i hver, og en slik eske koster ikke mer enn ca. 35 kr! Det er sikkert hva det hadde kostet for én pakke i Norge. Link til produktet her, hvis du ikke har handlet på iHerb før kan du bruke rabattkoden JEK845, som gir deg $5 i avslag på din første bestilling. 

Ser de ikke supergode ut? 

- Sara

Dagens loppemarkedfangst

 • 15.09.2013 kl. 18:46

Kom for ikke lenge siden hjem fra loppemarked med to poser klær, et par sko og 120 kr mindre i lommeboken. En vellykket loppemarkedsdag med andre ord! Jeg kom meg avgårde litt sent i dag, det bøttet ned og fristet egentlig lite å gå ut. Likevel tok jeg turen, og er veldig fornøyd med det. Fordi jeg kom så sent startet de opp posesalg nesten med gang jeg kom! 50 kr for en pose klær, det er jo litt sykt. Her er et lite utvalg av hva jeg kom hjem med. 

Likte så godt det grove stoffet til denne svarte blazeren. Svart går til det meste, så den kommer jeg helt sikkert til å få brukt for. 

Litt varm jakke, håper jeg får brukt den masse i høst. Likte veldig godt fargene på denne her, men skal bytte ut de grusomme knappene!

Denne her må jeg le litt av! Den er egentlig fantastisk stygg, men så klarte jeg ikke gå fra den heller. Aner ikke om jeg i det hele tatt tør å gå med den, men jeg har en plan for hvordan jeg kan bruke den. Vi får se, det er jo litt trist om den bare bil hengende i skapet! Hva synes dere? Stygg eller kul?

Så til slutt enda en jakke. Denne synes jeg hadde så søte farger og jeg har ingen jakke som ligner på den. Som dere ser er det bare jakker jeg har tatt bilde av, men det er fordi jeg ikke liker å ha på meg loppemarkedsklær før de er vasket. Jakker kan jeg prøve på, men liker ikke prøve noe annet. Klærne har jo vært brukt av andre i tillegg lukter det litt loppemarked av de.

Jeg fant i hvert fall mye fint i dag, mest jakker, en skjorte, et par kjoler og sikkert noe mer jeg ikke kommer på i farten. Skoparet jeg kjøpte var veldig slitte og stygge, men jeg har så vidt startet på et lite DIY-prosjekt med de, så viser de når jeg er ferdig. 

Hva synes dere om innkjøpene, noe dere kunne gått i?

- Sara

Bildedryss bokfestival: syverksted og bakekurs

 • 15.09.2013 kl. 10:01

God morgen! Hvordan har deres helg vært? I går var jeg på bokfestivalen omtrent hele dagen, Matias kom ned på det siste arrangementet og etter det spiste vi middag ute. Kjempekoselig lørdag! Jeg var på forskjellige foredrag i går, men det morsomste var syverksted, bakekurs og Brille-guiz. 

Til syverkstedet tok jeg med en jakke jeg har arvet fra oldemor, har flere bilder av den i dette innlegget. Jeg liker jakken utrolig godt, men den hadde en veldig slapp og kjedelig form. Det var Jenny Skavlan som ledet sykurset, så jeg fikk god hjelp av henne. Hun syns jakken hadde litt bunadpreg over seg, og ville gjøre den litt mer moderne. Jeg synes det var en god idé, så jeg trakk om knappene i skinn. I tillegg skal jeg kjøpe albuelapper å stryke på, for å hente igjen skinnet fra knappene. 

Her syr hun inn to sømmer i ryggen slik at den passer bedre til meg. Ble så inspirert til å syom masse greier nå, så tenkte å ta en tur på loppemarked i dag! Tenkte det var mandag allerede i dag, men det er jo søndag. Søndag betyr loppis-dag! Håper jeg finner noe jeg kan sy og klippe litt i. Viser forresten hvordan jakken ble så fort jeg har fått strøket på albuelappene. 

Videre gikk turen på bakekurs med Ida vinner av Hele Norge Baker. Hun viste oss hvordan vi skulle lykkes med makroner. Det virket veldig enkelt, så skal helt klart prøve det neste gang anledningen byr seg. 

Makronene ble veldig gode, de dere ser over har en syrlig appelsinkrem i midten. De "vi" lagde i dag hadde et mer mektig kremostfyll, de var gode de også, men veldig mektige! 

Jeg har også sett Moods of Norway gutta fortelle om sin vei til suksess, de kommer med en bok om akkurat det nå om ikke lenge. Tror jeg skal få lest den, historien deres virker ganske utrolig! Helt tilslutt så vi på Brille-quiz, basert på Brille-programmet. Veldig morsomt å se på, det ble heldigvis ingen tissing i buksen i dag! 

Selv om det sikkert høres litt kjedelig ut å dra på en bokfestival, så håper jeg så mange som mulig tar turen neste gang de har mulighet! Det er alt annet enn kjedelig, og de har virkelig klart å finne noe alle kan like å se. At hele opplegget er gratis er også utrolig imponerende, skjønner nesten ikke hvordan de får det til! Gleder meg allerede til neste år. 

- Sara 

Har forelsket meg i rutete skjorter

 • 14.09.2013 kl. 15:21

Rutete flanellsskjorter er populært som aldri før, og er faktisk noe av det mest trendy du kan kle deg i denne høsten. Høstmoten i år er veldig inspirert av grunge og punk, og vi finner elementer som skinn, høye liv og ruter. Det finnes mange forskjellige varianter av skjorten og uendelige måter å style den på. Jeg har fått skikkelig lyst på en oversized skjorte, enten i svart og rød eller en grønn variant. Må bare bestemme meg først!Her er en måte å style den på, oversized som en kjole. Høye støvletter går veldig fint til en slik look, om man liker det. Det er ikke noe i veien for å bruke jeans eller en strømpebukse under en stor skjorte heller, det kan jo fort bli litt kaldt med bare ben i høst. 

Som dere ser over finnes det veldig mange kule måter å style den på. Du kan for eksempel ha den lukket med et høytlivsskjørt og boots. Skjorten kan være åpen med en kul t-skjorte inni og jeans. Hvis du vil dra grungestilen helt ut kan du velge en skinnbukse isteden for jeans. Dette er helt klart en trend jeg liker godt, og som jeg kommer til å kaste meg på. Må bare finne den "perfekte" skjorta først, som kan brukes til flere antrekk. 

Er du fan av trenden med rutete skjorter? 

- Sara

Antrekk 14.09.13 og pyntdeg.no

 • 14.09.2013 kl. 12:04

God morgen fininger. Hadde det veldig gøy på bokfestivalen i går, men jeg tror det vil bli enda bedre i dag. Det var ikke så mye å ta bilder av i går, men jeg skal definitivt knipse litt for dere i dag! Håper dere har fått en fin start på helgen, husk å nyt fridagene vi har, spesielt når man er så heldig å få sol! Det var nemlig strålende sol i går, ting kunne ikke vært bedre lagt til rette for en dag ut. Været i dag er dessverre litt utrygt så jeg måtte finne på et nytt antrekk i dag tidlig, ikke ideelt når man går halvt i søvne de første 30 minuttene etter man har tatt føttene ut av sengen. 

Singlet fra Claire // Grå singlet fra New Yorker // Jakke fra Levi's 

Husker dere forresten at jeg nevnte Pyntdeg.no i forrige budsjett-innlegg? Nå får alle lesere 20% rabatt på hele nettbutikken om dere bruker rabattkoden tattavkvinnene! Hvor gøy er ikke det? De har masse fint der, blant annet kjeder og ringer til supre priser! Ta en titt av vel, link her.  

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

Her er tre av mine favorittkjeder, har klikket hjem det midterste allerede. Likte fargene så godt, tror det vil bli flittig brukt i høst! 

Har dere noen favoritter hos pyntdeg.no? 

- Sara 

Oslo Bokfestival 2013

 • 13.09.2013 kl. 15:07

Nå er jeg på vei til den offisielle åpningen av Oslo Bokfestival. Dette er andre år på rad jeg tar turen ned til Spikersuppa for å se morsomme foredrag, konserter og alt annet festivalen har å by på. Programmet i år er veldig bra, de har lagt mer opp til barne-arrangementer i år enn i fjor, det er jo fint for barnefamilier! I fjor var jeg blant annet å så Linne Myre lese fra sin nye bok Evi Søndag, ekskona til Vinni viste oss cupcakebaking fra sin nye bok og jeg var på syverksted med Jenny Skavlan for å nevne noe. 

I dag har jeg tenkt meg på åpning, så skal jeg se Flying Culinary Circus Show, tror det er et slags matshow? Det høres i hvert fall veldig spennende ut. Det blir også en annen presentasjon av kokebok i dag, før jeg tenkte meg på Nordic Dummy Awards, aner ikke hva det er men det høres gøy ut! 

I morgen blir dagen litt lengre der nede, da står blant annet et foredrag om mote, syverksted med Jenny Skavland og foredrag med gutta fra Moods of Norway. I tillegg til interessante foredrag er det også så klart masse salg på bøker. Flere forfattere skal signere, så hvis du allerede nå vet om en bokjulegave så kan du stikke å få den signert! 


Her begynner ting å komme på plass. 

Hvis du går inn på bokfestivalens hjemme siden (link her) så kan du enkelt sette opp ditt eget program. Hvor smart er ikke det? Der ligger også en utprintbar versjon av programmet med kart og det hele.

Skal du på bokfestivalen i år?

- Sara

Strømmen Fashion Week

 • 13.09.2013 kl. 12:12

I går var jeg som sagt på Strømmen Fashion Week og koste meg utrolig mye. Det fortsetter med gode tilbud i morgen og avslutter med moteshow på lørdag, hvis noen skulle være interesserte i å ta en titt. I går fikk alle som er medlem i Strømmen Storsenters kundeklubb muligheten til å komme på trendforedrag med inspirerende Sheila Lyhne fra "Stylistene" på FEM. Hun fortalte og viste frem de viktigste trendene i høst, blant annet  hvordan man kan style strikk og store kåper. Konferansier var stylist Storm Pedersen! Synes det var så gøy at han var der, han er jo så kul! Han kom rett fra New York Fashion Week, og som han sa så er jo Strømmen Fashion Week nesten like stort som New York Fashion Week, det var med andre ord høy partyfaktor i går. Hehe. 

Her viser Sheila frem og forteller om store, runde kåper som i høst er inspirert av herrekåpen.

Storm prøvde seg med en egen vri på høstens skinntrend, morsomt!

Det var gøy at de også viste litt herremote, tror dette er en av de få gangene jeg har synes pologenser er kult. Nå har jeg faktisk fått litt sansen for det. 

Dette var med andre ord en veldig vellykket kveld. I tillegg til et spennende foredrag fikk vi også en fin goodiebag med litt forskjellig oppi, lett servering og gode tilbud i butikkene. 

Må si jeg ble litt starstruck her, kanskje ikke så rart? 

Jeg svarer forresten på kommentarene deres når jeg kommer hjem i kveld, skal nemlig på bokfestivalen nå om ikke lenge. Håper dere får en fin fredag, anbefaler dere å ta turen til Oslo Bokfestival (eller Strømmen Storsenter) dersom dere er i nærheten!

- Sara 

Antrekk 12.09.13

 • 12.09.2013 kl. 17:06

Hei igjen, nå er jeg på vei til Strømmen Storsenter. Det er ikke hver dag jeg blogger på bussen, effektivt! Tenkte bare å vise dere antrekket for i dag. Solen skinner så fint i dag, så da ble det skjørt. Hurra for den fine høsten vi har!

Jakke fra Nelly // Topp fra Cubus // Skjørt fra h&M // Sko fra Converse // Veske fra bestemor 

Klarte så klart å glemme igjen solbrillene hjemme, det passer fint når jeg har en 50 minutters busstur med masse sol foran meg. Neida, nå skal jeg ikke klage mer. Glede meg til i kveld, det blir foredrag og sikkert litt shopping! Håper dere får en kjempefin kveld.

Hva synes dere om antrekket?

- Sara


#mote #antrekk #outfit #fashion #ootd #klær #army #makeup #converse #maxiskjørt 

Nude lips

 • 12.09.2013 kl. 14:20

I høst skal leppene pensles med sterke, mørke farger, røde og burgunderfargede er ofte å se. Men, til min store glede ser jeg nå også mer og mer av nude lips. Ikke misforstå, jeg elsker røde lepper! Likevel er det noe med nude lips som bare er så kult, i tillegg passer det så  bra til de fleste sminke-looker. Ekstra fint synes jeg det er når man har litt mørke, kanskje sotede øyne og nude lips. Vakkert! 

Jeg tenkte å gå for nude lips i kveld, har brukt rød så mye i det siste så nå vil jeg variere litt. Jeg viser forresten antrekket litt senere i dag, må være litt rask nå. Har som alltid litt dårligere tid enn det jeg kunne tenke meg. Hva er det jeg gjør feil? Kanskje MacBooken jeg hamrer løs på nå er problemet? Uansett, nå må jeg nesten komme i gang her, vi skrives snart. 

Synes dere det er fint?

- Sara

Trodde det var torsdag i dag

 • 11.09.2013 kl. 16:42

Dumme meg har tatt helt feil av dagene, og trodde det var torsdag i dag! Jeg er tydeligvis ikke spesielt oppegående for tiden. Det er derfor ikke før i morgen jeg skal på Strømmen Fashion Week, og jeg har plutselig mye bedre tid i dag enn jeg først trodde. Da passet det perfekt å stikke på postkontoret å hente en pakke fra iHerb som ventet på meg. Jeg har bestilt et par ting til bestemor og bestefar, men det var også plass til et par ting til meg. 

Disse fra Atkins hadde jeg ikke prøvd før så var litt nysgjerrig på de. De er sukkerfrie, så jeg gleder meg til å nye lørdagskosen med god samvittighet denne helgen! Skulle ønske sukkerfritt ikke var så dyrt i Norge! Bra vi har iHerb i det minste, der har de så utrolig mye forskjellig. Jeg bruker som regel steviadråper eller Truvia isteden for sukker, noe som er relativt dyrt å kjøpe her i Norge. Dersom man handler fra iHerb derimot kan man faktisk få opptil halve prisen! Hvis du ikke har handlet på iHerb før kan du bruke rabattkoden JEK845 så får du $5 i rabatt. 

Pleier du å handle på iHerb?

- Sara

Vitaminbombe til frokost

 • 11.09.2013 kl. 11:38

God morgen dere. Sitter her med dagens første måltid, en smoothie proppfull av vitaminer. Hvis du gjerne har lyst til å begynne å drikke hvetegress men ikke orker smaken så kan jeg anbefale å blande det i smoothien! Da kjenner man egentlig ikke smaken, alle de gode smakene fra bær og frukt overgår den noe kvalme hvetegress-smaken. I dag blandet jeg bare de tingene jeg fant, men jeg har egentlig en favorittsmoothie. Kan prøve å få delt oppskrift med dere i løpet av uka! 

Fikk brukt opp resten av villbringebærene jeg hadde igjen også, herlig! Nå skal jeg straks på skolen, har bare to timer i dag, så det går veldig greit. Journalistikk står på planen, liker det faget veldig godt. Etter timen må gruppa mi ut å filme enda en reportasje! Haha, vi begynner å bli litt småtom for ideer, allerede nå! Håper vi klarer å gjøre oss ferdige til 16. i dag for da må jeg hjem å gjøre meg klar til Strømmen Fashion Week. Dette ble kanskje litt oppramsing av dagen da, men tror den blir innholdsrik og fin. Ha en fin onsdag!

Har du en god smoothieoppskrift?

- Sara

Hyggelig middag ute

 • 10.09.2013 kl. 18:21

Etter skolen i dag dro jeg på Jensen Bøfhus med onkel og Matias. Har faktisk aldri vært der før. De har utrolig billig mat der, veldig studenntvenlig. God mat var det også, endte opp med å spise biff, det er vel nesten obligatorisk der? 

Noe av det morsomste som finnes er når man får lov til å gjøre ting selv! I dette tilfelle var det å lage sin egen softis. Klarte faktisk ikke la vær å smake, hvor ofte får man sjansen til å lage egen softis? Det var kanskje den dårligste unnskyldningen noen sinne... Får heller ta støyten på trening i morgen!

Måtte liksom prøve litt forskjellige strøssel, så den ser jo ikke spesielt lekker ut! Da har jeg prøvd det og, hurra. Hyggelig var det også å hilse på onkel, som alltid. Nå kom Matias og jeg akkurat hjem fra Ringen kino, vi har booket billetter til filmen Pionér i kveld. Benyttet oss av Netcoms 2for1 tilbud i dag, 50kr per billett er en helt ok pris! Gleder meg veldig til å se den, har hørt at den er bra.   

Har du sett Pionér på kino?

- Sara

Dagens antrekk

 • 10.09.2013 kl. 14:17

Tenkte bare å titte innom med dagens antrekk til dere. Skal som sagt tidligere spise middag med onkel etter skolen i dag, så tenkte antrekksbilder var på sin plass. Jeg er så glad i burgunder, det passer så godt til høsten. Jeg benytter derfor hver anledning jeg får til å kle meg i det. Denne skjorten er jeg veldig glad i, kjøpte den faktisk på loppemarked i fjor til 20 kr eller noe sånt. Det må man jo bare like!

Topp fra H&M // Skjorte fra loppemarked // Bukse fra H&M // Sko fra Bianco  

Tar som regel antrekksbilder med stativ og selvutløser, noe jeg har gjort her, men pleier egentlig ikke merke så mye til folk som stirrer. Denne gangen derimot, kom det lange blikk og folk virket generelt velig nysgjerrige. Det var til og med en fyr som prøvde å komme med på bildene. Haha! Synes det bare er morsomt egentlig. Jeg hadde sikkert stirret selv om jeg så en halvgal jente stå å ta selfies midt i en park!

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 

Dolce Gusto saves my morning

 • 10.09.2013 kl. 09:30

God morgen og gratulerer med ny regjering! Kan nesten ikke tro at det ble borgerlig flertall denne gangen. Jeg håper jo på det sist gang også, men da gikk det ikke veien. Nå gjenstår det bare å se hvordan de løser den nye oppgaven sin. Og ikke minst hvilke partier som kommer til å styre sammen.Jeg håper bare ikke folk tror at så fort det blir regjeringsskifte vil alle endringer komme på løpende bånd. Endring tror og håper jeg det vil bli, men "Rome wasn't built in a day". Det ble også et solid flertall til OL, det hadde jeg i hvert fall ikke trodd. Nå får vi bare se om vi får innvilget søknaden vår, spennende!

Nå sitter jeg å koser meg med en kopp kaffe før jeg må på skolen for litt forelesning. Er så glad i Dolce Gusto maskinen min, selv om jeg sjelden bruker penger på kapsler. Det blir jo litt dyrer enn vanlig kaffe, så jeg ser på det som en liten hverdagsluksus. I koppen i dag befinner det seg latte macchiato, den er veldig søt, men det fungerer sammen med en brødskive. Nå burde jeg komme meg av gårde, i går klarte jeg nemlig å forsove meg, synes det så flaut! Etter skolen skal jeg spise middag med onkel, og Matias. Vet ikke helt hvor ennå, men kan ta med kamera så dere får litt bilder i kvled. 

Er dere fornøyd med at det blir en borgerlig regjering? 

- Sara

Wild raspberries and nectarine

 • 09.09.2013 kl. 21:38

Nå sitter jeg å følger spent med på valgresultatene. Lurer veldig på hvordan det går denne gangen, klarer liksom ikke håpe på en borgerlig regjering helt ennå. Lagde meg nettopp en liten bolle med friske villbringebær og nektariner. Villbringebær er så fantastisk, synd det er sjeldent å finne de. Nektariner er også veldig undervurdert, i hvert fall hjemme hos oss! Det blir liksom aldri til at de havner i handlekurven, men skal begynne å kjøpe det litt oftere. Tror ikke jeg orker å sitte oppe helt til resultatet er klart, skal jo på skolen i morgen, men får henge med en stund til. Krysser i hvert fall fingre og tær for en borgerlig regjering! 

Hvordan tror du valget ender i år?

- Sara

Trenger musikktips!

 • 09.09.2013 kl. 17:23

Dere så kanskje at jeg faktisk hadde lagt inn et par treningsøkter denne uken? Det vil som regel bli til at Matias og jeg drar sammen på trening, da er det litt enklere å holde avtaler og slikt. Uansett så trenger virkelig litt påfyll på spillelista mi. Treningsspillelisten min har ikke blitt byttet ut på sikkert ett år, så den gir ikke så mye motivasjon lenger. Alt av forslag tas egentlig i mot med takk, og spesielt sanger med mye fart! Liker ikke høre på rolige sanger når jeg skal trene, eller det er jo litt kos når man skal tøye ut da.  

Hvis noen har Spotifylister hadde det vært helt supert! Enklere kan det jo ikke bli (for min del). Det lover bra å være lat allerede i forsøket på å finne treningsmusikk, tror nok det kan bli spennende å se hvordan disse treningsøktene blir! Neida, jeg gleder meg veldig til å begynne å trene igjen, hater å være støttemedlem på senteret. 

Noen som har noen tips til meg? 

- Sara 

Plan for denne uken

 • 09.09.2013 kl. 08:27

God morgen alle sammen. Nå har jeg prøvd så godt jeg kan å planlegge den kommende uken, følte at jeg skal litt hit og dit så da er det greit å skrive det ned i en plan. Det ser jo ikke ut til at det blir så mye å gjøre, men jeg vet at tiden alltid flyr når man er ute på ting. Bokfestivalen for eksempel, regner med å bruke store deler av fredagen og lørdagen på det. Gleder meg veldig mye til det, hadde det så gøy i fjor. Kommer til å skrive litt mer om det senere i uka, hvilke poster jeg skal på osv. Har allerede funnet flere interessante foredrag og kurs jeg MÅ få med meg. 

Nå venter noen timer på skolen før jeg skal på intervju for Oslo Student-TV. Aner ikke hva som venter meg der, smågruer meg litt, det blir faktisk mitt første sånn type intervju! (Det er jo ikke et direkte jobbintervju, da Oslo Student TV er en studentforening.) Da jeg startet å jobbe i 8. klasse fikk jeg bare jobb, trengte ikke søke en gang. Jeg får bare ta det som det kommer, det verste som skjer er jo at jeg ikke får bli med? 

Håper dere får en strålende start på uken, så skrives vi når jeg kommer hjem fra intervju.

- Sara

Sleep tight

 • 09.09.2013 kl. 00:13

Ville bare titte innom en siste gang i dag for å ønske dere en god natt. Håper helgen deres har vært fin, og at dere er klare for en ny uke! Nå har jeg akkurat kost meg med en kopp varm kakao og restene fra lørdagsposen. Herlig avslutning på en fin uke. 

Neste uke tror jeg blir veldig bra, har en del ting på tapetet som jeg gleder meg til. Forteller mer om det i morgen, nå må jeg tørke håret og legge meg!

God natt alle søte lesere!

- Sara 

Bildedryss fra i dag

 • 08.09.2013 kl. 22:26

Så var vi hjemme igjen etter en koselig helg hos mamma. I dag har vi vært hos moren til Matias for å feire bursdagen til broren hans. Matias har to eldre brødre, og den ene av de har to barn, vi hadde derfor planlagt å ta litt familiebilder i dag. Synes det er så gøy å ta bilder av folk, spesielt barn! De blir alltid søte på bilder uansett hva de gjør. Håper dere er klare for et lite bildedryss av dagens familiebilder? 

Melissa og Emelinn, niesene til Matias. Er de ikke bare herlige? 

Emelinn, Oskar, Terhi, Melissa, Mikael og Matias. 

Det ble en koselig feiring med fint vær og hyggelige folk. Nå er det dog godt å være hjemme igjen, skal slappe av resten av kvelden med varm kakao og bena på bordet. Så håper jeg halsen min er bedre til i morgen, har ikke tid til å være syk nå, neste uke blir nemlig full av morsomme ting som jeg vil være med på. 

Hva har dere gjort i dag da?

- Sara 

Hvordan ha det gøy på budsjett: shopping

 • 08.09.2013 kl. 11:25

Shopping er kanskje en av de tingene som blir nedprioritert dersom man har et stramt budsjett, noe som egentlig er veldig fornuftig. Men dersom man aldri unner seg noe nytt kan det føles litt surt i lengden? Jeg liker i hvert fall å unne meg selv noe nytt hvis jeg har vært flink til å spare en stund. Hvis man i tillegg shopper litt "smart" får man mer for shoppingpengene sine. Hvis du ønsker deg noe som er litt dyrt kan det være en idé å sette av et beløp hver måned. 

Sesongskifter 

Når det går fra en sesong til en annen er det alltid stort salg i butikkene. Alle gamle varer skal byttes med nye og da kan man ofte finne mye billig. Det er kanskje litt dumt å gå ut nå som sommersalget er i gang å kjøpe en haug med bikinier, men det er jo alltids en del plagg som fint går an å bruke i høst også. Jeg kjøpte et par bukser på sommersalg rett før skolen startet, og bukser er jo noe man alltid trenger. Hvis du tenker veldig langsiktig kan du jo kjøpe inn ting til neste år. 

Nettbutikker

Det er jo ikke en nyhet at nettbutikker ofte har litt snillere priser enn hva vanlige butikker har. Dette gjelder egentlig all mulig shopping, om det er klær, sminke eller interiørting du ser etter. Jeg nevnte jo Coverbrands, Blush og Blivakker sist, dette er veldig billige og fine sider for skjønnhetsprodukter. Når det kommer til klær har jo Nelly veldig et veldig godt utvalg i alle prisklasser. Ebay kan jeg også anbefale til klesshopping, men jeg ville vært litt obs hvis jeg skulle kjøpt noen merketing der. En kan fort gå på en smell og få noe som er uekte. Hvis du ser etter smykker og tilbehør kan Smartbuyglasses og pyntdeg være greie løsninger. Smartbuyglasses har utrolig billige solbriller fra blant annet Ray-ban, og disse er 100% ekte. Pyntdeg selger fine smykker til en utrolig billig penge. 

Vintage

Vintage-shopping er utrolig gøy! Man har muligheten til å finne helt unike plagg som en ellers ikke finner i vanlige butikker. Prisene varierer veldig fra butikk til butikk, men Fretex for eksempel er veldig billig. Her kan du faktisk være heldig å plukke med deg noen merkeplagg også! Marthe fant jo en Dolce & Gabana skjorte der for ikke lenge siden. På nett finnes det sikkert også mye vintageshopping, jeg har dog ikke så god erfaring med det. De enste sidene jeg har vært borti er Bazar og Bloppis. Her kan hvem som helst selge og kjøpe brukte klær. Det var faktisk gjennom Bazar jeg kjøpte Acneskjerfet mitt! 

Loppemarked

Dette er jo noe av det samme som vintageshopping, men det blir ofte mye billigere enn å handle i vintagebutikker. Man kan gjøre utrolig mange gode kupp om man bare møter opp i god tid, og ser nøye igjennom tingene. Jeg kjenner ei som kjøpte seg en ekte Mullberry-veske på loppemarked for en tid tilbake, hun sjekket det opp i en Mullberry-butikk. Det hører nok med til sjeldenheten, men jeg har jo kjøpt meg både en Levi's jakke og en Filippa K blazer på loppis selv. I fjor fant jeg en Kitchen Aid kjøkkenmaskin på et loppemarked, den hadde avklipt ledning, men det ble lett fikset av faren til Matias. Resultatet ble en Kitchen Aid maskin til 100 kr. Det kan være verdt turen! Her er en oversikt over loppemarkedene fremover.

Billigbutikker 

Det høres sikkert ikke så veldig kult ut med billigbutikker, men med det mener jeg butikker som TGR, Nille og Søstrene Grene. Ta Søstrene Grene for eksempel, her har de alltid utrolig mye fint til hjemmet. Både kopper og krus, men også pynteting. Til jul i fjor var det dit jeg dro for å kjøpe julepynt, og de hadde så utrolig mye søtt. De selger også noe matvarer der faktisk, litt te, pasta og krydder blant annet. Nille har også de senere årene fått veldig mye fine interiørting, de har blant annet veldig søte kaffekopper der!

Rabatter 

Dette har jeg nevnt et par ganger før, men gode ting kan aldri gjentas for mange ganger. Benytt deg av rabattkoder, studentrabatter og Kickback der det er mulig. Kupongkode har en hel haug med rabattkoder til netthandel, her finner du garantert noe som er verdt å bruke. Vi som er studenter er jo så heldige å kunne få studentrabatt hos mange bedrifter. Spør i butikken om du er usikker, det verste svaret du kan få er nei. Så var det kickback, hvis du ikke vet hva dette går ut på så er det en side hvor du kan få tilbake penger på enkelte nettkjøp. Les mer om det på hjemmesiden deres her.

Håper dere likte tipsene! Ha en fin søndag, nå skal jeg snart i bursdag så vi skrives i kveld. 

- Sara 

Anbefaling: Viaplay

 • 07.09.2013 kl. 19:12

Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling nå som vi går mot høsten, og det mest sannsynlig vil bli en del flere innekvelder. Når jeg tenker på høst ser jeg med en gang for meg koselige kvelder inne i sofaen mens regnet pisker på ruten. I hånda holder jeg en kopp med varm kakao og på TV-skjermen spilles det av en film. Jeg har vel kanskje innsett at høsten egentlig ikke er så picture perfect, men en god film eller TV-serie er aldri feil! 

Viaplay finner du et stort utvalg av både norske og internasjonale filmer og TV-serier. Og det beste: det er ingen reklameavbrudd og null grense for hvor mye du kan se! De tilbyr to forskjellige abonnementer det ene pakken (TV+ Film) koster 79,- i måneden og gir deg tilgang til alle filmene og TV-seriene til Viaplay. Den andre pakken (TV+ Film + Sport) inneholder også alle filmene og TV-seriene men i tillegg får du direktesendte sportssendinger og en sportsdel som den andre pakken ikke har. Denne pakken koster 199,- i måneden.

Jeg har selv brukt Viaplay en stund og er veldig fornøyd med det. De har mange av mine favorittserier og fyller stadig på med flere.

 • Grey's Anatomy
 • How I Met Your Mother
 • Private Praksis 
 • Family Guy

Jeg liker også at de sender TV-serier som er aktuelle på TV, nå sender de for eksempel Charterfeber, tidligere i år sendte de Paradise Hotel. Som Viaplay-kunde får man også tilgang på den nyeste episoden før den går på TV! Hvis du har lyst til å prøve ut om Viaplay er noe for deg får du den første måneden helt gratis. Link finner du her!

Har du prøvd Viaplay før?

- Sara

Reklame

Greek yoghurt: a piece of heaven

 • 07.09.2013 kl. 17:26

Hei igjen! Det er vel kanskje Q-meierienes godteriyoghurter som har fått mest oppmerksomhet i media, likevel synes jeg de nye greske yoghurtene heller burde trekkes frem. Prøvde Synnøve Finden sin med honning og granola (tror jeg det var) her og om dagen og nå Go`morgen sin med honning og nøttemix. NAM! Gresk yoghurt er så godt, synes det er mye bedre enn vanlig yoghurt. Digger at man kan blande de med så mye forskjellig, jeg har sett en del forskjellige varianter på andre blogger. Skal få kjøpt meg ett sånt spann med yoghurt en dag, så kan jeg prøve meg litt frem. Det kommer sikkert noen oppskrifter om jeg kommer frem til noe som er godt!

Tenkte å lage meg en koselig lunsj tidligere i dag, så jeg dro på butikken for å finne noe. Men så fant jeg jo denne nyheten, og da fristet det mye mer. Har lagd meg "eplebrus" da, det er jo ikke verst bare det? Blander bare eplejuice med Farris, det er tusen ganger bedre enn vanlig brus! 

Herlig at solen tittet litt frem i dag også, får tilbake sommerfølelsen litt når gradestokken bikker 20 grader! Da passet det jo ekstra godt med en gresk yoghurt og litt friskt i glasset. Håper dere har fått litt solstråler i dag også, man må nyyte de siste mulighetene man har!

Har du prøvd de nye greske yoghurtene? 

- Sara

Markedsdag en lørdag formiddag

 • 07.09.2013 kl. 13:27

God formiddag alle sammen! Jeg har allerede vært oppe ganske lenge i dag, måtte nemlig få med meg det lokale markedet som arrangeres i dag. Som sagt så er jeg hos mamma i helgen, så dette markedet har funnet sted på Tyristrand. Det er en årlig tradisjon hvor lokalbefolkningen stiller ut boder med hjemmelagde ting eller annet de vil selge. Det er veldig koselig å rusle rundt å se på disse bodene, folk er jo så kreative og flinke!

Heliumballong hører med på et marked!Det var veldig mye folk der i dag. Det pleier nesten alltid å regne når dette markedet arrangeres, så når det faktisk er opphold tar folk turen. 

Her er en av strikkebodene, her finner du alt fra hjemmelagde mummitroll til grytelapper. Veldig kreativt og fint. 

Det hele avsluttes med et olabil-løp. Jeg fikk ikke med meg hvem som vant, men det var mange kreative bidrag. Skjønner faktisk ikke at disse barna tør å sette utfor en bakke i en liten trebil! De er sikkert trygge å kjøre, med bremser og det hele, men jeg hadde aldri turt. Tøffinger!

Pleier det være slike marked rundt der dere bor?

- Sara

Vel utført borgerplikt

 • 06.09.2013 kl. 22:47

Endelig har vi kommet hjem etter en lang dag, men mange ting på planen. Har fått stemt, både på parti og hvorvidt jeg vil at Norge skal søke eller ikke søke om OL i 2022. Å stemme om OL var faktisk ikke så lett, jeg har satt meg litt inn i synspunktene rundt det, men jeg burde kanskje funnet ut ennå mer før jeg stemte. Men jeg tror likevel jeg stemte rett, gleder meg veldig til å se resultatet av både stortingsvalget og OL. 

Har vært litt dårlig til å ta bilder i det siste, skal prøve å skjerpe meg på det. Er jo veldig glad i å både ta bilder og redigere de etterpå. Tok dette mens jeg satt å ventet på bussen tidligere i dag, det ble jo litt søtt? 

Og nå er jeg endelig hjemme, vet dog ikke hvor fornøyd pus er med det? Hun har løpetid og vil helst sitte minst mulig på armen. Rakk heldigvis å knipse et lite bilde av oss da, er hun ikke supersøt? Hihi

Hva tenker dere om at Norge kanskje skal holde OL i 2022?

- Sara 

Freedag!

 • 06.09.2013 kl. 08:36

God fredag, endelig er det helg igjen. Vi tar turen hjem til mamma i helgen, broren til Matias har akkurat hatt bursdag noe som betyr feiring. Bursdagsfeiringer med alle samlet er alltid koselig, så da måtte vi kaste oss på. Feiringen er ikke før søndag, så innen den tid har jeg en del å gjøre. Dagen i dag tror jeg kommer til å gå veldig i ett. Først er det skole! Vi må redigere ferdig reportasjen, etter det må jeg hjem for å pakke til helgeturen. Vi må også vaske opp før vi drar... Å vaske opp må være noe av det kjedeligste jeg vet om, skulle ønske vi hadde oppvaskmaskin! Uansett, jeg tenkte også å få gjort min borgerplikt i dag, nemlig å stemme. 

Detter får bli med meg på skolen i dag. Har fått litt vondt i halsen, så jeg kjøpte en dropspakke jeg ikke hadde prøvd før. Den inneholder egentlig alle mine favoritter, helt perfekt! Bankkort må jeg ha som id for å stemme. Og mobilen taler vel for seg selv? 

Ha en fin fredag dere!

- Sara

Kjærestekveld

 • 05.09.2013 kl. 21:40

I kveld er det kjærestetid som står på planen. Vi har bestillt en pizza og sitter klare for et lite Modern Family-maraton! Elsker den serien, ler meg skakk hver eneste episode. 

Kjærestetid betyr koseklær, hvor deilig er det ikke med en god tykk genser nå som har typisk høstvær? Er det bare hos meg vi har fått kjenne litt på høsten i dag? Grå himmel, litt duskeregn og ikke særlig god temperatur... Jaja, det hører jo med til høsten, det kan jo faktisk være litt koselig med høst noen ganger også! Kalde, mørke kvelder med film og varm kakao. Det er bildet jeg har av høst! Fler som har det sånn? Nei, nå må jeg gå tilbake til pizza og tv, før jeg blir dratt bort fra tastene! Ha en fin kveld dere!

- Sara

How to: Polyvore

 • 05.09.2013 kl. 16:11

Mange har spurt meg hvordan jeg lager disse slideshowene fra Polyvore, så tenkte å vise dere en liten guide på det. Det er egentlig veldig enkelt, i tillegg kan det bli utrolig kule bilder av det. Det første du må gjøre er å lage deg en bruker på polyvore.com. Når det er gjort er det bare å gå i gang. 

Når du skal lage noe nytt har du tre valg, du kan lage set, collection eller bruke en template. Set vil si et enkelt bilde satt sammen av de tingene du vil. Når du har lagd noen set kan du sette disse sammen til en større collection, med for eksempel høstantrekk som tema. Template er en ferdig mal hvor du kan putte inn elementer der malen tillater det. Mange av templatene er veldig fine, men du får mye mindre frihet til å flytte objekter rundt.  

Her har jeg valgt å lage ett nytt set. I menyen til høyre er det er stort utvalg av ting du kan bruke, de fleste kjente merker er å finne i tillegg til kjente nettbutikker som Nelly. Hvis du vil lage et set med interiør velger du bare "home". Det er også mulig å legge til egne objekter men det tror jeg ikke er noe vits å vise her nå. 

Når du søker etter ting kan du filtrere eller minske søkeresultatet ditt. På bildet over har jeg valgt kategorien "tops", hvis jeg har lyst på strikkede gensere kan jeg skrive "knit" i søkefeltet og søket begrenses til strikkede topper. Du kan også velge å bare få treff med én bestemt farge, den knappen er helt til høyre der jeg har ringet rundt. 

Når du er fornøyd med bildet ditt kan du publisere det, eller så kan du lagre det som utkast. For å få det inn på bloggen din må du publisere det. 

Tenkte å kjapt visere dere collection også. Da velgere du som sagt collection i menyen, og så bruker du de settene eller elementene som skal med. 

Når du har lagret kan du opplaste serien til bloggen din! Da velger du bare knappen som heter "blog" så får du opp et vindu. 

Her må du velge hvordan det du har laget skal vises, jeg bruker å ta den første. Pixlene stiller du inn etter hva som passer til din blogg, jeg synes 800px blir fint på denne bloggen. 


Kopier så HTML-koden og lim den inn i innlegget på bloggen din. Husk bare før du limer inn at du har trykket på "HTML av/på" knappen og så tilbake når du har limt inn. 

Håper dette var forståelig? 

- Sara

Inspo: Høstjakker

 • 04.09.2013 kl. 21:30

Går å sikler på så mange fine høstjakker om dagen, og fikk så lyst til å lage en liten inspo til dere. Jeg elsker jakkene som dukker opp i butikkene når høsten melder seg, og årets jakker skuffet ikke. Jeg synes det virker som at lange kåper, gjerne i ull har kommet for fult. Både lyse og mørke ser vi mye av i butikkene om dagen, og det liker jeg veldig godt. Noen ganger har man lyst til å kle seg lyst og friskt mens andre ganger passer kanskje mørke toner best. Her er i hvert fall min lille høstjakkeguide, jeg slet faktisk med å begrense meg så håper dette utvalget faller i smak! 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Elsker disse klassiske pene jakkene. Jeg liker at det denne sesongen er veldig mange jakker med fine og klassiske snitt. Jeg får litt Kate Middleton vibber av disse jakkene, spesielt den siste. Synes hun har en veldig romantisk og søt stil.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Liker også godt disse mørke jakkene, de har et litt tøffere utseende, som jeg synes passer godt om høsten. Jakke nummer fire minner litt om den Mary Kate og Ashley Olsen designet for Bik Bok, bare at denne her er en kort variant. Synes nesten denne var litt kulere! Den første kåpen er litt klassisk og romantisk igjen, syns den er så søt! Elsker den hvite kragen. Får veldig lyst til å friske opp litt blant høstjakkene mine når jeg ser så mye fint, kanskje det blir en av disse.  

Hva synes dere om jakkene? 

- Sara 

Vi lager reportasje om dyr på sirkus

 • 04.09.2013 kl. 17:01

Husker dere jeg fortalte om reportasjeoppgaven vi skulle begynne å planlegge i dag? Vel, vi ble raskt ferdig med planleggingen, så nå skal vi om en liten halvtime ut på filming. Vi har lyst til å lage en sak om dyr på sirkus. Jeg har jo allerede vært på en demonstrasjon, og synes det hadde vært kjempefint å få litt mer fokus på dette temaet, heldigvis likte de andre ideen! Håper  bare det er en del folk på demonstrasjon i dag! Hvis du bor i Oslo-området og har lyst til så hadde det vært kjempekult om du ble med! Det er rett ved Munchmuseet på Tøyen og startet klokka 18.00.

Fantastisk flott bilde av meg ikke sant? Her er jeg klar til å gå i gang med filmingen! Håper denne reportasjen blir bra, vi fikk jo en god del tips etter forrige fremvisning. Må bare prøve å huske på de mens vi er ute å filmer, det er ikke alltid så lett å huske på alt i kampens hete. Men nå får jeg gjøre meg klar her, skrives mer i kveld. 

Ses vi på Tøyen? 

- Sara 

Charterfeber

 • 04.09.2013 kl. 12:16

Igjen så sitter jeg her med litt små-dårlig tid. Kan egentlig ikke klage i dag da, starter ikke på skolen før 12.45! Onsdager er den nye favorittdagen min, bare én time og tre kvarter forelesning Etter skolen i dag skal vi i gang med å planlegge en ny reportasje, som skal leveres innen mandag. Morgendagen kommer derfor til å gå med til filming og fredag til redigering. Disse reportasjene er bare på 1,5 minutt, så jeg ser for meg hvor hektisk det kan bli i tiden rundt eksamensfilmproduksjon! Heldigvis er dette noe jeg synes er utrolig gøy å drive med, så da tenker man ikke over at man bruker mye tid på det.  

Forresten, var det noen som så på Charterfeber i går? Jeg ser vanligvis ikke på programmet, men hadde lyst til å se konflikten mellom TCMN, Rannveig og Ida. Jeg klarte ikke annet enn å le fra start til slutt av det programmet, herregud så mye rart! Pensjonistene på tur var jo bare så søte da! Men slik den bloggkrangelen ble presentert i media rett etter innspilling virket ikke helt slik vi fikk se på TV. Jeg bryr meg egentlig ganske lite om hva som forgår i livene deres og hvem som er dummere enn hvem, men god underholdning lager de i hvert fall! Tror faktisk jeg skal se neste episode også, elsker å koble av med hjernedød underholdning i ny og ne. 

Så dere på Charterfeber i går, og hva synes du? 

- Sara

Hvordan ha det gøy på budsjett: skjønnhet og pleie

 • 03.09.2013 kl. 20:44

Innlegg nummer tre i denne serien, dog et par dager på etterskudd. Her er innlegget om mat og drikke, og her er innlegget om kultur og underholdning. Alle vet vel at egenpleie, enten det er frisørtime eller spabehandlinger er veldig dyrt. Likevel kan man med noen enkle grep unne seg litt luksus for en litt billigere penge. 

Frisørlærling

Hvis du trenger en hårklipp eller har lyst på en ny hårfarge så koster det mye mindre å gå til lærlinger enn til vanlige frisører. I tillegg til at de er billigere trenger de ofte modeller til forskjellige ting. Kanskje lærlingen skal ta svennebrev, eller øve på klipping? Frisørlinjen på videregående pleier også å ta imot kunder når elevene har kommet et stykke ut i året og kan en del. Jeg har fått både klipp og farging gratis av en videregåendeelev, det ble veldig bra! Dersom de ikke har noe ledig akkurat når du spør kan du jo be de ringe deg neste gang de trenger en modell. 

Hjemmelagde skjønnhetsprodukter 

Det er sikkert fler enn bare meg som har prøvd seg på en del forskjellige hjemmelagde skjønnhetsprodukter? Jeg synes i hvert fall det er utrolig morsomt å eksperimentere litt på kjøkkenet og finne frem til gode ansiktsmasker og lignende. Bruk nettet og finn ting som egner seg. I dette innlegget får dere en fin oppskrift på hjemmelaget ansiktsskrubb, som bare består av sukker, havregryn og olivenolje. Jeg har også hørt at nypete skal være veldig fint å fryse ned i isbitformer, når de har frosset kan de legges i en klut eller lignende og gni rundt i ansiktet. Det skal minske porene, regner også med at det er veldig friskt og godt! En annen ting jeg har lest, som jeg skal prøve en dag selv er bananmaske. Du moser rett og slett bare en banan og gnir det inn i håret, så sitter du en god stund med den. Ser for meg at man må skylle veldig godt ut igjen, men det skal visst fungere bra. Om disse løsningene er akkurat like gode som dyre produkter skal jeg ikke si, men at det har en viss effekt tror jeg på.

Spakveld 

Spakveld trenger ikke foregå på et spa, det går fint an å få litt spastemning hjemme også. Hvorfor ikke invitere noen venner over, så kan dere se en film eller noe mens ansiktsmasken virker? Man kan hjelpe hverandre med å lakke negler og kanskje lage noe godt å spise. Hårkur, fotbad og peeling kan dere også ta. Man kan så klart ta en helt rolig avslapningskveld alene også. Sette på litt rolig musikk og legge seg i badekaret om man har det. Noen duftlys løfter stemningen mange hakk! 

Behandling av ufaglært

Det er ikke bare frisører som trenger modeller for å øve seg på. Ufaglærte hudpleiestudenter, negledesigstudenter osv. vil også trenge noen å teste seg litt på før de blir utlært. Noen ganger hvis de trenger modeller gjør de det kanskje gratis, mens andre ganger kan du bestille behandlinger fra studentmenyen. Tone Lise Akademinet har en studentsalong hvor studentene gjør behandlinger til en billig penge, link her. Selv om de som gjør det ikke er ferdig utlært vil det være lærere til stede som kan bistå dersom studentene lurer på ting, så det er ingen grunn til bekymring. 

Billige nettbutikker

Hvis du gjerne ønsker deg god frisørprodukter eller kvalitetssminke kan det være lurt å ta en titt på nett. Det er ofte litt stive priser i frisørsalonger og andre steder man får kjøpt slikt så man kan faktisk spare veldig mye ved å handle på nett. Blush, Coverbrands og  Blivakker har ofte kjemegode tilbud. Det kan lønne seg å melde seg på nyhetsbrevene deres, så får du tilbudene direkte på mail. Ebay kan faktisk også ha en god del kjente merker til redusert pris, men dobbeltsjekk med norske priser! Jeg har faktisk opplevd at Ebay har vært dyrere på sminke. 

Håper du likte tipsene! Pleier du gjøre noen av disse tingene? 

- Sara

Bilde fra M&G med Selena Gomez

 • 03.09.2013 kl. 17:04

Endelig har jeg fått M&G bildet mitt fra konserten! Synes personlig at jeg ikke ser ut som meg selv på bildet, men uansett så er det stas å ha bilde sammen med henne. Kvaliteten er også litt dårlig, jeg fant ikke ut hvordan jeg kunne laste det ned så da endte jeg opp med print screen. Det er mulig å bestille bildet i forskjellige størrelser på papir da, men det dropper jeg nok! Jeg har nå fått sett litt på filmene jeg tok fra konserten og enten så er lyden bra, men med mye bevegelse i bildet, eller omvendt. Så jeg tror ikke det er så spennende for dere å se? Det er nok litt mer morsomt for min del siden det er mine (dårlige) filmer. 

Siden jeg ikke fikk postet budsjettinnlegget i går som jeg lovet skal jeg sette meg ned med det asap! Hater når jeg ikke rekker alt jeg planlegger, men håper det går bra for nå. Skal i hvert fall få postet det i løpet av kvelden. Denne gangen garanterer jeg det! Ha det fint så lenge. 

Likte dere bildet?

- Sara

Off to school

 • 03.09.2013 kl. 08:29

Jeg har som vanlig superdårlig tid, må nesten løpe til skolen nå! Egentlig liker jeg å ha dårlig tid, for da jobber jeg raskere, men ikke før skolestart! Hater å komme andpusten til skolen. Skal prøve å bli flinkere til å stå opp så jeg har god tid om morgenen, kanskje det blir litt mer innholdsrik blogging også! 

I dag skal vi lage en reportasje på skolen, lurer på hvordan det blir! Gleder meg til å prøve. Håper dere får en superbra tirsdag! 

Får dere ofte dårlig tid om morgenen?

- Sara

 

Bildedryss: Selena Gomez konsert

 • 02.09.2013 kl. 16:50

Da har jeg endelig fått gått igjennom alle bildene fra i går. Utrolig mange av de ble dårlige, så er glad jeg tok mange. Siden det dessverre ikke er lov å ha med speilrefleks inn på konserter måtte jeg ta til takke med et lite kompaktkamera. Grunnen til at jeg har skrevet navnet over bildene er ikke fordi de ble så utrolig bra, men fordi det er litt stas å ha egne bilder fra en konsert. Bildet fra M&G kan jeg også legge ut, men må vente til jeg får det. Vi skal få det i løpet av et par dager. Håper ikke bildet er ut av fokus eller at en av oss blunker! Det hadde vært så kjedelig...

M&G med Selena tror jeg er noe ganske annet enn med Justin Bieber. Hun var søt og imøtekommende, og tok seg tid til å snakke med hver enkelt. Det hele varte ikke lenge, men var likevel utrolig gøy. Jeg fikk gitt henne en liten gave som hun virket veldig begeistret for. Etter M&G fikk vi en liten pose med litt effekter og deretter ble vi vist inn til konsertlokalet. Vi fikk komme inn før alle andre som hadde stått i kø, og fikk dermed de beste plassene! Jeg sto helt fremme ved scenen under hele konserten, så var veldig heldig. Vi hadde planlagt et lite ballong-prosjekt under sangen "Birthday", hvor vi skulle ha med ballonger og kaste de rundt i salen under sangen. Dette ble veldig kult og det virket som at hun likte det. Hun smilte i hvert fall godt og sendte en ballong tilbake til oss da den kom opp på scenen. Etter konserten var over ble vi fra M&G tatt med for å registrere adressen vår slik at vi kunne få tilsendt en signert plakat i posten. Hun pleier alltid å komme ut ved bussen sin etter hver konsert for å ta noen bilder og slikt med fansen, så jeg ble med på det også. Noen av bildene har hun lagt ut på Instagram, men jeg er ikke på noen av de. 

Jeg er veldig fornøyd med konserten, tross all dyttingen. Hun sang og danset veldig bra, men jeg kunne ønsket meg litt bedre lydkvalitet. Jeg synes lyden fra henne ble litt borte i all musikken, lurer på hvordan dette var for de som sto bak? Det kunne også vært litt bedre informasjon på forhånd om hvordan M&G ville foregå, men til gjengjeld ble alt gjort veldig klart på konsertdagen.  

Hva synes du om bildene? Var du på konserten?  

- Sara 

God mandag

 • 02.09.2013 kl. 13:02

Hei! Jeg har faktisk akkurat dratt meg ut av sengen, og er støl i omtrent hele kroppen etter i går. Har faktisk aldri opplevd så mye dytting og trykking på en konsert før. Man må jo regne med dytting, men hadde faktisk ikke trodd det skulle bli så ille. Uansett, jeg sto nesten inntil gjerdet og så henne godt gjennom hele konserten, så jeg klager ikke. M&G var også helt fantastisk! Tenkte å fortelle mer om det, samt poste noen biler og kanskje en film dersom det ble greie opptak etter på. Må bare ha litt tid på meg til å gå igjennom alle bildene først, det ble nemlig rundt 300 bilder og filmer!


Én av turnebussene. 

Tenkte bare å titte innom for å si at jeg lever og for å ønske dere en god mandag. Forresten så kommer ukens budsjett i løpet av dagen, hadde rett og slett ikke tid i går. 

- Sara 

KLAR for konsert!

 • 01.09.2013 kl. 14:09

Nå er jeg SÅ klar for konsert! Tenkte å stikke ned til sentrum nå for å sjekke hvordan det står til ved Spekturm, klarer ikke sitte i ro hjemme. 


Topp fra H&M / Bukse fra H&M / Jakke fra H&M / Sko fra Converse / Veske husker jeg ikke 

Jeg gikk for en litt sukkersøt stil i dag, med rosa topp. Synes den var så søt der den hang på stativet. 

Måtte ha med de to siste her også, akkurat så glad er jeg nå! 

Hva synes dere?

- Sara

Sneak peek på dagens antrekk

 • 01.09.2013 kl. 12:38

God morgen. Nå sitter jeg å finner ut hva jeg skal ha på meg til konserten i kveld. Siden jeg har M&G med VIP så slipper jeg stå i kø, vi slipper inn på konserten før alle andre så da blir bekledning litt enklere. Tenkte å ta en bukse og en lett singlet, kommer nok til å ha en skjorte eller en tynn jakke over også. Sminken kommer til å bli ganske enkel med røde lepper og litt brun øyenskygge. Det er ikke noe vits å legge masse jobb i sminken når den sikkert kommer til å se stygg ut etter en halvtime uansett. 

Her er hovedelementene av dagens antrekk. Skal så klart vise alt før jeg drar i dag! Er fortsatt litt usikker på om jeg skal ha en liten veske eller en liten sekk? Noen som har en idé om hva som er best? 

Ønkser dere en fin søndag!

- Sara

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no