hits

Remember to relax!

 • 30.07.2015 kl. 19:29

God kveld! Hvordan er været hos dere i dag? Hos meg har det vært skikkelig grått og trist, egentlig ganske likt sånn det har vært ellers i sommer. Jeg hadde i tillegg tidenes søndagsfølelse da jeg sto opp, og det fristet å bare bli inne å lese og lakke negler. I går kom jeg endelig i gang med boken Kjære av Linnéa Myhre, så det blir sommerens første bok! Jeg burde virkelig bli flinkere til å lese!

Nå derimot verken leser jeg eller lakker neglene, men jeg befinner meg på jobb. Jeg tok ikke så lang matpause i dag, så da tar jeg igjen fritiden nå. Jeg ville egentlig bare innom for å høre at alt står bra til, og for å vise noen bilder fra gårsdagens avslapping.

Jeg lagde meg en grønn vitaminbombe og satte meg ned med litt neglelakking. Det var tærne som fikk en shinings så nå venter jeg bare på muligheten til å traske rundt barbent.

Det er deilig med noen sånne avlsappende dager. Spesielt i går, det har nemlig blitt litt lite søvn denne uka!  Men nå får jeg vel komme meg tilbake på jobb. Ha en fin kveld!

Hva har du gjort i dag?

- Sara


#avslapping #rolig #neglelakk #makeupstore #tånegler #velvære #skjønnhet #beauty #linneamyhre #bok #grønnjuice #juice #juiceing

New haircut

 • 28.07.2015 kl. 23:10

For noen dager siden var jeg hos frisøren for å stusse litt på de altfor slitte tuppene mine. Det var svært etterlengtet og jeg gikk utfra salongen med en ganske mye kortere manke enn hva jeg hadde da jeg gikk inn. Forrige gang jeg klipte meg er vel omlag to år siden, så nå fortjente jeg absolutt litt luksus. Det var verdens beste Tonje som klippet meg i den stilfulle salongen onkelen hennes driver. Og det kan jo ikke bli bedre enn at en av mine beste venner fikser meg på håret? Skravla gikk i ett sett og etter stussen gikk vi å tok en kaffe, perfekt! Jeg tenkte kanskje dere ville se litt bilder fra den freshe salongen og litt bilder av hvordan håret ble?

Speil-selfie må man jo ta når man er hos frisøren!Her er fineste Tonje ♥

Så flyttet vi oss inn til lune og koselige Eger & Co. Her er det alltid god stemning og både mat og drikke er upåklagelig.

Jeg er superfornøyd, selv om det ble en del kortere enn jeg hadde sett for meg. Det er så deilig å vite at alt det slitte er borte og håret kan bare vokse seg langt og fint igjen. Behandlingen var en bursdagsgave fra svigermor så tusen takk til deg, og tusen takk til Tonje som klarte å fikse opp i rotet ♥ Hvis du skulle befinne deg i Hønefoss en gang og trenger en hårklipp anbefaler jeg virkelig å ta turen innom Tonje. Time kan du bestille på nett.

Ble det ikke bra?

- Sara


#beauty #skjønnhet #velvære #frisør #haircut #hårklipp #hår

My latest Sobazaar boards

 • 27.07.2015 kl. 21:37

Er det en ting jeg liker å gjøre for å slå ihjel litt tid så er det lage moodboards, enten det er i Photoshop, på Polyvore eller i appen Sobazaar. Sobazaar er en norsk moteapp som kom for snart ett år siden og da det var nytt brukte jeg det masse. Men så gikk det som det ofte går med appene mine, de ligger å tar opp plass på iPhonen. På den tiden appen har stått urørt hadde jeg rukket å bære frem en mini me, forrige board var nemlig datert 9 måneder tilbake i tid. Men nå har jeg kommet litt inn i det igjen og restulatet er en hel rekke nye boards. Håper dere finner de inspirerende ♥

De første boardsene er ganske friske og sommerlige, selv om det går i mye sort og hvitt. Jeg synes det kongeblåe spriter opp antrekkene og gjør det mindre kjedelig. Det gule skjørtet fra Styleconnection er også skikkelig fresh! Jeg har samme i sjokkrosa hengende i mitt skap.

Disse boardsene er litt mer høstlig, i hvert fall fargemessig. Jeg har blitt helt hekta på sennepsgul og gulldetaljer den siste tiden, og gleder meg derfor skikkelig til høstmoten begynner å innta butikkene! Jeg har alltid likt høstmoten best av alle årstidene og nå er den jo rett rundt hjørnet!

Jeg skal virkelig begynne å bruke appen mer aktivt, den gir så mye inspirasjon! Ofte ender jeg opp med de samme antekkene jeg har gått med før, men jeg merker jeg blir mer kreativ i klesveien når jeg bruker denne. Dette er forresten langt i fra noen reklame, jeg ville bare tipse dere om appen og dele noen av mine boards med dere. Hvis dere vil følge med på Sobazaar heter jeg Sara Karlengen.

Likte du noen av antrekkene?

- Sara


#sobazaar #mysobazaar #mote #fashion #klær #outfit #antrekk #style #moodboard #inspirasjon #inspo

Antrekk: Bandeau Prom Dress

 • 26.07.2015 kl. 20:19

Jeg har så utrolig mandagsfølelse i dag, sikkert fordi jeg har vært hos mamma hele uken og kom hjem i går. Men det er jo faktisk bare søndag, så da venter jeg med å ønske en ny uke velkommen. Dagen i dag tilbringes på jobb, og med masse Norwaycup-deltakere på huset kan det fort bli en hektisk kveld. Men nå tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde i bursdagen på fredag. Jeg kjøpte meg jo nylig en ny kjole på Nelly, og da var det klart den måtte få lov til å lufte seg! Håper dere like bildene.

Kjolen er superfin, det eneste negative er at den står litt ut. Spesielt når man sitter ser den litt rar ut. Men det får gå, fargene og snittet er jo så fint! Over tok jeg kimonoen jeg bestilte sammen med kjolen, det blir jo alltid så kjølig på kveldene!

Hva synes dere om kjolen?

- Sara


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kjole #nelly #klær #newin #dress #blogg #blogger

Birthday celebration

 • 26.07.2015 kl. 03:24

Hodepinen jeg våknet med i dag gir en god indikasjon på at kvelden i går var var vellykket. Vi feiet Mari sine 23 år med ekte jentefest, kjole var påbudt og stemningen god. Kameraet gikk på rundgang og det var ikke vanskelig å se hvilke bilder som ble tatt senest på kvelden! Det er alltid gøy å se igjennom hva som ble fanget på kamera dagen derpå, og noen av blinkskuddene tenkte jeg å dele med dere nå.

Fin gjeng!

Det søte bursdagsbarnet!Det ble en veldig koselig kveld med fine jenter, og heldige meg fikk sove hos bestemor som nå bor midt i byen. Fem minutters gåtur hjem etter nattmaten er inntatt kan man ikke klage på? I dag har jeg dratt hjem til Oslo igjen, og etter det kom jeg liksom ikke helt i gang med skrivingen. Jeg har med andre ord ikke ligget i fosterstilling i hele dag, heldigvis!

Les mine beste tips for å unngå fyllesyke her.

- Sara


#bursdag #birthday #feiring #fest #jentefest #girlsnight #venner #venninner #sommer

Arctic Freeze

 • 24.07.2015 kl. 11:36

Hei! Har fredagen deres startet bra? Jeg har sovet over hos bestemor i natt så nå sitter jeg i sofaen med teppe rundt meg å ser på nyhetene. Vi har akkurat spist ferske rundstykker og har bare tatt det helt rolig i dag. Om litt skal vi ut i byen for litt småshopping, før jeg i kveld skal i bursdag. En fin fredag med andre ord! Men nå tenkte jeg å vise dere de nye freshe neglene mine. Jeg har lagt hvit gelish, og jeg synes det er SÅ kult! Skikkelig sommerlig ♥

Fargen jeg har brukt heter Arctic Freeze og fås kjøpt her.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er jo så vanskelig å få hvit neglelakk fin! Hvit og svart er kanskje de to fargene det er vanskeligst å legge, i hvert fall for min del, men da er det ekstra gøy at det blir fint!

Det jeg liker så godt med Gelish er at det ligger som et beskyttende lag på neglen og hindrer at de knekker, så hvis man ønsker å spare negler men sliter med at de knekker er Gelish tingen! Nå håper jeg bare det holder seg hvitt lenge og at det ikke blir misfarging, men da er det jo bare å legge en annen farge over.

Hva synes dere om neglene?

- Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #tlbeautystore #tl #toneliseakademiet #gelish #negler #neglelakk 

Sjokoladefondant med Nutella

 • 22.07.2015 kl. 12:41

Det er kanskje ikke lørdag i dag, men jeg må bare dele oppskriften på disse nydelige sjokoladefondantene med dere! Sjokoladefondant har jeg aldri lagd før, så da jeg fikk bakesett av naboen til bursdag var gleden stor. Det var litt vanskelig å steke de riktig, men nå har jeg funnet ut hva som er riktig. Håper dere vil teste ut oppskriften!

Ingredienser til 4 fondanter: 3 egg // 80g sukker // 1 ss mel // 150g melkesjokolade // 40g smør // 4 ts Nutella

Sett først ovnen på 200 grader. Pisk så egg og sukker godt sammen, før du tilsetter melet og rører videre.

Smelt sjokolade og smør i en egen bolle, når det er helt flytende heller du det i eggeblandingen.

Klipp opp bakepapir og kle fondantformene, før du fyller formene.

Fyll formene like fulle og putt en teskje med Nutella i midten av hver form. Stek de på nederste rille i ca. 8 minutter, sett de så på benken for å hvile ett minutt. Så er det bare å nyte!

Dette er en skikkelig sjokkobombe, men fy så godt! Hvis du synes det blir litt i overkant med Nutellakjerne er det bare å lage de uten. Du kan også putte andre ting i midten, myke karameller var et av tipsene boken kom med. Ser for meg at det ikke er helt feil heller! 

Har du lagd sjokoladefondant før?

- Sara


#sjokolade #sjokoladefondant #dessert #kake #søtt #nutella #melkesjokolade

Bildedryss fra dagen i dag

 • 21.07.2015 kl. 23:58

Hei og god tirsdagskveld/natt! Nå har jeg noen fridager så i skrivende stund sitter jeg i stua hosl mamma å blogger. Jeg dro hjem i går og har tatt meg helt ferie siden! I dag var jeg en tur i Hønefoss for litt shopping og kos med Vilde. Vi spiste på Eger & Co, koseligste stedet i byen! Vi hadde det veldig hyggelig og jeg fikk gjort unna gaveinnkjøp til fredagens bursdag. Det ble også en topp med i posen til meg selv! Nå har jeg kjøpt "mye" nytt i det siste, hoho!

Resten av uken er også helt oppfylt med koselige planer, men jeg skal prøve å titte innom dere hver dag! Jeg lurer på når jeg skal komme skikkelig tilbake i bloggform, det har ikke vært så god blogging som jeg skulle ønske i sommer. Men motivasjonen kommer nok snart tilbake ♥

Koser seg!

Søt!!

Fine bestemor ♥

Etter byturen med Vilde dro jeg opp til bestemor som serverte middag! Der sto pølsegryte på menyen, kjempegodt og kjempeenkelt! Oppskrift finner dere her. Det har vært en veldig fin dag i dag! Originalplanen for dagen var jo egentlig å slappe helt av hjemme, men så ble det plutselig lagt til litt koselige planer isteden. Man må jo passe på å besøke alle når man først er her ♥ Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

- Sara


#hverdag #kos #koselig #hyggelig #venner #venninne #lunsj #is #middag #bestemor #familie #sommer

New in fra Nelly

 • 19.07.2015 kl. 21:35

Til bursdagen min fikk jeg en del penger, og litt av det gikk til et par nye plagg. Jeg har vært veldig flink til spare de siste månedene, så jeg klikket tingene hjem med den beste samvittighet. En kimono og en kjole ble lagt i handlevongen og jeg kunne ikke blitt mer fornød da pakken ble åpnet. Kimonoen har jeg allerede rukket å bruke litt, men kjolen sparer jeg til helgens bursdagfest. Jeg tenkte å vise dere en liten smakebit på begge tingene nå, men det dukker helt sikker opp antrekksbilder med begge deler etter hvert!

(adlink) Bare elsker fargene! Også er den i et skikkelig deilig, lett stoff. Den kan kjøpes her, eller på Vero Moda.

Dette er alt dere får se av kjolen, jeg vil mye heller vise den frem på. Den er dessverre utsolgt for øyeblikket, så jeg får dessverre ikke lagt ved noen link på den.

Det var deilig å få noe nytt i skapet! Ikke at det er manko på klær, men følesen av å gå noe nytt er alltid velkommen. Det er også veldig greit å kunne fylle på med litt farger i garderoben, jeg safer nemlig litt for ofte med sort, grått og hvitt!

Hva synes du om innkjøpene?

- Sara


#innkjøp #newin #shopping #mote #fashion #klær #nelly #kjole #kimono #nettshopping

Garden paradise

 • 18.07.2015 kl. 20:54

Inneholder adlinks

God kveld fine mennesker! Hvordan ser deres lørdag ut? Har dere planer om å danse skoene av dere på byen i kveld, eller har dere en rolig lørdag hjemme? Jeg sitter innendørs med en tykk genser på meg å hutrer og fryser. Det har vært så kjølig i hele dag, og med de gråe skyene som dekker hele himmelen fant jeg ut at det var best å holde seg inne. Jeg har vært på jobb hele helgen, og skal jobbe i morgen kveld så det er greit å slappe av litt mellom slagene også. Det har vært ekstra hektisk nå noen dager på grunn av AC/DC-konserten som har funnet sted i Oslo, så det skal smak godt med litt fri til uken!

Men de siste timene har jeg koblet av med litt interiørinspirasjon til hagen. Ikke at jeg har noen hage på nåværende tidspunkt, men det er aldri feil å drømme seg litt inn i fremtiden! Jeg har jo en mikroskopisk balkong jeg kan innrede, men jeg er redd et par klappstoler og en potteplante er alt jeg får plass til der ute. Hehe. Her er likevel et knippe  med de fine tingene jeg fant på inspirasjonsjakten min!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Med så mye fint stasj til hagen mangler vel egentlig bare finværet! Er det noen av dere som har tatt det? Vi har i hvert fall ikke vært spesielt heldig med været i det siste, skulle ønske resten av sommeren ble like fin som den var i fjor ♥

Liker dere at det er litt interiør her på bloggen?

- Sara


#interiør #dekor #hage #hagemøbler #ikea #pynt #hjem #hus #pledd #sommer #inspo #inspirasjon

Paper Towns

 • 15.07.2015 kl. 21:18

Hei! Nå kommer jeg nesten rett fra førpremieren på Paper Towns. 20th Century Fox og Likenshare inviterte til Rockefeller med deilig juice fra Joe & The Juice, lakris fra Lakrisgutta og leppeprodukter fra Carmex. Det ble lite med rød løper, men veldig god stemning! Jeg hadde med kameraet, men inne på Rockefeller er det ikke akkurat fotovennlig lys. Derfor blir det bare noen ord om filmen og en trailer på dere.

Jeg hadde hørt veldig lite om både boka og fimen før i dag, men filmen viste seg å være veldig bra! Filmen er basert på boken med samme navn av John Green, han som skrevet "the fault in our stars". Den handler om Quentin som har vært avstandsforelsket i Margo siden de var barn, og når hun en kveld plutselig kommer klatrende inn soveromsvinduet hans for å dra han med ut på hevntokt blir han selvfølgelig med. Dagen etter forsvinner Margo og Quentin må finne frem til ulike spor hun har lagt igjen for å forsøke å finne henne. Om han lykkes i å finne henner og hva som skjer på slutten må dere nesten se filmen for å finne ut av!

Sjekk ut traileren under for en litt bedre følelse av hvordan filmen er.

Filmen kommer på kino 24. juli, så da er det bare å plukke med seg en pose M og lene seg godt tilbake i kinosetet! Dette er en perfekt film å se med jentegjengen, eller som jeg gjorde, med kjæresten. Jeg kan i hvert fall garantere latter og en god filmopplevelse!

Skal du se Paper Towns?

- Sara


#film #kino #førpremiere #premiere #caradelevingne #papertowns #foxnorge #likenshare #thefaultinourstars #johngreen #natwolf

Juicy morning

 • 14.07.2015 kl. 16:20

I dag har jeg tidenes mandagsfølelse, gårsdagen gikk bort på et blunk og jeg fikk liksom ikke startet uken skikkelig. Så da gjør jeg det i dag isteden, med en sunn og god frokost på balkongen og late morgentimer. Jeg sto ikke akkurat opp altså, for de som måtte lure på det, jeg ender bare alltid opp med gjøre tusen ting før jeg får satt meg ned med dataen i fanget.

I dag fikk jeg lyst til å lage meg en skikkelig god juice til frokost, det har jeg ikke gjort siden vi flyttet så nå smakte det skikkelig godt! Jeg blandet bare sammen det jeg hadde, som var: en brokkolistilk, ett grønt eple, en appelsin, en halv sitron og en stor gulrot. Så pyntet jeg med litt norske jordbær, NAM! Det var frokosten sin det! Her er noen bilder fra min morgen.

Juice it up!

Fortsatt litt trøtt i tryne!

Man kan ikke klage når dagen starter sånn her, og i hvert fall ikke når man har dagen fri! Jeg har likevel mye jeg skal gjøre her hjemme, men det er helt greit. I morgen begynner jeg å jobbe igjen, men på kvelden skal Matias og jeg på førpremieren av Paper Towns, så det ser jeg veldig frem til! Men jeg får ikke skravle meg helt bort her. Håper dere får en super tirsdag!

- Sara


#hverdag #frokost #juice #oppskrift #sunt #sunn #jordbær #balkong #rolig #mat #drikke

Summer favorites

 • 12.07.2015 kl. 20:20

Hei og god søndag! Har dagen deres vært fin? Jeg slappet bare av hjemme før det var tid for kveldsskift på hotellet. Etter denne vakten er det et par dager fri, før det er en ny runde. Etter det ser jeg heldigvis frem til en ukestid med bare fri! Hurra, da skal jeg hjemover til mamma igjen og feire bursdagen til ei venninne. Kos ♥ Det er deilig å kunne spre ferien utover sommeren, jeg blir ofte så rastløs av å ha en laaang ferie. Men nok småprat, jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter for sommeren.

Det er ikke mye sminke jeg trenger til hverdags på sommeren, men litt blush for friske kinn og en fin leppestift synes jeg er veldig fint. Fine negler er også et must, og nå har jeg hatt fransk manikyr en stund, men har litt lyst til å bytte over til en lys pastellfarge snart.

Denne blushen fra Everyday Minerals er i en fin matt rosafarge. Den gir en fin farge i kinnene og spesielt fin er den på sommerbrun hud!

Renseserivettene fra Formula 10.0.6 plukket jeg opp på Vita for en liten stund siden og de er skikkelig gode! De får bort sminken effektivt i tillegg til at de er skikkelig friske. De lukter deilig av agurk så man føler seg virkelig ren etter å ha brukt de, ny favoritt!

Tørrshampooen kommer jeg aldri unna, den er alltid med. Jeg bruker alltid Batiste, og nå på sommeren er det de med blomsterduft jeg velger.

Som jeg nevnte over blir leppestifter godt brukt på sommerstid, og da liker jeg litt friske farger. Denne fra Makeup Store er kjempefin, ellers elsker jeg Isadora sin Jelly Kiss Cerise.

Sånn, det var mine sommerfavoritter. Jeg bruker jo mye annet også, men disse tingene skiller seg spesielt ut akkurat nå. En annen hang up jeg har om dagen er pioner! Da vi flyttet for bestemor sist helg gravde jeg opp en rot av hennes pionbusk og den blomstrer så fint nå. Håper den holder seg like fin så jeg en dag plante den i mitt eget blomsterbed. De på bildene over er ikke fra den busken da, de fikk jeg av bestemor til bursdag ♥ Er de ikke fine?

Har vi noen av de samme favorittene?

- Sara 


#sommer #sommerfavoritter #summer #faves #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #blomster #pioner

Bølgen & Moi

 • 11.07.2015 kl. 14:20

God lørdag! Har dere noen fine planer for helgen? Jeg var ute å spiste middag og koste meg med to herlige snupper i går, og gjett om vi koste oss! Oslo viste seg fra sin beste side og vi kunne nyte nydelig sol og utsikt over fjorden fra Bølgen og Moi. Deilig! Etter middagen tok vi turen ned til Tjuvholmen og slikket litt sol ved vannkanten ♥ Her er et lite bildedryss fra kvelden.

Fineste ♥

Skål ♥

Oslo leverer hvis det bare vil! Måtte det bli mange slike dager fremover! 

I dag har jeg tilbringt dagen på jobb og om ikke lenge blir jeg plukket opp av mamma, da går turen til Olivia på Aker Brygge. Hele familien kommer inn til Oslo for å feire bursdagen min! Hurra for meg! Jeg har fått så mange hyggelige melding på Facebook og ikke minst et superkoselig bursdagsinnlegg av fine Frodith! Løp inn å sjekk ut bloggen hennes ♥ 

- Sara 


#hverdag #venner #kos #oslo #oslove #bølgenogmoi #akerbrygge #tjuvholmen #bursdag #sommer

I heart Pinterest

 • 09.07.2015 kl. 23:00

Hei på dere! Jeg er ikke så mye på dataen for tiden så det blir litt lite med innlegg her, men jeg ser at sånn er det for de fleste andre bloggere også. Når det først er sommer så skal man jo nyte den litt og ikke sitte for mye limt foran dataskjermen! Det er også mye jobb nå fremover, det er flere jobbdager enn fridager ut juli og sånn ser det ut til å bli i august også. Men jeg klager ikke, det er deilig å kunne tjene litt penger! Når ferietiden er over tenker jeg å begynne å se etter en litt mer relevant jobb enn resepsjonist, men enn så lenge er jeg veldig fornøyd med å kunne jobbe på hotellet. Men nå er det nok jobbsnakk! Jeg har sitter å kikket litt på Weheartit og funnet masse inspirerende sommerbilder som jeg har lyst til å dele med dere. 

Summertime ♥

Jeg elsker Weheartit og Pinterest! Kan sitte der i timesvis å hente inspirasjon til alt mulig. Uansett om det skulle være interiør, mat eller mote jeg trenger inspirasjon til har alltid disse to sidene masse å komme med. Også er det så kjekt at man kan lagre bildene i egne mapper til senere! Jeg har samlet sammen en diger mappe med interiørinspirasjon på Pinterest som skal tas frem den dagen jeg flytter inn i noe eget. Can't wait! 

Hvilke sider bruker du å hente inspirasjon fra?

- Sara 


#sommer #sommer2015 #summer #summertime #ananas #bade #sol #inspriasjon #weheartit #inspo 

Ibiza Queen

 • 08.07.2015 kl. 01:15

Sponset produkt

Dette innlegget skulle egentlig vært postet i lunsjpausen på jobb i dag, men det ble ingen tid til en ordentlig spisepause så derfor kommer det nå. 

God formiddag! Da var jeg på plass i hovedstaden igjen jeg er midt i min første jobbvakt. Vi fikk en litt kjip velkomst i går, da vi oppdaget at nøklene til leiligheten lå igjen hjemme hos mamma, så vi ble nødt til å sitte i gangen til broren til Matias kom med de. Haha, er det mulig? Vi er så vandt til å ha nøkkelkort til leiligheten vår, og det ligger jo bare i lommeboken. Nok om det, vi kom oss inn til slutt og nå er vi uthvilte etter en god natts søvn. 

Nå ville jeg bare vise dere denne månedens kule Glossybox-eske. Esken er et samarbeid med kunstneren Carolina Gynning og dette må jo være den kuleste boxen jeg har fått til nå! Det er et av Carolinas egne verk som pryder esken, kult! Innholdet i esken er også inspirert av eskens design. 

Er ikke esken kul? 

Denne gangen fulgte det med kule flash tatoos, som Carolina selv har valgt ut. Jeg synes spesielt lenken med gull-blader er superfin, gleder meg til å bruke den!

Det fuglte også med en pleiende leppepomade, som føles litt som en lipgloss. Men den er overraskende nok ikke klissete og ekkel som jeg synes mange lipglosser er. Også lukter den godt av vanilje. 

En sommelig og fresh neglelakk fikk vi også. Jeg har ingen neglelakk i denne farger fra før, så det ble jeg hoppende glad for! 

De to siste produktene var en hårspray fra Sebastian Professional og et ansiktsserum fra Noxidoxi. Serumet har jeg prøvd et par dager nå, men det er vanskelig å si noe om det før jeg har latt det gå litt tid. 

Som alltid er det mer informasjon å hente om Glossybox på deres hjemmesider, i tillegg er det bare å spørre meg om det er noe du lurer på! 

Hva synes du om månedens eske?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #luksus #hverdagsluksus #glossybox #sminke #kosmetikk #makeupstore #makeup #lipgloss #neglelakk #hårspray #flashtatoos

Neglefin med Gelish

 • 05.07.2015 kl. 23:48

God kveld! Har dere hatt en fin helg? Min helg har gått med til flytting for bestemor og bursdagsfest i går, så det har ikke vært mange rolige minuttene. Det ble likevel tid til å fikse litt på neglene i går, så mamma la gelish på meg. Det er første gang hun legger fransk manikyr på denne måten, så jeg er veldig fornøyd! Nå kan jeg gå sommeren i møte med fine, delikate negler ♥

Vi har brukt gelish fra Tone Lise Akademiet, hele utvalget av farger og utstyr finner dere her.

Jeg er superfornøyd! Så nå må jeg nok sette opp faste tider til neglfiksing, hehe, neida. Jeg klarer fint å legge gelish selv, men det er jo kjekt å få det gjort av andre. Jeg må bare få skaffet meg noen flere fager så jeg har litt mer å velge mellom! Nå skal jeg straks ta kvelden, det skal bli deilig å sove skikkelig ut etter denne hektiske helga. God natt fine ♥

Ble det ikke fint?

- Sara 


#negler #nails #gelish #tl #tlakademiet #tlbeautystore #fransk #manikyr #franskmanikyr #velvære #skjønnhet #beauty 

Perfekt sommerdag

 • 02.07.2015 kl. 20:35

Herlig, norsk sommer! I dag har det vært helt fantastisk vær her, og jeg har endelig fått vært litt ute på verandaen. Jeg har ikke fått så mye sol på kroppen enda i år, det har ikke vært så mye tid, samtidig som jeg synes det er så kjedelig å bare ligge stille. Men i dag var det deilig å slappe av litt. I morgen skal vi kjøre flyttelass til den store gullmedalje så med formiddagen fri måtte jeg bare komme meg ut. 

Deilig!

All you need on a hot summer day! 

Livet er ikke så verst! I kveld blir det kanskje et tur bort til noen kamerater av Matias, hvis ikke lader vi opp hjemme før morgendagen. En fin kveld i sommervarmen blir det uansett. Håper sommeren behandler dere bra også!

Hva har du gjort i dag?

- Sara 


#sol #sommer #sommer2015 #jordbær #hverdag #kos #avslapping #sommerstemning 

14 sommerkjoler til under 1000,-

 • 01.07.2015 kl. 22:26

Hei! Det ble en liten bloggfri dag i går, vi holder nemlig på å hjelpe bestemor med å flytte. I går ble det kjøpt inn kjøleskap, komfyr og nye fliser til kjøkkenet, så nå blir det snart veldig bra i leiligheten hennes. I dag har pakke ned en del av det som er igjen i gamlehuset og på fredag begynner selve flyttingen. Spennende! Men det har vært nok flyttesnakk på denne bloggen i det siste, så jeg tenkte heller å skrive litt om mote igjen. Det er jo skikkelig deilig sommervær om dagen, så hva passer vel bedre enn litt inspirasjon til kjolegarderoben? Under har jeg plukket ut 14 forskjellige kjoler fra under 100,- og opp til rett under 1000,- Håper det er noe for en hver smak!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7.HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER //

Sukk, det er så mye fint å velge mellom! Man får lyst til å klikke hjem mer enn en kjole når man sitter å lager disse kolasjene! Nå er det forresten salgt på Nelly, 100 kjoler til 100,- så det kan være lurt å sjekke der nå hvis man er på jakt etter en sommerkjole.

Var det ikke mange fine kjoler her?

- Sara


#fashion #mote #klær #kjole #kjoler #zalando #nelly #sommer #sommerkjole #sommermote #blomster

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no