hits

Inspo: festival outfits

 • 31.07.2014 kl. 18:13

Hei igjen! Hvis det er én ting jeg gjerne skulle gjort i sommer så er det å dra på festival, men det ble det dessverre ikke noe av. Neste sommer kanskje! Men selv om jeg ikke har vært på en eneste en av de mange festivalene selv så liker jeg veldig godt "festival-stilen". Nå er jo mange av festivalene over, men det er fortsatt et par igjen. Øya står blant annet for tur neste uke så da smir jeg mens jernet (fortsatt) er varmt og lager et par kollasjer med festivalinspirasjon. Jeg synes nå at dette er ting man like gjerne kan ha på seg ellers også, så det er vel innafor selv om vi akkurat har bikket august? Håper du finner noe du liker! 

Annonselenker

♥ Hårbånd herSko her Veske her  Armbånd her Kjole her 

Er ikke den kjolen søt? Den synes jeg faktisk er så enkel at man kan bruke den til hverdags hvis man vil. Men med det rette tilbehøret er den helt perfekt for festivaler. De sandalene er jo også helt nydelige, jeg ser bare for meg brune føtter med fransk manikyr i de her! Herlig!

Body nr. 1 her ♥ Body nr. 2 her  Body nr. 3 her  Shorts her  Sko her Solbriller her Kimono her   Hatt her 

Denne stilen er litt mer avslappet og praktisk anlagt. Hvis du skal bade er det bare å vrenge av seg shortsen så har du badedrakten klar. Det kan også være kjekt med en solhatt for å beskytte hår og ansikt mot solen. Jeg klarte ikke velge bare én body så da ble det hele tre stykker og jeg synes alle tre er kule på hver sin måte. 


♥ Topp her Skjørt her Hodetelefoner her Armbånd her Solbriller her  Sko her Ryggsekk her 

Denne stilen her er også ganske avslappet, men på en litt annen måte enn den over. Jeg falt helt for det armbåndet i mintgrønn og måtte bare lage en kollasj ut ifra det. Det ble jo ganske fint med matchende mintrønne Converse og ellers enkle plagg til. 

Det ble litt godt og blandede stiler her og jeg liker egentlig alle tre veldig godt. Neste år håper jeg at jeg får ut fingeren å drar på en eller annen festival. Hove hadde vært veldig gøy, og i år var det jo faktisk flere artister jeg kunne tenkt meg å sett! Men men, det er ikke så mye å gjøre med det nå! Uansett så håper jeg dere likte kollasjene og hvis dere ikke skal på flere festivaler i sommer håper jeg de kan være til inspirasjon likevel. 

Hva synes du?

- Sara 


#festival #mote #fashion #inspo #inspirasjon #kollasj #sommer #sommerinspo #sommerfashion #sommermote #antrekk #outfit

Travel essentials: min reiseveske

 • 31.07.2014 kl. 12:01

Selv om jeg ikke skal fly langt i dag er det et par ting som gjør reisen mer behagelig, så nå tenkte jeg å dele mine must-haves på reise med dere. En god og romslig veske er helt nødvendig for å få plass til det mest nødvendige, jeg tok derfor min svarte fra h&m (som ligner litt på Michael Kors vesken jeg har hatt lyst på så lenge). Den har plass til data og alt annet jeg ønsker å ha med inn på flyet. Personlig sender jeg aldri datamaskin, iPads eller kamera med bagasjen når jeg skal ut å reise, det går rett i håndbagasjen. Både fordi jeg er redd for at det skal bli ødelagt, men også fordi det er utrolig kjedelig hvis bagasjen skulle bli borte. Men nok om det, her kommer innholdet i reisevsken min!

♥ Solbriller ♥ Ørepropper ♥ Datamaskin ♥ Håndkrem ♥ Antibac ♥ Våtservietter ♥ Noe å lese på ♥ Oppblåsbar nakkepute ♥ Sovemaske (oppskrift her) ♥ Pass ♥ Litt snacks ♥ Tyggis ♥ Leppepomade ♥ Øreplugger ♥ Mini-tangle teezer ♥ Mobil ♥ Litt penger i valutaen til landet du drar ♥

Når jeg er ute på reise er antibac et must! Jeg er vanligvis ikke veldig "redd" bakterier, men på ferie synes jeg det er greit å være litt påpasselig. Det som er dumt med antibac er at det dreper bakteriene, men du føler deg ikke nødvendigvis 100 % ren på hendene likevel. Da er våtservietter veldig kjekt, de på bildet over koster 10 kroner på h&m! Håndkrem er også noe som er veldig godt å ha på lur. 

Denne søte passmappen pynter opp et ellers kjedelig pass, denne fant jeg til 8 kroner på Ebay. 

Nakkepute har jeg faktisk aldri reiset med før, men jeg har prøvd denne her hjemme og det er så godt! Øreplugger er også veldig kjekt å ha hvis man vil stenge ute lyder uten å ha på musikk. Tyggis, snacks og leppepomade trenger vel ingen nærmere forklaring? Det er alltid kjekt å ha med seg. Den lille søte tangle teezeren føler jeg er litt fjollete å ha med i reiseveska, men når man har langt hår hender det at håret tugger seg og da er det deilig å kunne rette opp i det. Denne her er akkurat passe stor og er den eneste hårbørsten jeg tar med på tur, min koster 30 kroner og er fra Ebay. 

Ting som sovemaske, nakkepute og øreplugger putter jeg i en liten praktisk tøypose slik at det blir litt mer orden i veska. Min rosa tøypose kjøpte jeg på Ebay til 8 kroner.

Ryddig og organisert slik at jeg slipper å leite gjennom hele vesken for å finne viktige ting som for eksempel pass. Jeg har stått altfor mange ganger å endevendt vesken i leiting etter boardingkort og pass ved gaten. No more! 

Slik ser altså min reiseveske ut før Finlandsturen, det ble mye rosa ser jeg nå, men det er helt innafor i min bok! I tillegg kommer jeg til å kjøpe vann på flyplassen for det må man jo kaste ved sikkerhetssjekken uansett. Når dette innlegget postes er jeg mest sannsynlig i luften, men jeg vil likevel ønske dere en riktig fin dag. Nyt den siste dagen i juli dere ♥

Hva har du i din reiseveske?

- Sara 


#reie #reiseveske #travel #travelessentials #sovemaske #nakkepute #passmappe #rosa #solbriller #inspo #inspirasjon #tips #ferie 

Shopping-inspirasjon: Finland

 • 30.07.2014 kl. 18:05

Før jeg skal på ferie liker jeg å lage meg en liten inspirasjonskollasj for hva jeg kunne tenke meg å handle, så det måtte jeg jo gjøre denne gangen også. Jeg kommer nok ikke hjem med halvparten av dette her, jeg har nemlig ikke verdens største shoppingbudsjett, men det er alltid gøy å drømme litt. Jeg holder meg selvfølgelig aldri helt til "planen" og kommer sikkert til å finne andre ting som bare MÅ bli med hjem til fordel for noe av det på bildet under. Uansett så koser jeg meg veldig med å lage disse kollasjene og da er det klart jeg må dele det med dere også.

Jeg begynner å gå tom for pudderet mitt fra Glo Minerals så det skal jeg se om jeg får kjøpt påfyll av. Hvis jeg finner concealer fra samme merke tar jeg nok med det også, jeg liker nemlig best å kjøpe slike ting i fysiske butikker. Det er så kjedelig å få feil farge! En ny parfyme hadde heller ikke vært meg imot, så jeg får kikke litt etter det på Taxfreen. Noe jeg har hatt lyst på lenge er en dataveske, og de fra Marc by Marc Jacobs er så fine! Og siden vi skal til Mummidalen burde jeg vel få med meg en ny kopp hjem! Haha, det har jo ikke blitt lite kopper i sommer akkurat, men er man i Finland så er man i Finland! Klær trenger jeg jo egentlig ikke, men jeg har veldig lite klær med blomster på, og det har jeg litt lyst på om dagen. En annen ting jeg har siklet på en stund er en hvit blazer. Det er så fint og passer til så mye, så det skal jeg holde utkikk etter. 

Så da får vi se hva jeg ender opp med, jeg kommer til å lage en innkjøpsvideo slik at dere får se når jeg kommer hjem i hvert fall. Resten av kvelden skal brukes på litt småpakking, før det blir tidlig kvelden. Vi skal være på Gardermoen rundt sju i morgen tidlig så det er bare å komme i seng tidlig hvis jeg har lyst til å være i nærheten av opplagt! Vi skrives mer fra Finland! 

Hva synes du?

- Sara 


#shopping #ferie #finland #inspo #inspirasjon #shoppinginspo #mote #kosmetikk #reise

Vinnerne av linkerunden

 • 30.07.2014 kl. 12:08

Da var det tid for å avsløre hvem som er trukket ut til linkerunden denne gangen. Når jeg pleier å ha linkerunde velger jeg som regel ut én blogg som får en litt grundigere anbefaling, men denne gangen ville jeg ha en litt mer tradisjonell linkerunde med flere blogger i samme innlegg. Jeg liker veldig godt den andre måten å gjøre det på også, så det er nok ikke lenge før vi tar en sånn linkerunde igjen, men denne gangen skal jeg dele tre fine blogger med dere. Håper dere vil ta en tur innom alle tre ♥

Emiliesskap

Dette er en blogg som ofte dukker opp i feeden min her på blogg.no og som jeg ofte titter innom selv. Emiliesskap skrives av en jente i guttekropp og jeg må si Emilie er ei supertøff jente som byr på seg selv gjennom bloggen sin. Hun deler sine tanker om hvordan det er å ha en kropp som ikke passer til den man vil være og sin reise mot å gå fra deltidsjente til heltidsjente med leserne sine. Nylig ble hun også med i blogg.nos motemagasin, hvor kult er ikke det? Denne bloggen må du sjekke ut!

Stjernestorm 

Dette er en relativt ny blogg, men jeg likte godt bloggingen hennes til nå så jeg synes hun fortjente en plass i denne linkerunden. Hun tar fine, stemningsfulle bilder og skriver hovedsakelig om hverdagen sin. Designet er også fint, men jeg savner å bli møtt av en header. Dette er absolutt en blogg som er verdt å titte innom og som helt sikkert kommer til å masse spennende innhold i tiden som kommer. 

IselinRenee

Denne jenta blogger ikke så veldig ofte, men når hun først blogger er det med de fineste bildene. Jeg er en sucker for fine bilder og da er det samme om det ikke bugner over av innlegg så lenge jeg får påfyll av inspirasjon og noe fint å se på i ny og ne. Det er lite tekst i innleggene, men det gjør heller ikke så mye. Igjen kunne jeg ønske meg å bli møtt av en header, og selvfølgelig flere oppdateringer, men ellers er dette også en blogg som bør ses! 

Da håper jeg dere har lyst til å ta en tur innom disse fine bloggene, og legg gjerne igjen en kommentar hos de alle sammen! Tilslutt må jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på! Det ble mange denne gangen også, og det er så gøy å se hvor flinke og kreative dere er! Det er så mange blogger som virkelig er skikkelig gode og som hadde fortjent å blitt sett av mange. Så det får ikke drøye for lenge før vi tar en ny linkerunde! Da gjenstår det bare å ønske dere en fin dag, min timeplan er fullstappet med ting å gjøre i dag. Pakking, forhåndsskriving av innlegg og besøk er bare litt av det som står på dagens lange liste! Så vi får skrives mer senere ♥

Leser du noen av disse bloggene?

- Sara


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking 

Ansiktsmaske med kun 2 ingredienser

 • 29.07.2014 kl. 23:31

Hei igjen! Har dere hatt det fint i dag? Jeg har hatt litt meg-tid i kveld med hjemmelaget ansiktsmaske, is og kaffe på verandaen. Jeg har nemlig begynt å flasse litt i ansiktet. Selv om jeg har vært flink til å smøre meg flasser jeg nesten alltid hvis jeg har vært mye i solen. Så da var det deilig å få skrubbet huden og gitt den en liten fuktighetsboost. 

Jeg har spist så mye is i sommer at jeg denne gangen gikk for lettisen til Diplomis, ikke at jeg egentlig tror den er så mye sunnere enn vanlig is. Likevel føler jeg meg flink når jeg velger en lettere variant og tar bær over. Haha, veeldig logisk!

Dette er en skikkelig fuktighetsgivende ansiktsmaske laget av kun to ingredienser! 1 most banan og 2 ts honning, lettere blir det ikke! For at masken ikke skal bli så flytende kan du ha i noen spiseskjeer med havremel, men den funker helt fin som den er. Både banan og honning er veldig bra for huden og gir fuktighet, er bakteriedrepende og anti-aging (ikke at jeg tenker så mye på det enda), men det er jo ikke noe minus heller!

Det ser ikke spesielt lekkert ut, men fy så god huden min er nå! Helt babymyk ♥ Det blir nok ansiktsmaske til flere ganger så denne kan du godt lage sammen med venninner eller ha den i en beholder og sette den i kjøleskap. Den holder seg fint i kjøleskap i en ukes tid. Nå skal jeg snart legge meg, for i morgen må jeg tidlig opp! Gulp, det er jeg ikke vant til, så dere får ønske meg lykke til. Også får dere ha en riktig fin kveld videre alle sammen♥

?

- Sara 


#hverdag #hverdagsluksus #hverdagsgleder #ansiktsmaske #oppskrift #diy #hjemmelaget #hudpleie #avslapping

Late breakfast

 • 29.07.2014 kl. 16:44

Har klokken virkelig blitt over fire allerede? Jeg sov litt lenge i dag, og siden jeg sto opp har tiden bare forsvunnet. Men her er jeg i hvert fall, med et altfor sent bilde av dagens frokost. Det er kanskje noen av dere som allerede har rukket å spise middag nå? Haha, jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til normale rutiner igjen snart. Nå er det faktisk ikke mer enn et par uke til jeg starter på skolen igjen heller, så før jeg rekker å blunke drømmer jeg meg nok tilbake til late dager hvor jeg kunne sitte oppe så lenge jeg ville, sove lengre enn det som egentlig er greit og spise frokost når det skulle vært lunsjtid. 

Jeg klarte ikke bestemme meg helt for hva jeg ville ha til frokost i dag så da ble det litt av hvert. I mitt hode blir dette nesten litt som hotellfrokost hvor jeg kan plukke og mikse det jeg vil ha, selv om det kanskje ikke passer så godt sammen. Men nå får det være nok tom matprat her, jeg skal klippe Matias slik at han er fin og fjong før vi drar på ferie på torsdag. Også skal jeg kanskje en tur til besteforeldrene hans, så jeg får bare komme i gang. Vi skrives senere i dag ♥

- Sara


#frokost #kosthold #sunt #suntoggodt #breakfast #reker #druer #cottagecheese #juice #hverdag 

DIY hudpleie: rosevann-isbiter

 • 28.07.2014 kl. 17:16

God mandag! Denne mandagen her ønsker jeg velkommen med åpne armer, nå er det nemlig ikke lenge til Finlandstur! Juhu, det skal bli gøy ♥ Men i dag tenkte jeg å komme med et morsomt skjønnhetstips til dere. Da jeg hadde bursdag fikk jeg fine roser som jeg synes det var synd å bare kaste når de begynte å visne, og siden jeg ikke er så glad i tørkede blomster måtte jeg finne på noe annet. Så da googlet jeg litt og kom frem til at det faktisk går an å lage isbiter til huden av roseblader. Det beste er selvfølgelig å bruke roseblader fra egen hage som ikke er sprøytet, men det har jeg ikke tilgang på nå så da får disse duge. Disse isbitene frisker opp huden og etterlater den myk og god. Håper dere liker tipset! 

Siden disse rosene er sprøytet kan det være lurt å utelate de ytterste bladene og la de resterende ligge noen timer i vann for å rense de så godt det lar seg gjøre. 

Når de er klare har du bare bladene i en kjele og har i vann som akkurat dekker de. La det stå å småputre i ca. 15 minutter, men unngå å koke de. 

Ta ut bladene og hell vannet over i isbitformer og sett de i fryseren. 

Noen timer senere har du små isbiter med rosevann som kan brukes som en rask liten oppfrisker for huden. 

Det var en frisk opplevelse å bruke disse isbitene, og huden føltes faktisk skikkelig frisk og opplagt etterpå. Det er kanskje ikke så rart når det var så kaldt, meen jeg liker å tro at rosevannet hadde noe med saken å gjøre også. Hehe, uansett håper dere likte tipset! Og hvis dere vil ha flere naturlige skjønnhetstips kan dere sjekke ut dette innlegget, med skjønnhetsprodukter fra kjøkkenskapet.

Vil dere ha flere slike tips?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #rosevann #roseisbit #hjemmelaget #DIY #naturligskjønnhet #naturlig #hud 

Bildedryss fra fredagens bursdag

 • 27.07.2014 kl. 22:37

God kveld i stua, hytta, hotellet eller hvor nå enn du er! Har dere hatt en fin helg? Min ble plutselig litt mer oppfylt enn hva som var planen og jeg føler at det er evigheter siden sist jeg satt meg ned å skrev til dere. Men nå har jeg noen dager til å ta igjen det tapte på før ferietur til Finnland står for tur! Og vi starter med et lite bildedryss fra bursdagen jeg var i på fredag! 

Selveste bursdagsbarnet!

Fine jenter med fin hodepynt! Hehe

Det ble visst litt varmt utover kvelden! 

Hurra, jeg fikk meg en modell i løpet av kvelden! Her er fine Mia! 

Vi hørte tydeligvis på en sang fra denne filmen, da er det viktig å demonstrere med coveret! 

Haha, dette bildet er så morsomt! Søte jenter ♥

Nok en gang har guttene klart å snike seg unna stort sett alle bildene! Haha, jeg skjønner ikke hvordan de får det til? Men det ble uansett noen bra blinkskudd fra en veldig fin kveld. Resten av kvelden skal brukes på å komme a jour med kommentarer og lesing av blogger. Det har kommet inn så mange fine blogger allerede, men hvis du vil være med på linkerunde er det bare å trykke deg inn her! Så skrives vi mer i morgen ♥

- Sara 


#bursdag #bursdagsfest #fest #bursdagsbarn #sommer #sommer2014 #feiring #bursdagsfeiring 

Jeg vil lese din blogg!

 • 27.07.2014 kl. 15:53

Rett etter jobb i går ble jeg hentet av Matias og en kamerat av han, så det ble ikke tid til noe mer blogging. Men vi hadde det veldig gøy! Dere kan jo kanskje gjette hva vi gjorde? Jada, det ble noen runder Gruble! Haha, det er også en måte å bruke lørdagskvelden på. I dag har jeg vært på jobb, og nå sitter jeg her å skriver. Men, det jeg egentlig ville innom for å si nå er at jeg har lyst til å starte opp en liten linkerunde igjen. Nå er det så lenge siden sist at nå er det virkelig på tide! Jeg kunne også godt tenkt meg litt påfyll av fine blogger å lese så hvis du har en blogg er det bare å legge igjen adressen din i kommentarfeltet. 

Da håper jeg mange har lyst til å være med! Del gjerne innlegget videre, jo flere blogger å gå igjennom jo bedre. /p>

- Sara 


#linkerunde #linke #blogg #blogger #konkurranse

Lørdagsjobbing

 • 26.07.2014 kl. 18:36

God lørdag! Hadde dere en fin kveld i går? Gårsdagens bursdagsfeiring var utrolig morsom og jeg fikk snakket med gamle kjente som jeg sjelden. Veldig hyggelig! Når dette innlegget postes derimot er jeg på jobb, jeg fikk nemlig helt pluselig en hel jobbhelg! Deilig med litt ekstra penger når jeg skal til Finland. 

Jeg har ikke rukket å gå igjennom bildene fra i går enda, men jeg skal se på det i kveld når jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem skal jeg forresten får svart på alle kommentarene deres, jeg vet jeg henger litt etter med det nå ♥ Dere får ha en riktig fin lørdag videre, så snakkes vi kanskje i kveld.

Hva slags lørdagsplaner har du?

- Sara 


#fredag #bursdag #bursdagsfest #fest #blogg #blogger #helg

Outfit: dyrisk rosa

 • 25.07.2014 kl. 20:08

Så var det klart for den siste bursdagen denne sommeren, og i dag er det Mari som skal feires. Vi gikk på ungdomsskolen sammen og nå bor hun sammen med Tonje så det tror jeg kommer til å bli en hyggelig kveld! Innflytningsfesten som skulle vært sist helg ble forresten flyttet, hvis noen av dere har lurt på hvorfor det aldri kom noe antrekk detfra. Men nok om det, her kommer i hvert fall dagens antrekk. Det ble veldig enkelt i dag, med lite tlbehør, men jeg håper litt sterke farger gjør opp for det.

Body fra BikBok // Skjørt fra H&M // Jakke fra Vivikes // Hårbånd fra Ebay // Armbånd laget selv og fått i gave

Da håper jeg fredagskvelden deres blir helt super, jeg skal i hvert fall kose meg masse i dag! ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #bursdag #feiring #bursdagsfeirin #sommer #sommerantrekk #sommer2014

DIY partydekorasjon: vimpler

 • 25.07.2014 kl. 17:37

Jeg lovte dere en DIY fra bursdagen min, og her kommer den. Temaet for bursdagen var amerikansk grilling så da måtte jeg ha pynt som passet til. Hvis dere vil se flere bilder fra feiringen kan dere gjøre det her. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle pynte med, men jeg fant ut at vimpler måtte være perfekt. Det passet til tema og så fikk jeg hentet opp igjen et element fra innbydelsen. 

Slik så innbydelsen ut ♥

Jeg lette etter slike vimpler både i Norge og da vi var i Sverige, men fant ingenting som lignet på det jeg så for meg. Så da var det bare å lage sin egen! 

Det du trenger er

          ♥ Ark i ønsket farge 

          ♥ Saks 

          ♥ Blyant

          ♥ Linjal 

          ♥ Nål og tråd 

Jeg brukte A4-ark i rødt og hvitt, men du må bare velge de fargene som passer deg. Del arkene i to og tegn opp trekanter med en linjal, slik som på bildet over. 

Så er det bare å klippe de ut. Jeg tror jeg endte opp med å bruke 9 ark av hver farge som utgjør 36 vimpler. Når du har klipt ut alle tar du bare en nål med tråd i ønsket farge og "syr" tråden gjennom de øverste hjørnene på trekanten. 

Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, til at det var så enkelt. Det pyntet opp og passet veldig bra sammen med resten av bursdagen.

Hva synes dere?

- Sara 


#diy #lagselv #hjemmelaget #doityourself #vimpel #party #bursdag #partypynt #dekorasjon 

Oppskrift: hjemmelaget salsa

 • 24.07.2014 kl. 19:07

Hei igjen! Siden jeg er inn i en god steam med oppskrifter fortsetter jeg bare der jeg slapp! Jeg lovte dere oppskrift på den gode salsaen onkel lagde da vi grillet så nå kommer den endelig. Denne her er supergod til blant annet grilling og taco. Og du kan lett styre styrken på salsaen ettersom hvor mange hvitløksfedd du har i. Vi er alle veeldig glad i hvitløk så vi slapp like gjerne oppi 5 stykker! Det kjentes på smaken, men fy så godt det var! Så da håper jeg dere får nytte av denne oppskriften!

Ingredienser

          ♥ 2 store tomater 

          ♥ 1/2 rødløk 

          ♥ Hvitløksfedd etter eget ønske (vi brukte 5)

          ♥ 1/2 lime

          ♥ En bunt fersk koriander (du kan bruke tørket også)

         ♥ 4-5 ss olivenolje

Start med å skjære tomaten i skiver og fjern det våte inni, der hvor frøene sitter. Hvis du lar det sitte igjen blir salsaen veldig våt og det er ikke så godt. Kutt så tomaten opp i passe store terninger. 

Kutt opp rødløk, skvis ut hvitløken med en presse og bland det i. 

Ha over saften av en halv lime, oppkuttet frisk koriander og oljen før den er klar for servering! Og der har du en enkel, god og sunn salsa! Denne her er ti ganger bedre enn det jeg har smakt før og det ble virkelig en smaksbombe som jeg skal prøve neste gang jeg spiser taco! Håper det smaker ♥

Er du glad i salsa?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #sunt #suntoggod #kosthold #salsa #femomdagen #tomat #grilltilbehør #grilling #sommermat 

Alle gode ting...

 • 24.07.2014 kl. 15:00

...er tre! Her om dagen hadde Fordith et morsomt innlegg hvor hun skrev opp tre-lister, for eksempel tre ting hun er redd for, tre ting hun gleder seg til osv. Det fikk jeg lyst til å gjøre også, så nå har jeg satt sammen min egen versjon. Jeg har lånt noen av hennes kategorier og lagt til et par selv. Så da håper jeg dere synes dette er litt gøy, kanskje vi blir litt bedre kjent også? 

3 ting jeg liker med å blogge

♥ Jeg liker veldig godt å ha et sted å poste bildene og ideene mine. Det er mange ting og oppskrifter jeg har lyst til å teste ut, og jeg tror ikke jeg hadde vært like flink til å gjennomføre det hvis det ikke hadde vært for bloggen. 

♥ Det er veldig hyggelig å få respons på det jeg gjør av de fine leserne mine. Det er lite som er så gøy som å høre at man inspirerer andre! 

♥  Det er gøy å ha et arkiv man kan bla i, på den måten glemmer man aldri hva man har gjort. 


Etter en liten tur i arkivet fant jeg dette bilde fra turen Malin og jeg hadde til London rett før jul i fjor. Den turen var så fin og som jeg savner den jenta!

3 ting jeg ser frem til 

♥ Tur til Finland om én uke! Nå er det ikke lenge til vi inntar Finland og Mummidalen, DET skal bli gøy! 

♥ Å  sove i egen seng igjen! Jeg gleder meg sånn til å boltre meg i den store gode dobbeltsengen vår i Oslo, hos mamma deler Matias og jeg en bred enmannsseng! Jeg trenger sikkert ikke si at det blir veldig ubehagelig i lengden?

♥ Å komme i gang med treningen igjen. Jeg gleder veldig til å komme tilbake til de freshe lokalene til SiO Vulkan som jeg så vidt rakk å teste ut før jeg tok sommerferie. Til høsten skal det trenes på gruppetimer til den store gullmedalje.


3 ting dere ikke vet om meg

♥ Jeg hadde lyst til å bli skuespiller da jeg var liten, og holdt faktisk på å søke musikk, dans og drama på videregående. 

♥ Jeg har et marsvin. Hun heter Totiki, men bor hos mamma nå som vi studerer fordi det ikke er lov med dyr i leiligheten vår.

♥  Jeg var sykelig opptatt av Idol da jeg var yngre. Jeg klippet ut alt jeg kom over av saker i aviser og blader, og Kjartan var den stor helten! En sommer var vi faktisk på bilferie i Stavanger og Sandnes (der han kommer fra). 


Det søte marsvinet vårt!

3 ting jeg er redd for

♥ Padder! Tror det er den tingen jeg er mest redd for. Haha 

♥ Innsekter, omtrent alt som kan krype og gå av innsekter styrer jeg laaangt unna. 

♥ Krasjende fly! Og da mener jeg ikke fly som styrter når jeg selv sitter på et, men at et fly skal krasje rett i nærheten av meg. Jeg har hatt flere drømmer hvor det har skjedd og av en eller annen grunn har jeg blitt redd for det i virkeligheten også!

Mine 3 siste outfits


Nummer en er fra bursdagen til Cecilie tidligere i sommer. Det andre er fra bursdagsfeiringen vi hadde hos moren til Matias. Og det siste er antrekket jeg hadde da vi feiret bursdagen min. Det har visst blitt mange bursdagsantrekk i sommer! 

Det var litt random informasjon om meg i en litt morsom innpakning. Jeg synes dette var et veldig morsomt innlegg å lage, så da håper jeg dere liker å lese det også! 

Hva synes du om dette innlegget?

- Sara 


#ommeg #meg #blogger #blogg #random #fakta #diverse 

Videoblogg: svar på spørsmålsrunden

 • 23.07.2014 kl. 17:37

Hei igjen! Da var det videobloggtid nok en gang. Nå begynner det å bli skikkelig lenge siden sist, men hos mamma er det så få steder det egner seg å ha videoblogg. Jeg oppdaget etter at videoen var spilt inn  i går at det kom med masse susing i bakgrunnen på grunn av lufteanlegget, så da kan jeg ikke spille inn noe mer på den plassen. Ute blåser det som regel, og i leiligheten er det alltid noen. Hm, jeg må nok finne på noe lurt for jeg har en videoblogg til som jeg snart vil ha spilt inn. Men, nok babling! Her kommer svarene fra spørsmålsrunden! 

Husk å skru opp tannhjulet til maks!

Beklager bakgrunnsstøyen og at jeg snakker litt fort på denne videoen. Jeg snakker egentlig veldig fort til vanlig, men på videoblogger pleier jeg å anstrenge meg for snakke litt saktere. Denne gangen ble jeg kanskje litt for komfortabel foran kamera så jeg bare bablet i vei noen ganger. Men dere skjønner kanskje hva jeg sier likevel? 

Her er link til innlegget om sommerplanene mine.

Her er link tik innlegget om dyr i varm bil. 

Så da håper jeg dere likte videoen, også skal jeg prøve å komme på noe lurt så jeg får spilt inn en til om ikke lenge. Ha en fortsatt fin dag, så skrives vi igjen i morgen ♥

- Sara 


#video #videoblogg #spørsmålsrunde #svar #meg #hverdag #blogg #blogger 

Fine Tyrifjorden

 • 23.07.2014 kl. 12:03

God lillelørdag! Denne onsdagen tilbringes på fjorden sammen med mamma, Matias og et vennepar av mamma. De har båt så vi drar ut på en liten strand og koser oss der i varmen. Det er nesten for varmt å være ute nå om dagen hvis man ikke er i nærheten av et vann! Vi er så heldige at Tyrifjorden ligger noen minutter unna til fots, så i går tok vi en tur ned til vannet for å kjenne på temperaturen. Det var litt utpå kvelden da, så det fristet ikke å bade selv om vannet faktisk var ganske varmt! I dag skal jeg i hvert fall få duppet meg! Men, nok om det, her kommer noen bilder fra gårsdagen. 

Fine Tyrifjorden.

Matias ♥

Jeg har faktisk ikke badet ute enda i år, jeg har bare dyppet føttene i vann! Så nå er det på høy tid! Og da kan jeg krysse av enda en ting på sommersjekklisten min! Haha, jeg er så listefreak. Håper dere får en kjempefin dag, senere i dag kommer det video ♥

Har du badet ute enda i år?

- Sara 


#sommer #sommer2014#tyrifjorden #vann #vannlilje #fjord #stemning #foto 

Oppskrift: supergod sommerdrikk

 • 22.07.2014 kl. 16:40

Nå har det blitt en del matprat på bloggen i det siste, men jeg har så mange oppskrifter jeg vil dele med dere! Denne gangen tenkte jeg å dele oppskrift på velkomstdrinken vi hadde i bursdagen min sist uke. Den ble utrolig frisk og god og flere kom med glasse for å få påfyll, det tar jeg som godt tegn! Jeg synes i hvert fall denne var veldig god og lagde en ny runde til grillingen i går. Så da håper jeg det smaker!Ingredienser til 10 personer 

          ♥ 1 liter jordbær

          ♥ 2,5 dl vann 

          ♥ 1,5 dl sukker 

          ♥ 1 appelsin 

          ♥ 5 dl eplejuice 

          ♥ 7 dl Farris

Knus halvparten av jordebærene i en bolle, mens du koker opp sukker og vann. Hell det varme vannet over de knuste bærene og sett det i kjøleskap i ca. 4 timer. Hvis du vil kan du la det stå natten over. 

Sil jordbebærene og vannet i en mugge slik at du ikke får masse klumper, før du heller over eplejuice. Kutt opp halve appelsinen i skiver og ha det i muggen, den andre halve skviser du i muggen. Ha også oppi resten av jordbærene som du ikke moste. Rett før du serverer har du i isbiter og Farris. Hvis du vil ha i alkohol tror jeg denne blir veldig god som en drink også! 

Oppskriften rekker til ganske mange personer så hvis du bare skal ha til et par stykker ville jeg kutte litt ned på ingrediensene, eller ikke! Haha, denne er så god at man fint orker noen glass! ♥

Liker du å få litt oppskrifter på bloggen i ny og ne?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #sommerdrikk #sommer2014 #velkomstdrink

Grilltips for vegetarianere

 • 21.07.2014 kl. 21:49

Hei igjen! Da er grillmaten for lengst i magene her og jeg tenkte å tipse dere om noe supergodt det går an å slenge på grillen som er vegetarisk. Da vi var hos onkel på grilling for et par dager siden hadde han kjøpt med fylt paprika fra butikken og det var helt nydelig å grille så jeg bestemte meg for å lage det selv i dag. De han kjøpte hadde bacon rundt seg, og det må gjerne du ha også, men jeg synes disse var minst like gode uten bacon. 

Jeg burkte snackpaprika og snittet de opp på midten, så tok jeg ut frøene inne og fylte de med kremost. Vi hadde en halv boks med Philadelphia sweet chili hjemme her som jeg blandet med hvitløkskremost. Det ble en veldig god smak av å blande de to sammen, men hva slags kremost du vil bruke er helt opp til deg, det meste passer til disse. Så er det bare å legge de på grillen noen minutter. 

Dette falt skikkelig i smak hos alle her, så dette kommer nok til å bli fast grillmat fremover. Jeg tenker det kanskje er like godt å ta de i ovnen og ha det som tilbehør til annet mat også, så det skal testes!

Et annet tilbehør til grillmaten som jeg bare MÅ tipse dere om er hvitløksbrød! Vi serverte det som tilbehør i bursdagen min og jeg falt helt for disse her! Siden vi var så mange da kjøpte jeg en hel steinovnsbakt loff som jeg delte i to på langs, men i dag var vi tre så brukte jeg heller halvstekte ciabatta. Topp brødet med (masse) hvitløkssmør, tomatskiver og (masse) parmesan. Haha, ja jeg er veldig glad i hvitløk og parmesan! Hvis du synes parmesan blir litt mye smak funker det like fint å bytte den ut med annen ost. 

Når det er klart steker du de bare på 200 grader til osten har smeltet skikkelig. NAM så godt dette er! Det kjekke er at disse passer like godt som tilbehør til grillen som til tapaskvelden OG som en enkel forrett.

Da håper jeg dere likte disse tipsene! Jeg fikk nemlig en kommentar om at det var så vanskelig å grille når man var vegetarianer, men det er jo så mye godt man kan grille som ikke er kjøtt. Grillspyd med paprika, løk, sopp og squash er et herlig alternativ, det samme er maiskolber! Det går også an å lage kjøttfrie burgere av for eksempel kikerter! I tillegg er jo tilbehøret til grilling som regel kjøttfritt, så der kan man bare fråtse i vei. Også kan du selvfølgelig lage de tingene jeg viste over ♥

Kanskje noen har gode tips til annen vegetarisk grillmat?

- Sara 


#mat #grilling #sommer #sommer2014 #vegetar #grille #grillmat #fyltpaprika #hvitløksbrød #hjemmelaget 

Summertime!

 • 21.07.2014 kl. 16:29

Det er mandag! Og nå er det bare litt over én uke igjen av juli, tenk på det! Sommeren er alltid den årstiden som flyr fortest forbi, sikkert fordi det er favoritten. Men vi har forhåpentligvis fortsatt mange fine sommerdager å se frem til. Om litt skal vi fyre opp grillen her, man må jo passe på å grille mens det fortsatt er varmt. Nå skal jeg lage litt potetsalat og et par andre godsaker som skal på grillen, senere i kveld kommer det oppskrift på et kjempegodt grillalternativ for vegetarianere! 

Fra tidligere i dag. For å orke å lese i solsteiken må jeg ha på solbriller, men det blir ikke lange lesestundene om gangen, jeg er livredd for å få brilleskille! Hehe

Yum! Frisk frukt og bær er så godt nå! Håper uken deres har startet like fint som min ♥ Vi skrives senere for litt matprat! 

Er dere like heldige med været?

- Sara 


#sommer #sommer2014 #soling #frukt #detnye #shapeup #magasiner #slappeav #kos 

Gårsdagen i bilder

 • 20.07.2014 kl. 20:48

Hei, her kommer det omsider et lite pip fra meg! Jeg håper ikke jeg er den eneste som har hatt en litt lat søndag? Jeg tror nesten jeg har blitt litt utslått av denne varmen for jeg ikke hatt lyst til å gjøre noen ting i dag. Siden det er så nydelig vær i dag forsøkte jeg meg på litt solings på verandaen, men 1 time var alt jeg orket. Da smeltet jeg nesten bort! Jeg har fått et bittelite skille da, så etter noen sånne dager blir jeg kanskje brun likevel! Haha, jeg trives med å være brun, men hater å jobbe for det! Nok om det, i går var jeg som sagt hos onkel for å grille og se på film. Grillmaten var helt nydelig og onkel lagde blant annet en supergod hjemmelaget salsa som jeg skal dele oppskrift på senere. Den var perfekt tilbehør til grillmaten, men den fungerer like godt til taco, tapas osv. Nam ♥

Masse deilig grilltilbehør! Vi hadde også tzatziki, potetsalat og guacamole, med så mye tilbehør spiser man seg neste mett på det. 

Onkel har nylig gått til innkjøp av en iskremmaskin så vi mekket softis til filmen. Yum, det kaller jeg luksus! En gang skal jeg prøve å lage frozen yoghurt i den der! 

Ingen av oss hadde sett The Iron Lady, filmen om Margaret Thatcher så da endte vi opp med å se den. Det var en ganske spennende film, men jeg tror alle var enige i at det var litt mye fokus på hun som gammel. Det hadde vært gøy å se litt mer av hvordan hun kom seg til makten. Men alt i alt var det en god film. Da vi hadde sett den hadde vi lyst til å se mer, men en hel film til ble litt for mye, så vi så et par episoder med Family Guy. Dette var en veldig hyggelig kveld, og jeg håper på en reprise neste ferie! 

Har du sett The Iron Lady?

- Sara 


#grilling #grill #sommer #sommer2014 #ironlady #film #filmkveld #iskrem #softis #iskremmaskin

Grilling og filmkveld

 • 19.07.2014 kl. 18:59

God kveld dere! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Jeg har ikke gjort mye fornuftig i dag, jeg har stort sett bare sett på serier. Men snart skal jeg avgårde på grilling og filmkveld hos onkel. Jeg tenkte bare å si hei til dere først.

Jeg har ikke noe spennende antrekk i dag, men jeg gikk for røde lepper for å freshe det litt opp. Men nå får jeg legge fra meg dataen her. Ha en fin kveld!

Har dere noen planer for denne lørdagen?

- Sara 


#sommer #grilling #sommer2014 #blogger #blogg #lørdag #helg 

Oppskrift: blåbærmuffins

 • 19.07.2014 kl. 13:13

Jeg lovet et par oppskrifter fra bursdagen og her er den første, nemlig blåbærmuffins. Blåbærmuffins er noe jeg lager veldig sjelden, men fy så godt det er! Det fine med blåbærmuffins er at det ikke er så mektig, så man blir ikke stappmett av en muffins, slik man ofte gjør av sjokolademuffins. Så her kommer en oppskrift på superenkle, gode blåbærmuffins. 

Ingredienser til 14 muffins

          ♥ 180g smør 

          ♥ 180g sukker

          ♥ 180g hvetemel

          ♥ 3 egg

          ♥ 1ts bakepulver

          ♥ 1ts vaniljesukker

          ♥ 0,5dl melk

          ♥ 150g frosne blåbær

Bland smør og sukker mykt og luftig i en kjøkkenmaskin, når det er klart tilsetter du ett og ett egg mens du fortsetter å røre. Sikt deretter inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker før du forsiktig rører inn melken. Helt til slutt rører du forsiktig inn 150g frosne blåbær. 

Fyll ønskede muffinsformer og stek de i 25-35 minutter på 180 grader. 

Disse fikk ben å gå på i bursdagen så det må jo tyde på at var gode. Jeg likte de i hvert fall veldig godt, og med et lite melisdryss over ble de riktig så søte å se på også. Jeg så det fantes flere interessante oppskrifter på frosting som passer til på nett, men jeg synes nesten blåbærmuffins er best uten noe på. Kanskje jeg prøver med frosting neste gang ♥

Liker du blåbærmuffins?

- Sara


#mat #kake #muffins #oppskrift #hjemmelagd #blåbærmuffins #blåbær #sommerdessert #dessert #bake #bakst #helenorgebaker 

Bursdagsantrekk

 • 18.07.2014 kl. 16:16

Hei igjen! Har dere hatt en fin start på helgen? Jeg har bare vært hjemme, men nå står jeg på tur ut døren. Jeg skal nemlig til Hønefoss for å møte Anna og Vilde i dag. Vi skal spise ute og ta igjen litt skravling. Men før det må jeg jo vise dere gårsdagens antrekk! Jeg fikk den fine toppen med matchende neglelakk av mamma til bursdag så det måtte på i går. Jeg synes fargen på toppen går så bra til det smykket ♥

Topp fra H&M // Skjørt fra H&M // Smykke fra By Lopes

Håper dere liker bildene ♥ Men da får jeg komme meg avgårde her, vi skrives mer i morgen! 

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #oransje #bylopes #statementsmykke #sommerantrekk 

Barbecue birthday: bildedryss

 • 18.07.2014 kl. 12:06

Nå har jeg endelig fått gått igjennom alle bildene fra gårsdagens forsinkede bursdagsfeiring, så her kommer et skikkelig stort bildedryss til dere! Håper dere liker bildene, det vil forresten komme en DIY og et par oppskrifter etter hvert!

Temaet for middagen var amerikansk grilling. Jeg har aldri vært på det selv, men etter en liten inspirasjonsjakt fant jeg masse gode ideer! Vi grillet hjemmelagde burgere og servere hjemmelaget pommes frites og hvitløksbrød. Vi hadde også guacamole og barbecuesaus til! Dessverre feilberegnet vi tiden litt så maten ble ca. 1 time forsinket! Huff, det var ikke gøy! Men heldigvis var det ingen sure miner hos noen av gjestene så det gikk veldig greit. Og når maten endelig kom på bordet tror jeg det slo veldig an!

Vi hadde satt opp en liten matstasjon ved grillene slik at alle kunne lage sin egen burger og putte på det de selv ville ha. Jeg får litt barnebursdagsfølelse av det, men det synes jeg var litt koselig. 

Nam, hjemmelaget guacamole er godt!

Til dette temaet synes jeg det passet perfekt å ha en isbøtte med brusbokser. Det både pynter opp, samtidig som drikke holder seg kaldt. Det funket faktisk veldig bra og det var fortsatt igjen is da bursdagen var over. 

Matias nyter en velkomstdrink ♥

Så var det tid for litt dessert! Siden Middagen ble såpass mektig valgte jeg å ikke servere noen kaker. Jeg er heller ikke så veldig glad i bløtkake så da ble det litt forskjellig småtteri isteden. Det vi serverte var blåbærmuffins, makroner, fruktspyd, popcorn og masse godis fra Sverige. 

Igjen får jeg litt barnebursdagsfølelse, men det er jo bare gøy! Det virket i hvert fall som at gjestene synes det var gøy med et litt annerledes "kakebord", så jeg håper ingen ble skuffet over at det ikke sto en diger bløtkake på bordet. 

Fruktspyd er godt i varmen!

Vi forsøkte oss på et gruppebilde, og det er virkelig ikke lett å få alle sammen til å se i kameraet samtidig. Men her har vi klart å få oppmerksomheten til alle sammen! Alle er med, unntatt bestefar som måtte dra tidlig.

Et lite blinkskudd av Matias og onkel som tar en selfie sammen. Synes bildet ble veldig morsomt ♥

Lillebror, som ikke er så liten lenger ♥

 

Oldemor på snart 91 og mamma ♥

Kristian, Trygve, mamma og Elin ♥

Mamma og meg ♥

Og helt til slutt den nydelig rosebuketten jeg fikk av bestemor og bestefar. 22 supersøte roser som jeg sitter å sniffer på i skrivende øyeblikk. Det er mulig det er jeg som innbiller meg det, men jeg setter mer og mer pris på blomster jo eldre jeg blir! Haha, merkelige greier! Jeg fikk også to nye tilskudd til mummikoppfamilien i dag! Hihi, nå har den virkelig utvidet seg på kort tid, og det er så stas ♥ Også fikk jeg penger, noe som alltid kommer godt med! 

Jeg håper gjestene koste seg like mye som jeg gjorde, og at ingen gikk sultne hjem! Tusen takk igjen for at alle ville komme, og tusen takk for gavene ♥

Hva synes du om bildene?

- Sara 


#bursdag #feiring #bursdagsfeiring #grillparty #grilling #amerikanskgrilling #hamburger #muffins #makroner #blåbærmuffins #godteri #godis #popcorn #roser #familie #fruktspyd #sommer #sommer2014  

Vellykket bursdagsfeiring

 • 17.07.2014 kl. 21:32

God torsdag! Jeg må bare beklage at jeg har vært litt fraværende de siste dagene, det har bare vært litt mye å gjøre før bursdagen, men nå er den over og jeg gleder meg til å vise dere masse bilder! Det er en del å gå igjennom så dere får et lite knippe nå også skal jeg får ordnet resten til i morgen. Håper dere liker bildene ♥

Selv om ting ble litt forsinket i dag synes jeg det ble veldig vellykket. Det virket som at folk koste seg så da må jeg bare være fornøyd! Nå tenkte jeg å komme meg ut av finstasen her før jeg ser igjennom et lite hav av bilder. Håper dere får en kjempefin kveld videre ♥

Hvar har du gjort i det siste?

- Sara 


#bursdag #feiring #bursdagsfeiring #grillparty #grilling #muffins #sommer #sommer2014  

Kjøkkeninspirasjon

 • 16.07.2014 kl. 17:20

Hei! Tusen takk for alle spørsmålene dere har stilt til spørsmålsrunden ♥ Det er selvfølgelig bare å fortsette å stille spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

I går bodde jeg neste på kjøkkenet og jeg er nå ferdig med å bake alt som skal bakes. Når jeg går der å styrer på kjøkkenet er det nesten umulig å ikke drømme seg bort til drømmekjøkkenet sitt. Mitt drømmekjøkken er lyst, fint og praktisk. Det har en kjøkkenøy, masse benk- og skapplass. Men akkurat nå bort jeg i studentbolig med rød vegg og det er ikke så mye som kan gjøres med akkurat det. Men det går jo an å pynte opp litt på det kjøkkenet man har! Jeg har sittet å siklet på litt stæsj til kjøkkenet en liten stund nå og tenkte å dele funnene mine med dere. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER

Det er så mye fint! Det er mer enn én ting jeg kunne tenke meg å klikke hjem fra samlingen over her!  Men nok drømming, nå må jeg vaske litt gulv her! Ha en fortsatt fin onsdag ♥

Fant du noe du likte her?

- Sara


#kjøkken #interiør #kjøkkenpynt #skål #presskanne #inspirasjon #shopping #royaldesign #ellos #cdon 

Spørsmålsrunde

 • 15.07.2014 kl. 18:04

Hei igjen! Nå er jeg i full gang med baking til bursdagsfeiringen min. Den skal ikke feires før på torsdag, men jeg håper på å få unnagjort bakingen i dag slik at jeg kan vaske og pynte i morgen. Jeg veit det blir litt mye mas om den her på bloggen om dagen, men snart er dagen her så da blir det ikke mer bursdagssnakk på en stund! Siden jeg er litt opptatt på kjøkkenet i dag tenkte jeg å starte opp en spørsmålsrunde igjen. Det er en stund siden sist og det dukker stadig opp nye personer i kommentarfeltet, derfor tenkte jeg det var på tide.  

Så da er det bare å fyre løs! Jeg svarer gjerne på video hvis det ser stemning for det ♥

Er det noe du lurer på?

- Sara 


#spørsmål #spørsmålsrunde #ommeg #questions #hverdag #blogg #blogger 

Tips: sunnere alternativer til godteri

 • 15.07.2014 kl. 12:02

Hei hei søte dere ♥ Har dere hatt en fin start på uken? Vi var som sagt i Sverige i går og det ble litt av en shoppingtur! Jeg kjøpte meg faktisk ikke et eneste klesplagg, men masse mat og en god del greier til bursdagen min. Jeg regner med at det ikke er så spennende for dere å se på et hav av matvarer så det skal jeg spare dere for og tingene til bursdagen får dere selvfølgelig se etter hvert. Nå begynner jeg å glede meg skikkelig til bursdagsfeiring, ting faller på plass og jeg håper det kommer til å bli fint! 

Men det var jo ikke bursdagen jeg skulle snakke om nå. Jeg tenkte å tipse dere om noen litt sunnere alternativ til godis. Nå som det er sommer er frukt og bær selvfølgelig en gjenganger, men hvis man har lyst på noe mer godteriaktig kan kanskje disse tipsene være nyttige. 

Her har jeg samlet noen godsaker som jeg synes er godt. Atkins peanutbuttercups er SÅ gode! De smaker veldig likt de originale fra Reese's, men nytes med mye bedre samvittighet! De er sukkerfrie og inneholder bare 2g karbohydrater per pakke (med to i) så det synes jeg absolutt er innafor. 

Så kom jeg over et tips på bloggen til Linda hvor hun hadde lagd speltlompechips. Dette måtte jeg selvfølgelig teste ut, og selv om mine ble litt for godt stekt ble de veldig gode. Du deler bare opp lompe og legger de på et bakepapir og krydrer med det du liker. Jeg hadde på litt hvitløkspulver, chili og salt. Så setter du de inn på 200 grader i  forvarmet ovn og lar de stå ca. 5 minutter. Da får du sprøe gode chips som er litt sunnere enn de du kjøper på butikken!

En annen liten sak som er veeldig god å ha hvis man får lyst på noe godt er Quest bars! De finnes i så utrolig mange forskjellige smaker så det er nesten umulig å ikke finne en man liker. Den jeg har over her er i smaken cookies and cream og smakte veldig godt etter et par minutter i mikroen! De er gode som de er også, men jeg liker å varme de littegrann. Jeg har også smakt kanelsnurr, men der er jeg nok litt for glad i originalen for de slo ikke helt an hos meg. De går absolutt an å spise, men denne her var mye bedre ♥

Hvis jeg skal kjøpe slike ting bruker jeg alltid å bestille det på iHerb. Der er det veldig billig og de har et godt utvalg. Det eneste man trenger å tenke på er at bestillingen bør være under 200,- for da slipper man toll og mva. Hvis dere bruker denne koden JEK845 får dere forresten $5 i rabatt på første bestilling. 

Har du noen andre gode tips til sunnere snacks?

- Sara 


#kosthold #snacks #godis #godteri #sunnere #sunt suntoggodt #questbar #questnutrition #atkins #speltlompe #tips 

Bilder fra de siste dagene

 • 14.07.2014 kl. 16:28

Hei! Jeg har tatt noen bilder de siste dagene som ikke har fått noe eget innlegg på bloggen, så her kommer en liten oppsummering. Noen av bildene er fra Sandvikaturen med Anna på torsdag og de andre er fra middagen hos moren til Matias i går. Det er en god blanding av mobilbilder og speilrefleksbilder, håper dere liker de ♥

Fineste Anna ♥

Vi bestemte oss for å feire bursdagene våre med en tur til Sandvikasenteret. Der tittet vi i butikker, spiste litt og bare koste oss. Anna fant en kjempefin kjole på Mango som hun skal bruke på graduation, den var som sydd til henne! Etter en stund ble vi sulte og da var det Bølgen og Moi som fristet mest. Der hadde de utrolig god mat! Jeg bestilte denne nydelige pizzaen med serranoskinke, pinjekjerner, parmesan og ruccola! Gjett om jeg skal lage meg pizza med den toppingen en dag! Vi byttet også bursdagsgaver mens vi spiste, og jeg fikk så mye fint! 2 neglelakker med lukt! De var skikkelig merkelige og luktet godt etter lakken hadde tørket på neglen. Jeg fikk også to fine leppestifter og et sett med sminkebørstekoster fra EcoTools! De kostene er så myke og gode ♥

Det ble selvfølgelig en frozen yoghurt når vi var der, de har jo favorittbutikken min Funky Frozen Yoghurt der! Denne spist vi faktisk før middag, haha! 

I går var vi som sagt hos moren til Matias og der fikk vi nachos til middag og nydelig blåbærpai med vaniljeis til dessert. Se på de nydelige rosene jeg fikk til høyre der! 

Dere har jo sett bilde av de skjønne niesene til Matias før, men jeg måtte bare knipse noen av de i går også. De var så fine i sommerkjolene sine ♥

Har du gjort noe gøy i det siste?

- Sara


#hverdag #bilder #kos #koselig #venninne #sandvikastorsenter #shopping #pizza #bølgenogmoi #pizza #frozenyoghurt #pai #blåbærpai #roser #bursdag 

Harrytur til Sverige

 • 14.07.2014 kl. 09:31

God morgen og god mandag! Nå er det lenge siden sist dere fikk en så tidlig oppdatering fra meg! Jeg pleier vanligvis ikke å være våken så "tidlig", spesielt ikke på mandager. Men nå skal mamma, Matias og jeg avgårde til Sverige for litt harry-handling så da kan jeg likegjerne titte innom dere. Jeg skal blant annet kjøpe inn litt greier til bursdagen og litt tørrvarer til å fylle skapene i Oslo med. Nå er det ca. en måned til skolestart og da er det greit å fylle skapene igjen med matvarer med lang holdbarhet. Det vil jeg forresten anbefale alle som skal flytte hjemmefra og har har muligheten til å gjøre. Vi var i Sverige da vi skulle flytte for oss selv og handlet for rundt 1500,- da hadde vi fylt opp skap med alt mulig av tørrvarer, hermetikk og kjøtt som vi fryste! Det blir så mye billigere enn å handle i Norge. 

 

 

1. Kaffe er et must når man egentlig skulle ønske man lå i senga si. 2. Har helt grei utsikt.

 

 

Jeg har ikke så mye mer fornuftig å skrive akkurat nå kjenner jeg, hjernen er ikke helt i gang enda! Så jeg får bare fortsette å bøtte nedpå kaffe, håper dere får en fin start på uken ♥

Pleier du å dra til Sverige for å handle? 

- Sara 


#hverdag #shopping #sverige #harryhandel #harrytur #svinesund #nordby #kaffe 

Antrekk: 13.07.14

 • 13.07.2014 kl. 18:14

Hei igjen! Nå er jeg på besøk hos moren til Matias, men jeg rakk å knipse noen antrekksbilder før jeg dro! Det ble ingen fin location i dag, men jeg regner med at verandaen duger?  

Topp fra New Yorker // Blazer fra Filippa K // Bukse fra H&M // Sko fra Jeffrey Campbell // Smykke fra CMYK 

Elsker dette nye kjedet her, det pynter opp ethvert antrekk ♥ Kjøpte det og et til av Tonje for en tid tilbake, det andre skal jeg ha på når jeg skal feire bursdagen min!

Ha en fortsatt fin kveld ♥

Hva synes du?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #filippak #jeffreycambell #CMYK 

Skjønnhetsprodukter fra kjøkkenskapet

 • 13.07.2014 kl. 15:20

God søndag! Som jeg sa i går handler dagens innlegg om alternativer til skjønnhetsprodukter. Mye av det som finnes i kjøkkenskapet ditt kan brukes til hudpleie og her kommer noen enkle tips. Jeg tenkte å tipse om et par gode oppskrifter på ansiktsmaske og skrubb også senere hvis dere ønsker det?

Sitron mot tørre albuer

Jeg har ofte veldig tørre albuer og det er veldig vanskelig å holde de myke bare ved å bruke hudkrem. Det er verst på vinteren, da gjør det faktisk ganske vondt. Men hvis du skjærer en sitron i to og fjerner litt av innmaten (jeg lagde meg et lite glass med limonade av denne saften) slik at du har plass til albuen i sitronen kan dette brukes til å bli kvitt hard hud. Sett en halv sitron på hver albue og sitt i ca. 10 minutter. Da blir huden baby myk! Du kan også skrubbe og smøre albuene etterpå for maks effekt. 

Agurkskiver mot trette øyne

 

Denne her kjenner vel kanskje de fleste til, men jeg synes den måtte bli med. Legg agurkskivene et par minutter i fryseren før du bruker de så blir de kalde og gode før bruk. Agurkskivene vil roe ned og reduserer hovne øyne. 

Teposer mot trette øyne

Teposer gjør nesten samme nytten som agurkskivene. Når du har drukket grønn te, kamille te eller svart te er det bare å legge teposene i fryseren. Husk bare å ta de ut litt før du skal bruke de slik at du ikke legger de på huden når de er frosne. Grønn og svart te reduserer hovne øyne, og kamille te reduserer hevelse, rødhet og er anti-aging. 

Olivenolje og kokosolje

Kokosolje kan brukes til det meste, matlaging, som hudkrem, i håret osv. Et godt tips er å bruke litt kokosolje i hårtuppene, kokosoljen vil tilfører håret næring og fuktighet. Kokosolje kan også bruke som hårkur og varmebeskyttende! 

Olivenolje er også litt av et vindunderprodukt, og har mange bruksområder. Du kan for eksempel bruke olivenolje som øyesminkefjerner, men unngå å få oljen i øynene. Ikke bare fjerner olivenoljen sminken, men de tilfører også vippene dine fuktighet og styrker de. Olivenolje er også kjempefin å bruke som hudkrem, spesielt hvis du har veldig tørr hud. Det går også an å bruke oljen som barberingsolje for en tett og fin barbering uten at huden blir irritert, da slipper du også å smøre bena etterpå fordi oljen er så fuktighetsgivende. Dette tipset har ikke jeg prøvd selv, men jeg tenkte å prøve det neste gang. 

Da håper jeg dere likte tipsene! Jeg sitter her med myke albuer og opplagte øyne etter å ha testet disse tipsene i går, så det funker i hvert fall. Nå skal jeg prøve å få til noen antrekksbilder, men jeg er usikker på om jeg rekker å få de ut på bloggen før i kveld. Uansett så skrives i senere i dag ♥ Ha en fin søndag!

Bruker du noen av disse produktene som hudpleieprodukter?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #diy #hjemmespa #spa 

Hvor ble dagen av?

 • 13.07.2014 kl. 00:07

Hei igjen ♥ Dette ble en litt vel sen oppdatering, men timene har bare flydd fra meg i dag. Etter at vi kom hjem fra oldemor har jeg drevet med noe hele tiden, og plutselig var det nesten natt. Jeg har tatt en del bloggbilder i dag, men jeg ble dessverre ikke ferdig før solen gikk ned. Så da får dagens planlagte innlegg komme i morgen isteden. Jeg tenkte å komme med noen tips til billige alternativer til skjønnhetsprodukter. Det er mye man har i kjøkkenskapene som skal brukes som hudpleie, så det blir tema for morgendagens første innlegg. 


Klassikeren agurkskiver over øynene!

Med dette "flotte" bildet tar jeg kvelden, i morgen skal vi besøke moren til Matias en tur så da er det greit å ikke legge seg altfor sent. Kanskje jeg kommer meg opp og får tatt litt antrekksbilder denne gangen! Hehe. Håper de av dere som ikke har lagt dere enda får en fin sommerkveld videre♥ 

Hva har dere brukt lørdagen på?

- Sara 


#lørdag #helg #skjønnhet #avslapping #agurk 

Oppskrift: cacke in a cup med Nutella

 • 12.07.2014 kl. 15:12

Hei hei! Det ble litt endring i planene i går og isteden for å spise middag hjemme kjøpte vi take away og dro for å besøke bestemor og bestefar. Jeg rakk derfor ikke poste oppskriften jeg hadde planlagt i går, men jeg tok resten av dagen fri med god samvittighet. Det passer jo egentlig veldig fint med en søt liten kakeoppskrift i dag også, siden det er lørdag. Planen var å ikke feire noe særlig i går, så jeg bakte ingen kake, men jeg hadde likevel lyst til å lage meg noe ekstra godt. Da falt valget på en superenkel kake som kan lages i mikrobølgeovnen. Til de av dere som har prøvd å lage proteinkake i ovnen så smaker ikke dette her i nærheten av det samme! Det er jo godt med den sunne versjonen også, men som med mye annet er den usunne versjonen best, hehe. Så da håper jeg dere liker oppskriften! 

Ingredienser

          ♥ 0,5 dl Nutella 

          ♥ 4 ts mel 

          ♥ 3 ts melk 

          ♥ 1/4 ts bakepulver 

          ♥ Smør til å smøre koppen 

Det kjekke med denne oppskriften er at det er så få ingredienser! Og det eneste du trenger å gjøre er å blande alle ingrediensene godt og smøre koppen du vil bruke. Ha røren over i koppen og sett den i mikroen i ca. 1 minutt. Når du tar den ut vil den nærmest koke og se veldig myk ut, men det er helt riktig. La den så bare stå noen minutter til den får kjølt seg litt ned og nyt verdens enkleste sjokoladekake. 

Denne lille minikaken blir enormt mektig, så det er egentlig helt greit at den er så liten. Den smaker forresten ekstra godt om du topper den med friske bær, og kanskje har et lite glass melk til!

Det ble som dere sikkert skjønner en veldig fin bursdag i går, med frokost på verandaen, avslapping hjemme og så middag hos bestemor og bestefar. Så blir det litt mer feiring førstkommende torsdag, da kommer familien hjem hit også blir det feiring på verandaen. Gleder meg! Nå derimot skal jeg en tur opp til oldemor på besøk, men vi skrives senere i dag. Ha en fin lørdag så lenge ♥

Så ikke denne god ut?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #matogdrikke #kake #mikrokake #nutella #sjokoladekake #cakeinacup #kakeikopp #dessert #jordbær

Happy birthday to me!

 • 11.07.2014 kl. 14:30

God fredag! Gjett hvem som har bursdag i dag? Helt riktig, det er meg! Og gjett om jeg har hatt en fin start på dagen! Vi har spist frokost på verandaen og hatt gaveåpning ♥ Jeg tok litt bilder, så her er min bursdagsmorgen gjennom linsen.

Her er pakkeåpningen i full gang! Ser dere hva jeg akkurat pakket opp? ♥♥♥ Av Trygve og Elin (et vennepar av mamma) fikk jeg sommerkoppen fra 2010! Herlighet, de er jo helt gale! Den har jeg ønsket meg så lenge, så det var ikke lett å tørke av seg det store gliset da!

Hvor heldig er ikke jeg som har fått hele 3 kopper i dag? De to andre der er fra mamma ♥ Pluss at jeg fikk en vinterkopp fra et par år tilbake av Matias på forskudd! Heldige meg ♥

Naboen kom også ut og hadde med seg en skikkelig søt gave. Ser dere de små formene helt foran i bildet? Det er minibrødformer som man kan lage porsjonsbrød ol. i. Det fulgte med en oppskriftsbok også, så jeg gleder meg til å lage masse godt fra den! Jeg har også fått et stort badelaken, neglelakk, en sommerlig topp og kakefondant! Posen bak der er forresten fra Anna, men innholdet i den kan jeg vise dere senere. 

Bursdagsfrokost helt i min gate med jordbær, bananyoghurt og sjokolademelk! Haha

For en fin start på dagen! Resten av dagen skal bare nytes hjemme i varmen. Og jeg har til og med fått bestemme dagens middag, da falt valget på Bali kyllinggryte! Det er faktisk noe av det beste jeg vet! Kanskje det dukker opp en liten oppskrift på bloggen senere i dag! Ikke på kyllinggryte da, men på noe annet som forhåpentligvis blir veldig godt ♥ Inntil da får dere ha en riktig fin fredag!

- Sara 


#bursdag #bursdagsbarn #gratulerer #birthday #gaver #feiring #mummi #mummikopp #sommerkopp #jordbær 

Bokanmeldelse: New York bekjennelser

 • 10.07.2014 kl. 15:21

Da har jeg endelig lest ferdig boken New York Bekjennelser, boka som har ligget på New York Times sin bestselgerliste og som alle roser opp i skyene. Marthe Borge skrev blant annet at hun var forelsket i hovedkarakteren, så jeg må si denne boken har måtte tåle skyhøye forventinger. Så siden jeg for en gangs skyld har blitt ferdig med en bok tenkte jeg å ha en bokanmeldelse på bloggen, det har jeg jo ikke hatt før så det må prøves! Siri har en veldig fin bokblogg hvor jeg plukket opp noen tips om hvordan man skriver en oversiktlig bokanmeldelse. Og hvis dere vil ha enda mer bokinspirasjon anbefaler jeg dere å ta turen innom henne! 

Omtale fra forlaget

Drew Evans har tilsynelatende alt: Oppvokst i velstand, vellykket forretningsmann og dessuten en av New Yorks mest ettertraktede ungkarer. Noe han selv er inderlig klar over og kynisk spiller på. Men nå ligger han ubarbert og puslete i den luksuriøse leiligheten sin, herjet av influensa. Det er i alle fall det han påstår selv ... Eller kan forfatningen hans ha noe med Katherine Brooks å gjøre? Den ekstremt dyktige og tiltrekkende nye kollegaen hans. Men hvordan har hun i tilfelle kunnet redusere den arrogante og kjekke rundbrenneren til en såret og desperat skygge av seg selv? New York Bekjennelser er en befriende, morsom og underholdende roman som gir et ærlig innblikk i en ung manns verden og hans flyktige forhold til kvinner.

Min mening 

Så, innfrir de høye forventningene? Jeg vil dessverre ikke si det. Boken er helt grei underholdning, men man skjønner veldig tidlig i boken hvordan det kommer til å ende noe jeg synes er litt kjedelig. Dette er en typisk kjærlighetshistorie, pakket inn på en litt annen måte. Det som ødelegger leseropplevelsen for meg er skrivemåten til forfatteren. Det blir litt mye overfortelling, og selv om dette sikkert er et bevisst virkemiddel liker jeg det ikke. Det går mye i "hvis du skjønner hva jeg mener", "nevnte jeg at?" osv. Ja og ja! Jeg skjønte utmerket godt hva du mente første gangen, og du har allerede nevnt det to ganger. Det er mulig jeg er den eneste som henger meg opp i sånt, men jeg det ble virkelig irriterende i lengden. Jeg faller heller ikke helt for hovedkarakteren som jeg ser mange andre har gjort. Han vokser på meg, men jeg ble aldri helt overbevist. 

Det jeg liker med den er at boken er skrevet ut fra mannens ståsted. Selv om jeg ikke liker denne mannen spesielt godt gjør det i hvert fall handlingen litt mer spennende enn om det hadde vært fra hennes ståsted. Tror jeg. Dette skal forresten være en bok ala Fifty Shades of Grey, så hvis du liker de bøkene kan det godt hende du liker denne også. Og hvis du synes det er gøy å lese detaljerte putescener er det bare å benke seg ned, det spares nemlig ikke på kruttet når det kommer til den biten. Så alt i alt synes jeg dette var en helt grei bok, jeg kunne faktisk tenke meg å sett den filmatisert. Men jeg tror ikke jeg ville lest en eventuell oppfølger.

Terningkast: 3

Har du lest boka, i så fall hva synes du?

- Sara 


#bok #bøker #lese #bokanmeldelse #newyorkbekjennelser #emmachase #tangled 

Welcome back redhead!

 • 10.07.2014 kl. 11:01

God morgen dere! I går fikk jeg endelig frisket opp hårfargen min igjen. Jeg har tenkt på å gjøre det en stund nå, for rødfargen har vært ikkeeksisterende i lange tider. Og nå er håret rødt og fint igjen ♥ Jeg brukte bare vanlig hårfarge fra butikken, så jeg må faktisk si jeg ble ganske fornøyd med resultatet! 

Jeg må forresten fortelle dere en annen gladnyhet! I går fikk jeg endelig fikset den knuste skjermen på iPhonen min! Jeg skulle jo prøve meg på egenhånd og det gikk faktisk veldig bra, det eneste jeg trengte hjelp til var en skrue jeg klarte å ødelegge. Jeg fikk så klart litt panikk, men en god venn av Matias bisto slik at krisen løste seg. Hurra, endelig kan jeg bruke telefonen som normalt igjen. Det har nesten vært umulig å ta bilder eller skrive med den fordi jeg ikke har sett hva som har stått eller sett bildene skikkelig. Men nå er ny skjerm på og jeg har endelig oppdatert til iOS 7, jeg henger alltid langt etter når det kommer til de oppdateringene der for da slipper jeg alle feilene som folk opplever i starten. Ok, så er det litt fordi jeg er et vanedyr også da, jeg liker at ting ser ut som det alltid har gjort, men nå var det skikkelig deilig med en frisk og ny mobil! 

1. Slik så det ut mens jeg holdt på å skru. Fy så små de skruene er og så mange deler det er i en iPhone! Jeg ble helt gal til tider. Et lite tips hvis du skal bytte skjerm på mobilen er å ha et hvitt ark foran deg hvor du legger skruer og deler på, samle de som hører sammen i en sirkel og nummerer de. Da går sammensetningen veldig mye enklere! 2. Og nå ser den slik ut! Fresh og fin ♥ Det føles faktisk ut som at jeg har fått meg ny mobil, med helt ny skjerm og nytt operativsystem. Deilig følelse! Disse detaljene er sikkert ikke så spennende for dere, MEN da vet dere i hvert fall at jeg klarte å bytte skjermen selv. Og når jeg klarer det kan alle klare det! 

Så med "ny" mobil og nyfarget hår kan ikke jeg være annet en superglad i dag! Litt senere i dag skal jeg også møte Anna (min venninne som bor i England) så dette kan jo nesten ikke bli bedre! Vi hadde tenkt til å ta en tur til Sandvika for å feire bursdagene våre sammen og plutselig i går fant vi ut at det var i dag som passet best så da ble det sånn. Det skal bli så koselig å se henne igjen nå! Jeg tror faktisk ikke vi har møttes siden juleferien? Kanskje jeg tar feil, men det er i hvert fall veeldig lenge siden sist! Men før den tid har jeg et par ting jeg må ordne, så vi får blogges mer senere. Ha en riktig god torsdag dere. 

Hva slags planer har du i dag?

- Sara 


#iphone #knust #apple #hårfarge #rødthår #readhead #hverdag 

Ikke la dyr sitte i bilen i sommer

 • 09.07.2014 kl. 16:08

I disse ferietider virker det som at folk plutselig slutter å bry seg om dyrene sine. Hver sommeren hører vi triste saker på nyhetene om katter som blir dumpet av eierne sine som skal på ferie. Jeg regner med at jeg ikke trenger å lage et innlegg for å fortelle hvorfor det er galt? Men en annen ting som veldig mange ikke tenker over er at å etterlate dyr i bil kan være livsfarlig for dyrene. Det er ikke lenger siden enn juni i år at jeg leste en hjerteskjærende sak om en hund som omkom av overopphetning fordi den ble innestengt i en bil. Det er faktisk ikke lange tiden i en varm bil som skal til før hund utvikler hypertermi, som vil si at kroppstemperaturen stiger opp mot 40-42 grader. Hunden begynner da å pese voldsomt for å kvitte seg med varmen, og det kan faktisk ende med døden.

Bilde lånt fra NRK, fotograf: Camilla Veka

Hvis du ser en hund som er innesperret i en bil kan du gjøre følgende: 

          ♥ Vurder om temperaturen er høy og livsfarlig for hunden.

          ♥ Kontakt politiet (02800) hvis du mener hunden er i fare.

          ♥ Hold deg i nærheten helt til politiet kommer, slik at du kan følge med på utviklingen til hunden.

          ♥ Hvis hunden puster veldig tungt og sikler kan det være et tegn på at det haster og du har rett til å knuse bilruten. 

Disse rådene er hentet fra Dyrebeskyttelsen.

   

Her er en enkel oversikt over hvor varmt det bil blir inne i bilen ved forskjellige temperaturer ute. 

Så jeg håper alle lar hundene sine bli hjemme hvis alternativet er å la de stå i en varm bil. I følge dyrevelferdsloven er det faktisk ikke lov til å etterlate dyr i hjelpeløs tilstand, og en overopphetet bil er absolutt en slik tilstand! Hvis det av en eller annen grunn skjer at du må ha med deg dyr i bil for en kortere periode må du passe på å parkere i skyggen, ha vinduer åpne og la hunden ha tilgang til vann. Så da håper jeg virkelig vi slipper å høre flere historier om byr som dør i bil i år! 

Del gjerne innlegget videre!

- Sara 


#dyrevern #dyr #meninger #dyreplageri #engasjement #aktuelt #dyrisommer #sommer #dyribil #oppfordring

Naturlig sminkelook

 • 09.07.2014 kl. 11:02

God morgen! Nå som det er sommer er det skikkelig deilig å sminke seg litt mindre enn hva man gjør ellers i året. Foundation prøver jeg å unngå så sant jeg ikke må dekke over noe, og ellers holder jeg det så enkelt som mulig. Jeg synes det er fint når man ser nesten usminket ut, men likevel har et hint av friskhet over seg. Ga det mening for andre enn meg? Jeg tenkte uansett å demonstrere hva jeg mener under her hvis det skulle være noen tvil. 

Her er produktene jeg har brukt. Foundation bruker jeg som sagt kun hvis jeg vil dekke over ting, ellers holder det lenge med et pudder. Litt frisk blush i kinnene synes jeg bare er fint om sommeren, den over er fra Glo Minerals i fargen Papaya. Maskara bruker jeg for å få et våkent blikk og litt brynspudder for å fylle ut brynene og ramme inn ansiktet. På leppene har jeg brukt den rosa Baby Lips leppepomaden fra Maybelline, den er så fin på! Siden det er en leppepomade med farge så den gir masse fukt og samtidig som den gir litt mindre farge enn vanlig leppestift. 

Min nye favoritt ♥

Som dere ser er sminken veldig enkel og nesten ikke synlig. Blushen synes litt mer i virkeligheten enn hva som kommer frem på bildene da, men ellers gir de et godt bilde av sminken. Jeg synes i hvert fall at jeg ser nesten sminkeløs, men likevel frisk og sommerlig. Noe jeg har gjort hvis jeg skal ut på noe i sommer er å legge til en liten cat-liner på denne looken. Da får man en litt mer spennende look uten å kjøre på med for mye øyensminke. 

Bruker du også mindre sminke om sommeren?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #sommersminke #sommer #sommer2014 #glominerals #babylips #sommerlook #maybelline

Summer checklist

 • 08.07.2014 kl. 21:57

Hei igjen! For litt siden la jeg ut et innlegg med mine planer for sommeren, men det har dukket opp et par nye ting der. Så jeg har lyst til å friske den opp litt, i tillegg hadde jeg egentlig tenkt til å lage en sommersjekkliste før ferien med alle tingene jeg vil få gjort i løpet av sommeren. Jeg pleide å ha sånne lister da jeg var yngre og det var alltid gøy å krysse av ting ettersom de ble gjort. Nå snakker jeg selvfølgelig ikke om kjedelige hverdagslige gjøremål, men ting som grilling, bading i fjorden osv. Så selv om det er litt i seneste laget så kommer min sjekkliste for sommeren nå!

Her er det masse gøy jeg håper på å få gjort før sommeren er omme. Jeg kunne sikkert vært litt mer kreativ, men det var det her jeg kom på nå. Jeg har egentlig også lyst til å dra på en litt lengre sykkeltur, men sykkelen min er i Oslo og Matias ble frastjålet sin rett etter vi flyttet til Oslo. Så vi får se om det blir noe av! Kanskje jeg skal komme med en oppdatering over hva jeg faktisk rakk å gjennomføre mot slutten av sommeren?

Er det noe som mangler på listen?

- Sara 


#sommer #sommer2014 #sommerplaner #planer #bursdag #feiring #ferie #ferieplaner #finland #bading #soling #sjekkliste 

Min mening om Nivea Sensitive

 • 08.07.2014 kl. 15:30

Hei. Da tenkte jeg å komme med en liten oppdatering på hvordan jeg synes Nivea Sensitive serien er. Jeg fikk produktene sammen med forrige måneds levering fra Reddville og Shesocial, les mer om det her. Nå har jeg hatt tid til å teste det et par uker og har gjort meg opp en mening. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg lenge mistenkt at jeg har litt sensitiv og tørr hud, så jeg gledet meg veldig til å se hvordan denne serien virket på huden min. 

Pakken inneholdt et 3-i-1 rensevann, en dagkrem og en nattkrem. Jeg har brukt alle tre produktene morgen og kveld denne perioden i tillegg til ansiktsskrubb fra Ole Henriksen to ganger pr. uke. 

Rensevannet skal både rense huden, fjerne sminke og tilføre huden fuktighet. Og jeg skal være helt ærlig å si at jeg alltid har vært litt skeptisk til 3-i-1 produkter før, men denne her oppfyller faktisk alle tre tingene. Den fjerner all sminke veldig bra, men på øynene går det fortere å bruke en sminkefjerner beregnet på øyne. I tillegg etterlater huden ren, frisk og myk. Det eneste jeg synes er litt dumt med den er at den blir ganske fort tom. Før jeg prøvde denne brukte jeg Ole Henriksen african red tea foaming cleanser og den er mye drøyere i bruk. 

Når det kommer til kremene er disse her helt supre! Jeg har aldri vært flink ti å bruke hudkremer, men jeg brukte en fra Bare Minerals før jeg testet disse. Den er dog ikke på langt nær så bra som de her to. Om den fra Bare Minerals er feil for min hudtype vet jeg ikke, men etter at jeg gikk over til å bruke Nivea sine har jeg nesten blitt helt kvitt de små nuppene jeg har hatt i kinnene. Jeg får heller ikke så lett rød hud rundt ved nesen som jeg ofte kunne få før. Og det er veldig deilig å slippe! 

Så min konklusjon er at produktene holder mål, og absolutt kan anbefales videre. Jeg kommer mest sannsynlig til å fortsette å kjøpe dag- og nattkremen, men når rensevannet er tomt går jeg nok over til Ole Henriksen igjen. Hvis du vil vite mer om produktene kan du lese på Nivea sine sider, her. 

Hva slags hudpleieprodukter bruker du?

- Sara 


#skjønnhet #produkter #nivea #niveasensitive #reddville #reddvillenorge #shesocial #hudpleie #dagkrem #nattkrem #rensevann #anbefaling #produktanmeldelse #minmening

Sponsede produkter

Birthday party inspiration

 • 07.07.2014 kl. 17:02

Hei og god mandag! Har mandagen deres startet bra? Jeg har vært litt lat så langt i dag og har bare brukt min mandag på nettsurfing. På fredag har jeg jo bursdag og neste uke skal jeg ha en liten feiring med familie så jeg har brukt et par timer på å finne litt inspirasjon til det i dag. Jeg har lyst til å ha et slags tema over bursdagen min i år, men det er jo så mange kule temaer man kan ha at det nesten er umulig å velge bare ett! Jeg tror likevel jeg har kommet frem til noe gøy, så nå må jeg bare krysse fingrene for at det blir fint vær! Jeg vil ikke røpe akkurat hva jeg går for enda, i tilfelle noen som kommer i bursdagen leser dette. Men jeg skal selvfølgelig fortelle mer om det og ta masse bilder til dere senere!

Når jeg skal planlegge slike ting pleier jeg alltid å lage meg noen kollasjer med inspirasjonsbilder, og jeg tenkte kanskje dere ville se noen av de? Kanskje har flere av dere bursdag på sommeren, eller kanskje dere skal holde en sommerfest? 

 Åh, så mye fint! Jeg gleder meg skikkelig til å pynte og ordne før bursdagen når jeg ser slike bilder. Men min bursdag blir nok et par hakk enklere altså! Hadde jeg bare startet planleggingen litt før kunne jeg gått bananas på Ebay, men så langt tenkte jeg ikke! Vi skal uansett en liten tur til Sverige for litt harry-handel til uka så da finner jeg forhåpentligvis det jeg trenger der. Men nå får jeg komme meg ut av denne planleggingsbobla! Nå skal jeg nemlig svinge meg litt på kjøkkenet. Vi skrives senere, ha en fortsatt fin mandag ♥

Når har du bursdag?

- Sara 


#bursdag #fest #sommer #sommerparty #inspo #inspirasjon #inspiration #partyinspo 

Bildedryss: bursdagsfest

 • 06.07.2014 kl. 18:38

Hei og god søndag! Det var så hyggelig å logge inn på bloggen i sta og se alle de fine kommentarene på gårsdagens antrekkspost! Dere er så snille alle sammen, tusen takk ♥ Nå tenkte jeg kanskje dere ville se noen bilder fra kvelden i går? Det ble en veldig vellykket feiring, og jeg tror de fleste koste seg. Det var også veldig hyggelig å snakke med både kjente og ukjente! Det ble ikke så mye bilder, jeg synes fortsatt det er litt småkleint å dra frem et stort kamera på sånne ting, men vi jentene tok noen gruppebilder sammen blant annet så det skal dere få se. 

Cecilie, Marthe, Mia, Tonje og meg. 

Cecilie, bursdagsbarnet ♥

Cecilie og Inga Josefine. 

Så var det tid for noen gruppebilder! Dessverre var veldig mange av de ikke ut av fokus, men jeg har prøvd å plukke ut de beste. 

Plutselig dukket denne hestemasken opp fra intet og den måtte selvfølgelig bli med på bildene! 

Her forøker vi å få til et hoppebilde! Dette ble det beste, det er nemlig ikke lett når 8 jenter skal gjøre ting likt. Nå er det ikke lenge siden jeg spiste frokost, lunsj og middag i en og resten av kvelden skal jeg prøve å bli kvitt strekken jeg har fått i nakken og bare slappe av. Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva gjorde du i går?

- Sara 


#fest #bursdag #bursdagsfest #feiring #sommer #sommerparty #sommerfest #sommer2014 

Inspo: festival hair

 • 06.07.2014 kl. 11:28

For mange er sommeren synonymt med festival og jeg tenker ofte på festival når jeg hører ordet sommer selv om jeg aldri har vært på festival selv. Uansett så digger jeg looken, både når det kommer til klær, hår og tilbehør. Dessuten føler jeg at "festival-stilen" kan passe like godt ellers om sommeren også. Derfor tenkte jeg å lage en liten inspirasjonskollasj med ideer til hvordan du kan ha håret på festival, men som absolutt funker like bra ellers i sommer! 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

Hvis du har god tid og er flink til å sette opp håret ditt kan noen av frisyrene over være veldig fint. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er altfor dårlig til å sette opp håret mitt, men når man først gjør det blir det jo så fint. Jeg forelsket meg totalt i de to oppsatsene på siden her og skal prøve (etter beste evne) å kopiere de i løpet av sommeren. Produkter som kan være kjekke å ha til slike oppsatser er saltvannspray og en god hårspray. Husk også å ha nok hårspenner så oppsatsen ikke faller fra hverandre. Fresh gjerne opp oppsatsen med noen blomster for den perfekte sommerlook. 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Hvis du har litt dårligere tid en dag eller rett og slett ikke orker å gjøre så mye med håret kan noen av hårstylene over redde dagen din. En stor hatt skjuler en hver dårlig hårdag og gjør ofte et kjedelig antrekk om til et kult et. En blomsterkrans er jo også en slager om sommeren, og med noen lette bølger blir looken supersøt og feminin. Det er også populært med hårsmykker i år, og Asos har så mye fint inne. Ellers liker jeg veldig godt å bruke bandana i håret, det er kult samtidig som det kan være veldig praktisk for å få hår bort fra ansiktet. 

Håper dere likte innlegget og at dere kanskje fikk litt inspirasjon til hvordan dere kan fikse håret deres i sommer? Jeg har ofte hatt krøller og bølger i sommer og har brukt både blomsterkrans og bandana mer enn en gang. Nå er jeg på leiting etter den "perfekte" hatten, men jeg tenker å vente til kommer til Finnland med å kjøpe en. Kanskje den perfekte hatten er finks? Hehe, vi får se! Men nå får jeg runde av, vi skrives senere i dag! 

Likte du noen av disse hårfrisyrene?

- Sara 


#mote #fashion #festival #festivallook #skjønnhet #beauty #hår #hårstyling #hårtilbehør #hårpynt #blomsterkrans #hatt #bandana #hairdonut #inspirasjon #inspo 

Crazy about coral

 • 05.07.2014 kl. 18:58

Hei igjen! Nå er jeg som dere vet i bursdag, men jeg har vært flink blogger og forhåndsinnstill et lite antrekksinnlegg til dere. Når man skal i bursdag er det vel obligatorisk med en antrekkspost og for en gangs skyld gjorde jeg litt mer utav det. Jeg kikket tilbake på mine tidligere og outfits her om dagen, og ikke bare er antrekkene kjedelige, men location er som regel alltid den samme. Så jeg prøver å fornye med litt på den fronten der, og starter med dette her. Håper dere liker det ♥


Kjole fra Vero Moda // Jakke fra Vivikes // Sko fra Bianco // Veske fra??

Jeg regner med at feiringen er godt i gang for vår del allerede, så da er det ikke annet å gjøre enn å ønske alle en kjempefin lørdagskveld! Vi skrives i morgen ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #fest #bursdag #bursdagsantrekk #sommer #sommerantrekk #sommer2014 #lørdag  

Oppskrift: sunne frokostpannekaker

 • 05.07.2014 kl. 15:10

Jeg regner med at de fleste kan kjenne seg igjen i at frokost noen ganger ikke frister i det hele tatt? I dag var en sånn dag, men jeg liker veldig dårlig å starte dagen uten frokost. Jeg blir lett slapp utover dagen og har lettere for å småspise. Så isteden for å hoppe over dagens viktigste måltid bestemte jeg meg heller for å stelle i stand en litt god frokost med nystekte pannekaker.  Jeg blandet bare sammen en røre utfra det jeg hadde liggende og resultatet ble veldig faktisk bra. Så her kommer en enkel oppskrift på sunne frokostpannekaker. 

Ingredienser til 12 små pannekaker 

          ♥ 2 egg 

          ♥ 0,5 dl mager Kesam

          ♥ 1 dl ekstra lett melk

          ♥ 0,5 dl speltmel 

          ♥ 0,5 dl mandelmel 

          ♥ 2 ss Sukrin Gold 

          ♥ 1/2 ts bakepulver

          ♥ Kanel, kardemomme og vaniljepulver om ønskelig

Visp egg, Kesam og melk sammen først før du tilsetter det tørre. La bollen stå å svelle på benken noen minutter før du begynner å steke pannekakene. Enkelt, godt og sunt! 

Topp pannekakene med det du liker, i dag gikk jeg for jordbær og blåbær, yaconsirup og valnøtter. Nam ♥

Med dette på bordet skal jeg si dere det fristet mer med frokost! Nå er jeg mett og god og skal snart begynne å fikse meg til bursdagen. Jeg må rekke å ta noen antrekksbilder før jeg drar, så da må jeg begynne ekstra tidlig. Haha, det er hardt å være blogger!

Hva spiser du hvis det ikke frister med frokost? 

- Sara 


#frokost #mat #matogdrikke #oppskrift #sunt #suntoggodt #pannekaker #hjemmelaget #sunnepannekaker #sunnfrokost #kosthold 

Spoil yourself

 • 04.07.2014 kl. 16:09

Endelig helg ♥ Den første helga i juli står endelig for tur og i morgen skal jeg i bursdag! Temaet er sommer så i dag må jeg forberede negler, hår og antrekk til i morgen. Jeg er ganske sikker på hva jeg skal ha på meg, jeg kjøpte jo en kjole på tirsdag som jeg tror vil bli veldig fin. Men tilbehør, sko og alt annet må også på plass. I skrivende stund sitter jeg å fikser neglene, i fargen Coral Dogde fra TL-Design. Jeg har brukt den fargen en del i sommer og har blitt helt forelsket i den. Den er så fin og passer veldig godt til årstiden! 

Det er så koselig å bruke litt tid på seg selv av og til. Lakke negler, ta ansiktsmaske og rett og slett skjemme seg bort litt. Jeg føler meg i hvert fall mye mer vel med nylakkede negler og pleid hud. Så nå skal jeg la lakken tørke her, mens jeg bestemmer meg for resten av antrekket til i morgen. Håper dere har hatt fin start på helgen ♥

Hva gjør du når du skal skjemme bort deg selv?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #neglelakk #fredag #spa #OPI #TLdesign #metime 

Glo Minerals: Luxe Foundation

 • 03.07.2014 kl. 20:01

God kveld ♥ Nå tenkte jeg å tipse dere om en ny foundation jeg har kjøpt meg, jeg har nemlig slitt med litt uren hud de siste ukene og jeg tror det er fordi jeg har brukt en veldig gammel foundation. Foundationen min er uansett snart tom så det var på tide å lete etter noe nytt. At jeg er veldig fan av Glo Minerals er vel ingen hemmelighet, så naturlig nok sjekket jeg først ut deres sortiment.

Jeg har sett flere snakker varmt om den nye flytende foundationen deres Luxe, og når jeg så den var på tilbud på Blivakker måtte jeg bare slå til! Den er satt ned til 344,- noe som er ca. 200,- under det den ligger på mange andre steder! Det er faktisk første gang jeg bruker så mye penger på en foundation, jeg har som regel brukt L´Oréal eller noen av de billige merkene. Men jeg har aldri funnet en veldig god foundation som jeg har blitt ordentlig fornøyd med før, så denne gangen ville jeg heller prøve å finne en som er litt god. 

Jeg har min i fargen Brûlée, og fant lett frem til hvilken farge som passet meg ved å sammenligne med min pressed base i oversikten her. 

Jeg synes foundationen dekker veldig bra i tillegg til at den gir en utrolig fin glød i ansiktet. Jeg traff utrolig bra på fargen også, så jeg er superfornøyd! De har fortsatt 25% rabatt på alt fra Glo Minerals hos Blivakker hvis det er noe dere trenger. Dette her er forresten ikke et reklameinnlegg, jeg merker alle innlegg dersom produkter er sponset! Jeg er bare veldig fornøyd med alle Glo Minerals produktene jeg har kjøpt og vil gjerne dele erfaringene mine med dere. Håper dere synes det er interessant å få noen produktanbefalinger av og til? Hvis dere vil lese mer om Glo Minerals sine produkter kan du sjekke ut Cosmedic sin blogg her. 

Hva slags foundation bruker du?

- Sara 


#skjønnhet #sminke #makeup #beauty #glominerals #mineralsminke #mineralfoundation #foundation #glomineralsluxe #luxefoundation 

Lag din egen saftis i sommer!

 • 03.07.2014 kl. 15:29

Hei! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har ikke gjort så mye i dag, det var dessverre ikke så varmt som i går, så det ble nesten litt kjølig ute på verandaen. Men da får man bare finne på noe annet! Nå tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Det har jo lett for å bli en del i is om sommeren, og da kan det være lurt å lage sin egen is. Da vet du akkurat hva isen inneholder og du kan nyte isen med god samvittighet! 

Det du trenger er isformer, saft og eventuelt litt frisk frukt eller bær til å ha i isen. Dette her blir en veldig enkel oppskrift, men det går selvfølgelig an å bytte ut saft med juice, smoothie eller hva man måtte ønske. Jeg blandet litt sterk Fun Light med kiwi og jordbærsmak og for å gjøre isen litt mer spennende kuttet jeg opp noen ferske jordbær og hadde i. Hvis du ikke vil bruke jordbær, kan du selvfølgelig velge annen frukt og bær. 

Husk å ikke fylle formene helt fulle hvis du skal ha noe i, de renner utrolig fort over! 

Så er det bare å sette isen i fryseren og om noen timer har du deilig saftis som kan nytes med god samvittighet!

Denne her ble veldig frisk og god, og jordbærene gjorde isen mye mer spennende med en gang. Jeg har flere oppskrifter jeg har lyst til å prøve ut i løpet av sommeren, så det kommer nok et par slike innlegg til etter hvert. Håper dere får en fin dag videre, så skrives vi senere i dag ♥

Liker du å lage egen is?

- Sara 


#sommer #sommer2014 #is #saftis #hjemmelaget #sunt #suntoggodt #oppskrift #DIY 

Smoothie og boklesning

 • 02.07.2014 kl. 22:32

Her kommer en litt sen oppdatering fra meg! I dag har det vært en sånn varm dag hvor man ikke orker å gjøre noen ting, så da ble kveldens andre innlegg litt usatt. Men jeg klager ikke på det jeg har nemlig kost meg i solen i dag med boka mi. Jeg kan ikke si jeg er helt fengslet enda, men jeg får gi den et par kapitler til. Vil dere forresten ha en bokanmeldelse når jeg er ferdig med den? 

Her har dere hovedingrediensene i min dag: kaffe, bok og smoothie. Slike sommerdager tar jeg gjerne fler av ♥

Nå som jeg er hjemme hos mamma har jeg ikke tilgang til blenderen min, og da er smoothiene fra Froosh gull verdt! Disse her er ganske små så de er perfekte som et mellommåltid! På Coop-butikken vår har de den dere ser over og den lyse rosa med jordbær, banan og guava. Begge to er like gode og nå har de faktisk tilbud på 6 slike bokser til 50 kroner! Hurra, da blir det smoothie i sommer likevel! Det ser ut til at det blir like fint vær i morgen også, krysser fingrene for det ♥ 

Har du hatt sol i dag?

- Sara 


#hverdag #smoothie #froosh #bok #newyorkbekjennelser #kaffe #sommer #sommer2014 

Mine planer for sommeren 2014

 • 02.07.2014 kl. 11:05

God morgen! Nå har det endelig blitt juli og sommeren er skikkelig i gang ♥ Jeg trodde denne sommeren kom til å bli uten så mange planer, men nå ser jeg at de fleste helgene denne måneden faktisk er fylt opp allerede! I tillegg skal jeg på en ferietur til Finland helt i slutten av juli som strekker seg noen dager over i august, så dette tror jeg kommer til å bli en bra sommer! 

Det blir en del bursdagsfeiringer som dere kanskje ser. Jeg har jo bursdag den 11. juli, men jeg er litt usikker på når jeg skal feire den. Det hadde vært hyggelig å samle hele familien, men det er ikke alltid like lett når man har bursdag på sommeren. Det hadde også vært hyggelig å feire med venner, men jeg har ikke lagt noen planer enda. Det er også en del andre som fyller år i sommer, jeg skal nemlig i bursdag til to andre jenter! Også har det jammen meg sneket seg inn en innflytningsfest blant all feiringen. Jeg regner også med at det blir en og annen grilling, en filmkveld hos onkel (som nesten har blitt en tradisjon når det er ferie) og noen hyggelig byturer med venninner. Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på juli ♥

Hva slags planer har du for sommeren?

- Sara 


#sommer #sommer2014 #sommerplaner #planer #bursdag #feiring #ferie #ferieplaner #finland 

Dagen i dag & innkjøp

 • 01.07.2014 kl. 19:57

Hei hei! Nå er jeg hjemme etter en kjempehyggelig dag med Tonje ♥ Det er alltid så hyggelig å treffe henne, det blir jo så altfor sjeldent nå som vi bor et stykke unna hverandre. Da vi gikk på ungdomsskolen og 1. klasse på VGS var vi sammen hele tiden! Veldig stor kontrast til å bare sees noen ganger i året! Heldigvis ses vi igjen allerede på lørdag, så det skal bli kos ♥

I dag var vi først å spiste en veldig god lunsj på Eger & Co. Det er en lokal restaurant/kafé/bar i Hønefoss med veldig kult interiør og veeldig god mat! Denne gangen bestilte jeg et veldig godt rekesmørbrød med mocca til. Nam! 

 De har utrolig mye god mat på Eger, så hvis du noen gang er i Hønefoss anbefaler jeg deg å ta turen hit. 

Etter at vi hadde sittet å skravlet en stund dro vi å så litt i butikker. Da er det jo nesten obligatorisk med et lite speil-selfie, er det ikke? Begge to fikk handlet seg litt hver og jeg fant endelig en skinnjakke jeg likte! Hurra, det tok bare et par år å finne en jeg likte til en grei pris! Jeg kjøpte også en veldig fin kjole, men den tror jeg blir lørdagens antrekk så den får dere vente litt med å se. 

Jakken er fra BikBok og var satt ned med 50% så den kostet bare 350 kroner! Et skikkelig kupp synes jeg! 

Resten av kvelden har jeg ingen planer, så jeg tenkte kanskje jeg skulle få laget den DIYen jeg snakket om her om dagen. Kanskje jeg til og med kan sette meg til litt ute, det er så fin kveldssol her i dag, så det er nesten synd å sitte inne! Håper dere får en fin kveld videre, med eller uten sol ♥

Hva har du gjort i dag?

- Sara 


#hverdag #venninne #venner #venninnekos #bytur #shopping #cafe #lunsj #skinnjakke #newin #

Bytur med Tonje

 • 01.07.2014 kl. 13:37

God tirsdag! Vet dere hvor tidlig jeg kom meg i seng i går? FØR klokken elleve på kvelden! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg la meg så tidlig, men av en eller annen grunn var jeg veldig trøtt. Åh, kunne det bare fortsatt sånn hele sommeren ♥ Men nå skal jeg ikke snakke mer om søvnvanene mine, jeg kan jo egentlig se for meg at det er ganske så uinteresant for dere! Nå skal jeg straks ut døren og en tur inn til byen. Jeg skal møte min gode venninne Tonje for litt kafékos og skravling. Det er som alltid lenge siden sist, så det blir veldig hyggelig å ta igjen det tapte! Først ville jeg bare titte innom dere en liten tur og høre om dere hadde noen fine planer for dagen? 

 

Jeg har kommet frem til at jeg liker big, messy hair, i hvert fall på denne tiden av året! Så jeg la til noen ekstra krøller med krøllstaven min og gjorde håret enda større! Haha, jeg digger det ♥

 

Og her er dagns frokost! Nam, jeg elsker sommer! 

Håper dere får en fin dag ♥

- Sara


#hverdag #sommer #sommer2014 #blogg #blogger #mat #frokost #kosthod #sunt #suntoggodt 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no