hits

I want to travel the world

 • 31.07.2013 kl. 23:51

Da tar jeg endelig kvelden. Denne dagen har virkelig gått i ett, helt siden jeg sto opp. Har igjen et par esker, men det skal gå fort i morgen. Har funnet et par ting jeg vil prøve å få brukt til noen DIY-innlegg her på bloggen, det kommer nok når jeg er tilbake i Oslo og får tid. I morgen skal jeg gjøre meg ferdig med eskene, så er det litt jobbing. Det er siste uken vi er hjemme nå, og da er det typisk at alt må skje akkurat den uken. Besøke all familie, rydde, jobbe, olje verandaen grillkveld, møte venner, slik ser resten av min uke ut. Jeg skal ikke klage altså det er mye koselig å se frem til!

Jeg har også snakket med ei venninne om å kanskje ta en venninnetur til et sted i Europa om litt, håper vi får til noe! Det hadde vært så utrolig gøy. Tenkte søke en del rundt etter feriesteder som er verdt å se og så sette sammen en liten guide til dere! Jeg elsker jo å planlegge, det er alltid noe jeg koser meg utrolig mye med. Det er så mange steder jeg har lyst til å besøke, så det er på høy tid jeg begynner å reise litt! Jeg beklager forresten alle We heart it bildene, lover å bli flinkere til å ta egne bilder så snart jeg får litt mindre å gjøre! Det tar dog litt tid å lete frem og lage disse kollasjene, så jeg gir meg selv et lite klapp på skuldra. 

Hvilke steder i Europa MÅ man oppleve? 

- Sara  


#reise #ferie #verden #europa

Dagens prosjekt: rydde kjelleren

 • 31.07.2013 kl. 17:54

Dette må være tidenes kjipeste bloggdag, men jeg er helt opptatt i hele dag med å rydde ut av kjelleren her hjemme. Har funnet masse gammelt skrot, og noe fint. Men det tar uendelig mye tid å gå igjennom alle eskene. Kanskje jeg finner noe kult jeg kan vise her på bloggen. Kommer i hvert fall til å lage flere blomsterkranser, fant en hel eske med lysmasjetter som var fulle av kunstige blomster! 

Litt kjedelig er det jo, men håper på å finne masse fint! Ha en fortsatt fin kveld, vi skrives nok en gang i kveld! 

Hva gjør du i dag?

- Sara  


#sommer #hverdag #rydde #organisering

Movienight

 • 30.07.2013 kl. 21:51

Hei. Hyggelig med god respons på forrige innlegg! Er det interesse for innlegg om trening i fremtiden også? Det vil kanskje bli et mer naturlig innslag her på bloggen så snart man kommer i rutinene igjen, men det er jo greit å vite om dere liker det? Det er jo dere som skal lese det her, så deres mening er veldig viktig for oss. For å virke skikkelig hyklersk nå så skal jeg fortelle om planen for resten av kvelden, de er nemlig alt annet enn sportye! Det har vært et forferdelig regn og tordenvær her i kveld, noe jeg synes kan være litt koselig om kvelden. Jeg har derfor lyst til å finne meg et pledd, et par tykke sokker og sette meg til med en film eller en god TV-serie. Ikke bare skal jeg være lat, men jeg har også veldig lyst til å lage meg varm kakao eller noe slikt. Det er sjelden det frister med varme drikker på sommeren, men når det er kjølig og vått ute så frister det plutselig litt mer! Også er det vel lov til å kose seg litt ekstra i ferien? Vi sier det! 

Noen som har forslag til filmer man MÅ se? 

- Sara  


#inspo #inspirasjon #hverdag #weheartit 

Inspo: workout

 • 30.07.2013 kl. 12:23

Snart er sommeren over og det er på tide å gå tilbake til normale rutine på skole/jobbfronten, men også når det kommer til trening. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg hadde de beste treningsrutinene i skoleåret som gikk, men jeg har veldig lyst til å snu det nå. Jeg er medlem på et treningssenter som ligger maks 5 minutter unna der jeg bor, så at mulighetene er der kan jeg i hvert fall ikke bruke som unnskyldning. Jeg tenkte derfor å komme med noen tips til hva man kan gjøre dersom motivasjonen skulle svikte. 


 • Finn en treningsform du liker 
Det kanskje viktigste tipset for å ikke miste motivasjonen er å finne en treningsform man liker. Jeg synes jogging er det kjedeligste på jord, styrketrening derimot, det liker jeg veldig godt. Hvis jeg skal drive en med en form for kondisjonstrening som jeg ikke kjeder meg til døde med så må det bli intervaller. Da blir jeg så sliten at jeg ikke tenker over hvor lang tid jeg har drevet på. Det er nemlig det som er problemet mitt når jeg klatrer opp på møllen, jeg ser på det lille displayet som viser tiden helt ned til det minste sekundet. Ingenting klarer å distrahere meg fra å følge med på hvor lenge jeg har løpt, og hvor langt. Det er hakket bedre å løpe ute, men er ingen fan av det heller. Fokuser derfor heller på noe du liker. Personlig elsker jeg å se at jeg blir sterkere og bedre, ved å for eksempel ta flere repetisjoner eller legge på en ekstra vektskive på stanga. 

 • Få deg en treningskamerat 
Jeg håper å få dratt med meg Matias og melde inn han på senteret så fort vi kommer hjem. Det er alltid bedre å trene når man er to, da kan man motivere hverandre de dagene man sliter litt med å komme seg på trening. Gjør avtaler, da vet jeg med meg selv at jeg har vanskeligere for å droppe treningen. Når man først kommer seg på trening kan den andre personen være til hjelp, enten ved å passe på at den andre har god løfteteknikk eller ved at dere utfører parøvelser. 

 • Hør på fengende musikk 
Jeg vet musikk er motiverende for mange, det er det egentlig for meg også, men det er ikke alltid jeg orker dra rundt på iPoden. Uansett så kan de riktige sangene flytte tankene bort fra hvor tungt det er på trening og få deg til å yte det lille ekstra! Nå har jeg dessverre ikke en god spilleliste å dele med dere, da jeg bare hører på det første jeg finner, men kanskje en av dere har? Hadde blitt superglad for noe freshe Spotify-lister! 


 • Sett deg mål og loggfør øktene dine 

En treningsdagbok kan være lurt å investere i. Denne fra Get Inspired virker jo helt genial, her kan man blant annet sette opp målene sine, planlegge eller logge treningsøktene og sette opp øktplaner. Å sette seg gode realistiske mål er helt supert for ha noe konkret å strekke seg etter. Et mål bør være målbart, altså kan det lønne seg å ha som mål å trene 3 ganger i uken isteden for å bli flinkere til å trene. Dere ser at det er mye enklere å se om man har nådd det første målet? Måloppnåelse er kanskje noe av det beste for selvtilliten og motivasjonen. Det er derfor viktig å logge treningsøktene sine, da kan man gå tilbake for å se hvor fort man løp eller hvor mye man løftet for 5 uker siden og sammenligne med dagens prestasjon. 

Workout inspo
 • Belønn deg selv 
Så til det siste punktet (kanskje mitt favorittpunkt), belønn deg selv når du når målene dine! Nye treningsklær for eksempel hjelper sinnsykt på motivasjonen. En ny fresh topp, eller nye kule sko gjøt underverker for å dra en umotivert sjel til treningssenteret. Jeg liker klær i knalle farger, spesielt rosa, så toppen og skoene over fra Nike hadde passet veldig godt i skapet mitt! Kremt. Jeg har også utrolig lyst til å kjøpe meg 2XU tightsen, så jeg tror den skal bli min dersom jeg er fornøyd med egen innsats utover høsten. Det kan så klart være andre ting også, en fin ting man har hatt lyst på lenge, en massasjetime osv. Her er det egentlig opp til hver enkelt hva man vil belønne seg med. 
Likte dere tipsene? Hva gjør dere for å motivere dere til trening? 

  - Sara 


#trening #trene #motivasjon #tips #inspo #inspirason #treningstøy #treningsmotivasjon

Latest instamoments

 • 29.07.2013 kl. 23:11

Fikk lyst til å lage et Instagraminnlegg, liker nemlig veldig godt å lese det på andre blogger. Jeg er tidvis flink til å oppdatere Instagram, men så hender det jeg glemmer det litt bort en stund. Litt dumt, men jeg liker å følge med på andre brukere da. Det er så mange som tar helt nydelig bilder, så man kan hente inspirasjon i fleng der!  

1. Hos mammaen til Matias i dag, jordbær og is. Nam!  2. Blomstene fylles med vann etter en kraftig regnskur. 3. Kaffeservise hos bestemor og bestefar, så utrolig søtt!

1. Vegetarmiddagen min her om dagen, oppskrift her. 2. Er så glad i å ta bilde av blomster om sommeren. 3. Noen av leppestiftene mine. Se resten her

1. Meg på vei for å møte ei venninne.  2. Ut av bussvinduet, det er så fint og landlig her. 3. Cupcakesene jeg bakte til bursdagen min. Oppskrift finner du her

Jeg heter Sokbibi følg meg gjerne, så kanskje jeg får noe nye jeg kan følge. Hva heter dere på Instagram?

- Sara 


#sommer #sommer2013 #instagram #sokbibi #tattavkvinnene #sosialemedier #follow #følgmeg

Innlegg nummer 100

 • 29.07.2013 kl. 12:23

Oi, så har det visst blitt 100 innlegg allerede! Så det helt tilfeldig da jeg skulle begynne å skrive. Synes egentlig ikke det er lenge siden jeg skrev mitt første. Vel nå skal jeg ikke sitter her å bli sentimental altså, tenkte å vie dette innlegget til min frokost for dagen. Regner med at det ikke bare er jeg som synes det kan bli litt kjedelig med brødskive hver dag? I dag tenkte jeg derfor å kose meg ekstra mye til frokost, så det ble eple og drue med vaniljekesam. Dette er egentlig en dessert i mine øyne, og da kan man vel ikke klage, når man får dessert til frokost? 

Når jeg starter på skolen igjen er det litt enklere å variere, jeg pleier nemlig å lage lunsj kvelden før og da er det enkelt å bare planlegge hva jeg skal ha til frokost også. Åh, nå kom jeg på noe jeg skal lage, grove fylte horn! Hvor smart er ikke det da? Du kan bare ta ut et par stykker av fryseren og tine de, så har du kjempegod, hjemmelaget lunsj eller frokost. Det skal jeg gjøre før skolestart!

Har du noen gode frokosttips til meg? 

- Sara 


#sommer #mat #vaniljekesam #frukt #frokost #kosthold #sunt #suntoggodt

Nelly summer

 • 28.07.2013 kl. 23:35

Har sittet å drømt meg bort på Nelly i kveld! Det er så mye fint der om dagen, og selv om høsten nærmer seg så er det egentlig sommerklær som frister mest å klikke hjem. Det er vel fordi jeg helst vil holde på sommeren så lenge som mulig, vi er jo ikke akkurat bortskjemt med fine somre her i Norge. Denne kjolen vurderer jeg sterkt å kjøpe uansett, synes ikke den er forbeholdt sommeren? Det går jo an å style det litt mer høstlig, med f.eks en skinnjakke til. Jeg er også skikkelig fan av kjoler og skjørt som er lengre bak enn foran. Mulig jeg bare innbiller meg det, men synes det gir litt illusjonen av lengre ben. Noe jeg med mine 159 cm ikke sier nei takk til! 

Nelly summer

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#sommer #sommer2013 #nelly #mote #fashion #inspo #inspirasjon 

Barnebilder av meg

 • 28.07.2013 kl. 18:50

Hei! Litt sent pip fra min front, har brukt dagen i dag på å se igjennom en haug med gamle bilder og gamle brev vi hadde i en kiste her. Det er så gøy, har funnet utrolig masse gammelt. Fant en del bilder av meg som liten, jeg hadde nemlig en oldemor som var veldig glad i bruke kamera! Noen av bildene er bare rett ut pinlige å se igjen, men noen av de er jo hyggelige da. Har samlet et lite knippe til dere, hvis dere er interessert i å se meg som liten? 

På barnehagebildene mine var jeg alltid pottesur, aner ikke hvorfor. På alle andre bilder var det som regel et stort glis plassert i ansiktet mitt, men slike tilstelninger likte jeg tydeligvis ikke. 

Bestemor og meg. 

Oldemor og meg. 

Fant også denne tegningen av meg, som er tegnet av en venn av familien. På tegningen er jeg tre år, ser dere at det er meg? Jeg liker den i hvert fall kjempegodt, synes det er gøy å ha en slik tegning av seg selv. Kjenner dette innlegget ble en smule kleint, men håper dere synes det var litt gøy. 

Klarer dere se at det er meg på bildene?

- Sara  


#meg #barnebilder #barn #gamlebilder #familie

Hos bestemor og bestefar: antrekk

 • 27.07.2013 kl. 22:32

I dag skal jeg sove hos bestemor og bestefar så mamma, oldemor og jeg ble bedt oppover for å spise middag først. Bestemor hadde også bakt eplekake, noe som er en av mine store favoritter! Hva sier dere til varm eplekake med is? Herlig! 

Se så søte asjetter og kopper, synes de er så fine! Det er så koselig å drikke kaffe fra sånne små kopper. 

Bestemor har blomster overalt, skjønner ikke hvordan hun husker å vanne alt! Det er veldig fint da, likte spesielt godt denne kurven. Er den ikke skikkelig sommerlig?

I hagen har de en liten dam med fint blomsterbed rundt. Den boden dere ser et par bilder opp har en stor utegrill, så der har vi sittet mange ganger å grilla. Kjempekoselig på sene sommerkvelder!Her er mitt antrekk i dag. Har begrenset med klær med meg hjem til mamma, så det blir ikke så veldig stor variasjon på antrekkene mine om dagen. Fikk i hvert fall brukt de nye skoene mine, åh elsker dem! Liker at de er så gode å gi selv om de er ganske høye. Det eneste jeg slet med var å gå på grusen i oppkjørselen deres. Øvelse gjør uansett mester!

 Hva synes dere om antrekket? 

- Sara 


#sommer #sommer2013 #antrekk #outfit #mote #black #bianco #fashion #ootd

Lovlig sen frokost

 • 27.07.2013 kl. 12:48

God "morgen", nå sitter jeg å spiser frokost og ser på Private Practice. Det er vel innafor i ferien er det ikke? Koser meg i hvert fall med vaniljekesam og bær. Det er så godt! Etterpå skal jeg til bestemor og bestefar, skal faktisk sove over til i morgen, så det skal bli koselig. De bor ca. en halvtime unna og kollektivtrafikken her er elendig, så det blir dessverre lenge mellom hver gang. Ville egentlig bare ønske dere en fin dag. I dag tenkte jeg det passet å bruke skoene jeg fikk her om dagen. Kanskje jeg legger ut antrekksbilde med de etterpå. 

Haha, digger Addison! Noen planer for lørdagen? 

- Sara  


#tvserie #privatepractice #hverdag #sommer

Dagens middag: fylt paprika og sopp

 • 26.07.2013 kl. 20:04

Hei! I dag fikk jeg lyst til å lage vegetarmat igjen, fikk nemlig oppskrift på noe som så ut som en veldig god hummus da jeg la ut det forrige innlegget om vegetar-taco. Da jeg skulle gå i gang med hummusen oppdaget jeg at vi ikke hadde verken blender eller stavmikser, og da blir det rett og slett litt vanskelig å lage hummus. Jeg prøvde med gaffel da, men det ble dessverre ikke helt som planlagt. Smaken var uansett veldig god, så jeg bestemte meg isteden for å bruke det til fyll i paprika og sopp. 

Slik ble "hummusen", som dere ser så er den ikke puréaktig i det hele tatt. Jeg kan heller legge ut oppskrift på denne når jeg kommer til Oslo og får lagd den på skikkelig vis. 

I fylte grønnsaker kan man egentlig putte oppi akkurat det man liker, men jeg tenkte å komme med oppskrift på det jeg lagde. 

Du trenger (til én person) 

 • Sopp, paprika eller annen grønnsak som skal fylles (jeg tok én paprika og 3 sopp, noe som ble litt for mye)
 • 1/4 løk
 • 1/2 tomat
 • 3 ss. tomatpuré
 • 1 fedd hvitløk 
 • Litt mais 
 • Litt ost på toppen 

Jeg skjærte av toppen på paprikaen og tok ut innmaten. Soppestilkene dro jeg ut (disse brukte jeg i fyllet), så var de klare. Fyllet lagde jeg bare ved å kutte opp tomat, løk og hvitløk og derette blande det sammen med mais og tomatpuré. Jeg la lagvis på dette fyllet og "hummusen", synes det ble for ille å kaste den.  På toppen drysset jeg et lett lag med mozzarella. 

Lot de stå midt i ovnen på 150 grader i ca. 5 minutter, eller til osten smelter. Synes det ble veldig godt, og som sagt kan du tilpasse denne maten helt etter hva du selv liker. Pesto er sikkert kjempegodt å ha i fyllet også, her er det bare fantasien som setter grenser. 

Hva har du spist til middag i dag? 

- Sara 


#mat #matogdrikke #oppskrift #hjemmelaget #vegetar

Flowers in the sun

 • 26.07.2013 kl. 14:30

Tenkte bare å si raskt hei til dere, skal nemlig en tur til oldemor nå så må gå med en gang. Har på meg blomsterkransen i dag, synes den ble så søt også passer den så fint med en sommerlig kjole. 

Hva er deres planer i dag? 

- Sara  


#sommer #sommer2013 #antrekk #hverdag 

DIY: blomsterkrans

 • 25.07.2013 kl. 23:11

Da har jeg prøvd meg på en hjemmelaget blomsterkrans, litt i seneste laget med tanke på sommeren da. Bedre sent enn aldri! Dette var så latterlig enkelt og billig at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke har gjort det før. Jeg leitet jo rundt i hele sommer før jeg tilslutt fant en jeg likte i England, isteden kunne jeg jo bare lage en selv med en gang. 

Du trenger

 • Falske blomster (mine er fra Nille)
 • Et enkelt hårbånd
 • En saks 
 • Limpistol/ superlim

Du må ikke klippe av tuppene, men jeg synes de sto veldig opp fra hårbåndet om jeg ikke hadde gjort det. 

Jeg brukte limpistol her, mest fordi jeg ville prøve å se om jeg likte fargene sammen før jeg brukte superlim. Jeg kommer nok til å bytte ut med superlim før jeg skal begynne å bruke den, da jeg er redd de vil falle av ganske lett. 

Jeg ble faktisk ganske fornyød, likte veldig godt lyserosa og lyseblå sammen. 

Grunnen til at dette bildet er på badet er fordi jeg måtte ta det etter jeg kom hjem fra jobb. Og siden regnet har bestemt seg for å komme er det veldig mørkt ute, badet var altså det lyseste stedet å ta bilder. Haha, liker dere doen vår?

Hva synes dere om kransen? 

- Sara   


#fashion #mote #tilbehør #sommer #blomsterkrans #DIY #hjemmelaget #inspo #inspirasjon 

Bading i fjorden

 • 25.07.2013 kl. 12:42

I går kom vi oss omsider ut for å bade. Vi gikk ned til Tyrifjorden, og man skulle egentlig tro at det var litt kjølig i et så stort vann, men nei. Det var veldig godt vann, det eneste som var litt ekkelt var den gjørmete bunnen. Det kjentes ut som at man ble dratt nedover i bakken! Beklager for de dårlige mobilbildene, jeg gadd ikke dra med meg speilrefleksen ned dit. Vi måtte gå en litt turbulent vei for å komme til berget, og jeg ville ikke risikere å sende kameraet på badetur. 

Det berget her var helt herlig å ligge på, solen stekte og en avkjølende dukkert var bare et steinkast unna. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har gått hit flere av dagene? Det er jo litt mer behagelig å ligge ute her hvor det er vann i nærheten enn på den utrolig varme verandaen. 

Hadde nesten ikke strøm, så det ble bare disse bildene før mobilen streiket. Uansett så var det helt fantastisk, norsk sommer på sitt beste. 

Hva gjorde dere i går?

- Sara  


#sommer2013 #bade #sommer #hverdag #fjorden

Vinnere av linkerunden

 • 24.07.2013 kl. 23:51

Da har vi lest igjennom alle bloggene som meldte seg på linkerunden, og ble veldig overrasket over hvor mange gode bloggere det er der ute! Veldig gøy å at så mange ville melde seg på. Kanskje vi gjør dette igjen, synes dere det er gøy med slike innlegg? Det var litt vanskelig å bare velge to stykker, men vi har tatt to stykker som vi synes er veldig bra. 

Juliamr

Dette virker som en veldig søt jente, som ikke har blogget så veldig lenge, og trenger kanskje litt ekstra oppmerksomhet. Designet er enkelt uten forstyrrende elementer, så bloggen blir veldig lettlest. Bildene er store, fine og mange! Synes det er veldig viktig med gode bilder, så store bilder er et pluss! Hun blogger variert og skriver godt, så kan virkelig anbefale denne bloggen. 

http://juliamr.blogg.no

 

Littlegirlbigworld

Igjen en veldig søt jente som blogger om alt mulig rart. Hun oppdaterer ofte og tar veldig fine bilder. Synes det manglet en fin header, men ellers er designet enkelt og fint. Liker måten du skriver på, det er så muntlig uten at det blir slurvete og dårlig skrevet. Ta en titt på henne da vel. 

http://littlegirlbigworld.blogg.no

Håper dere likte disse to, vi synes i hvert fall det var to flinke bloggere som fortjener mer oppmerksomhet. Til dere andre: vi har vært innom alle sammen og dere tar kjempefine bilder og har spennende innlegg dere også, men vi måtte som sagt velge ut noen. Nå er vi spente på hva dere mener, vil dere ha flere slike innlegg i fremtiden? Og hva synes dere om bloggene? 

- Marthe & Sara  


#vinner #linkerunde #linke #konkurranse

New in: Bianco shoes

 • 24.07.2013 kl. 16:29

Det var kjempekoselig å møte bestemor igjen, det blir dessverre altfor sjelden nå som jeg bor i Oslo! Først var på en liten tur på kafé, før vi tok en liten shoppingrunde. Snille bestemor kjøpte et par utrolig kule sko til meg fra Bianco. Har siklet litt på disse en stund, og nå kostet de bare 150,- så da måtte jeg slå til. De er overraskende gode å gå til at de er såpass høye! Og er ikke fargen skikkelig fin? 

Endelig fikk jeg tilfredsstilt skotørsten min! Lurer forresten hva som skjer med at hånda mi er ser så mye mørkere ut enn foten min på det her bildet. Den er nemlig ikke så brun i virkeligheten!

Jeg fant også noen slike falske blomster og et hårbånd jeg har tenkt til å gjøre om til en blomsterkrans. Er ikke helt sikker på hvem av fargene jeg vil ha ennå, eller om jeg vil blande de. Kan vise hvordan den blir når den er ferdig.

Hva synes du om innkjøpene? 

- Sara  


#mote #innkjøp #newin #sko #bianco #fashion #rosa 

Ut på tur ganske sur

 • 24.07.2013 kl. 10:01

Som dere sikkert skjønner av overskriften så ble ikke skogturen helt som planlagt, da vi kom nesten helt frem til vannet vi skulle grille og bade ved ble vi møtt av noen grusomme klegg. De var så utrolig innpåslitne og fulgte etter oss. Smarte som vi var hadde vi ikke tatt med oss innsektsmiddel, og vi orket ikke tanken på bli helt "oppspist" av klegg. Vi gikk derfor ned igjen! På vei ned møtte vi en kalv, koselig tenker noen... Jeg derimot vet at når man først ser en kalv så er moren rett i nærheten, og hun vil passe på barnet sitt. Helt siden ungdomsskolen hvor en gjeng i klassen min fikk en sint kuflokk etter seg i gymmen har jeg faktisk vært litt småredd kuer. Spesielt kuer MED barn! Jeg turte ikke gå videre før kalven hadde flyttet seg fra veien, så det så litt mørkt ut en stund. Heldigvis var den snill og gikk inn i skogen igjen. Tror jeg må være tidenes kjipeste turkamerat! 

Dette er på vei oppover utsikten var ganske fin, selv om det er mye skog. 

Uansett så fikk vi en lang og fin tur utav det, den ble på ca. 1,2 mil og tror nok jeg kommer til å kjenne et par av de bakkene i bena i morgen! Vi bestemte oss for å ta grillingen hjemme på verandaen isteden, noe som egentlig var minst like koselig. I morgen blir det en dukkert i fjorden dersom det er varmt i lufta, det var nemlig litt kaldt da vi omsider kom hjem fra turen. 

 

Resten av kvelden så vi på Dag og slappet av. Dagen ble ikke så ille likevel med andre ord. Nå skal jeg til byen for å møte bestemor en tur, vi skal en tur på kafé og titte litt rundt.

Hva er dagens planer? 

- Sara  


#sommer #sommer2013 #grilling #hverdag #tur #kjæreste

Ut på tur aldri sur

 • 23.07.2013 kl. 16:17

Titter bare innom for å si hei. Regner med at de aller fleste holder seg utendørs i dag uasett, så det er vel ingen krise at det blir litt sen blogging i dag? 

Nå tenkte vi å vende nesen mot skogen for å nyte resten av dagen der, vi har med oss grill og litt mat så dette skal bli koselig.

Dette har jeg pakket med i tursekken min. Litt frukt, nøtter og forfriskende drikker må med. Det samme gjelder håndklær, i tilfelle det blir bading! 

Jeg ta med kamera, så vi blogges når jeg kommer tilbake, håper dere får en fin kveld. 

- Sara   


#sommer #sommer2013 #bading #piknik #tur

Grillkos: bildedryss

 • 22.07.2013 kl. 23:43

Det ble litt forandring i planene, så skogturen får vi ta i morgen isteden. Rett etter jeg postet forrige blogginnlegg fikk vi spørsmål om vi ville bli med på grilling til en av brødrene til Matias. Det er så sjelden vi får vært der, så da måtte vi jo gripe sjansen! Dessuten er ikke grilling feil nå om sommeren. 

Matias har to brødre som begge er veldig fotballfan, de heier dog på to erkerivaler: Manchester United og Liverpool. Da vi stoppet for kjøpte grillmat ble det da disse Liverpool-tallerkenene og matchende servietter med i kurven (mest for å irritere) 

Broren hans har to nydelige døtre, hun på bildet begynner på skolen til høsten. Tiden går så utrolig fort, første gang jeg møtte henne var hun to år, og nå skal hun begynne på skolen! Jeg begynner å bli gammel. 

Matias prøver å slå meg i dart, jeg ledet faktisk en stund!

Dette er den yngste dattera deres, er hun ikke søt?Håper dere har hatt en kjempebra dag, det har i hvert fall jeg. Har dere husket å melde dere på linkerunden

- Sara   


#sommer #sommer2013 #grilling #hverdag

DIY project: winter coat

 • 22.07.2013 kl. 17:05

Hei, hvordan har dere det? Her om dagen fikk jeg rote litt rundt i ting bestemor ikke ville ha lenger, hovedsakelig vesker og jakker. Fant flere ting jeg likte veldig godt og har beholdt, blant annet denne jakka her. Synes den er utrolig kult! Jeg har bare ett problem... Den er et par størrelser for stor, så den ser veldig posete ut på, noe jeg ikke liker helt. Jeg har aldri vært flink med nål og tråd, så at jeg i det hele tatt vurderer å sy den inn på egen hånd er litt galskap. MEN jeg har jo mine gode venner: Google og Youtube, som alltid hjelper meg når jeg trenger det! 

Er den ikke søt? Også er den blå i tillegg, ikke så knall som den fargen jeg skrev om for litt siden, men marineblått er også nydelig. 

Her kommer noen av detaljene frem, søte knapper som er litt gammeldagse i stilen, de skal jeg i hvert fall beholde. Blondekantene på lommene, kragen og langs åpningen er også utrolig fine, synes det gjør jakken litt mer original. 

Som sagt er den ganske stor, det ser dere sikkert her, men jeg skal i hvert fall forsøke å utrette litt magi med nål og tråd. Kanskje det hadde gjort seg med et belte i livet, hva tror dere? 

Ha en fin dag videre så blogges vi i kveld, nå skal jeg ut å gå en lengre tur. Kanskje det blir litt bading dersom vannet ikke er for kaldt. 

- Sara  


#DIY #vintage #jakke #mote #syom

Skodilla

 • 21.07.2013 kl. 19:19

Så gøy det er at mange vil delta på linkerunden! Vi trekker vinneren på tirsdag eller onsdag denne uken, så bare følg med. Meld dere på her om dere ønsker å delta. 

Har fått så skodilla om dagen! Jeg har alltid vært glad i sko, hvem er vel ikke det? Men har liksom aldri hatt en så lang liste med sko jeg ønsker skal stå i min garderobe når jeg våkner neste dag. 

Dette er i hvert fall de jeg kom på i farten. Noen dere likte? Selv om Jeffrey Campbell kan bli litt mye synes jeg de er veldig fine med det rette antrekket. Conversesko har jeg vært fan av i mange år så et par til i andre farger hadde vært kjekt. Måtte ha med TOMS også da, de er jo så sommerlige og fine, spesielt de med blonder. Dette ble med andre ord en veldig god blanding av sommersko og litt vintersko. Har alltid hatet å kjøpe vintersko, noe som har resultert i at jeg har gått rundt med Converse hele vinteren, anbefaler ikke det! I år har jeg lyst på et par bootslignende sko, kanskje Dr. Martins. Vet ikke helt om jeg kler de skoene, de ser så rare ut på føttene mine. Det er kanskje bare jeg som synes det, må sikkert bli vandt til de, sånn var det i hvert fall da jeg startet å bruke Converse. Har dere noen sko som står høyt opp på ønskelisten for tiden?

- Sara   


#mote #fashion #sko #skodilla #polyvore #inspirasjon #inspo

Vi vil lese og linke din blogg!

 • 21.07.2013 kl. 16:37

Avsluttet

Vi har lyst å lese litt nye blogger og tenkte derfor å gjøre en liten konkurranse ut av det. Bare meld på bloggen din i kommentarfeltet så trekker vi ut de 3 vi liker aller best. "Vinnerene" linker vi til på bloggen, i tillegg til at vi skriver en liten tilbakemelding. Høres dette ut som en god idé? 

Håper så mange som mulig har lyst til å melde seg på, er sikker på at det er mange kjempegode blogger som ligger gjemt i havet av blogger! 

Følg oss gjerne på Facebook her

- Marthe & Sara   


#linkerunde #konkuranse #linkedinblogg

Hyggelig søndagskveld

 • 21.07.2013 kl. 09:41

God morgen alle sammen. Håper dere koste dere masse på lørdagskvelden, det gjorde i hvert fall jeg. Kjæresten jobbet senvakt i går, så jeg tenkte å ha middagen klar da han kom hjem. Hadde ryddet litt og funnet frem noen DVDer vi kunne se. Endte isteden opp med å se film fra Netflix. Koselig var det uansett!

Det ser litt koselig ut da? Pyntet med servietter og vinglass (selv om vi drakk brus og iste). Lagde til og med en slags dessert, sjokoladepudding med is til. Haha, det hørtes ut som den verste kombinasjonen, men det var ganske godt! Ga meg selv et godt klapp på skuldra og var fornøyd med kveldens innsats da. Nå skal jeg på jobb, er heldigvis ferdig 3, jeg har nemlig tenkt til å fortsette litt der jeg slapp i går: på verandaen. Ha en fin søndag, så snakkes vi etter på. 

- Sara  


#hverdag #kjæreste #date #filmkveld #kos

Endelig kom solen

 • 20.07.2013 kl. 16:52

Takk for mye bra respons på innlegget om dyretesting, både på Facebook og her på bloggen. Det er veldig fint å se at så mange av dere ikke synes dette er greit! 

Endelig! I dag står ordene sol og jobbfri i samme setning. Gjett om jeg har kost meg i dag? Rett etter frokost, som jeg ikke skal skryte på meg at var nevneverdig tidlig, kastet jeg meg ut på verandaen. Tok med meg litt appelsinjuice og et gratis blad jeg plukket opp hos Parfymelle i går og benket meg ned i solen. Kan ikke huske sist det var så varmt, jeg måtte jo helle kaldt vann på bena så de ikke skulle bli brent. Det er vel helst jeg som er litt pingle, skal virkelig ikke klage, jeg har jo til og med fått litt farge.

Her kan man faktisk se at jeg har blitt litt brun! Det er ikke verst, jeg må jo være verdens dårligste til å sole meg. Blir så rastløs av å bare sitte i en stol med ansiktet vendt mot solen. Det endte med at jeg løp inn og ut av verandaen sikkert 20 ganger. Skjønner ikke hvorfor det er så mye kjedeligere å sole seg i Norge enn i syden. Fler som har det sånn? Det spiller vel egentlig ingen rolle om man sitter rolig eller bare er utendørs, man må nyte disse dagene, det er dessverre få av dem. 

Måtte også vise dere den kuleste frisyren jeg har hatt på lenge. Vel, praktisk kan ikke alltid være fint. Nå skal jeg i gang å rydde litt her, det gjør seg tydeligvis ikke av seg selv. I hvert fall ikke etter mamma dro på hytta. Rart! Har dere hatt fint vær i dag? 

- Sara  


#hverdag #sommer #sommer2013 #verandakos #juice 

Si nei til dyretestet sminke

 • 20.07.2013 kl. 11:20

Jeg synes det er på tide at flere får øynene opp for hvordan dyr må lide slik at store sminke- og hudpleieselskaper skal få testet ut sine produkter. Jeg er ingen ekspert på dette området, men har lest en del om det i det siste, og vil gjerne at enda flere skjønner alvoret i dette. I mars i år ble det ulovlig i Europa å importere og omsette alle nye skjønnhetsprodukter som er testet på dyr. Dette er veldig gode nyheter og et steg i riktig retning, men dessverre gjelder ikke forbudet allerede eksisterende produkter. Derfor synes jeg det er viktig å ta et standpunkt og prøve så godt man kan å unnlate å kjøpe disse produktene. 

Dyrene som blir brukt til forsøk holdes fanget i små bur hvor de ikke har muligheten til å utfolde seg slik de egentlig skal. I tillegg til at leveforholdene deres er elendige er de fleste dyreforsøkene veldig smertefulle for dyrene. Noen av dyrene som blir holdt fanget i disse burene endrer over tid atferd. De kan blant annet bli selvdestruktive og gnage på egen kropp eller forandre bevegelsesmønster, hvor de for eksempel løper rundt i samme mønster i buret sitt. Når forsøkene er over (hvis de ikke allerede er døde) blir de drept, ved for eksempel giftinjeksjon, gassing eller ved at nakken knekkes. 

Selve forsøkene foregår på forskjellige måter, noen av metodene som blir brukt er at de barberer av pelsen på deler av kroppen til dyrene og smører på stoffer for å se om dyrene reagerer på det. En annen ting som er vanlig er å dryppe stoffer i øynene på kaniner for å se om øynene blir irriterte. Grunnen til at kaniner ofte blir brukt til dette er fordi de ikke produserer tårevæske, og kan derfor ikke skylle bort stoffene. 

Sminke

Noen sminkeprodukter som ikke tester på dyr

 • Glo Minerals 
 • Barry M Cosmetics 
 • Too Faced 
 • H&M 
Noen sminkeprodukter som tester på dyr
 • M.A.C
 • L´Oréal 
 • Max Factor
 • Maybelline

Hudpleie

Noen hudpleieprodukter som ikke tester på dyr

 • Ole Henriksen 
 • The Body Shop
 • Lush
 • Simple
Noen hudpleieprodukter som tester på dyr
 • Clerasil 
 • Clinique
 • Elizabeth Arden 
 • Lancôme 

Dagligvareprodukter

Noen dagligvareprodukter som ikke tester på dyr

 • First Price 
 • Blenda
 • JIF
 • Zalo
Noen dagligvareprodukter som tester på dyr
 • O.B
 • Cillit Bang 
 • Euro Shopper
 • Natusan 


Man skulle tro at når denne grusomheten finner sted er det fordi det ikke finnes andre måter å teste ting på, det er feil! Med teknologien vi har i dag er det mange alternativer til dyretesting, som i tillegg gir raskere og mer korrekte svar. Blant annet finnes det avanserte dataprogrammer som kan gjøre beregninger av stoffers giftighet, det er også mulig å bruke mekaniske modeller som gummirotter. Likevel blir det testet på dyr. Hvorfor? Og hvorfor kan man ikke bruke naturlige ingredienser i produktene? Heldigvis er det mange merker som bruker naturlige ingredienser i sine produkter, blant annet Ole Henriksen og Burt's Bees. 

Hvis du synes det er vanskelig å huske hvilke produkter som ikke tester på dyr når du står i butikken anbefaler jeg deg å laste ned appen som heter "dyretestet". Appen er utviklet av Dyrevernaliansen og viser en veldig utfyllende liste over både merker som tester og de som ikke tester på dyr. Så skulle du være i tvil er det bare å plukke opp mobilen og sjekke! Den er også helt gratis! Listen ligger også ute på nett, her er listen over merkene som ikke tester, og her er de som tester. Dersom du vil lese mer om dette emne, og andre temaer som omhandler dyrs rettigheter finner du mye nyttig stoff på dyrevern.no, dyrsrettigheter.no og peta.org. Her har jeg også funnet mye av informasjonen til dette innlegget. 

Håper dere synes dette var interessant, og om noen av dere blir litt mer bevisst så har jeg i hvert fall oppnådd noe! 

- Sara  


#dyretestet #dyrevern #dyrevelferd #dyr #meninger

Middag ute og antrekk

 • 19.07.2013 kl. 20:55

Har hatt en kjempehyggelig kveld med Vilde i dag! Selv om jeg klarte å ikke rekke bussen, som forøvrig har endret busstider, hadde vi det veldig koselig. Vi spiste som sagt på en lokal restaurant i Hønefoss, Eger & Co. Lokalene var helt nydelig der, veldig stilfullt og fint interiør så heldigvis fikk vi lov til å sitte inne.  

Se på de utrolig kule sofaene, for ikke å snakke om lampene i taket. Kreativt?

Maten var også god, jeg bestilte mozarella og spinat-pizza mens Vilde kjøpte kyllingsalat. Serveringen deres synes jeg også var veldig kul, pizzaen min kom på en stor trefjøl. Jeg så også noen som bestilte en hamburger og den kom med en kniv tvers i gjennom hele burgeren som holdt alt på plass!

Søte Vilde ville egentlig ikke la seg avbildet til bloggen, men etter litt knipsing var det greit likevel. Vi tok en kjapp tur på Kuben, det lokale kjøpesenteret etter middagen. De har faktisk fått en ny butikk der med litt forskjellige merker, så jeg fikk siklet litt på en Michael Kors veske. Kjøpte ikke da, får heller spare litt først slik at jeg føler jeg fortjener den. 

Mitt antrekk i dag, nesten alt jeg har på meg er fra London. Toppen er fra en bod i London og skjørtet er fra Primark. Vesken har vært bestemor sin, men hun ville ikke ha den lenger. Hurra for meg, jeg synes den nemlig var veldig kul! Må bare få gjort noe med låsen som har gått i stykker. Jeg har til og med krøllet håret i dag, og ble faktisk ganske fornøyd. Krøller sitter så dårlig i håret mitt, de pleier bare å bli helt flate etter kort tid, men de har holdt seg ganske bra i dag, da blir jeg glad! Resten av kvelden skal bare nytes hjemme.

Hvordan har deres dag vært? 

- Sara  


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #rosa #skjørt #krøller #egerogco 

Finally friday

 • 19.07.2013 kl. 15:02

Endelig er det helg igjen! Selv om det er ferie så er det alltid litt ekstra kos når helgen nærmer seg, det synes i hvert fall jeg. I dag skal jeg til byen for å møte ei venninne jeg ikke har sett på en stund, gleder meg masse til å se henne igjen. Vi skal spise på en ny restaurant vi har fått i Hønefoss som heter Eger & Co, og etter hva jeg har sett  virker den veldig bra. Skal prøve å få noen bilder inne der, for interiøret er helt nydelig. Dere kan sjekke ut restauranten på Facebook her. 

Har for en gangs skyld krøllet håret, det tar jo så lang tid når man har så langt og tykt hår, men det blir jo litt fint når man er ferdig. Viser dere resten av antrekket pluss bilder fra kvelden når jeg kommer hjem. Håper dere får en kjempefin fredag! Noen som har planer?

- Sara 


#hverdag #jentekveld #antrekk 

Spring Breakers

 • 18.07.2013 kl. 21:24

Har dere hatt en fin kveld så langt? Det har jeg, har faktisk hatt leiligheten for meg selv i kveld, mamma er på hyttetur og kjæresten er hos et par kompiser. Litt godt å være helt i fred noen ganger, bare gjøre akkurat det man har lyst til. Jeg er sikkert ikke alene om å trives i eget selskap noen ganger? Kvelden har blitt brukt til å farge håret (dette er forhåpentligvis siste gang på laang tid at dere skal høre meg si dette), lakket neglene og nå sitter jeg klar med litt friske bær og film. Skikkelig avslappende kveld med andre ord!

Gikk for en søt pastellfarge denne gangen, det er så sommerlig å fint! Jeg skal ut å spise med en venninne i morgen, så da passer det godt med litt farge på neglene. 

Filmen jeg tenkte å se i dag er Spring Breakers, med blant annet Vanessa Hudgens og Selena Gomez. Jeg er jo litt Selena Gomez-fan, og dette blir faktisk min første film jeg ser med henne. Liker musikken hennes veldig godt, og gleder meg veldig til konserten i september! Noen fler av dere som skal dit?

- Sara 


#hverdag #sommer #filmkos #film #springbreakers #selenagomez 

Lipstick love

 • 18.07.2013 kl. 14:44

Ryddet litt i sminkepungen min tidligere i dag, og fant ut at jeg begynner å få en liten fin samling med leppestifter. Har blitt så mye mer glad i farge leppene nå enn jeg var før. Da jeg var yngre var det lipgloss med masse glitter som gjaldt, så jeg har en skuff full her hos mamam med forskjellige lipglosser jeg sikkert aldri kommer til å bruke. Det er fortsatt fint med litt glans på leppene, men gidder sjelden bruke det. Det er lite som er så irriterende som å gå ute med lipgloss når det blåser, i hvert fall om du har langt hår! 

Her er samlingen min, jeg har et par til men de ligger i Oslo, og de bruker jeg ikke noe særlig egentlig. Den rosa lipglossen er mamma sin, men jeg har samme i blank selv og veldig fornøyd med den. Den skal liksom forstørre leppene, og jeg synes faktisk den funker litt. Man får ikke store duckface-lepper, men jeg synes de ser litt fyldigere ut. EOS med mint har jeg blitt så glad i, vil aldri ha en annen smak fordi det er så godt med mint! Dessuten fungerer den virkelig, det er ikke som med Lypsyl at du bli helt avhengig og at den egentlig ikke funker. I tillegg er de ikke testet på dyr! 

Barry M har så mange fine farger, så jeg pleier å kjøpe meg en ny når jeg er på ferie. Til nå har jeg skaffet meg 3 stykker, en veldig dyp rød (nr. 160), en litt klarere rød (nr. 163) og en i nude (nr. 154). De dyretester ikke produktene sine, så man kan trygt kjøpe disse. De sitter ganske lenge på, og smitter ikke veldig mye av heller. 

Disse tre er fra forskjellige merker, lipglossen er fra Lip Fusion. Det var den som skal gi større lepper, og de heller tester ikke på dyr! Guerlain hevder selv at de verken tester det ferdige produktet eller ingrediensene sine på dyr, men de har aldri skrevet under på en bekreftelse av disse påstandene. Det er veldig synd, fordi denne er kanskje den leppestiften jeg er aller mest fornøyd med. Den sitter i mange timer, gir en veldig fin farge og har et kult design. Men jeg kommer ikke til å kjøpe flere produkter av de før de kan bekrefte at de ikke dyretester. Jeg har nummer 29, men min er veldig gammel, så de har ikke samme nummer system lenger (tror jeg). Den siste i rekken er en fra Isadora (nr. 55), den er veldig rosa, men jeg liker den kjempegodt. De tester ikke på dyr, noe jeg synes er kjempebra, Isadora er jo noe man lett får tak i på de vanlige butikkene som Vita og H&M. 

Har du en favoritt leppestift?

- Sara  


#skjønnhet #sminke #beauty #makeup #leppestift #lipstick #barrym #isadora #guerlain

The crazy cat lady

 • 17.07.2013 kl. 22:09

Hvis det er én ting jeg liker spesielt godt å ta bilde av så er det dyr. De er så fine motiver, og det skal ikke så mye til for å få fine bilder av de heller. Jeg bruker Nikon D90, et litt eldre speilreflekskamera, men er veldig fornøyd med det. Jeg valgte å oppgradere objektivet til et litt bedre ett da jeg bestilte det, så har ikke originalobjektivet og vet derfor ikke hvordan det er. Objektivet mitt er et 18-105mm fra Nikon, det er et zoomobjektiv som gir veldig gode bilder både på avstand og på nært hold. Det hadde likevel vært greit å ha et makroobjektiv og kanskje en med enda mer zoom. Liker veldig godt å ta makrobilder, men skal jeg kjøpe selv vil jeg ha et som er virkelig bra, ikke et som tar halvnære bilder. Enn så lenge er jeg veldig fornøyd med det jeg har, og kan absolutt anbefale det. Nikon er også veldig lett å bruke, har faktisk alltid brukt det. Vet mange er fornøyd med Canon, men det er vel smakssak, som alt annet. 

I går var det den stakkars pusen min som fikk gjennomgå som modell. Hun ble litt snurt etterhvert, jeg var avbrøt nemlig en liten kattevask, bildet under viser godt hvor mye hun hatet meg akkurat da. Neida, hun liker det innerst inne, oppmerksomhetssyk som hun er til tider. 

Man kan jo ikke la vær å ta bilder når der så søte da? Til slutt ga hun bare opp og la seg til slik at jeg kunne gjøre meg ferdig (liker jeg å tro). 

Hva er deres favorittmotiv å ta bilde av? 

- Sara  


#husdyr #dyr #katt #foto #hverdag

Tilbud om skoleplass til høsten

 • 17.07.2013 kl. 11:12

Vi ble hos oldemor og jobbet i hagen hennes i ca. 9 timer i går, så er litt støl i armene i dag. Litt godt å kjenne at kroppen har blitt brukt da. Dessverre var det ikke en solstråle å spotte på himmelen, så fargen har uteblitt! Jeg maser kanskje i overkant mye om denne brunfargen, men det er så kjedelig å ikke bli brun om sommeren. Første bud er kanskje å ha tålmodighet til å ligge å sole seg? Nok om det, tenkte å fortelle dere noe jeg har glemt å si: jeg kom inn på den skolen jeg ønsket til høsten! I fjor gikk jeg årsstudiet Medier og kommunikasjon på Bjørknes og da kan man prøve å søke seg rett inn på samme studiet på år nummer ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Det gjorde jeg og kom inn! Jeg fikk egentlig vite det da jeg var i England, men har glemt det litt bort. Ble så lettet da jeg fant ut at jeg kom inn, det skal visst være litt vanskelig å komme inn. Flere har nok valgt å hoppe av studiet, så jeg hadde flaks. Nå kan jeg faktisk si at jeg gleder meg til skolen til høsten. 

Dette er mitt forsøk på å se glad ut! Nå skal jeg få meg en bachelorgrad og bli smart. Hva jeg blir er fortsatt usikkert, da man kan velge forskjellige retninger innen medier og kommunikasjon. Anna som jeg bodde hos i England utdanner seg til å bli journalist, det virker litt spennende, men vet ikke helt ennå. Har dere fått skoleplass til høsten? 

Husk å følg oss på Facebook, da hadde vi blitt glade! 

- Sara  


#hverdag #sommer #skole #skoleplass #medierogkommunikasjon

Vegetar-taco

 • 16.07.2013 kl. 09:54

I går prøvde vi å lage en slags variant av vegetar-taco til middag. Jeg har lyst til å prøve å kutt litt ned på kjøttinntaket, både fordi det er sunt for kroppen, men mest fordi jeg har blitt mer opptatt av dyrevern den senere tiden. Jeg har endelig fått øynene opp for hvor grusomme mange mennesker er mot dyr. Pels har aldri vært aktuelt for meg å gå i, men før tenkte jeg ikke over at de søte dyrene på sirkus lider for at vi skal underholdes. Jeg tenkte ikke over at dyr måtte teste mye av den sminken jeg har på meg slik at jeg ikke skal få utslett av den. Det er helt grusomt å tenke på, og det verste er at så mange ikke er klar over alle disse tingene. Jeg har lyst til å skrive et innlegg om dyretestet sminke og hudpleieprodukter snart, hvilke merker som er ok å bruke osv. Er det interessant?

Personlig er det ikke realistisk å bli fullstendig vegetarianer, men å kutte ned på kjøttet og heller spise mer grønnsaker har jeg i hvert fall planer om å starte med. Grønnsaker er uansett utrolig sunt og noe de fleste kan bli flinkere til å spise. Middagen i går ble derfor vegetarisk, og det ble utrolig godt! Vi erstattet kjøttet med bønner, løk og gulrot. Det er kanskje vanlig å bare bruke bønner, men jeg hadde lyst til å eksperimentere litt. Gulrot var så godt i taco, skjønner ikke at vi ikke har brukt det før. Ellers gjorde vi resten som vi pleier: hadde tacokrydder på det vi stekte, brukte tacolefser og salsa, med salat, mais og mager kesam. 

(Det smaker bedre enn det ser ut) Vet det finnes forskjellige vegetar alternativer i enkelte butikker, men her på "bygda" har vi ikke sånt. Jeg skal kikke litt på det, men tror nok jeg kommer til å ty mest til grønnsaker som supplementer. 

Hva tenker dere om å kutte ned på kjøttinntaket og heller spise mer grønt?

- Sara  


#mat #matogdrikke #vegetar #taco #vegetartaco 

Litt lysere hår igjen

 • 15.07.2013 kl. 20:30

I dag har det vært så deilig med en fridag! Har  rukket sånne småting som jeg dropper å gjøre ellers. Har blant annet lysnet håret litt mer, nå mangler bare å få det litt rødlig. Venter et par dager med å farge det nå, så slipper jeg at fargen ikke setter seg igjen. Dessuten liker jeg en litt lysere farge, det er ikke hverdagskost for meg nemlig!

Det var ikke så lett å ta gode bilder som viser resultatet godt, men her ser det i hvert fall litt lysere ut. Nå skal jeg ikke bleke det mer på lang tid, vil nemlig spare til lengre hår og da er vel egentlig ikke bleking det lureste. 

Nå har jeg satt meg ut på verandaen for å nyte de siste strålene av kveldssolen før den takker for seg nok en gang. Elsker sommerkvelder, solen ligger så fint på himmelen og det er fortsatt varmt i luften, selv om klokken er halv ni. I morgen skal jeg opp tidlig for å rydde og ordne i hagen til oldemor. Håper på en steikende sol i morgen, kanskje jeg kunne fått litt farge. 

Hva er deres planer i morgen? 

- Sara  


#hverdag #sommer #fridag #sommer2013

Blueberry yum yum

 • 15.07.2013 kl. 14:59

Da jeg sto opp i dag stakk jeg bort på butikken, hadde for en gang skyld lyst til å lage meg en skikkelig frokost. Så da ble det en pose full med mat, det er jo tross alt umulig å bestemme seg når man står i butikken. 

Slik endte min tallerken opp i dag, etter litt betenkningstid fra smaksløkene mine. 

Dobbel 0% med blåbær er så godt, spesielt med masse ekstra friske bær! Nam! Testet også ut hvetegress i dag, først prøvde jeg med bare vann... Vel, det ble med en liten smak. Så tok jeg blandingen over i et lite glass med appelsinjuice, da gikk det mye bedre. Juicen dempet smaken av tørket gress, for det smaker faktisk akkurat slik jeg trodde! Jeg kommer nok til å blande det inn i smoothien min når jeg kommer hjem til Oslo, der har jeg blender så da slipper jeg den litt kjipe smaken. Jeg er litt pyse ja.

Pusen vår ble veldig nysgjerrig da jeg skulle ta bilde av maten ute på verandaen. Hun trodde sikkert tunfisken var til henne, stakkar! 

- Sara  


#mat #matogdrikke #sunt #suntoggodt #koshold #hvetegress 

I'm blue baby

 • 14.07.2013 kl. 11:03

Fy søren, er det bare jeg som har forelsket meg helt i den knalle blåfargen i det siste? Synes det passer utrolig godt sammen med svart og hvitt, men også i kombinasjon med andre sterke farger. Jeg har bare et par plagg i garderoben i blått selv, vet ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt mer blått før. Blått skal visst være en av de hotteste fargene denne høsten, så kanskje jeg finner noen kule plagg. Har lyst på en enkel veske og en fin topp eller kjole. For en tid tilbake kjøpte jeg knallblå høyhælte sko fra Nelly med nagler på, de er superkule, men har kun blitt brukt én gang! Det må det bli en endring på. 

Synes sko med ankelstropp er skikkelig kult! Da jeg var litt yngre synes jeg det var så teit, det var liksom litt "barneskole-aktig". Nå derimot ser det veldig kult ut. 

Åh, så mye fint! Den blå toppen og skjørtet med aztec-print er så fint sammen. Hva synes dere? Kommer dere til å gå til anskaffelse av noen blå plagg i høst? 

- Sara  


#mote #fashion #inspirasjon #inspo #kongeblå #royalblue 

Flittig arbeider

 • 13.07.2013 kl. 21:18

Hei. Har dere hatt en fin lørdag så langt? Her har dagen gått med til jobb, og nå sitter jeg å venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb så vi kan lage oss noe god mat. Er det bare meg eller er det ekstra stas å lage middag på lørdager? Da tar i hvert fall jeg meg ofte litt mer tid til det. Det blir nok en rolig lørdag på meg med andre ord - verdens kjedeligste 21 åring sa du?

Er det ikke typisk at så fort jeg er ferdig på jobb så skyer det til? Det var strålende sol på formiddagen i dag, så hadde gledet meg til å få litt sol etter jobb, den gang ei. Satser på at det blir bedre i morgen. Jeg får kanskje komme meg til butikken å kjøpe inn mat til middagen, så det ikke blir natt før vi kan spise!

Hva skal dere gjøre i kveld?

- Sara  


#sommer #hverdag #jobb 

Stylepit til Norge

 • 13.07.2013 kl. 11:32

Har dere fått med dere at den kjente nettbutikken Stylepit har åpnet for norske kjøpere? Stylepit er nordens ledende nettbutikk, med et enormt utvalg av alt fra klær og sko til sminke, hudpleie og parfyme. De fører mange kjente merker, i tillegg til klær fra butikker som VILA og Vero Moda. Her er noen av de:

 • Levi's 
 • Dr. Denim 
 • TOMS
 • Jeffrey Campbell 
 • Marc Jacobs
 • Ole henriksen
 • Ray-Ban

 

I tillegg til å ha et stort utvalg har de også fri frakt! De har nå et stort sommersalg gående med masse fint. Sjekk den kule Levi's skjorten på bildet under, den er på salg nå! 

Jeg tror definitivt nettbutikker som nelly kommer til å få hard konkurranse nå. Stylepit har fri frakt uansett hvor mye du handler for, det er det mange nettbutikker som ikke har. Når de også har så bra utvalg som de har vil jeg tro at mange kanskje vil teste ut denne nettbutikken. 

Nettavisen skrev en artikkel om Stylepit for et par siden, hvor de la ut en rabattkode som gir 10% rabatt på hele bestilingen din. Regner med at det er ok at jeg deler den her. Den er gyldig t.o.m 14. juli, så det gjelder å være rask, koden er: NETTAVSIEN10. 

Må bare si at dette ikke er noe samarbeid av noe slag, jeg ville bare tipse om en nettbutikk jeg synes virker veldig bra. Jeg kommer garantert til å bestille derfra neste gang jeg skal ha klær på nett.

- Sara  


#shopping #nettbutikk #mote #hjemmelaget #stylepit 

Oppskrift: fylte vaniljecupcakes

 • 12.07.2013 kl. 12:00

Tenkte å dele oppskriften på cupcakesene jeg lagde til bursdagen min med dere. Jeg lagde vaniljemuffins, hvor jeg fylte ene halvparten med vaniljekrem og andre halvparten med sjokoladepudding. Vet det høres rart ut å fylle de med sjokoladepudding, jeg var skeptisk selv, men det funket kjempefint. Som topping lagde jeg en porsjon med mørk sjokoladefrosting og en med hvit sjokoladefrosting. Jeg brukte også sukkerpasta og marsipan som trekk på noen av de. Oppskriftene er hentet fra Passion 4 baking, men jeg har redusert en del på hennes frostingoppskrifter, da jeg ville prøve noen av hver. 

Dette trenger du til selve muffinsene: 

 • 200g romtemperert smør 
 • 3 dl sukker
 • 4 romtempererte egg 
 • 5 dl mel 
 • 3ts bakepulver 
 • 3 dl kremfløte 
 • 2ts vaniljeekstrakt (evt. vaniljesukker eller vaniljestang) 
 • Sjokoladepudding og/eller vaniljekrem 
   

Kjør smør og sukker i en kjøkkenmaskin til det blir en fluffy røre, romtemperert smør gjør jobben mye enklere. Da slipper du små klumper med smør som ikke vil blande seg! Tilsett så ett egg om gangen, pisk i ca. ett minutt mellom hvert egg. I en annen bolle rører du sammen mel og bakepulver, husk å sikte dette først for at muffinsene skal bli ekstra luftige. Hell melblandingen sammen med det andre og tilsett fløte. Bland sammen til du får en jevn røre. 

Muffinsen steker du midt i ovnen i 20-25 minutter på ca. 200 grader. 

Ingrediensene du trenger til hvit sjokoladefrosting står over, her kommer fremgangsmåte. Dette er 1/3 av oppskriften på Passion 4 baking, og vil holde til ca. 6 cupcakes.

Smelt sjokoladen helt og avkjøl den. Bland sammen kremost, romtemperert smør og crème fraiche i en mikser. Bland sammen og tilsett den avkjølte sjokoladen. Miks det hele sammen og tilsett ønsket smak, jeg brukte vaniljeekstrakt. Frostingen må stå i kjøleskap i minst en time, ellers vil du ikke kunne sprøyte fine mønster med den. Om du vil ha farge kan du også tilsette det nå og rører frostingen fin og fluffy. 

Så var det sjokoladefrostingen, ingredienser står igjen over. Kok opp vannet og bland det sammen med kakaopulveret. Smelt sjokoladen og la den bli helt kald. I egen bolle blander du romtemperert smør og melis til en luftig røre. Reduser hastigheten på mikseren og tilsett den smeltede sjokoladen, miks videre en liten stund. Så blander du inn sjokoladepulver og vann, alt sammen blander du til røren blir fluffy.

Hvordan du vil pynte er helt opp til deg. Du kan strø perler over frostingen, velge å la frostingen være pynt nok eller trekke de med sukkerpasta eller marsipan. Jeg valgte å gjøre litt av alt. Husk bare at det krever veldig mye tid, så dersom du har god tid er det kjempegøy å prøve seg frem med litt forskjellig. Har du dog litt mindre tid vil jeg anbefale å gå for én av tingene. Pynt får du kjøpt i matbutikker, og hvis du vil ha sukkerpasta og andre litt mer avanserte ting har de en del på Jernia eller Cacas. 

Her er noen bilder av hvordan mine ble. Rosene var veldig enkle å lage, men siden jeg måtte lage de såpass små ble det litt pirkearbeid. Jeg vet om hundre ting jeg kunne gjort annerledes, men da har jeg lært det til neste gang. 

Hva synes dere om cupcakesene? Og ikke minst; liker dere slike innlegg?

- Sara 


#mat #matogdrikke #oppskrift #hjemmelaget #cupcakes #muffins #bake #wilton 

Bursdagsfeiring

 • 11.07.2013 kl. 22:25

Da har jeg endelig litt tid til å blogge igjen. Feiringen i dag har vært kjempekoselig, med kake familie og nydelig vær. Øverst til venstre er broren min og meg. 

Jeg har fått veldig mye fint i dag, blant annet pynt til leiligheten, en stor glassbolle, penger, gavekort og litt til. Fikk noen veldig kule smykker av naboen, gleder meg til å bruke de i sommer! 

Nederst til høyre er broren min og bestefar. 

Netter er utrolig tregt hjemme nå, det tar en liten evighet å laste opp bilder. Det får greie seg med disse i dag, håper ting ordner seg til i morgen, det er så kjedelig å sitte å vente på at bildene skal laste opp. 

Ha en fortsatt fin kveld!

- Sara  


#bursdag #21år #bildedryss #familie #sommer #sommer2013 

Forever 21

 • 11.07.2013 kl. 14:30

Titter bare kjapt innom for å si hei. I dag har jeg bursdag, hurra! Har laget ferdig cupcakesene og nå må vi fikse litt middag her hjemme. Feiring skal vi ha hos oldemor så alt må lages klart hjemme før vi tar det med opp til henne. Jeg har egentlig superdårlig tid, så legger bare ved noen bilder av kaken og cupcakesene. Cupcaksene ble helt ok, de kunne nok blitt en del finere, menmen. Kan godt legge ut oppskrift senere. 

Mamma har laget den store kaken, har ikke smakt den før så det skal bli gøy å prøve! 

Har pyntet cupcaksene med fondant, marsipan og to typer frosting. Til å ha så liten tid er jeg glad jeg i det hele tatt ble ferdig. Neste gang jeg har dårlig tid skal jeg gjøre det tusen ganger enklere. 

Har prøvd meg på å lage roser, de ble ikke så ille? 

Nei, nå får jeg pynte meg og farte videre. Vi snakkes i kveld!

- Sara  


#mat #matogdrikke #bursdag #cupcakes #hjemmelaget #inspirsjon #inspo 

Inspo: cupcakes

 • 10.07.2013 kl. 15:00

Nå håper jeg dere er klare for et lite (stort) bildedryss med inspirasjon til baking. Jeg skal nemlig lage cupcakes til bursdagen min, og trenger virkelig litt ideer til smaker og pynting. Jeg tok et dykk ned i We heart it og fant så mange herlige bilder. Klarte ikke velge ut bare noen, så her kommer en fin samling bilder. 

Jeg har lyst til å gå for noen søte pasteller, mest fordi det er sommer, men også fordi jeg synes det er veldig søtt. Samtidig synes jeg de som er øverst til venstre er veldig kule og freshe, så er ikke helt sikker på hva jeg ender opp med ennå. 

Jeg tror jeg kommer til å lage ganske enkle sjokolademuffins og heller legge litt ekstra tid i utseende. Se på de søte cupcakene med regnbuer på! 

Nå har jeg i hvert fall nok fint å se på, da gjenstår det bare å finne en god oppskrift. Har testet et par ting Passion 4 baking og Villa Perlesukker tidligere, så ender sikkert opp med å lage noe fra en av de sidene nå også. Hvis ikke dere har noen gode oppskrifter å anbefale? 

- Sara  


#inspo #cupcakes #bake #inspirasjon #weheartit #bursdag #rosa  

Jentedag i Oslo

 • 09.07.2013 kl. 22:01

Fikk melding på formiddagen i dag av Tonje, ei venninne fra Hønefoss som jeg kjent siden vi var babyer, som lurte på om jeg ville møte henne og Cecilie i byen i dag. Så klart hadde jeg lyst til å det, så da kastet jeg meg på sykkelen og for ned til sentrum. Det går så lenge mellom hver gang jeg treffer Tonje, så jeg må gripe sjansene jeg får. Vi kjente hverandre som sag da vi var mindre og har alltid hengt sammen, nå når jeg har flyttet til Oslo og hun bruker mye tid på jobb har det blitt vanskeligere å finne på ting. Cecilie, venninnen til Tonje er også helt herlig, utrolig søt jente! Først tok vi en kaffe på Starbucks, før det ble litt shopping, vindusshopping for min del da. Må nesten bremse litt på shoppingfronten etter London-turen. Videre gikk turen til Friday's på Aker Brygge, hvor vi koste oss med masse mat!

Øverst til venstre er Cecilie. Jeg spiste Jack Daniels Burger og en 1/2 servering Oreo Madness, veldig godt, men ble veldig mett. 

Tonje og meg, poserer foran en "fyrstikkeske" i stor skala. Jeg ser litt fjern ut, med alt håret i ansiktet, men Tonje er fin da!

Har hatt en veldig hyggelig dag i dag, håper det kan gjentas i løpet av sommeren. Nå skal jeg fortsette å kose meg, denne gangen med Breaking Bad og kjæresten. 

- Sara  


#jentedag #oslo #shopping #starbucks #venner #venninner 

Snart bursdag: ønskeliste

 • 09.07.2013 kl. 12:19

Om ikke mange dagene har jeg bursdag, og da er det alltid like vanskelig å finne ting å ønske seg. Savner å være liten, da kunne man sitte å krysse ut uendelig mange ønsker på rappen. Nå har jeg egentlig det meste jeg trenger, og da blir kreativiteten satt på prøve. Under er i hvert fall en liten bildeserie på ting jeg ønsker meg eller trenger. 

Har en stund hatt lyst til å kjøpe boken til Kriweb, men har aldri kommet så langt, da kan jeg like gjerne sette den opp på listen. Maskara trenger jeg alltid, tror jeg har hatt det på ønskelisten min til jul og bursdag de siste tre årene! Denne gangen tenkte jeg å prøve å finne en som ikke er dyretestet, noe veldig mange dessverre er. Isadora derimot, ser ut til å ha rent mel i posen!

Siden jeg sparer på mummikopper og de beige bollene fra Home Design med skrift på er dette alltid noe jeg har brukt for. Som jeg har skrevet en del ganger allerede så trenger jeg å få klippet tuppene mine, så dette er kanskje ønsket jeg trenger aller mest. Haha, vanlige folk drar bare til frisøren for å få slikt gjort, jeg utsetter det i flere måneder. Kommoden fra Jysk har jeg planlagt å kjøpe lenge, men som med alt annet drøyer det bare, så da endte den opp her. Nå er jeg helt tom for ideer, så da tok jeg med gavekort som siste punkt på listen. Til ubesluttsomme sjeler som meg er egentlig gavekort perfekt, da kan jeg gå å lete etter ting selv, så slipper andre gjøre den jobben for meg. Vinn vinn sa du? Nå skal det sies at jeg blir glad for alt, og aller helst skulle jeg ønske at jeg ikke måtte få gaver. Men jeg har lært at jeg ikke får lov å velge det bort. 

- Sara  


#ønskeliste #wants #bursdag

Innkjøp fra London

 • 08.07.2013 kl. 21:33

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle lage en liten film fra turen, men det ble ikke noe av. Mest fordi jeg rett og slett fordi jeg hadde alt for få klipp. Jeg var så dum at jeg glemte bort hele filmingen og tok en haug med bilder isteden. Beklager så mye, neste gang skal jeg prøve å være flinkere! Da får dette heller bli et litt kleint "se hva jeg har kjøpt innlegg", håper dere liker bildene. 


Grå enkel genser som skal bli deilig å bruke til høsten, og en søt blomsterkrans. Lette ganske lenge etter en sånn krans, synes ingen satt fint på meg. Missunder Marthe som kler alle hodeplagg! 

Til venstre: en fotsid kjole med kult mønster. Veldig fin på, selv om det lille dere ser her ser litt posete ut. Til høyre: svart singlet. Regner med at dere har sett den burgunderrøde Jack Daniel's singlet jeg hadde på meg en av dagene i London? Kjøpte den sammen med denne, pluss en svart Jack Daniel's. 

Er man først i London så må man jo innom Victoria's Secret, og da kan man vel ikke gå tomhendt ut? Dette var den siste butikken vi var innom før vi måtte løpe til undergrunnen for å rekke flyet, så jeg fikk veldig dårlig tid der inne. Fikk uansett nappet med meg dette. De sprayene lukter så godt! Den ene er med jordbær & champagne og den andre er med kokosnøtt & vanilje. Måtte nesten spare på posen også, synes den er så fin! Kjøpte også litt andre ting, balsam, tørrshampoo, noen andre klær, hvetegress (ja, nå skal jeg bli sunn! haha) og mye mer. 

Ønsker dere en fin kveld videre. 

- Sara  


#innkjøp #newin #london #shopping #victoriassecret #toofaced #olehenriksen 

God morgen Norge

 • 08.07.2013 kl. 11:06

God morgen. Da er vi tilbake i Norge igjen, etter en veldig fin ferie. Jeg er noen gnagsår rikere, har fått noen nye tilskudd til klesskapet og badehylla, pluss at bankkortet er noen kroner fattigere. Med andre ord er alt som det skal være. Det var veldig godt å komme hjem også, mulig jeg begynner å bli gammel, men etter en uke med feriering blir jeg faktisk litt sliten. Jeg tenkte egentlig bare å si hei nå, så kommer jeg innom senere, forhåpentligvis med en liten film. Og kanskje jeg viser noe av det jeg har kjøpt. Det ble ganse sent i går, da vi ikke landet før i halv nitiden på Gardermoen. Likevel er jeg ganske fornøyd med at jeg allerde har pakket ut av kofferten og sortert alt innholdet! Det skal jeg si ikke er normalt for meg, det hender kofferten står med ting i et par uker etter jeg har kommet hjem (ikke møkkete klær da). Det må jo være noe av det kjedeligste i verden? 

Uansett, det ser ut til å bli veldig fint vær i dag, så kanskje macen blir med ut for litt filmredigering. Vi får se, ut skal jeg i hvert fall! Vi snakkes om ikke lenge. 

- Sara  


#reise #oslo #hjem #hverdag

Siste dag i London

 • 07.07.2013 kl. 00:13

Så var det siste kvelden i London, vi sitter slitne og fornøyde i hotell-baren før det blir tidlig kvelden. I morgen skal vi opp og dra til sentrum i åttetiden, vi drar nemlig ikke før 17.30. Da blir det tid til litt siste liten-vandring.

Photobucket Pictures, Images and Photos

I dag har vi vært å sett på Big Ben, det er første gang jeg ser den faktisk. Sist vi var her dro vi rundt for å se på alt mulig annet, men glemte hele Big Ben.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Turistmassen som befant seg rundt ved Big Ben og London Eye var enorm. Vi måtte gå i kø flere steder, litt kjedelig, men man må vel bare regne med det. Photobucket Pictures, Images and Photos

Vi gikk en liten tur innom et søtt lite marked med mange spennende mat-stands. Før turen gikk til Buckingham Palace. Det var like mye folk her, så vi gadd ikke være så lenge. Det var godt å sette seg ned i Hyde Park etter all gåingen, spesielt ettersom været har vært på sitt varmeste i dag, med steikemde sol hele dagen. I Hyde Park var det et stort musikkarrangement i dag med blant annet Rolling Stones, så mye av parken var sperret av. Ingen av oss er spesielt store Stones fan så vi kjøpte ikke billetter, selv om det hadde gøy å se de.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Etter middag, som i dag ble italiensk tok vi turen innom Hummingbird Bakery hvor vi bare måtte ta med oss et par cupcakes til dessert. Butikken var kjempesøt, og cupcakesene var fint pyntet. Photobucket Pictures, Images and Photos

Gode cupcakes, spesielt den røde (red velvet)! Men nå får vi gå å legge oss, det er fint å være litt opplagt den siste dagen også.

- Sara  


#reise #ferie #england #london #bigben #buckinghampalace #lonondeye #hummingbird #cupcakes #redvelvet  

Notting Hill og Oxford Street

 • 06.07.2013 kl. 01:32

Det ble visst kveldsinnlegg i dag også, orket ikke drasse rundt på iPaden. Da får det heller bli et lite bildedryss nå. I dag dro vi først til Notting  Hill, vi ville finne den blå døra og bokhandleren fra filmen Notting Hill. Etter en del tråkking rundt Portobello Road fant vi begge deler, vi skle rett inn sammen med de andre ivrige turistene som måtte forevige seg i samme omgivelser som Hugh Grant og Julia Roberts en gang befant seg i.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Jeg er i overkant glad i frozen yoghurt, derfor hadde jeg på forhånd funnet ut at det lå en søt liten butikk som selger frozen yoghurt på Portobello Road. Prøvde meg på en sjokoladevariant med jordbær og oreobiter. 

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Videre gikk turen til Oxford Street for shopping. Der har vi egentlig tilbragt så og si hele dagen. Har fått kjøpt litt fine nye klær, og litt småtteri. Det er så mange bra butikker man må gå innom, så det er lurt å sette av hele dagen. I dag var det helt enormt mye folk der, enkelte steder måtte man nesten gå i kø for å komme frem! Photobucket Pictures, Images and Photos
Middagen i dag ble indisk. Vi fant en søt liten restaurant like ved Victoria Station, hvor de hadde veldig god mat. Jeg tok chicken tikka med hvitløks nanbrød. Nam så godt! Nå ligger vi å slapper av på hotellrommet med Notting Hill, av alle ting på TVen. I morgen er det Big Ben og Hyde Park som står for døren. Snakkes mer da.

- Sara  


#reise #ferie #london #england #frozenyoghurt #oxfordstreet #nottinghill  

London calling

 • 05.07.2013 kl. 00:46

Har hatt kjempefine dager i Sheffield, er veldig glad for at jeg fikk lov til å komme på besøk. Familen var veldig hyggelig, selv om vi ikke rakk å være så mye sammen med de. Jeg har hatt en veldig flink "reiseleder" i Anna, som har tatt meg med rundt på ting. Håper ikke det er lenge til vi ses igjen! Tidlig i dag dro vi ned til togstasjonen som skulle ta meg til London, turen tok litt over to timer. Der møtte jeg de andre og nå har vi fått sjekket inn på hotellet og fått unnagjort litt shopping.Er veldig fornøyd med hotellet, rommet er stort og veldig fint. Det er kaffe og te med vannkoker som kan brukes etter ønske på hvert rom, veldig greit å ha i morgen tidlig. 

Etter å ha lagt fra oss tingene våre på rommet dro vi til Oxford Street for å spise litt, det ble pizza på Pizza Hut i dag. Første gang jeg er spiste der faktisk, god pizza og god service!

 

Etter litt kaffe på Starbucks ruslet vi hjem for kvelden. Nå sitter vi å koser oss litt i hotellbaren, tror nok det blir litt tidlig kvelden i dag. Alle er slitne etter reising og mye gåing, kanskje jeg rekker en liten update i løpet av dagen i morgen, det er lettere med Wi-fi I London. 

- Sara  


#reise #ferie #england #london #sommer #sommer2013 #starbucks #hotell 

Siste dagen i Sheffield

 • 04.07.2013 kl. 00:50

I dag har vi vært ute hele dagen, først på kjøpesenter, så på kino. Vi var på et stort senter med nesten 300 butikker, med alle mulig rare småbutikker og de kjente kjedebutikkene. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men gikk litt bananas i godtebutikken. De solgte nemlig allsmaksbønner fra Harry Potter der! Vi har dessverre fått erfare alt fra busemenn til hundemat. Vi har fått smake litt gode ting i dag også, de hadde en smoothie/juicebutikk der, så vi prøvde ut hver vår. Jeg kjøpte banansmoothie, så godt! 
Kinokiosken i England er også ganske annerledes enn i Norge, her får man kjøpt matretter som nachos og pølser. Kuleis, slush og vanlig godteri hadde de også der. Kjøpte Ben & Jerry's peanutbutter cup! Elsker jo peanutbutter cups, så denne falt i smak! I morgen tidlig bærer det ned til London for å møte Matias og mammaen hans.

- Sara  


#ferie #reise #england #sheffield #kjøpesenter #shopping #benandjerrys #kino 

Loch Fyne

 • 03.07.2013 kl. 00:38

I kveld var vi ute å spiste på en veldig hyggelig restaurant som heter Loch Fyne. De er en ren fiskerestaurant, hvor de hadde helt fersk fisk som lå i disken ved kassa. De hadde alt mulig rart der, krabbe, hummer og masse annet. Det var vanskelig å bestemme seg, men siden jeg elsker reker, så prøvde Tikka Masala med scampi. Det var veldig godt, jeg skal definitivt bli flinkere til å prøve nye ting på kjøkkenet hjemme. Laksetaco har jeg hørt er veldig godt, så det skal i hvert fall testes ut snarest.Ser det ikke godt ut? Det var dog veldig sterkt, så vi måtte ha ekstra drikke, ellers hadde munnen vår brent opp! HahaI morgen skal vi først på kjøpesenter, så blir det kinotur. 

-Sara  


#reise #ferie #england #sheffield #lochfyne #middag #mat  

Første dag i Sheffield

 • 02.07.2013 kl. 18:28

I dag har vi gått rundt i Sheffield, sett Universitetet til Anna og mange fine bygninger. Det er så mange fine bygninger her, og så mange av husene er murhus, kjempekoselig.

Universitetet Anna går på. 

Søt gås i parken ved siden av Universitetet. Her var det kjempefint, mange ender og gjess, synd vi ikke hadde med brødsmuler!


1. Sheffield er kjent for bestikk og kniv-produksjonen sin, over ser dere en giraff laget av bestikk.  2. Inn et butikkvindu, dette er faktisk kake! 3. Et morsomt gateskilt. 4. Anna og meg ♥ 


Så måtte vi ha en pust i bakken på Starbucks. Kjempekoselig dag så langt. Etterpå skal vi ut å spise ute. 

-Sara  


#england #reise #ferie #sheffield #starbucks #gås #venninne #kos 

I luften

 • 01.07.2013 kl. 20:23

Hei! 

Da sitter vi i luften, veldig klare for å komme frem begge to nå. Vi har fått spist litt mat på Gardermoen og sitter nå på flyet. Liker at Norwegian har Internett i luften. 

Anna sjekker inn bagasjen vår. 


Vi snakkes mer i England!

- Sara  


#reise #ferie #venner #venninner #gardermoen #england  

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no