hits

Oppskrift: Oreo Mud Cake

 • 29.06.2015 kl. 17:59

I går var det snakk om trening og tidligere i dag bekjemping av cellulitter, og nå kommer det en oppskrift på tidenes kaloribombe! Haha, her snakker vi kontraster, men jeg må bare dele denne oppskriften med dere! Naboen hadde bursdag for en god stund siden og hun er veldig glad i kaker så da måtte jeg bake litt til henne. Oppskriften er hentet fra bloggen Detsøteliv.no, der er det evig mange gode oppskrifter! Løp inn å sjekk den ut!

Ingredienser bunn: 150g smør // 1dl bakekakao // 2 egg // 3dl sukker // 2ts vaniljesukker // 2dl hvetemel // 1 pakke Oreokjeks // Ingredienser sjokoladekrem: 2dl kremfløte // 100g smør // 300g hvit sjokolade // 100g mørk sjokolade // Fyll og pynt: 150g marshmallows (gjerne mini) // 1 pakke Oreokjeks // Sjokoladesaus

For å lage bunnen smelter du smøret og tilsetter kakaoen, rør godt til all kakaoen har løst seg opp. I en annen bolle visper du egg, sukker og vaniljesukker sammen, før du blander inn smøret. Rør deretter inn melet. Pakken med oreokejeks grovhakkes før den vendes inn i røren tilslutt. Ha røren i en rund form med bakepapir i bunnen. Stek bunnen på 175 grader i ca. 15 minutter. Kaken skal være ganske myk i midten. La kaken avkjøle seg helt, mens du mellomtiden lager sjokoladekremen. 

Varm opp fløten og smøret i en kjele før du drar den av platen og har i all den oppknekkede sjokoladen. Rør til all sjokoladen er smeltet helt. La så kremen avkjøles til den blir tykk og romtemperert. 

Hvis de har mini-marshmallows på butikk kan du bare kjøpe det, hvis ikke går det fint an å klippe opp vanlige. Jeg klipte opp mine i fire biter, da ble de akkurat passe store.

Fordel marshmallowen over kakebunnen (spar noen til pynt) før du heller sjokoladekremen over.

Sett kaken kjølig en god stund før du topper kaken med resten av marshmallowen, grovhakket oreokjekse og sjokoladesaus.

NAM så god, men som dere sikkert skjønner etter å ha lest oppskriften, veeeldig mektig! Kaken falt i god jord hos alle som har smakt den, så jeg anbefaler dere å teste ut denne her til neste bursdag eller venninnekveld!

Har du bakt noe fra Detsøteliv.no før?

- Sara 


#kake #bake #oppskrift #oreo #oreokake #søtt #marshmallows #oreokjeks #kaolribombe #hjemmelaget

No more cellulites!

 • 29.06.2015 kl. 14:14

Annonse

Cellulitter er vel noe de fleste av oss har et forhold til, men noe ingen ønsker å ha? Det ødelegger selvbildet og hindrer mange fra å hoppe i bikinien om sommeren. Men nå har Swiss Clinic kommet med noe som kan løse problemet, Swiss Anti Cellulite! Dere har sikkert hørt om forgjengeren Swiss Skin Renewal? Det dukker jo stadig opp før- og etterbilder med gode resultater på nett og bloggere roser produktet opp i skyene. I tillegg vant det Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015! Men nå er det altså et nytt produkt som snart kommer til å være på alles lepper.

Behandlingen består av en Swiss Body Roller beregnet på store hudoverflater. Denne åpner opp huden og får fart på kollagenproduksjonen. I tillegg følger det med Swiss Eraser serum, til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter. Etter bare 6-8 ukers bruk skal du kunne se resultater. Tanken med dette produkter er at du skal få en profesjonell behandling hjemme i din egen stue til en brøkdel av hva det ville kostet i en salong.

Jeg er veldig spent på dette produktet, jeg er generelt veldig skeptisk til løsninger på cellulitter, strekkmerker ol., men dette er ikke bare en krem du smører på som fikser alt. Denne behandlingen hjelper til med hudens fornyelse og evne til å reparere seg selv. Jeg har ikke testet ut produktet selv, men jeg har jo bare hatt god erfaring med Swiss Clinic tidligere. Dere husker kanskje da jeg testet ut tannblekingskittet deres? Resultatet ble veldig bra, og jeg kan trygt anbefale det videre.

Helt til slutt vil jeg bare komme med en god nyhet, jeg har nemlig en rabattkode til dere! Hvis du bruker koden BLOGG ved kjøp av Swiss Anti Cellulite får du settet for 1275,- (ordinær pris er 1890,-).

Har du testet ut noe fra Swiss Clinic før?

- Sara


#swiss #swissclinic #anticellulite #cellulitter #hudbehandling #velvære #skjønnhet #beauty #rabatt #rabattkode #tilbud

Vikersundbakken

 • 28.06.2015 kl. 14:27

Hei! I går gikk Matias, jeg, moren hans og kjæresten hennes opp Vikersundbakken. Vikersundbakken er jo verdens største hoppbakke, så vi fikk oss en fin tur og ikke minst en herlig utsikt. Det har blitt veldig populært å gå de over 1000 trappetrinnene opp bakken, men vi turte ikke driste oss ut på det. Det ble heller grusveien ved siden av bakken på oss. 

Er ikke utsikten nydelig? 

Jeg kjente virkelig at kondisen ikke var helt på topp, men det var likevel deilig å bevege kroppen litt. Nå er det på tide å komme i gang med treningen igjen, det ble jo litt satt til side under flytting og bachelorjobbing, men nå er det ingen unnskyldninger lengre. Eller, jeg har jo en uke til med ferie! Hehe

Har du vært på toppen av Vikersundbakken før?

- Sara


#vikersund #vikersundbakken #hoppbakke #tur #gåtur #hverdag

Vinner av Hawaiian Tropic-konkurransen

 • 27.06.2015 kl. 15:54

Hei på dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen? Jeg skulle jo egentlig ha trukket vinneren av Hawaiian Tropic konkurransen i går, men vi kom så sent hjem fra grilling at det ikke ble noe av dessverre. Men da tar vi det bare nå! Alle som har deltatt har svart riktig på spørsmål 1, og siden jeg ikke klarer å velge hvem som hadde best grunn for å vinne ble det random.org som avgjorde. Først, en liten titt på premien:


Golden Tint Protective Lotion, Shimmer Effect Protective Lotion, Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Og vinneren er... KAMILLA HAALAND!

Gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd med produktene og at de kommer godt med på Hawaii! Så vil jeg si tusen takk til alle som deltok i konkurransen, neste gang er det kanskje deres tur!

- Sara


#konkurranse #vinn #vinner #vinneren #hawaiiantropic #solkrem #spf #solbeskyttelse #premie #blogg

Oppskrift: Frossen banan på pinne

 • 26.06.2015 kl. 17:54

Plutselig var det blitt fredag igjen, så riktig god helg dere! Jeg har holdt på å bake i hele dag, så jeg har kommet litt sent i gang med dagens post, men hvis kaken blir så vellykket som jeg håper dukker det opp en oppskrift her om ikke lenge. Jeg kan si så mye som at den inneholder oreo, masse sjokolade og marshmallows! En skikkelig kaloribombe, men det er jo ingen håp for SK2015 uansett, så da er det bare å kjøre på å nyte livet. Neida, hehe. Selv om det ikke blir noen kakeoppskrift i dag, tenkte jeg isteden å tipse om en enkel snacks du kan lage på varme sommerdager. Du trenger bare tre ingredienser og det hele tar maks 5 minutter å lage. Det er verdt å juble for!

Ingredienser: Banan // peanøttsmør // mørk sjokolade // Evt. kokos eller annen topping

Del bananen i to og stikk en ispinne el. inn i bananen. Smør på et lag med peanøttsmør før du setter den i fryseren til det har stivnet helt. Smelt sjokoladen og gi bananen et sjokoladetrekk. Legg de så tilbake i fryseren noen minutter før de kan nytes.

Enklere blir det ikke! Jeg pyntet mine med litt kokos for syns skyld, men det de er like gode uten. Et lite tips er å ta de ut fra fryseren i god tid før du vil spise disse, de blir nemlig ganske harde i fryseren! Så er det bare å nyte!

Har du smakt dette før?

- Sara


#oppskrift #tips #sommer #sommeroppskrift #banan #sunt #peanøttsmør #sjokolade #ispinne #is #sunn #kokos 

New in: old treasures

 • 25.06.2015 kl. 18:33

For noen uker tilbake var vi hos bestemor og ryddet i kjelleren, og der dukket det opp noen skatter. Dere husker kanskje kjolen fra 70-tallet som jeg fjernet ermene på og tok i bruk? Nå har jeg endelig fått hentet med meg glasstøyet jeg plukket med meg hjem også, og jeg tenkte kanskje dere ville se?

Jeg elsker sånne små fargerike kopper! De rommer ikke mye kaffe eller te, men herlighet så søte de er! Oldemor har også noen som ligner litt med gullkant, og de er så skjønne!

Ellers fikk jeg med meg disse her med gullkant. Det er ikke samme mønster på de, men det synes jeg ikke gjør så mye. Det er dessverre ikke fler deler enn det på bildet, men sånn er det. Noe sier meg at jeg kommer til å få ende opp med et skap fult av ulike kopper tilslutt!

Denne vasen er ikke så veldig fin sånn som den er nå, men jeg tenkte jeg skulle spraylakkere den. Kanskje dere vil se en DIY på den etter hvert?

Vi har også fått med oss en kul globus som trenger en liten shinings så det blir litt oppussing av gamle ting fremover. GØY! Nå mangler vi bare et hus å ha tingene i, hehe. Vi har veldig lyst til å skaffe oss noe eget med litt bedre plass om ikke så lenge, men man spare opp så mye egenkapital, så det er nok fortsatt en god stund til. Enn så lenge får vi prøve å innrede den nye leiligheten så godt det lar seg gjøre.

Hva synes du om funnene mine?

- Sara 


#gammelt #ting #kopper #skål #vase #redesign #arvet #gull #søtt #hverdag #blogg

Pakk smart til ferien

 • 24.06.2015 kl. 13:44

Hvis det er en ting jeg har blitt flink til de senere årene så er det å pakke lite og smart. Man trenger ikke ha med seg fullsizeprodukter på reise, og isteden for å pakke med masse klær uten mål og mening lønner det seg å sette sammen aktuelle antrekk på forhånd. Om du ikke har med deg klær nok til alle dagene gjør heller ikke det noe, du ender garantert opp med å kjøpe deg noen nye plagg og de vil man jo helst bruke med en gang man er ute av butikkdørene. Men det er ikke klær jeg skal snakke om nå, jeg tenkte heller å minne dere på at det finnes mange fine produkter i reisestørrelse. Her er hva jeg ville pakket i årets koffer.

Jeg vet jeg maser mye om solkrem om dagen, men det er så viktig! Du trenger ikke dra med deg den største flasken du finner, denne lille her er mer enn stor nok for en ferietur. En annen ting som er greit å ha med i kofferten er fuktighetskrem. Denne lille tuben fra The Body Shop lukter i tillegg heelt amazing av jordbær, så den er jo helt perfekt til sommeren!

En liten tube med aloe vera kan det også være kjekt å pakke med, er du uheldig å bli solbrent eller får et insektsstikk har du noe som lindrer. Når man er på ferie og smører seg inn med solkrem flere ganger om dagen og kanskje også svetter mer enn vanlig blir gjerne håret fortere fett. Og hvis du ikke vil vaske håret unødvendig mye er tørrshampoo gull verdt. Batiste har mange av sine tørrshampooer i reisestørrelse, så da er det bare å plukke med seg din favoritt.

Jeg nevnte så vidt face mist som et must-have i sommer på bloggen i går, og her har dere en veldig god mist i reisestørrelse fra L'Occitane. Det er så deilig å spraye ansiktet underveis i solingen! Dusjsåpe, shampoo og balsam er også veldig greit å pakke i mindre størrelser. Dersom du bruker faste merker som ikke har produkter i reisestørrelse selger Søstrene Grene rimelige små flasker du kan fylle over på.

En annen ting som sparer deg for mye plass i kofferten er å ta med seg sminketestere. I magasiner følger det ofte med testere på foundation og kremer, og disse tar jo veldig liten plass i toalettmappa!Så da er det bare å slenge igjen kofferten og komme seg til gaten! God tur!

Er du flink til å pakke smart?

- Sara


#pakke #koffert #reise #skjønnhet #velvære #reisestørrelse #sanex #batiste #thebodyshop #loccitane #hawaiiantropic #toalettmappe #tur #ferie

I love summer tag

 • 23.06.2015 kl. 12:51

Hei på dere! Har dere hatt en fin start på uken? Vi har hatt overnattingsbesøk av bestemor og i dag skal vi opp til henne for å spise middag. Men jeg tenkte bare jeg måtte innom her å si hei først. Jeg fikk så lyst til å svare på en tag jeg så på bloggen til skjønne Julie for et par dager siden, med temaet sommer! Så i dag måtte jeg bare gjøre det, håper dere liker taggen, og bare svar på den selv også hvis dere ønsker det!

1. Favoritt bronzer på sommeren? The Body Shop sin Brush On Bronze er veldig fin om sommeren. Den har litt shimmer i seg, som gir en veldig fin glød til huden. Jeg bruker den ellers på året også, men den er ekstra fin på sommerstid.

2. Du slapper av i hammock, i et tropisk land. Hva drikker? En iste eller en ferskpresset juice hadde smakt veldig godt i varmen! Ellers hadde jeg heller ikke takket nei til en mojito, eller kanskje en strawberry daiquiri!

3. Favoritt sommer-leppeprodukt? For leppepleie er EOS alltid vinneren, men hvis jeg skal bruke litt farge er jeg veldig fan av Isadora sin Jelly Kiss Chic Cherise. Den har en superfresh rosafarge som er perfekt til solbrun hud!

4. Basseng eller strand? Tror jeg må si stranden her, i hvert fall hvis det ikke er en gjørmete strand. Basseng er fint det også, men det er jo noe helt eget ved å ligge å sole seg på en strand og bare tusle ned til vannet for en dukkert.

5. Sommer= crazy hår. Hva er ditt "must have" stylingprodukt? Jeg prøver å være flink til å beskytte håret om sommeren, det trenger ekstra pleie når det blir så mye utsatt for sol og kanskje også klor- eller saltvann. Så en god hårkur og en pleiende hårolje må jeg ha tilgjengelig.

6. Soling eller "fake tan"? Jeg liker absolutt best soling, men med faktor selvfølgelig! Resten av året synes jeg det er mye bedre med selvbruning enn å legge seg i en solseng. Nå kan du forresten vinne solpleieprodukter fra Hawaiian Tropic på bloggen, les mer her.

7. Favoritt sommer-neglelakk? Den her er litt vanskelig å svare bare en ting på, fordi jeg synes det er så utrolig lekkert med fransk manikyr når man er litt brun, samtidig så er det jo skikkelig fresht med masser farger også! Det går ikke an å velge!

8. Noen sommertradisjoner? Jeg har ikke så mange faste tradisjoner annet enn at jeg alltid er hos onkel på grilling, møter venner jeg ikke ser så ofte og prøver å få badet i Tyrifjorden minst én gang.

9. Favoritt-sommerlukt? Lukten av kokos og jordbær! Kokos minner meg om solkrem og soling, mens jordbær bare hører sommeren med.

10. Favoritt-grillmat? Scampi, uten tvil! Hvitløksmarinerte scampispyd med hjemmelaget potetsalat, salat og gjerne grillede grønnsaker til! NAM!

11. Favoritt skjønnhetsprodukt til sommeren? Utover solkrem må nok det være fuktighetskrem. Huden trenger masse fuktighet når den utsettes for soling, også er det jo så deilig med myk hud også! Ellers må jeg si at face mist har blitt et must, det er lite som er så deilig som å spraye ansiktet med en oppfriskende mist under solingsøkten.

12. Noen sommerferieplaner dette året? Hvis ikke, fortell om en drømmeferie. Det blir for det meste jobbing på meg i år, men jeg er en tur hjemme hos mamma nå, så tar det som ferien i år. Reise kan man jo gjøre andre tider av året, og det er jo deilig å være hjemme i Norge når sommeren først er her!

Da håper jeg at jeg klarte å skape litt sommerstemning her på bloggen, og at dere likte spørsmålene. Si gjerne i fra i kommentarfeltet hvis noen av dere velger å svare på den. Det er like gøy å lese andres svar som å skrive selv! Kanskje vi har noen ting til felles?

Ha en fin tirsdag dere ♥

- Sara 


#sommer #summer #sommer2015 #summertag #tag #ilovesummer #soling #jordbær #skjønnhet #spørsmål #svar #blogg #blogger

Vinn flotte produkter fra Hawaiian Tropic

 • 22.06.2015 kl. 20:27

I samarbeid med Reddville

Har du ikke rukket å skaffe deg solkrem enda? Da hadde det kanskje vært kjekt å vinne noen flotte solbeskyttelsesprodukter fra Hawaiian Tropic? Premien består av fire herlige produkter, deriblant de to nyhetene Golden Tint Protective Lotion og Shimmer Effect Protective Lotion. I tillegg får du med Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Hvis du vil vite mer om produktene kan du lese innlegget jeg skrev for litt siden her.

Det du må gjøre for å delta er:

 • Fortelle meg hva den karakteristiske duften til Hawaiian Tropic er?
 • Og fortell kort hvorfor du skal vinne

Håper mange vil delta, og del gjerne ♥ Vinneren trekkes på fredag.

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #hawaiiantropic #sol #sommer #solbeskyttelse #velvære #hudpleie #lipgloss 

Brekkie ideas

 • 22.06.2015 kl. 13:06

Etter å ha fortært en brødskive med leverpostei for ørtende gang kjenner jeg at jeg MÅ ha noe inspirasjon på frokost-fronten. Når det er mye som skjer og man kanskje skal tidlig opp på jobb er det ikke frokosten jeg prioriterer, men nå som jeg har litt fri er det på tide å bytte ut leverposteiskiva med noe litt mer spennende. Jeg har derfor brukt litt tid på We Heart It og snekret sammen et par kollasjer, som jeg tenkte dere også kunne få gleden av. Håper dere finner noe som frister!

Prøv gjerne ut denne superkjappe oppskriften på chiapudding med jordbær og banna!

Nam, ser ikke de fargerike smoothiene helt fantastiske ut? Jeg får bare lyst til å dra frem blenderen og lage meg fruktige smoothies med en gang!

Masse frukt er et must om sommeren, men man kan gjøre så mye mer enn bare å skrelle en banan og kutte opp et eple. Har du et digert fruktfat foran deg er jeg sikker på at du spiser mer.

Nå skal jeg si dere det ikke frister med leverpostei lengre! Herlighet så mye godt man kan lage om fantasien er tilstede!

Hva er ditt beste frokosttips?

- Sara 


#frokost #mat #tips #inspo #inspirasjon #weheartit #lunsj #sunt #frukt #sommer #smoothie #chiapudding #laks #avokado #egg

Luksus vs. budsjett: Naked2 palett

 • 21.06.2015 kl. 18:49

Når det kommer til sminke er prisforskjellene på tilsynelatende like produkter ganske stor, og erfaringsmessig mener jeg at det ofte kan lønne seg å legge noen ekstra kroner i sminken din. Men det gjelder langt i fra all sminke, av og til finner man noen skikkelig gode produkter som faktisk utkonkurrerer de dyre variantene. Og i dag tenkte jeg å vise dere et godt eksempel på det, jeg har nemlig testet ut Urban Decay sitt Naked2 palett og W7 sitt In The Buff. Prisforskjellen er på nesten 250,- og palettene har akkurat like mange, og nesten helt like farger!

Jeg har testet hvilke av de to som er mest pigmentert og hvem som sitter lengst så her kommer en liten vurdering.Som dere ser er det latterlig liten forskjell på fargene, den eneste store forskjellen er at Urban Decay har speil i sin eske. Det synes jeg er et stort pluss!Her har jeg påført like mye produkt fra hver av palettene på armene, W7 er nederst. Jeg kunne nok påført litt mer for å vise det enda tydeligere, men det er helt klart W7 som er best pigmentert. Det merket jeg også da jeg skulle påføre skyggene på øyelokket. Jeg trengte mer av UD sin for å matche fargen fra W7.

Jeg har brukt UD sin Foxy innerst i kroken, så har jeg Bootycall i midten og Busted helt ytterst på øyet til høyre. Jeg brukte tilsvarende farger i W7 palettet på den andre øyet, og resultatet ble omtrent helt likt. Eneste forskjellen er at jeg som sagt måtte bruke mer av UD sin for å få det likt.

Det er også W7 som sitter best. Jeg har nå hatt på meg sminken i noen timer og lot Matias avgjøre hvem som hadde holdt seg best.

Så man trenger faktisk ikke alltid kjøpe den dyreste varianten når man skal ut på sminkeshopping! Jeg vil også bare legge til at jeg liker Urban Decay godt ellers, mascaraen deres er den beste jeg noen gang har prøvd, men akkurat Naked2 synes jeg skuffer litt når man sammenligner den med W7 sin. Jeg har ikke prøvd de andre Naked palettene, så det er godt mulig de er bedre?

Håper dere fant innlegget nyttig ♥

- Sara


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #øyenskygge #palett #urbandecay #w7 #naked2 #test #vurdering

Sommerferie!

 • 20.06.2015 kl. 14:27

Hei til lørdag, og hei til sommerferie! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme hos mamma, for nå har sommerferien endelig begynt! I hele to uker skal jeg bare slappe av og kose meg i landlige omgivelser, før jeg skal tilbake å jobbe på hotellet, men det snakker vi ikke mer om nå! Nå skal nemlig tiden nytes til det fulle! I dag skal Matias og jeg til Hønefoss med moren hans for å spise middag. Vi har ikke sett henne på evigheter så det skal bli veldig koselig! Ellers har jeg bare tatt det rolig i dag, har kost meg med litt bær og inspirasjonspåfyll på We heart it. En helt ok start på ferien!

Mer av dette i sommer, takk! 

Men nå får jeg komme meg ut av koseklærne og gjøre meg klar til en bytur. Håper dere får en strålende lørdag, også håper jeg dere er litt mer heldige med været enn vi er her. Det startet bra med sol i dag, men nå er det bare overskyet! Vi får krysse fingrene for en bedring i morgen ♥

Har du fått ferie enda?

- Sara 


#sommer #sommer2015 #sommerferie #ferie #fri #hverdag #avslapping #bær #moreller #kaffe #mac #kos 

Summer countdown

 • 18.06.2015 kl. 15:27

Sponset produkt

Yey, da var det tid for en ny runde med månedens Glossybox! De i Glossybox er alltid veldig flinke til å fylle eskene med produkter som passer sesongen man er i, og hva er vel mer passende nå enn en eske med sommertema. Eller nedtelling til sommeren, denne esken kom nemlig i starten av juni. Så hvis du er nysgjerrig på hva som var innholdet i denne esken, eller kanskje du vurderer å bli abonnent selv anbefaler jeg deg å lese videre. 

Disse produktene hadde kledd en blomstereng eller en sandstrand bedre enn betonggulvet på balkongen min, men når været ikke spiller på lag blir det sånn. Hvis man myser ser det jo nesten litt ut som sand? Hehe.

Det jeg liker så godt med denne esken er at tre av produktene er i reisestørrelse, perfekt å ha med seg i kofferten på årets sommerferie! Det første produktet er en shower gel fra Sanex. Sanex er perfekt for de med sensitiv hud, men egner seg selvfølgelig for andre også. Hawaiian Tropic har jeg jo blogget om flere ganger, så de produktene vet dere jo at jeg liker. Så gleden var stor da jeg så det lå solbeskyttelse fra de i reisestørrelse i esken! Det siste produktet er noe alle burde ha i hus i sommer, nemlig en tube med aloe vera. Den kan brukes på solbrent hud eller hvis du er uheldig og får insektstikk. 

Her kommer tidenes morsomste produkt! Dette mine damer og herrer er en anti-sellulittkrem. Jeg har null tro på at slike produkter fungerer, men synes det er rasende festlig at de finnes. Men om den kanskje ikke er så effektiv mot sellulitter så er det uansett en god fuktighetskrem, som lukter godt og trekker raskt inn i huden. 

Det siste produktet i denne esken en glansgivende hårvokst fra Make Up Store. Den kan brukes i tuppene for å gi nytt liv til slitte tupper, samtidig som den mykgjør håret uten å tynge slik mange vokser gjør. Jeg skal faktisk prøve den på for første gang i dag, jeg skal nemlig på sommeravslutning med jobben. Håper den innfrir forhåpningene ♥

Husk at hvis du selv ønsker å bli abonnent koster det 179,- i måneden og du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være abonnent. Les gjerne mer på hjemmesiden deres.

Hva synes om innholdet?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #beauty #solbeskyttelse #hawaiiantropic #makeupstore #hverdagsluksus #sanex #kueshi #aloevera #velvære #reisestørrelse #sommer 

It's time to celebrate!

 • 17.06.2015 kl. 22:48

Hei og god lillelørdag! Har dere hatt en fin dag? Vet dere forresten hvilken dag det er i dag, annet enn onsdag? Det er faktisk bloggens 2 årsdag! Det er like utrolig i år som det var på ettårsdagen i fjor! Noen av dere vet sikkert at bloggen ble startet sammen med Marthe? Innleggene hun skrev ligger fortsatt i en egen kategori så sjekk de gjerne ut. Men nå har jeg drevet denne bloggen alene i over 1,5 år og så langt elsker jeg det. Jeg har ikke vært den beste bloggeren i det siste, men nå håper jeg på at ting skal gå seg litt mer til. Jeg har et par ukers ferie foran meg og da skal bloggen virkelig prioriteres! Men for å ikke prate meg helt bort tenkte jeg å heller dele noen bilder med dere. Det blir ingen feiring år, som det var i fjor, men et bildedryss skal jeg klare å snekre sammen! 

Jeg synes det passer godt å åpne innlegget med bildet fra feiringen i fjor, hvor jeg klinket til med ballonger, lys og bakst. 

I løpet av disse to årene har dere fått være med på mye forskjellig, alt fra ferieturer til familiesammenkomster og fester. Over ser dere bilder fra to familiebursdager, det første er min feiring i fjor og det andre er onkels feiring i år. 

Dere har også vært med på fester og hyggelig sammenkomster med venner. Første bildet er fra nyttårsaften 2013 og nummer to er fra en fin dag jeg hadde med Anna og Vilde i fjor. 

Dere har også fått servert mange oppskrifter her på bloggen, alt fra søtsaker, til middag og sunnere godbiter. 

Dere har fått vært med på små og store begivenheter som har skjedd, bildet øverst til høyre er fra Selena Gomez-konserten jeg var på, neste er fra syverksted med Jenny Skavlan. Bilde nummer tre er fra da Linnéa Myhre var på bokfestivalen i fjor og det siste bildet er fra da Mary-Kate og Ashley var i Norge for å lansere kolleksjonen sin i samarbeid med Bik Bok. 

Dere har vært med meg i kofferten når jeg har vært ute å reist. To ganger til London, den ene gangen med besøk hos beste Anna i Sheffield først. Og sommerferien i fjor som gikk til Finland og Mummidalen. 

Og nå til slutt har dere fått være med på flytting, det har ikke vært så mange bilder fra prosessen, men det kommer. Bilder av den ferdige leiligheten kommer selvfølgelig også etter hvert!

Og med det vil jeg bare si tusen takk til dere som er innom bloggen min! Både til de som er innom ofte og legger igjen fine kommentarer, men også til de som er innom av og til. Håper dere vil følge bloggen i lang tid fremover ♥

- Sara 


#blogg #blogger #bursdag #feiring #jubileum #fødselsdag 

Oppskirft: Chiapudding med jordbær og banan

 • 16.06.2015 kl. 17:53

Det føles som en evighet siden oppskriftskategorien ble oppdatert her på bloggen, så nå synes jeg jammen meg det var på tide. Chiapudding står på menyen i dag, og oppskriften er ganske lik en jeg har delt før, men gode oppskrifter kan jo ikke deles for ofte? Nytt denne gangen er at den har to lag, jeg valgte nemlig å toppe puddingen med en tykk smoothie av jordbær og banan. Naam, håper dere liker oppskriften!

Ingredienser: 1,5 ss chiafrø // ca. 1 dl mandelmelk (du kan bruke annen melk også) // Noen frosne jordbær // 1 banan //

Bland chiafrøene og mandelmelken i et glass og sett det kjølig et par timer. Jeg lot min stå over natten slik at jeg kunne nyte en kjapp og god frokost dagen etter. Når blandingen har blitt til pudding-konsistens blender du bananaen og noen frosne jordbær til en tykk smoothie. Legg dette som lag nummer to over chiapuddingen og topp gjerne med jordbær, bananskiver eller kanskje litt müsli?

Da håper jeg denne fristet, jeg er i hvert fall veldig fan av frokoster man kan gjøre klart dagen før. Jeg er et stort b-menneske så hvis jeg kan spare 5 minutter på frokosten og sove isteden gjør jeg det. Haha! Uansett om du er A- eller B-menneske håper jeg du har lyst til å prøve ut oppskriften. Chiafrøene kjøper jeg på iHerb, der er det mye billigere enn i norske helsekostbutikker! 

Er du glad i chiapudding?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #frokost #lunsj #mellommåltid #chia #chiafrø #chiapudding #sunt #smoothie #jordbær #banan #blogg 

Antrekk: 70s dress

 • 16.06.2015 kl. 00:11

God kveld! Det ble litt sent innlegg fra min side i dag, for etter jeg kom hjem fra jobb fløy bare timene fra meg. Handling, matlaging, antrekksbilder og klargjøring av innlegg for morgendagen tar fort en god stund. Men nå er jeg klar!

For en god stund siden var jeg hos bestemor og hjalp til med å rydde i kjelleren hennes, og der skjulte det seg mange godbiter. Jeg har blant annet spart på litt kopper og kar som jeg enn så lenge oppbevarer hos henne. Men noe jeg bare måtte ha med meg hjem var en kjole. Kjolen er fra 70-tallet og hun har selv brukt den. Jeg synes den var dødskul, men likte ikke de flagrete ermene. Så da var det frem med nål og tråd og få bort de. Belte som fulgte med synes jeg heller ikke var noe fint så det ble heller til hårpynt. Resultatet ser dere under.

Et lite underveisbilde. 

Og slik ser den ut på ♥

(adlink) Med disse kule skoene fra Michael Kors/Zalando.no er antrekket perfekt i mine øyne!

Jeg synes kjolen er superfin, og er sikker på at den kommer til å bli brukt masse i sommer! Jeg har aldri funnet "den perfekte" maxi-kjolen i butikkene tidligere, men lite visste jeg om at den hang i skapet til bestemor! Men nå får jeg klappe igjen Macen og komme meg i seng, jeg skal opp tidlig på jobb i morgen! Ønsk meg lykke til, jeg tror jeg trenger det.

Hva synes du om kjolen?

- Sara 


 #mote #fashion #klær #kjole #70s #arvet #syom #redesign #sommer #sommerlig #maxidress #michaelkors #zalando

Hva skal du bli når du blir stor a?

 • 14.06.2015 kl. 21:00

Det spørsmålet regner jeg med at de fleste har hørt gjentatte ganger i løpet av oppveksten. Og etter som alderen økte ble seriøsiteten i spørsmålet stadig større. På barneskolen var det kun for gøy de voksne spurte, og svaret var kanskje poppstjerne eller kjendis. For min del var det skuespiller eller frisør. På ungdomsskolen slo jeg derimot fra meg skuespillerdrømmen og jeg hadde mer enn nok med å ordne mitt eget hår. Jeg hadde ikke peiling på hva jeg ville, det enste jeg visste at jeg likte var å lage film. Så jeg svarte alltid noe innen film dersom spørsmålet dukket opp. Heldigvis var det fortsatt innafor å ikke helt vite, man hadde jo hele videregående foran seg.

På videregående valgte jeg naturlig nok studiespesialiserende, linjen for de som ikke vet hva de vil bli, men som vil ha alle dører åpne. Valgfagene jeg tok var mediefag, markedsføring og andre ting i samme gate. Jeg fant fort ut at jeg elsker å drive med mediefag, og at markedsføring også var en av favorittene. Men akkurat hva jeg skulle jobbe med resten av livet hadde jeg fortsatt ikke noe godt svar på. Spørsmålet ble stilt om igjen og når det nærmet seg tredjeklasse begynte jeg å bli stresset. Jeg fant ut at et jobbår helt sikkert ville løse alt, og da slapp jeg i hvert fall unna å svare en liten stund til.

Dette året gikk selvfølgelig mye fortere enn jeg forventet og det var igjen tid for å finne ut av hva det skulle bli av meg. Jeg var jo så glad i mediefag på videregående så jeg søkte medier og kommunikasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Der kom jeg ikke inn, men jeg kom inn på et tilsvarende årsstudium på Bjørknes Høyskole, med mulighet for innpass på HiOA i 2.klasse. Endelig, jeg har staket ut en kurs og nå var det bare å bruke de tre neste årene på å finne ut akkurat hva jeg ville bli innen medier og kommunikasjon. Første året gikk og jeg fikk innpass på Høgskolen, vi som ble flyttet over fikk ingen mulighet til å velge valgfag da det allerede var fullt på det ene faget. Dokumentarfilm ble derfor valgt for meg. Det var egentlig helt greit, jeg hadde valgt det samme selv, jeg hadde jo lyst til å bli noe innen film?

Etter en liten stund på Høgskolen skjønte jeg fort at jeg lå langt bak flere av de i klassen som hadde jobbet mye med film i første klasse og som hadde gått fotostudier tidligere. Var det kanskje ikke film jeg skulle jobbe med likevel? Kanskje jeg skulle holde meg bak dataskjermen og bli klipper? Jeg har jo alltid likt den delen av filmjobbing veldig godt.

Semesteret hvor vi skulle ha praksis nærmet seg og jeg ante ikke hvor jeg skulle søke. Skulle jeg prøve meg på TV2, NRK, eller skulle jeg gå for noe helt annet? Tanken om at praksisen burde være relevant for hva jeg vil jobbe med i fremtiden svirret selvfølgelig i hodet mitt. Jeg begynte å bli skikkelig desperat da jeg plutselig så Polhem PR etterlyste praktikanter. Jeg husket tilbake til markedsføringstimene på videregående som jeg likte så godt. Kanskje jeg skulle prøve meg på PR? Ikke visste jeg om jeg i det hele tatt var kvalifisert nok, men jeg søkte, og fikk plassen.

Tiden hos Polhem var helt fantastisk, og PR er absolutt noe jeg kan se for meg å jobbe med. Men hvordan komme seg dit? PR-bransjen bygger i stor grad på kontakter og erfaring, jeg har ikke så mye av noen av de to. Burde jeg gå mer skole, burde jeg søke flere praktikantjobber?

En ting er i hvert fall helt sikkert, jeg skal ikke bli noe innen film. Men hva skal jeg bli når jeg bli stor? Sannheten er at jeg fortsatt ikke har noe godt og riktig svar å gi, og det stresser meg.  

Noen fler som ikke helt har svaret?

- Sara 


#skole #utdanning #jobb #arbeidsliv #studier #praksis #fremtid #side2 #bloggklubben #nettavisen

Anbefaling: Swiss Whitening

 • 14.06.2015 kl. 16:12

Innlegg i samarbeid med Swiss Clinic og bloggklubben

I et par ukers tid nå har jeg testet ut tannblekingssettet til Swiss Clinic. Swiss Whitening er en skånsom hjemmebleking som gir resultater etter 3-7 dager, og prisen er bare en brøkdel av hva du må betale hos en tannlege. Pakken holder til ca. 18 behandlinger (på over- og underkjeve), men hvor mange du føler du trenger avgjør du helt selv. Jeg har som sagt brukt den i to uker og sier meg fornøyd med det. Resten kommer jeg til å oppbevare slik at jeg kan ta en uke senere om jeg føler behov for det, men resultatet skal faktisk holde opp til 3-4 år etter fullført behandling, så vi får se om det blir nødvendig! 

Nå tenkte jeg å fortelle litt om hvordan du bruker dette settet trinn for trinn, hvordan jeg føler produktet har funger, og vise før- og etterbilde. Så da håper jeg dere blir litt klokere på hjemmebleking etter dette innlegget!

I dette settet finner du

 • Tre munnskinner som du former etter egen kjeve
 • 10 ml blekingsgelé  
 • En boks til oppbevaring av skinnene 

Selv om 10 ml høres lite ut vil dere merke at man bruker overraskende lite blekingsgelé på en behandling og jeg tror faktisk min tube holder til mer enn 18 behandlinger. 

Før du starter blekingen må du forme munnskinnene som følger med, og dette trenger du selvfølgelig bare gjøre en gang! Varm opp vann i en kjele og dypp skinnene forsiktig nedi. Ikke hold de for lenge i det varme vannet for da vil de smelte sammen og ikke kunne brukes (jeg gjorde det med den første). Mens den enda er varm putter du de i munnen og biter litt forsiktig til slik at de former seg etter tennene. Gjenta prosessen til skinnene sitter perfekt. Avslutt med å dyppe de i iskaldt vann slik at formen sitter. Klipp så av plastikkflippene og du er klar til å starte første behandling!

Før hver behandling er det viktig at du pusser tennene dine! 

Ta en liten stripe med blekingsgelé langs skinnen og sett den på tennene. 

La behandlingen virke i 30-60 minutter. Mens du har på skinnene kan du egentlig gjøre akkurat det du vil, se på TV, blogge, lese til prøve eller hva du måtte ønske. De er ikke veien på noen måte, men snakking er naturlig nok ikke så lett! Hehe

Her ser dere før- og etterbilde, og som dere sikkert ser har tennene blitt merkbart hvitere. Det er først når man tar slike før- og etterbilder man ser hvor misfargede tenner man egentlig hadde! 

Jeg anbefaler jo aldri ting jeg ikke selv liker eller synes fungerer, men det er så gøy når man har så tydelige resultater å vise frem. Bildene snakker for seg, tennene er hvitere og jeg er superfornøyd! Det har ikke vært noe pes i det hele tatt, jeg så for meg at det kom til å bli litt masete å skulle gå med disse skinnene én time hver dag i to uker, men man merker knapt at de er der. I startet merket jeg litt økt spyttproduksjon mens skinnene var på, men det synes jeg gikk mer og mer over. 

Hvis du også har lyst til å prøve Siwss Whitening kan det kjøpes her, du finner også mer informasjon om blekingen og de andre produktene Swiss Clinic fører. Prisen på settet er 680,- og da får du alt som er nevnt i innlegget. Hvis det er noe du lurer på er det selvfølgelig bare å spørre i kommentarfeltet!

Har du prøvd Swiss Whitening før?

- Sara 


#tannbleking #bleking #hjemmebleking #swiss #swissclinic #swisswhitening #tenner #tann #hvitetenner 

New in: Ebay

 • 13.06.2015 kl. 23:57

Hei igjen og god kveld! Har lørdagen behandlet dere bra? Selv om jeg sov lenge i dag endte jeg opp med å klare å sovne igjen midt på dagen i dag! Haha, nå har i hvert fall all den tapte søvnen blitt tatt igjen. Det har med andre ord ikke vært den mest spennende lørdagen, så jeg tenkte heller å vise dere mine siste innkjøp fra Ebay. Det er en liten stund siden jeg klikket dette hjem, men da jeg nevnte at jeg bestilte dette lovte jeg et par av dere å vise frem hva jeg endte opp med. Så her kommer mine nyeste Ebay-innkjøp! 

Jeg eier ikke veldig mange klokker, og har heller aldri vært noe særlig fan av å ha klokke på armen. Men i det siste har jeg fått mer og mer lyst på noen basic klokker man kan bruke som tilbehør. Og jeg synes denne her var et godt sted å begynne. Den var ganske billig, men selgeren har ikke lenger annonsen ute så jeg har dessverre ingen link. 

Det ble også litt negleting ved siste handletur. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut neglestempel så jeg kjøpte tre forskjellige plater og en stempelpute. Stempelputen kostet 6 kroner, den lille stempelplaten kostet 6 kroner og de store kostet 12 kroner per. Jeg kjøpte også med en pakke med lofrie pads jeg kan bruke mens jeg holder på meg gelish. Man trenger å rense neglen før man starter prosessen og da er det best å ha pads som ikke loer. En pakke på 200 pads kostet ikke mer enn 12 kroner, noe som er helt latterlig billig sammenlignet med butikker i Norge!

Et par pakker med flash tattoos måtte jeg selvfølgelig også kjøpe med, og de kostet 6 kroner per ark. Gleder meg til å bruke de på sommerbrun hud!

Hele bestillingen kom vel på under 100 kroner, hvis jeg ikke husker helt feil. Det kan jeg like! Stemplene har jeg så vidt fått testet ut og det blir veldig kult på. Kjekt med stempel for oss som ikke er så stødig på hånda, men ønsker å legge negledesign på seg selv. Jeg kommer helt sikkert tilbake med et innlegg senere som viser resultatet! Tatoveringene har jeg ikke brukt enda, de vil jeg heller spare til festlige anledninger i sommer. Jeg er uansett veldig fornøyd, Ebay har mye bra til en billig penge, det eneste minuset er jo at det kan ta ganske lang tid å få varene. 

Men nå skal jeg runde av her, jeg tenkte å se litt på TV-serier før jeg catcher opp på litt blogg-lesing. Bloglovin er stappfull av innlegg jeg ikke har fått lest så jeg har mye å se frem til! Håper dere får en god natt ♥

Bruker du å handle på Ebay?

- Sara 


#shopping #innkjøp #netthandel #ebay #newin #flashtattoos #klokke #neglestempel #buys 

Jeg er ferdig!

 • 13.06.2015 kl. 15:23

God lørdag! Jeg holdt nesten på å skrive god morgen, for det er faktisk ikke så lenge siden jeg sto opp. Hvor deilig er ikke det? Jeg overlevde forresten muntlig høring, alle oppgavene er godkjente og jeg har endelig en bachelorgrad i lomma. Nå gjenstår bare to skift på hotellet før jeg kan ta en velfortjent ferie. Ferien blir ikke så lang i år, men jeg skal virkelig nyte dagene til det fulle! Nå ville jeg egentlig bare titte innom for å ønske dere en strålende fin lørdag, det er så lenge siden sist jeg fikk skravlet litt med dere! Jeg kommer tilbake med et ordentlig innlegg senere i dag, og så vil det for håpentligvis bli lite bloggfrie dager fremover. Jeg gleder meg! 

Nå må jeg bare få kommet meg til en Jernia-butikk for å kjøpe lås til boden vår. Hele låsen som sitter på boden er ødelagt, og nå begynner vi å bli lei av å ha det som skal i boden rundt om kring i leiligheten. Kanskje vi blir helt ferdige i løpet av helga! Det hadde jo vært helt strålende ♥

Dere får ha en fin lørdag så lenge!

- Sara 


#hverdag #studier #student #skole #utdanning #bachelor 

Shoe mania!

 • 08.06.2015 kl. 22:37

Innlegg i samarbeid med Rabble

God kveld fine folk! Jeg er egentlig på jobb nå, men klarte å lure til meg noen minutter med jobbing i matpausen slik at jeg skulle få ferdig innlegget. Nå er det kanskje på tide å oppdatere skogarderoben med noen lekre sandaler eller kanskje noen praktiske sneakers? Jeg har i hvert fall plukket ut noen av mine favoritter på Zalando og tenkte samtidig å tipse dere om en rabattkode hos Rabble hvor du får 100,- i rabatt på orderen din. Håper du finner noe du liker!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER 

Jeg kunne godt tenkt meg å hatt alle disse skoene i min garderobe da hadde det i hvert fall ikke vært noe problem å mixe og matche i sommer! Men det blir kanskje litt i overkant?

Fant du noen sko du likte?

- Sara 


#mote #fashion #sko #zalando #rabble #rabattkode #rabatt #tilbud

Antrekk: striped dress

 • 07.06.2015 kl. 19:02

Inneholder adlinks

God søndagskveld! Håper dere har hatt en fin søndag? Jeg har kost meg i godt selskap med Tonje og søsteren hennes i flere timer i dag. De var i byen for å feire søsterens bursdag og heldigvis ville de møte meg en tur også. Det er alltid like koselig å møte henne, og praten gikk i ett sett. Vi har alltid så mye å ta igjen de gangene vi møtes, så nå er vi oppdatert på hverandres liv igjen. I like it! Jeg vil ikke være den som alltid har med meg et stort speilreflekskamera når jeg møter venninner, så isteden for å vise bilder fra i dag tenkte jeg kanskje dere heller ville se gårsdagens antrekk? Det går gjenre litt tid mellom hver gang kategorien mote får påfyll av antrekkene mine, så jeg håper dette faller i smak ♥

Kjole Mint & Berry - Zalando.no  // Veske Mint & Berry - Zalando.no // Sandaler Nelly  

Er det ikke deilig at man endelig kan driste seg til å gå med bare legger? Varmen er ikke helt der den skal være synes jeg, men nå begynner det virkelig å ligne mer og mer på sommer. Så ja takk til mer sol og mer bare legger! 

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #mote #outfit #fashion #ootd #dagens #dagensantrekk #zalando #mintandberry #nelly #sandaler #birkenstock #kjole #sommer #klær

May favorites

 • 06.06.2015 kl. 19:12

Da er vi allerede godt inne i den første sommermåneden og det er på tide å oppsummere noen av mine favoritter for mai. Det begynner å bli et par måneder siden jeg hadde et sånt innlegg så nå synes jeg det på tide. Dere har sikkert også enkelte produkter som dere bruker ekstra mye en måned og for min del er det disse seks tingene som har vært gjengangere. Kanskje vi har noen av de til felles? ♥

Selv om jeg drikker mest te på vinterstid har det ikke akkurat vært en veldig varm maimåned, så da har det gått noen kopper av denne teen fra Kusmi Tea. Dette er en grønn detox-te med et hint av grapefrukt. Supergod!

Neglebåndsolje er så undervurdert! Neglebåndene trenger mer fuktighet enn den en vanlig håndkrem kan gi og jeg merker at jeg får mye mindre hudfliker rundt neglene de periodene jeg er flink til å bruke olje. Denne her bruker jeg hver gang jeg tar på gelish, men jeg har også begynt å bruke den ellers også og det hjelper faktisk!

Det har vært mye å gjøre i det siste og det har ikke alltid blitt så mye søvn som jeg skulle ønske, så da har denne concealeren med highlight-effekt vært en lifesaver! Den reduserer mørkeringer under øynene og man føler seg automatisk mer våken. 

Denne her tror jeg faktisk var en av favorittene jeg hadde med for et par måneder siden også, men den måtte bare med igjen. Når man holder på å flytte kan det fort skje at man burde ha vasket håret, men så har man glemt å holde av et håndkle under pakking. Da er denne tørrshampoen kjekk å ha som en nødløsning.

Beautyblenderen har jeg brukt fast i et par måneder nå og den har virkelig overrasket meg. Jeg har aldri vært noe fan av å påføre foundation med svamp, men denne her er helt genial. Jeg bruker å fukte min først, da utvider den seg og produktet smelter utrolig bra inn i huden. 

Den siste favoritten jeg vil trekke frem er tannblekingen fra Swiss. Jeg har holdt på å teste den en liten stund nå og ser godt forskjell på tennene mine. Jeg kommer med et litt mer utfyllende innlegg med en vurdering av produktet og før/etterbilder i morgen eller på mandag! 

Det var de tingene som har utpekt seg i måneden som har gått, neste måned vil det sikkert bli andre ting.

Nå skulle jeg egentlig vært på HM loves music, men jeg har ikke kommet så langt. Jeg var ute å spiste og så på opera sammen med Matias og onkel i sta, og etter det kom jeg liksom ikke skikkelig i gang. Jeg tror nok derfor at det isteden blir en rolig kveld hjemme. Jeg trenger egentlig det, så det var like greit. Håper dere får en strålende kveld ♥

Har vi noen av de samme favorittene?

- Sara 


#favoritter #favorites #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #velvære #beautyblender #batiste #loreal #kusmitea #swiss  

Hageparty!

 • 04.06.2015 kl. 19:51

Inneholder annonselenker

Endelig i dag var det skikkelig varmt ute! Da jeg dro hjem fra jobb i dag var jakken for første gang på lenge for varm til å ha på seg. Deilig! Det har ikke vært mye som minner om sommer så langt i juni, men forhåpentligvis vil vi får mange varme dager fremover. I den anledning har jeg satt sammen en liten kollasj med ting du kan buke for å lage et lite hageparty. Alle tingene er hentet fra hjemmesiden til Lagerhaus (butikken som nettopp åpnet på Strømmen Storsenter). Jeg synes de har så mye fint inne nå som passer perfekt til temaet hagefest, håper du også finner noe du liker!

Drikkebeholder med kran // 6pk drikkeflasker // Pappbegre med sløyfer // Bakedekorasjon // Kakefat // Piknikkurv // Muffinsformer // Lyslenke // Duftlys // Papirsugerør

Da håper jeg at dere i hvert fall er litt inspirert til å be venninnegjengen over på en liten utendørs hyggestund. Enten man går all in og dekker opp fint langbord eller bare legger et teppet på plenen og kjører piknik er det alltid koselig å være utendørs. Man må jo passe på å få med seg så mange dager ute som mulig, plutselig er høsten her før man rekker å blunke!

Fikk du lyst til å ta invitere til hageparty?

- Sara


#hage #hageparty #sommerparty #sommerfest #sommer #inspo #inspirasjon #utendørs #sol #piknik #kos #venner #venninner 

En etterlengtet venninne-dag

 • 03.06.2015 kl. 21:21

God kveld! Hvordan har lillelørdagen behandlet dere? Jeg har hatt min første fridag på evigheter og den har jeg tilbragt med Vilde. Vi har ikke sett hverandre på det jeg kan huske, begge to har vært så opptatt med bachelor og sånt så det har ikke blitt tid til å møtes. Men i dag tok vi den helt ut med lunsj på Aker Brygge, frosen yoghurt, byvandring og en liten "tour" i den nye leiligheten vår. Det ser jo fortsatt ganske bombet ut her, men det er jo hyggelig å vise frem vårt lille krypinn. Dagen har i hvert fall vært superkoselig og det var veldig deilig å bare slappe av og kose seg en hel dag. Her kommer noen bilder fra dagen ♥

Vi tok lunsjen på Friday's hvor Vilde endte opp med burger og jeg biff. Biff til lunsj er jo superluksus, men de hadde lunsjtilbud der så den kostet bare 149,- hurra for det! 

Fina ♥ 

Aker Brygge er så fint på denne tiden av året!

Etter en topp dag sitter jeg nå å steller neglene mine litt. De har virkelig ikke blitt prioritert den siste tiden så de trengte sårt litt pleie! Gammel gelish er fjernet, neglebåndene er klippet og straks skal jeg legge på en dus rosafarge igjen. Jeg har også planer om å få orden på klærne mine i kveld, nå står nemlig alt i forskjellige søppelsekker og det er så frustrerende å skulle finne klær når de er pakket ned på den måte. Litt flink må jeg jo være i dag også! 

Håper dere får en fin kveld videre ♥

- Sara 


#venner #venninne #oslo #kos #koselig #fridays #burger #mat #akerbrygge 

Snapchat lately!

 • 02.06.2015 kl. 23:27

God kveld! Endelig har vi fått nett i leiligheten, og selv om vi er langt i fra ferdig utpakket lover jeg mye bedre oppdateringer fremover. Jeg har virkelig savnet å blogge og er veldig motivert til å jobbe masse med bloggen fremover. Jeg trenger desperat en ny header så det skal jeg prøve å få på plass snarest, i tillegg har jeg masse ideer til innhold som jeg håper dere også vil like. Så alt ligger til rette for en fin bloggsommer! Jeg må også få si tusen takk for at dere har vært så tålmodige den siste tiden, det har vært en del folk innom og dere legger igjen hyggelige kommentarer. Så tusen takk for det, da blir i hvert fall motivasjonen for å starte opp igjen stor ♥ 

 

17. mai-helgen ble dessverre ikke brukt til så mye feiring, men masse bachelorjobbing. Vi satt til og med noen timer på kvelden på 17. mai for å bli ferdig. Men vi kom i mål og på siste bildet her hadde jeg akkurat levert inn oppgaven, med null timers søvn bak meg natten før. Jeg dro rett hjem for å sove, ingen feiring her i gården!

Jeg har fortsatt vært hos Polhem en gang i uken, og når de holder events blir det ofte litt godsaker igjen til oss. Denne bringebær-cupcaken var sinnsykt god, så det må jeg prøve å lage en dag! Vi har også nylig hatt ett utrolig morsomt kurs på jobb, hvor vi kom til bordet dere ser til høyre. Det ble med andre ord ikke et tørt kurs med bare foredrag! 

Til slutt har jeg et par bilder til fra kurset, vi fikk servert masse god mat og morsomme oppgaver. Bildet i midten er av klipp og lim-oppgaven vår, hvor vi skulle lage en kollasj om oss selv. Helt til slutt er kaken jeg fikk fra den supersnille sjefen min! Det var mildt sagt mye å gjøre på jobb i går, og selv om vi var tre stykker i resepsjonen var det neste for lite. Jeg har ikke tall på hvor mange rom jeg måtte opp på for å hjelpe til med diverse problemer. Etter slike dager er det veldig koselig å få en sånn oppmerksomhet ♥

Det var en liten oppdatering av de siste dagene gjennom snapchat. Vi har også brukt mye tid på pakking og flytting, men det er ikke så veldig spennende å dokumentere, så det har blitt litt lite snaps fra akkurat det. Men jeg viser selvfølgelig frem bilder når ting kommer i orden! 

Hva har du drevet med i det siste?

- Sara 


#hverdag #blogg #snapchat #sosiale medier #blogger 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no