hits

Videoblogg: produkter jeg har brukt opp

 • 31.05.2017 kl. 17:14

Hei! Håper dere har en fin dag? Jeg tenkte det var på tide med en ny video nå, det begynner jo å bli noen uker siden sist. Denne videoen ble riktig nok spilt inn for en god stund siden, men jeg har ikke hatt tid til å redigere den før nå. Håper dere liker videoen ♥

Har du prøvd noen av disse produktene?

- Sara


#video #videoblogg #empties #produkter #skjønnhet #beauty #hudpleie 

Tips: Nivea after shave balm som primer

 • 30.05.2017 kl. 20:31

Produktet er sponset

God kveld! Så var det ny uke, nye muligheter og alt det der. Det føles i hvert fall litt sånn for min del, til tross for at jeg ikke fikk blogget i går. Nå er nemlig nettet endelig tilbake i leiligheten og jeg slipper å stresse med å få ut innlegg. Jeg jobber riktig nok natt store deler av denne uka, men jeg skal nok klare å komme opp med noen innlegg uansett. Jeg har i hvert fall en plan.

I dag tenkte jeg å tipse dere om noe jeg mener er helt genialt, og som en del av dere sikkert har hørt om før, Nivea after shave balm som primer. Og ja, når jeg skriver after shave balm, så mener jeg det produktet menn bruker etter de har barbert seg. Niveas after shave balm virker beroligende på huden, og er beriket med kamomille, E-vitamin og B5. Den skal motvirke hudirritasjon og lindre tørr hud etter barbering. Hvem som først tenkte på å bruke denne som primer er jeg ikke sikker på, men jeg mener å huske at NikkiTutorials på Youtube sa hun ikke hadde med seg fuktighetskrem til kjæresten, og endte opp med å bruke hans after shave balm. Resultatet ble en hydrert hud og en sminke som satt godt hele dagen. Så det er mulig at trenden starter der. Produktet har i hvert fall blitt rost opp i skyene av makeupartister og sminkeinteresserte verden over, og da må jeg jo bare teste ut selv også!

Jeg påfører den som en vanlig fuktighetskrem før jeg legger sminken. After shave balmen trekker raskt inn, og den føles veldig lett på huden. Så sminker jeg meg bare som vanlig. Den første merkbare forskjellen synes jeg var at det føltes ikke ut som at jeg hadde på sminke. Det virket nesten som at huden pustet bedre, hvis det gir mening? Så etter å ha brukt den noen ganger merke jeg også at sminken ser bedre ut lengre. Spesielt godt merket jeg dette da jeg hadde nattevakter forrige uke, som varer i 9 timer. Sminken så fortsatt akseptabel ut, og det uten at jeg hadde touchet opp noe. 

Balmen er ganske tynn i konsistensen og du trenger faktisk veldig lite produkt for å dekke hele ansiktet. Og hvis noen av dere sitter å lurer på hvordan denne lukter, ja det lukter litt mann. Jeg synes den lukta er ganske god, men hvis du ikke liker det forsvinner den uansett veldig fort. 

Det beste med denne "primeren" er at den ikke koster mer enn rundt 80 kroner for en ganske stor beholder. Til sammenligning med vanlige primere, må du kanskje må doble, eller triple prisen for enda mindre produkt. Hvorfor ikke velge noe som funker, og er billig? Det eneste minuset med denne er kanskje at den tar litt større plass i sminkeveska enn vanlige primere gjør, men litt må vi vel klare å ofre? 

Har dere noen gode skjønnhetshemmeligheter å dele?

- Sara


#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #nivea #primer #tips #inspo

Gleden er på vår side

 • 27.05.2017 kl. 15:52

Hei! I dag har jeg et solid bildedryss fra gårsdagens revypremiere til dere. Sommerrevyen i Hønefoss er en 18 år lang tradisjon, og i år er siste gang den holdes i det fargerike revyteltet. Neste år flytter de inn i nye lokaler på andre siden av bybrua, på stedet som har fått navnet Gledeshuset. Uansett hvor revyen finner sted er jeg sikker på at det blir underholdende, for denne gjengen skuffer aldri! Personlig synes jeg faktisk revyen i år var enda bedre enn i fjor. Det var ikke langt mellom latterkulene og sangprestasjonene var, som vanlig, utrolig bra! Her er noen bilder fra kvelden.

Åpningsnummeret, i ære for det nye Gledeshuset. 

Jarl Goli spiller på g-strengen til Linni Meister.

MDGs Lan Marie Nguyen Berg var tilstede, og viste oss hvordan man kan være gående råner.

Hvis du bor i nærheten av Hønefoss anbefaler jeg dere å ta turen, det er virkelig verdt turen! 

Har du vært på Hønefossrevyen før?

- Sara


#underholdning #revy #hønefoss #sommer #sommerrevy #anbefaling 

Filmtips: I Love You Man

 • 26.05.2017 kl. 17:21

Det er fredag! Det betyr nytt underholdningstips, og denne uka er det filmen I Love You Man jeg vil tipse dere om. Vilde og jeg så den forrige uke og jeg tror begge likte den like godt. Dette er en romantisk komedie som jeg tror vil falle i smak hos de aller fleste :)

Vi møter Peter (Paul Rudd) som akkurat har fridd til kjæresten sin Zooey (Rashida Jones). Hun har mange venninner, som hun selvfølgelig må ringe med en gang for å fortelle den store nyheten. Peter på sin side har ikke egentlig noe særlig med kamerater. Han har broren sin, og flere bekjente, men ingen gode venner. Han starter derfor jakten på en ny venn som kan være forloveren hans i bryllupet. Med hjelp fra sin homofile bror går han på flere "venne-dater", men dette viser seg å være vanskelig måte å få venner på. Peter er nesten klar for å gi opp da han ved en tilfeldighet møter Sydney (Jason Segel). Sydney er egentlig svært forskjellig fra han selv, men de to ender likevel opp med å forme et (litt rart) nært vennskap. Spørsmålet er bare om vennskapet med Sydney tar for stor plass, 

Har du sett denne filmen?

- Sara


#film #tips #underholdning #anbefaling #fredag #humor 

New in: red pumps

 • 25.05.2017 kl. 13:18

Hei! Nå er jeg endelig ferdig med denne nattevaktperioden min, hele 6 skift på rad har det blitt. Så mange nattevakt har jeg aldri jobbet sammenhengende før, så all ære til de som jobber både 7 og 8 vakter! De neste dagene har jeg heldigvis helt fri, og det skal nytes! I morgen skal jeg på premieren til sommerrevyen her i Hønefoss, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg drar sammen med mamma, bestemor, onkel og Matias, så vi blir en liten gjeng! Kos! Men nå ville jeg bare skryte litt av det nyeste tilskuddet til skogarderoben min, et par superfreshe, røde pumps! Jeg vet ikke hvor lenge jeg har siklet på slike sko, og da jeg så Charlotte postet bilde på snapchat av sine nye måtte jeg bare få ut fingeren! 

Skoene er fra Bianco, og kostet ikke mer enn 499,-! Det synes jeg faktisk var en ganske god pris for et par pumps, i tillegg meldte jeg meg inn i kundeklubben deres, og da fikk jeg 20% rabatt. 

Er de ikke fine?

 

Jeg har allerede rukket å bruke de, på selveste nasjonaldagen. Og jeg kjente godt at det var veldig lenge siden sist jeg hadde gått på høye hæler! Jeg var ganske ustødig, og fikk litt vondt i føttene, men det går seg vel til. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med kjøpet mitt, og gleder meg til neste gang de skal tas i bruk :) 

Hva synes du om skoene?

- Sara


#sko #newin #shopping #shoes #mote #fashion #bianco

En oppkvikkende kroppsskrubb

 • 24.05.2017 kl. 17:38

God lillelørdag! I dag skal dere få tipset, eller anbefalingen som egentlig var tenkt til i går. En helt fantastisk kroppsskrubb som gir en herlig følelse av å være på spa, selv hjemme på eget bad. Dette er en økologisk skrubb som blant annet inneholder den eteriske oljen eukalyptus, som hjelper til med å åpne opp lungene og virker beroligende på kroppen. Du får derfor nærmest en badstue følelsen i dusjen, ved påføring. Jeg bruker skrubben i samspill med en skrubbehanske, og sammen utgjør de en perfekt duo i kampen mot døde hudceller. De renser i dybden, setter i gang blod- og lymfesirkulasjonen og etterlater huden silkemyk. 

Skrubben er ulik alt annet jeg har prøvd, den har nemlig ingen korn i seg, men er i glatt konsistens. Skrubben og hansken baserer seg på samme peeling-metode som brukes i Hammam, en årelang tradisjon i marokkanske og tyrkiske bad. Prosessen tar kanskje litt lengre tid, i og med at du må fem med både skrubb og hanske, men dette har blitt min nye hverdagsluksus.

Huden føles så ren og myk etter å ha brukt denne, men det beste er nesten den deilige lukten som sprer seg på badet når jeg bruker den. 

Slik ser hansken ut, den er nesten som en slags vott og kan brukes alene også. Selv foretrekker jeg å bruke de sammen. 

Dette har blitt en favoritt på baderomshyllen min, og derfor ville jeg bare dele den videre med dere. Hansken finner dere her, og skubben her. 

Håper dere får en fin kveld :)

- Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #helse #kroppspleie #egenpleie #skrubb #økologisk 

Feigt og uforståelig

 • 23.05.2017 kl. 20:41

God kveld! Jeg ville egentlig bare innom for å si hei, og for å sende noen varme tanker til de stakkars menneske som ble berørt i Manchester i natt. At det finnes så feige mennesker som angriper uskyldige barn er for meg helt utrolig. Jeg er helt ærlig litt tom for ord, det er dessverre en brutal verden vi lever i. Jeg håper at vi om ikke annet lærer at vi må være flinke til å ta vare på hverandre og huske på at terroristene aldri skal vinne.

Det var egentlig planen å poste et innlegg om kroppsskrubb i dag, men det ble bare litt feil, så det får vi heller ta i morgen.

Ha en fin kveld alle sammen ♥

- Sara

Serietips: 13 reasons why

 • 20.05.2017 kl. 19:20

Hei! Dette innlegget skulle jo ut i går, men vi mistet nettet vårt hjemme. Vi vet ikke helt når vi får det tilbake, så i mellomtiden må jeg prøve å rekke å blogge i pausene på jobb, og når jeg venter på bussen. Perfekt! Neida, jeg jobber natt noen dager nå, og da får jeg alltids litt tid til overs. Denne ukens underholdningstips er en TV-serie dere garantert har hørt om de siste ukene, 13 reasons why. Den 13 episoder lange serien er basert på boken med sammen navn fra 2007, og sesong 1 ligger i sin helhet ute på Netflix. Serien, som tar opp temaer som selvmord og voldtekt har fått en del kritikk i etterkant for nettopp dette. Enkelte mener den til og med glorifiserer selvmord, og eksperter er redde for copy-cat-effekten en slik serie kan gi. Jeg synes derimot dette er serie veldig mange trenger å se. Ikke nødvendigvis fordi den skal forhindre folk i å ta selvmord, men fordi den kan bidra til at vi blir flinkere til å ta vare på hverandre og å se hverandre. Serien byr på en del sterke scener, men jeg anbefaler på det sterkeste å se den!

Kort fortalt handler serien om Hannah Baker (Katherine Langford) som begår selvmord. Hun går på Liberty High School og det er mange hendelser og personer som er medvirkende til valget hun tar. Før hun tar sitt eget liv spiller hun derfor inn 13 kassetter, hver tilegnet én person, hvor hun forteller hvorfor akkurat denne personen har en del av skylden. Kassettene sendes videre fra person til person, slik at alle 13 som er en del av kassettene får vite sannheten. I hvert fall Hannahs sannhet. Vi får se historien gjennom Clay Jensen (Dylan Minnette), en venn av Hannah som hører seg gjennom kassettene.

Jeg har ikke lyst til å fortelle noe særlig mer, men sjekk gjerne ut traileren for serien under. 

Hvis du enda ikke har sett denne serien anbefaler jeg den på det sterkeste! Det er allerede bekreftet at det vil komme en sesong nummer to, så det er bare å vente i spenning. Sesong to vil ta for seg andre perspektiver enn Hannahs og jeg håper vi vil få svar på noen spørsmål som ikke ble besvart i sesong 1. 

Har du sett denne serien?

- Sara


#underholdning #tvserie #serie #tips #netflix 

Outfit: long vintage dress with a hint of red

 • 18.05.2017 kl. 15:35

Hei! Håper dere hadde en fin feiring i går. Det hadde jeg! Matias og jeg tok det veldig rolig på dagen, ingen champagnefrokost og ingen barnetog, bare sløving hjemme. Jeg fikk såvidt kikket litt på russetoget ut av vinduet her hjemme, men ellers tok vi det ganske piano. Utpå dagen var det på tide å få på seg finstasen, så bar det avgårde på besøk til Matias sine besteforeldre. Der fikk vi kaffe og kake, før vi reiste videre på grilling til onkel. Vi hadde det ordentlig koselig i går, med god mat og veldig fine folk ♥ Jeg glemmer som vanlig å knipse noe særlig bilder, men antrekket mitt tenkte jeg dere skulle få se. 

Kjole arvet fra oldemor // Belte fra h&m // Sko fra Bianco // 

Takk til Trygve for veldig god hjelp med posering i går! Hehe, som dere vet er jeg ikke så god på det! Uansett. Jeg håper dere alle hadde en kjempefin 17.mai-feiring, uansett hvordan dere valgte å bruke dagen ♥

Hadde du en fin feiring i går?

- Sara


#17mai #outfit #antrekk #klær #mote #vintage #fashion #nasjonaldag #blogg #blogger

Gratulerer med dagen!

 • 17.05.2017 kl. 20:29

Gratulerer så mye med dagen! Håper dere har hatt en fin feiring :) <\p>

- Sara

Nye studier hos Tone Lise Akademiet

 • 16.05.2017 kl. 17:07

Hei! Nå har det faktisk gått hele 2 år siden jeg var på Tone Lise Akademiet å lærte hvordan jeg skal legge Gelish. Jeg vet ikke om noen av dere har fulgt meg så lenge at dere husker det? Det var et utrolig spennende kurs som jeg har fått god nytte av siden. I tillegg til Gelish-kurs har Tone Lise Akademiet mange forskjellige studier og kurs innen skjønnhet og velvære, og jeg tenkte å fortelle dere litt om denne skolen i dag. Kanskje noen av dere ikke helt vet hva dere ønsker å gjøre til høsten enda, da anbefaler jeg dere å lese videre. 


Fornøyd med gjennomføring av Gelish-kurs. (sponset kurs)

Skolen har eksistert siden 1992, og ble grunnlagt av Tone Lise Forbergskog. Hvert år utdannes omkring 100 negledesignere ved fagskolen. I tillegg utdanner de makeup-artister og holder en rekke andre mindre kurs som hårfjerning, brynsforming osv. Sjekk gjerne ut alle de ulike studiene og kursene i studiekatalogen deres hvis du er nysgjerrig. I år har har de også utvidet tilbudet sitt og du kan nå utdanne deg som vippestylist og fotpleier hos Tone Lise Akademiet. 

Mange ulike kurs og studier - NOKUT godkjenning

Som jeg skrev har de en rekke forskjellige studier og kurs, under ser du et lite utdrag av dem med en kort forklaring på hva du lærer. 

 • Negleteknikker - studiet går over 5 måneder og du lærer alt fra pleie av naturlige negler, til hvordan legge akryl, gele og dekor, til hvordan drifte egen salong. Du får en bred utdanning med mange praktiske øvelser. 
 • Beauty makeup artist - studiet går over 5 måneder og du vil lære om hudpleie, basesminke og styling for å nevne noe. Også på dette studiet har dere mange praktiske øvelser, hvor dere blant annet trener på brudesminke.
 • Spa manikyr
 • Gelish - på dette kurset som går over én dag lærer du litt om hygiene ved neglebehandlinger, hvordan preppe neglene og hvordan legge Gelish. Gelish sitter som en gele, men påføres som en lakk.
 • Akrylnegler - kurset går over 4 dager, og du lærer om neglens anatomi, hygiene og selvfølgelig hvordan legge akryl. Du vil lære både hvordan du støper med form og tipper, samt to-farget, og farget akrylstøp. 
 • Volumvippe-extensions - på dette kurset som går over én dag lærer du det som kalles "Russian" teknikk, hvor det limes 2, 3 eller flere vipper på hver naturlige vipp. Du vil få opplæring i hygiene, sikkerhet og øyesykdommer, og selvfølgelig påsett, påfyll og fjerning av vipper. 
 • Bryn-design - kurset går over 2 dager, og du  lærer å sette extension med en måte som ligner mye den som brukes på vipper. Metoden kan brukes både med og uten brynshår, og varer i 2-4 uker. Du lærer også å designe bryn.
 • Intimvoksing - dette kurset varer en halv dag og du vil få en innføring i hvordan voksbehandle kroppens intime områder. Det vil være både en teoretisk og en praktisk del.
 • Kreativt salg - selvutvikling - med dette todagerskurset lærer du hvordan du bringer frem dine beste sider slik at du når målene du setter deg. Kurset er lagt opp med praktiske øvelser og fokus på enkeltindividet.

Negleutdanningen ble i 2008 godkjent av NOKUT som fagskole, samt godkjent for lån og stipend fra Lånekassen. I 2012 ble beauty makeupartist også NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning. NOKUT er kort fortalt et organ som fører tilsyn med blant annet fagskoleutdanninger for å sikre og bidra til kvaliteten på skolene. 

Vippestylist og fotpleier

De to nye studien vippestylist og fotpleier er foreløpig pilotprosjekt og er derfor fortsatt under godkjenning av NOKUT. Begge studiene er på 5 måneder og første studiestart vil være i august. Prisen for studiene er 59.000, som inkluderer nødvendig studiemateriell. Studiene er selvfinansiert, og støttes ikke av Lånekassen. 

 • Vippestylist - gjennom studietiden får du både teoretisk undervisning, og praksis i studentsalong. Studiet er delt opp i 20 moduler, hvor hver av de vil inneholde teori, teoriprøve og praksis. Noen av modulene er ren praksis i studentsalongen. Dere vil lære om blant annet anatomi, øyesykdommer, hvordan legge klassiske- og volumvipper, vippeløft, brynsdesign med mer. 
 • Fotpleier - også på dette studiet vil du få både teoretisk undervisning, og praksis i studentsalong. Studiet er delt opp på samme måte som vippestylist, med 20 moduler, som igjen inneholder teori, teoriprøve og praksis. Noen av modulene er ren praksis i studentsalongen. Emner dere vil lære om er anatomi, neglesykdommer, minipedikyr, spapedikyr og hårfjerning, for å nevne noe. 

Håper dere ble litt klokere på studiene og kursene de tilbyr på Tone Lise Akademiet. Jeg hadde et veldig fint møte med skolen da jeg tok Gelish-kurs, og anbefaler alle som har en drøm om utdanne seg eller ta kurs innen innenfor skjønnhet og velvære å ta en nærmere titt på hva skolen har å tilby. Bare hopp i det! 

- Sara


#tl #utdanning #skjønnhet #velvære #studier #toneliseakademiet #tlabloggkonkurranse

Oppskrift: Mini-pavlova

 • 14.05.2017 kl. 13:31

God søndag! Har dere noen fine planer for dagen? Jeg skal tilbringe dagen på jobb, men jeg tror det blir en ganske rolig kveld så jeg klager ikke. I dag er siste dagen av min lille 17.mai-weekend, og jeg tenkte å avslutte med et dessert-tips. Pavlova er jo en sikker vinner på kakebordet, men jeg tenkte å inspirere dere med noen mini-pavlovaer. Alt i miniatyr er gøy, er det ikke? 

Ingredienser til 4 små pavlovaer: 1 eggehvite / 50g sukker // Vaniljekrem // Bær

Marengsbunnene lager du ved å piske eggehvite og sukker til det blir stivt. Jeg startet å piske på lav hastighet før jeg setter opp til medium. Ha i litt og litt sukker om gangen. Så bruker du en sprøytepose eller en vanlig blank pose til å sprøyte ut formen. Stek bunnene i 1,5 time på 100 grader, og når tiden er over slår du bare av ovnene med bunnene inni. La det stå helt til ovnen har kjølt seg helt ned, da tørker de skikkelig. 

Vaniljekrem kan du selvfølgelig lage selv, men jeg har gått for ferdigvarianten i dag. Topp med masse deilig bær!

Det eneste som tar tid her er å steke bunnene, alt annet er unnagjort i en fei! Også er jo pavlova såå godt! En skikkelig vårlig kake som blir fargerik med masse bær. Perfekt til våren og 17.mai! Håper likte tipset mitt, og at dere får en fin søndag videre ♥

Skal du bake noe til nasjonaldagen?

- Sara


#nasjonaldag #kake #pavlova #oppskrift #tips #inspo #inspirasjon 

17.mai-popcorn

 • 13.05.2017 kl. 21:24

Hei igjen! Her kommer jeg med tips til snacks du kan servere på 17.mai. Til valentines for et par år siden lagde jeg popcorn inspirert av kjærlighetens dag, så hvorfor ikke lage en 17.mai-variant også? Dette går utrolig fort å lage, også er det jo litt gøy å kunne by på popcorn i flaggets farger til kaffen. Enjoy! 

Du trenger: Popcorn // Hvit sjokolade // Rød og blå konditorfarge

Smelt sjokoladen over vannbad og tilsett konditorfarge, spre sjokoladen utover popcornet og la det stivne. Sett det i kjøleskap for å fremskynde prosessen. 

Med det håper jeg dere får en fin lørdagskveld videre, jeg skal bare slappe av med en episode av Better Call Saul før det blir tidlig kvelden. Det har vært en lang uke, så det skal bli veldig godt å lande i senga i kveld. Vi skrives mer i morgen :) 

- Sara 


#nasjonaldag #oppskrift #snacks #popcorn #tips #inspo #inspirasjon

Borddekking til 17.mai

 • 13.05.2017 kl. 13:06

Jeg rakk aldri innom bloggen igjen i går, selv om jeg gjerne skulle postet dette innlegget. Så dere får dere få to 17.mai-innlegg i dag, det er vel ikke feil det heller? I dag er det borddekking jeg ønsker å inspirere dere med. Jeg skal riktig nok ikke skryte på meg å ha dekket mange bord i mitt liv, men det er så gøy å være litt kreativ og under ser dere resultatet. Dette er en veldig enkel, og rimelig måte å dekke bordet på til 17.mai, perfekt hvis du er på budsjett! Håper dere blir inspirert ♥

Hipp - Hipp - Hurra

Bruk valgfrie tallerkner og glass, mine tallerkener og glass har jeg arvet etter oldemor. Bestikket er fra Nille, og kostet 299,- for fire personer, serviettene er av tøy, men vanlige hvite papirservietter fungerer like bra. Sløyfebåndet får man kjøpt hos Nille, Søstrene Grene osv. for en billig penge. Duken og flagglenken hadde jeg hjemme fra før men begge deler kan skaffes ganske rimelig på for eksempel Nille. 

Brudesløret har jeg kjøpt på Mester Grønn, men det finner dere garantert hos de fleste blomsterbutikker. Jeg tror det kostet 75,- for en pakke. Tanken var egentlig å bruke hvitveis, men den hadde dessverre allerede begynt å visne, så da ble det brudeslør isteden. Bjørkekvistene var helt gratis, plukket ute i det fri. Vasen jeg har brukt er et gammelt norgesglass.

Lysene har mamma kjøpt til meg, så jeg vet ikke helt hva de kostet, men jeg tror de er fra Spar Kjøp. 

Litt 17.mai-bånd gjør seg fint både rundt serveringsflaskene, men også rundt glass med stett. 

Da var bordet klart, og 17.mai kan egentlig bare komme! Jeg synes det var greit å ikke putte for mye på bordet, for man har jo gjerne litt mat stående fremme også. Håper dere likte det, også skrives vi igjen litt seinere i dag ♥

Hva skal du på 17.mai?

- Sara


#mai #nasjonaldagen #borddekking #inspo #inspirasjon #mat 

Filmtips: The Perks of Being a Wallflower

 • 12.05.2017 kl. 11:31

Det er kanskje 17.mai-tema på bloggen denne helga, men det betyr ikke at vi kan droppe ukens underholdningstips! I dag har jeg en skikkelig fin film jeg vil anbefale dere å se, The Perks of Being a Wallflower. Filmen er basert på boken med samme navn, og den ligger ute på Netflix. Denne seiler lett opp på listen over de beste filmene jeg har sett! Håper dere liker den også :)

(L-R) EMMA WATSON, LOGAN LERMAN and EZRA MILLER star in THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER
Ph: John Bramley
© 2011 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.

Filmen er lagt til 1991 og handler om Charlie (Logan Lerman) som starter sitt første år på high school uten en eneste venn. Charlie har hatt det tøft og slitt mye psykisk etter tapet av sin tante og bestevennens selvmord. Han holder seg derfor mest i bakgrunnen, og går for å være en wallflower (veggpryd). Han får likevel raskt god kontakt med Sam (Emma Watson) og hennes stebror Patrick (Ezra Miller), som begge går sitt siste år. Charlie blir en del av vennegjengen deres og opplever for første gang på lenge å tilhøre noen. Charlie som drømmer om å bli forfatter og får motivasjon fra de nye vennene og en engelsklærer som stadig gir han nye oppgaver å jobbe med. Men når vennene hans drar avgårde til college går ting i grus, han får et tilbakefall og vi får vite noe som nok er den egentlige grunnen til hvorfor Charlie har slitt så mye.

Dette er en film som har det meste, en god historie, veldig godt skuespill og utrolig kul dmsoundtrack.

Etter å ha sett filmen fikk jeg lyst til å lese boka også, så når jeg er ferdig med den jeg driver med nå får jeg stikke bort på biblioteket en tur. Håper dere ender opp med å like filmen/boka hvis dere bestemmer dere for å se/lese den. Nå må jeg runde av, for jeg er straks fremme i Oslo, jeg skal møte Synne, som jeg jobbet med før. Vi trenger å catche up, for nå er det virkelig evigheter siden sist! Ha en fin dag dere ♥ 

Har du lest boka eller sett filmen?

- Sara


#film #filmtips #underholdning #tips #anbefaling 

Oppskrift: 17.mai-smoothie

 • 11.05.2017 kl. 18:40

Hei! Nå som det er under én uke til 17. mai har jeg lyst til å gi dere litt inspirasjon til nasjonaldagen vår. Det kommer derfor til å være 17.mai-langweekend her på bloggen, og startskuddet går nå. Hver dag kommer det en oppskrift, tips eller lignende for å sette dere i riktig stemning til Norges bursdag. I dag ønsker jeg å friste med en smoothie i flaggets farger. 

Ingredienser blått lag: Kokosmelk // 1 banan // Blå konditorfarge // Evt. amerikanske blåbær // Hvitt lag: 1 Banan // Kokosmelk // Litt vaniljeekstrakt // Rødt lag: Bringebær // Granateple // 1/2 banan //

Start med det blåe laget. Ha bare alt i en blender og kjør til du får en jevn blanding. Hell blandingen over i ønsket glass, og sett i fryseren i ca. 10 minutter. Det er lurt å bruke frossen frukt og bær, da går fryseprosessen fortere. Mens smoothien står i fryseren kan du gå i gang med det hvite laget. Da blander du igjen bare alle ingrediensene i blenderen, også heller du den hvite smoothien forsiktig over det blå. Sett tilbake i fryseren. Så var det klart for det siste laget, og du gjettet riktig, blend sammen alle ingrediensene. Hell så det siste laget over i glasset, og pynt gjerne med et sløyfebånd og et sugerør. 

Smoothie med flere lag ser jo så lekkert ut, også får man jo flere deilige smaker i ett og samme glass! Det er litt mer jobb enn når man lager vanlig smoothie, men de gjør seg jo veldig på et frokostbord. Perfekt til champagnefroksten! Håper smoothien faller i smak ♥

Gleder du deg til 17.mai?

- Sara


#norge #nasjonaldag #inspo #inspirasjon #mat #smoothie #oppskrift #blogg 

Enkel sminkelook til 17.mai

 • 10.05.2017 kl. 13:18

God lillelørdag! Det var ikke akkurat et veldig hyggelig å kikke ut av vinduet i dag, i hvert fall her jeg! Nå trodde jeg virkelig våren var kommet for fullt, men der tok jeg feil. Da får vi heller skape litt vårstemning her på bloggen! Så da kommer jeg med en vårlig sminkelook til dere i dag, som for eksempel kan brukes på 17.mai. Håper dere liker looken ♥

1. Jeg starter med å legge litt Bahama Mama fra The Balm i globalen, dette synes jeg gir en varm og fin base til resten av øyemakeupen. 2. Så går jeg inn med en rødfarge i ytterkant av øye. Jeg brukte den rødeste fra e.l.f sitt 100 piece eyeshadow palette. 3. Innerst i kroken og ut mot midten av lokket legger jeg den lyseste fargen fra The Balms første Bon Voyage palett. Dette for å lysne opp og for å gjøre fargen jeg skal bruke på lokket mer synlig. 4. På selve lokket ønsket jeg å ha en metallisk farge, og jeg synes Chopper i Urban Decays naked 2 palette passet veldig godt sammen med de andre fargene. 

Husk å blend godt mellom de forskjellige fargene! Et tips når du skal påføre metalliske skygger er å fukte øyeskyggekosten din litt, da får du en mer pigmentert farge. Avslutt med en maskara, og bruk gjerne en eyeliner hvis du ønsker det. Jeg ville ha en myk og vårlig look, så jeg droppet eyelineren akkurat denne gangen. På leppene gikk jeg for en søt rosafarge, denne har jeg hatt liggende en stund, og jeg vet dessverre ikke hvilket merke det er. Litt blush synes jeg også er veldig fint til en look som denne her, så jeg brukte en blanding av Hot Mama og Instain, begge fra The Balm. 

Denne looken tar ikke mer enn ca. 5 minutter å fullføre og jeg synes den passer så godt til våren. Jeg liker å bruke litt lysere farger på denne tiden av året, og rødtoner er skikkelig undervudert når det kommer til øyenskygger. Jeg sikler skikkelig etter Huda Beauty Textured Shadows palette Rose Gold Edition og Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. Begge Palettene har noen utrolig fine, varme farger, og Huda Beauty Palette har også noen kjempefine glitterskygger som det hadde vært gøy å leke seg med. Ken vi får se, først må jeg klare å bestemme meg, hehe!

- Sara


#sminke #makeup #beauty #skjønnhet #vår #sprig #inspirasjon #inspo

Outfit: vintage blue dress

 • 08.05.2017 kl. 15:58

Hei dere ♥ Håper dere har hatt en fin start på den nye uken? Jeg skal jobbe natt de første tre dagene denne uken, så jeg har egentlig bare brukt tiden på å sove lenge, spise frokost og vaske litt klær. Før jeg drar avgårde på bussen i kveld har jeg en ganske lang to-do-liste som jeg helst vil komme meg igjennom, så jeg må egentlig bare henge i her! Før det vil jeg bare vise dere antrekket jeg hadde i konfirmasjonen i går. Jeg brukte en lyseblå kjole jeg har arvet etter oldemor, og jeg synes den er såå fin! Skikkelig sommerlig ♥

Kjole: arvet fra oldemor // Belte: H&M // Sko: Primark // Smykke: Gullborgen

Så var det dette her med posering da, Sara! Det er ikke alltid like lett skal jeg si dere :)

Vi koste oss veldig i går, med god mat og hyggelig selskap. Jeg tror også konfirmanten var godt fornøyd med dagen, og det er jo det viktigste! Bobla på bildet lengre opp er forresten broren til Matias sin, vi kjørte den til lokalet i går. Følte jeg bilen og antrekket var en god match, hehe :) Håper dere får en fortsatt fin, og solfylt mandag! Også må dere ønske meg lykke til med å fullføre to-do-listen min!

Hva synes dere om antrekket?

- Sara


#antrekk #outfit #mote #fashion #ootd #kjole #sommer #vintage #vår #konfirmasjon 

Enkel hårfrisyre til 17.mai

 • 07.05.2017 kl. 13:20

God søndag! I dag skal Matias og jeg i konfirmasjon, noe jeg regner med flere av dere skal i nærmeste fremtid. Hvis det ikke står konfirmasjon på agendaen denne våren er det ikke mer enn 10 dager til 17.mai, så derfor tenkte jeg det var på sin plass med litt hårinspirasjon. Jeg har alltid vært veldig dårlig til å flette eller sette opp håret mitt, og jeg ender som regel alltid opp med slett hår. Det har jeg begynt å se meg veldig lei på, jeg har jo tross alt ganske langt og tykt hår. Hvorfor ikke leke seg litt med det? Så i dag tenkte jeg å vise dere en veldig enkel frisyre som passer godt til 17.mai, konfirmasjoner eller bare hvis du vil føle deg litt ekstra fin en dag. Og når jeg får det til klarer garantert du å gjøre det 10 ganger bedre! 

Star med å ta en hårseksjon i front fra hver side, tvinn de og fest bak med en strikk. 

Smett den lille hestehalen rundt, slik at strikken ikke synes.

Flett en fin flette av håret som er samlet i strikk. Jeg gikk for en fiskebensflette, selv om jeg ikke er helt stødig på den. Det er jo så fint!

Løsne gjerne litt på fletta for å få en løs og ledig look. Lag også gjerne noen myke bølger i håret som henger ned, det gir en veldig fin helhet. 

Voila, ferdig! Som sagt er ikke fletting min sterke side, men øvelse gjør helt klart mester!

Kjoleinspirasjon til 17.mai finner dere her.

Denne frisyren tar ikke 5 minutter å gjøre en gang, men jeg synes likevel den er veldig fin. Det er også godt å få håret litt bort fra ansiktet, til en forandring! Håper dere får en superfin søndag, jeg skal kose meg i konfirmasjon. 

Hva synes dere om hårfrisyren?

- Sara


#hår #hårfrisyre #frisyre #hair #hairstyle #tips #inspirasjon #inspo #howto #skjønnhet #beauty 

Got my nails done

 • 06.05.2017 kl. 19:20

Jeg håper dere har vært like heldige som oss i dag, med temperaturer som minner mer om juli, enn tidlig mai. Deilig! Matias og jeg har besøkt besteforeldrene hans i dag, og vi ble sittende ute å nyte sola i flere timer. Nå er det straks klart for litt grilling, jeg skal prøve Coops nye vegetarpølser med ost og chili. De vanlige vegetarpølsene til Coop er utrolig gode, så de kan jeg absolutt anbefale for de av dere som ønsker å kutte litt ned på kjøttet i sommer. Nå ville jeg bare en tur innom for å ønske dere en god helg, og vise dere de fine neglene jeg fik i går. Mamma vant en konkurranse hos Light and Beauty i Hokksund for en tid tilbake, og i går passet det endelig å gjennomføre. Perfekt nå før konfirmasjon på søndag!

Mamma fikk forlengelse av alle neglene, og fikk for en brunaktig farge på alle bortsett fra ringfingeren den fikk et lag med en slag rosaaktig farge. Veldig fin kombo!

Siden det er vår med stor V nå gikk jeg for en skikkelig fresh blåfarge, og jeg er SÅ fornøyd! Fargen ble akkurat slik jeg ønsket, og hun som hadde salongen var veldig hyggelig.

Sjekk gjerne ut Facebooksiden hennes hvis du har lyst på nye negler før sommeren. Hun har salong i Hokksund, Drammen og Svelvik.

Hva synes dere om neglene?

- Sara

 #nails #negler #gelenegler #blå #vår

Boktips: Forbilde

 • 05.05.2017 kl. 14:35

Jeg vet mange himlet med øynene, da det ble kjent at Sophie Elise skulle gi ut bok. Og enda mer oppgitt ble de da det var klart at hun skulle gi ut en selvbiografi, i en alder av 21 år. I kommentarfeltet under de ulike nettavisene la ikke folk skjul på hva de mente, og jeg synes det er direkte pinlig at voksne mennesker får seg til å skrive så nedlatende om andre mennesker på nett. Jeg har ikke noe problem med å forstå at man ikke kan like alle, men da er det ikke verre enn å skrolle seg videre. Uansett. Jeg synes ikke dette er en typisk selvbiografi, det er mer en bok om å finne seg selv i en hverdag preget av sterke komplekser og usikkerhet. Boka handler om å ikke passe inn, om selvskading, om angst, og om veien fra pikerommet i Harstad til forbilde, og Norges største blogger. Dette er en bok jeg er overbevist om at mange unge kjenner seg igjen i, og jeg tror mange trenger å lese akkurat denne boka. 

Sophie Elise skriver åpent og ærlig om livet på videregående uten noe særlig med venner, og om hvordan hun selv aldri turte å ta ordet, selv om hun hadde mye å komme med. Hun beskriver en hverdag preget av extensions, lag på lag med BH-er, og et sterkt ønske om å leve det samme perfekte liv som kusinen hennes i Oslo. På bloggen virket livet til Sophie Elise tilsynelatende perfekt ut, mens i realiteten var det angst og selvmordstanker som gjaldt. Bloggen var nøkkelen ut, og målet var hele tiden å kunne leve av bloggen, og å bli kjendis.

"Jeg har ikke tall på hvor mange ganger i løpet av mitt liv jeg har blitt intervjuet av Thomas og Harald. De spør meg om noe oppe i hodet mitt, og jeg svarer.

Hvis du er nysgjerrig kan du lese et kapitel fra boken her. Tilslutt vil jeg selvfølgelig anbefale dere å lese hele boken! Som innbundet tror jeg den koster 169,- på ARK nå, men den kommer også som pocket i slutten av mai. Dette er selvfølgelig ikke sponset på noen som helst måte, jeg fikk selv boka til jul og leste den ut for lenge siden, men jeg synes den fortjener å anbefales videre til dere. Håper dere koser dere med boka, hvis dere ikke har lest den allerede ♥

Har dere lest denne boken?

- Sara


#tips #underholdning #bok #bokanbefaling #sophieelise #blogg #blogger #anbefaling

Kjoler til konfirmasjon og 17.mai + rabattkode

 • 04.05.2017 kl. 19:09

Inneholder enkelte adlinks

Nå er det endelig våren her for fullt, noe som betyr konfirmasjoner og ikke minst 17.mai. Bunad er jo en sikker vinner i konfirmasjoner og på nasjonaldagen, men for oss som ikke har det må vi finne noe annet å ha på oss. Jeg skal faktisk i konfirmasjon nå til helga, også er jo 17. mai her før vi rekker å blunke! I den anledning har jeg vært å kikket litt rundt på nett etter inspirasjon til fine kjoler, og selvfølgelig fant jeg mye fint! På søndag går jeg nok for noe jeg har liggende, men kanskje jeg klinker til å bestiller meg en av disse fine kjolene til selveste nasjonaldagen. Nummer 1 og 11 er mine favoritter!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Det dukker alltid opp så mye lekkert i butikkene på denne tiden av året! Alt fra løse maxikjoler til de søteste blondekjoler ♥ For at det ikke skal svi altfor mye i lommeboka har jeg skaffet en rabattkode til dere. Hvis du bruker denne koden 355732 får du 25% rabatt på alle kjolene fra Ellos i dette innlegget, og alle de andre kjolene de har inne nå. (gjelder ikke Odd Molly) Koden gjelder til 8.mai, så det bør være god nok tid til å bestille og få varene hjem til 17. mai.

Hvilken kjole er din favoritt?

- Sara


#mote #fashion #kjole #kjoler #vår #konfirmasjon #17mai #inspirasjon #inspo 

I'v got my self a new piercing

 • 03.05.2017 kl. 13:34

Nå er det omtrent 10 år siden jeg tok min første piercing, som jeg forøvrig tok på meg selv. Min andre, som jeg trodde kom til å bli min siste tok jeg for 8 år siden. Begge disse piercingene har jeg tatt ut for lengst og jeg savner de ikke i det hele tatt. Likevel tok Vilde turen til det lokale tattoo- og piercingstudioet i Hønefoss forrige uke. De heter True Love og det var faktisk samme studio som tok tungepiercingen min. De har et godt rykte og virker veldig profesjonelle, så det var ikke så mye å lure på. Begge to ville ha helix, så da ble det lik piercing på oss. Vi filmet egentlig en vlog fra da vi var der, men dessverre ble en del av klippene overeksponert, så det var ikke noe poeng å klippe sammen. Litt bilder av resultatet vil jeg likevel vise dere!

Nå har jeg til sammen 4 hull i dette øret, alle de tre andre er tatt hos frisør. Når man kommer litt lengre opp på øret anbefales det imidlertid å ta det hos et profesjonelt studio, det er så mange nerver man ikke bør treffe og en frisør har jo ikke samme opplæringen som en piercer har. I tillegg er jo utstyret på et studio mye bedre, det er visst nesten helt umulig å få rengjort en sånn pistol som frisørene bruker skikkelig. 

Det gjorde overraskende lite vondt, og jeg har egentlig ikke hatt noe særlig plager i ettertid heller. Jeg må rense morgen og kveld i 4 uker, men bortsett fra det er det ikke noe stress. 

Jeg er så fornøyd med resultatet! Gleder meg til det har grodd og jeg kan prøve meg frem litt ulike smykker! Tror det blir veldig fint med håret opp og smykke i alle 4 hullene! 

Har du noen piercinger?

- Sara


#piercing #mote #fashion #trend #smykke

A cinnamon bun and Nintendo kind of day

 • 01.05.2017 kl. 22:47

Endelig viser kalenderen mai dere! Først nå føler jeg våren er skikkelig i gang, blomstene begynner å spire, fuglene kvitrer av full hals og tallet på gradestokken stiger. Helt nydelig! Selv om jeg gjerne skulle nytt den første maidagen mer har jeg sovet bort store deler av dagen. Jeg har jobbet natt to dager på rad nå, og da må jeg bare bruke dagen til å sove på. Det har også vært tid til litt kos i dag, jeg har cravet kanelboller i en liten evighet nå og dagen i dag virket som den perfekte anledning å lage det på. Det har derfor blitt både kanelboller og Mario Kart på Nintendo Switchen til Matias i kveld. Veldig hyggelig ♥

Disse kanelbollene er virkelig så utrolig gode, om jeg får si det selv! De anbefales virkelig hvis du får lyst til å dra frem bakebollen en dag. Oppskriften på har jeg delt med dere tidligere, den finner dere her. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og forhåpentligvis komme meg i seng om ikke lenge. Det er noen ganger litt utfordrende å komme seg i seng til normal tid etter nattevakter, men jeg skal prøve mitt beste! Ha en fortsatt fin kveld ♥

Hva har du gjort i dag?

- Sara


#kanelbolle #bake #mai #vår #søtt #hverdag #blogg #blogger

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no