hits

Bloggvurdering: Helsehelelivet

 • 31.05.2014 kl. 20:13

Videobloggen blir nok ikke helt ferdig før i morgen så da blir det heller en liten bloggvurdering nå. Nå er det faktisk klart for den aller siste bloggvurderingen fra påskenøttene! Håper dere har likt å lese de, og kanskje fått noen tips til nye blogger å lese? Nå tenker jeg kanskje å ta en liten pause fra vurderinger, men plutselig dukker det opp en liten konkurranse igjen! 

Bloggen jeg skal vurdere i dag heter helse hele livet og skrives av Maren på 25 år fra Oslo. Som bloggnavnet tilsier handler denne bloggen her om helse, og det blogges om sunne oppskrifter, treningstips og mental helse. Hun er utdannet ernæringsfysiolog så her er det masse nyttig kunnskap og inspirasjon å hente. I tillegg virker Maren som en utrolig blid og positiv jente, så man må bare bli glad av å gå inn på denne bloggen her! 

Design

Dette designet synes jeg er veldig kult, samtidig som det er ganske enkelt. Jeg liker veldig godt headeren, fordi den ser veldig proff ut i tillegg til at den sier veldig godt hva bloggen handler om. Jeg liker også godt menyen under headeren som gjør at man lett kan navigere rundt på bloggen. Det fortjener også en tommel opp at skriften er så stor, den er lettlest slev på lang avstand! Bildene er også ganske store, og dere vet jo at det er noe av det jeg mest opptatt av på en blogg. Det er egentlig ikke så mye å pirke på her, det eneste er kanskje at teksten er midtstilt. Personlig synes jeg det er finest og lettest å lese når teksten er venstrestilt, men det er mulig det bare er meg! 

Innhold

Som jeg skrev lenger opp her er Maren utdannet ernæringsfysiolog så det er mange spennende oppskrifter og kostholdstips på denne bloggen. Det skrives også en del om trening,  både tips til øvelser, hvordan hennes trening ser ut osv. Dette er en blogg man får lyst til å blande seg en smoothie,  knyte på seg treningsskoene og ta en joggetur av å lese. Hun skriver også noe litt lengre innlegg som ligger under kategorien dypdykk, hvor hun tar for seg alt fra maten som serveres på idresstarangement til holdbarhet på mat. Jeg synes disse innleggene er veldig spennende og liker at hun er kritisk og setter fokus på slike ting! Jeg har ingen ønsker om forandring på innholdsbiten, jeg ønsker meg bare mer! Mer inspirasjon, mer motivasjon, mer av alt!

Så hvis du mangler motivasjon til trening en dag eller ikke aner hva du skal ha til middag ville jeg tatt turen innom denne bloggen. Håper dere likte vurderingen, legg gjerne igjen en kommentar hos henne og si meg hva du synes om bloggen! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ♥

Har du vært innom henne før?

- Sara  


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling 

Video in the making

 • 31.05.2014 kl. 17:18

Titt tei, jeg er bare innom for å ønske dere en riktig god lørdag! Jeg er i full gang med å lage videobloggen til dere, skal prøve å få den i ut i dag, hvis ikke kommer den i morgen! Det ble TMI-tag som fikk flest stemmer etterfulgt av hjemmelaget ansiktsmaske. Derfor blir det TMI først også lager jeg ansiktsmaskevideoen neste uke. Høres det ut som en grei plan? Jeg vet jeg har vært dårlig på videoer i det siste så nå er det på tide å ta igjen litt av det tapte! 

Håper dere har hatt en kjempefin lørdag så langt ♥

- Sara 


#lørdag #videoblogg #helg #sol #sommer #hverdagsprat #tattavkvinnene #blogg 

Inspo: sommeravslutning

 • 30.05.2014 kl. 12:07

God morgen fine ♥ Har fredagen behandlet dere fint så langt? Jeg har nesten akkurat stått opp, og er klar for å få i meg litt frokost/lunsj. Jeg merker at døgnrytmen begynner å falle fra hverandre allerede nå! Det er ikke et godt tegn, tror jeg må dra meg selv litt i nakkeskinnet. Men det er heldigvis ikke alle som ligger å later seg om dagen, og mange av dere er inne i siste innspurt på skolebenken. Og med sommeren rett rundt hjørnet kan jeg tenke meg at flere av dere har diverse sommeravslutninger å se frem til. Uansett om det er skoleavslutning eller bare en liten sammenkomst med venner så er det jo gøy å pynte seg litt, så jeg har satt sammen et par sommerlige kollasjer som kanskje kan være til inspirasjon på antrekksfronten. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 

Lyse rosatoner er så elegant, og jeg tror de aller fleste kler denne fargen! Disse kjolene kan man for eksempel matche med en fin blomsterkrans, en liten skulderveske og ballerinasko.

 

1. HER 2. HER 3. HER 

Hvis du har mer lyst til å gå for litt sterke farger kan jo noe av dette kanskje friste? Jeg falt i hvert fall for den gule kjolen med en gang, og ser for meg en brun sommerhud og lyst tilbehør til. Åh, drømme! 

Nå får jeg gå å få i meg litt mat her, magen sier tydelig i fra om at det er på tide med en liten matbit. Da pleier det å lønne seg å gjøre som den befaler! Håper dere får en fin torsdag, jeg skal i hvert fall kose meg. Litt senere i dag skal jeg nemlig på kino. Gleder meg! ♥ 

Har du noen koselig sammenkomster å se frem til?

- Sara 


#mote #fashion #inspo #inspirasjon #klær #nelly #kjole #rosa #babyrosa #pastell #blå #marineblå #neongul #sommer 

DIY: Flower sunglasses

 • 29.05.2014 kl. 21:50

Nå begynner det å bli lenge siden forrige DIY så nå var det på høy tid! Er dere ikke enige? Dere har kanskje sett solbriller med blomster på den siste tiden? Jeg ser det i hvert fall overalt og helt siden jeg så Kendall Jenner med sine superkule solbriller på Coachella har jeg hatt så lyst på et par slike. Dessverre har jeg ikke funnet noen jeg liker i butikkene. BikBok har et par for salg, men det var ikke helt slike jeg var på jakt etter. Derfor fant jeg ut at jeg måtte lage mine egne hvis jeg skulle bli fornøyd! Og jeg tenkte at hvis jeg først skal ha solbriller med blomster på går jeg like gjerne all in og fyller hele rammen med blomster! Jeg er superfornøyd med resultatet, og håper dere liker de også ♥

Alt du trenger er et par solbriller, litt lim og blomster etter ønske. Jeg har brukt lynlim, som tørker fort og sitter godt. Rosene bestilte jeg på Ebay for en veldig billig penge. Jeg tror jeg betalte under 30 kroner for nesten 50 roser. Det ble derfor mange roser til overs, men de kan jo brukes til andre ting også. 

Før du begynner å lime på er det lurt å finne ut hva slags rekkefølge du vil ha på blomstene, slik at du vet det går opp. Det er kjedelig å ha limt på halvparten av rosene og så oppdage at du kommer til å ende opp med feil farge tilslutt. Når du har gjort det er det bare å lime de på. Lynlim tørker veldig fort så du trenger bare holde blomsten på plass en liten stund før den sitter. 

Superenkelt, ikke sant? Jeg synes disse ble kjempesøte og kommer til å bruke de masse i sommer ♥

Hva synes du om solbrillene?

- Sara 


#DIY #gjørdetselv #solbriller #roser #blomster #mote #fashion #ebay #sol #sommer 

Effektiv sommerdag

 • 29.05.2014 kl. 18:26

Hei hei, og god torsdag alle sammen! De fleste av dere har vel hatt fri i dag? Det kan ikke ha vært så verst på en dag som denne ♥ Jeg har dog ikke brukt min første fridag på soling utendørs, men på å rydding og mindre interessante oppgaver hjemme. Rydding og vasking har ikke blitt prioritert under eksamensjobbingen så det var tide med en liten rufs nå. Dessuten har jeg jobbet med en DIY til dere så jeg har vært riktig så effektiv! Jeg må bare gå igjennom bildene og få skrevet teksten til innlegget, så kommer det litt senere i dag. 

Har dere hatt en fin fridag med sol og varme?

- Sara 


#sol #sommer #blogg #blogger #hverdag 

Det er sommerferie!!!

 • 28.05.2014 kl. 12:03

Nå har jeg tatt en etterlengtet og velfortjent sommerferie om jeg får si det selv. Det er ingenting som er så deilig som å vite at det er det er over 2 måneder til neste skoleår starter! Misforstå meg rett, jeg trives veldig godt der jeg går, men nå skal det bli herlig med en laang ferie! Om ikke lenge skal jeg opp til Frognerparken for å henge med resten av klassen før det er duket for premiere av eksamensserien klokken 5 på HiOA. Det blir kjempegøy å se alle episodene helt ferdige etter hverandre! Og jeg tror resultatet har blitt ganske så bra ♥

Med dette bildet av en fornøyd jente som har ferie vil jeg ønske dere en superfin dag! Jeg vet ikke om jeg får tid til å stikke innom dere mer i dag, hvis ikke håper jeg dere koser dere ute i sola dere som kan ♥

- Sara 


#sommer #sommerferie #sommr2014 #ferie #fri #skolefri #herlig #hverdag #blogg #blogger

Bloggvurdering: Ripegutu

 • 27.05.2014 kl. 21:10

God kveld! Nok en gang må jeg bruke kvelden på å skrive ferdig til eksamen, men etter klokken 10 i morgen har jeg sommerferie! Jeg skal derfor jobbe så godt jeg bare kan og skrive det beste refleksjonsnotatet jeg får til. Nå er episoden brent på DVDer og nå kan det ikke gjøres flere endringer på de! Huff, det er nesten litt småskummelt å tenke på! Men jeg er jo ikke her for å prate om eksamen nå, jeg synes nemlig det var på tide med en liten bloggvurdering igjen. Dette her er faktisk den nest siste, så nå er vi snart i mål for denne gangen. 

I dag er det Stine bak bloggen ripegutut som skal vurderes. Hun er en 19 å gammel solstråle fra Sørlandet med stor interesse for mote. Hun går dramalinje på videregående og er veldig glad i å ta bilder. I mai har hun vært mye opptatt som russ, så bloggen har ikke blitt så mye oppdatert, men jeg tror hun er på full fart tilbake nå.Design 

Designet er helt enkelt, med hvit bakgrunn og ingen sidemeny annet enn profilbildet og litt kontaktinformasjon. Det er likevel ikke noe problem å finne frem på bloggen fordi det er kategoriinndeling og arkiv i menylinjen. Personlig er jeg ikke så fan av lange drop-down-menyer, men det er selvfølgelig bare en smakssak. Jeg liker veldig godt at bildene er store og fine, og at profilbildet er så stort som det er. Det er sjelden jeg ser så store profilbilder så det er kult at bloggen skiller seg litt ut på den måten. Hvis jeg skal pirke på noe/ønske meg noe måtte det kanskje blitt en header. Det hadde vært fin å bli møtt av en kul header og ikke bare bloggnavnet. Utover det har jeg ingenting å utsette!Innhold 

Innholdet til Stine er veldig variert og du kan finne alt fra kule antrekksinnlegg, til fristene oppskrifter. Hun har en veldig kul stil som skiller seg litt ut så det er alltid like gøy å se antrekkspostene hennes. Det er mye inspirasjon å hente, så hvis det en dag skorter på den fronter er det bare å klikke seg inn her. I tillegg til å være flink til å kle seg er hun også flink til å lage klær! Hun har designet flere kule ting som vi har fått sett på bloggen, blant annet skjørtet og kjolen på bildene over. Jeg håper vi får se enda mer til dette fremover for det er så imponerende hva hun får til! Som jeg nevnte litt over her så er hun ganske interessert i foto, og hun byr ofte på kule bilder. 

Da håper jeg at denne vurderingen frister dere til å ta turen innom Stine! Legg gjerne igjen spor etter dere, så blir hun glad og fornøyd. Så får dere ha en kjempefin kveld videre, jeg skal i hvert fall kose meg (prøve i hvert fall) med aller siste innspurt. Og etter i morgen lover jeg å holde bloggen skolefri et par måneder! ♥

Har du sett denne bloggen før?

- Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling 

Prokrastinering!

 • 26.05.2014 kl. 17:51

Hei! Hvis det hadde vært et mesterskap i prokrastinering (utsette ting) hadde jeg stukket av med gullmedaljen! Jeg sitter her å skriver et refleksjonsnotat til den siste eksamenen min, i tillegg til at bloggen trenger en oppdatering. Isteden for å gjøre disse to veldig enkle oppgavene ender jeg opp med å sitte å se på sminkevideoer på Youtube! Jeg husker det fantes en app som gjorde at man kunne sperre enkelte nettsider i en bestemt periode, mange brukte den i eksamenstiden i fjor og jeg lurer nesten på om jeg må skaffe meg en sånn! Huff, selvdisiplin er virkelig ikke min store styrke! Men jeg har pønsket ut en liten plan for meg selv, hvis jeg jobber i et par timer nå så kan jeg gå på butikken å kjøpe en kurv med jordbær og blåbær som belønning etterpå. Var ikke det en knakende god plan? 

Det er forresten kjempegøy å se at så mange har stemt på hvilken videoblogg de ville ha! Det er en av de som leder soleklart nå, men jeg avslutter den ikke før videoen spilles inn så det er bare å stemme i vei. Innlegget med avstemningen finner du her. 

Har dere noen gode metoder for å få gjort oppgaver?

- Sara 


#skole #eksamen #hverdag #jordbær #blåbær #sommer #bær 

Hvilken videoblogg ønsker du deg?

 • 25.05.2014 kl. 21:02

God søndag! Har dere hatt en fin dag? Denne søndagen har jeg brukt hos oldemor, hvor vi fikk servert kjempegode vafler. Synes ikke det er så aller verst på en regntung søndag! Jeg var til og med heldig og fikk med meg et par plater hjem til Oslo ♥ Jeg er som dere sikkert skjønner tilbake i hovedstaden og sitter egentlig bare å sløver i sofaen for øyeblikket. Jeg tenkte å vaske opp stabelen med oppvask som vi ikke rakk før helga. Matias kommer hjem litt senere enn meg så han blir nok glad når han kommer hjem til helt ren kjøkkenbenk! Resten av kvelden skal jeg bruke på å lade opp til de siste to dagene med eksamensjobbing og prøve å få lest litt pensum. 


TMI tag er en too much information tag jeg ble tagget til å gjøre for leenge siden med mange random spørsmål. 

Men jeg tenkte egentlig å spørre dere om hjelp til noe! Det er nemlig veldig lenge siden jeg har hatt en video nå og jeg har flere ideer på lur, men jeg lurer på hva dere vil se? Derfor har jeg laget en liten mini-poll så kan dere være med å bestemme. Jeg fikk litt sansen for sånne undersøkelser da jeg lagde den til semesteroppgaven min, det er jo en veldig kjekk måte å få inn informasjon på. Så nå er jeg veldig spent på hva dere svarer! Videoen blir spilt inn etter eksamen er levert, enten onsdag eller torsdag. 

Håper dere har lyst til å være med å bestemme neste video ♥

- Sara 


#spørreundersøkelse #poll #videoblogg #hverdag #vafler #blogg #blogger #tips 

Antrekk: 24.05.14

 • 24.05.2014 kl. 19:57

God kveld! Nå står det grilling hos faren til Matias på planen. Jeg tenkte bare å titte innom dere med noen antrekksbilder først. I dag skulle det egentlig bli veldig dårlig vær, men vi hadde flaks og solen tittet frem likevel. Da passer det perfekt med en koselig grillkveld. 

Topp fra Trade Day //  Blazer fra BikBok // Bukse fra H&M Blondetoppen fra Trade Day er så fin! Den kommer nok til å bli godt brukt i sommer ♥ Men nå har jeg en litt utålmodig kjæreste som venter på meg her! Dere får ha en kjempefin kveld alle sammen!

Har dere noen hyggelige planer i kveld?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sommer #grilling #solbriller 

Porto Brazil by Jenny Skavlan

 • 24.05.2014 kl. 10:11

God lørdag verdens fineste (og mest tålmodige) lesere! Dere henger alltid med selv om jeg ikke har vært helt tilstede den siste tiden, tusen takk for det! ♥ Jeg lovte dere noen bilder fra Jenny Skavlans bikinilansering, så her kommer noen snaps fra torsdag kveld. Visningen fant sted ved Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen, en veldig fin og passende location til en sånn type motevisning! De hadde rigget opp DJs, pressevegg og en utrolig kul scene helt nede ved vannet. Det møtte opp utrolig mange folk, så det var litt vanskelig å få god plass, men jeg fikk uansett et godt glimt av godbitene. 

Her er scenen modellene gikk på, og mot slutten av showet sprutet vannkanoner vann på modellene som gikk. Veldig kult og sommerlig, og man fikk skikkelig lyst på tingene som ble vist frem! 

Det var utrolig mange fine bikinier, badedrakter og andre lette strandplagg. Jeg synes det var veldig kult at det var så mye forskjellig, og noen av favorittene mine er faktisk jumpsuitene og de lange fine kjolene. Hele kolleksjonen finner dere her. 

Har du noen favoritter fra kolleksjonen?

- Sara


#jennyskavlan #bikini #mote #fashion #skavlan #portobrazil #oslo 

1 down 1 to go

 • 23.05.2014 kl. 21:25

Hei hei ♥ Nå er jeg sliten med stor S!  Jeg har akkurat dumpet ned i sofaen hjemme hos mamma. I går måtte jeg bare ta fri fra bloggen og jeg satt mer eller mindre hele dagen og hele natten og jobbet med eksamen. Det ble faktisk ikke noe søvn i natt og nesten to timer før levering satt jeg klar på skolen for å se igjennom og finpusse på oppgaven. Jeg er dessverre ikke hundre prosent fornøyd med teksten min og jeg skulle veldig gjerne hatt en ekstra dag på meg, men vi får satse på at det går greit. Det kjipeste må være å ta den opp igjen! Etter oppgaven var levert måtte jeg rett opp på klipperommet for å gjøre ferdig episoden min, så da ble det noen timer der også. Dere kan jo gjette hva jeg gjorde da jeg kom hjem i sta? Det ble en tre timer lang powernap som er noe av det beste jeg har kjent på lenge ♥

Jeg unnet meg faktisk en litt lengre pause i går da, Jenny Skavlan hadde nemlig lansering av sin bikinikolleksjon med Porto Brazil i går og dit tok jeg turen. Jeg var ikke ute i mer enn et par timer, men det var godt å få et lite avbrekk fra jobbingen. Jeg tok noen bilder så det kommer en update i morgen. Resten av kvelden tenkte jeg nemlig å oppholde meg her i sofaen. Så vi skrives mer i morgen, håper dere har hatt en fin start på helgen ♥ 

Har du mange eksamener igjen?

- Sara 


#hverdag #skole #eksamen #slitsomt #semesteroppgave #helg #slappeav #sommer 

Summer holiday...

 • 21.05.2014 kl. 15:09

...i need you now! Nå kan virkelig ikke sommerferien starte fort nok! Etter mange timers arbeid med semesteroppgaven bak meg og fortsatt et resultat som er langt i fra ferdig begynner motivasjonen å avta litt. Kan ikke bare oppgaven skrive seg selv? Jeg skriver som sagt om markedsføring gjennom blogger og temaet er egentlig kjempeinteressant, i tillegg har jeg tusen ting jeg kan skrive. Likevel vil ikke ordene ned på papiret. Jeg hater å kjøre meg fast sånn på denne måte, så nå trengte jeg en liten pause. Og nå er det faktisk bare en liten uke til sommerferien starter, men likevel føles det så fjernt. Jeg vil på en måte at disse dagene skal gå kjempefort sånn at ferier endelig starer, men når jeg har to store eksamener som skal leveres innen den tid vil jeg helst ha et par ekstra uker å jobbe på. Men, man kan jo ikke få i både pose og sekk! Så det er ikke annet å gjøre enn å jobbe som en helt også ta en velfortjent ferie etter det. I mellomtiden kan vi jo kose oss med noen herlige bilder. 

Får dere lyst til å bare hoppe inn i bildene også? ♥

Var ikke dette her skikkelig herlige og inspirerende bilder? Jeg får i hvert fall en lite puff til å jobbe på når jeg ser disse. For jo fortere jeg blir ferdig jo fortere kan jeg også nyte is, late dager i parken og soingl! Men nå får jeg kanskje prøve å komme meg ut av denne sommerboblen min og komme tilbake til skrivingen. Lykke til videre til dere andre som også jobber med siste innspurt på skolen nå ♥

Sliter du også litt med motivasjonen om dagen? 

- Sara 


#inspo #inspirasjon #weheartit #sommer #summer #ferie #fri #sol #eksamen #motivasjon

Hot or not: Birkenstock

 • 20.05.2014 kl. 19:53

Tusen takk for at så mange ville svare på undersøkelsen jeg la ut i forrige innlegg! Dere er så snille ♥ Og hvis noen av dere ikke har tatt den, men har lyst så sier jeg jatakk til det! Undersøkelsen finner dere her. 

Er det forresten noen av dere som har lagt merke til Birkenstock-trenden som florerer om dagen? Disse sandalene har faktisk blitt laget helt siden 1700-tallet og egentlig forbinder jeg de med eldre damer og arbeidsantrekk. Likevel har de blitt utrolig populære blant kjendiser og moteinteresserte verden over. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes denne trenden er spesielt fin, og i hvert fall ikke når man har sokker i de! Men jeg kan skjønne at de er behagelige da, de ser jo veldig komfortable ut å gå i! Og hvis jeg skulle hatt et par hadde jeg nok valgt de med reim mellom tærne, kanskje i en lys farge. Men jeg tror nok ikke disse finner veien til mitt klesskap. 

Synes du disse sandalene er hot or not? 

- Sara 


#trend #mote #fashion #sandaler #sko #birkenstock #kjendiser #hotornot 

Spørreundersøkelse: markedsføring på blogg

 • 20.05.2014 kl. 15:24

Hei dere! Jeg sitter her å koser meg med semesteroppgaven min for øyeblikket og lurte på om dere kunne være så snille å hjelpe meg? Jeg har laget en superkort spørreundersøkelse på 7 spørsmål som jeg hadde blitt kjempeglad om dere kunne svart på? Den handler om markedsføring på blogg, så jeg tror dere er veldig relevante personer å spørre! Undersøkelsen finner dere her ♥

Håper noen av dere har et par minutter å avse, det hadde vært til stor hjelp! Tusen takk på forhånd ♥

- Sara 


#blogg #spørreundersøkelse #markedsføring #reklame #skole #eksamen 

Bloggvurdering: Kristinsalovera

 • 19.05.2014 kl. 11:09

God mandag alle sammen! Er dere klare for en ny uke? Jeg starter i hvert fall mandagen med en tur på skolen, første eksamen skal leveres på fredag så det er bare å jobbe på! Noen av dere husker kanskje at jeg holdt noen påskenøtter her til påske, og at premiene var bloggvurdering? Jeg har vært litt slapp med å lage disse vurderingene den siste tiden, så nå er det på tide med en igjen! Denne gangen er det Kristinsalovera som skal vurderes. Det er forresten to vurderinger til igjen, så jeg har ikke glemt dere siste to som også har vunnet! 

Kristinsalovera skrives av Kristin, ei blid dame på 32 år som holder til i Trondheim. Hun blogger om det som opptar henne i hverdagen, blant annet trening og boklesing. Hun er også forhandler av aloe vera-produkter fra Forever Living, så det er også masse å lese om disse produktene på bloggen hennes.  


Design 

Jeg føler at jeg gjentar meg selv veldig når det kommer til designbiten av disse vurderingene, men nok en gang liker jeg designet godt. Det er helt enkelt, med hvit bakgrunn og ingenting som forstyrrer leseropplevelsen. Menyen og kategoriene er oversiktlige og tar meg rundt på bloggen slik jeg vil. Jeg liker også at bildene er store i innlegget og at teksten er lettlest. Det eneste jeg har å utsette noe på er kanskje headeren. Headeren er det aller første øynene treffer når man kommer inn på en blogg så det hadde kanskje vært fint om den sa litt om hva bloggen handler om. Jeg ser jo at det er aloe vera-produktene som er avbildet, men det kunne kanskje vært fint om ting hadde en litt annen komposisjon? 


Dere skjønner kanskje hvorfor akkurat dette bildet måtte med? Se så søt mummikopp ♥

Innhold 

Hovedtemaene på denne bloggen er trening, skjønnhet og bøker. Hun leser veldig mye så hvis du trenger boktips kan jeg anbefale å kikke i kategorien bøker, her finner du boktips for enhver smak! Selv om hun leser mye er hun langt i fra lat! Hun virker som en veldig sporty jente og driver blant annet med orientering. Jeg synes det var veldig gøy å lese innlegget om turorientering, for jeg kan så utrolig lite om det. Det eneste jeg forbinder orientering med gymen på barneskolen, noe som ikke var en stor vinner hos meg. Kristin får det derimot til å høres morsomt ut! Hurra for det! Som jeg nevnte litt lengre opp her er Kristin forhandler av Forever Living-produkter, og i menyen finner du en knapp med dette navnet hvor det er mange herlige produkttester å finne. Hun skriver gode utfyllende innlegg om hvert produkt så alt er veldig oversiktlig. Jeg synes hun reklamerer for produktene på en veldig fin måte uten at det blir masete og veldig "selgeraktig", og det synes jeg er veldig bra. 


Kart fra turorientering. 

Da håper jeg dere tar turen innom henne for en titt, og kanskje legger igjen en liten kommentar! Så får dere ha en riktig god mandag ♥

Har du vært innom henne før? 

- Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling

Søndagsjobbing og bursdagsbarn

 • 18.05.2014 kl. 16:47

Hei igjen! Jeg skrev jo tidligere i dag at jeg skulle på skolen for å klippe, men tror dere jeg har kommet meg dit enda? Neida, jeg er hjemme fortsatt jeg, men nå er jakka på og jeg klar for noen timer foran skjermen. Jeg ville bare innom dere for å ønske dere en herlig søndagskveld! Nyt den og lad batteriene til en ny uke ♥

Før jeg går må jeg bare få gratulere fine Frodith med dagen i dag! Håper du har hatt en kjempefin dag med giraff-dress og kos så langt ♥ Jeg har nok ikke bakt noen cyber-kake, men jeg håper likevel du får nok av is og andre godsaker i dag! Frodith er alltid blid og deler masse bilder, tegninger og gode historier på denne bloggen her. Sjekk den ut og gratuler henne med dagen da vel!


Her er et lite bilde av en fornøyd Frodith på Botanisk hage ♥

Har du noen planer for kvelden? 

- Sara 


#hverdag #skole #sol #sommer #mai #jobbe #frodith #bursdag #gratulerer 

Min 17. mai i bilder

 • 18.05.2014 kl. 11:06

God søndag! Håper dere hadde en kjempefin dag i går! Jeg kan i hvert fall ikke klage, gode venner, nydelig vær og god mat kan ikke slå feil! Det var litt rart å ikke være hjemme på 17. mai da, dette er faktisk første året jeg ikke er hjemme i det hele tatt. I fjor spiste vi frokost og så tog i Oslo før vi dro hjem for å grille, men i år ble det litt annerledes. Jeg koste meg uansett masse, og kameraet ble flittig brukt så her kommer min 17. mai i bilder! 

Bordet er dekket og klar for frokost. 

Disse synes jeg var så søte, så de måtte henge i vinduskarmen! En i rød, en i hvit og en i blå, selvfølgelig!

Frokostbordet, med ferske rundstykker, pålegg og kake. Absolutt ikke en feil start på dagen!

Mitt forsøk på en pavlova. 

Fine Vilde ♥

Det var ikke lett å få gode bilder av toget, dette var det beste jeg fikk til. 

Kongefamilien sto å vinket som alltid. 

Matias min ♥

Koser oss i solen foran slottet. 

Tid for grilling hos Vilde. 

På grillen hadde vi maiskolber og hamburgere, i tillegg hadde Vilde fikset en god salat og jeg hjemmelagetpotetsalat. Det var med andre ord ingenting å utsette på maten! Hehe

Til dessert hadde Vilde laget daimiskake. Den var utrolig god, og etter all den maten var det nest før vi trillet hjemover! 

Dette har vært litt av en festlig uke, wrap-party, launch-party og 17.mai på én og samme uke! Nå har jeg i hvert fall feiret fra meg for en stund og gjør meg klar for en uke med god innsats på skolebenken. Jeg tenkte å starte allerede i dag med en liten tur på skolen for å klippe meg ferdig med episoden. Vi skal ha prøvevisning på mandag så jeg må ha noe tilnærmet et ferdig produkt å vise frem. Men det kommer nok noen flere tips og ideer til forbedring så helt ferdig er jeg nok ikke. Men dere får nyte søndagen dere som kan, så får jeg gå å være flink ♥

Hadde dere en fin feiring i går?

- Sara 


#17mai #grunnlovsdagen #nasjonaldagen #bildedryss #foto #venner #feiring #grille #kake #champagnefrokost 

Antrekk: 17.mai

 • 17.05.2014 kl. 13:59

Gratulerer så mye med dagen alle fine ♥ Jeg ville bare titte en kjapp tur innom dere for å ønske dere en fin dag! Håper dere koser dere med barnetog, grilling og godt selskap i dag. Vi har hatt "champagnefrokost" hjemme hos oss før vi tok turen ned til sentrum for å se på toget. Nå er vi en liten tur hjemom før Matias og jeg skal opp til Vilde på grilling. Men aller først tenkte jeg å vise noen antrekksbilder for i dag. 

Kjole h&m // Jakke BikBok // Sko Primark // Hårbånd Ebay  

Håper dere får en kjempefin dag videre! Kos dere masse ♥

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #17mai #mai #grunnlovsdagen #nasjonaldagen #kjole #krøller #mast #bikbok #hm

Bildedryss: launch-party

 • 16.05.2014 kl. 15:46

God fredag ♥ Fy søren så gøy det var i går! Lansering fant sted på Blå i Oslo, og jeg tror ikke hun kunne valgt noen bedre lokaler for akkurat denne festen. Det var masse fine farger og stedet oste StyleConnection! Kolleksjonen så veldig kul ut med masse farger og print.  Man blir glad av å se på klærne og det kan jo ikke være annet enn positivt! Nå tenkte jeg å gi dere et lite bildedryss isteden for at jeg skal skravle hull i hodene på dere.

Morsomt gatenavn ved siden av Blå! Og som dere ser er det masse friske farger her, skikkelig kult sted. 

Matias var så "heldig" å få lov til å bli med på dette eventet. Han var ikke så veldig positiv i starten, men jeg tror han synes det var ganske gøy?

Fine Kristin ønsker oss velkommen. 

Noen av de kule plaggene, jeg har skikkelig lyst på et par av singlettene!

Vi fikk velkomstdrinker og goodiebags da vi kom ♥ I tillegg serverte de sukkerspinn og popcorn der, fikk litt tivolifølelse av det egentlig. 

Fornøyd med innholdet i goodiebagen! 

Jeg måtte selvfølgelig ta et kleint bilde med kveldens hovedperson! Haha

Her er noe av det som fulgte med i goodiebagen! Jeg synes innholdet var veldig bra, og det var ekstra gøy å få litt effekter med logoen hennes på. Det fulgte også med et StyleConnection-håndkle som jeg ikke fikk med på bildet, det blir gøy å bruke i sommer! 

Og tror dere ikke de utover kvelden begynte å dele ut noen ekstra goodiebags? Jeg trodde jo først det var samme som vi hadde fått tidligere på kvelden, så jeg visste ikke helt om jeg skulle ta i mot eller ikke. Det er jeg glad jeg gjorde, for oppi der lå det en krøllstav fra MAST! Tror dere jeg ble glad da eller? Jeg har jo ønsket meg denne i evigheter, så dette var jo helt perfekt ♥

Tusen takk for en kjempefin kveld!

- Sara 


#styleconnection #blogg #lansering #kleskolleksjon #kleslansering #mote #fashion #goodiebag #goodiebags #MAST #krøllstav #event #blogger #aktuelt #fest

Launch-party: StyleConnection

 • 15.05.2014 kl. 20:23

Hei hei, alle fine! Har torsdagen behandlet dere fint? Jeg har skrevet semesteroppgave i nesten hele dag, så nå er det deilig med en liten pause. Jeg sitter i skrivende stund på Blå i Oslo og venter på at launch-party til Kristin Gjelsviks første kleskolleksjon! Som jeg gleder meg til å se hvordan den ser ut!! Jeg synes Kristin har en skikkelig kul stil, så jeg tror det kommer til å bli bra! Her er mitt tapre forsøk på å ta antrekksbilder i dag. De ble ikke helt som jeg ville, men jeg har på meg en topp fra Bilbok, bukse fra h&m, jakke fra loppemarked og sko fra Coverse.  

Jeg var så heldig å få med meg kjæresten min i dag, så jeg gleder meg til en kveld med han. Håper kvelden deres blir like fin!

Leser du bloggen til Kristin

- Sara 


#fest #kleskolleksjon #klær #mote #fashion #antrekk #blogg #blogger #lansering #kleslansering #styleconnection #oslo

De siste dagene

 • 14.05.2014 kl. 16:58

Hei ♥ Det ble visst ikke "normal blogging", slik som jeg hadde tenkt denne uka heller. Jeg føler jeg henger litt etter på det meste for tiden, men dagen i dag har vært veldig effektiv og det planlegger at den skal fortsette å være! Jeg skal forresten prøve å ikke skrive så mye om hvor mye jeg har å gjøre og hvor liten tid jeg har, jeg skjønner at det kan bli veldig kjedelig i lengden. Så derfor tenkte jeg heller å skrive om hva jeg har gjort de to siste dagene. 

På mandag var jeg som sagt på OSTV-møte først og så wrap-party på kvelden. På slutten av møtet hadde vi en sommerquiz med en gigantisk godtepose som premie, og hvem tror dere vant? Jo, meg! Haha, jeg tror klassen var ganske fornøyd med at jeg stakk av med premien da jeg ankom wrap-party med den største godteposen noensinne.

Jeg tok ikke med kamera til festen fordi jeg ikke visste om vi skulle ut etterpå eller ikke, så det ble et mobilbilde av godtebollen! Sjekk så mye det er da! Det er nesten vanskelig å se på bildet hvor mye det er også! Selv om vi var ganske mange på festen ble det veeldig mye igjen, men heldigvis fikk jeg lurt meg unna å ta det med meg hjem. Haha, ellers hadde jeg vel hatt godteri til jul! Med masse godt på bordet og fine folk ble det en veldig hyggelig kveld. Folk var i godt humør og jeg tror de fleste synes det er godt at innspillingen nå er over. 


Krøllene sitter fortsatt litt igjen fra mandag ♥

I dag har jeg hatt klippeveiledningsrunde nummer to og episoden jeg klipper begynner å ta form. Det er nesten litt utrolig hvor mange timers klippearbeid som ligger bak noe så lite. Episoden er nå på ca. 8 minutter og jeg har allerede jobbet veldig mye med den. Jeg kan bare levende se for meg hvor mye tid som kreves når det skal klippes en hel spillefilm! Men nå har jeg oppsummert nok, nå må jeg en kjapp tur ned til sentrum for å kjøpe en ny bukse før vi skal lage litt middag og vaske her hjemme. Ikke en veldig interessant ettermiddag, men en liten vaskerunde trengs nå. Jeg håper dere får en kjempefin kveld videre, så snakkes vi snart igjen ♥

Hva driver dere med om dagen?

- Sara 


#hverdag #ostv #godteri #smågodt #film #sosialt 

Hove: verdens 4. beste festival!

 • 12.05.2014 kl. 17:39

God mandag! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har akkurat krøllet ferdig håret og går nå igjennom klesskapet for å finne et antrekk til kveldens wrap party. Det viste seg også at vi skal ha det siste OSTV-møtet i dag, så hele kvelden min ble plutselig fylt opp! Jeg trodde jo det skulle være på onsdag, men jeg kjenner det er helt greit å få det unnagjort i dag. Men nå tenkte jeg egentlig å lage et lite innlegg om Hove! Dere har sikkert fått med dere at blogg.no har en konkurranse gående nå hvor to heldige bloggere bli valgt ut til å være blogg.nos festivalbloggere. Jeg har faktisk aldri vært på Hove, eller noen annen festival før så dette har jeg skikkelig lyst til og derfor skriver jeg dette innlegget for å melde meg på.

Selv om jeg ikke har vært på festival før forbinder jeg det med sommer, herlig musikk (selvfølgelig) masse fine folk og topp stemning. Jeg har sett utrolig mange stemningsfulle festivalbilder og man får jo så utrolig lyst til å dra selv. Så en av tingene jeg ser mest frem til om jeg blir plukket ut er å ta en drøss med kule bilder. 

Disse fine bildene har jeg hentet fra Hove sin Facebookside. 

De som vinner konkurransen får festivalpass og adgang til presse- og bransjeområdet i tillegg til muligheten til å intervjue artister! Hvor gøy høres ikke det ut? Det kommer mange fine artister i år som det hadde vært gøy å høre live og selvfølgelig få lov til å intervjue! Blant annet kunne jeg tenkt meg å se og intervjue Ellie Goudling og Imagine Dragons.

Jeg må også nevne at Hove nå har blitt kåret til verdens 4 beste festival av HELLO! Magazine og jeg kjenner jo at jeg får ikke akkurat mindre lyst til å dra da. Så jeg håper dere blir med å krysse fingene for meg, for det her hadde vært så gøy!  

Har du vært på Hove-festivalen før?

- Sara 


#hove #hovefestivalen #festival #HOVEBLOGG14 #sommer #stemning 

It's a wrap!

 • 11.05.2014 kl. 19:37

Hurra! Nå er vi endelig ferdig med siste innspillingsdag! Dette har vært en veldig morsom, lærerik og slitsom tid. Og selv om det har vært morsomt å drive på med skal det bli godt å få tilbake normale helger, hvor helg betyr fri igjen! Nå gjenstår bare klippingen og et lite refleksjonsnotat før denne eksamenen er ferdig! Superdeilig ♥ I morgen skal vi ha wrap party med klassen og skuespillerne, jeg tror det blir en veldig hyggelig avsluttning på en fin produksjonstid. 


1. Første innspillingshelg, her spilte vi inn de få scenene som skal være inne. 2. Her forsøkes det å lage en "kråke" av vannballong, teaterblod og fjær. 3. Overalt hvor vi har filmet har endene kommet bort til oss. I går ble en fra klassen "bitt" av en and faktisk, da kommer de nærme! 

Resten av denne søndagen skal tilbringes på sløvest mulig måte! Jeg har nemlig benket meg ned i sengen med Gossip Girl på skjermen og oreosjokoalde ved min side. Det synes jeg er mer enn innafor i dag! Uken som kommer blir nok ikke like travel som denne og nå kan jeg disponere min egen tid i større grad fremover. Det skal bli veldig deilig og da er det i hvert fall slutt på å stå opp klokken 6! Haha, jeg er altfor glad i å sove lenge! Nei, nå babler jeg  vei her! Jeg ville egentlig bare titte innom dere for å ønske dere en riktig god søndag! Jeg tar kvelden fri, men i morgen håper jeg bloggingen vil bli litt mer normal igjen ♥

Ha en fin kveld alle sammen! 

- Sara 


#fri #søndag #avslapping #gossipgirl #tvserie #sjokolade #oreo #oreosjokolade 

Polka dots

 • 10.05.2014 kl. 22:22

(Dette innlegget skulle væt postet klokken 19 i dag, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått publisert. Beklager det.)

Hei ♥ Nå har jeg kommet hjem, fikset middag og er klar for en avslappende kveld hjemme. I morgen må jeg enda tidligere opp enn i dag, men slapp av, jeg skal ikke bruke hele innlegget på å klage over det igjen! Jeg må bare fortelle at det gikk så bra i dag og vi var faktisk ferdig litt før tiden! Som sagt filmet vi en bilscene og det gikk overraskende bra, til og med når vi skulle få en "fugl" til å krasje i ruta. Vi brukte ikke en ekte fugl altså, men en vannballong fylt med teaterblod og dekket med fjær. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir seende ut etter det er klippet sammen!

Når jeg kommer hjem fra en lang dag i skogen er så godt å kunne skifte til mer vanlige klær igjen og i tillegg har de fine nye hårbåndene jeg bestilte på Ebay for en lite tid tilbake kommet så jeg måtte jo ta noen bilder med de. 

Men nå får jeg klappe igjen dataen og se litt på TV med Matias. Ha en fin lørdag videre dere ♥

Hva har dere gjort i dag?

- Sara


#lørdag #helg #blogg #blogger #mote

Klar for siste innspurt!

 • 10.05.2014 kl. 05:52

God morgen! Ser dere klokkeslettet for når dette innlegget er postet? Haha, det er jo helt sykt å skrive her før klokken 6 om morgenen! Som dere sikkert skjønner er det tid for opptak igjen og nå er det faktisk bare to innspillingsdager igjen. Det blir både litt trist at vi er ferdige, men også litt godt. Det er ganske slitsomt å holde på, men det er så gøy å se hvordan ting begynner å ta form nå. I dag skal vi filme en bilscene som kommer til å bli ganske krevende, så jeg er veldig spent på om vi klarer å holde tidskjema. Vi har vært flinke til det før så vi satser på at det går fint, hvis vi gjør det er jeg hjemme i 18-tiden. Det blir med andre ord mange timer i dag, men jeg skal prøve å få til et lite innlegg når jeg kommer hjem! 

Hva annet enn frokosten min er det å ta bildet av klokken 6 om morgenen? I hvert fall ikke det trøtte ansiktet mitt! Hehe

Selv om jeg så vidt klarer å holde øynene oppe skal jeg ikke klage når frokosten ser sånn her ut! Jeg får nesten litt hotellfølese av å spise vannmelon til frokost. Jeg pleier alltid å mumse masse fra fruktavdelingen når jeg spiser på hotell, det ser jo så lekkert ut der det ligger! Men nå får jeg gjøre meg ferdig og komme meg ut døra her, jeg har en bestemt buss og t-bane jeg må ta for å nå frem i tide! Håper dere får en kjempefin lørdag ♥

Har dere noen fine planer for dagen?

- Sara 


#hverdag #skole #film #filme #eksamen #eksamensfilm #innspilling #filminnspilling #frokost #mat #vannmelon #sunt #suntoggodt #druer 

Mål for mai

 • 09.05.2014 kl. 13:51

Jeg kan faktisk ikke tro at det allerede er 9. mai! Ble det ikke akkurat mai da? Jeg pleier jo å lage meg noen nye mål for hver måned, men denne gangen har jeg rett og slett glemt det helt bort. Men jeg liker å tenke at det er bedre noe kommer sent enn aldri, så her er først en kort oppsummering av målene for april. Jeg satte meg to ganske enkle mål for måneden som gikk, det ene var å fokusere mer på kondisjonstrening, noe jeg gjorde. Frem til påskeferien var jeg med på mange morsomme gruppetimer på SiO Centrum og endelig hadde jeg det gøy med kondisjonstrening igjen. Helt siden vi startet med eksamensinnspilling har det dessverre blitt litt dårligere rutiner igjen, men jeg har nå meldt meg ut av mitt gamle senter og skal gå på SiO fast! Så jeg vet det blir masse gruppetimer på meg så fort det har roet seg med skolen. Det andre målet jeg hadde var å jobbe med Term paper (semesteroppgaven) og på den fronten har jeg skuffet skikkelig. Jeg har ikke kommet langt i det hele tatt, og jeg mangler fortsatt å intervjue noen! Det er heldigvis to hele uken igjen til levering og jeg så jeg skal nok komme i mål, men det hadde vært deilig om jeg hadde ligget litt bedre an! 


Disponere tiden min riktig 

Så må jeg jo sette et nytt mål for mai! Denne måneden kommer det til å skje utrolig mye og om jeg skal rekke å bli ferdig med eksamensfilmen og semesteroppgaven blir disponering av tid veldig viktig. Jeg kan ikke slenge meg på sofaen og se flere episoder med Gossip Girl etter hverandre, men jeg må heller jobbe med ting som er viktig. En annen ting jeg også tenker med dette er at jeg skal få bedre tid til bloggen. Jeg har blogget utrolig dårlig de siste ukene, men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid eller har vært sliten. Men jeg elsker jo å drive med det her så jeg har ikke lyst til å gi meg. Dere er jo så 


To bilder fra eksamensinnspillingen 

Har du noen mål for den kommende måneden?

- Sara 


#mål #målsetting #nyttårsforsetter #forsetter #hverdag #skole #blogg #blogge 

Healthy snacks from England

 • 08.05.2014 kl. 16:30

Da jeg kom hjem fra skolen i går var det en skikkelig gledelig overraskelse som ventet meg i posten! Snille Anna som bor i England hadde sendt meg en herlig pakke med sunn snacks! I pakken var det alt mulig rart fra nøttebarer til sjokolade og "frukt på rull". Det er så gøy å kunne prøve litt ting vi ikke har i Norge, så tusen takk snille Anna ♥

Her er forresten "frukt på rull", hvis dere lurte på hva det var, det var den beste forklaringen jeg kom på. Denne her ble jeg selvfølgelig veldig nysgjerrig på så den testet jeg allerede i går! Den var litt vingummiaktig på en måte, med en smak av skikkelig bringebær! Nam, veldig godt!

Også fikk jeg så lyst til å prøve denne her i dag. Dette var en nøttebar med masse forskjellige nøtter og et lett sjokoladetrekk over. Denne var også veldig god og den mettet faktisk ganske bra! Men nå får jeg prøve å spare resten, jeg må jo ha litt til helgen også! Det er nesten litt skummelt å få sånne pakker, for man vil liksom prøve alt med en gang! Haha 

Synes du det er gøy å prøve ut sunnere snacksvarianter?

- Sara


 #snacks #sunnsnacks #sunt #suntoggodt #nøttebar #bringebær #england 

Sommerinspirasjon fra Lookbook

 • 07.05.2014 kl. 16:58

Hei! Har regnværet kommet til dere også eller? Forrige uke var så fin og jeg er ikke klar for masse regn nå! Dessverre (eller heldigvis) kan man ikke gjøre noe med været, bare innstillingen sin. Så isteden for å kle seg i lette fine klær får man heller drømme seg bort med litt inspirasjon. For å finne klesinspirasjon går jeg som regel alltid til Polyvore, men jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skulle gi Lookbook.nu en skikkelig sjanse. Vilde som jeg skrev en vurdering av i går er så flink til å dele inspirasjon herfra, så nå tenkte jeg å være like flink.

Åh, det er så mye fint! Jeg er altfor dårlig til å tenke helhet med tilbehør når jeg tar på meg klær, men jeg blir så inspirert av å se slike bilder.

Har du en favoritt blant disse antrekkene?

- Sara 


#mote #fashion #inspirasjon #inspo #klær #sommer #lookbook 

Bloggvurdering: F4shi0n

 • 06.05.2014 kl. 11:49

Herregud, når skal jeg lære? Jeg fikk jo aldri tid til å lage noen bloggvurdering i går, jeg må nok slutte å overvurdere min egen tid! Men her er i hvert fall en ny bloggvurdering fra påskenøttene. Håper dere liker den ♥

Denne gangen er det bloggen til Vilde jeg er så heldig å få lov til å vurdere. Vilde er 16 år og blogger mye om mote, men også litt om hverdagslige ting. Hun er flink til å gi tips og inspirasjon så hvis du trenger litt gode ideer er det bare å titte innom denne solstrålen av en jente! Dette er en blogg jeg leser fast selv, så denne kan jeg virkelig anbefale! 


Design

Det er faktisk ikke så lenge siden Vilde byttet design og jeg liker det nye så godt! Det er lekkert, enkelt og oversiktlig. Fargen er duse og fine, uten at det blir for kjedelig. Jeg liker godt at bildene er så store i innleggene, store fine bilder er nemlig noe av det første jeg ser etter hos en blogg. En annen ting jeg liker godt med designet er at det er lett tilgjengelige linker til sosiale medier. Både Instagram, Youtube og Bloglovin er representert og det synes jeg er et stort pluss. Jeg finner ikke annet å pirke på enn at både "om meg" og "add meg" i menyen leder til samme side. Det hadde vært gøy med et eget innlegg dedikert til "om meg". Ellers liker jeg useende på bloggen veldig godt!

 

Innhold

Som jeg nevnte litt over så blogger hun mye om mote, kanskje ikke så rart med tanke på hva bloggen heter. Jeg synes det er en god blanding av outfitbilder, wants fra forskjellige nettbutikker og mer hverdagslige innlegg. Hun har en kul stil og deler gjerne mange outfitsbilder med oss. Det fortjener en tommel opp! Hun er også flink til å tipse om forskjellige ting, den siste tiden har vi blant annet fått tips om hvordan man enkelt kan organisere klesskapet på en mer ryddig måte og hvordan man kan få flere lesere. Av og til kommer det også en videoblogg og man kan se at hun legger en del tid i disse videoen. Hun er godt forberedt, avslappet foran kamera og kommer med morsomme gullkorn! Jeg har ikke så mange ønsker på innholdsbiten heller, men kanskje enda flere videoblogger og gode tips? 

Da håper jeg dere liker vurderingen, og husk å gå inn på bloggen hennes! Hun blir sikkert veldig glad for en liten kommentar også ♥

Leser du denne bloggen?

- Sara


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling 

Wishing you a wonderful week!

 • 05.05.2014 kl. 15:57

God mandag fine! Dette tror jeg må være første gang på lenge jeg virkelig har gledet meg til mandag. I dag var det rett og slett deilig med en ny uke og noen dager fri. I skrivende stund sitter jeg på skolen og knasker i meg noen friske jordbær, og kjenner jeg gleder meg til skikkelig norske bær når jeg kjenner smaken av de vasne bærene her! Hehe, ingenting slår norske jordbær! Jeg sitter nå å ser over klippene til episoden jeg skal redigere, og innen onsdag må jeg ha klart en grovklipp. 

Denne uken blir ikke like hektisk som det forrige, men det blir likevel en del å gjøre. Vi har planlagt tre innspillingsdager, men fredag er fortsatt litt usikker. Utover det kommer jeg til å bruke mye tid på klipping og semesteroppgaven denne uken. At det er litt mye å gjøre akkurat nå skal jeg uansett ikke klage på, det er nemlig bare 3 uker til jeg tar sommerferie! Tenk det da, sommerferie allerede! Synes ikke det er lenge siden det var jul! Uansett, her har dere forresten min ukeplan for denne uken, det begynner å bli en stund siden sist jeg lagde det så nå fikk jeg lyst til det igjen. 

Litt senere i dag kommer det en ny bloggvurdering. Jeg la disse vurderingene litt på is i forrige uke, men nå er det på tide å starte opp igjen. Jeg skal også svare på kommentarer i løpet av dagen, det har nemlig hopet seg litt opp på den fronten. Men hva er vel bedre enn å bruke mandagen til å fikse opp i ting som skulle vært gjort? 

 Har dere noen fine planer for uken? 

- Sara 


#hverdag #mandag #skole #fri #eksamen #klipp #redigere #nyuke 

S.L.I.T.E.N

 • 04.05.2014 kl. 19:25

Åh, nå er det helt ubeskrivelig deilig å ligge henslengt i sofaen og vite at resten av kvelden skal brukes til å gjøre ingenting. Nå er 7 av 10 innspillingsdager over og vi skal ikke tilbake til skogen før på fredag! Tenk det, hele 4 dager uten noe som helst opphold i skogen! Den kommende uken kommer jeg nok til tilbringe på skolen, jeg må nemlig komme i gang med klippingen så fort som mulig. Å sitte foran en datamaskin og redigere en hel dag er heldigvis slitsomt på en litt annen måte, så det blir godt med litt andre ting å gjøre. Jeg satser også på å få sneket inn et par treningsøkter til uken, nå har jeg faktisk ikke fått trent på to uker! Huff huff, og nå som sommeren er rett rundt hjørnet! Hehe

Før jeg runder av og setter på et par episoder med Gossip Girl må jeg bare få gratulere fine Malin med 23 årsdagen! Håper du har hatt en nydelig dag og at du har blitt feiret slik du fortjener! Savner deg kjempemasse nå, det er nemlig perfekt vær for Malin & Sara-utflukter i Oslo om dagen ♥ Håper vi ses om ikke så altfor lenge! 

Også håper jeg dere får en fin søndag videre og at dere er klare for en ny mai-uke!

- Sara


#hverdag #skole #eksamen #sliten #bursdag #venninne #gratulerer 

Bildedryss: eksamensfilminnspilling

 • 03.05.2014 kl. 21:48

God kveld! Hvordan har deres lørdag vært? I dag tenkte jeg å vise noen bilder fra eksamensinnspilling isteden for å bare snakke om det. Jeg skjønner at det kan bli litt kjedelig for dere med få oppdateringer og ikke minst trege svar på kommentarer! Men håper noen bilder fra det som oppholder meg kan være litt gøy i hvert fall! 

Slik så location ut da vi filmet sist helg. Dette skal være et terapirom med en psykolog og hennes pasienter som sitter i ring. Vi filmer oss stort sett ferdig med en episode om gangen, så den første helgen ble handlingen til episode 1. 

Her tas det nærbilder av skuespillerne. For å få skikkelige reaksjonsbilder må scenen spilles igjennom flere ganger slik at alle skuespillerne blir filmet. 

Den første helgen holdt vi til på Høyskolen derfor måtte vi ty til litt utradisjonelle grillemetoder. Det ble en del rare blikk da vi satte oss ned på fortauet for å grille pølser, men det ble en veldig hyggelig lunsj! 

Denne helgen har vi være ute i skogen og her skal vi fortsette i morgen og til helgen som kommer. Selv om det er ganske varmt ute nå så er det fortsatt kaldt i lufta og når man står mye stille blir man lett kald. Derfor har vi på oss ulltøy, tykke jakker og votter. 

To av skuespillerne gjør en test av den ene bålscenen. Dere kan sikkert tenke dere hvor gøy det er å slå opp og ned disse teltene hver innspillingsdag. Det er også viktig at tingene står på samme plass hver dag slik at ikke ting plutselig forflytter seg i bildet. Derfor må vi ta bilder av location hver dag og passe på at det matcher dagen før. 

Dette er en løsning jeg ikke har sett før!

Siden mine oppgaver enten går ut på å klippe sammen ting tilslutt eller sminke skuespillerne har jeg tatt ansvar for å handle inn og servere mat og snacks. Det går en del frukt, kjeks og vann når man har så mange så mange på sett, så det er faktisk litt jobb med det også. 

Mens jeg satt å ventet (det er forresten myye venting under innspilling) i stad måtte jeg bare ha et bilde av blåbærlyngen. Det kryr av blåbærlyng og det kommer til å bli veeldig masse bær her når den tiden kommer. Hvis jeg husker det skal jeg jammen ta en tur opp hit å plukke når den er moden! 

Håper dere synes det er litt gøy å faktisk se hva jeg driver med? Under opptak må det være så stille som mulig så det er ikke alltid så lett å tatt bilder, men litt har det i hvert fall blitt. I morgen er siste dag denne helgen og nå skal det bli helt herlig med fri frem til fredag. Men så har jeg en forelesning å dra på, en episode å klippe sammen og en semesteroppgave å skrive så det er ingen fare for at jeg får lite å gjøre! Haha, det blir godt med sommerferie snart kjenner jeg ♥

Håper dere har en fin lørdag!

- Sara


#skole #film #filminnspilling #foto #høyskolen #hioa #oslo #studenter #studentprosjekt #eksamen

4 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 02.05.2014 kl. 18:28

Hei dere! Nå er det endelig helg! Neei stemmer, det er fortsatt to dager igjen med opptak. Det er alltid veldig morsomt, sosialt og lærerikt på sett, men i sekundet rumpa treffer trikkesete på vei hjem merker man hvor sliten man er! Selv om mine funksjoner krever svært lite av meg på sett merker jeg at bare det å være tilstede, drive med småting og å være ute hele tiden er skikkelig slitsomt. Nå er vi heldigvis halvveis i denne perioden og så er det en hel uke til neste og siste gang. Men nå skal ikke denne bloggen gjøres om til en skoleblogg, så jeg tenkte å lage et nytt "5 ting dere ikke visste om meg"-innlegg. Det virket som dere likte det sist og noen ville gjerne ha mer av det, så da blir det sånn. Men da jeg kom til nummer 5 sto det plutselig helt stille, jeg kom ikke på flere "fun facts" så denne gangen blir det 4 ting! 

Ble eliteruss 

Da jeg var russ i 2011 hadde Matias og jeg (vi er like gamle) som mål å bli eliteruss. Hvis man blir eliteruss får man lov til å dyppe dusken i gullmaling og det ville vi jo! Jeg husker ikke helt hvor mange knuter vi måtte ta for å bli det, men jeg tror det var 75 stykker. Vi gjorde derfor alt fra å spise frokostblanding med cider isteden for melk til å gå på skolen iført brødsko, med 8 wunderbaum rundt halsen og fisk i bånd. Det var med andre ord veldig mange morsomme stunder på veien mot eliteruss også var det veldig gøy å være en av de få i Hønefoss som hadde klart det. Hvis jeg ikke husker feil var vi 4-5 stykker som fikk det til.


Jeg fant ingen gode bilder fra russetiden på denne dataen her, men her er et fra dåpen vår. Torget var fult av folk som møtte opp for å se på.

Sydd fire sting

Da jeg gikk på barneskolen var jeg en kort periode med i speideren, og på ett av møtene skulle vi lære oss å spikke. Min kniv satt helt fast i sliren og jeg ville jo selvfølgelig klare meg selv! Så når kniven endelig kommer ut har jeg et godt tak rundt sliren og knivbladet skjærer meg inn i hånda. Jeg husker at jeg måtte tømme hånden for blod flere ganger fordi det rant så fort også spriket det i huden. Heldigvis så er speidere ganske flinke til å håndtere slike ting så de surret meg opp og fikk meg til legen. Der måtte jeg få en bedøvelsessprøyte rett i såret og så var det klart for å sy. Det var ikke snakk om å vente til bedøvelsen hadde begynt å virke skikkelig, så den sprøyten kunne de egentlig spart seg for. Det var utrolig vondt og jeg håper jeg aldri må sy igjen! *bank i bordet* 

Har hatt Mac hele livet 

Da vi skulle få vår første data tror jeg vi fikk den gamle til onkelen min og det var en Mac. Mitt første møte med en datamaskin var derfor med en Mac og siden da har vi alltid hatt det. På skolen har det alltid blitt brukt PC da, så jeg kan jo bruke det også, men jeg kjenner alt virker så mye mer tungvint på en PC enn en Mac. Siden jeg er så vant til Mac har jeg bare fortsatt å bruke det og jeg kommer nok ikke til å bytte over med det første.


Slik så vår første data ut, med inngang til diskett og hele pakka! 

Under 1.60 høy

Dere har sikkert sett på bilder at jeg er ganske kort, og jeg er faktisk under 1.60. Om jeg er 1.58 eller 1.59 varierer litt etter hvem som måler meg, men passet mitt sier 1.58. Å være lav har absolutt sine fordeler, men jeg er veldig glad det finnes høye hæler av og til. 

Da håper jeg dere har fått vite noe nytt om meg som dere ikke visste fra før. Selv om det er uendelig med ting dere ikke vet om meg så er det faktisk skikkelig vanskelig å komme på noe ta med i et sånt innlegg. Men jeg håper disse tingene var litt morsomme i hvert fall! Også håper jeg dere får en fortsatt fin fredag ♥

Var det noe her dere visste fra før?

- Sara 


#fakta #hverdag #blogg #meg #tattavkvinnene #russ #eliteruss #mac  

Game of Thrones "The Exhibition"

 • 01.05.2014 kl. 22:00

Da har jeg omsider kommet hjem, spist middag og fått sett over bildene fra Game of Thrones exibition. Denne helga skal vi spille inn ute, så det er faktisk en sjanse for at jeg kan få litt farge! Det tar alltid så lang tid før jeg blir brun, men i dag har jeg faktisk fått litt farge! Hurra! Kan tenke meg at dere som har hatt fri i dag har kost dere? Fri fra skole eller jobb OG nydelig vær, det kan jo ikke bli stort bedre? Nei, nå er jeg i ferd med å prate meg bort, det kan vi ikke ha noe av! Her kommer et lite bildedryss fra i går. 

Det er viktig med påfyll i køen! Pascal ligger rett ved Posthallen så jeg kunne bare ikke la vær å kjøpe et par makroner mens vi ventet på å komme inn! Disse her med bringebær og de med mørk sjokolade er så gode ♥ 

Etter ca. 1,5 time i kø var det endelig vår tur! Det var ganske mye folk der og det var både kø til å sitte i "Jerntronen" og til å prøve "Oculus Rift", men det var veldig mye fint å se på! På bildet over og et par av de kommende ser dere drakter og kjoler som er brukt i serien. 

For en filminteressert som meg var det spesielt gøy å få se litt av storyboardet til en så kjent tv-serie. Det morsomme er jo at disse er ganske like de vi lager til vår serie!

Denne her ble jeg også utrolig fasinert over! Jeg synes det er litt gøy med spesialeffekter til film og har blant annet laget et par hender som faktisk har blitt ganske bra selv. Men denne her klarer jeg ikke se meg mett på, fy søren! Den ser jo faktisk helt ekte ut, jeg skulle gjerne lært hvordan man får lagd de så autentiske!

Også er det jo klart vi måtte ta plass i tronen! Matias ser noe mer bekvem ut enn meg, men det er gøy å ha bilde fra den uansett. 

Likevel var nok oculus rift høydepunktet med hele utstillingen. Vi gikk inn i noen små "boder" som dere ser på bildet over også fikk vi på oss headset og noen slags briller som dekket hele synsfeltet. Inne i brillene er det to skjermer som viser en virtuell tredimensjonal verden. Fordi det er to skjermer i brillene gir det følelsen av dybde og man føler at man er tilstede i bildet som vises. Det som er ekstra kult er at hvis du snur på hodet er det akkurat som om du skulle gjort et i virkeligheten, du får se mer av stedet du er på. På denne utstillingen fikk vi ta heisen opp "The Wall". The Wall gir sikkert mening for alle dere som har sett Game of Thrones, jeg har jo ikke det, men uansett så var det veldig gøy. Vi kjørte opp til toppen av heisen, og når den stoppet ble vi "kastet" utenfor stupet. Det føltes veldig ekte og noen av de som prøvde sto å skrek fordi de ble skremt. 

Dette var med andre ord en veldig vellykket utstilling, selv for meg som ikke har sett serien. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med et par andre serier slik at jeg kan begynne på denne! Tror det blir enda morsommere å se tilbake på denne utstilling når jeg faktisk har sett det.

Har dere hatt en fin 1. mai? 

- Sara 


#gameofthrones #hbo #hbonordic #utstilling #jerntronen #tvserie #oslo #posthallen #bilder #foto #bildedryss #got #gotexibition #oculusrift 

Førpremiere: The Other Woman

 • 01.05.2014 kl. 10:31

God morgen fine ♥ Gårsdagen gikk virkelig i ett, så jeg er mer enn fornøyd med å ha fått til to innlegg! Aner jeg en mer strukturert Sara? Vi får ikke glede oss for mye på forskudd, men jeg skal i hvert fall gjøre et forsøk på å fortsette i denne gode steamen. Det var så gøy på Game of Thrones i går, og køen gikk mye fortere enn hva jeg forventet! Jeg tok masse bilder, så dere skal få se de senere i dag, jeg må bare ha litt tid til å gå igjennom de. Men jeg var ikke bare på Game of Thrones i går, jeg var også på førpremieren av "The Other Woman" på Klingenberg kino. Det var ladies night med førpremiere, velkomstdrink og goodiebags. Deilig med litt hverdagsluksus! Filmen var skikkelig jentete, men jeg ble positivt overrasket over hvor morsom den var. Den har premiere 2 mai, og under kan dere se trailer. 

  

Marthe var snill og ble med meg og det var veldig hyggelig å catche opp med henne igjen. Og vi måtte selvfølgelig posere foran presseveggen! 

Ikke verst med vin en helt vanlig onsdag? Jeg liker egentlig ikke vin, men denne var helt ok.

Søte Marthe ♥

Alle setene hadde hver sin goodiebag med diverse hårprodukter og produktprøver. Det er alltid stas å få en liten oppmerksomhet!

Det var ikke spesielt god belysning der inne, så jeg sitter ikke igjen med så mange gode bilder, derfor slenger jeg med et lite bilde fra snapchat også. God stemning! 

Dette var en skikkelig koselig kveld og jeg må bare si tusen takk til Likenshare for billettene. Det så ut til at samtlige damer hadde en fin kveld med mye latter.

Har dere tenkt til å se filmen når den kommer på kino? 

- Sara 


#likenshare #theotherwoman #foxnorge #film #filmpremiere #førpremiere #klingenberg #kino #oslokino #jentekveld #jentefilm #vin 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no