hits

Min drømmereise

 • 29.04.2015 kl. 13:34

I samarbeid med Rabble 

Nå som sommer og ferietid er rett rundt hjørnet er det vel lov til å drømme seg litt bort til fine ferieparadis og pulserende storbyer? Jeg kommer nok ikke til å dra på noen reise i år, vi må rett og slett spare pengene og heller ha det til gode. Heldigvis for meg koster det ingen verdens ting å drømme, så nå tenkte jeg å ta dere med på en av mine drømmereisemål! Til selveste New York! I bunnen av innlegget har jeg lagt ved noen helt supre rabattkoder på både fly og reise, så sjekk de gjerne ut hvis du skal på ferie i år!

Jeg er nok ikke mer original enn at det er New York som står øverst på reisemållisten min akkurat nå. Jeg kjenner fler som har vært der, og akkurat nå er min gode venn Tonje der borte. Jeg tror og håper hun koser seg glugg ihjel, det virker i hvert fall sånn på snapchat. De har til og med fått seg en helikoptertur over byen! Hvor sykt høres ikke det ut? Så la oss nå se på hvordan min reise til New York skulle blitt. Vi starter med å bestemme at turen skal vare i en uke, og at ferien finner sted i juli. Også sparer vi ikke på kruttet, her skal det drømmes!

Hotell

Sjekk den utsikten på rommet da dere!

Dette fine hotellet har en nydelig utsikt over byen, fra både gjesterommene, restauranten og trenings- og badeanlegget. Ikke at jeg ville brukt tiden min å trene når jeg først har en uke på meg NY. Men en tur på hotellets spa skulle jeg klart å fått tid til! Hotellet heter Mandarin Oriental og koster over 40.000,- for en uke. Det ligger like ved Central Park og jeg tror ikke det skal være noe vanskeligheter med å komme seg rundt fra dette hotellet. 

Opplevelser 

Når man er i New York er det selvfølgelig mye å oppleve. Jeg vil tro at bare det å gå rundt i gatene og suge til seg inntrykkene er en liten opplevelse i seg selv, så det tenker jeg selvfølgelig å gjøre. Time Square er jo et godt sted å begynne, og dit må jeg selvfølgelig ta en tur på kveldstid. Alle de fine lysene! Jeg vil selvfølgelig utforske forskjellige deler av byen som Brooklyn, Manhattan, Central Park og China Town. Og gjett om jeg skal se hele Gossip Girl på nytt før reisen og dra innom alle de mest kjente stedene fra serien ♥ Jeg skal ta en båttur å se frihetsgudinnen, dra til toppen av The Empire State Building, se minnesmerkene etter 11. september og besøke Grand Central. Det kan nok også hende jeg titter innom et par museer mens jeg er der, Ellis Island Immigration Museum og Metropolitan Museum of Art virker i hvert fall som steder verdt et besøk. 

Shopping

Når man er i New York snakker vi shopping med stor S! Jeg må selvfølgelig komme meg innom noen designerbutikker, sjekke ut litt second-hand og gå i de litt mer vanlige butikkene. Selv om det nok ikke blir så mye shopping på meg i Fifth Avenue er det definitivt lov til å kikke! Jeg har hørt at butikkvinduene alene er verdt en tur, så hit skal jeg helt klart! Jeg har også hørt at Century 21 er verdt et besøk, med etasjer fulle av designerklær til 50-70% avslag. Det høres ut som en dagsjobb for meg, men jeg er klar! Greenwich Village har jeg skjønt man bare må innom, det blir visstnok regnet som en av verdens aller beste shoppinggater. Her finnes alle mulige merker, vintageshopping og masse koselige kafeer. Det høres ut som stedet for meg! Ellers har man vel ikke vært i New York før man har poppet innom Victoria's Secret, Tiffanys, Macy's og Uniqlo.

Mat

Jeg synes også mat fortjener et eget punkt for jeg synes alltid det er gøy å finne frem til gode restauranter og kafeer før jeg drar på en ferie. The Butcher's Daughter har jeg hørt veldig mye bra om, det er en juice- og kaffebar som serverer masse sunt og godt. Jeg ser for meg at dette er det perfekte frokoststedet, så hit må jeg innom! Chelsea Market må man jo bare innom, en av verdens største mathaller! Jeg tror mathallen i Oslo ikke har så mye å stille opp med i forhold til denne, og jeg synes jo Oslo sin er veldig bra, så Cheslea Market, here I come! Seinfeld-nerden i meg har allerede bestemt seg for å vie et besøk til Tom's Restaurant, selv om jeg ikke aner hvordan maten er det. Hvis man først får muligheten til å spise på restauranten til Jerry og George må man jo bare ta den! Haha. Jeg må også innom Grimaldi's Pizza i Brooklyn for å sjekke om pizzaen er SÅ god som de skal ha det til. For litt søtere saker må jeg så klart ta turen innom Magnolia Bakery, hvem har vel ikke lyst til å teste ut en cupcake eller to derfra? 

Sukk, det var drømmeturen sin det! Dette ble mye tekst, men jeg er umulig den eneste som får reisefeber av å lese det her? Hvis du skal ut på reise i sommer anbefaler jeg deg å sjekke ut rabattkodene på Rabble før du klikker bestill. Her kan du spare ganske mye, og jo mer penger det er til overs, jo mer har du å kose deg med på tur! Rabble og hotels.com har akkurat nå en kampanje med 40% rabatt på luksushoteller. Her kan du finne ekstremt fine hoteller til veldig snille priser. Trenger du rabatt på flyreisen har SAS opptil 75% rabatt via denne rabattkoden. Hvis du ikke skal ut å reise finnes det likevel mange andre flotte tilbud som er verdt å ta en titt på. Rabble har nemlig over 500 tilgjengelige rabatter akkurat nå!

Hvor er ditt drømmeferiested?

- Sara 


#reise #usa #amerika #newyork #ny #opplevelse #tur #turist #drømme #drømmereise #drømmeferie #rabble #kupong #rabatt 

Oppskrift: grove rundstykker uten heving

 • 27.04.2015 kl. 10:14

God mandag og god morgen! Jeg tenkte å starte den nye uken på en god måte å åpne med et tidlig blogginnlegg. Vi stater med godt mot, hehe! Det er en god stund siden siste jeg bakte brød eller rundstykker, og da jeg kom over en fin oppskrift på bloggen til Linda måtte jeg bare prøve. Den krever ingen heving og lages på 5 minutter! Jeg har gjort om litt på melinnholdet og lagt til litt solsikkekjerner for litt mer tyggemotstand, men ellers er det meste likt. Håper dere liker de ♥

Ingredienser til 6 rundstykker: 150g havregryn // 120g valgfritt mel (jeg brukte grovt speltmel) // 0,5 dl solsikkekjerner // 200g kesam // 2 egg // 0,5 dl vann / 2 ts bakepulver // 1 ts salt //

Bland alt det tørre i en bolle og rør godt, før du har i kesam, vann og egg. Trill til runde kuler og legg de på et bakebrett. De blir veldig klissete, så ikke vær redd for at du har gjort noe feil! Pensle gjerne rundstykkene med egg og strø litt havregryn over. Stek så 180 grader i ca. 25 minutter. 

Topp med favorittpålegget ditt, gjerne litt før de har blitt helt kalde, da er de såå gode! Man skal jo egentlig vente til de har kjølt seg helt ned, men det er en regel jeg har brutt helt siden jeg var liten og fikk nybakt brød med Hapå hos oldemor. Det er lite som slår hjemmelaget, lunket brød med Hapå! Barndomsminner ♥ Disse her er dog en god erstatter, og med kaviar ble det ikke så verst! Så da håper jeg dere tester ut disse også håper jeg dere får en fin uke!

Hva topper du helst nybakt brød eller rundstykker med?

- Sara 


#hjemmelagd #hjemmebakt #bake #nybakt #rundstykker #oppskrifter #sunt #grovt #havregryn #mat #lunsj #frokost #kaviar #nam #godt 

6 tips mot fyllesyke

 • 26.04.2015 kl. 16:19

Når festen er slutt, hodet verker og angsten fra gårsdagen kommer krypende hjelper det lite med ekspertenes tips om et mindre alkoholkonsum. Skaden er allerede skjedd og man ønsker noe som hjelper der og da. Jeg ble aldri fyllesyk før, men de siste par årene har jeg også merket den irriterende hodepinen og labre formen mer og mer. Og jeg er redd det bare blir verre jo eldre man blir? Men isteden for å bare grave seg ned i sin egen fylleangst er det noen ting du kan gjøre for at søndagen skal føles litt bedre, her kommer 6 enkle, men gode tips. 

1. Hydrer kroppen: drikk masse vann

Ok, dette tipset kommer vel ikke som en bombe, men jeg må likevel ta det med. Jeg var ikke spesielt flink til å få i meg vann før, men nå bruker jeg alltid å kaste innpå en liter vann før jeg legger meg. Hvis jeg våkner i løpet av natten sluker jeg også et par glass og selvfølgelig når jeg står opp. Jo mer vann du får i deg jo bedre! Vannet hjelper med å skille ut avfallsstoffer samtidig som det hjelper den dehydrerte kroppen din å bli hydrert igjen. Alkohol er jo dehydrerende og krymper faktisk organene dine, så det er viktig med påfyll. Det beste er å drikke romtemperert vann da det hydrerer raskere og er et mindre sjokk for kroppen. 

2. Velg riktig mat

Dagen derpå frister det jo kanskje aller mest med usunn, fet mat, men det er jo selvfølgelig ikke det beste for kroppen. Pass på å ha kjapp og sunn mat tilgjengelig hjemme, da er sjansen for at du tar turen til ditt nærmeste gatekjøkken mye mindre. Du kan for eksempel starte dagen med en frokost bestående av en et par egg og en skål yoghurt. Egg er rikt på stoffet cystein som hjelper leveren med å bryte ned alkohol og giftstoffer, det samme er meieriprodukter som yoghurt. (kilde Treningsforum.no) Kombiner gjerne frokosten med en detox-juice laget av ingefær, sitron, grapefrukt og eple så har du et godt utgangspunkt.

3. Få frisk luft: gå deg en tur 

Det er kanskje ikke en tur ut som frister aller mest når man har dundrende hodepine og reagerer på sterkt lys. Men ta på deg solbrillene og litt turtøy og kom deg ut. En gåtur i frisk luft gjør faktisk underverker for formen. Jeg vet mange tar seg en joggetur dagen derpå, men det synes jeg blir litt i meste laget for min smak. Men herlighet, hvis du orker, så jogg i vei!

4. Skjem deg bort med hjemmespa

Føttene er kanskje litt ømme etter noen timer på dansegulvet så hvorfor ikke skjemme deg bort med en et lite hjemmespa. Fyll opp en balje med varmt vann og badesalt og plei de såre føttene. Tenn duftlys, sett på litt rolig musikk, ta deg en ansiktsmaske og bare slapp av. 

5. Unngå smertestillenge 

Hodepine er kanskje det vanligste folk sliter med etter en kveld på byen, men unngå å bruke smertestillende så langt det lar seg gjøre. Siden kroppen allerede jobber med å kvitte seg meg giftstoffer bør man unngå å tilføre mer. Hvis du likevel føler at du må ha noe for å dempe smerten kan Naproxen være et bedre valg. Disse virker ganske lenge og er i tillegg snill mot magen. (kilde Ole André Sivertsen) 

6. Sov ut

Dersom ingenting annet hjelper, legg deg til å sov igjen. 

Så er det selvfølgelig noen ting du kan tenke på til neste gang. Få i deg et godt måltid før du begynner å drikke, å drikke på tom mage er sjelden veldig lurt! Pass på å få i deg vann gjennom hele kvelden. Hvis du klarer å ha som regel å drikke et glass vann mellom hver alkoholenhet er du langt på vei! Håper tipsene kommer godt med, kanskje noen trenger de allerede i dag? Hvis ikke, håper jeg dere har en fortreffelig søndag! 

Har du noen tips som ikke står på listen?

- Sara 


#tips #triks #fyllesyke #hangover #dagenderpå #kropp #sunt #hodepine 

Bildedryss fra skjønnhetsfrokost

 • 25.04.2015 kl. 18:18

Hei på dere og god lørdag! Hvordan har dere hatt det de to siste dagene? Jeg har nesten ikke vært hjemme så macen har knapt vært åpnet til annet enn skolearbeid siden onsdag! Vi satt nemlig på skolen og jobbet lenge på torsdag før vi flyttet med oss masse kamerautstyr ned til Polhems kontorer, hvor vi skulle filme et event fredag morgen. På vei hjem oppdaget jeg at Arkaden hadde shoppingkveld med gode tilbud, styling og masse annet gøy. Jeg ble derfor værende der en liten stund og fikk krøllet håret, testet ut Fillerina og spist litt frozen yoghurt. I like!

I går var jeg i praksis hos Polhem igjen og vi filmet pressefrokosten. Klokken fire arrangerte Polhem after work og serverte bobler i glasset og litt å bite i. Planen var at det skulle være en koselig avslutning på uken med litt godt drikke til, men stemningen ble veeldig god og et par glass ble til litt for mange. I hvert fall for min del! Så da jeg kom hjem fant jeg faktisk sengen neste med en gang. Men nå har jeg ramset opp nok, så her kommer isteden et solid bildedryss fra gårsdagen.

Under frokosten presenterte Aina og Vibeke skjønnhetsnyhetene for høsten. 

Masse deilig mat!

Og drikke!

Kusmi Tea  var på plass med både varm te og iste! Nam, isteen var supergodt, så den skal jeg lage hjemme også!

Som alltid fin borddekorering.

Morsomt å filme underveis!

Så var det tid for after work og champagnen ble sprettet! 

Ser ikke alle smashing ut i de nye New Era capsene sine? 

Jeg kan i hvert fall ikke klage på de to siste dagene, selv om det ble lite tid til blogg. I dag har jeg bare daffet hjemme, og det har vært veldig godt. Det eneste "fornuftige" jeg har gjort er å stelle neglene. Nå tenkte jeg å legge på litt forsterkende lakk slik at de forhåpentligvis vokser seg litt lengre, jeg har nemlig lyst til å prøve meg på stiletto-negler. Ikke sånne drøye, lange, men en liten spiss hadde vært fint. 

Hva har du gjort i det siste?

- Sara 


#polhem #pr #presseevent #pressefrokost #polhempr #filme #opptak #bachelor #champagne #gøy #party #skjønnhet #beauty 

Oppskrift: sjokolade- og peanøttsmoothie

 • 22.04.2015 kl. 22:38

God kveld! Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, kjempegøy å se at dere ønsker å se hvordan leiligheten ender opp. Jeg skal sette meg ned å svare på alle i morgen, da har jeg nemlig fri! Over en uke fri med kun fokus på bacheloren tror jeg skal bli bra. Vi har jo første filmedag på fredag og vi er ikke klare til det helt enda! Men nå skal jeg ikke kjede dere med skolesnakk, jeg tenkte å dele en god oppskrift på sjokolade- og peanøttsmørsmoothie med dere. Denne er like god til lunsj som kos hvis du får lyst på noe om kvelden. Inspirasjon til oppskriften har jeg hentet hos Dedication.

Ingredienser til en porsjon: 1 fryst banan // 2 ss peanøttsmør // 2 ss 100% kakao // 20g proteinpulver // 1 dl mandelmelk (eller annen melk) // Topping etter eget ønske, jeg har brukt kakaonibs og usaltede cashewnøtter.

Miks alle ingrediensene i en blender og topp med det du måtte ønske. Friske bær er helt sikkert supert som topping, en søt smoothie med friske bær er jo ingen dum kombinasjon.

Nam! Her har du en sunn og GOD smoothie, som metter . Denne er jeg sikker på at kommer til å redde mange kvelder med søtsug fremover! Hvis du ikke liker peanøttsmør kan du bytte ut med andre nøttesmør eller droppe det helt, men jeg synes det er den salte smaken fra peanøttene som gjøre denne her så god. Og med denne lille sjokodrømmen vil jeg ønske dere en fin kveld. Jeg er straks ferdig på jobb så da er det rett hjem til senga ♥

Så den ikke god ut?

- Sara


#oppskrift #lunsj #frokost #kos #søtt #sjokoladesmoothie #sjokolade #smoothie #hjemmelaget #kakaonibs #cashewnøtter #sunt

Sinsen here we come!

 • 21.04.2015 kl. 21:47

Hei! Gjett hvem som har fått seg ny leilighet i dag? Matias og jeg, hurra! Vi var på visning på Sinsen og bestemte oss på stedet for at denne leiligheten passet for oss. Den er ikke kjempestor, bitte litt større enn den vi har nå bare. Det dumme er at det ikke er soverom der, så man har stue og soverom i ett, men vi skal prøve å få satt opp en skillevegg av noe slag. Kjøkkenet er i hvert fall veldig fint også har vi en liten, søt balkong! Der gleder jeg meg til å så urter ♥  

Her er noen enkle bilder av leiligheten umøblert. Selve leiligheten er ganske lys og det kommer mye fint lys inn så jeg tror det vil bli veldig koselig her med møbler og dekor. Jeg holder allerede på med å "plassere" ting oppe i hodet mitt og det store spørsmålet er hvordan vi skal få plass til alt på kjøkkenet! Vi er så utrolig bortskjemt med masse benk- og skapplass her vi bor nå, og jeg må jo ha juicer, blender, kjøkkenmaskin, kaffetrakter og micro på benken! Haha, neida, men hvor jeg skal sette alt blir en utfordring. Men jeg gleder meg veldig og håper dere vil se litt bilder når vi har fått flyttet inn?

Ser det ikke fint ut?

- Sara 


#leilighet #oslo #sinsen #leie #nyleilighet 

Antrekk 18.04.15

 • 20.04.2015 kl. 22:51

Hei og god kveld! Nå er det evigheter siden forrige antrekkspost, så nå prøver vi oss på det igjen. Jeg hadde på meg dette på lørdag, da var det fint vær så den varme kåpen ble byttet ut med en litt luftigere versjon fra BikBok. Solbrillene kunne også komme på å det var ikke så mye vind at hatten fløy av hodet. Herlig tid vi går i møte nå!

Topp fra Lindex // Bukse fra H&M // Jakke fra BikBok // Hatt fra H&M // Ring fra Bikbok by Lene Orvik

After-Party Espresso Gelish.

Haha måtte bare ha med dette bildet, det snek seg med en liten pus som også ville være med. Den var så lodden og kosete så jeg skulle gjerne hatt den med meg hjem!

Planen om å forhåndsblogge før jobb gikk som vanlig i vasken, så nå er jeg akkurat ferdig på jobb og skriver så tastene fyker her. Jeg skal opp på jobb i morgen tidlig igjen, så da vil ikke innlegget komme så seint. Men nå må jeg bare komme meg på bussen og legge meg under dyna! God natt ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #bikbok #hm #klær #ooft

After-party Espresso

 • 19.04.2015 kl. 15:08

God søndag! Det var så irriterende å våkne i dag tidlig og komme på at jeg hadde glemt å sette kameraet på lading i går, jeg hadde nemlig planer om å filme til en videoblogg i dag. Håper uansett på å få tid til det, jeg spratt  opp av sengen så fort jeg kom på det, så nå har det allerede rukket å stå noen timer. Huff, jeg er ikke rutinert nok til å holde på med denne bloggingen! Hehe, neida. Håper dere har fått en fin start på deres søndag, jeg er kanskje ikke den eneste som loffer rundt i koseklær og uten sminke? Elsker søndager ♥ Men uansett hvor slapp søndagen min er tenkte jeg å snakke litt skjønnhet. Forrige uke var jeg jo på gelish-kurs hos Tonelise Akademiet og jeg kjøpte med meg tidenes brunfarge hjem. Jeg la den på kvelden samme dag og lakken er fortsatt like fin! Halleluja, jeg er gelish-frelst!

Les mer om kurset her!

Er ikke fargen bare superdelikat? Den heter After-party Espresso hvis noen lurer. 

Og en uke senere ser den like bra ut! Lakken flytter seg selvfølgelig nedover i takt med at neglen vokser, men ingen riper, ingen avskallinger og ingen flisete negler! Jeg ser at jeg burde vært enda flinkere med neglebåndene mine nå da, men jeg får ta en skikkelig runde med neglepleie når lakken skal av. Kanskje dere vil ha noen tips når den tiden kommer til hvordan man enkelt kan pleie neglene sine? Jeg plukket i hvert fall opp noen tips på kurs som jeg gjerne deler ♥

Hva synes dere om fargen?

- Sara 


#negler #nails #gelish #toneliseakademiet #tl #neglekurs #gelishkurs #kurs #beauty #skjønnhet #espresso #brun 

Anbefaling av sushi-restaurant

 • 18.04.2015 kl. 22:56

God kveld! I går var Vilde og jeg litt turister i egen by og storkoste oss ved Akershus festning i vårsola. Planen var egentlig bare å møtes til en kaffe, men vi endte opp med å ta en frozen yoghurt i sola, gå litt rundt ved Aker Brygge og festningen og når kvelden kom ble det jammen sushi-middag også. Det var veldig koselig, en av de fineste vårdagene Oslo har hatt så langt! Sushi-restauranten vi besøkte ble vi forresten veldig fornøyd med, så det kommer litt bilder og an anbefaling av den litt lengre ned i innlegget ♥

FINE OSLO!

Og fine Vilde ♥

Helt nydelig vær ♥

Sushi-restauranten vi endte opp med å dra på heter Nippon Art, Oslos eldste sushi-restaurant. Jeg ble først kjent  med restauranten da de var på Oslo Bokfestival for et par år siden og holdt mini-kurs for oss. Helt siden den gang har jeg hatt lyst til å dra dit, men det har liksom aldri blitt noe av. Og nå er jeg lei meg for at jeg ikke har dratt før! De hadde veldig god sushi der og ikke minst, helt super service! Jeg føler jeg aldri skriver det hvis jeg kommer med vurderinger av restauranter her på bloggen, men denne gangen har jeg virkelig ingenting å utsette. 

Lokalene var også veldig delikate!

Jeg bestilte to laksebiter og seks makiruller med laks og vårløk. Jeg var redd det kom til å bli litt i minste laget, men jeg ble stappmett! Kanskje fordi vi hadde drukket både kaffe og spiste frozen yoghurt tidligere på dagen, men dette var virkelig store fine biter! Det er så deilig når man kan bli skikkelig god og mett for 130,-! 

Koselig stemning ♥ Vilde likte seg også veldig godt, så dere skal ikke se bort i fra at det blir et besøk her igjen en gang! De holder til rett ved Rådhuset, så hvis du en gang er i området og har lyst på sushi vet du hvor du skal gå! Håper dere har hatt en fin helg så langt ♥

Har du vært på Nippon Art før?

- Sara 


#oslo #oslove #kos #venninner #turist #by #sushi #akerbrygge #anbefaling #tips #restaurant #mat

Kusmi Iced Teas

 • 18.04.2015 kl. 15:45

Produktene er sponset

God helg! Jeg har startet helgen på en litt stressende måte i går med en telefon på morgenen om at vi hadde fått leiligheten vi var å så på dagen. Svaret kom dessverre litt for fort og vi har ikke hatt tid til å se på andre steder så vi takket nei. Tenk det, vi fikk en leilighet på Bjølsen fra 1. mai og vi takket nei. Jeg blir veldig stresset av tanken på det, men jeg er helt overbevist om at jeg ikke kommer til å trives der. Og da synes jeg det blir for dumt å hoppe på den første leiligheten vi får. Så vi skal på nye visninger på tirsdag så da får vi håpe det føles mer riktig. Foreløpig er det bare jeg som har jobb, så vi kan ikke gå altfor høyt opp i pris og da er jeg klar over at vi ikke kan forvente all verden, men det er utrolig kjedelig å flytte inn et sted man overhode ikke har lyst til. Så vi får bare fortsette å holde utkikk, det er jo fortsatt over en måned til vi skal være ute herfra så det går nok. 

Foruten å se på leiligheter tilbragte jeg ettermiddagen og kvelden sammen med Vilde og vi fikk oss en fin tur opp til Akershus festning og god mat. Vi har testet ut en sushirestaurant ingen av oss hadde vært på før og begge to likte stedet supergodt. Jeg har tatt litt bilder så det kommer innlegg om det senere. Men nå tenkte jeg å tipse dere om en supergod iste jeg lagde for et par dager siden. 

Dere har kanskje hørt om Kusmi Tea fra før? Det er i hvert fall et anerkjent te-merket som ble etablert i 1867 og som drikkes av flere kjente stjerne som blant annet Kendall Jenner. Kusmi tea åpnet nylig en butikk på Oslo City i tillegg til en butikk på CC Vest, ellers vet jeg ikke om de har andre utsalgssteder i Norge? Men det går selvfølgelig an å kjøpe på nett, hos blant annet Bokkilden og Blivakker. De har alt fra grønne teer til detox-te og sorte teer. De har akkurat fått det inn hos Polhem PR, så jeg har fått smakt på noen forskjellige og så langt er Anastasia favoritten. Men i dag tenkte jeg å tipse dere om isteen deres, det nærmer seg jo sommer og hva er vel bedre å kjøle seg ned med enn frisk iste? 

Isteene kommer i en boks med 24 teposer (12 forskjellige smaker) og det eneste du trenger til en person er en tepose, kokende vann og isbiter. Hvis du ønsker å søte isteen kan du selvfølgelig bruker sukker, stevia eller lignende, men de er veldig gode uten også. 

En tepose lar du trekke i ca. 4 minutter i 1,5 dl oppkokt vann. Når det er klart tar du ut teposen og fyller opp med masse isbiter. Da blir det raskt iste av den varme teen. 

Yummy! Denne gangen valgte Ginger-lemon green tea og den var frisk og god i smaken, akkurat slik jeg liker isteen min! 

 

Gleder meg til å smake de andre sortene også, er blant annet veldig spent på Strawberry  green tea og Rose green tea. Spennende! Jeg drikker jo ganske mye vanlig te, men så fort det blir litt varmere i været frister ikke det like mye lenger, så da er det kjekt med kjølig variant. 

Har du smakt te fra Kusmi Tea før?

- Sara 


#te #kusmi #kusmitea #iste #icedtea #ingefær #sitron #friskt #sommerlig #sommerdrikk 

Det lille under

 • 16.04.2015 kl. 13:17

God formiddag og beklager for mitt lille fravær! Jeg har rett og slett ikke rukket å få ut noe innlegg de to siste dagene da det har vært fullt opp med jobb. Men jeg har hatt litt tid til å sette sammen et par kollasjer til dere, jeg har nemlig hatt lyst til å lage en undertøys-inspo en stund nå, så her kommer den. Det er så fort gjort å fokusere på det ytre, og så glemme bort det lille under. Jeg føler meg i hvert fall mye mer vel om undertøyet også er fresht. Så jeg satt sammen tre forskjellig kollasjer, med tre forskjellig stiler, slik at det er noe for enhver smak. Håper dere liker det ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 

Sort, rødt og blonder slår vel aldri feil? Det røde settet øverst til høyre er SÅ lekkert!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 

Hvis du synes looken over ble litt i røffeste laget er kanskje disse litt mer i din gate? Den mykere, søtere looken er jo også utrolig fin.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 

Sporty undertøy er ikke bare praktisk, men også superfresht. Dere har sikkert sett Calvin Klein-undertøyet alle kjendisene går med for tiden og jeg må si det vokser på meg også. I starten skjønte jeg ikke greia, men nå kunne jeg faktisk tenkt meg et sett selv også. Behagelig og fresht, det liker jeg! 

Da håper jeg dere har fått litt inspirasjon på undertøysfronten! Si gjerne om du har noen favoritter! Og med det ønsker jeg dere en strålende dag. Jeg skal prøve å rekke innom dere en gang til i dag, etter jeg har vært på visning ♥

- Sara 


#undertøy #klær #inspo #inspirasjon #kollasj #mote #fashion #sporty #cute #blonder #lace #kalvinclein

Tips for en forkjølelsesfri vår

 • 13.04.2015 kl. 19:33

Nå som våren står for tur er det ofte litt for fristende å kaste den tykke jakken og kle seg litt lettere. Det er jo så deilig å ta av seg noen lag etter an lang vinter, men det er også på denne tiden mange blir syke. Her hjemme har Matias akkurat blitt bra etter et par uker med forkjølelse og hjemme i påsken lå mamma rett ut. Selv har jeg faktisk klart å holde meg unna i år og det planlegger jeg å fortsette med. Rennende nese, sår hoste og feber er ikke akkurat det som står øverst på ønskelisten akkurat nå, så jeg gjør alle mulig grep for å holde meg frisk. Jeg tenkte derfor å dele en liten liste med tips med dere, så kanskje dere også slipper unna forkjølelsen. 

Behold klærne på 

Jeg er litt redd for å høres ut som en bestemor her nå, men det faktisk viktig å ikke gå rundt å fryse hele dagen. Det er jo så fristende kle seg lettere, men det er veldig dumt å risikere å bli syk og dermed måtte holde seg inne bare fordi man tok på vårjakka litt for tidlig. 

Variert kosthold og nok vann

Et sunt og variert kosthold gjør godt for kropp og sinn, så pass på å få i deg alle vitaminene og mineralene du trenger i løpet av en dag. Hvis du synes det er vanskelig å nå dagsbehovet med frukt og grønt gå til innkjøp av en juicemaskin! Du trenger ikke kjøpe den dyreste maskinen på markedet for å lage sunne og næringsrike juicer. Nok vann er også et must da det hjelper til med å rense kroppen for avfallsstoffer, i tillegg til at det holder deg hydrert. 

Hvil ut

For å fungere optimalt i hverdagen er selvfølgelig nok søvn viktig, men det hjelper også til med å holde deg frisk. Hva som er riktig antall timer søvn blir visst forskerne aldri enige i, noen mener 6, andre mener minst 8. Jeg tror uansett det handler om å finne det perfekte antall timer for at akkurat du skal føle deg uthvilt og opplagt. For sover du for lite kan det over tid svekke immunforsvaret ditt. Så husk å prioriter søvn!

Pass på hygienen

Dette er jo en selvfølge, men å vaske hendene før du spiser og etter du har vært ute på offentlige steder er fort gjort å glemme. Det er veldig dumt, for Mattilsynet hevder nemlig at håndvask faktisk er det mest effektive tiltaket for å forhindre smittespredning. Så her gjelder det å ikke slurve! Hvis du skal spise ute og ikke har tilgang til en vask kan en liten flakse antibac være tingen. Ved utenlandsturer er dette med hygiene selvfølgelig ekstra viktig og jeg anbefaler å alltid ha med antibac ut. Det kan også være lurt å prøve å unngå å ta seg i ansiktet, på hendene våre samler det seg nemlig veldig mye bakterier!

Er du så uheldig å bli syk kan du sjekke ut denne teen mot forkjølelse.

Da håper jeg dere slipper unna forkjølelse og annet rusk i ukene som kommer, det er jo lite som er så kjipt som å måtte ligge inne å se på det fine været. I tillegg er jo perioden frem til sommeren tiden for eksamen, bachelor-innlevering osv. så det er jo ikke et tidspunkt som passer dårligere å bli syk enn akkurat nå. Men vi tar ikke sorgene på forskudd, gjør vi vel? Nei, det er bare å pakke seg inn vinterkåpen og drikke grønne juicer i lange baner så skal nok dette gå bra! Hehe

Har du sluppet unna vårforkjølelsen?

- Sara 


#tips #triks #forkjølelse #te #oppskrift #frisk #syk #hverdag 

Gelish-kurs hos Tone Lise Akademiet

 • 12.04.2015 kl. 16:47

Kurset er sponset

Det er søndag! Denne søndagen skal være tidenes slappeste, det har jeg bestemt! En hel dag hvor jeg ikke har en eneste plan på agendaen, annet enn å loffe rundt koseklær og bare ta det rolig. I går var jeg som sagt på gelish-kurs hos Tone Lise Akademiet og jeg gikk hjem med tonnevis av inspirasjon på neglefonten. Snille Vilde satte av fem timer av lørdagen sin for å sitte modell slik at jeg hadde noen å øve på, så tusen takk for det! Og ikke minst tusen takk til Tone Lise Akademiet som holdt et superbra kurs ♥

Gelish gelelakk skiller seg fra vanlig neglelakk ved at den påføres i flere steg og herdes i led-lampe, til gjengjeld blir resultatet helt fantastisk fint og lakken holder i 3-4 uker! Kurset besto av en liten teoridel først hvor vi lærte om neglens oppbygging, litt om bakteriespredning og om produktene vi brukte. Etter det fikk vi en grundig demonstrasjon av kurslederen før vi selv fikk prøve oss på modeller. Jeg har knipset en del bilder så vi kjører på med et lite bildedryss også kan jeg beskrive litt mer under hvert bildet. Hvis dere selv har lyst til å ta et slikt eller et annet kurs så skriver jeg litt mer om det i slutten av innlegget. 

Akkurat som med vanlige neglelakker finnes det uendelig mange farger, og det kommer nye hele tiden! Denne våren er det Cinderella-kolleksjonen som er laget i samarbeide med den nye Disney-filmen som er super hot. Lakkene fås kjøpt både som gelish og som vanlig, men det er kun de som har gått gelish-kurs som får kjøpe gelish-produktene. Om du har gått kurs hos Tone Lise Akademiet eller andre steder spiller ingen rolle. 

Alle kursdeltakerne fikk en stor utstyrspakke til en verdi av 4500,- som inneholder alt du trenger for å legge gelish. Led-lampe, neglebåndsklipper, filer, tre forskjellige farger og mye mer! Man får også muligheten til å oppgradere lampen sin og kjøpe andre produkter i butikken til innkjøpspris når man har vært på et sånt kurs. 

Her gir den flinke kurslederen oss en demo. Vi lærte både å legge helfarge og fransk manikyr, samt hvordan vi ikke skulle gjøre det. Det er nemlig fort gjort å bruke for mye produkt og da blir ikke resultatet fint. 

Klare for å sette i gang!

Vi starter med å forberede neglen ved å file, ordne neglebåndene og rense neglen. Så fikk vi testet ut å legge helfarge, og det synes jeg nesten var det vanskeligste! Det var kanskje fordi rødt er en så knall farge at det skal veldig lite til før det synes om du kommer utenfor. Men det gikk bare bedre og bedre så øvelse gjør mester! 

Mellom alle lagene skal lakken herdes i en led-lampe, i lampene våre tar det 45 sekunder. 

Etter vi hadde lagt helfarge skulle vi legge fransk manikyr, og dette hadde jeg nesten gruet meg til! Jeg er veldig ustødig på hånda så jeg kunne ikke se for meg at jeg skulle klare å legge en sånn tynn stripe. Overraskende nok gikk det faktisk ganske greit, resultatet ble langt i fra perfekt, men til å være første gang er jeg fornøyd. Det tror jeg heldigvis Vilde ble også ♥

Yay, kursbevis! 

Vi valgte å fjerne den røde lakken på hånd nummer en og isteden legge fransk på begge to. Som dere sikkert ser er noen av neglene litt ujevne, men jeg er som sagt fornøyd. Jeg vil bare legge til at hun egentlig har litt for korte negler til å ha fransk manikyr, men vi måtte øve på det likevel og når hun selv ble fornøyd er det jo ingenting som er bedre enn det! 

Dette kurset går som dere skjønner over en dag og koster 5900,- og da får dere med en stor utstyrspakke til en verdi av hele 4500,-. Man får utrolig god oppfølging underveis og kurslederen viser og forklarer alt vi måtte lure på. Jeg lærte i hvert fall en hel masse og er veldig glad for at jeg fikk tatt dette kurset. Jeg kommer selvsagt ikke til å åpne noen salong etter dette, men det er kjekt å kunne. Og hvis man får mersmak etter et sånt kort kurs er det ingenting i veien for å bygge på med andre kurs eller en fagskoleutdanning som negleteknikker. De har også mange andre kurs som vippe-extension, makeup, hårfjerning, akryl osv. Kursene varierer i lenge og pris, men felles for de alle er at du får god opplæring fra noen som virkelig vet hva de driver med. Kurskatalog med oversikt over alle kurs og priser finner dere på forsiden deres. 

Hvis dere har noen spørsmål er det bare å stille i kommentarfeltet. 

- Sara


#negler #nails #gelish #toneliseakademiet #tl #neglekurs #gelishkurs #kurs #beauty #skjønnhet #franskmanikyr 

Kurslørdag

 • 11.04.2015 kl. 16:20

God lørdag! Jeg endte opp med en dag bloggfri i går jeg. Denne uken har vært ganske så fylt opp og motivasjonen var ikke helt der for å sette seg ned etter jobb hamre i vei på tastaturet. Men litt fri skal man unne seg innimellom ♥ Det var forresten såå koselig å komme tilbake til Polhem i går, herlighet for en fin gjeng som jobber der! Skulle ønske uken hadde flere døgn så jeg kunne vært der mer, men jeg får bare være fornøyd med en dag i uka.

Nå er jeg allerede avgårde på kurs så dette innlegget er forhåndsskrevet. Jeg skal nemlig lære meg å legge gelish hos Tone Lise Akademiet i dag! Hurra, det skal bli så gøy å lære! Dere vet jo at jeg er superfan av neglelakkene deres så det er skikkelig stas å få lov til å gå på kurs der. Jeg har med kameraet og Vilde som modell så dere får nok se litt bilder i kveld eller i morgen. 

Jeg har ikke så veldig mye mer på hjertet i denne omgangen, jeg ville bare titte innom for å høre hvordan dere har det og for å ønske dere en god helg. Håper den første uken etter påske har gått knirkefritt for dere ♥

Hva er dine planer for dagen?

- Sara 


#lørdag #helg #hverdagsprat #kurs #tl #toneliseakademiet #gelish #skjønnhet #beauty

Oppskrift: lammeskiver med rotgrønnsaker, potetmos og kryddersmør

 • 09.04.2015 kl. 23:28

Hei! Det har blitt litt sene oppdateringer de siste dagene, men det håper jeg går fint. Nå er jeg gjennom all førstehjelpskursingen og det har vært så interessant og lærerikt! Jeg går å smålærer bort ting til Matias hele dagen, det er jo så viktig at flest mulig kan litt grunnleggende førstehjelp. Det er så lite som skal til for redde et liv! Heldigvis er førstehjelpskurs obligatorisk i grunnskolen (7.klasse tror jeg) og barna er visstnok flinke til å lære videre til familiemedlemmer osv. Det blir jeg glad av å høre! Får jo nesten lyst til å kurse folk selv. Hehe, neida, jeg tror de proffe skal få ta seg av det. Men hvis dere ikke kan så mye om førstehjelp vil jeg anbefale dere å søke dere litt opp på emne. 

Men over til det innlegget egentlig skal handle om. Her kommer en middagsoppskrift med lammeskiver. 

Ingredienser til to personer 2 lammeskiver ♥ 1 gulrot ♥ 1 stor løk ♥ 1 liten kålrot ♥ 1 liten sellerirot ♥ 4 poteter ♥ Smør ♥ 1-2 dl melk ♥ Masse deilig krydder ♥

Start med å kutte opp grønnsakene i passe store biter. De skal ovnsstekes i litt olje (ikke potetene), med ønsket krydder. La de stå i 15-20 minutter avhengig av størrelsen på bitene. Du kan slenge potetene med i denne formen også, men jeg valgte å servere en potetmos til. Den lager du ved å koke potetene møre, jeg deler de opp i ganske små biter slik at det går fortere. Så moser du de med en potetstamper (evt. en gaffel hvis du ikke har), tilsetter en klatt smør og melk. Kok det opp og smak til med salt og pepper. 

Kjøttet steker du lett på hver side i en panne før du krydrer de og steker de videre i ildfastform i ovnen noen minutter. Våre sto ca. 5 minutter og da ble de veldig møre og gode. Isteden for å servere en saus til lagde jeg kryddersmør. Det kan selvfølgelig kjøpes ferdig, men det er så fort gjort å lage og du slipper masse tilsetningsstoffer. Kryddersmøret kan varieres i det uendelige, jeg blander bare et par spiseskjeer ekte meierismør med de kryddertypene jeg har lyst på der og da. I dag ble det masse hvitløk, litt chili, oregano og paprikapulver. Hvis du har ferske urter er det supergodt å bruke i kryddersmør! 

Da gjenstår det bare å si bon appétit! 

Spiser du mye lam og sau?

- Sara 


#mat #middag #oppskrift #hjemmelaget #middagstips #middagsforslag #lam #lammeskiver #ovnsbakt #grønnsaker #kryddersmør #potetstappe 

Glossybox: Bold beauty

 • 08.04.2015 kl. 20:41

Produktene er sponset

Hei hei! Nå føler jeg det er skikkelig lenge siden sist, men jeg var jo innom her i går. Jeg tror det kommer av at de to første dagene etter ferien har vært ganske hektiske, med både jobb og førstehjelpskurs. Vi skal ha enda en runde med førstehjelp i morgen, så skal jeg i praksis hos Polhem på fredag og på kurs hos Tone Lise Akademiet på lørdag. Puh! Og før mandag vil jeg helst være ferdig med produksjonsplan og litt diverse skriftlig arbeid til bacheloren. Neste uke håper jeg vi kan gjøre de første opptakene også er det bare å jobbe på. 18. mai skal bacheloren være levert og det er nå under 6 uker til! Jeg blir helt svett av tanken, men det hjelper ikke å stresse noe over det. Nå kobler vi heller ut med litt skjønnhetsprat. Det lå nemlig en Glossybox å ventet på meg da jeg kom hjem fra påskeferie, så her kommer en liten oppsummering av innholdet. 

Månedens tema er bold beauty og jeg trodde kanskje det skulle være litt mer crazy farger eller noe annet som kvalifiserer som "bold". Selv om jeg ikke synes temaet passet så godt til produktene er jeg veldig fornøyd med innholdet denne gangen. Jeg har vært fornøyd tidligere ganger også, men denne esken og den vi fikk sist har vært ekstra fine. Håper denne trenden fortsetter ♥

Ok, denne er litt små-bold da! Denne flytende eye-lineren er vannfast og har litt glitter i seg. Jeg er vanligvis ikke så veldig fan av vannfaste produkter, spesielt ikke maskaraer. Men det gikk lett å fjerne denne med sminkefjerneren min, så da er den godkjent! Glitteret blir ikke for mye, men er med på å skape en kul effekt. Jeg kommer nok likevel til å bruke denne til kveldsmakeup hovedsakelig, og heller bruke vanlig sort i hverdagen. Jeg må også skryte litt av designet på produktet, det var så kult! Pris 148,- 

En rød leppestift med litt oransje-skjær i fulgte også med. Den trenger et par lag før fargen kommer skikkelig frem, men jeg synes det ble veldig fint. Den er litt mer oransjeaktig i virkeligheten enn på bildene, og det var gøy å prøve noe litt annet enn de dype rødfargene jeg har fra før. Pris 170,-

Øyenskyggen fra Glazel Visage fikk jeg et dårlig førsteinntrykk av da lokket hadde åpnet seg litt under frakt. Det var derfor en god del glitter rundt i esken. Fargen er ganske plain og fin, men jeg synes det ble altfor mye glitter og en noe upraktisk beholder. Pris 39,- 

Nok et produkt i Mythic Oil serien lå vedlagt denne gangen, og nå skal vi få teste en hårmaske. Jeg bruker egentlig kun hårkurer fra frisøren, men jeg er snart tom så jeg skal gi denne en sjanse. Den masken skal visstnok være veldig pleiende og gi håret gløden tilbake, så da får vi se! Pris 309,- (originalstørrelse) 

Det siste produktet var en ansiktsskrubb, yay! Min er tom så denne her gleder jeg meg til å begynne å bruke! Den kjennes kjempegod ut i konsistensen og jeg tror denne her er mye bedre for ansiktet enn den grove skrubben jeg hadde før. Den inneholder 98 % naturlige ingredienser og gir fukt samtidig som den fjerner døde hudceller. Veldig spent på hvordan den fungerer! Pris 179,- 

Jeg er som sagt veldig fornøyd denne gangen og vet at nesten alle disse produktene kommer til å bli godt brukt! Leppestiften og ansiktsskrubben er nok favorittene, men jeg er også veldig nysgjerrig på hårmasken. Jeg vet noen venter litt på oppdatering på hva jeg synes om produktene, og det kommer snart. Jeg liker å teste ut produkter før jeg skriver vurderinger av de, men det er rett rundt hjørnet!

Hvis du har lyst til å få en Glossybox hjem i postkassen en gang i måneden kan du gå inn å lese mer her. Det er mulig å bestille løpende abonnement for 179,- i måneden eller kjøpe for et halvt eller helt år om gangen, da blir eskene litt billigere. Hver eske inneholder 5 skjønnhetsprodukter, noen fullsize og noen reisestørrelser så her har du muligheten til å prøve ut masse nye produkter til en billig penge! 

Har du testet noe av dette?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #beauty #makeup #sminke #makeupstore #hverdagsluksus #loreal #elizabethmott #glazelvisage 

Rabattkode hos Nelly, og over 100 andre nettbutikker

 • 07.04.2015 kl. 10:18

Innlegg i samarbeid med Rabble

Hei og god morgen! Nå har jeg en super nyhet til dere som har gledet meg til å fortelle om! Jeg har blitt ambassadør for den nye norske nettsiden Rabble. Rabble er en nettside som samler rabattkoder til mange av de mest kjente nettbutikkene på et sted. Dette konseptet har lenge vært populært i Sverige og endelig har det blitt lansert i Norge også. Jeg tror ingen sier nei takk til å spare noen kroner på shopping, og da har man liksom lov til å beholde det ekstra plagget man alltid må slette fra handlekurven. Akkurat nå har de over 300 forskjellige rabattkoder på siden sin fra butikker som Nelly, Miinto og Boozt, så ta dere gjerne en tur inn og sjekk det store utvalget!

Fremover kommer jeg til å tipse dere om rabattkoder som er verdt å sjekke ut, og denne gangen vil jeg anbefale dere å sjekke ut rabattkoden hos Nelly.com. Nå får du nemlig 50,- i avslag på din bestilling hos Nelly hvis du bruker rabattkoden her. DET er i hvert fall ikke feil for de har fått inn ekstremt mye lekkert vårtøy nå, så det kan være et smart trekk å tenke litt fremover i tid! Jeg har samlet sammen litt inspirasjon fra vårkampanjen deres NellyEpicSpring, så håper dere finner noe som faller i smak! 

Åh, så mye lette, fine plagg! Det er så deilig å se at butikkene fylles opp med litt mer vårlig og sommerlige klær.

Da håper jeg dere har fått en grei forståelse av hva Rabble er, og hvis dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg gleder meg i hvert fall masse til å se hva slags rabattkoder som dukker opp på Rabbla fremover, og håper dere er like giret som meg! Happy shopping ♥

Har du hørt om Rabble før?

- Sara 


#rabble #shopping #rabattkoder #rabattkuponger #nettshopping #nettbutikk #klær #mote #nelly #nellycom #SS15 #nellyepicspring

Tidenes salg og konkurranse @Styleconnection

 • 06.04.2015 kl. 18:05

Har dere fått med dere påskesalget hos StyleConnection? Hun har nå 30% avslag på HELE butikken, og som om ikke det var nok har hun også tidenes konkurranse gående. De som handler på dette salget og sprer ordet videre i sosiale medier er nemlig med i trekningen av en tur for to New York! Ja, du hørte riktig! Det må være tidenes påskekonkurranse, og jeg har selvfølgelig slått til. Helt siden butikken åpnet har jeg hatt lyst til å hamstre, men som student har det ikke vært noe særlig til overs. Men nå som jeg har fått meg jobb og det var så bra salg passet jeg på. Nettbutikken bugner over av masse freshe farger og print, så nå er tidspunktet å fylle på garderoben til sommeren! 


Bilde lånt av StyleConnection 

Herregud, tenk å vinne en tur til New York dere! Jeg skal i hvert fall krysse alt jeg har, for NY er et av de stedene som lengst oppe på reisemål jeg har lyst til å besøke. Uansett. La oss kikke litt på klærne, under har jeg samlet sammen noe av det jeg sikler på fra nettbutikken og de to nyeste innkjøpene mine. Kanskje noe av dette faller i smak? 

Galaxy skjørt // Gult skjørt // Rosa skjørt // Fargerik topp // Sort skjorte // Hvit skjorte // Grå hoodie // Notatblokk // Tørrshampoo // Armbånd // Ringer 

Det rosa skjørtet og den fargerike toppen er allerede klikket hjem, også er jeg så heldig å ha fått den rosa notatblokken i goodiebag på lanseringsfesten til nettbutikken. Den er akkurat passe stor til ha med seg i veska også er den så knall! Man blir alltid glad når man drar den opp av vesken! Nå gleder jeg meg bare til de to godbitene dumper ned  postkassen min, jeg tror begge tingene vil bli flittig brukt nå fremover. Våren er jo alltid litt grå i starten, så da får vi sprite den opp med litt farger!

Har du handlet fra nettbutikken hennes?

- Sara 


#mote #fashion #styleconnection #klær #fresht #farger #print #newyork #usa #vinn #konkurranse #salg #tips #anbefaling #newin #wishlist

Vinnere av årets påskenøtter

 • 06.04.2015 kl. 14:27

God mandag! Da var det på tide å kåre den aller siste vinneren i årets påskenøtter. I tillegg kommer jeg til å liste opp de tidligere vinnerne slik at vi får litt oversikt! Jeg håper dere har hatt det gøy med årets nøtter? Jeg har i hvert fall lært å alltid la en annen person teste de før jeg legger ut, det ble jo så mye krøll med det kryssordet! Men bortsett fra det håper jeg at det har vært litt gøy i hvert fall. 

Nå er alle premiene delt ut og alle vinnerne har fått mail. Den siste som ble trukket ut var nummer 10, og hun het Vija. Gratulerer så mye til deg! Her er løsningen på årets siste påskenøtter.

Mandag: Hanne // Tirsdag: Anne-Marit  // Onsdag: Lena // Skjærtorsdag: Tone // Langfredag: Tonje // Påskeaften: Karoline  // 1. påskedag: Vija

Gratulerer så mye til alle vinnerne!

- Sara 


#konkurranse #vinnere #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #påske #påske2015 

Påskenøtter: Dag #7

 • 05.04.2015 kl. 13:15

God formiddag! Da var det tid for denne rundens siste påskenøtter. Tusen takk til alle som har deltatt, det er så gøy å holde konkurranser når så mange vil delta! Da er det verdt tiden det tar å finne på oppgaver og den lille utgiften det blir med fraktkostnader. Jeg håper dere synes det har vært litt gøy med disse nøttene også, og at det ikke har blitt altfor mye påske her på bloggen. Uansett, her er dagens oppgave!

Gårsdagens svar var: 1) 12 disipler  2) Mandler 3) Sun Protective Factor 

Igjen svarte de aller fleste riktig! Og denne gangen var det nummer 5 som vant Gratulerer så mye til deg Karoline, håper premien faller i smak! 

Dagens oppgave er en enkel rebus hvor løsningen blir tre ord, som sammen danner en liten setning. Legg igjen riktig løsningsord og e-posten din i kommentarfeltet så kan du vinne premien du ser på bildet under. 

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #godteri #godis #påske #påske2015 #neglelakk #bikbok 

Inspirasjon: reke-party

 • 04.04.2015 kl. 18:48

Nå som våren er her for fult er jeg sikkert ikke den eneste som sikler etter deilige ferske reker utendørs i solen? Reker er noe jeg forbinder veldig med sommer, men jeg synes vi skal starte sesongen tidlig i år og arrangere en skikkelig rekefest i vår. Jeg tenkte å få med meg et par venninner på en kveld med vin og reker om ikke så lenge, og til det trenger vi jo litt inspirasjon! Lekkert tilbehør til bordet hører jo med, så jeg har satt sammen en liten kollasj under som kanskje kan inspirere litt ♥

(adlinks) Sitronpresse // Hvite skåler // Champagneglass // Skål hvit og grå // Skjærefjøl // Champagne-bøtte 

Nå håper jeg du kom i stemning og at dere er klare for å dra frem rekebollen og en god flakse vin (hvis dere er gamle nok). Jeg kjenner i hvert fall at det frister veldig nå og blir bare supersulten av å se på disse bildene. NAM, kan ikke vente med å sparke i gang rekesesongen!

Er du glad i reker?

- Sara 


#kollasjkonkurranse #bloggklubben #vår #inspo #inspirasjon #reker #rekefest #rekeparty #stemning #vin #mat 

Påskenøtter: Dag #6

 • 04.04.2015 kl. 14:27

God påskeaften! Så var vi kommet til nest siste runde med påskenøtter, jeg avslutter nemlig i morgen, søndag. Så nå er det bare to muligheter igjen. 

Gårsdagens svar var: 1) 1937 2) Roald Øyen 3) Jesus ble korsfestet 

Denne gangen svarte alle riktig! Hurra ♥ Og av de som ble med var det nummer 2 som vant Gratulerer så mye til deg Mjiaow, håper premien faller i smak! 

Så var det klart for dagens oppgave, premien du kan vinne ser du på bildet under. I dag lurer jeg på:

1) Hvor mange disipler hadde Jesus, i følge bibelen?

2) Hva er hovedingrediensen i marsipan?

3) Det er viktig å beskytte seg mot solen i påsken, hva står SPF for? 

Så da håper jeg dere får en fin påskeaften og at dere har lyst til å være med på de siste to dagene med påskenøtter ♥

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #godteri #godis #påske #påske2015 #neglepynt 

No more dry lips!

 • 03.04.2015 kl. 22:54

Jeg har vært så effektiv i dag og fått gjort masse "blogg-jobb", så da klinker vi til med tre innlegg. Er det ferie så er det ferie, da kan man slå litt på stortromma! Hehe. Nå har det vært mye påskerelatert og mye oppskrifter i det siste, så jeg tenkte det var på tide med litt skjønnhetssnakk igjen. Og jeg tenkte derfor å vise dere mine to must-have produkter til leppene. Dette er forresten ikke et reklameinnlegg. 

For å bli kvitt døde hudceller bruker jeg alltid Lush sin fantastisk gode leppeskrubb, med bubblegum smak. Nam, den lukter og smaker SÅ godt! I tillegg er det ikke farlig å smake litt på den hvis du ikke skulle klare å dy deg! Hehe

Etter leppeskrubb går jeg på med en god leppepomade hvis nødvendig, og da faller valget på EOS. Helt siden jeg testet ut disse på videregående har jeg holdt meg til dette merket da de faktisk fungerer. I tillegg smaker de veldig godt, OG man slipper å bli avhengig av de. Jeg er sikkert ikke den eneste som har brukt Lypsyl og gått å påførte hvert andre minutt. Lypsyl er kanskje billig, men de inneholde ingredienser (petrokjemiske stoffer) som faktisk gjør deg avhengig. Det gjør heldigvis ikke EOS, så da betaler jeg heller litt mer for et EOS-egg. I tillegg holder EOSen mye lenger, da man ikke trenger å bruke den så ofte. (adlink) EOS kan kjøpes her.

♥ EOS ♥

Det var mine to enkle steg til myke lepper. Nå som været veksler litt mellom varmt den ene dagen og kaldt den andre er det fort gjort at huden, og leppene blir litt tørre. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å kurere det. Jeg trenger sikkert ikke nevne at man ikke skal fukte leppene med tungen eller at man ikke skal pille på de hvis de blir tørre? Jeg har gjort det uendelig mange ganger selv, men prøver å la vær. Hvis dere er som meg og liker å bruke leppestift vet dere at det ikke ser spesielt pent ut på tørre sprukne lepper, så det gjelder å holde de myke og fine ♥ 

Hva bruker du mot tørre lepper?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #leppepomade #eos #tips #tørre #lepper #leppeprodukter #leppeskrub #lush 

Oppskrift: varm kakao med peppermynte

 • 03.04.2015 kl. 18:32

Hei igjen! Hvis det er en ting jeg synes hører påsken med så er det varm kakao. Enten du liker å nyte den hjemme i sofaen med en film snurrende på skjermen eller ute  i skiløype synes jeg alle bør lage seg en god kopp med kakao i påsken. Min favorittkakao er med peppermyntesmak, og jeg bestiller alltid det på kafé hvis de tilbyr det. Starbucks sin varme kakao med peppermynte er utrolig god, så anbefaler dere å teste ut den en gang. Men, nå tenkte jeg å komme med en enkel oppskrift på kakao du kan lage hjemme! Ideen til å bruke ordentlig peppermynte isteden for dråper fikk jeg på Tine. no ♥

Ingredienser: 5 dl melk ♥ 0,5 dl kremfløte (valgfritt) ♥ 3 ss 100% kakao ♥ 3 ss sukker ♥ Noen blader peppermynte (ikke mynte) ♥ Eventuelt marshmallows eller krem som topping ♥ 

Bland alle ingrediensene unntatt peppermynten i en kjele og kok opp. Snurr så sammen en liten bunt med peppermynteblader og slipp oppi koppen. La bladene ligge å trekke der i ca. 5 minutter før du tar den opp igjen. Topp kakaoen med krem, marshmallows hvis du ønsker det! 

NAM, dette ble så godt! Helt perfekt varm kosedrikk å nyte i disse feriedager. Jeg håper dere koser dere skikkelig med noen dager fri alle sammen, og at dere har like herlig vær som det er her. Vi har hatt strålende sol stort sett hver dag, og det er så deilig å kjenne at våren endelig er på vei ♥

Liker du varm kakao med mintsmak?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #tips #kakao #varmkakao #påskedrikk #påske #peppermynte #mint #varmt #drikke #søtt 

Påskenøtter: Dag #5

 • 03.04.2015 kl. 14:13

God fredag! Dere har ikke blitt syke i påsken? Her hjemme er både mamma og Matias syke og jeg krysser alt jeg har for at jeg ikke skal bli smittet også! Jeg holder meg på god avstand fra de så får vi bare håpe det er nok. Det er jo ingenting som er så kjedelig som å bruke de siste dagene av en ferie på å ligge syk! Nok om det, vi må komme i gang med dagens påskenøtter!

Gårsdagens riktige svar var 567g og det var fler som kom ganske nærme, men den som kom aller nærmest tippet 642g. Gratulerer så mye til Tone! 

Dagens oppgave er tre små spørsmål og premien ser du på bildet under. Masse lykke til!

Hvilket år ble Kvikk-Lunsj lansert?

Hvem ledet NRKs påskenøtter hvert år fra 1984-2011?

Hva skjedde på langfredag, i følge bibelen?

Jeg må forresten be dere som ønsker å være med legge igjen e-posten dere, jeg får ikke kontaktet dere hvis den ikke er med. Det var et par kommentarer som manglet e-post denne gangen, men da blir dere dessverre ikke med i dansen om å vinne. 

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #neglelakk #godteri #godis #påske #påske2015 

Oppskrift: gulrotcupcakes med en påskete vri

 • 02.04.2015 kl. 23:16

God kveld! Her kommer en litt sen cupcakes-oppskrift fra meg. Siden jeg var så godt i gang med de små søte påskekyllingene tidligere denne uka, tenkte jeg å fortsette med litt spiselige ting inspirert av påske. Valget falt derfor på gulrotcupcakes med kremostfrosting. Gulrotkake er så utrolig godt, men det er noe jeg først har fått sansen for de senere årene, så jeg har aldri prøvd å lage det selv. Men isteden for å lage en vanlig gulrotkake ble det heller cupcakes som ser ut som små kurver med påskeegg i. Gulrotkakeoppskriften og frostingen er hentet fra "Det søte liv", men jeg har halvert oppskriften og lagt til kardemomme i muffinsene og sitron i frostingen. Så da håper jeg dere liker oppskriften!

Ingredienser til muffinsene: 3 dl sukker ♥ 2,25 dl matolje ♥ 3 egg ♥ 3,75 dl mel ♥ 1,5 ts natron ♥ 1,5 bakepulver ♥ 1 ss kanel ♥ 1 ss kardemomme ♥ 375g raspet gulrot ♥

Visp sammen sukker og olje i en bolle. Pisk så inn eggene til røren blir lys og tykk. Sikt mel, natron, bakepulver, kanel og kardemomme i bollen og bland. Riv gulrøttene på et rivjern og bland inn i røren. Jeg anbefaler å ikke rive på den minste siden, hvis bitene er for små gir de så lite smak. Fyll opp muffinsformer og stek de på 175 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl muffinsene før du legger på frosting. 

Ingredienser frosting og pynt: 125g smør ♥ 200g kremost naturell ♥ 200g melis ♥ Sitronsaft etter smak ♥ Grønn konditorfarge ♥ Jelly beans og/eller andre eggeformede ting til pynt ♥ Jordbærsnøre som kan brukes til hank ♥ 

Frostingen lager du ved å blande sammen smøret og litt av melisen til smørkrem. Tilsett så resten av melisen, kremosten og sitronen og rør sammen. Du vil trenge mest av den hvite frostingen, men bland en liten bolle frosting med grønn konditorfarge som skal bli til gress. 

Start med å dekke hele muffinsen med vanlig hvit frosting, dekk også sidene. Bruk Wilton sin tipp nummer 233, den gir gress på en enkel måte så bruk gjerne den hvis du har. Hvis ikke bruker du en blank plastpose og klipper et bitte lite hull i den. Da kan du lage tynne "grasstrå" selv. 

Stikk så et jordbærsnøre inn i muffinsen på hver side og fyll på med "egg". Jeg bruke jelly beans og syrlige kastanjer fra smågodten. 

Det tok litt tid å lage disse, men jeg synes de ble ganske søte. Jeg synes det er så gøy å dille med sånt og når jeg blir litt fornød med resultatet er det jo ekstra gøy. Gulrotkakeoppskriften burde dere forresten teste ut enten dere går for disse cupcakesene eller den vanlige varianten! Den er SÅ god, og jeg får bare enda mer lyst til å prøve ut flere av oppskriftene på "Det søte liv". Jeg tror hun har mye godt på lur! 

Er du glad i gulrotkake?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #cupcakes #muffins #gulrotmuffins #egg #påskeegg #tips #gulrotcupcakes #påske #påske2015 

Påskenøtter: Dag #4

 • 02.04.2015 kl. 13:46

Hei hei! Her kommer jeg med dagens nøtter! Var det noen som klarte å dra noen skikkelig gode aprilspøker i går? Jeg hadde lyst til å ha en her på bloggen, men kom ikke på den perfekte spøk. Jeg ble heldigvis ikke lurt selv, og nå er det et helt år til neste gang (heldigvis). Jeg dro heller en tur på kino i går jeg, sammen med Anna og Vilde. Vi så den norske filmen "De nærmeste". Herregud for en SÆR film! Jeg likte ikke slutten, handlingen var veldig spesiell og jeg likte ikke måten de brukte fokus på. Nei, den anbefaler jeg ikke videre! 

Selv om jeg klarte å rote med rekkefølgen på spørsmålene var det ganske mange som klarte å komme frem til riktig løsningsord! Og denne gangen ble det nummer 7 som vant. Gratulerer så mye til deg Lena, jeg sender deg en mail også får jeg premien avgårde når butikken åpner på lørdag. 

Dagens oppgave er veldig enkel, hvor mye veier dette påskeegget? Den som tipper nærmest vinner premien dere ser under. 

Da håper jeg ikke det blir noen misforståelser rundt dagens oppgave, også blir det kjempegøy å se hvor nærme dere kommer. Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #leppepomade #godteri #godis #påske #påske2015 #tipp

Sunnere påskegodteri

 • 01.04.2015 kl. 23:46

Hei igjen! Beklager at det var litt rot med påskenøttene i dag, jeg hadde klart å bytte om på rekkefølgene til spørsmålene, men det er likevel en del som har fått riktig løsningsord. Nå skal i hvert fall rekkefølgen være riktig og dere har mulighet til å melde dere på frem i morgen, jeg trekker vinneren rundt klokken 13. Men nå tenkte jeg å oppsummere noen tips til litt sunnere godis dere kan kose dere med i påsken, hvis egget blir litt fortere tomt enn planlagt. Disse bitene er helt sukkerfrie og i hvert fall litt sunnere enn vanlig godteri. Håper det faller i smak ♥

Disse påskeeggene er helt amazing, og de smaker faktisk helt som de originale! Matias har til og med godkjent disse og han er veldig skeptisk til sånt sunnere godteri. 

Vaniljefudge som smaker skikkelig god karamell uten sukker? JA takk! Disse byr på en skikkelig god karamellsmak som bør prøves. 

Ingen påske uten kolibriegg! Kolibriegg var alltid favoritten som barn og her er en sunnere versjon av de søte små eggene. 

Bounty er kanskje ikke typisk påske, men det er jo så godt så jeg tar de med. Er du glad i kombinasjonen kokos og sjokolade vil disse her garantert falle i smak!

Jeg må bare understreke at jeg ikke bare spiser sånt selv i påsken altså! Neida, her går det i smågodt og makroner! Haha, kommer til å trille hjem til Oslo på mandag. Neida, så ille er det vel ikke, men det kan jo være kjekt med noen sunnere innslag innimellom kolibriegg og marsipan. 

Har du lagd noe påskegodt selv i år?

- Sara 


#påske #påske2015 #påskegodt #påskegodteri #sunt #sunnere #oppskrift #hjemmelaget #kolibriegg #vaniljefudge #påskeegg 

Påskenøtter: Dag #3

 • 01.04.2015 kl. 13:15

God lillelørdag og velkommen til april! Har dere rukket å lure noen enda i dag eller? Jeg klarte faktisk å lure mamma etter klokken 12 i går, så jeg sier meg storfornøyd med det! Men tenk at vi allerede har rukket å komme til dag tre av påskenøttene dere! Tiden går så skremmende fort, men vi får bare kjøre på og sette i gang en ny runde med nøtter, er dere ikke enig? 

Her har dere gårsdagens fasit. Jeg glemte å skjule kommentarfeltet, så de aller fleste svarte det samme, men det spiller ingen rolle! Nok en gang har jeg brukt Random.org blant de som svarte rett og gårdagens vinner ble nummer 5. Gratulerer til Anne-Marit sender deg en mail asap så rekker jeg kanskje å få avgårde premien i dag!

Dagens oppgave er et lite kryssord og jeg vil at du skal komme frem til løsningsordet som er den gule raden. Du trenger med andre ord ikke løse alle oppgavene, så lenge du kommer frem til løsningsordet på 9 bokstaver. Ordet har noe med påske å gjøre!  

Når du har løsningsordet legger du det igjen i kommentarfeltet sammen med e-posten din, så stikker en av dere av med premien dere ser over. Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #neglelakk #godteri #godis #påske #påske2015 #kryssord

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no