hits

Reddville & Hawaiian Tropic

 • 30.04.2014 kl. 15:23

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg hentet en pakke på posten i går? Det dumpet nemlig ned en hentelapp i kassen min og jeg kunne ikke huske å ha bestilt noe på lenge. Nysgjerrigheten var derfor stor da jeg strenet avgårde til postekontoret for å hente den. Da jeg åpnet ble jeg kjempeoverrasket og superglad! Solkrem! Akkurat det jeg trengte nå som været er så fint. Jeg er medlem på en nettside som heter Reddville, hvor du får tilsendt gratis tamponger med jevne mellomrom. Det eneste du må gjøre er å svare på den lille undersøkelsen på nett som følger med hver forsendelse. Undersøkelsen tar ikke mer enn 2 minutter og den tiden er det verdt. Det finnes vel ikke noe kjipere å bruke penger på enn tamponger? Uansett, nå kjørte de en sommerkampanje hvor medlemmene i tillegg til tampongene også fikk tre herlige produkter. Nevnte jeg at dette var helt gratis? Les mer om hvordan dette fungerer her. 

Her ser dere hva som fulgte med i pakken: tamponger (8 stykker), after sun/body butter, protective dry spray oil og silk hydration face lotion. Alle produktene er fra Hawaiian Tropic og de lukter helt himmelsk!

Dette er en solkrem med faktor 30 som er spesielt tilpasset ansiktet. Den har en perfekt kombinasjon av hudpleie og solbeskyttelse og kan fint brukes under sminke. Den er også vannresistent i inntil 80 minutter.

Her er en tørr olje med solfaktor 10 som ikke etterlater huden oljete, slik mange andre oljer gjør. Hunden blir litt oljete med en gang, men så trekker det raskt inn i huden. Denne er også vannresistent i inntil 80 minutter.

Jeg fikk også med et body butter som inneholder vitamin A, C og E. Body butteret har en kjølende effekt og fungerer derfor også som en after sun. 

Og tilslutt fikk jeg med en pakke tamponger! Jeg synes dette tilbudet er genialt og har benyttet meg av det ganske lenge nå. Helt tilslutt må jeg bare si at jeg ikke får ikke betalt for å skrive om dette altså, jeg vil bare at så mange som mulig skal få høre om dette. 

Er du medlem av Reddville? 

- Sara 


#reddville #tampongsforfree #tamponger #hawaiiantropic #hawaiian #solkrem #sololje #solbeskyttelse #sol #sommer #solfaktor 

Sponsede produkter

En litt annerledes start på dagen

 • 30.04.2014 kl. 11:45

God morgen! Gjett hva jeg skal nå? Ok, jeg har ikke tid til å vente på svar så jeg avslører det med en gang, jeg skal ned til sentrum for å se på Game of Thrones "The Exhibition"! Jeg har jo ikke sett Game of Thrones enda, men jeg vet jeg kommer til å gjøre det ganske snart. Siden Norge er en av bare 8 byer som får besøk av denne utstillingen vet jeg at jeg kommer til å angre på at jeg ikke dro når jeg endelig har sett serien. Så nå er Matias og jeg skikkelig klare for å stå i kø et par timer, kanskje ikke, men jeg tror det blir gøy! Kameraet er selvfølgelig med for her skal det knipses bilder! 

 

Haha, så klar er jeg! Håper dere får en fin lillelørdag ♥

Ser du på Game of Thrones? 

- Sara 


#gameofthrones #hbo #utstilling #jerntronen #tvserie #oslo #posthallen #hbonordic 

Min dag i bilder

 • 29.04.2014 kl. 21:08

Siden jeg har vært så dårlig på å ta med meg kameraet rundt den siste tiden har jeg forsøkt å gjøre en innsats i dag. Jeg tok det riktig nok ikke med på skolen, men det regner jeg med at dere ikke hadde hatt noen interesse av uansett. Så da slenger jeg ut noen bilder fra i dag også vil jeg bare ønske dere en riktig fin tirsdag videre ♥

Dagens middag: pastasalat med litt rømme. Dette ble skikkelig godt, for jeg stekte pastaen litt etter den var kokt med litt olje og krydder. En veldig enkel, men utrolig god middag!

Jeg måtte en tur på postkontoret i sta og igjen så regner jeg med at det kanskje ikke er noe å ta bilde av, men turen opp har jeg i hvert fall dokumentert! Er ikke blomstene fine?

Det har bosatt seg noen måker i parken bak der jeg bor, og her er mitt tapre forsøk på å ta bilde mens den ene letter. Har hørt at øvelse gjør mester, så neste gang får jeg et skikkelig bilde! 

Happy Sara som har fått en fin pakke i posten! Viser dere innholdet i morgen.

Har dere hatt en fin dag?

- Sara


#hverdag #bilder #foto #natur #sommer #middag #mat #tips #pasta #pastasalat #salat #blogg #blogger 

God tirsdag

 • 29.04.2014 kl. 11:51

Hei og god morgen ♥ Jeg tok meg friheten med en bloggfri dag i går jeg. Først var jeg nemlig på skolen før jeg dro ut for å sjekke location til helgens filming, da jeg kom hjem var jeg faktisk så trøtt at jeg sovnet et par timer på sofaen! Det har blitt litt for lite søvn og litt mye å gjøre den siste helgen så det var godt med et par ekstra timer på øyet. Kvelden brukte jeg på å se tv-serier med kjæresten. Latsabb sier du? Jeg prøver å nyte hver "stille" stund til det fulle om dagen, denne uken og neste blir nemlig så tettpakket at jeg nesten ikke skjønner hvordan alt skal gå. Og når ting er så hektisk har jeg en tendens til å glemme bort hele kameraet, men jeg skal bli flinkere til å ta det med meg rundt. Kanskje dere vil ha noen bilder fra eksamensfilming etter hvert? 

En ting som er helt sikkert er at for å holde det gående på lange dager må man ha godt med påfyll. Så i dag startet jeg dagen med en skikkelig god frokost bestående av biola og masse frukt. Jeg hadde helt glemt hvor godt biola egentlig er! Nå skal jeg straks komme meg ut døra her for om ikke lenge er det forelesning. Dette blir nest siste forelesning i år og gjett om det skal bli godt å bli ferdig? Håper dere får en fin tirsdag, så skrives vi igjen senere i dag ♥

Har du mye å gjøre om dagen?

- Sara 


#hverdag #fri #sol #sommer #avslapping #skole #blogg #frokost #biola #frukt #sunt 

Velvære på budsjett

 • 27.04.2014 kl. 22:37

God kveld ♥ Har dere hatt like fint vær som her i Oslo i dag eller? I dag har det jo virkelig vært sommertemperatur! Fy søren så deilig. Men et innlegg om været er vel kanskje ikke så spennende, derfor tenkte å jeg å komme med noen tips til hvordan dere kan skjemme dere litt bort uten å bruke en hel formue. Da jeg skrev alle budsjettinnleggene i fjor høst nevnte jeg så vidt under kategorien skjønnhet å pleie behandlinger hos ufaglærte. Det finnes mange skoler rundt om kring i landet som utdanner negledesignere, frisører osv. og disse trenger folk å øve seg på! Derfor har de aller fleste av skolene salongtilbud hvor du betaler en latterlig liten sum for en behandling som hadde kostet flere hundre kroner andre steder. Så her kommer noen tips om hva du kan få gjort og hvor. 

Negler: Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet ligger i Oslo og tilbyr det meste innen negledesign, pedikyr og parafinvoksbehandling. Du kan også fylle på negler her, fjerne gamle eller bare dekorere de du har. Alt er til veldig fine priser og noen ganger trenger de også modeller (som ikke koster noe). Da jeg satt modell var jeg dessverre litt uheldig og fikk ei som var litt hardhendt, men de som jobber i salongen har jeg bare hørt positive ting om. Du må dog beregne litt lengre tid enn hva du gjør når du går til noen som er utlærte. Behandlingsmeny og priser finner du her.

Hudpleie Akademiet 

Hvis du heller er på utkikk etter en ansiktsbehandling, massasje eller voksing kan Hudpleie Akademiet være stedet å gå. Jeg har ikke vært her selv enda, da jeg nylig oppdaget denne skolen. Men jeg synes behandlingen og ikke minst prisene ser veldig lovende ut. De tar imot kunder hver fredag hele skoleåret så man trenger ikke planlegge et besøk hit i lang tid. Full oversikt over behandlinger og priser finner du her.

Norsk Frisør- og Hudpleieskole 

Selv om skolen heter Norsk Frisør- og Hudpleieskole har de nå gått bort fra hudpleiebiten og fokuserer kun på opplæring av frisører. Disse vet jeg har skoler flere steder i Norge, blant annet i Tromsø og Bergen. Jeg har selv vært på skolen i Oslo og ble veldig fornøyd med resultatet. Elevene var veldig profesjonelle og grundige, samtidig som lærerne hele tiden bisto hvis det var nødvendig. Hvis du skal farge, stripe eller kure håret tar de kun betalt for mengen produkt de bruker. Siden jeg har veldig tykt hår brukte hun 6 timer på å klippe og farge håret mitt og jeg betalte ca. 900 kroner. Hvis jeg skulle gjort samme behandling i vanlig salong ville prisen vært mer enn det dobbelte. Her finner du oversikt over salongene, klipp på salongen nærmest deg for å se meny med priser. 

Adam og Eva skolen 

Adam og Eva skolen er enda en frisørskole, men jeg vil gjerne ta den med fordi jeg synes de virker veldig dyktige der også. Jeg var der for en liten tid tilbake, men det var kun for å kure håret. De hadde åpen dag der for litt siden med gratis hårkur, farging av vipper/bryn og enkel styling. Og jeg må si de var utrolig flinke til å finne riktig kur for mitt hår og til å fortelle meg hvorfor de brukte de produktene de gjorde. Jeg fikk en veldig god hodebunnsmassasje og likte meg veldig godt der. Jeg merket også at de hadde mye fokus på effektivitet så jeg ser for meg at de også blir pushet på det ved fargebehandlinger ol. Jeg kommer til å dra tilbake hit for å klippe tuppene mine før sommeren, så jeg kan jo si mer om hva jeg synes da. Behandlinger og priser finner du her. 

Er slike innlegg nyttige?

- Sara 


#skjønnhet #velvære #spa #massasje #negledesign #manikyr #pedikyr #frisør #hår #negler #budsjett #billig #økonomi #ufaglært #tips

Angelica Blick for Bik Bok: 5 favoritter

 • 27.04.2014 kl. 11:05

God morgen søtinger ♥ Har noen av dere tittet på Angelica Blicks kolleksjon for Bik Bok enda? Jeg har hørt så mye om den nå rundt lansering så jeg måtte ta en liten titt på nett i går kveld. Jeg har ikke noe forholdt til Angelica Blick fra før, men fy søren så kul kolleksjon hun har laget! Jeg er nesten mer imponert over denne ene kolleksjonen hennes enn alle tre fra Mary-Kate og Ashley Olsen. Dessverre er det meste utsolgt i nettbutikken og jeg regner med at butikkhyllene tynnes ut allerede også, men det kommer vel litt påfyll får vi håpe! Her er i hvert fall de tingene jeg synes var aller finest. 

Denne toppen er så fin at jeg nesten blir gal! Det er synd den er så dyr. Hvis jeg dog skulle kjøpt denne hadde jeg brukt den som på bildet til høyre, med et høytlivsskjørt til. Toppen er kanskje ikke så vanskelig å lage selv heller? Kanskje de puffy-armene hadde blitt en utfordring, men jeg skal definitivt søke litt på nett for å se om jeg kanskje kan få det til. 

Jeg lagde jo et lite innlegg med noen blå favoritter for et par dager siden, og her er det jammen meg enda en mønstrete blå favoritt! Det jeg synes er så kult med denne kjolen er at den ikke har så spennende snitt foran, men det gjør den opp for med en åpen rygg. 

Denne kjolen her er også helt stunning! Fargen er fin, lengden er fin, stoffet ser lett og ledig ut også skriker den sommer! Helt klart en av mine favoritter!

Jeg måtte også ta med det ene skoparet som er med i kolleksjonen, for disse her synes jeg var så fine. Kombinasjonen av hvitt og kobber er skikkelig fin og det går igjen i det meste av tilbehøret til denne kolleksjonen. 

 

Så helt til slutt synes jeg vesken fortjente en plass på denne listen også. Er den ikke søt? Igjen så var det kombinasjonen med hvitt og kobber jeg falt for, i tillegg til at den er så enkel samtidig som den er pyntet.

Nå er jeg mest sannsynlig i full gang med tredje og siste innspillingsdag for denne gang. Det har vært en veldig vellykket helg og jeg tror alle er fornøyde. På torsdag starter vi opp igjen og holder på ut uken! Det tror jeg blir slitsomt, men gøy blir det nok også. 

Har du sikret deg noe fra Angelica Blicks kolleksjon?

- Sara 


#mote #fashion #bikbok #angelicablick #angelica #blick #kolleksjon #kleskolleksjon #klær #sommer #kjole #sko 

Bloggvurdering: Frodith

 • 26.04.2014 kl. 15:52

God lørdag ♥ Da tenkte jeg å komme med bloggvurdering nummer to fra påskenøttene. Denne gangen er det Frodith sin tur. 

Frodith er egentlig et bloggnavn, men jeg liker det så godt så vi fortsetter å kalle henne det. Hun er 47 år fra Oslo og jeg tror det hun som går av med prisen for den mest fargerike bloggeren på min leseliste! Hun er alltid blid, bortsett fra når folk er ugreie på t-banen og det kan vi vel godkjenne? Her kommer min lille vurdering av bloggen hennes. 

Design 

Designet hennes er helt enkelt og det synes jeg er fint. Jeg er veldig fan av design som ikke har masse farger og dill (ironisk nok, siden mitt er stikk motsatt av det). Så tommel opp for design! Det er ikke mye jeg savner egentlig, men det hadde vært kjekt med kategoriinndeling. Da hadde det blitt litt lettere å finne frem til eldre innlegg uten å gjette på når de ble skrevet. Ellers synes jeg det hadde vært så fint med litt større bilder. Jeg tror designet tillater større bilder og da hadde de fine naturbildene kommet til sin rett. 

Innhold

Frodith blogger om masse forskjellig, og finner alltid på noe morsomt. Enten det er påskenøtter, julekalender eller karneval så er det alltid god stemning i kommentarfeltet og hun får oss til å føle at vi faktisk er med på det hun steller i stand. Hun tar også kjempefine bilder på sine fotosafarier og deler gjerne med oss. Av og til har hun innlegg med ett bilde hvor vi skal si det første vi tenker på når vi ser det, senere setter hun sammen assosiasjonene våre til en historie. Det synes jeg er en veldig morsom idé, og historiene blir alltid veldig vellykket. Ikke bare tar hun gode bilder, men hun er også veldig flink til å tegne. Og vi får ofte morsomme illustrasjoner som passer til innleggene. 

Da håper jeg bloggeren selv liker vurderingen og at de av dere som ikke har vært innom henne før tar turen. Også håper jeg dere har hatt en fin lørdag så langt ♥

Har du vært innom henne før?

- Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling 

Feeling blue: fashion favorites

 • 25.04.2014 kl. 20:52

Hei ♥ Innspillingen i dag gikk over all forventning, alle var så flinke og gjorde sine oppgaver uten store problemer! Min oppgave var regiassistent så jeg hadde ikke så fryktelig mye å gjøre, derfor ble det catering på meg isteden. Folk virket veldig fornøyd med maten og det er jo veldig gøy! Ellers så var skuespillerne kjempeflinke og det er skikkelig gøy å få lov til å jobbe med ordentlige skuespillere og ikke bare bruke oss selv hele tiden! Jeg gleder meg masse til i morgen, da blir dagen litt lengre, men det skal nok gå veldig fint. 

Men jeg tenkte egentlig å ha litt motesnakk her nå, det begynner å bli en stund siden sist og jeg tenkte å dele noen av mine blå wants om dagen. Blått vil bli en stor farge både i vår og sommer og allerede begynner det å komme mange fine sommerlige kjoler, topper og skjørt i alle mulige blånyanser. Så her kommer noe av det som står på min blåe ønskeliste. 

Kjole her // Bukse her // t-skjorte her // sko her // klokke her 

Er ikke klokken med den blå baksiden fin? Den er jo egentlig ganske klassisk og litt herrepreget, men jeg har ikke sett sånne på en stund og synes denne var utrolig fin!

Kjole her // Skjørt her // Kjole her 

Åh, så mange fine mønstre det er der ute! Jeg er altfor dårlig til å velge plagg med mønster når jeg handler, men disse her falt virkelig i smak. Det er jo lite som skriker sommer som et fint blomsterprint på et søtt skjørt ♥ 

Nå tenkte jeg å få i meg litt mat her før det blir tidlig kvelden. At jeg ikke har sovnet på sofaen i dag er et lite under, men med litt kaffe så får man til det meste. I morgen starter vi heldigvis ikke før 8 så da får jeg en hel time ekstra søvn! Hurra, det skal bli godt! Håper dere har hatt en fin dag?

 Er du glad i blått?

- Sara 


#mote #fashion #blått #blue #navy #navyblue #mørkeblått #marineblått #klær #kjoler #nelly #bubbleroom #kjoler #skjørt 

First day of filming!

 • 25.04.2014 kl. 08:02

Tusen takk for alle de fine kommentarene dere la igjen på forrige innlegg! Dere er så snille ♥ Men kan dere fortelle meg, er det egentlig lov til å la noen stå opp klokken 6? Jeg er ikke vant til å stå opp så tidlig så det var bare så vidt jeg klarte å åpne øynene i dag! Heldigvis kom jeg meg opp og nå sitter jeg klar på skolen. Vi starter nå klokken 8 og skuespillerne sitter å øver replikker her. Hihi, dette er så gøy!


Litt trøtt?

Nei, nå får jeg se om jeg kan gjøre meg nyttig her, ønsk oss lykke til! 

Har du noen fine planer for helgen?

- Sara 


#hverdag #fredag #jobb #skole #film #innspilling #filminnspilling #eksamen

Hårmodell: resultat

 • 24.04.2014 kl. 19:32

Hei! Her kommer det et lite livstegn fra meg. Jeg hadde store planer om å få til ett innlegg enten før eller etter møtet på skolen i dag, men sånn ble det ikke. Nå er det siste innspurt før helgens opptak så vi hadde et lite møte for å høre hvordan ting lå an. Etter det dro jeg på en gigantisk handlerunde for å kjøpe inn mat ol. som skal mette 20 personer, nevnte jeg forresten at budsjettet vårt er mikroskopisk? Det er en liten utfordring å tenke gjennom om hver minste ting man kjøper virkelig er nødvendig, men vi fikk løst det på en veldig greit måte og kom hjem med 4 store handleposer fulle av mat, nøtter, kaffe og litt snacks. 

Etter dette dro jeg for å sitte hårmodell, noe som er et par hakk mer avslappende! Flinke Cecilie er på kurs hos Wella i Oslo om dagen og jeg var så heldig å få sitte modell! Jeg fikk faktisk lov til å være med å bestemme resultatet, noe som ikke er så vanlig når man sitter modell! Hurra sier jeg bare! Såå da har jeg tatt noen bilder av resultatet så dere kan få se. 

Her ser dere hvordan håret så ut først. Det var litt rødaktig her også, men fargen var veldig utvasket og utrolig flekkete. 

Først må dere jo få et par selfies i speilet! Haha, jeg føler meg alltid så fin i frisørsalongen! 

Og slik ble det tilslutt! Jeg har jo lenge gått rundt med litt flekkete hår etter bleking sist sommer og nå ser det endelig ut til å være en jevn og fin farge igjen. Og ikke bare har jeg fått en jevn farge, men jeg fikk også en rød-lilla farge, akkurat som jeg ønsket meg ♥ Ett stykk superfornøyd Sara! Tusen takk Cecilie for at du tok på deg jobben med det store håret mitt! Jeg er kjempefornøyd med den nye fargen, du er flink! ♥

Hva synes du? 

- Sara 


#hverdag #skole #stress #hårmodell #hår #farge #skjønnhet #ombre #rødt #rødthår #frisør 

Bloggvurdering: Annasylvelin

 • 23.04.2014 kl. 20:57

Da er det tid for den første bloggvurderingen. Jeg trakk jo som dere sikkert husker en ny vinner hver dag gjennom påskenøttene så jeg tror vi er opp i 7 bloggvurderinger totalt. De andre vil komme litt etter hvert, men her er i hvert fall den første. 

Anna er ei blid jente på 16 år som blogger om alt mulig rart. Hun bord på en gård og har maange fine kuer som vi får se litt til innimellom. Anna virker som ei veldig morsom jente, noe vi får se de gangene hun lager videoblogg. Så hvis du trenger litt glede i hverdagen anbefaler jeg deg å ta turen innom henne! Design
Jeg synes designet til Anna er veldig fint, med behagelige fager og ryddig oppsett. Hun har veldig mange kategorier til innleggene sine, men det er egentlig ganske kjekt for da vet man hvor man finner ting. Headeren vet jeg bare er midlertidig, men jeg synes den er morsom og søt, akkurat som Anna! Skriften i innleggene er lett lesbar og det er ingen overdreven bruk av smilefjes. Noen smil innimellom er bare hyggelig! Jeg ville egentlig ikke endret på så mye ved designet på denne bloggen, det eneste er kanskje knappen for kontakt i menyen. Den fungerer ikke, men ellers synes jeg ting ser veldig fint ut!


Innhold

Innholdet på bloggen varierer mellom hverdagsprat, antrekk og fine naturbilder. Hun er også god på video og virker alltid veldig naturlig foran kameraet. I tillegg har hun alltid en spøk på lur, noe jeg liker! Av og til får vi også høre litt om de søte kuene hennes, og den andre halvdelen av bloggnavnet hennes er faktisk hentet fra en av favorittkuene hennes! Det synes jeg er gøy! Ellers har jeg ikke så mye å kommentere på innholdet egentlig, Anna er flink til å bruke masse bilder og til å blogge variert så jeg synes denne bloggen er et friskt og morsomt pust til bloggverdenen. 

Da håper jeg anbefalingen falt i smak, og har du ikke vært innom Anna før anbefaler jeg deg å ta en tur ♥ Ha en fin kveld videre så blogges vi mer i morgen! 

Har du vært innom henne før?

- Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling

Forberedelser til eksamensinnspilling

 • 23.04.2014 kl. 16:24

God onsdag fine! Er det godt å være tilbake til hverdagen igjen? Jeg synes faktisk det var litt godt, selv om jeg gjerne skulle hatt en time eller to ekstra på øyet i natt. Jeg startet nemlig dagen med en prøvevakt på Elvebakken, og oppmøte klokken 08.00 er litt tidlig for et B-menneske som meg! Men etter jobb bar det videre på et litt morsommere oppdrag, nemlig sminkeshopping! Som dere vet starter vi med filminnspilling til helgen og jeg har blant annet ansvar for å kjøpe inn sminken vi trenger. Nå er heldigvis den biten i boks og krysses av på den milelange listen med ting som må gjøres før helga. Resten av klassen har forresten vært flinke og jobbet inn litt penger til oss i dag, de har vært statister på Lilyhammer og for den jobben får vi litt penger til filmen! Vinn-vinn!

Jeg fikk jo ganske mye sminke for 400 kroner, synes dere ikke?

Nå synes jeg det føltes ut som en evighet siden sist jeg har "vært" på bloggen, det har jo blitt mye påskenøtter og sånt nå i påsken, så her er jeg en liten tur! ♥ Håper dere har hatt en fin og solfylt dag! Nå skal jeg slappe helt av på sofaen med litt Gossip Girl, før middagen. Formen er mye bedre i dag så jeg satser på å være 100 % frisk til fredag! 

Er det godt med litt hverdag igjen?

- Sara


#hverdag #jobb #skole #shopping #sminke #hm

Vinner av påskekonkurransen

 • 22.04.2014 kl. 16:44

Da var påskeferien offisielt over for min del! Og nå går bloggen tilbake til normalt, med åpent kommentarfelt og mer normale innlegg. Men aller først må vi få trukket den siste vinneren av påskenøttene og vinneren av hovedpremien. Her er løsningen på de siste påskenøttene. Den som vant siste runde med påskenøtter er... Kristinsalovera, gratulerer så mye! Bloggvurdering vil komme fortløpende, så følg med. Så var det på tide å trekke vinneren av hovedkonkurransen. Det var litt vanskelig å vite hvordan jeg skulle gå frem for å trekke den, jeg var nemlig litt dårlig til å sette regler for deltakelse av den. Men jeg valgte å trekke mellom alle de riktige svarene som hadde kommet inn. De som hadde flere rette svar fikk dermed en større sjanse til å vinne. Og den som vant hovedkonkurransen er... Thea! Hun har vært med på 6 av 7 nøtter og svart riktig hver gang! Så gratulerer til deg, her er premien du har vunnet.  

Jeg har satt sammen litt forskjellig småtteri som jeg håper du vil like, blant annet litt godis, noen skjønnhetsprodukter, et smykke osv. Håper premien faller i smak Thea, nå trenger jeg bare adressen din så skal jeg sende den avgårde asap. 

Har dere hatt det gøy med påskenøttene?

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Mini-påskeferie

 • 21.04.2014 kl. 21:38

Hei dere ♥ Håper det er greit at jeg har tatt meg en liten mini-ferie i dag? Jeg er fortsatt litt småsyk og har måttet bruke dagen på å flytte ut fra det gamle rommet her hjemme så tiden har bare flydd i fra. Om ikke lenge skal Matias og jeg hoppe på bussen til Oslo igjen, men jeg tenke bare å titte innom dere litt først. Siden det egentlig er sånn at det skal være påskenøtter andre påskedag også lar jeg gårsdagens nøtter gå til i morgen. Da får jeg tid til å kjøpe et par ting jeg ikke rakk å kjøpe til hovedpremien her om dagen også. Håper dere synes det er ok ♥

Siden jeg ikke vil skremme dere med hvordan jeg ser ut nå legger jeg heller ut et par bilder fra tidligere i uken. 

Fine Tonje min ♥

Et av bildene fra "header-shooten". 

Og her er siste bit av dette årets påskegodt. Dette var en skikkelig god banankake mamma lagde tidligere i påsken, Philadelphia-forstingen har jeg laget og sammen ble det himmelsk! Men nå skal det bli godt å komme tilbake til rutinene igjen kjenner jeg.

Har dere hatt noen fine påskedager?

- Sara 


#hverdag #påske #ferie #fri #bloggfri #bilder #foto #venner 

Påskenøtter #7

 • 20.04.2014 kl. 21:57

Hei igjen! Har dere hatt en fin dag? Nå er det ikke lenge til ferien er over og siste innspurt på skolen står for tur, i hvert fall for min del. Helgene fremover blir fylt opp med opptak av eksamensfilm og ukedagene med prøvevakt jobbing og skriving på semesteroppgaven. Men nok om det, nå skal de siste dagene av ferien nytes! Jeg skulle jo egentlig lage dagens nøtter på video, men jeg har rett og slett ikke orket å filme i dag. Så jeg håper det er greit for dere at det blir skreven tekst og bilder isteden. Her kommer i hvert fall gårsdagens løsning. 

Dette var de kjente personene jeg hadde funnet frem barnebildene til. Og den heldige vinneren ble Stine! Gratulerer til deg, bloggvurdering vil komme rett over påske. Så kommer de aller siste nøttene i denne omgangen. Jeg avslutter og trekker hovedvinneren i morgen. 

For å være med i trekningen må du finne løsningsordet på 8 bokstaver og skrive det i kommentarfeltet. Håper mange av dere vil være med på de siste påskenøttene for i år! Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Gossip Girl og inspo hunt

 • 20.04.2014 kl. 15:34

Hei hei ♥ Hvordan har 1. påskedag behandlet dere så langt? Jeg har tilbragt dagen på sofaen med nesen godt plantet i dataen, mer spesifikt Weheartit. Jeg er fortsatt syk så surfing rundt på nett og Gossip Girl kommer nok til å være min hovedaktivitet i dag. Siden jeg allerede har lagt bak meg litt tid på Weheartit i dag satte jeg like gjerne sammen noen av de fineste bildene jeg fant. Håper dere liker de. 

Elsker alle de fine fargene og jeg drømmer meg bort til fine sommerdager når jeg ser de. Jeg gleder meg til vi kan gå med bare føtter i gresser, blomsterkrans i håret og nyte frokosten ute i solen. Jeg er vel ikke alene? Men nå skal jeg klappe igjen dataen her og ta en liten date med Gossip Girl, tenkte å bli ferdig med sesong 2 i dag. Håper dere har en kjempefin dag alle sammen!

- Sara 


#hverdag #påske #weheartit #inspirasjon #inspo #bilder 

Påskenøtter #6

 • 19.04.2014 kl. 21:08

Dagens nøtter ble dessverre litt forsinket, planen var nemlig lage videonøtter, men for å få det til må jeg ha litt assistanse av min bedre halvdel. Så i morgen (siste dag med nøtter) blir på video. Jeg tenkte også å ha avsløringen av hovedpremien og trekkingen av den på video. Men nå får vi komme i gang med gårdagens løsning og dagens nye nøtter. Her er løsningen på rebusen. 

Svaret ble altså noe av det beste påskegodteriet jeg vet om, nemlig kolibriegg. Og den som stikker av med gårsdagens bloggvurdering er... Maren! Gratulerer så mye til deg, bloggvurderingene vil komme fortløpende etter påske. Så må vi jo ha en liten oppgave i dag også, og i dag vil jeg at du skal si hvilke kjente fjes jeg har funnet frem barnebildene til. 

Da vil jeg bare ønske dere lykke til med dagens nøtter også må dere ha en riktig fin påskeaften ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Happy easter!

 • 19.04.2014 kl. 11:21

Hei alle fine! Har dere noen hyggelige planer for dagen? Jeg drar straks for å møte Tonje, vi har ikke møttes siden nyttårsaften så det er mer enn på tide! Vi tenkte å ta oss en kafétur og skravle litt i fra oss. Gleder meg masse til å treffe henne ♥ Resten av dagen tror jeg skal brukes på å gå igjennom klærne jeg har liggende her. Det står fortsatt et klesskap med en del gammelt tøy i her hos mamma, så det er på tide å ta en liten opprensk i det. Så må jo kvelden nytes, det er jo tross alt påskeaften i dag! Nå tenkte jeg bare å dele noen bilder fra de siste dagene med dere, noen av de er fra torsdag og noen fra i går. 

Bestemor pynter alltid masse til både jul og påske, og i år var intet unntak. Hele huset var fult av gule kyllinger og påskeegg da vi var der på middag her om dagen, ingen påske uten ♥

I går var vi som sagt å besøkte broren til Matias, og dere har jo sett bilder av de søte niesene hans før. Jeg tror de blir litt lei meg og kameraet mitt av og til, men det går jo ikke an å la vær. De er jo så søte!

Ha en fin påskeaften alle sammen ♥

- Sara 


#hverdag #påske #familie #foto #kos #hygge

Påskenøtter #5

 • 18.04.2014 kl. 20:02

Jeg skvatt nesten litt da jeg skulle skrive nummeret på påskenøttene, for plutselig har det blitt dag 5! Var det ikke i går disse nøttene begynte da? Tydeligvis ikke, og det er bare å hoste opp noen nye nøtter til dere. Aller først skal jeg bare avsløre løsningen på gårsdagens nøtt og fortelle dere hvem som stakk av med seieren. Her er altså fasiten, og nok en gang er det flere som har gjettet riktig! Dere får jo til alle gåtene jeg kommer med, kanskje jeg må skru opp vanskelighetsgraden? Hehe, neida, det er bare gøy at mange får de til. Så over til gårsdagens vinner. Denne gangen var det Vilde som trakk det lengste strået. Gratulerer så mye! Bloggvurderingene kommer forresten på løpende bånd rett over påske!

Så var det dagens oppgave da, denne gangen ble det en liten rebus og det eneste du trenger å gjøre er å skrive løsningsordet i kommentarfeltet. 

Lykke til og ha en fortsatt fin langfredag ♥

- Sara 


 #konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Blåbærfredag

 • 18.04.2014 kl. 14:50

God "morgen". Nå er det vel egentlig langt på dag, men det er ikke lenge siden jeg sto opp. Jeg har blitt litt småsyk med vondt i hodet og sår hals, så det var godt å sove ut litt. Om ikke lenge skal Matias og jeg en tur opp til broren hans på middagsbesøk, det skal bli hyggelig! Tenkte bare å stikke innom dere en kjapp tur for å si hei ♥

Nam, lagde meg en skikkelig frisk og god frokost i dag. Blåbærbiola, banan og jordbær. Det ble en skikkelig sommerlig og god frokost som passet perfekt på verandaen i sola. Men nå får jeg nesten gjøre meg klar her. Vi snakkes senere i kveld! 

Husk å melde dere på dagens påskenøtter!

- Sara 


#hverdag #frokost #kosthold #mat #biola #jordbær #sunt #suntoggodt 

Påskenøtter #4

 • 17.04.2014 kl. 21:44

Hei igjen! Dagens nøtter kommer dessverre litt sent, jeg har vært på middag hos bestemor og bestefar i dag i tillegg til at dataen har vært litt trøblete etter jeg kom hjem. Men her er i hvert fall løsningen på gårsdagens nøtter. 

Nok en gang hadde de aller fleste av dere riktig svar, så det blir trekking i dag også. Og gårsdagens vinner ble? Frodith!! Gratulerer så mye til deg, bloggvurderingen vil komme etter hvert også er du selvfølgelig med i trekningen av hovedpremien! Så var det tid for en liten nøtt i dag også. I dagens oppgave må dere si meg hvilke fire personer som er avbildet under her. 

Masse lykke til alle sammen og ha en fin kveld videre ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Oppskrift: sunn marsipan

 • 17.04.2014 kl. 10:24

Nå tenkte jeg å komme med den siste oppskriften med sunnere påskegodt for i år. Denne gangen vil jeg dele en oppskrift jeg har kommet frem til selv, nemlig på marsipan. Kolibriegg er noe av det mest påskete og beste jeg vet, og det har vært en stor favoritt helt siden jeg var liten. For å unngå å trille hjem til Oslo har jeg prøvd å finne frem til en litt sunnere oppskrift jeg kan kose meg med. Denne ble jeg ganske fornøyd med så håper dere liker den! Her finner du linker til hjemmelaget fudge, yoghurtnøtter og "Freia påskeegg" hvis du vil lage noe av det.  

Ingredienser

          ♥ 1 eggehvite 

          ♥ 30g sukrinmelis

          ♥ 60g mandelmel

          ♥ Noen dråper mandelessens 

          ♥ Eventuelt sukkerfri sjokolade og strøssel

Det eneste du trenger å gjøre er å blande alle ingrediensene sammen. Det går selvfølgelig an å smake til med mandelessens og sukrinmelis hvis du ønsker det. 

Form marsipanen i de figurene du vil, og hvis du vil at de skal bli ekstra gode kan du dyppe de i litt sukkerfri sjokolade. 

Siden jeg liker kolibriegg så godt formet jeg min marsipan som små egg, dyppet de i sjokolade og dysset over litt strøssel (alt for å få de til å ligne på originalen ♥) 

Denne oppskriften tar ikke mer enn fem minutter å lage så hvis du plutselig får lyst på noe godt er denne helt perfekt! Håper dere har hatt en fin påske så langt? ♥

Har du lagd noe påskegodt i år? 

- Sara 


#oppskrift #matogdrikke #marsipan #kolibriegg #hjemmelaget #funksjonellmat #sukrinmelis #kosthold #sunt #suntoggodt #sunnere #sukkerfritt #sukkerfri #godteri #påske #påske2014

Påskenøtter #3

 • 16.04.2014 kl. 20:04

Er dere klare for en ny runde påskenøtter? Dere er jo så flinke til å delta så det er skikkelig gøy å holde konkurranser for dere! I går hadde nesten alle som deltok svart riktig og det er jo gøy å se! Her kommer uansett løsningen for de som lurte på den. 

Siden det var ganske mange som svarte riktig trakk jeg en tilfeldig vinner, jeg synes det er mest rettferdig. Og gårsdagens vinner ble... Anna Sylvelin!! Gratulerer så mye Anna, bloggvurdering kommer etter hvert! I dagens oppgave skal dere tippe hva som er avbildet i de tre bildene under. Alle tingene har med påske å gjøre. 

Jeg holder fortsatt kommentarfeltet stengt og premien er den samme som sist, bloggvurdering samt en hovedpremie som trekkes på mandag. Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Videoblogg: svar del 2

 • 16.04.2014 kl. 15:19

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene angående designet mitt! Blir så glad når dere liker det ♥ Nå tenkte jeg å komme andre del av svarene fra forrige spørsmålsrunde, del 1 finner dere her.  

Håper dere likte videoen! Og husk at du fortsatt kan være med på påskenøttene, de avsluttes klokken 8 i kveld. 

Er det noen videoblogger du ønsker deg fremover?

- Sara 


#video #videoblogg #svar #spørsmålsrunde #blogg #vlog

Nye friske farger på bloggen

 • 16.04.2014 kl. 10:48

Hei! Ser dere at det er litt endringer her på bloggen? Det håper jeg for nå har jeg byttet ut både design, header og profilbildet! Jeg begynte å bli litt lei de gamle fargene og synes det var på tide med noe litt mer sommerlig. Selv er jeg superfornøyd med det nye utseende, men jeg vil gjerne høre hva dere mener. Er det noe dere ikke liker, noe dere savner eller noe sånt må dere bare si i fra. Det er jo dere som er inne å leser her så det er viktigst at dere er fornøyde. 


Det gamle designet fikk jeg skreddersydd i fjor høst en gang, men det er godt å bytte på litt. 

En ting som er veldig bra med dette designet er at det er responsivt. Det vil si at designet er tilpasset alle plattformer og vil gjøre bloggen mye mer lesbar for de av dere som leser bloggen på mobil eller nettbrett. 

Hva synes dere om det nye designet? 

- Sara 


#design #blogg #bloggdesign #nytt #header #forandring #forandringfryder 

Påskenøtter #2

 • 15.04.2014 kl. 20:44

Da er det tid for å trekke den første vinneren av påskenøttene! Det var veldig gøy å se dere tippe i går for mange av dere kom veldig nære og hele 3 stykker hadde rett svar. Og det riktige svaret var...

Blant de tre trakk jeg bare en tilfeldig vinner og det ble Juliane Kjeseth Rath! Gratulerer så mye til deg! Jeg så ingen blogglink i kommentaren din, så hvis du har en blogg kan du send meg linken så skal jeg lage en bloggvurdering til deg. Dagens oppgave er litt mer påskenøttaktig, hvor dere skal finne frem til et løsningsord ved å løse "gåtene". Løsningsordet er den loddrette linjen til venstre, altså 8 bokstaver. 


Jeg kommer til å gjøre kommentarfeltet usynlig denne gangen slik at dere ikke kan titte på hverandres svar. Premien blir som i går, en bloggvurdering, men alle som deltar er også med i trekningen av hovedpremien. Masse lykke til! 

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Oppskrift: sunn fudge

 • 15.04.2014 kl. 09:27

God morgen! Den siste tiden har jeg postet en del oppskrifter på sunnere godteri man kan i påskeegget sitt og jeg håper dere liker det? Her kommer det i hvert fall et til! Jeg har også to til på lager som kommer i løpet av uken. Nok en gang er det oppskrift fra bloggen til Linda som er brukt. Oppskriften hennes finner dere her, hun har også forslag til flere varianter av fudgen.  

Ingredienser

          ♥ 1,5 dl vikingmelk (dagligvarebutikk) 

          ♥ 40g sukrin gold (Funksjonellmat) 

          ♥ 15g yaconsirup (helsekosten/iHerb)

          ♥ 12g smør 

Bland alt sammen i en stor bolle, det er viktig at bollen er stor slik at det ikke koker over når den skal inn i mikrobølgeovnen. Sett den på maks styrke i 5 minutter, før du tar den ut å rører litt. Sett den så inn igjen og la den stå til massen tykner. Du bør ta den ut av og til for å røre i den. Følg godt med på bollen underveis da det er fort gjort at den svir seg. Mitt første forsøk ble dessverre litt svidd i kanten, men andre gang gikk det mye bedre. Det går også an å lage den i kjele, men da tar det visst 40-50 minutter. 

Putt fudgemassen i former etter ønske eller ta den utover et bakepapir. Jeg tok det bare utover et bakepapir og satte det inn i kjøleskapet noen timer. Da massen hadde stivnet litt delte jeg den opp i små firkantede klosser. 

Disse ble også veldig god! De smaker ikke helt som den fudgen man får i butikken, men har en mer kraftig karamellsmak. Jeg elsker denne smaken og de minner om karamellsausen mamma lager. Disse her har langt mindre kalorier enn de du kjøper i butikken og er i tillegg enda mektigere! 

Nå skal skal jeg en tur ut for å møte bestemor i byen, vi skal en tur på kafé og titte litt rundt i byen. Håper dere får en fin dag alle sammen ♥

Er du glad i fudge?

- Sara


#oppskrift #matogdrikke #fudge #hjemmelaget #vaniljefudge #funksjonellmat #sukringold #kosthold #sunt #suntoggodt #sunnere #sukkerfritt #sukkerfri #godteri #påske #påske2014

Påskenøtter #1

 • 14.04.2014 kl. 22:39

Siden det er evigheter siden sist jeg holdt en konkurranse her tenkte jeg å holde påskenøtter her på bloggen i påsken. Det kommer nye nøtter hver dag og dagspremien vil være en bloggvurdering. Disse vurderingene vil selvfølgelig bli spredt litt utover slik at det ikke kommer en haug med vurderinger etter hverandre. Neste mandag vil jeg også trekke ut en tilfeldig person som har vært med som vinner hovedpremien. Innholdet i den vil jeg ikke avsløre helt enda, men jeg håper dere blir fornøyd! Dette innlegget kommer litt sent, men disse nøttene vil legges ut rundt klokken åtte hver dag og avsluttes når den neste legges ut. Jeg regner uansett med at dere klarer dere med 1,5 time mindre akkurat i dag. 

Dages oppgave er veldig enkel, alt du trenger å gjøre er å tippe hvor mange kuler det er i glasset. 

Hvis ingen tipper rett blir det den som er nærmest som vinner, og hvis flere har samme svar trekker jeg mellom de. 

Del gjerne innlegget videre! Lykke til alle sammen! ♥ 

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 

Vinn party-tur til Berlin!

 • 14.04.2014 kl. 15:54

Hei igjen dere! Har dere lyst til å være med på en kul konkurranse hvor dere kan vinne en party-tur til Berlin? Sourz startet i dag en Instagramkonkurranse hvor du kan vinne nettopp det. Det du må gjøre for å være med er å poste ditt beste party-bilde på Instagram og hashtagge det med #ShareYourSourz. Husk at du må ha åpen profil for å kunne vinne. Førstepremien er en tur for to til Berlin, med fly, hotell og inngang til Watergate nattklubb inkludert. Andrepremien er Philips M1X-DJ sound system. Les mer om konkurransen her

Så, da er det bare å knipse et kult bilde og delta. Ønsker alle sammen masse lykke til! 

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #berlin #party #tur #instagram #sourzremix 

Sponset

Outfit: cute details

 • 14.04.2014 kl. 10:37

God morgen fine! Selv om det er mandag i dag klarer jeg ikke helt å skjønne det, jeg er liksom helt innstilt på at det fortsatt er lørdag eller søndag. Jaja, det går seg vel til utover dagen får vi håpe. Nå tenkte jeg bare å titte innom dere en liten tur med gårsdagens antrekksbilder. Jeg fikk jo aldri postet disse i går på grunn av nettet, men nå ser det heldigvis ut til at det har løst seg. Håper dere liker bildene, selv om det ble mye vind og hår i ansiktet. 

Topp fra By Malene Birger // Bukse fra h&m

Elsker den søte lille sløyfen på toppen! Er den ikke fin?Bak på ryggen er det også en liten sløyfe som er supersøt. Elsker detaljene på denne toppen ♥

Det ble faktisk helsvart dette her, litt kontrast til det jeg har gått med ellers den siste tiden. Men svart er jo alltid en vinner da og jeg har egentlig ingen annen underdel som jeg synes passer til denne toppen så da ble det sånn. I dag har jeg ikke så mange andre planer enn å dra på middag til svigers, men denne uken har gått fra å være nesten uten en eneste plan til å bli fylt med ting nesten hver dag. Det er bare koselige ting da som besøk, middagsplaner og kaféturer. Tror dette skal bli en ganske så fin påske ♥

Hva synes dere om antrekket?- Sara 


#mote #fashion #antekk #outfit #ootd #klær #bymalenebirger

Bildedryss fra Mathallen

 • 14.04.2014 kl. 00:03

Hei dere! Jeg har dessverre vært uten internett etter jeg kom hjem til mamma, så har ikke hatt mulighet til å oppdatere. Jeg tok masse bilder på Mathallen i dag som jeg har hatt så lyst til å dele med dere i dag så det har vært litt kjedelig å sitte her uten mulighet til å poste de. Men nå har jeg fått fikset meg en midlertidig løsning, så her kommer et lite bildedryss. Kremt, jeg ser nå at det blir et stort bildedryss. Det var så mye gøy å ta bilde av så jeg gikk litt bananas. Håper dere liker de ♥

Hvor gode ser ikke de her ut? Tenk at jeg klarte å gå ut derfra uten en eneste makron! Stolt!

Hver dag i påsken har Mathallen en konkurranse hvor du kan finne små egg som er gjemt rundtomkring i hallen. Alle butikkene har lagt ut tre egg hver så det skal ligge rundt 30 egg man kan jakte på. Vi var heldig og fant ett egg hver så alle fikk med seg en liten godbit hjem. Så vidt jeg forsto var det visst folk som kom dit ekstra tidlig for å dra på eggjakt og jeg overhørte en som hadde samlet seks egg i dag. Neste påskeferie skal jeg vie til eggjakt i Mathallen! Haha, neida.

Måtte ta en liten selfie i speilet! 

Mamma er over gjennomsnittet interessert i fotball så da hun så denne store fotballen utenfor måtte hun jo avbildes med den. 

Nå tenkte jeg snart å komme meg i seng, så jeg ikke sover bort hele mandagen. Vi skrives i morgen tidlig (lover).

Har du vært i Mathallen før?

- Sara


#mathallen #oslo #mathallenoslo #mat #matogdrikke #påske #bilder #foto #bildedryss 

Sweet tooth

 • 13.04.2014 kl. 00:15

Har dere hatt en fin lørdag? Jeg vet det er litt seint nå, men de fleste har vel ferie nå uansett så jeg tenkte det var innafor med et lite kveldsinnlegg. I dag har jeg gjort så mye forskjellig at det egentlig føles ut som at det jeg gjorde tidlig på dagen var i går. Det må jo være et bra tegn på at dagen har vært effektiv! Jeg er straks ferdig med å lage påskegodiset mitt, nå gjenstår bare en liten ting. Skal dele flere oppskrifter med dere altså, har blant annet kommet opp med en marsipanoppskrift som ble ganske god! I tillegg til godislaging har jeg vært påskehare i dag og sendt avgårde en liten pakke. Litt i seneste laget kanskje men vi får se når den dukker opp i postkassen til en heldig utvalgt i løpet av påsken ♥ Ellers har jeg vært ute å tatt antrekksbilder i dag, rakk det akkurat før det ble for mørkt. Da jeg omsider fikk tid til å sette meg ned for å se på de var det ikke akkurat mange brukbare bilder, så jeg legger heller med et par nå også får jeg ta noen nye i morgen. 

Det gjenstår fortsatt litt pakking og sånt småtteri før jeg er helt klar for påskeferie i morgen, men det får jeg gjøre i løpet av kvelden. I morgen skal jeg en liten tur i Mathallen med mamma og en venninne av henne før vi drar hjem til mamma. Det er godt å kunne sitte på med noen hjem når man skal være borte en stund, det blir så stressende med tunge bagger og buss! Det er nesten litt utrolig hvor mye man drar med seg bare for en ukes tid! Nei, nå skal jeg ikke plapre mer, håper kvelden deres har vært fin ♥

- Sara 


#lørdag #effektiv #antrekk #mote #påske #bake 

Oppskrift: sunne "Freia påskeegg"

 • 12.04.2014 kl. 15:10

God lørdag alle sammen! Er det ikke deilig å våkne til den første dagen i påskeferien? Jeg har i hvert fall kost meg med noe skikkelig godt ved siden av morgenkaffen i dag, nemlig sukkerfrie "Freia påskeegg". Linda legger ut såå mange herlige oppskrifter på sukkerfrie godsaker og som jeg nevnte for et par dager siden tenkte jeg å prøve ut flere av oppskriftene hennes i løpet av påsken. Jeg har allerede prøvd yoghurtnøttene, som ble en stor suksess og nå måtte jeg bare prøve ut de sukkerfrie "Freia påskeeggen". Og fyy søren, de var gode! Både Matias og jeg synes disse smaker ganske likt originalen så denne oppskriften måtte jeg bare dele videre med dere. Husk å sjekke ut bloggen hennes da for flere oppskrifter


Ingredienser 

          ♥ 70g sukkerfri melkesjokolade (Rema1000) 

          ♥ 35g sukkerfri hvit sjokolade (Helsekost)

          ♥ 50g naturell Philadelphiaost 

          ♥ 3ts sukrinmelis (Funksjonellmat)

          ♥ 4 dråper stevia vanilje eller vaniljeessens

          ♥ Evt. et dryss vaniljepulver (Helsekost)

          ♥ Former til å lage i (helst silikon)

Start med å smelte den sukkerfrie melkesjokoladen og finn frem formene du vil bruke. Fyll litt sjokolade i alle sammen, det er viktig at du får sjokolade rundt i hele formen, så bruk en skje til dette. Det er også mye enklere å trykke ut figurene hvis du bruker en silikonform, så jeg vil anbefale deg å bruke det. Sett formen med sjokolade i kjøleskap eller fryser mens du lager kremen. 

Smelt først hvit sjokolade over vannbad og så tilsetter du resten. Rør godt til alt har blandet seg. 

Fyll figurene nesten helt fulle med krem, det må være litt plass igjen til sjokoladen på toppen. Bruk så resten av sjokoladen og legg over et sjokoladelokk på toppen. Sett de så tilbake i kjøleskapet eller fryseren og la sjokoladen stivne helt. Husk at du bør oppbevare disse i kjøleskap helt til de skal spises. Disse anbefaler jeg dere virkelig å prøve, jeg tror faktisk dette må være noe av det beste sukkerfrie godteriet jeg har smakt noen gang. Påskeegget mitt i år kommer nok til å bli veldig godt, og senere i dag skal jeg teste ut enda en oppskrift. Deler oppskrift med dere hvis det blir vellykket. Håper dere får en fin lørdag videre ♥

Hva er ditt favorittpåskegodt?

- Sara 


#oppskrift #matogdrikke #påskeegg #fylteegg #kosthold #sunt #suntoggodt #sunnere #sukkerfritt #sukkerfri #godteri #påske

Turist i egen by

 • 11.04.2014 kl. 20:59

Hei igjen dere ♥ Påskeferien kunne egentlig ikke startet på noen bedre måte! Vi var så heldige å få strålende sol i dag, så Vilde og jeg bestemte oss for å ta en tur opp på operataket. Ingen av oss hadde faktisk vært der før, selv om vi har bodd i Oslo i snart to år! Det er gøy å fortsatt kunne være litt turist i egen by! Vi tok selvfølgelig med oss frozen yoghurt og la oss til for å sole oss litt. 

Fine Vilde ♥

Svaner kan jo være litt skumle, i hvert fall for oss som er redde for alt! Likevel turte jeg å gå tett innpå den og ta noen bilder. Det var en dame som matet den rett fra hånda!! (gaal) Så den brydde seg ikke om en halvgal "turist" som knipset bilder. 

Treningen gikk også veldig fint i dag, så nå sitter jeg med begge bena godt plantet på bordet med den beste samvittighet. Jeg tenkte å sitte sånn en liten stund før vi tar påskevasken og pynter litt til påske her hjemme. Det hadde vært så deilig å blitt ferdig med det slik at morgendagen bare kan nytes. 

Har du vært på operataket før?

- Sara 


#påske #påskeferie #helg #fredag #venninner #kos #sol #vår #oslo #opera #operataket #svane #natur #bilder #foto 

Endelig påskeferie

 • 11.04.2014 kl. 13:37

Hei dere! Dagen i går gikk litt i ett og når jeg omsider kom hjem og hadde tid til å blogge var klokken over midnatt! Så da var det ikke noe poeng i å blogge. Først var jeg som sagt ute i St Hanshaugen parken for å filme med klassen. Vi var ute i nesten 4 timer, det ble utrolig kaldt også begynte det selvfølgelig å regne! Hvis ikke jeg blir syk etter i går blir jeg i hvert fall aldri syk igjen! Men selv om det var litt kaldt og kjipt fikk alle prøvd seg på sine fagfunksjoner og vi fikk teste hvordan det er å ha opptak i regn. Etter skolen dro jeg en liten tur hjem før jeg skulle på trening. Jeg dro på cardio challenge som vanlig, men tok også styrketimen som gikk rett etter på. Så da fikk jeg trent både kondisjon og styrke på hele kroppen i "samme økt". Da jeg kom hjem var det bare å fikse middag til Matias som satt på skolen til langt på kved i går. Så dagen gikk liksom litt slag i slag i går. 

Om litt skal jeg møte Vilde for litt frozen yoghurt og en tur på operataket før ukens siste treningsøkt skal gjennomføres. Hvis jeg får plass på begge gruppetimene blir det samme opplegg som i går, hvis ikke blir det bare cardio challenge. Godt skal det i hvert fall bli, og da skal jeg nyte første helg av påskeferien med god samvittighet. Jeg blir i Oslo til søndag, så skal resten av påsken foregå hos mamma. Det blir koselig ♥

Haff, dette innlegget har jo blitt et eneste stort oppramsingsinnlegg! Skjønner at det kan være litt kjedelig, men etter i dag blir ting litt roligere, så da skal jeg få blogget mer som normalt igjen! 

Håper dere får en fantastisk fin start på påskeferien ♥

- Sara 


#hverdag #stress #myeågjøre #skole #trening #cardio #styrke 

Skuespillerspire?

 • 10.04.2014 kl. 10:01

God morgen ♥ Jeg titter bare en kjapp tur innom nå for jeg har ikke tid til å oppdatere skikkelig før etter jeg kommer hjem fra skolen i dag. Vi skal ut i St. Hanshaugen parken i dag og prøve-filme noen scener til eksamensfilmen vår. Jeg skal faktisk spille en av rollene! Haha, kan dere se det for dere eller? Jeg eier jo ikke skuespillertalent for fem flate øre, så dette kan jo bli gøy. I hvert fall for de som skal se på! Uansett så skal det bli gøy å få prøvd seg litt på de fagfunksjonene jeg skal ha under selve innspillingen. Jeg skal blant annet ha script på en episode som ser ut som en ganske krevende jobb! Godt å få øvd seg litt på forhånd da. 

Som sagt så må jeg være litt kort nå, jeg er nødt til å skrive ut et par ting på skolen før timen begynner også så jeg burde egentlig bare løpe! Men vi skrives igjen litt senere i dag. Håper dere får en kjempefin torsdag!

Har du noen spennende planer for dagen?

- Sara 


#hverdag #skole #stresset #filming #opptak #skuespiller 

Videoblogg: svar del 1

 • 09.04.2014 kl. 22:50

I dag har jeg vært en liten tur på OSTV-møte, vært på skolen og fått solgt det gamle speilreflekskameraet mitt. En ganske så effektiv dag med andre ord! Derfor kommer denne her litt senere enn planlagt. Håper uansett dere liker videoen ♥

Noe du lurer på til neste gang? 

- Sara 


#video #videoblogg #svar #spørsmålsrunde #blogg 

Cake in a cup

 • 09.04.2014 kl. 15:39

De fleste har sikkert fått med seg nyheten til Funksjonellmat, "Cake in a cup"? Den er i hvert fall å finne på de fleste fitnessblogger i Norge. Alle skryter den opp i skyene så jeg måtte bare teste om den er så god som alle skal ha det til. Kaken finnes i to forskjellige smaker, dark chocolate og chocolate & caramel. Jeg har bare smakt på dark chocolate nå og jeg hører at den andre faktisk er bedre. 

Det eneste man gjør er å ha posens innhold i en kopp og tilsette vann. Det går også an å variere med melk for en litt mildere smak og kaffe for mer moccasmak. Jeg valgte faktisk å bruke melk fordi det hørtes best ut. Det går også an å tilsette forskjellige ting, som nøtter ol. hvis du vil det. Så slenger du bare koppen i mikroen i ca. 1 minutt. Hvis du tar den ut litt før får du en flytende kjerne. 

Og på 1-2-3 har du en liten kake uten sukker, egg og gluten. Hele kaken inneholder litt over 200 kcal og kan absolutt nytes med god samvittighet. 

Jeg synes kaken var god, ikke så god som en vanlig sjokoladekake, men heller ikke langt unna. Matias synes dog ikke den var så veldig god, men jeg har blitt veldig vant til å bake uten sukker. Jeg skal i hvert fall få testet ut den andre smaken også. Håper den er god også, selv om jeg egentlig synes den høres litt kvalmende ut.  

Har du smakt cake in a cup?

 - Sara 


#funksjonellmat #kake #cakeinacup #sjokolade #sjokoladekake #kakeikopp #sunt #sunnere #kosthold #sukkerfri #sukkerfritt 

Oppskrift: sunne yoghurtnøtter

 • 08.04.2014 kl. 21:52

Hei! For litt siden kom jeg over en veldig fristende oppskrift på bloggen til Linda. Hun lager mange sukkerfrie godsaker og denne her med hjemmelagde yoghurtnøtter måtte jeg bare teste ut. Hennes oppskrift finner dere her, jeg synes det ble litt mye kokosfett i den så jeg har justert litt på ingrediensene. Håper dere liker den ♥

Ingredienser 

          ♥ 50g naturelle nøtter 

          ♥ 35g sukkerfri hvit sjokolade (Finnes på helsekosten)

          ♥ 10g kokosfett (Cocosa)

          ♥ 40g naturell Philadelphia

          ♥ 2ts sukrinmelis (Funksjonellmat)

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Mens sjokoladen smelter tar du kokosfettet i mikroen. Bland kokosfett og sjokolade sammen når begge deler er helt smeltet. 

Tilsett Philadelphia og sukrinmelis og rør godt. I starten kan det se ut som at blandingen skiller seg, men da må du bare fortsette å røre. Tilslutt skal den se ut som røren nede i høyre hjørnet. 

Tilsett nøttene i yoghurtblandingen, pass på at alle nøttene blir god dekket. 

Legg nøttene på et bakepapir, men pass på å få nok yoghurtblanding rundt hver nøtt. Sett nøttene i et kjøleskap over natten og så har du gode og litt sunnere yoghurtnøtter du kan kose deg med. 

Disse går rett i årets påskeegg, sammen med et par andre ting jeg tenkte å legge ut oppskrift på etter hvert. Jeg har nemlig tenkt til å lage hjemmelaget godteri i år. Selvfølgelig skal jeg spise ett og annet Freia påskeegg også, men det er så gøy å prøve ut litt nye ting. Nå skal jeg kose meg med litt Gossip Girl før det blir tidlig kvelden. Ha en fin kveld ♥

Er du glad i yoghurtnøtter?

- Sara 


#oppskrift #matogdrikke #yoghurtnøtter #sunt #kosthold #suntoggodt #sunnere #sukkerfritt #sukkerfri

Gule påskefavoritter

 • 08.04.2014 kl. 15:25

God tirsdag! I dag er det så grått og trist som det ikke har vært på lenge og jeg ble klissvåt innen jeg kom meg til skolen i dag! Så mens vi venter på solen, og påske tenkte jeg  å sette sammen noen skjønnhetsfavoritter/wants med nettopp gult som tema. Gult må jo være en av de gladeste fargene vi har? Noen av tingene under har jeg testet og er avhengig av selv, andre ting kunne jeg godt tenke meg å prøve ut, så her kommer mine gule favoritter. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

Jeg synes de nye toalettmappene til Lulu's er så søte, men jeg ville kanskje valgt de rosa eller cremefargede fremfor gul. EOS har jeg sverget til i flere år nå, og det finnes ingen bedre leppepomade enn de. Den gule med sitronsmak har jeg faktisk ikke prøvd enda, så det kunne jeg godt tenkt meg. Det hadde også vært gøy å prøve leppeskrubben fra Sara Happ, jeg har hørt veldig mye positivt om de. Også heter de jo SARA Happ! Haha, da må jeg jo bare prøve?

Nei, nå skal jeg prøve å flytte de siklende øynene mine bort fra Macen og heller komme meg hjem. Jeg ble sittende igjen i kantinen for å jobbe litt, men nå har jeg straks en avtale. Vi skrives mer snart ♥

Har du noen gule favoritter?

- Sara 


#wants #favorites #favoritter #påske #gult #skjønnhet #hudpleie #olehenriksen #lulus #sunspa #eos #thebalm #ciate #sarahapp 

Glo Minerlas Eyebrow Kit

 • 07.04.2014 kl. 21:56

Da har jeg endelig fått klippet sammen filmen, det var litt ekstra krevende denne gangen for jeg hadde tatt så utrolig mange klipp! Håper uansett dere er fornøyd med resultatet ♥

Håper dere får en fin kveld videre!

- Sara 


#video #videoblogg #glominerals #eyebrows #øyenbryn #skjønnhet 

Velkommen i samlingen!

 • 07.04.2014 kl. 13:25

Hei! Håper dere har hatt en fin start på uken? Jeg startet min med å forsove meg, heldigvis hadde jeg ikke skole i dag da. Uansett er det bare så kjedelig å våkne senere enn det man har planlagt. Nok om det, jeg må vise dere hva jeg fikk av Marthe i går! Hun hadde en mummikopp (Sausedyret) stående og lurte på om jeg hadde den fra før. Det hadde jeg faktisk ikke, så vi ble enige om å bytte kopper. Et par av mine kopper har jeg fler enn én av så da får hun den søte kjærlighetskoppen tilbake. Synes det var en superbra deal, jeg blir jo så glad hver gang samlingen min vokser ♥

Er den ikke søt? Nå har jeg snart ikke plass til flere i skapet, så jeg må koppe på noe lurt. Jeg kan jo ikke slutte å samle! Nei, nå får jeg komme meg i gang med dagen her. Jeg har jo litt klippejobb foran meg, så litt senere kommer videobloggen som lovet. Ha en fin mandag så lenge!

Samler du på mummikopper?

- Sara 


#hverdag #mandag #mummitrollet #mummi #mummikopp #mummikrus 

Reker og Gossip Girl

 • 06.04.2014 kl. 23:48

Hei dere! Jeg fikk plutselig litt dårlig tid ista før jeg skulle til Marthe så det ble ingen oppdatering før det. Meen, tiden ble brukt fornuftig altså, jeg spilte nemlig inn en ny videoblogg til dere! Skal bare få klippet den sammen så kommer den i løpet av morgendagen.

Hos Marthe var det selvfølgelig koselig, vi skravlet, koste oss med rekesmørbrød og så to episoder av Gossip Girl. Jeg tror Marthe synes det er ganske ille at jeg ikke har sett verken One Three Hill, Gossip Girl eller Sex And The City før, men i dag fikk hun fikset opp i det. Etter to episoder Gossip Girl må jeg jo bare se mer, dette er jo faktisk en skikkelig jentete serie jeg kommer til å bli veldig glad i. Så takk for at du dyttet meg i gang. Gleder meg til å se hvilken serie vi skal se neste gang! Hehe.

Jeg er ikke så glad i å ta frem kameraet når jeg er borte hos folk, men jeg knipset et par bilder av den gode maten. Fy søren så godt det var mer reker igjen! Jeg skal spise masse reker i sommer, jeg var nemlig altfor dårlig til det i fjor. Satser på at noen av vennene mine har lyst til å bli med meg ut i en park i løpet av sommeren for en skikkelig reke-piknik ♥ Nå tenkte jeg faktisk å se en episode med Gossip Girl før jeg tar kvelden, vi skrives i morgen!

Er du glad i rekesmørbrød?

- Sara 


#venninner #venner #kos #hygge #hyggelig #middag #reker #rekesmørbrød #sommerstemning #gossipgirl 

Late sunday breakfast

 • 06.04.2014 kl. 14:48

God "morgen" alle fine! Her er det faktisk ikke lenge siden vi ryddet av frokostbordet! Det er ikke ofte vi drar ut maten av kjøleskapet og lager oss en skikkelig frokost, men i dag fikk vi lyst til å gjøre det. Så vi fant frem pålegg, litt godt drikke og benket oss til med søndagsfrokosten. En deilig myk start på dagen med lang frokost var ikke feil i dag. Dette burde egentlig gjøres hver søndag, for det finnes ikke noe koseligere enn å sitte sånn en søndagsmorgen, selv om vi bare bor to her. 

Denne teen hadde jeg nesen glemt sto i skapet, men den er jo så god! Med en slapp start er jeg nå klar for å få gjort litt her hjemme. Litt senere i dag skal jeg ned til Marthe en tur. Vi tenkte lage middag sammen i kveld og det skal bli så kos! Jeg tror vi endte opp på rekesmørbrød og som jeg gleder meg til det! Har ikke spist det på lenge og siden våren er her for fult passer det jo så bra. Håper dere har hatt en herlig søndag så langt ♥

Hva har du gjort i dag?

- Sara 


#søndag #helg #latedager #avslapping #søndagskos #frokost #mat #kosthold #senfrokost #søndagsfrokost 

Min lørdag i bilder

 • 05.04.2014 kl. 23:46

Håper lørdagen har behandlet dere bra? Jeg kan i hvert fall oppsummere min lørdag med tre ord: taco, smågodt og tv-serier. Synes det er tre ord som passer perfekt til en lørdag.  

Yummy, taco! Vi endret mening rett før vi dro på butikken, så vi får ta enchiladas neste helg isteden. 

En av fordelene med at påsken nærmer seg er at smågodt blir så billig! Av og til har man litt lyst på sjokolade, litt lyst på lakris og litt lyst på noe syrlig og da er smågodt helt perfekt. Slik ble min skål seende ut. 

Ett stykk fornøyd Sara med taco og smågodt i magen. Nå får jeg komme meg tilbake til tittingen, har noen episoder igjen med Private Practice igjen før jeg må bestemme meg for en ny serie. Jeg fikk jo så mange gode forslag av dere så det er nesten vanskelig å bestemme seg! 

Hva gjør du i kveld?

- Sara 


#helg #lørdag #taco #godteri #smågodt #kos #avslapping #tvserier #netflix

Outfit: pink shirt and leather details

 • 05.04.2014 kl. 16:54

Hei ♥ Beklager at dette innlegget kommer litt sent, det meste har jobbet i mot meg i dag så alt gikk ikke helt etter planen. Men nå har jeg i hvert fall fått tatt litt antrekksbilder. Jeg våknet til regn i dag tidlig, så bildene ble dessverre ikke så solfylte og fine som jeg hadde håpet på, men disse får duge. Håper dere liker det ♥ 

Skjorte fra Tara (Trade Day)  // Bukse ?? (Trade Day) // Sko fra Jeffrey Campbell (DNA)

Jeg er helt forelsket i den nye skjorten jeg byttet til meg på Trade Day! Den er så komfortabel å ha på, i tillegg til at jeg synes den er superfin. Etter litt googling fant jeg ut at Tara skal selges på Vivikes, noen som vet om det stemmer? I så fall skal jeg ta turen innom å se om de har den i flere farger. Haha, jeg kunne tenkt meg en i lyseblå eller gul også. Det er vel innafor å ha samme plagg i flere farger eller? 

Nå må jeg snart stikke en tur på butikken, tror vi ender opp med hjemmelaget enchiladas til middag i kveld. Det er så lenge siden siste og det er jo så utrolig godt! Vi skrives i løpet av kvelden!

Hva synes du antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #vintage #gjenbruk #jeffreys #jeffreycampbell #rosa #skinn #tradeday

Saftis på menyen

 • 04.04.2014 kl. 21:21

For en fin fredag! Vilde og jeg har kost oss med frozen yoghurt, mye latter og trening i dag. Det er alltid så koselig være med henne, skulle ønske vi bodde i samme studentbolig! Selv om vi tidvis er litt dårlige til å møtes er det i hvert fall topp stemning når vi er sammen. Det eneste som mangler er Anna ♥ Gleder meg til i sommer, da skal vi tre finne på noe gøy sammen! Uansett, Vilde og jeg dro som sagt på cardio challenge og jeg tror vi begge synes det var ganske gøy. Det er så mye morsommere å ha noen å trene sammen med, så jeg håper vi kan gjenta dette! Ellers har jeg ikke gjort stort i dag, jeg har vært litt lat på sofaen og kost meg med mini-saftis. Haha, rett fra trening til isspising, sunn sa du? Neida, dette var bare en liten pakke med mini-lollipop og de nøt jeg meg med god samvittighet. 

Er de ikke bare verdens søteste små ispinner? De lå sammen med småisen og en lite pose innehold fem sånne pinne om jeg ikke husker helt feil. Og for de av dere som skulle bry dere om kalorier så inneholder en pose ikke mer enn 95 kcal! 

Siden jeg ikke dro med kamera da jeg skulle møte Vilde måtte jeg ta et "drømmende-isbilde" for at det ikke skulle bli for kjedelig for dere. Lyktes jeg med det? Kanskje ikke, dette innlegget har jo stort sett dreid seg om is. Huff, noen ganger skriver jeg uten å tenke virker det som. Håper dere synes det er litt greit at det kommer noen hverdagsinnlegg nå og da? 

Har du spist is enda i år?

- Sara 


#kos #venninner #trening #is #saftis #lollipop #helg #fredag 

Treningsdate med Vilde

 • 04.04.2014 kl. 14:10

Hei ♥ Tenk at det er fredag alt igjen! Jeg synes jo det var fredag i går! Uansett, nå skal jeg ut å møte Vilde, vi har en treningsdate litt senere i dag! Det skal bli gøy, vi tentke å dra på cardio challenge som jeg har vært på et par ganger nå. Veldig enkel time med trinn, men du blir skikkleig sliten av den. Før timen tenkte vi å ta en frozen yoghurt i sentrum, det har nemlig åpnet en ny butikk på Arkaden i Oslo! Hurra! Frozen yoghurt er jo noe av det beste jeg vet.

 


Bustetrollet! 

Håper dere får en herlig fredag ♥ 

- Sara 


#hverdag #venninne #trene #trening #frozenyoghurt #fredag #helg 

Jeg trenger tips til TV-serier!

 • 03.04.2014 kl. 19:13

Som overskriften sier er jeg veldig interessert i tips til gode TV-serier. Jeg har egentlig en lang liste over ting jeg vil se, som for eksempel Game Of Thrones, Sons Of Anarchy og Boardwalk Empire. Problemet er at jeg ikke vet hvem jeg skal begynne med, eller om det kanskje er serier jeg ikke har tenkt over at jeg burde se. Jeg koser meg masse med TV-serier og velger nesten alltid det fremfor en film, selv om jeg har en haug med filmer jeg også burde se. Uansett. For å gjøre det litt enklere å komme med tips skal jeg prøve å liste opp de jeg har sett, hvis jeg kommer på flere oppdaterer jeg bare innlegget. 


Min favorittserie nummer en ♥

Disse har jeg sett

 • Breaking Bad
 • Dexter
 • Hannibal
 • Orange Is The New Black
 • House 
 • Star Trek TNG
 • How I Met Your Mother
 • Big Bang Theory 
 • Modern Family
 • Desperate Housewives 
 • Prison Break
 • Seinfeld
 • Grey's Anatomy 
 • Private Practices
 • Criminal Minds 
 • Family Guy 
 • Futurama
 • Make It Or Break It  
 • Lilyhammer 
 • Dag  
 • Helt Perfekt

Det ble en liten fin liste med titler det, men det er alltid kjekt å fylle på litt. Jeg er åpen for de fleste sjangre egentlig, men jeg kan bare si at Bonanza, MacGyver og M*A*S*H (eller andre lignende serier) ikke er noe for meg. Det trenger absolutt ikke være typisk jente-serier, men akkurat sånne serier som de tre der liker jeg bare ikke. 


En god andreplass.

Så, har du noen gode tips til meg?

- Sara 


#tv #tvserie #serie #underholdning #breakingbad #dexter #starttrek #bigbangtheory #tips

Mål for april

 • 03.04.2014 kl. 13:50

Siden vi nå har bikket april er det på tide å se hvordan det gikk med målene for mars og samtidig sette noen nye for april. De to målene jeg hadde satt i mars var å komme meg tidlig i seng om kvelden og få ting på plass i leiligheten. Når det kommer til å legge meg tidlig har jeg vært flink til det noen dager og andre dager ikke. Jeg synes det er så vanskelig å komme meg i seng, spesielt i helga hvor jeg ikke har noen planer fra morgenen. Det frister jo mye mer å sitte på dataen eller å se på tv-serier enn å sove! Så dette målet gikk ikke helt etter planen. Heldigvis gikk det bedre med det andre målet! Vi mangler bare litt smårot  i leiligheten som skal legges ut for salg også mangler vi å få kjøpt bilder vi kan ha på veggen. Vi har lyst til å bestille plakater med bilder vi hat tatt selv, men det er så vanskelig å bestemme oss for hvilke bilder vi vil ha. Ellers begynner ting å bli ganske fint nå. 


Vinduskarmen har fått en liten oppfriskning på soverommet. 

Fokusere på kondisjonstrening

Det første målet for april vil jeg skal være å forbedre kondisjonen min. For en liten stund siden tok jeg en helseprofil-test hvor jeg fikk vite hvordan det lå an med blant annet kondisen og kroppssammensetningen min. Dette var en veldig morsom test å ta, og jeg synes det er gøy å kunne ha helt konkrete tall å forbedre. Denne måneden vil jeg derfor jobbe ekstra hardt med kondisjonstrening, så får jeg kanskje litt bedre resultater neste gang jeg skal ta testen. 

Jobbe med "Term Paper"

Mai kommer til å bli en veldig stressende måned med en del prøvevakter, innspilling av eksamensfilmen og innlevering av "Term Paper" i det engelske faget. For å gjøre mai litt mer overkommelig vil jeg komme godt i gang med term paper denne måneden. Jeg er ganske sikker på hva jeg vil skrive om, så i første omgang må jeg lage en god problemstilling og utarbeide spørsmål jeg kan stille de jeg vil intervjue. Dette må jeg prøve å få gjort før påske, slik at jeg kan så smått kan begynne skrivingen i påsken. 

Det var altså mine to små mål for den kommende måneden. Den største utfordringen tror jeg faktisk vil bli å komme i gang med term paper-oppgaven. Jeg er verdens beste til å utsette ting til siste liten, men det kan jeg ikke gjøre denne gangen. Så jeg får bruke fridagene (studiedagene) mine fornuftig i ukene fremover. 

Har du noen mål du vil fokusere ekstra på i måneden som kommer?

- Sara


#mål #målsetting #nyttårsforsetter #forsetter #hverdag #trening 

If I could have every designer purse I ever wanted...

 • 02.04.2014 kl. 21:53

hadde det blitt en ekkel liten samling med materialistisk "lykke". Jeg er sikkert ikke den eneste som av og til sitter å sikler på fine vesker eller ting som kanskje ikke er så sannsynlig at man kommer til å eie noen gang. Selvfølgelig er det ingenting i veien for å spare til disse tingene, men jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å bli komfortabel med å svi av så mange tusenlapper på en veske. Jeg synes uansett det er gøy å sitte sånn å drømme litt om sånne materialistiske ting. Så bare for gøy tenkte jeg nå å dele mine overall veskeønsker som jeg mest sannsynlig aldri kommer til å kjøpe, med unntak av den siste. 

Mulberry Alexa er kanskje en av de jeg har siklet på lengst, enten i sort eller brun. Jeg synes den er skikkelig fin, også er den så stor så den rommer jo alt man skulle trenge å ha med seg. 

Alexander Wang har jeg egentlig ikke brydd meg om så lenge, men jeg synes disse her med nagler under er ganske kule. 

Dette er vel mange jenters store drøm? Disse her er latterlig dyre og fortsetter bare å øke i pris, så dette er nok den aller mest uoppnåelige av alle.  De er fine da, men jeg tror jeg ville gått for en av de små synes denne vesken er så søt når den er litt mindre. 

Louis Vuitton har jeg hatt et lite elsk-hat forhold til. Jeg synes virkelig ikke de hvite veskene med det fargerike mønsteret er noe fint i det hele tatt, men dette brune synes jeg er ganske fint. De har så fine weekendbager, men jeg ville nok vært litt redd for å sende de inn på et fly! 

Disse veskene her er også skikkelig fine, men jeg tror nesten det er fargene jeg har falt mest for. Se på den helt til høyre, elsker fargen på den!

Denne her ble jeg først obs på da Fotballfrue postet bilder av en lignende for en stund siden. Jeg synes den er litt annerledes enn resten av veskene jeg har plukket ut og kunne godt ønsket en slik en velkommen i veskesamlingen min. 

Mange av veskene jeg har postet her kunne jeg tenkt meg i svart, men denne her tror jeg faktisk jeg ville valgt i camel. Den kler så godt den fargen, detaljene kommer så godt frem!

Også kommer jeg alltid tilbake til denne her. Dette er jo en mye rimeligere veske enn alle de over, så en dag håper jeg på å få skaffet meg en sånn. Det er bare så synd at de ikke selges lengre uten datalomme, jeg vil jo ha hele plassen til fri disposisjon. Menmen, jeg får bare holde litt utkikk på Bazar og Bloppis så dukker det nok opp en. 

Huff, dette ble et veldig overfladisk innlegg føler jeg, men jeg synes det er gøy å kunne dele inspirasjon og "ønsker" med dere. Jeg er sikkert ikke den eneste som sitter sånn å drømmer meg bort på weheartit ♥

Har du noen uoppnåelige, materialistiske ønsker?

- Sara 


#mote #fashion #veske #designerveske #designervesker #michaelkors #celine #louisvuitton #chanel #prada #philliplim #alexanderwang #mulberry #wants

Aprilsnarr!

 • 02.04.2014 kl. 12:09

Wow, gårsdagens innlegg med vurdering av Freias nye kamel-sjokolade fikk fart på lesertallet! Og som mange av dere tippet var dette bare en april-spøk. Matias og jeg satt å diskuterte litt hva jeg kunne finne på som aprilspøk på bloggen og så kom han på den morsomme spøken Freia allerede hadde dratt og tenke vi kunne bygge litt videre på den. Det var helt greit for Freia, så vi tok noen bilder med en vanlig melkesjokolade også redigerte Matias bildene slik at det skulle se ut til at jeg holdt den "nye" melkesjokoladen". Innlegget kan dere se her.

Bildet til venstre er originalen og det til høyre er justert litt. 


Jeg synes Matias gjorde en ganske god jobb med denne her, den ser faktisk litt ekte ut? 

Håper ikke de som gikk på spøken tar det ille opp i dag, men synes det var en morsom spøk. Jeg lo i hvert fall godt selv av mange spøker i går! Så dere Q-meieriene skulle lansere en ny gladmelk, som skulle inneholde endorfiner? Og at det skulle bli en ny sesong av Paradise Hotel hvor vi kunne stemme frem hvilken norsk kjendis som skulle være med? Haha, den siste kunne faktisk vært ganske morsom om var sann! Nå er det heldigvis et år til neste gang vi må gå rundt å være skeptiske til alt folk sier. Det er litt godt det bare er én sånn dag i året!

Ble du lurt av noen i går?

- Sara 


#aprilspøk #aprilsnarr #april #spøk #tull #morsomt #lureri #luring #melkesjokolade #kamelsjokolade #freia #sjokolade

Vurdering av Freia Kamel-sjokolade

 • 01.04.2014 kl. 18:20

Hei igjen dere! Nå vet jeg at det har blitt et par vurderingsinnlegg på rad her, men denne kunne jeg bare ikke vente med å fortelle dere om! Har dere hørt om Freias nysatsing, melkesjokolade med kamelmelk isteden for vanlig kumelk (HER)? Det høres kanskje litt rart ut, men kamelmelk har faktisk flere fordeler ved seg. Blant annet inneholder ikke melken laktose, den er rik på vitamin C og den skal faktisk være like næringsrik som morsmelk. Smaken skal være ganske lik vanlig kumelk, så ikke bekymre dere for det. 

Så var det tid for testing av selve sjokoladen! Den både ser og lukter som vanlig sjokolade, så dette lover bra. Jeg kjenner heller ingen forskjell på smaken, den smaker slik melkesjokolade skal smake. Siden denne er litt mer næringsrik enn vanlig melkesjokolade tror jeg dette kommer til å bli en suksess! Jeg kommer i hvert fall til å bytte over til denne når den komme i butikken. 

Kommer du til å prøve denne?

- Sara 


#vurdering #anbefaling #test #sjokolade #freia #kamelsjokolade #melkesjokolade #godteri 

Velkommen april!

 • 01.04.2014 kl. 16:53

Hei ♥ I dag har det vært nok en nydelig vårdag i Oslo. Sol i lange baner og blide mennesker, våren gjør virkelig noe med humøret til de fleste. I dag har jeg ikke gjort så alt for mye fornuftig, jeg har gjort klart det gamle speilreflekskameraet for salg og ordnet litt ting hjemme her. Etterpå blir det en liten treningsøkt, men jeg ville bare innom dere å skrive litt først. Tenk at nå er det første april og "påskemåneden" har endelig kommet. Nå er det ikke lenge til påskenøtter, påskeegg og gule kyllinger overalt! Som jeg gleder meg til å påske i år! Jeg har ingen ferieplaner for påsken, men det er så godt med noen dager fri!

Koser meg med en kopp kaffe i den superfine jubileumskoppen min i sola. 

Jeg må også vise dere den fine basilikumplaneten som endelig har begynt å spire! Hurra, nå blir det snart ferske urter i maten. De andre to har ikke kommet med noe grønt enda, begynner nesten å bli litt bekymret for at jeg har gjort noe feil. Jeg får kanskje vente noen dager til og se før jeg eventuelt må prøve å så på nytt. 

Hva skal du i påsken?

- Sara 


#hverdag #sol #vår #happy #grønnefingre #plante #urter #basilikum 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no