hits

Snapchat lately

 • 31.03.2016 kl. 15:04

Denne uka ble brått litt mer hektisk enn jeg hadde sett for meg! Gårsdagen gikk med til å kjøre flyttelass for bestemor, og en runde quiz på kvelden. Om litt drar vi igjen avgårde for å kjøre siste rest, nå har nemlig endelig bestemor fått solgt huset sitt! Vi er derfor nødt til å gjøre oss ferdig med det som står igjen der. Så blir det jobb hele helgen på hotellet! Det skal bli deilig å jobbe litt igjen, så jeg klager ikke! Jeg skal nok klare å få skvist inn litt blogging også, selv om videobloggen jeg hadde planer om å filme må flyttes til neste uke. Siden tiden er litt knapp nå tenkte jeg å dele noen av de siste snapchatbildene mine med dere. Følg meg gjerne, heter Sokbibi ♥

1. Nå som jeg bor i Hønefoss er det litt lengre vei til jobb, men det er heldigvis veldig komfortable busser så det går greit. Litt kjedelig kan det dog være til tider, så da blir Snapchats filtre brukt flittig! 2. En pakke fra Feelunique dumpet ned i postkassen min rett før påske, og jeg er såå fornøyd med innholdet, kan vise dere de i en look hvis dere vil! 3. Her har jeg på meg alle tre produktene, digger den mørke leppefargen.

1. Face swap på Snapchat er veeldig gøy! Her har vi meg og Vilde, skjønner ikke hvorfor de andre på kafeen kikket så rart på oss :) 2. Moren til Matias kom en tur til byen, så vi dro på kafé og koste oss ♥ 3. Som sagt, Snapchat er GØY!

1. Dette er egentlig ikke min snap, men jeg fikk dette gamle bildet fra ei venninne her om dagen! Vi hadde en skikkelig morsom dag på Tusenfryd i 9. eller 10. klasse. Helt sykt at det er så lenge siden!  2. Tidenes soppsupe! Jeg må lage dette igjen og dele oppskrift med dere. 3. Siden alle snakker så varmt om brettspillet Ryktet går måtte vi også ha det, og herregud så gøy! Vi fikk virkelig trimmet lattermusklene med dette i påsken.

Med det håper jeg dere får en fin torsdag, snart er det helg igjen dere!

Hva heter du på Snapchat?

- Sara


#snapchat #some #sosialemedier #bilder #hverdag #blogg #blogger

Vinner av krølltangen

 • 29.03.2016 kl. 15:16

Hei dere! I går kveld ble bloggens påskekonkurransen avsluttet, men jeg rakk aldri å ta bilder og legge ut vinneren her før det var alt for seint. Jeg beklager ventetiden, men regner med at ingen lå våkne i natt? Hehe, her kommer i hvert fall vinneren!

Det var totalt 28 påmeldte her på bloggen og på Instagram, og den enkleste måten å avgjøre på var med loddtrekning. Så jeg skrev alle navnene på lapper, de som deltok begge steder fikk naturlig nok en større vinnersjanse. Og vinneren ble...

Maja Eklund!! Gratulerer så mye til deg ♥ Sender du meg en mail med adressen din, så skal jeg sende premien asap? (tattavkvinnene@gmail.com)

Hva har dere lyst på i premie neste gang?

- Sara


#konkurranse #vinner #gratulerer #premie #blogg

Les mer bøker med Storytel

 • 28.03.2016 kl. 16:54

Sponset

Nå holdt jeg faktisk på å åpne innlegget med "god søndag", jeg har virkelig tidenes søndagsfølelse i dag! Kanskje ikke så rart, det et er jo fortsatt ferie en dag til. Men selv om ferien straks er forbi og påsken på en måte er høytiden for lesing, har jeg lyst til å komme med et lite tips som gjør nettopp lesing litt lettere og mer tilgjengelig.

De fleste av dere har sikkert hørt om appen Storytel? Det er en app hvor du kan lytte til eller lese tusenvis av lydbøker og e-bøker direkte fra mobilen, nettbrettet eller datamaskinen din. Personlig har jeg aldri vært noe fan av å lese lengre tekster på mobil, men denne appen gjør den biten mye mer behagelig. Også er det jo kjekt å kunne ha med seg et enormt bibliotek uansett hvor man er! Jeg har kun bukt appen til å lese i, for jeg klarer ikke få med meg noen ting når jeg hører på lydbøker. Og dessverre er veldig mange flere titler med lydbøker i appen enn e-bøker, men jeg regner med at de bare fyller på fremover.

Jeg har selv lest ferdig Et helt halvt år gjennom appen og skulle gjerne lest oppfølgeren også hvis den var på E-bok. Kanskje dere har lyst på en bokanmeldelse av boken?

Abonnementet koster 169,- i måneden og da kan du lese og lytte så mye du vil, du kan også laste ned inntil 5 bøker som du kan lese når du ikke er på nett. Den funksjonen liker jeg veldig godt, da er det så lett å bare dra opp appen å lese litt isteden for å for eksempel spille mobilspill hvis du sitter å venter et sted!

Storytel har bøker både på norsk, engelsk og i alle mulige sjangre. Så sjansen for at du finner noe du liker kan jeg nesten garantere! Hvis du er usikker på om dette er noe du kommer til å bruke tilbyr de en gratis prøveperiode på 14 dager, hvor du får bruke appen akkurat slik betalende abonnenter gjør. Jeg tenker denne appen er genial når du skal på ferie og ikke har lyst til å ha med deg overvekt allerede før du drar fordi du drasser på flere bøker, eller for pendlere som har lyst til å høre på noe annet enn P4 hele veien. Også er den veldig kjekk til bruk i hverdagen, man har stort sett alltid mobilen med seg, og dermed også et gigantisk bibliotek!

Har du prøvd Storytel før?

- Sara


#storytel #lydbok #ebok #lese #bok #tips #anbefaling #trybe

Oppskrift: spicy iskaffe

 • 27.03.2016 kl. 14:41

Hei dere! Før jeg durer avgårde på middagsbesøk til oldemor tenkte jeg å dele en oppskrift på spicy iskaffe med dere. Dette er oppskriften for dere som synes vanlig iskaffe blir litt kjedelig, eller for deg som bare vil prøve noe nytt. Jeg likte i hvert fall veldig godt kombinasjonen av kaffe, chili og kanel! Denne oppskriften er lagd med mandelmelk, så den kan trygt drikkes hvis du er veganer, men du kan selvfølgelig bruke akkurat den typen melk du har hjemme! Håper det smaker ♥

Ingredienser: 1 dl sterk kaffe // 1 dl mandelmelk (eller annen melk) // 1/2 ts kanel // 1/4 ts chilipulver // isbiter

Bland kaffen med kanel og chili i en egen kopp. Jeg har brukt ekstra sterkt chilipulver kjøp på innvandrerbutikk så smak til med det krydderet du har. I koppen du skal servere i legger du oppi noen isbiter og fyller på med mandelmelken. Alle målene er forresten ca-mål, så synes du det smaker for mye kaffe har du i mer melk, er det for lite kaffe tar du i mer av det!

Hell over kaffeblandingen og rør om.

Tata, it's ready! Du kan selvfølgelig smake til med andre krydre og søtning hvis du liker det, men jeg synes denne ble akkurat passe spicy!

Jeg måtte så klart bruke gule sugerør for en liten påskete vri! Haha

Denne gleder jeg meg til å drikke masse av når det blir litt varmere i været! Jeg har tidligere delt en oppskrift på hvordan du kan lage iskaffe av kafferestene dine, sjekk den ut her. Så må dere ha en fin 1. påskedag!

Er du gald i iskaffe?

- Sara


#oppskrift #iskaffe #kaffe #sunt #vegansk #mandelmelk #hjemmelaget #diy #tips #inspo #inspirasjon

Eggstra god frokost

 • 26.03.2016 kl. 16:16

Jeg klarte ikke dy meg med overskriften! Matias og jeg har kost oss med en skikkelig god påskefrokost i dag og jeg synes overskriften beskrev den ganske godt :) Vi har spist oss gode og mette på fargerike egg, godt pålegg, nytraktet kaffe og vaffelrestene fra i går, en veldig fin start på dagen!

- Table setting for two -

Hvor deilig er det ikke å mumse vafler til frokost? Med jordbærsyltetøy selvfølgelig! Følte nesten at vi var på ferie, hotellfrokoster har jo alltid en egen liten dessertavdeling.

Vi fikk drikket inn de nye koppene som ble med oss hjem fra bruktbutikken her om dagen, en i lyseblå og en i gul. Synes denne duoen er helt perfekt til påske!

Det er lov med en liten snopskål til frokostbordet på selveste påskeaften?

Vi sov lenge i dag, og brukte god tid på frokosten, så vi har egentlig ikke gjort så mye annet i dag. En tur på butikken for å kjøpe inn mat så vi har de neste dagene har vi gjort da, ellers har det vært en veldig rolig dag. Deilig! Resten av kvelden skal vi bare være hjemme å slappe av, noen ganger er det skikkelig deilig å ikke ha en eneste plan på agendaen. Håper dere koser dere i kveld, uansett hva dere måtte finne på ♥

Hva har du gjort i dag?

- Sara


#påske #påskefrokost #frokost #mat #egg #frokostbord #inspo #inspirasjon #hverdag

7 godsaker du kan lage i påsken

 • 25.03.2016 kl. 19:35

Hei igjen! De fleste liker vel å kose seg litt ekstra når det først er høytid, og når man har litt ekstra tid kan man jo bruke den til å svinge seg litt på kjøkkenet. Her i huset regner jeg med at det blir vafler til kvelds, det er jo vaffeldagen i dag! Ellers har jeg faktisk ikke lagd så mye mer enn marshmallow-barkene som jeg delte oppskrift på for noen dager siden, men påsken er jo ikke over helt enda så kanskje det blir noe annet godt også! Her kommer i hvert fall 7 tips til hva du kan diske opp med i påsken ♥

Hva passer vel bedre å lage i disse dager enn søte cupcakes-kurver fylt med påskeegg? Du kan lage hva slags muffins du liker, jeg valgte gulrotmuffins til disse også gjenstår bare det morsomme, å pynte. Det er superenkelt å få til disse kurvene, jeg viser deg hvordan her.

Disse søte påskekyllingene lagde jeg i fjor, og jeg kan nesten garantere en vellykket påskefrokost med dem på bordet! Hvem blir vel ikke glad av å se disse?

Gulrotkake er alltid godt, og isteden for å lage den tradisjonelle kaken kan du jo diske opp med noen søte mini-kaker? Ha i litt gul konditorfarge i frostingen så blir de påskeklare på et blunk.

Denne desserten lagde jeg tidligere i år til valentines day, men det betyr ikke at de ikke kan nytes til påske også. Kanskje du kan bytte ut jordbærgelé med sitrongelé så får du de fine og påskegule?


Freia påskeegg av den litt sunnere sorten er vel ikke feil? Jeg har faktisk ikke kjøpt en eneste kartong i år, så kanskje jeg skal finne frem bakebollen å lage noen selv isteden.

Gjærbakst er noe av det beste som finnes, men jeg vet mange synes det er litt mye styr å måtte vente på hevingen. Men nå som det er ferie har man tid til å lage skikkelig god gjærbakst, og det er så verdt det! Prøv ut disse himmelske kanelknutene da vel!

Noe som bruker å falle i smak hos de fleste er blåbærmuffins, søt muffinsdeig og litt syrlige blåbær er jo den perfekte kombo! Også er det jo lekende lett å lage!

Håper jeg klarte å friste noen av dere inn på kjøkkenet nå? Å bake eller lage mat er jo en veldig hyggelig aktivitet man kan gjøre sammen så der slår du to fluer i en smekk, sosialt samvær og noe godt å bite i! Lykke til :)

Dere må få forresten huske å få med dere konkurransen min hvor dere kan vinne en krølltang! Sjekk ut forrige innlegg ♥

Skal du lage noe godt å påsken?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #tips #kake #muffins #dessert #søtt #tips #inspo #inspirasjon #påske

Konkurranse - vinn krølltang

 • 25.03.2016 kl. 14:14

AVSLUTTET! Vinneren avsløres i morgen.

God formiddag! Jeg har litt dårlig samvittighet for fraværet mitt den siste tiden, så som et lite plaster på såret tenkte jeg å by på en konkurranse. Det blir ingen påskenøtter på bloggen som jeg pleier, så da klinker vi heller til med en litt større konkurranse. Premien er krølltangen dere ser på bildet under!

Alt dere trenger å gjøre er å dele innlegget på Facebook (knappen nederst i innlegget). Har dere ikke Facebook kan dere delta på Instagram isteden, konkurransen ligger under det nyeste bildet. Det er selvfølgelig lov til å delta begge steder, da øker vinnersjansene dine. Konkurransen avsluttet 2. påskedag.

Masse lykke til!

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #giveaway #vinne

Bursdagsfeiring i bilder

 • 21.03.2016 kl. 12:52

I går fylte onkel år og hele familien ble bedt på kaffe og kake, en helt grei slutt på uka vil jeg si! Det ble både kake, sprudlevann og kaffe, så det manglet ikke på kosen. Jeg rakk å knipse noen bilder før mørket la seg, og de får dere her ♥

Vi ble ønsket velkommen med litt bobler i glasset.

En liten skål for bursdags"barnet".

Påskepynten har kommer på plass, han har til og med malt veggene gule for anledningen! Haha, neida.

Det første kakestykket går selvfølgelig til jubilanten, og det er klart det måtte dokumenteres!

Det ble som alltid en veldig hyggelig feiring i godt selskap! Og jeg tror samtlige dro hjem gode og mette etter de altfor mektige, men utrolig gode kakene.

Det har blitt litt mye usunnheter den siste tiden, så denne mandagen har jeg startet med et glass ferskpresset juice! Litt påfyll av vitaminer er ikke så dumt i disse dager, det er jo så lett å bli syk nå på våren ♥

Hva gjorde dere i går?

- Sara


#bursdag #familie #selskap #feiing #kake #kos #hyggelig

DIY: "Kähler"-egg

 • 19.03.2016 kl. 21:29

Dere har alle sammen sikkert malt påskeegg som barn, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre det som voksen!  Jeg lot meg derfor inspirere av de populære Kähler vasene og sprayet meg noen dekorative egg jeg kan pynte med til påske. 

Du trenger: tomme egg // spraylakk i ønsket farge // tape // fyrstikker // tråd

Jeg brukte smal tape kjøpt på Søstrene Grene slik at de hvite feltene ikke skulle bli for store, og markerte opp hvor de gullfargede stripene skulle gå. Så var det bare å spraye i vei. Hvis du vil ha toppen og bunnen av eggene hvite må du også dekke til de med tape. Så er det bare å spraye i vei!

Et lite tips er å klippe ut biter av en dorullkjerne som eggene kan stå på mens de tørker. Så er det bare å dra av tapen. Har det kommet spraylakk utenfor er det bare å fjerne med en Q-tips og litt neglelakkfjerner.

Så på en-to-tre har du noen fine egg du kan pynte med i dagene som kommer.

Da håper jeg dere likte dette lille prosjektet! Håper viser meg hvis dere prøver selv også.

Ha en fin lørdagskveld dere ♥

- Sara


#diy #hjemmelaget #påske #tips #inspo #inspirasjon #doityourself #kahler

Oppskrift: marshmallow bark

 • 18.03.2016 kl. 18:35

Hei på dere, og god helg! Da jeg for litt siden søkte rundt på Pinterest etter påskeinspirasjon kom jeg over noe som fristet skikkelig, marshmallow bark. Det er rett og slett bare marshmallow og hvit sjokolade blandet, men for en god kombo det er! Hvit sjokolade kan jo brukes til å så mye forskjellig, dere husker kanskje popcornet jeg lagde for en tid tilbake? Jeg tenkte i hvert fall at vi kunne ringe helga og påsken inn med disse søtsakene. Tanken var at de skulle se ut som påskeegg, men jeg tar selvkritikk på at de kanskje kunne vært litt rundere og finere i formen! Men det er vel smaken som teller?

Ingredienser: Mini-marshmallows (du trenger bare en pakke, men jeg hadde lyst til å blande litt) // 1 plate hvit kokesjokolade // noe å stikke ut formene med (jeg brukte små påskeegg)

Start med å smelte den hvite sjokoladen før du blander den med marshmallowene. Hvor mye marshmallows du trenger må du bare se an, sjokoladen skal dekke de slik at de klistrer seg sammen.

Hell blandingen over i en form. Jeg brukte en rundform med smurt bakepapir, litt over halvparten av bunnen ble dekket. Press det godt sammen og sett det kjølig til sjokoladen har stivnet helt. Ta brettet ut igjen og la det stå i romtemperatur til du klarer å stikke ut de ønskede figurene.

Det er litt enklere hvis du har metallformer, jeg brukte jo som sagt halve påskeegg og endte opp med å skjære rundt formene. Når de er kuttet ut er det bare å nyte. De er gode når de kommer rett fra kjøleskapet og sjokolden har blitt litt hard!

Da håper jeg dere ble fristet til å lage litt søtsaker selv også! Enter dere prøver dere på disse eller noe annet vil jeg gjerne høre om det i kommentarfeltet ♥ I morgen kommer det et morsomt DIY-prosjekt! Skrives mer da ♥

Skal du lage noe godt til påske?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #søtt #godteri #marshmallows #påske #inspo #inspirasjon #tips

Gult er kult

 • 15.03.2016 kl. 17:48

Hei! Det har jo vært nok av snakk i media den siste tiden om store prisdump på smågodt og andre påskevarer, men likevel har jeg ikke innsett før i dag hvor kort tid det faktisk er til påsken ringes inn. Det er jo palmesøndag allerede førstkommende søndag! Så i dag har jeg funnet frem et par påskeduker og tatt på Solo-genseren for å komme i stemning! Påkekruset og godteriskålen har jeg fått av bestemor, så i år skal det faktisk bli litt påskegult i heimen. I morgen bærer det avgårde på butikken for å kjøpe inn til et par DIY-prosjekter jeg har planlagt.

Har mest lyst til å flytte inn  i denne Solo-genseren!

Tror jeg må bort på blomsterbutikken å kjøpe en til, må være sikker på at vi har gule blomster hele påsken!

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for en liten runde med quiz. Hønefoss er en skikkelig quiz-by så vi har samlet sammen et lag og tester ut om det er noe gøy. Jeg var gjestedeltaker på et quiz-lag i går også så nå får jeg virkelig kjørt de små grå!

Er dere klare for påske?

- Sara


#påske #vår #påskelilje #appelsiner #pynt

Tips mot kviser

 • 12.03.2016 kl. 20:02

For en god stund tilbake fikk jeg et spørsmål om jeg kunne komme med noen tips mot uren hud, jeg tenkte at det kan jeg jo gjøre. Men skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke så mye erfaring på akkurat det området. Jeg alltid vært veldig heldig og sluppet unna de verste utbruddene. Som alle andre får jeg selvfølgelig en kvise her og en kvise der, men aldri mange og de er sjelden vonde. Unntakene er i perioder med mye stress, sånn som nå før alt falt på plass med flyttingen. Vi måtte ut der vi bodde og vi slet med å finne noe nytt, så med det stresset kom dukket det opp kvise etter kvise i pannen. De var store og gjorde skikkelig vondt, så jeg ble litt småfortvilet og prøvde å rense og pleie huden etter alle kunstens regler.

Det var da ei venninne tipset meg om et genialt produkt! Det er litt morsomt for Kylie Jenner snappet at hun brukte disse for et par dager siden. Om man bør ta det som et kvalitetsstempel skal jeg overlate til dere, men jeg har i hvert fall bare hørt positive ting om disse to.

Merket er Mario Badescu, og dere har kanskje hørt om det hos diverse Youtubere? Jeg fikk låne buffering lotion og drying lotion og testet de ut over et par dager. Buffering lotionen skal man egentlig kun bruke annenhver dag fordi den er så sterk, men siden jeg måtte levere den tilbake brukte jeg den to kvelder på rad. Etter at huden var renset smurte jeg et tynt lag med den over kvisene så gikk jeg over de verste kvsiene med drying lotion.

Drying lotionen skal som dere sikkert skjønner av navnet tørke ut kvisene. Det er viktig å ikke riste flasken først, men bare stikke en q-tips til man når den rosa delen og så dra den opp igjen. Da får man en rosa "krem" som påføres og som tørker etter et par minutter. Denne bør man ha på om kvelden så den kan virke hele natten. Det er også greit å nevne at begge produktene lukter ganske stramt, men man skal som sagt påføre om kvelden så det gjør ikke så mye.

Sjarmerende, ikke sant?

Jeg har en dårlig vane av å pille på kvisene og lage sår, så her er det dessverre et par av de. Men de andre kvisene var blitt mye, mye mindre etter to dager med disse to produktene. Dessverre blusset den ene opp igjen da jeg sluttet å bruke produktene, så man trenger nok noen dager for å ta helt knekken på dem.

Jeg har som sagt fått låne disse produktene av en venninne og har ikke blitt sponset på noen som helst måte! Dette er produkter som faktisk fungerer, og jeg håper tipset kan komme godt med til dere som sliter mye med uren hud. De er ikke veldig dyre heller, buffering lotion koster rundt 180,- og drying lotion koster rundt 150,- Skal dere velge bare én av dem ville jeg gått for drying lotion, den kommer jeg til å klikke hjem selv, for sikkerhets skyld.

Har du prøvd noe fra Mario Badescu før?

- Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #kvise #urenhud #hud #hudpleie #akne #mariobadescu #tips #anbefaling

Good to be back!

 • 10.03.2016 kl. 18:18

På de siste to ukene har jeg produsert to blogginnlegg, det vil si like mye som jeg noen ganger har på én dag til vanlig! Grunnen er som de fleste av dere sikkert vet nå at jeg har flyttet. Flytteprosessen var ganske stressende og alt skjedde på veldig kort tid. Innimellom flyttekaoset har jeg også jobbet en del og med lengre pendlevei har blogglysten rett og slett ikke vært tilstede. Det har vært deilig å ikke måtte tenke på spennende blogginnhold og gode bilder i tillegg til alt annet.

Men selv om det har vært litt godt har jeg savnet det. Jeg har savnet å utfolde meg kreativt og jeg er langt i fra klar til å legge denne hobbyen på hylla. Jeg har knapt knipset et bilde disse to ukene og jeg er nesten redd jeg har glemt hvordan det gjøres! Det har også blitt lite lesing av andre blogger så nå har jeg nesten litt blogg-abstinenser! Hehe. Men nå er jeg veldig klar for å komme tilbake, og jeg håper dere gleder dere like mye som meg! Jeg har brukt et par timer på idésanking og inspirasjonsleting i dag og kjenner det klør i fingrene etter å gå løs på morsomt påskeinnhold, mer interiørposter og ikke minst videoblogger. I den nye leiligheten vil det bli mye enklere å videoblogge og det gleder jeg meg ekstremt mye til å begynne med. Jeg har jo gått medier og kommunikasjon hvor vi lagde veldig mye film, så jeg savner å leke meg med levende bilder. Forhåpentligvis lærte jeg noe de tre årene på Høgskolen som jeg kan ta med meg når jeg går i gang med filmingen.

Så med det runder jeg av for i dag, og gjør meg klar til denne ukens siste nattevakt. I morgen kommer første "ordentlige" innlegg, med noen kvisetips jeg har på lur. Jeg har også en bokanmeldelse, et serietips og en oppskrift liggende, så litt blogg har jeg tenkt disse dagene! Så vil jeg bare ønske dere en super kveld, også skrives vi mer i morgen ♥

Hva har dere gjort siden sist?

- Sara


#blogg #hverdag #flytte #planer #blogging

Hei fra Hønefoss

 • 03.03.2016 kl. 20:42

Hei dere! Da jeg skulle logge meg inn på blogsoft nå gruet jeg meg til å se på lesertallet, men til min store fornøyelse har det jo vært litt aktivitet her de siste dagene. Veldig hyggelig å se til tross for at jeg ikke har vært innom her på noen dager. Som jeg skrev i forrige post har vi fått oss ny leilighet i Hønefoss, og det meste av tiden har gått med til flytting og jobb. Nå er vi endelig på plass i den nye leiligheten, og det gjenstår bare å få pakket ut alt sammen. Også må vi få tak i hvitevarer, det er en smule utfordrende å ikke ha komfyr og kjøleskap, men med bestemor rett borti gaten løser det seg!  Jeg har ikke lyst til å vise så mange bilder av leiligheten enda, vi har jo langt i fra kommet i orden, men et par skal dere få.

Blir litt stresset av alt rotet, men det går sakte men sikkert fremover.

Krydderhyllen kom på plass før komfyren, her snakker vi prioriteringer!

En liten innflytningsgave til oss selv har vi rukket å få i hus, noen fine champagne-glass fra Kitchn. Vi hadde et gavekort på det lokale kjøpesenteret i byen så alle 12 glassene kostet oss latterlige 98 kroner! Hurra, gleder meg til å ta de i bruk!

- Sara


#leilighet #hverdag #blogg

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no