hits

Påskenegler

 • 31.03.2015 kl. 21:30

Det blir mye påskesnakk på bloggen om dagen, men sånn får det bare bli. Det er jo bare påske én gang i året! Uansett, når det først er påske er det jo klart man må fikse seg påskenegler! Så jeg gikk på med litt gulfarge også prøvde jeg meg på en litt påskete-vri med "påskeegg" på ringfingeren. Veldig enkelt, men søtt, og helt i min gate! 

Jeg har brukt Pale Sun på alle neglene og så pyntet med Lilac Lincoln, Pink Cadillac, Placi El Dorado og Surf Bel Air. Som verktøy har jeg brukt den tynneste penselen og dottingtoolen i Nail Perfect Nail Art Brush settet. 

Etter du har lagt to lag med en gul lakk pynter du med de fargene du selv ønsker. Jeg synes det ble søtt med pastellfarger, også passer det jo godt til påske. Bruk en dottingtool og lag prikker på en av neglene, samt to striper med prikker på en annen. Bruk så en pensel og tegn en enkel strek og gjerne en linje med sikksakk-mønster. Og voilà, et enkelt, fint påskedesign. 

TL Beauty Store har forresten 20% rabatt på hele butikken sin frem til midnatt i dag, hvis du bruker kodeordet PÅSKE. Der finner du masse herlige farger, som dekker godt, tørker fort og holder lenge. I tillegg tester de ingen av produktene sine på dyr, så pass på nå ♥

Har du lakket neglene til påske?

- Sara 


#påske #påskenegler #negler #negledeisgn #neglelakk #toneliseakademiet #tldesign #tlbeautystore 

Søte, spiselige påskekyllinger til frokostbordet

 • 31.03.2015 kl. 16:48

Hei igjen! Nå i påsken er det mange som koser seg med litt ekstra gode frokoster og nå tenkte jeg å komme med en kjempeenkel oppskrift som piffer opp frokostbordet litt. Jeg har nemlig pyntet de ellers litt kjedelige eggene og forvandlet de til søte påskekyllinger. Alt er selvfølgelig spiselig, men pepperkornene blir kanskje litt sterkeste laget for de fleste. Håper dere liker de ♥

Du trenger: Egg ♥ Majones ♥ Gulrot ♥ Hele pepperkorn ♥

Bare kok så mange egg du ønsker på vanlig måte. Kjøl de så ned i iskaldt vann før du piller av skallet og skjærer av toppen på egget. Fyll på med majones, og sett tilbake toppen av egget. Da har du fått et lite hodet, som trenger nebb og øyne. Til øynene brukte jeg bare hele pepperkorn og som nebb skjærte jeg ut en trekant av gulrot. Hvis du vil gjøre de helt perfekte skjærer du ut tynne biter av gulrot som du lager ben av. 

Påskeliljer ♥

Og om det kanskje ikke er lov med søtsaker til frokost så kan du i hvert fall sette frem litt gule godiser til lunsj. Påskegulemakroner med sjokoladefyll eller sitronfyll er helt innafor til påske. 

Du kan gjøre litt mer utav majonesen og blande i et most egg, litt skvist hvitløk, gressløk, salt og pepper. Da får du en herlig eggesalat med masse smak du kan sprøyte på med en sprøytepose. Men det fungerer helt fint med bare majones også! Så da håper jeg dere likte ideen og at kanskje det dukker opp noen påskekyllinger på noens frokostbord i løpet av påsken? Si gjerne i fra hvis dere prøver ut oppskrifter, det er alltid gøy å høre at oppskrifter og tips faller i smak ♥

Bruker dere å gjøre litt ekstra utav frokosten i påsken?

- Sara 


#påske #påske2015 #frokost #påskefrokost #gult #kylling #påskekylling #egg #oppskrift #hjemmelaget #makroner #mat #lunsj #tips

Påskenøtter: Dag #2

 • 31.03.2015 kl. 13:15

Ny dag, nye påskenøtter! Gårsdagen var riktig nok ikke en nøtt, så jeg har derfor ikke noe fasit til dere. Men, jeg vil uansett si tusen takk til alle som la igjen en kommentar med det de forbinder med påsken. Det kom inn mange koselige ting og jeg lot Random.org avgjøre vinneren. Den heldige ble nr. 1, Hanne! Gratulerer så mye, jeg sender deg en mail også får jeg sendt avgårde pakken så fort som mulig. 

Til dagens oppgave har jeg gravd frem noen gamle barnebilder av kjente fjes, jeg lurer derfor på hvem er det dere ser her? 

Kan du svaret på det legger du igjen det i kommentarfeltet med e-posten din. Hvis du ikke klarer alle ville jeg likevel lagt igjen et svar, man vet jo aldri om noen av de andre har klart alle heller! Premien ser dere over, masse lykke til! 

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #makeupmekka #neglelakk #kerastase #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Vinn kult Solo-stæsj!

 • 30.03.2015 kl. 19:22

Hei igjen! Så gøy at så mange vil være med på påskekonkurransen i dag, det lover bra for resten av uka! Og siden vi er inne på temaet påske tenkte jeg å høre om dere hadde fått med dere den kule kampanjen til Solo hvor du kan vinne masse kult Solo-stæsj? I anledning Solos nye design kommer de i hele år til å dele ut masse kult solo-stæsj og jeg er sikkert ikke den eneste som sikler på den kule genseren og luen med dusk? Synes de er superfreshe begge to og jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner. 

Hvis du også har lyst til å være med å konkurrere om kule premier laster du ned appen Solo Goodiebag og følger med når det er reklame på TV. Så fort soloreklamen kommer på TV åpner du appen og lar den lytte til reklamen, da vil du enten vinne $olo dollar eller stæsj. For $olodollar kan du kjøpe Solo på enten Statoil eller Deli De Luca, du trenger 10 for å få en flaske. 

Med appen kan du også "prøve på" effektene og dele bidet på Facebook og Instagram. Synes blidene blir så morsomme! 

Slik ser reklamen ut, og du kan bruke appen på denne her også. Så nå er det bare å begynne å følge med på TV, trenger du tips til hvor du finner Solo-reklamen kan du kikke på Solo sin Facebookside eller på snapchat @solosoftdrink. 

Har du lastet ned appen enda?

- Sara 


#solo #sologoodiebag #solobrus #påske #brus #sologenser #konkurranse #vinn 

Påskenøtter: Dag #1

 • 30.03.2015 kl. 13:15

God mandag til dere! Jeg tenkte å sparke i gang uken med påskens første konkurranse, hørtes ikke det ut som en god idé? Hver dag denne uken kommer det til å være små konkurranser her på bloggen hvor jeg ønsker svar på enkle oppgaver og så vil premiene varierer fra dag til dag. Siden dette er første dagen tenkte jeg å starte rolig, og lurer derfor bare på: 

Hva forbinder du med påske? 

Bare svar på det i kommentarfeltet så er du med i trekningen av to leppepomader og snopet du ser på bildet over. Husk å legg igjen e-posten deres slik at jeg kan nå vinneren! Masse lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #chupachups #lipsmacker #leppepomade #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Gårsdagens bursdagsfeiring

 • 29.03.2015 kl. 16:28

God søndag! Jeg har kommet litt sent i gang i dag, men nå har jeg endelig fått kikket litt på bildene fra gårsdagens bursdagsfeiring. Onkel ble 45 år tidligere i mars og i går ble hele familien samlet for en koselig feiring. Vi var på fine Eger & Co. i Hønefoss og fikk servert herlig mat og kaker. Det ble en veldig koselig kveld og jeg tror bursdagsbarnet koste seg masse! Her kommer noen bilder fra kvelden ♥

Lystig lag!

Et stykk fornøyd bursdagsbarn som fikk masse fint. 

Var ikke disse småkakene søte? 

En veldig koselig kveld med fine folk! I dag har jeg kost meg med påskeegget mitt og 4 stjerners middag-maraton på TV. Man blir jo aldri for gammel for påskeegg! Hehe. Utover kvelden i dag tenkte jeg å planlegge de kommende påskenøttene til bloggen, i morgen braker det nemlig løs! Håper dere vil være med ♥

Har du påskeegg i år?

- Sara 


#bursdag #bursdagsfeiring #feiring #bursdagsbarn #egerogco #eger #mat #middag #familie #påske #kake #kos #hyggelig #koselig 

Oppskrift: sunnere peanut butter cups

 • 28.03.2015 kl. 15:54

God lørdag! Nå begynner det bli en stund siden jeg delte oppskrift på noe søtt og nå som påsken er her tenkte jeg det var på tide igjen! Denne gangen har jeg prøvd meg på å lage en lit sunnere versjon av peanut butter cups, og de ble faktisk ganske like originalen. Den største forskjellene på mine og de originale er sjokoladen blir mørk, men jeg har ikke klart å finne frem til en sunn sjokoladeoppskrift som gir lysere sjokolade enda. Men mørk sjokolade er jo godt, og med peanøttsmør inni blir det helt perfekt! Så da håper jeg oppskriften faller i smak.

Ingredienser: 50g kakaomasse ♥ 25g kakaosmør ♥ 30g agavesirup ♥ 1 ts vaniljepulver ♥ peanøttsmør ♥ Former ♥

Lag sjokoladen ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Når det er helt flytende blander du inn agavesirup og vaniljepulver. Fyll formene godt, og pass på å få nok sjokolade oppover kantene (der bommet jeg litt). 

La sjokoladen stivne i kjøleskap før du fyller på med ønsket menge peanøttsmør. 

Topp så med sjokolade over smøret og sett i kjøleskap til det har stivnet. 

Og så har du nydelige, sunnere peanut butter cups! Kombinasjonen av salt og søtt slår aldri feil og disse her er sterkt avhengighetsskapende! Selv om de blir veldig mektige gikk brettet ned ganske fort her i huset! 

Liker du peanut butter cups?

- Sara 


#sjokolade #peanutbutter #peanøttsmør #hjemmelaget #oppskrift #sunt #sunnere #søtt #salt 

Oppskrift: fylt svinefilet med fløtepoteter

 • 27.03.2015 kl. 21:21

God kveld! Er det deilig med påskeferie? Totiki (marsvinet) og jeg har reist hjem til mamma for påsken, og i morgen kommer Matias etter. Da skal vi feire onkel som ble 45 år for litt siden. Det skal bli koselig! I dag har mamma, bestemor og jeg jentekveld, og mens de sitter klistret til The Voice tenkte jeg å dele en herlig middagsoppskrift med dere. Dette er en perfekt lørdagsmiddag som tar overraskende kort tid å lage. Håper det faller i smak ♥ 

Ingredienser svinefilet: Svinefilet ♥ Fetaost ♥ Pesto ♥ Rød curry paste ♥ Olje ♥ Hvitløkspulver ♥

Snitt opp fileten og fyll den med fetaost. Bland sammen noen spiseskjeer med pesto og rød curry paste, litt olje og hvitløkspulver til en passelig tykk blanding og smør utover fileten. La den gjerne ligge natten over med marinaden hvis du har tid til det. Stek så kjøttet lett på hver side i en stekepanne før du legger den i en ildfastform i ca. 15 minutter. Da får den en fin stekeskorpe, samtidig som at kjøttet blir saftig. 

Ingredienser fløtegratinerte poteter: 2-3 store poteter ♥ 1 rødløk ♥ 1,5 dl matfløte ♥ Noen små klatter smør ♥ 2 dl revet ost ♥ Hvitløkspulver ♥ Salt og pepper ♥ 

Skjær opp potetene og løken i tynne skiver og legg det lagvis i en ildfast form. Legg smøret rundt om kring i formen, krydre med salt, pepper og hvitløkspulver og hell over fløten. La det stå i ca. 30 minutter på 200 grader før du tar ut formen og legger på osten. Sett formen tilbake i 15 minutter til. 

Server gjerne med ovnsbakte grønnsaker og en frisk tzatziki til. Dette er en litt fargeløs rett som det er vanskelig å få til å se fresh og god ut, men jeg lover, dette smaker skikkelig godt! Nå skal jeg komme meg på kjøkkenet og lage noen makroner før det blir for sent. Når det er bursdag må jeg jo lage noen franske godsaker! Ha en fortsatt fin kveld ♥ 

Så det godt ut?

- Sara 


#mat #middag #oppskrift #hjemmelaget #svin #sinefilet #fetaost #grønnsaker #tzatziki #fløtepoteter 

Vinner av skjønnhetspakken!

 • 27.03.2015 kl. 10:34

God morgen og god helg! Egentlig kunne jeg vel slengt med god påske inni der også, for nå er det like før! Jeg startet min påskeferie etter bachelor-veiledningen i går og er veldig klar for å koble litt ut noen dager. Jeg tenkte å lese litt pensum i påsken da, men nå er jeg så godt fornøyd med bacheloroppgaven min at det skal bare bli kos! Vi har fått lov til å bytte tema, og nå kan jeg endelig senke skuldrene og glede meg til jobbing fremover isteden for å grue meg. Nok om det, jeg kan fortelle litt mer om oppgaven min en annen gang. Nå tenkte jeg nemlig å trekke vinneren av konkurransen min! Vi må jo få avsluttet denne før påskeuken starter og bloggen blir fylt opp med påskenøtter. 

Det var hele 32 stykker som meldte seg på denne gangen her, veldig gøy at så mange vil være med! Håper likemange vil være med på årets påskenøtter! Som vanlig har jeg kastet ballen over til random.org og latt de bestemme vinneren, men først, her er premien: 

Litt forskjellige skjønnhetsprodukter som jeg håper vinneren blir glad for! Og vinnertallet ble som dere sikkert nummer 19, altså den 19 kommentaren (da teller jeg med kommentarer på begge innleggene om konkurransen). Personen som skjuler seg bak det tallet er... FRODITH! Gratulerer så mye ♥ Du er med på stort sett alt jeg arrangerer her på bloggen så det er gøy at du endelig vinner! Skal sende deg en melding asap så pakken kommer avgårde så fort som mulig. 

Til dere som ikke vant denne gangen blir det nye muligheter hver dag i påskeuken, så følg med da! 

- Sara 


#konkurranse #konk #vinner #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo 

Blogganbefaling: Tuvamariaa

 • 26.03.2015 kl. 18:11

Hei! Dere husker kanskje at jeg satte i gang en liten leserundersøkelse i forrige uke og lovte å gi en av dere som svarte en blogganbefaling. Nå har jeg sett igjennom alle sammen og tusen takk til dere som la igjen et svar. Både til dere som la igjen blogglinken deres og de som ønsket å være anonyme. Selv om dette er min blogg hvor jeg poster det jeg selv ønsker er det alltid kjekt med litt input fra dere som leser den også. Som de fleste andre, blogger jeg fordi jeg synes det er gøy og fordi det har blitt en av mine største hobbyer, men jeg vil jo selvfølgelig at dere som er inne her liker det dere leser. Når lesertallet er høyt gjør jo det noe med motivasjonen, å si noe annet ville jo vært løgn!

Resultatet av undersøkelsen viser at veldig mange av dere ønsker mer hverdag, flere oppskrifter og mer DIY. Det synes jeg høres veldig greit ut egentlig, så det skal jeg prøve å få til! Men, jeg også et spørsmål, en av respondentene svarte at hun ønsket færre innlegg som ikke handlet om noe, men samtidig ønsket mer hverdag. Jeg vil så klart ikke ha masse innlegg uten innhold, men jeg kan være enig i at hverdagsinnlegg blir litt innholdsløse. Men siden hun ønsket mer hverdag forstår jeg ikke hvilke innholdsløse innlegg hun sikter til? Hvis du som la igjen dette svaret eller noen av dere andre har konkrete eksempler på innlegg hadde jeg satt stor pris på å høre hva dere legger i det. MEN, nok om undersøkelsen! Jeg har jo en blogg å anbefale, og denne gangen ble det Tuva Maria som vant. 

Tuva Marie er ei 18 år gammel jente fra Bergen som blogger om hovedsakelig hverdag. Det er gjerne korte innlegg med en lite tekst og et bildet til. Det er ikke mange bilder å finne av bloggeren selv, så dere får heller kose dere med disse fine bildene isteden og mine meninger om design og innhold. 

Design

Designet er veldig enkelt, hvit bakgrunn og ingenting som forstyrrer rundt på siden. Det er ikke noe bildet i headeren, kun navn, som forsåvidt er ok. Litt lite spennende, man blir liksom ikke fengslet med en gang. Men hun kjører veldig på det minimalistiske ellers også så det funker. Menyen på siden er fin, men jeg synes det blir vanskelig å finne frem på bloggen da alle innleggene ligger i kategorien blogg. Stort pluss for muligheten til å søke da, det gjør jobben med å navigere seg rundt litt enklere. 

Innhold

Som jeg skrev litt lenger opp har hun litt utradisjonelle innlegg med stort sett ett bilde og en kort tekst til. Jeg synes dette er litt morsom måte å gjøre det på, det skiller seg ut og bruker ikke evig lang tid på å lese side opp og side ned med tekst (slik som med dette innlegget her, hehe). Innholdsmessig går tekstene mye på hverdag, noe som egentlig er greit, og bildene er ofte veldig fine. Jeg føler dette er en blogg man går til hvis man ønsker å kikke på bilder og bare kose seg rett og slett. 

Jeg synes absolutt du skal ta deg en tur innom henne! Velig fin blogg som skiller seg litt ut fra mengden. 

Har du vært innom bloggen hennes før?

- Sara 


#blogg #blogger #anbefaling #tips #blogganbefaling #linking #linkerunde #vinner 

Vaffeldagen 2015!

 • 25.03.2015 kl. 19:50

Hei! Har dere rukket å spise vafler i dag? Hvis ikke er det på høy tid nå! Jeg synes det er fantastisk morsomt at vi har en egen dag som kalles vaffeldagen, og at det faktisk blir markert i så "stor grad" som den gjør er bare herlig. Vafler kan bety så mye, det kan være kos med bestemors beste oppskrift toppet med syltetøy og rømme eller grovere varianter som metter mer. Uansett hvilken variant du velger håper jeg du har kost deg i dag! Og selv om dagen snart er over tenkte jeg å komme med en enkel oppskrift på grove vafler med peanøttsmør og banan som topping til dere. Denne oppskriften smaker veldig godt, samtidig som den holder deg mett lenge! 

Til 3 tykke vafler trenge du: 2 egg ♥ 3 dl ekstra lett melk ♥ 2 dl havregryn ♥ 1 dl mandelmel ♥ 1 dl kokosmel ♥ 3 ss Sukrin gold ♥ Kardemomme ♥ Vaniljepulver ♥

Pisk alt i en bolle og stek platene i et smurt vaffeljern. Du må ikke ha både mandelmel og kokosmel, bruk bare 2 dl av den ene typen hvis du vil det. Kardemommen og vaniljepulveret (fra helsekosten) bruker du så mye du ønsker av, jeg liker veldig godt at vaflene smaker skikkelig kardemomme så jeg bruker å ha i en del. 

Denne gangen ville jeg gå for en litt annerledes topping og la på peanøttsmør og banan. Dette er en veldig god kombinasjon av salt og søtt! 

Håper det ser fristende ut og at dere har hatt en fin vaffeldag! Jeg har ikke gjort så mye utav dagen selv, men jeg har vært på brannøvelse på jobben i noen timer i dag. Der fikk jeg teste meg på litt av hvert og jeg kjente jeg fikk skikkelig høy puls i det jeg skulle opp på rom for å "avklare situasjonen", selv om det bare var en øvelse! MEN, det er veldig greit å ha trent på det. Da vet jeg hva jeg må øve mer på og hva jeg kan. Nei, nok småprat! Ha en fin kveld dere ♥

Har du spist vafler i dag?

- Sara 


#vafler #vaffeldagen #vaffel #banan #peanøttsmør 

Husk konkurransen!

 • 24.03.2015 kl. 17:15

Avsluttet.

Hei! Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag så langt? Nå tenkte jeg bare å stikke innom dere for å minne dere på konkurransen jeg har gående, hvor du kan vinne en fin skjønnhetspakke til en verdi av 500,-. Konkurransen avsluttes på fredag så du har fortsatt litt tid på deg! Alt du trenger å gjøre er å like Facebooksiden min, eller lage et blogginnlegg om konkurransen også legge igjen informasjonen din i kommentarfeltet. Hele konkurranse-innlegget finner du her.

 

Her er det en god blanding av forskjellige merker, blant annet Carmex, Batiste og The Body Shop. Ser dette interessant ut er det bare å kaste seg med. Om du legger igjen kommentar i dette innlegget eller det originale spiller ingen rolle. 

- Sara 


#konkurranse #konk #vinn #vinne #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo  

Velkommen hjem!

 • 23.03.2015 kl. 20:58

Hei på dere! Har dere hatt en fin ukestart? Min har vært veldig effektiv og jeg føler dette er av de mest produktive mandagene på lenge. Det er deilig! Når mandagen starter bra er liksom grunnlaget for resten av uken lagt. Nok om det, jeg tenkte å vise dere hva som lå å ventet på meg på postkontoret i dag. Jeg har fått med meg at fler av dere faktisk ønsker å lese mer om mummikoppene mine! Jeg trodde ikke det var så interessant, men på leserundersøkelsen kom det frem. Så her mine to nyeste tilskudd til familien. 

Vinterkoppen for 2014 og Hold Sverige Rent har nå blitt en del av samlingen. Vinterkoppen har jeg egentlig fra før, men det var nesten satt ned til halv pris så da slo jeg til! Hold Sverige Rent selges egentlig bare i Sverige, men det er et par nettsider (Shopping4net og Royal Design) som selger den. Shopping4net har absolutt billigst frakt, men de er ofte utsolgt så det kan hende man må være litt tålmodig. 

Denne koppen her synes jeg er så fin! En av de finere vinterkoppene som har vært de senere årene! Det virker også som at de produserer færre vinterkopper nå, for det finnes fortsatt 2013-koppen i butikk, mens denne her var det en del som slet med å få tak i allerede rundt juletider. 

Denne her er også veldig fin, veldig annerledes enn de andre, men det er bare gøy! Så vidt jeg vet kopper det en slik Hold Sverige Rent kopp til i løpet av året, men den har det ikke kommet noe bilde av enda. 

Sånn, det var de to nyeste! Til bursdag skal jeg nok ønske meg de andre nye koppene som har kommet i år, Mummihuset, Lille My, Snusmumriken og Sommerkoppen. Det er så gøy å ha noe å spare på, selv om det etter hvert kan bli en dyr hobby! Jeg mangler jo utrolig mange kopper, men det får jeg bare ta etter hvert. Halve gleden er jo samlingen og letingen etter gode kupp! Rop gjerne ut hvis du har noen krus stående som du har lyst til å selge *lov å håpe*!

Samler du på noe?

- Sara


#mummi #mummikopp #mummikrus #mummitrollet #vinterkopp #kopp #krus #arabia #holdsverigerent

Min helg i bilder!

 • 22.03.2015 kl. 23:06

Hei på dere! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg med overnattingshelg sammen med Anna og Vilde. Vi har rukket å skvist inn masse gøy i løpet av det døgnet vi har vært sammen og det var deilig å få trimmet lattermusklene litt igjen! Isteden for at jeg skal skrive et langt referat deler jeg heller litt bilder med dere, så her kommer en god blanding av speilrefleksbilder og snaps. 

Vi startet lørdagen med frozen yoghurt i strålende sol på operataket. Det var akkurat litt for kaldt til at det var behagelig med olajakka, men med så fint solskinn kan man ikke klage! 

Det ble etter hvert tid for lunsj og vi bestemte oss for å teste ut den nyåpnede Østbanehallen. Noe av det første som fikk vår oppmerksomhet var Yo Suhsi, vi hadde alle hørt om det før og synes det virket som et morsomt konsept. Og det er det virkelig, MEN det var elendig service der og sushien var dessverre ikke så mye å skryte av. Prisene var i tillegg ganske stive, til sushi å være, så det blir nok ingen gjentakelse av det! 

Før vi dro hjem til Vilde shoppet vi litt, jeg fikk blant annet plukket med meg en hatt jeg har hatt lyst på en stund og litt ansiktsmasker til senere på kvelden. 

Resten av kvelden ble brukt på å lage en utrolig god kyllingmiddag i peanøttsaus! NAM, det må dere få oppskrift på asap, det var så utrolig godt! Etter middagen lagde vi drinker, hørte på musikk, skravlet og tok ansiktsmasker. Akkurat sånn vi liker det ♥ 

I dag hadde vi reservert bord i bibliotekbaren på hotell Bristol, og gledet oss veldig til å smake den "berømte" varme kakaoen. Nok en gang var det ganske dårlig service og det ble jeg ble egentlig litt paff over. Jeg trodde det kom til å være veldig ordentlig der og med supergod service. Kaken og kakaoen var helt ok, men jeg kommer ikke til å drømme om noen av delene i natt. Så jeg ble egentlig veldig skuffet over hele stedet, prisene var i tillegg høye, med 55,- for kakaoen per person! 

Det så veldig fint ut der da! Det skal de i hvert fall ha skryt for. Lysekronene var utrolig flotte og store, veldig fasinerende å se på. 

Vi hadde litt tid å slå ihjel etter turen på Bristol så da bestemte vi oss for å ta en tur på Nasjonalgalleriet. De har gratis inngang på søndager, så hvis du føler deg litt i det kulturelle hjørnet en søndag anbefaler jeg dere å ta turen dit. 

Vi så veldig mange kjente, fine malerier og skulpturer og tiden fløy faktisk veldig fort forbi! 

Jeg har som dere sikkert skjønner hatt en superfin helg! Det ble litt lite søvn i natt så jeg tok en liten powernap da jeg kom hjem ista, derfor henger jeg litt etter på bloggfronten, men det er deilig å ta ting med ro! Nå skal jeg bare kose meg med dagens episode av 71 grader Nord, før jeg kryper til køys. Jeg har dagvakt på jobben i morgen, dog ikke før klokka 9, men jeg må få sovet skikkelig ut så jeg ikke står der med store poser under øynene og gjesper. Håper dere har hatt det fint i helga og at dere er like klare som meg for en ny uke? 

Hva har du gjort i helga?

- Sara 


#helg #lørdag #oslo #kos #koselig #venner #venninner #yosushi #østbanehallen #bristol #hotellbristol #kake #drinker #mojito #operataket #nasjonalgalleriet 

Let's get inspired: interior

 • 21.03.2015 kl. 16:02

God lørdag! Det var så deilig å våkne til lørdag i dag, fint vær og en koselig dag med Anna og Vilde står på planen. Vi har allerde kost oss med lunsj og frozen yoghurt på operataket. Resten av kvelden skal vi bruke på middagslaging, ansiktsmaske og drinkmiksing. Det blir nok ingen fler oppdateringer i dag, men legg meg gjerne til på Snapchat, skal være flink til å legge ut på mystory i dag!

Men nå tenkte jeg å dele litt fin interiørinspirasjon med dere. Interiør er etterlyst har jeg skjønt, så prøver å bli flinkere med det. Håper dette faller i smak!

Husk forresten å melde dere på konkurransen min, hvor du kan vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av over 500,-

Har du noen hyggelige planer i dag?

- Sara 


#interiør #interior #inspo #inspirasjon #weheartit #stue #kontor #dekor

Vinn skjønnhetspakke til over 500,-

 • 20.03.2015 kl. 13:15

Avsluttet!

Hei! Endelig er det helg, og for å feire det litt tenkte jeg vi skulle ha en konkurranse her på bloggen! Jeg fikk så god respons på den forrige konkurransen min så håper denne faller i like god smak. Jeg så et par av dere ønsket konkurranser uten Facebook, men det må vi dessverre vente med til påske. I påskeuka blir det som i fjor en konkurranse hver dag og premiene varier fra skjønnhetsprodukter til blogganbefalinger og godis.

For å delta i denne konkurransen må du like Facebooksiden min, hvis du gjør det allerede deler du dette innlegget på Facebook. Husk å skriv navnet ditt så jeg får sjekket det. 

Dersom du ikke har Facebook kan du skrive et lite innlegg om konkurransen min og bruke det øverste bildet (eller alle hvis du vil). Legg igjen linken og så er du med. 

Premien har en verdi på over 500,- og inneholder blant annet en leppepomade fra Carmex, tørrshampoo fra Batiste, en BB cream fra L´Oréal og en håndkrem fra The Body Shop. 

Håper premien faller i smak og at du har lyst til å melde deg på! Konkurransen avsluttes om nøyaktig en uke, så du har god tid på deg ♥ Lykke til!

Hva synes du om premien?

- Sara 


#konkurranse #konk #vinn #vinne #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo 

Oppskrift: smoothie med en smak av sommer

 • 19.03.2015 kl. 17:05

God ettermiddag! Dere er vel forhåpentligvis ferdige med lunsjen for i dag, men kanskje frokosten eller lunsjen i morgen ikke er bestemt enda? Da synes jeg i såfall at du skal prøve ut denne smoothieoppskriften her! Den smaker sommerlig og søtt, men er likevel sunn og god for kroppen.

Ingredienser til to personer 

          ♥ 1 stor appelsin 

          ♥ 1 banan 

          ♥ En god klump ingefær 

          ♥ 1 gulrot 

          ♥ Noen friske jordbær

Start med å juice appelsinen, gulroten og ingefæren i en juicemaskin. Hvis du ikke har juicemaskin kan du kjøre alt i blenderen, men da kan det hende du bør tilsette litt veske og sile den. Ha så juicen, banenen og jordebærene i en blender og blend det godt sammen. Pynt gjerne med jordbær og et fint sugerør! 

Det er så deilig å bruke litt ferske jordbær igjen, sommeren begynner nå å blo dypt savnet! Disse smaker ikke i nærheten av så godt som norske bær gjør, men godt ble det uansett!

Er det fler som begynner å bli klar for sommer?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #smoothie #frukt #sunn #bær #sunt #ingefær #banan #jordbær #appelsin #gulrot #lunsj #frokost

Svar og vinn!

 • 18.03.2015 kl. 20:02

Hei igjen! Jeg ser flere blogger har arrangert "leserundersøkelser" fra tid til annen og nå sist så jeg Stina hadde en. Jeg har jo hatt noe tilsvarende med disse "omvendte spørsmålsrundene" mine, men denne gangen tenkte jeg å lage et ordentlig skjema som dere kan krysse av i. 

For at det skal være et poeng for dere å fylle ut tenkte jeg å trekke ut en vinner som får en blogganbefaling av meg. Du skriver bare inn bloggadressen din i det siste feltet på undersøkelsen, så du trenger ikke legge igjen kommentar om at du har svart. 

Håper dere har tid til sette av 2 minutter til å ta denne, det hadde jeg satt stor pris på ♥ Dette her er forresten ikke konkurransen jeg snakket om tidligere i dag altså, den kommer på fredag, og nok en gang har premien en verdi på over 500,-! Så følg med på fredag!

- Sara 


#blogg #blogger #undersøkelse #leserundersøkelse #spørsmål #svar #vinn #premie #linkerund #linke #anbefaling #anmeldelse 

It's a yoga kind of day!

 • 18.03.2015 kl. 13:59

Hei til dere! Så var vi halvveis i uken allerede og det er bare å ønske lillelørdag velkommen! Jeg startet dagen i dag med en yoga-time på SiO. Dette var en helt annen yoga-type enn den vi hadde med Vibeke Klemetsen, og den vi hadde i dag var virkelig ikke noe for meg! Yogaformen heter Kundalini-yoga og den ble litt for "spirituell" for min smak. Men jeg fikk brukt kroppen litt i hvert fall, så alt i alt var det en god start på dagen! Med denne økta har jeg også nådd det ukentlige målet om minimum to økter, så det er jeg superfornøyd med! Forhåpentligvis blir det tid til en liten økt på fredag også! Hurra!

Etter at jeg kom hjem har jeg sittet å jobbet litt videre med bacheloren og svuppet i meg en smoothie. Nå tenkte jeg å begynne å sette sammen en fin premie til en av dere, det blir nemlig en ny konkurranse på fredag! Så hvis dere har noen ønsker for premien får dere bare rope ut! 

Har du fått trent noe denne uken? 

- Sara 


#hverdag #trening #workout #yoga #kundalini #kundaliniyoga #smoothie 

DIY: ananas-dekor

 • 17.03.2015 kl. 14:18

Om dette kan kalles en DIY vet jeg nesten ikke, det er så latterlig enkelt, men her bestemmer heldigvis jeg reglene! Hehe. Jeg kom over et veldig kult ananas-papir på Panduro Hobby for et par uker siden og det måtte jeg bare få brukt på en måte. Løsningen ble veldig enkel, men også litt kul. Ananas har jo blitt veldig populært innen interiør den siste tiden, men isteden for å gå all in og kjøpe masse ananas-greier går jeg for en enklere og billigere løsning. 

Du trenger:

          ♥ Et kult papir

          ♥ En bilderamme

          ♥ Saks 

          ♥ Eventuelt annen pynt

Ta ut "malen" som ligger i bilderammen når du kjøper den og strek opp på det nye papiret. Klipp det ut og sett det plass i rammen. Hvis du vil gjøre litt mer utav det enn meg så kan du jo kjøpe med litt annet pynt på Panduro og pynte videre. 

Sånn, ferdig! Selv om dette er veldig enkelt så synes jeg det ble litt kult! Jeg har for tiden ingen vegg jeg kan henge den på, men den får stå til pynt i en eller annen hylle så lenge.

Hva synes du? 

- Sara 


#diy #hjemmelaget #lagselv #ananas #interiør #pandurohobby

6 tips til sunnere mellommåltider på farten

 • 16.03.2015 kl. 20:54

Når man er på farten og kjenner at magen rumler er det lett å ty til enkle, og ofte usunne løsninger. Kanskje har de pølsetilbud hos Narvesen, billig pizzabriks hos Rema1000 eller en fristende sjokolade hos 7eleven? Det er lett å plukke med seg det første og beste man ser, men de tingene metter sjelden lenge og gir veldig lite gode ting til kroppen. Jeg tenkte derfor å komme med noen ideer til hva man kan plukke med seg, med litt bedre samvittighet. Jeg må bare understreke at jeg ikke er noen ernæringsfysiolog, og at det selvfølgelig finnes ting som er sunnere enn det her, men jeg synes dette er veldig greie erstattere til pølsa og sjokoladen! 

14-serien fra Tine er en samling mellommåltider med base av cottage cheese, havregrøt eller gresk yoghurt. Alle har forskjellig topping så her har du masse valgmuligheter! Synnøve Finden har også en fin serie med greske yoghurter, som også er greie alternativer. Jeg ville nok valg en av disse her to fremfor for eksempel en God Morgen-yoghurt eller andre søte yoghurter.

Nøtteposer også et supert alternativ og her finnes det også mange varianter. Polly Småsulten har noen forskjellige varianter, både saltet og usaltet. Og nå nylig oppdaget jeg disse posene her, denne med tørket bringebær, mandler, valnøtter og gresskarfrø. Deilig med nøtteposer som ikke inneholder rosiner! Så isteden for å ta med seg en pose yoghurtnøtter ville jeg gått for en slik pose. 

Knekkebrødpakkene til Wasa er kanskje ikke det sunneste jeg har med i dette innlegget, men knekkebrødene er rike på fullkorn og fiber og jeg synes faktisk de metter en god stund. Barer fra Atkins, Nutrilett osv. tyr jeg sjelden til, men det kan være en god erstatter hvis søtsuget skulle melde seg. De metter ikke superlenge, men hvis alternativet var å trykke i meg en Japp mellom frokost å lunsj så velger jeg heller denne her. 

Disse her har jeg nylig oppdaget, vi hadde de i goodiebags på jobben også ble det noen igjen til oss. Hurra! De er proteinrike og kommer i mange forskjellige smaker. I tillegg er de glutenfrie! Denne her og den med mint er mine favoritter. 

Sånn, det var mine tips i denne omgangen. Frukt, grønnsaker eller en smoothie er selvfølgelig andre fine alternativer. Nå skal jeg bare skynde meg å se på dagens episode av Biggest Loser og vaske en maskin med klær før jeg må komme meg i seng. Jeg skal være på jobb til klokken 7 i morgen tidlig, så i kveld gjelder det å komme seg tidlig i seng! Ha en fin kveld videre ♥

Hva spiser du hvis du er på farten?

- Sara 


#kosthold #mat #mellommåltid #nøtter #knekkebrød #atkins #cottagecheese #greskyoghurt #tips #ideer #motivasjon #sunt 

A good start!

 • 16.03.2015 kl. 13:56

Hei og god mandag til dere! Er dere klare for en ny uke? Jeg er i hvert fall fornøyd med min ukestart så langt, mandagen har nemlig gått med til planlegging av den kommende treningsuken og blogguken. Jeg klarer sjelden å følge disse planene mine til punkt og prikke, men jeg har en god følelse denne gangen. Uka ser ut til å bli veldig bra, med tur til Mathallen på tirsdag, torsdagspils med noen fra klassen på torsdag og overnatting med Anna og Vilde fra lørdag til søndag. Innimellom alt dette skal det også være tid til litt jobb og masse skole, så jeg kjenner det er deilig å ha planlagt litt på forhånd. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og gi håret mitt en skikkelig omgang med hårkur, det har jeg ikke gjort på evigheter så det trengs! Ellers må vi få handlet inn noe mat, det er ikke mye spennende å finne i kjøleskapet i dag så der må det gjøres noe! En myk start med andre ord, og det er helt greit! 

Planning, planning, planning!

Nam, så godt det var med varmt vann og sitron! Jeg har hatt lyst til å prøve dette lenge, men så høres det litt småekkelt ut med varmt vann! Det var det virkelig ikke, heller en skikkelig frisk start på dagen. 

Nå begynner den fine påskeblomsten jeg fikk på jobb å sprette ut! Hihi, er den ikke fin? 

Det var så rart å ikke sette klokken 7.30 i dag og dure avgårde ned til Polhems kontorer! Savner det allerede! Men men, jeg mangler ikke ting å fylle dagene med i hvert fall! Håper dere får en riktig fin mandag videre, så skrives vi litt senere i dag.

Hva er dine planer for uken? 

- Sara 


#hverdag #mandag #nyuke #planlegge #planlegging #detox #sitron #sitronvann #blogg #blogger #jobb #skole 

My beauty empties #2

 • 15.03.2015 kl. 19:44

Hei igjen! I fjor før jul en gang hadde jeg et innlegg med mine beauty empties, noe som slo veldig godt an hos dere. Derfor har jeg fortsatt å samle på tomme produkter og nå har jeg samlet opp nok til å lage et innlegg igjen. Jeg har med noen produkter for kropp, noen til hår og noen for ansikt, så håper alle finner noe som er interessant for dere! 

Redken Pillow Proof : blow dry 

Denne sprayen fra Redken skal hjelpe deg med å spare fønetid ved at den korter ned tørketiden på håret. I tillegg er den selvfølgelig varmebeskyttende! Jeg elsker slike produkter som kan hjelpe meg å spare litt tid og jeg synes faktisk denne her funker! Jeg har ganske tykt hår og da tar det lang tid å føne, all tiden man kan kutte er derfor kjempe deilig! Det eneste minuset jeg kan komme på er at den ikke lukter så godt, det er en eller annen spesiell bilukt jeg ikke liker. Ellers er det et veldig godt produkt!

Kjøpe igjen: Ja

Redken Smooth Lock: stay sleek 

Denne tuben er bare en tester, men jeg har hatt to stykker så jeg har likevel fått testet den over en liten periode. Det er en leave-in krem som skal temme brusete og krøllete hår. Jeg har veldig brusete hår, og hvis jeg ikke gjør noe med håret etter det er vasket ser jeg ut som Ronja Røverdatter! Jeg synes ikke denne hjelper noe på akkurat det området, men jeg synes håret blir veldig mykt og deilig av den. Den gjør heller ikke at håret føles fett slik jeg synes en del andre leave-in kremer gjør. Likevel er ikke det nok til at jeg kommer til å kjøpe dette produktet igjen. 

Kjøpe igjen: Nei

Redken Real Control: intense renewal

Nok en gang er dette produktet bare en tester, og det er jeg litt lei meg for. Jeg synes nemlig denne hårkuren virket veldig god! Jeg brukte denne rett etter jeg farget håret sist og selv om den bare holdt til to vask synes jeg håret så og føltes sunnere ut. Dette er en veldig pleiende hårkur, så jeg tror jeg skal investere i denne og bruke den fast når jeg farger håret mitt.

Kjøpe igjen: Ja

Hempz Couture: moisturizing shampoo og balsam 

Shampoo og Balsamsettet fra Hempz skal tilføre fuktighet og reparere skadet hår. Jeg merket ikke så stor forskjell for å være helt ærlig, i tillegg var balsamflasken veldig hard å få noe produkt utav. De lukter dog veldig godt og inneholder ikke parabener, så pluss for det. 

Kjøpe igjen: Nei

Ole Henriksen: walnut complexion scrub 

Skrubben er god og veldig drøy i bruk, men kornene kan være litt for grove for enkelte områder i ansiktet. Jeg må være veldig forsiktig med å bruke denne i pannen og rundt ved nesen, ellers kan jeg bli litt sår av den. I kinnene mine gjør den dog underverker for den nuppete huden jeg tidvis har der! Så hvis du ikke har sensitiv hud er denne virkelig å anbefale!

Kjøpe igjen: Kanskje

H&M: eye make-up remover sticks 

Disse her liker jeg ikke i det hele tatt! Jeg tenkte de kom til å bli kjempekjekke hvis jeg søler litt underveis mens jeg legger sminke, men til det er de helt ubrukelig. Hvis du putter den oljete delen med sminkefjerner på huden blir den supershiny og ikke så lett å få bort uten å ødelegge resten av sminken. Hvis du skal fjerne all øyensminke med disse vil du bli stående en lang stund, så jeg finner ingen bruksområder hvor disse kan være nyttige. 

Kjøpe igjen: Nei!

BareMinerals: advanced protection SPF 20 moisturizer 

Kremen er helt ok, og et stort pluss for at den har SPF, men jeg føler ikke den gir så mye fukt som den burde etter navnet å dømme. Jeg har brukt denne her på vinterstid og da trenger man jo ekstra mye fuktighet til huden, så det kan være at denne her egner seg bedre til sommeren? Den er dessverre veldig dyr (jeg kjøpte heldigvis min på Tax Free), så jeg føler absolutt ikke at den er verdt prisen. 

Kjøpe igjen: Nei

Ole Henriksen: african red tea foaming cleanser

Jeg var lenge fan av Ole Henriksens produkter, men etter å ha prøvd ut andre merker (som for eksempel TL) merker jeg at disse ikke gir meg så mye likevel. Denne rensen følers veldig frisk og god på huden og den gjør helt sikkert jobben sin, men jeg føler likevel at huden min har blitt renere og mindre kvisete etter at jeg begynte å bruke andre renseprodukter. Jeg liker dog veldig godt at den er i skum-form og skulle ønske TL hadde en sånn! 

Kjøpe igjen: Nei

Nivea: in-shower body milk 

Dette produktet skjønner jeg faktisk ikke greia med? Det skal være en slags kroppssbalsam som du smører på i dusjen og som skyldes av igjen. Jeg synes ikke den funket i det hele tatt, er glad jeg ikke brukte penger på den!

Kjøpe igjen: Nei!

Hawaiian Tropic: after sun body butter  

En kjempefrisk bodylotion som også kan brukes til aftersun, det kan jeg like! Konsistenser er dog mer lik bodylotion enn butter, men det synes jeg ikke gjør så mye. Den lukter skikkelig sommer og gir slikemyk hud. Kan absolutt anbefales!

Kjøpe igjen: Ja 

Nuxe Body: fondant body scrub 

Denne her liker jeg ikke så veldig godt. Kornene er veldig grove, men likevel føler jeg ikke den klarer å fjerne døde hudceller spesielt godt. Den rasper nesten opp huden så jeg føler egentlig at den gjør mer skade enn godt. Nå som jeg har testet ut andre skrubber etter denne her, kjenner jeg at mindre korn funker mye bedre (i hvert fall for min hud). 

Kjøpe igjen: Nei

Sunspa: original 

Sunspa sine selvbrunere synes jeg er veldig gode, men jeg liker den brune litt bedre en denne her. Den brune passer bedre til min hudfarge og jeg slipper å bruke den i så mange omganger som jeg må med den originale. Men det er et veldig godt produkt og hvis du er litt lys vil jeg heller anbefale deg å bruke den originale enn den brune!

Kjøpe igjen: Kanskje

Maybelline rocket volum express 

Dette ble fort en favoritt da jeg fikk den, men etter å ha prøvd Urban Decay sin maskara tror jeg ikke jeg kommer til å bevege meg bort fra den med det første. Jeg har ikke kjøpt noen maskaraer selv fra Maybelline de siste årene, men etter å ha fått denne i en goodiebag en gang ble jeg positivt overrasket. Dette er absolutt en god maskara til en billig penge, men minus for at selskapet tidligere har testet på dyr. 

Kjøpe igjen: Nei

Gosh: velvet touch foundation primer 

Gosh sine produkter har jeg ikke kjøpt på evigheter og denne primeren her er ganske gammel. Det er kanskje derfor den ikke fungerer så bra også! Den gjør at sminken holder litt lengre, men jeg synes ikke den jevner ut huden slik den skal. Andre primere jeg har prøvd både før og etter har jeg vært mye mer fornøyd med! Jeg husker at den var ganske billig da jeg kjøpte den, så Gosh er sikkert et ok alternativ på budsjett. 

Kjøpe igjen: Nei

Arya Laya: layadont toothpaste 

Første gang jeg bukte denne tannkremen spyttet jeg den fort ut igjen, jeg skjønte ingen ting! Jeg forventet meg en frisk og deilig mintsmak, men fikk heller noe salt og rart i munnen. Etter å ha kikket litt nøyere på flasken ser jeg jo at det er helt riktig, og at saltet skal være med å pusse tennene hvitere. Jeg synes tennene har blitt bitte litt lysere etter å ha brukt flasken, men jeg har ikke fått et Hollywood-glis akkurat. Smaken ble jeg fort vant til, men den er ikke med på å gi noen særlig frisk ånde om morgenen så skyllemiddel er et must!

Kjøpe igjen: Tja

Arya Laya: calendula hand cream 

En ganske god krem, med en litt kjedelig lukt. Den gir fuktighet til hendene, trekker ganske fort inn, men jeg savner ikke akkurat produktet etter det ble tomt. Det blir nok derfor ingen nyinnkjøping av denne!

Kjøpe igjen: Nei

Det ble ikke mange "ja" denne gangen! Men sånn blir det noen ganger, man kan ikke like alt like godt. Håper dere finne disse innleggene litt nyttig? Jeg synes de er morsomme å lage, og nå var det skikkelig deilig å få tømt badet for alle de tomme flaskene! Skikkelig detox i baderomshyllene ♥ Nå begynner straks 71 garder nord, det må jeg jo få med meg! Heia Emilie! Må jo heie på bloggeren ♥ Ha en fin søndagskveld videre!

Har du testet noe av dette?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #sminke #anmeldelse #vurdering #tips #sunspa #redken #nivea #aryalaya #gosh #maybelline #nuxe #hawaiientropic #olehenriksen #bareminerals #hempz

Oppskrift: Spicy kjøttboller i tomatsaus

 • 15.03.2015 kl. 13:06

Det har ikke vært så mange oppskrifter her i det siste, mest fordi det har vært så vanskelig å få nok lys når jeg kom hjem så sent. Men nå er jo ikke det noe problem lenger, så jeg håper dere er klare for litt mer oppskrifter fremover? Dagens oppskrift er spicy kjøttboller i tomatsaus! Vi lagde denne retten for første gang for flere år siden og siden har den stått i oppskriftsboken min. Den boken har jeg ikke kikket i på veldig lenge, så det ble et gledelig gjensyn da jeg kom til siden med denne oppskriften. Disse kjøttbollene er det masse god smak i og sammen med tomatsausen blir det supergodt! Håper det smaker!

Ingredienser kjøttboller: 400g kjøttdeig ♥ 3 hvitløksfedd ♥ 1 liten løk ♥ 2 ss strøkavring (kan sløyfes) ♥ 1 egg ♥ 2 ss olivenolje ♥ 2 ts koriander (malt) ♥ 2 ts muskatnøtt ♥ 2 ts spisskummen ♥ 1 ts kanel ♥ 1 ts salt 

Ingredienser tomatsaus: 2 ss olivenolje ♥ 1 liten løk ♥ 2 hvitløksfedd ♥ 1 boks hermetiske tomater ♥ 2 ss tomatpure ♥ 2 dl vann ♥ 1 terning kyllingbuljong ♥ 1 ts kajennepepper ♥ 1 ts sukker ♥ Salt og pepper

For å lage kjøttbollene finhakker du løk og hvitløk og blander det sammen med kjøttdeigen og resten av ingrediensene. Kna deigen godt før du triller passe store boller og steker de på begge sider. Tomatsausen lager du ved å hakke løk og hvitløk, før du steker den blank i oljen. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke i 15 minutter. Hvis du vil ha enda mer smak smaker du bare til med mer krydder. Legg kjøttbollene i sausen og la det koke et par minutter. 

Server med pasta, og gjerne litt revet parmesan over! Vi hadde ikke parmesan så vi klarte oss med litt vanlig gulost, men parmesanen gir en ekstra god smak til retten. 

Det går veldig fort å lage denne middagen så den er perfekt i en hektisk hverdag! Og det går selvfølgelig an å bytte ut den pastaen med fullkornsspagetti eller å droppe pastaen helt hvis man ønsker det. Grønnsaker kan selvfølgelig også legges til, så her har du en rett med mange tilpasningsmuligheter. Det liker jeg! 

Så det godt ut?

- Sara 


#oppskrift #middag #mat #hjemmelaget #kjøttboller #tips #middagstips #pasta 

Helse- og velværedag på Byporten

 • 14.03.2015 kl. 18:34

God lørdag! Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært en liten tur innom Byportens årlige helse- og velværedag, hvor de tilbyr gratis makeup, styling, massasje osv. Jeg var der i fjor også, men da hadde jeg ikke så god tid, så i dag passet jeg på å prøve litt forskjellig. Jeg fikk herlig håndmassasje av ei supersøt jente på Lush, fikk nappet brynene mine hos ei som har lært av selveste Fred Hamilton, sminket meg med YSL og lagt på punktvipper. En helt grei lørdag! Jeg har tatt litt bilder i dag, så her kommer en liten samling ♥

Synes denne leppestiften var så fin at den måtte jeg bare ned for å kjøpe! Den er fra YSL og koster 305,- men det var 100,- i avslag i dag, i tillegg til at jeg fikk et gavekort på 100,- så da jublet jeg hele veien til kassen! Hehe 

Makeup i lange baner ♥

Massasjeolje i fast form fra Lush ♥

Er veldig fornøyd med brynene mine, nå må jeg bare klare å holde de vedlike selv! 

Dette var litt av en avslappende lørdag! Resten av kvelden blir det nok litt serie-titting, godis og mer avslapping. D.E.I.LI.G! Håper dere får en superfin lørdag, skrives vi i morgen. Da skal dere få en kjempegod middagsoppskrift!

Hva har dere gjort i dag?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #oslo #byporten #luksus #lush #YSL #makeup #sminke

Snapchat lately!

 • 13.03.2015 kl. 20:31

God kveld! Puh, nå ligger jeg rett ut på sofaen og slapper helt av. Dette har vært en veldig lang uke med mye jobb, men nå er jeg endelig i mål! Fulltid hos Polhem og to opplæringsvakter på Radisson har vært gøy, men slitsom, så denne helga skal kun brukes til å slappe skikkelig av. Og til å ta igjen utsatt klesvask og rydding! Hehe. I dag hadde jeg min siste offisielle dag hos Polhem, jeg har jobber der fulltid i 10 uker nå så det var litt vemodig. Jeg skal mest sannsynlig fortsette å være der en dag i uken, men vi får ta det litt som det kommer. Jeg må jo ha tid til bacheloroppgaven og den andre jobben min! Før jeg dro i dag var jeg så heldig og fikk en superfin vårblomst med gåsunger og en goodiebag med litt forskjellig oppi. Og mange klemmer! Kjempekoselig ♥

Nå tenkte jeg bare å dele noen av de siste øyeblikkene fra min snapchat med dere. Legg meg gjerne til Sokbibi heter jeg der. 

Litt diverse bilder fra de to siste helgene. Masse kos med Tonje min ♥

Selfie-rekka! Måtte jo ta et par bilder av meg selv i den nye resepsjonist-uniformen min. 

Elsker at de har komfyr og det hele på Polhem, da man kan lage seg skikkelig god lunsj! Tilslutt er to bilder fra i dag, siste dag på kontoret. 

Hva heter du på Snapchat?

- Sara 


#sosialemedier #bilder #snapchat #hverdag #venner #jobb #blogg 

Inspirasjonspåfyll: metallisk interiør

 • 12.03.2015 kl. 00:00

Hei igjen! Dette ble (som alltid) et litt sent innlegg nummer to, men når jeg først setter meg ned å pusler med sånne ting går tiden litt i fra meg. Om ikke annet blir det litt nytt innhold til de av dere som bruker å være innom tidlig på dagen, så vi trykker publiser uansett!

Jeg har en kategori her på bloggen som heter interiør, men den er det dessverre bare to innlegg i. Interiør er veldig spennende, men jeg har ikke så mye motivasjon på den fronten nå som jeg bor i en liten studentleilighet. Det er jo helt sikkert masse kult jeg kunne gjort her, men jeg kom liksom aldri i gang. Den 31. mai må vi dog være ute av denne leiligheten, så da håper jeg at inspirasjonen vil blomstre i den nye. I mellomtiden har jeg satt sammen et par kollasjer til dere med litt fine ting. Nå som jeg har hatt praksis hos Polhem har jeg laget en del inspirasjonsmailer som sendes ut til bloggere og redaksjoner og underveis har jeg plukket opp noen fine ting som jeg har lyst til å vise frem her. 

Marmorplate // Bordlampe // Serveringsbrett // Ananas-krukke // Grå lysestake // Stripete lysestake // Mønstrete skål // Blomsterpotte // Lysestaker sølv 

Veggspeil // Marmor-skjærefjøl // Blomsterpotte // Lysholdere // Veggklokke // Taklampe // Ananas-lampe // Vase // Håndklær 

Taklampe // Knaggrekke // Lysestake // Nettingkurv // Vase // Klokke // Tekanne // Krakk 

Håper dere liker at det dukker opp litt mer interiørsnakk fremover? Jeg kan jo ikke ha en kategori som står å støver ned her! Apropos støver ned, det har ikke vært så mye aktivitet på DIY-fronten heller i det siste, men der har jeg et lite prosjekt på gang. Jeg må bare bli ferdig med denne uka her så skal jeg få tid til alt. Hehe Men nå må jeg komme meg i seng, jeg skal først jobbe fra 9-17 så fra 18-23 så det er bare å komme seg til drømmeland! God natt ♥

Ønsker du å lese litt mer om interiør fremover?

- Sara 


#interiør #inspo #inspirasjon #roayldesign #jotex #dekor #vase #blomsterpotte #pynt #hus #leilighet 

Video: Stemningsrapport fra Masq-eventet

 • 11.03.2015 kl. 20:05

Hei! Jeg tenkte bare å titte innom dere med en liten video fra Masq-eventet som var i forrige uke. Dere fikk jo noen bilder derfra, men kanskje dere har lyst til å se det hele på video også? Jeg synes i hvert fall det var veldig gøy med et lite gjensyn og sier meg veldig fornøyd med å ikke selv være særlig synlig i videoen! Det er forresten ikke jeg som har filmet, vi hadde to fotografer som tok bilder og filmet. 

Åh, det var så vellykket! Fy søren for en morsom praksisplass jeg har hatt! Nå har jeg dessverre bare to dager igjen, men jeg tror nok det blir litt jobbing her og der fremover også. Håper i hvert fall det blir tid til det ♥ Nå skal vi spise litt middag her, også kommer det et innlegg til litt senere i kveld! Ha en fin kveld så lenge!

- Sara 


#video #film #stemningsrapport #stemning #event #masq #masqcosmetics #polhem #polhempr #pr #skjønnhet #beauty #velvære #sminke #makeup #realtechniques 

Månedens Glossybox: Shades of Love

 • 10.03.2015 kl. 16:10

Hei! Nå er det på tide å snakke litt Glossybox igjen. For en ukes tid siden dumpet det nemlig en ny eske ned i postkassen min med seks spennende produkter. Denne gangen var det nesten bare ukjente merker (i hvert fall for min del), og det er derfor jeg liker Glossybox så godt. Man får muligheten til å teste litt ukjente merker man ellers ikke ville kjøpt selv, og kanskje man er heldig å får seg noen nye favoritter.

Fra L'Oréal fikk vi en to små flasker med shampoo og balsam, fra Mythic Oil-serien. Produktene skal pleie og styrke håret og inneholder aragan- og saflortisteolje. De inneholder gullpartikler for skimmereffekt og passer alle hårtyper. I tillegg lukter de så utrolig godt, de minner meg om noe fra barndommen, klarer bare ikke sette fingeren på akkurat hva. Det finnes også andre produkter i samme serie, blant annet en hårolje og hårkur.

Det neste produktet som fulgte med var en facial toner fra Kueshi. Den skal forebygge blank hud samtidig som den gir masse fuktighet og mykgjør huden. Jeg tror mange har det problemet at de har litt blank hud, men likevel også tør hud så da er sikkert dette et fint produkt!

Litt sminke fulgte også med, en blush fra NickaK, en leppepomade fra Naked Lips og en mineral øyenskygge. Leppepomaden er faktisk 100% naturlig og hele 99% organisk!

Blushen har jeg allerede rukket å teste et par ganger og så langt liker jeg den veldig godt. Fargen blir veldig fin og naturlig på, i tillegg trenger man ingen kost for påføring da den kommer med en praktisk svamp. Det er også et speil på lokket, pluss for det!

Det siste produktet er en mineral-øyenskygge fra merket Marsk. Fargen ser veldig mørk ut i boksen, men den bli litt mer mørk grå på huden. Den har litt glitter i seg, men det blir ikke for mye.

Nok en gang masse spennende som jeg gleder meg til å teste ut! Et par av tingene tenkte jeg dog å ha som premie her på bloggen, jeg lovte jo en ny konkurranse da jeg avsluttet den forrige så når jeg er ferdig med denne hektiske uken her tenkte jeg å kjøre i gang en ny konkurranse med flotte premier!

Har du prøvd noe av dette?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #marsk #nickak #nakedlips #kueshi #loreal #velvære #luksus #hverdagsluksus

Mine mål for våren

 • 09.03.2015 kl. 16:26

Da vi bikket 2015 satte jeg meg ikke vanlige nyttårsforsetter som jeg uansett aldri hadde klart å holde. Jeg valgte heller å sette meg noen mål for vinteren, på den måten kan jeg sette nye mål for neste årstid og målene slipper å føles så endeløse.

Målene jeg satte meg for vinteren var å få bedre søvnrutiner og å spise mer frukt og grønt. Det første punktet har jeg egentlig blitt tvunget til å holde, med praksis fast fem dager i uka. Det har selvfølgelig sklidd ut litt av og til, men jevnt over har jeg vært veldig flink! Jeg har til og med begynt å stå opp tidlig noen ganger i helga. Så nå gjelder det selvfølgelig å holde på de gode vanene når praksistiden tar slutt! Det andre målet var å spise mer frukt og grønt, der føler jeg også at jeg har blitt litt flinkere. Det går litt av seg selv de dagene jeg juicer også har jeg blitt flinkere til å bruke tomat og agurk på brød. Jeg kunne sikkert gjort mer, men jeg er fornøyd på det punktet også!

 

♥ Mål for våren ♥

Nå har vi allerede kommet en uke inn i den første vårmåneden og det er på høy tid å sette meg noen nye mål. Det første målet jeg vil ha er å drikke mer vann! 2 liter om dagen bør jeg klare å få ned, det er ikke mer enn ca. 3 Imsdal-flasker og det klarer jeg? Jeg merker så godt at jeg føler meg bedre de dagene jeg når 2 liter, så jeg vil veldig gjerne bli bedre på det. 

Det andre målet jeg vil sette meg er å trene 2 ganger i uken. Hvor mange ganger jeg har satt meg treningsmål har jeg ikke tall på, men tidligere har jeg kanskje vært litt for ambesiøs og tenkt at jeg skal trene 3-4 ganger i uken. Dessverre ender det nesten alltid opp med å bli for mye også mister jeg helt motivasjonen fordi jeg ikke når målene mine. Så denne gangen er målet 2 ganger. Jeg synes det høres så lite ut, men to ganger er mye mer en null! Nå har jeg også fått en jobb hvor jeg står hele skiftet så da slipper kroppen å bli sittende så mye i ro. 

 

Jeg tror to mål holder i massevis, hvis ting føles for uoverkommelig vil man som regel falle av og ikke gjennomføre. Så da er det bare å prøve å holde seg til dette i tiden fremover.

Har du satt deg noen mål i år?

- Sara 


#nyttårsforsett #forsett #mål #målsetting #2015 #forsett2015

Oppskrift: chiapudding med bringebær

 • 08.03.2015 kl. 12:56

God søndag! For et par uker siden hadde vi et event på jobben for det norske merket RÅ, noen av dere husker kanskje det? Det var et frokost-event og da ble det blant annet servert en helt utrolig god chiapudding. Jeg har lovt dere oppskrift og nå skal dere få det. Dette er så enkelt og det kjekke er at man kan lage det kvelden i forveien. Håper dere vil prøve det ut ♥

Ingredienser til en person

          ♥ 2,4 dl mandelmelk (kokosmelk eller annen type melk fungerer også)

          ♥ 1,2 dl frosne bringebær

          ♥ 0,5 dl chiafrø

          ♥ Topping hvis ønskelig (granola, gojibær, nøtter etc.)

Blend sammen melken og de frosne bringebærene før du har det i en beholder og tilsetter chiafrøene. Rør godt sammen og la blandingen hvile noen timer i kjøleskap. Du kan gjerne la puddingen stå natten over hvis du vil, så har du en deilig frokost å våkne til. Topp gjerne puddingen med granola, nøtter, mer bringebær eller gojibær rett før servering. 

Chiafrøene er veldig næringsrike og har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Det er derfor ingen grunn til å ikke ta i bruk disse små herlighetene i kosten din. De fås kjøpt i helsekostbutikker og på iHerb til en billig penge. Hvis du bruker koden JEK845 får du $5 i avslag på første bestilling. 

Nam! Fikk lyst til å lage meg dette igjen nå! Må nok på butikken å kjøpe inn litt mandelmelk i morgen. Dette er jo en perfekt frokost eller lunsj i en travel hverdag, og så er det deilig at man kan variere smakene i det uendelige. Man kan lage helt vanlig chiapudding uten noe i, blande i frukt eller bær, variere mellom kokosmelk og mandelmelk osv. Det er noe for en hver smak her, det er helt sikkert! 

Er du glad i chiapudding?

- Sara 


#kosthold #mat #food #lunsj #frokost #sunt #chiafrø #chiapudding #bringebær #bær #oppskrift #hjemmelaget #diy #overnight 

Orange is the new black

 • 07.03.2015 kl. 23:40

Hei igjen! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har tatt min helt med ro, og gjort minst mulig! Det har vært så mye å gjøre i det siste at det har vært skikkelig deilig å slenge beina på bordet med en smågodtpose. I morgen "tidlig" tenkte jeg å gjøre unna treningsøkten jeg ikke fikk til i dag også skal jeg på lunsj/middags-date med fineste Tonje! Gleder meg til å se henne igjen ♥ I dag har jeg vært litt i påskehumør, og ble så inspirert at jeg fikk lyst til å lage et lite innlegg med noen oransje-godbiter til dere. Håper dere liker innlegget! 

Masse herlige oransje produkter! Min favoritt blant selvbrunere, Sunspa må så klart være med! Dette er den originale, den er lett å påføre og gir et veldig godt resultat. Den lukter ingenting med en gang, men kan begynne å lukte litt etter noen timer. 

Åh, alle som har luktet på produktene fra I Love... vet at de lukter helt himmelsk, og denne her er intet unntak! Denne her med mango & papaya-duft lukter eksotisk og sommerlig! Jeg har en liten krem-flaske med en annen duft fra samme merke i veska og hver gang jeg bruker den er det alltid noen som spør hva som lukter så godt! hehe

Småting til håndveska er alltid kjekt å ha, denne lille kremtuben fra The Body Shop er akkurat passe stor, og også denne lukter GODT! Mango ♥ Lip Smackers brukte jeg heele tiden før og elsket når de kom med nye smaker. I vår kommer det noen nye med Chupa Chups-smaker, deriblant denne med appelsinsmak, skikkelig frisk og god!

Såpestykker har jeg aldri likt, før syntes jeg det bare var skikkelig ekkelt. Etter man har brukt det en stund kan det jo fort se litt ekkelt ut, men et helt nytt såpestykke ser faktisk skikkelig delikat ut på vasken. Nesti Dante har utrolig mange forskjellige lukter og innpakninger så du finner garanter en du liker. 

Ansiktsmaske må man jo ha, og jeg har alltid brukt å kjøpe sånne engangsposer på H&M, men det er jo mye kjekkere å ha større pakke hjemme. Da går man aldri tom! Denne fra Formula 10.0.6 har jeg kun fått prøvd en gang selv, men alle vennene mine som bruker produkter fra Fomula.10.0.6 skryter de opp i skyene. Jeg har derfor veldig høye forventninger til denne her! Så langt synes jeg den lukter veeldig godt også er den lett å dra av. Det synes jeg er veldig greit, for det er så mange masker man må stå å skrubbe bort og det gidder jeg ikke bruke tid på!

Litt te er aldri feil, og teene fra Pukka er jeg veldig glad i. Denne her skal visstnok være avslappende, jeg har ikke merket så mye til det, men god er den i hvert fall. Det er egentlig det viktigste for når jeg velger en te. Det er fint med rensende teer, grønne teer osv. men hvis jeg ikke liker smaker orker jeg ikke drikke heller. 

Så, der var det noen oransje herligheter! Kom dere også litt i påskestemning nå? Hvis ikke så er det heldigvis fortsatt nesten en måned til den starter. Siden dette innlegget er altfor sent ute allerede tror jeg bare jeg runder av også får dere ha en riktig fin kveld videre! 

Har du noen oransje-favoritter?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #te #pukka #nestidante #formula #ilove #thebodyshop #sunspa #lipsmacker #oransje #påske

Masq-event med Sam og Nic Chapman

 • 07.03.2015 kl. 16:43

Hei! Jeg lovte dere litt bilder fra det store eventet vi hadde på torsdag, og nå har jeg endelig kommet gjennom bildene. Det ble et supevellykket event og vi fikk masse skryt av alle som kom! Det er gøy, dette er jo folk som har vært på en god del eventer tidligere! Min jobb denne kvelden var først å skrive opp navn på de som tok bilder ved presseveggen før Ida og jeg måtte prøve å få folk til å være med på instagram-konkurransen. Sistnevnte var veldig morsom, for vi hadde rigget i stand et lite hjørnet med masker og en stor bilderamme, slik at alt lå til rette for kule bilder. Ellers koste vi oss bare med tapas, kule sceneshow og masse spennende info. om forskjellige produkter. Vi var så heldig å få med oss en superfin goodiebag, stappfull av flotte ting som jeg gleder meg til å teste ut! Tannbleking og hårvekst-serum (for hodet) er nok de to jeg gleder meg mest til å prøve! 

Meg og to av de fine Polhem-jentene, Vibeke og Lise!

Disse jentene lagde utrolig kult show med flammer og dansing i ringer!

Jeg kunne jo ikke bare ta bilder, jeg måtte jo også teste ut rammen og maskene, her med søte Chioma.

Sminke og skjønnhetsprodukter i lange baner! 

Marianne Jemtegård holdt showet i gang på scenen. 

Og tror dere ikke Sam og Nic Chapman bak sminkekostene Real Techniques kom?! Dere har sikkert sett en av Youtube-videoene deres? Det har i hvert fall jeg, så det var utrolig gøy at de kom! 

Rett før de skulle gå tok jeg motet til meg og spurte om bildet! Haha, følte meg litt teit, men når får man muligheten til det igjen? 

Dette var virkelig et morsomt evnet å få være med på, og jeg føler det ble en veldig fin avslutning på min tid som praktikant hos Polhem. Jeg har jo fortsatt en uke igjen, men den tror jeg blir ganske rolig, så det var gøy å få med seg dette først. 

Har du sett på videoene til Sam og Nic?

- Sara 


#event #fest #masq #masqcosmetics #realtechniques #chapman #makeup #beauty #sminke #skjønnhet #polhempr #goodibag #tapas #maskerade 

Ny jobb!

 • 06.03.2015 kl. 20:30

Hei på dere, og god helg! Beklager så mye fraværet de siste par dagene, og tusen takk til dere som faktisk har klikket dere inn både i går og i dag selv om det ikke har vært noe nytt innhold. Jeg har hatt to veldig fulle dager, i går hadde vi nemlig Masq-event på jobb rett etter den ordinære arbeidsdagen var over. Det ble derfor en lang og sein kveld i går! I dag har jeg også vært på jobb, og gjett hvem som i tillegg har fått seg ny jobb i dag? Jeg er jo ferdig som praktikant neste uke, også er jeg ferdig som student til sommeren så jeg har ikke visst helt hva jeg skulle finne på etter det. Så gleden var stor da jeg fikk et jobbtilbud for et par dager siden. En jeg jobbet med før lurte på om jeg var interessert i resepsjonist-jobb hos han, så i dag har jeg signert kontrakt. Første vakt er allerede på tirsdag (etter jeg har vært hos Polhem fra 9-17), så neste uke blir slitsom tror jeg! Men jeg gleder meg masse til å begynne i ny jobb, og ikke minst til å få betalt! Haha

Jeg tok litt bilder på eventet i går så jeg legger det i morgen, men her er et kleint speil-selfie så lenge. Håper dere har hatt det fint de siste dagene! Gleder meg til å sette meg ned med kommentarlesing og ikke minst blogglesing i morgen. Jeg har ikke fått lest de faste bloggene mine på noen dager nå, og jeg får jo nesten abstinenser! Hehe

Ha en fin kveld snille, tålmodige lesere ♥

- Sara 


#hverdag #hektisk #jobb #nyjobb #resepsjonist #event #blogg #blogger #sefie 

Mine topp 3 på topplista

 • 04.03.2015 kl. 19:19

Hei! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har linket noen bloggere, og de siste gangene har jeg gjort det gjennom linkerunde. Denne gangen tenkte jeg å dele mine tre favorittbloggere fra topplisten med dere. Jeg leser ganske mange mindre blogger, og de har jeg linket til noen ganger før, så denne gangen tenkte jeg trekke frem noen fra topplisten. Kanskje vi har noen av de samme favorittene?

Marthe Borge

Marthe Borge har jeg bare lest fast i noen få måneder, men hun har raskt rukket å bli en av mine aller største favoritter! Hun virker som tidenes hyggeligste person, samtidig som bloggen hennes er inspirerende. Hun blogger jo om litt forskjellig, og det er akkurat det jeg ser etter hos en blogg. Det er selvfølgelig fint med rene moteblogger, rene skjønnhetsblogger osv. men hvis jeg skal lese en blogg hver dag liker jeg at det er litt variasjon. Marthe har de fineste oppskrifter, treningsinspirasjon og en god dose hverdag. 

Caroline Berg Eriksen

Carolines blogg har jeg lest så lenge jeg kan huske! Jeg koser meg like mye med bloggen nå som før disse "skandalene" dukket opp. Ja det var dumt å lyve om retusjeringen og ja det var dumt av mannen hennes å kommentere under falsk identitet, men jeg er ikke inne på bloggen hennes for å lære om moral. Jeg er inne fordi hun er utrolig flink til det hun holder på med, hun inspirerer og motiverer som ingen andre klarer. Og alt er så gjennomført! Mange klager på at bloggen er for perfekt, men det er akkurat det jeg liker så godt ved den. Carolines blogg er sted man kan drømme seg litt bort!

Voe

Tilslutt må jeg bare ta med Voe, som jeg også har lest i evigheter. Jeg leste den forrige bloggen hennes før hun la den ned, så det har blitt noen år hos henne også. Bloggen hennes begynte å bli litt ensformig for en liten tid tilbake, men nå er hun på backpackertur og det er veldig gøy å følge med på. Hun besøker de fineste strender og det er umulig å ikke drømme seg bort når man ser på bildene hennes. I tillegg er hun jo fra Hønefoss, så da er det jo litt gøy å følge med! 

Dette er de tre jeg leser fast på topplisten, i tillegg er jeg innom Sophie Elise regelmessig (guilty pleasure) og en del av de andre for å kikke av og til. Og som sagt leser jeg ganske mange mindre blogger. Kanskje jeg skal lage et lite innlegg med de bloggene en gang også? Rop ut, så fikser jeg det! 

Leser du noen toppbloggere?

- Sara 


#blogg #blogger #bloggere #linke #topplisten #carolinebergeriksen #voe #martheborge

Ukeplan: uke 10

 • 03.03.2015 kl. 18:54

Hei fine! Nå føler jeg endelig uka er skikkelig i gang. Jeg har ikke vært halvparten så trøtt som i går, og om ikke lenge durer jeg avsted til ukens første treningsøkt. Jeg hopper på der jeg slapp sist og prøver meg på en time spinn intervall. Det blir sikkert veeldig slitsomt, men hvis jeg ikke skal kjede meg og mist motet må det være tungt. Så jeg gleder meg veldig, og i morgen tenkte jeg å dra på en sirkeltreningsøkt. Huff, gruer meg litt til å se hvor lite jeg klarer til å løfte. Men man må jo bare starte et sted. Siden dette er første uke på lenge hvor jeg har en håndfast plan over treningen tenkte jeg å dele den med dere. 

Jeg er fortsatt i praksis fem dager i uken, og kommer til å være det ut neste uke. Etter det må jeg begynne å jobbe med bachelor så da kommer jeg kanskje til å være der et par dager i uken bare. På torsdag blir det en veldig lang dag, vi starter som vanlig klokken 9 også skal vi holde et event som starter klokken 18 og som sikker ikke slutter før 21-22! Så det blir rundt 12 timer på jobb. Men jeg klager ikke, disse eventene er bare veldig gøy å være med på! Til helga skal jeg møte Tonje igjen, kjempekoselig å se henne så mye på kort tid! Om vi møtes på lørdag vet jeg ikke helt enda, men vi skal i hvert fall finne på noe på søndag. Gleder meg ♥ Også var det denne treningen da, jeg har satt opp spinning, sirkeltrening (hovedsakelig styrke) og yoga denne uka. Yogatimen sist uke falt i smak så jeg håper jeg får plass på gruppetimen på Vulkan. Hvis ikke finner jeg bare en Youtube-video og ruller ut matta hjemme. 

Det var en del av dere som likte å lese disse planene før i hvert fall, så hvis dette er noe dere vil jeg skal fortsette med er det bare å rope ut! Nå skjer det ikke veldig mye spennende denne uka da, men det er så deilig å samle alt på et sted. 

Hvordan ser din uke ut?

- Sara 


#hverdag #ukeplan #plan #planlegge #planlegging #mål #trening #jobb #praksis 

Mandager...

 • 02.03.2015 kl. 21:57

God kveld! Jeg kom liksom aldri ordentlig i gang etter jeg kom hjem fra jobb i dag. Etter handletur og middagslaging dumpet vi bare ned i sofaen med et par episoder av Big Bang Theory også var plutselig klokka blitt over ni! Jeg sov akkurat litt for lenge i dag tidlig også, så dette har vært en skikkelig treg start på uka! Men da må jo bare tirsdagen bli bedre? Jeg satser på å få til en treningsøkt i morgen(endelig), spinning tenker jeg er en myk start på treningshverdagen. Så får vi se hvor mange hakk kondisen har dalt siden sist. 

Jeg har egentlig ikke så mye på hjerte i dag, men jeg ville bare innom for å si hei. Det er så sjelden jeg bare titter innom for å ønske dere en fin dag, så hvorfor ikke? Håper uken deres har startet supert og at resten blir like bra ♥ Nå skal jeg straks hoppe til køys, jeg sitter å gaper og nesten dubber av her, og da er det ikke noe vits å sitte oppe. 

Ha en fin kveld videre ♥

- Sara 


#hverdag #mandag #nyuke #hverdagsprat #blogg 

Girls night

 • 01.03.2015 kl. 23:02

Hei! Plutselig har det rukket å bli kvelds før jeg fikk satt meg ned med maskinen. Jeg sov over hos snille Cecilie i natt og før jeg dro tilbake til Oslo tok Tonje og jeg en lunsj sammen. Det ble litt etterlengtet skravling, og jeg koste meg glugg i hjel. I går hadde jeg det også veldig koselig, jentekveld med fem fine frøkner er ikke feil. Det var altfor lenge siden sist, og jeg håper ikke det går så lenge til neste gang! Det ble knipset litt bilder i løpet av kvelden, så her kommer et lite knippe.

Verdens fineste Tonje ♥

Blid og glad vertinne!

Det kan ikke klages på innlevelse når vi danser til Las Ketchup! 

Måtte ta med det her også! Det er så komisk oppstilt, og med de morsomme uttrykkene. Digger det! 

En herlig kveld, med en herlig gjeng! Nå skal jeg kjapt planlegge middagsuke, treningsuke og blogguke før det bærer avsted til sengs. Håper dere har hatt en fin helg og at den nye blir super!

- Sara

#jentekveld #fest #party #girlsnight #venner #venninner #gøy #kos #koselig

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no