hits

Vi skal flytte!!

 • 27.02.2016 kl. 12:48

ENDELIG skal vi flytte! Dere vet jo at vi har hatt litt trøbbel med leiligheten vi bor i nå, både med veggdyrene og ikke minst at den har vært veldig fuktig. Det viser seg at det har vært en vannlekkasje fra leiligheten over oss som har gitt store skader på kjøkkenveggen og mugg på badet. Det må derfor en større renovering til, så vi har heldigvis fått terminere kontrakten. Da kommer vi til å se hjemover og flytter tilbake til Hønefoss. Faktisk så kjørte vi første flyttelass i går og allerede 1. mars har vi ny leilighet. Jeg gleder meg til å komme på plass der, og denne gangen blir det forhåpentligvis litt bilder når vi har kommet på plass!

Jeg ville bare innom dere for å si i fra om at det derfor kan bli litt lite blogging denne helga, tiden kommer til å gå med til pakking og flytting. Men hvis muligheten byr seg kommer jeg innom dere ♥

Håper dere får en superfin helg alle sammen!

- Sara


#flytte #nyhet #glad #blogg #blogger #hverdag

Frokosttips: grøt med smoothie

 • 25.02.2016 kl. 10:44

God formiddag! Jeg tenkte å stikke innom dere litt tidlig i dag med en god frokost/lunsj-oppskrift til dere! Deilig grøt med havregryn, chiafrø og banan toppet med en syrlig smoothie. Det ble en himmelsk kombinasjon med en kjølig smoothie over den lunkne grøten! Jeg har toppet grøten min med mye rart tidligere, men har aldri kommet på å ha smoothie over den, men det skal jeg helt klart teste ut flere varianter av fremover! Håper dere vil prøve også ♥


Ingredienser: Havregryn // chiafrø // melk // vann // blåbær // bringebær // ananas // yoghurt // topping etter ønske //

Ha havregryn og chiafrø i en kjele og dekk de med vann. Varm det til kokepunktet før du har melk, jeg slumpet litt men tror jeg hadde i ca. 2 dl. Rør godt underveis og tilsett en most halv banan mot slutten. Ha i mer melk hvis du føler grøten blir for tykk! Du kan gjerne også ha i litt honning, vaniljepulver eller kanskje litt kanel hvis du vil tilsette mer smak til grøten.

Smoothien blender du bare i en blender, her kan du bruke akkurat det du vil. Jeg slang oppi litt blåbær, bringebær, litt ananas, et beger Yoplait dobbel 0 med eplesmak og litt vann til ønsket konsistens.


Ha grøten i en bolle, heller over smoothien og topp med det du ønsker!

Åh, så godt dette ble! Dette kommer jeg til å fylle frokostbollen min med ofte fremover, det er helt sikkert! Denne går veldig raskt å lage, men hvis vil spare litt tid om morgenen kan du gjøre klart en kjele med grynene (ikke tilsett vann) og en pose i fryseren med det du vil lage smoothie av. Ferdig på 1-2-3!

Håper det smaker ♥

- Sara


#mat #frokost #lunsj #sunt #oppskrift #grøt #smoothie #sunn #chiafrø #hjemmelaget #tips

Mine guilty pleasures #2

 • 24.02.2016 kl. 16:51

Det er snart to år siden jeg delte mine guilty pleasures med dere sist, og siden den gang har jeg kommet på en hel del mer! Jeg samler fortsatt på mummikopper, hører fortsatt på Mods og elsker kanelboller og frozen yoghurt, men denne listen har nå fått en hel del tilskudd. Dere har jo i lang tid etterlyst litt mer personlige innlegg, så her er et lite forsøk. Håper dere liker det ♥

The Kardashians

Hadde noen sagt til meg for noen måneder tilbake at jeg skulle sitte å se på KUWTK hadde jeg ikke trodd på de! Jeg har helt ærlig ikke skjønt fasinasjonen for dem, det varHelt til jeg begynte å se på et par episoder. Da var jeg hektet og nå følger jeg hele klanen på Instagram, spiller Kim-spillet på mobilen og ser på serien deres. Jeg ser ikke nødvendigvis opp til de som personer, men jeg synes de lever et veldig fasinerende liv og jeg synes det er imponerende at de har klart å bli så store uten å drive med noe spesielt. De er ikke artister, skuespillere eller idrettsutøvere (med unntak av Bruce da). Så jeg klarer ikke la vær å få med meg min lille dose Kardashian i ny og ne!

THE 2014 AMERICAN MUSIC AWARDS(r) -
Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Sangene til Ylvis

Denne er litt flau, men i perioder får jeg skikkelig dilla på sangene til Ylvis og da går Jan Egeland, Stonehenge og Sammen finner vi frem på full guffe! De er jo faktisk ganske fengende, selv om tekstene er helt fjerne. Haha, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv!

Risgrøt og gløgg

Disse to tingene forbinder vel de fleste med julen, men jeg eelsker begge deler og kan like gjerne nyte det i juli som i desember! Jeg har heldigvis en stor flaske med gløgg stående hos mamma som jeg har klart å spare fra i fjor. At den kommer til å vare helt til neste jul har jeg dog liten tro på!

Adele

Å høre på Adele ser jeg egentlig ikke på som en guilty pleasure, men jeg henger så langt etter! Det er først i år jeg har begynt å høre ordentlig på musikken hennes, og den er SÅ fin! Tenk at jeg har gått glipp av dette i alle disse årene, og tenk at jeg ikke en gang vurderte å dra på konserten hennes i mai! Ikke greit!

Sims og GTA

Jeg spiller ikke mye data- og TV-spill, men hvis jeg først skal sette av litt tid til sånt går det som regel i Sims eller GTA. Da jeg var yngre brukte jeg aaltfor mye tid på disse to spillene, og selv om de er veldig langt fra hverandre i sjanger elsket jeg de. Det er faktisk mer enn en ukes tid siden jeg dro frem GTA igjen og tok noen runder med det. Litt flaut, men veldig underholdende!


Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Juice

Denne høres jo litt teit ut, for juice er jo ikke egentlig så usunt, men jeg er såå glad i det at det fort kan bli litt mye. Et glass skader jo ingen, og spesielt ikke hvis den er hjemmepresset, men det blir som regel mer enn ett glass! Vann er jo tusen ganger bedre for helsa, tennene og lommeboken, men ingenting slår et iskaldt glass sydtyrol juice eller appelsinjuice med fruktkjøtt! Yum!

Skjermshopping på nett

Jeg håper ikke jeg er alene her? Det er så gøy å putte alt mulig fint i handlekurven på Nelly, Zalando og andre nettbutikker og late som man skal klikke det hjem. Som regel ender jeg alltid opp med å ikke kjøpe noe, kanskje like greit ellers hadde lommeboken vært ganske slank og leiligheten ganske full!

Hva er dine guilty pleasures?

- Sara


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #meg #morsomt #fakta #flaut

Hello 2016!

 • 23.02.2016 kl. 13:41

Da var det på tide å ønske en ny uke velkommen, gårsdagen besto av personalmøte og da jeg kom hjem lå jeg rett ut resten av kvelden med vondt i magen, så min uke starter egentlig først nå! Jeg sitter å nyter en kopp kaffe og så fort dette innlegget er ute skal jeg presse meg en juice, ingrediensene ligger klar på benken så jeg kan nesten ikke vente! Men nå er det tid for å vise dere hva som er innholdet i månedens Glossybox, jeg fikk varsel på telefonen om at en ny er på vei så da er det sannelig på tide å vise dere denne.

Dessverre er dette den kjedeligste esken på veldig lenge og for første gang siden jeg begynte å motta disse eskene ble jeg litt skuffet. Skuffelsen bunner ikke i at produktene jeg fikk ikke var gode, men alle eskene er ikke like hver gang og jeg har sett mange på Instagram som har fått litt mer spennende ting enn meg. Blant annet en clanser fra merker Naobay, et merke jeg har blitt skikkelig fan av etter å ha fått en face scrub i Glossybox tidligere. Jeg vet at produktene selges rimelig på Blivakker, men jeg misliker sterkt at Glossybox sender ut forskjellige esker. Argumentet deres er at selv om man får forskjellige produkter jevner det seg ut verdimessig, men helt ærlig så er ikke verdien på esken så viktig for meg. Men det er lite jeg kan gjøre med dette, og jeg får heller vise dere tingene jeg har fått og fortelle litt om de.

Sponsede produkter

Denne blushen, eller rougen som det står på pakken er SÅ fin på! Den ser veldig lite pigmentert ut på fingrene mine og jeg hadde veldig lave forventninger da jeg skulle teste den, men fy søren så fint den legger seg på huden. Den blir litt rødbrun og ser veldig naturlig ut, denne tror jeg de aller fleste vil kle! Gleder meg til å vise dere denne i en look!

Vi fikk med et nytt produkt fra Royal Apothic denne gangen, og igjen har de tidenes søteste innpakning! Kremen er ganske fet og den har faktisk gjort underverker for de tørre hendene mine. De siste to ukene har jeg hatt helt ekstremt tørre hender så denne kom som bestilt. Den trekker raskt inn i huden og etter noen gangers bruk er sprukne hender erstattet med babymyke lanker!

Beauty spongen er fra Nicka K, et ganske rimelig merke som jeg egentlig liker ganske godt. Noen av dere husker kanskje at jeg var i praksis hos Polhem PR, der hadde de en del produkter fra Nicka K og jeg likte stort sett det jeg prøvde der. Denne svampen er dog ingen stor hit. Den er veldig kompakt og hard, selv etter å ha fuktet den. Påføringen går greit og resultatet blir absolutt godkjent, men jeg føler altfor mye produkt forsvinner inn i svampen. Så har du lyst til å prøve ut Nicka K gå for blushene eller leppeproduktene deres isteden!

Denne gangen fikk vi med to testere, en eksfolierende ansiktsgel som skal rense huden og fjerne døde hudceller, og en intimserviett. Face gelen gleder jeg meg til å teste ut, jeg tenkte faktisk å gjøre det på video slik at jeg kan vise både denne og en maske fra samme merke som vi fikk for en tid tilbake. Intimservietten inneholder bare naturlige ingredienser og selges egentlig i pakker på 25. Praktisk å ha med seg på reise, festival, hytteturer eller andre situasjoner hvor man ikke har så gode vaskemuligheter. I love my muff har i samarbeid med Glossybox 15% rabatt på hele butikken, du trenger ingen rabattkode, bare følg linken. Salget varer frem til 29. februar.

Siden denne esken kom i slutten av januar fulgte det med et bonusprodukt som kan gis bort til kjæresten, eller en annen gutt som fortjener en lite oppmerksomhet rundt Valentines Day. Det ble en del sure miner i sosiale medier etter at esken kom fordi folk ikke forsto at dette var ekstraprodukt som fulgte med i tillegg til den originale boksen. Jeg liker veldig godt at Glossybox gjør dette, kjæresten min ble i hvert fall like glad i år som i fjor!

Så selv om jeg er litt skuffet over hva jeg ikke fikk er jeg likevel fornøyd med det jeg har fått. Alt bortsett fra svampen falt i smak og kommer til å bli brukt. Jeg kommer nok til å gi svampen et par sjanser til, kanskje jeg ender opp med å like den også? Vi får se. Nå går jeg bare å gleder meg til neste eske skal dumpe ned i kassen, den er supersøt med hjerter på, og jeg lurer veldig på hva som skjuler seg inni ♥ Hvis du også har lyst til å få en eske med skjønnhetsoverraskelser i posten hver måned kan du lese mer og bestille et abonnement her.

Abonnerer du på Glossybox?

- Sara


#glossybox #skjønnhet #beauty #velvære #makeup #sminke #loreal #royalapothic #nickak #maybeauty #glazelvisage #ilovemymuff #luksus

On my wishlist: Maria Nila

 • 20.02.2016 kl. 14:05

Helt siden desember-esken til Glossybox har jeg vært helt forelsket i merket Maria Nila. Vi fikk med en varmebeskyttende kremspray derfra og den er så god, i tillegg er flasken utrolig søt å se på! Jeg ble litt nysgjerrig og etter et raskt Google-søk fant jeg ut at det er et svensk merke som selger masse forskjellige hårprodukter. Ikke bare er denne sprayen veldig god, men verken denne eller noen av de andre produktene deres er testet på dyr og i tillegg er de veganske!

På Instagram deler de utrolig fine bilder som jeg blir skikkelig inspirert av og jeg kommer garanter til å teste ut flere ting fra dette merket fremover. Jeg vil bare understreke at dette overhode ikke er noe reklameinnlegg, jeg vil bare tipse dere om et merke som har fanget min oppmerksomhet og dele min ønskeliste fra de med dere.

Finishing spray // Styling mousse // Salty cream // Dry shampoo // Luminous colour hair lotion // Bright copper colour refresh // True soft aragan oil // True soft masque // Structure repair shampoo // Structure repair conditioner // (annonselenker)

Jeg synes det er helt supert at det finnes merker som aldri har testet på dyr og som streber etter å være 100% veganske! Prisnivået er ganske likt frisørprodukter du ellers kjøper på nett, og så vidt jeg ser selges de foreløpig kun hos Bangerhead og Eleven. 

Er det rart jeg har falt for dette merket? Når produktene er både gode og ser fine ut er jeg ikke vanskelig å overbevise. Mange av produktene er også fargebevarende, og det er jo veldig kjekt! Jeg tenker å gjøre noe gøy med håret mitt snart, så det kan være at jeg får brukt for noe som bevarer farge. Hvis jeg ender opp med å klikke noe hjem skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert!

Har dere testet noe fra Maria Nila før?

- Sara


#skjønnhet #hår #hårpleie #hårprodukter #glossybox #marianila #vegansk #tips

Oppskrift: ristede kikerter

 • 19.02.2016 kl. 16:01

Hei og god fredag! Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag. I mellomtiden ville jeg bare innom for å ønske dere en god helg og dele en oppskrift på sunn snacks. Når jeg sier sunn mener jeg ikke sånn "legge-godviljen-til-sunn", men skikkelig sunn! Håper det faller i smak ♥

Ingredienser: 1 boks kikerter // 1 ss olje // krydder etter ønske

Skyll kikertene godt i vann før du strør de utover et bakebrett. Fordel 1 ss olje utover alle sammen og kjør på med ønsket krydder. Jeg har brukt urtesalt, paprika og chili i dag, men kjenner at jeg faktisk kunne vært enda litt rausere med krydderet! Stek de i ovnen på 225 grader i ca. 20 minutter. Husk bare å titt innom og rør litt underveis, slik at de ikke blir brent!

La det kjøle seg helt ned før du knasker i vei!

Etter første smaken var jeg ikke helt sikker på hva jeg synes om disse, men så smakte jeg et par til, og et par til og da var jeg hektet. Nå er snart hele porsjonen borte, til tross for at de ikke ble så krydret som jeg hadde håpet på. De aller beste er de som ble ordentlig crunchy, så det er viktig å steke de lenge nok! Jeg var litt redd for å svi mine så jeg tok de ut litt før tiden, men det hadde jeg ikke trengt. Da har jeg i hvert fall lært til neste gang! Jeg tenkte å lage et par bokser om gangen å ha de over på glass, det er jo så kjekt å ha noe godt stående i skapet hvis man får lyst på noe!

Er du glad i kikerter?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #kikerter #diy #tips #sunt #godteri #snacks #vegetar #vegan #mat #inspo #inspirasjon

Jeg trenger deres hjelp!

 • 17.02.2016 kl. 20:16

Husker dere jeg nevnte at bloggen min har blitt nominert til en pris? Jeg er nominert i Salesduck sin blogg award i kategorien sminke og skjønnhet, og i morgen stenger muligheten for å stemme. Jeg hadde derfor satt ekstremt stor pris på om dere ville stemt på meg, og delt dette innlegget videre! Nå er jeg i ekstremt godt selskap og sjansen for at jeg danker ut flinke bloggere som Agnes Lovise og Celina Karine i sånn utdeling er veldig liten, likevel er det dødsgøy å være nominert og jeg setter ufattelig stor pris på om dere som leser bloggen min vil stemme på meg♥ Trykk på bildet for å komme til avstemningen!

Håper dere vil stemme på meg, og del gjerne innlegget videre!

- Sara


#blogg #blogger #skjønnhet #beauty #bloggpris #nominert

Miljøvennlig gjennbruks-app

 • 15.02.2016 kl. 12:47

God morgen og god mandag! Jeg tenkte å starte denne uken med å tipse dere om den geniale appen, Kaupang. Dere har kanskje hørt om den allerede? Det har vært mye skriving om den på diverse blogger den siste tiden og da blir jeg så klart nysgjerrig. Kaupang er en app for kjøp og salg av klær, møbler, elektronikk osv. i nærheten av deg. Det er virkelig på høy tid at vi begynner å tenke litt mer på miljøet og går bort fra denne bruk-og-kast-trenden. Så jeg lastet ned appen og testen den litt ut, nå tenkte jeg derfor å tipse dere om den.

Jeg liker veldig godt å både kjøpe og selge brukt selv, og det er så fint at det kommer enkle løsninger for sånt. Vi kjøper og kaster alt for mye, og skulle alle i verden levd som nordmenn ville vi trengt tre jordkloder! Det er helt sykt og sånn kan vi virkelig ikke fortsette! Her kommer Kaupang inn som en enkel rask og brukervennlig app som gjør gjenbruk lett tilgjengelig. Og det som er så praktisk med Kaupang er at du kan selge og kjøpe ting i ditt område. Du setter en radius også kommer det bare opp produkter i det området. Du kan selv endre størrelsen på radiusen og hvor du vil plassere den, men det er jo veldig deilig å finne ting i nærmiljøet slik at man slipper å reise langt eller sende ting i posten.

Ikke bare er dette en perfekt måte å sparer miljøet på, men også veldig kjekt hvis man vil spare litt penger og finne unike ting. Appen laster du gratis ned i App Store eller Google Play, så langer du bare en enkel bruker og du er good to go. Å lage annonser går også som en lek, du legger bare inn bildene du ønsker å ha med, også fyller du inn ønsket pris, kategori og eventuelt en liten beskrivelse. Kommunikasjonen med kjøpere og selgere foregår i selve appen så alt er veldig enkelt lagt opp for en hyggelig handel.

Så hvis du ikke har prøvd appen før burde du laste den ned med en gang. Jeg har allerede lagt inn et par annonser og jeg tenkte å ha en skikkelig detox i klesskapet en dag, så da skal Kaupang få mange nye tilskudd! Kanskje det blir et par "nye" ting på meg også! Hihi. Sjekk gjerne ut nettsiden deres for mer informasjon!

Har du prøvd Kaupang?

- Sara


#kaupang #EnklereLokaltGjenbruk #gjenbruk #app #bærekraftig #tips #anbefaling #vintage #miljøvennlig

Oppskrift: valentines dessert

 • 14.02.2016 kl. 16:15

Happy valentines alle sammen, og riktig god morsdag til alle mødre! Håper dere koser dere masse i dag, enten dere feirer eller ikke. Etter jobb skal jeg hjem for å feire morsdagen sammen med familien ♥ Jeg ville bare en rask tur innom dere for å dele oppskriften på en passende dessert for i dag. Du trenger kun et par ingredienser, så denne her går unna i en fei. Jeg tok meg en på jobb og den ble veldig godkjent av Pre, så denne må dere bare få prøvd!

Ingredienser til 2 store porsjoner: 1 pakke valgfri gele // ca. 2 dl fløte // et par jordbær til pynt

Lag gelene som ansvist på pakken og la den avkjøle seg helt. Mens gelenen kjøler seg ned kan du piske to dl kremfløte. Bland inn litt og litt krem i gelen (før den er stiv) til du får ønsket farge. Hell det over i glass og sett det kjølig til det har stivnet helt.

Pynt gjerne med litt krem og jordbær på toppen! 

Håper jeg klarte å friste dere med disse bildene, og hvis dere ikke har tid til å lage den i dag må dere love å gjøre den en annen dag? Denne ble så god! Og ikke minst ser den veldig søt ut! 

Hva er dine planer for dagen?

- Sara


#oppskrift #dessert #søtt #jordbær #gele #krem #valentine #morsdag #hjemmelaget #diy

Soft Peach

 • 12.02.2016 kl. 20:32

Håper dere har en fin fredagskveld, jeg sitter godt plassert på jobb, men tenkte bare å stikke innom å vise dere neglene mine. Jeg har lakket de i en delikat rosafarge fra TL-design og satt på en enkelt pynt på ringefingeren. Siden jeg har "week of love" på bloggen var tanken å kjøre på med hjerter og gjøre det enda mer sukkersøtt, men jeg falt pladask for denne fargen kombinert med blomsten. Så da ble det sånn ♥

Fargen heter Soft Peach og er som sagt fra TL-design. Den er gammelrosa, men har litt shimmer i seg som er vanskelig å fange opp på kameraet. Jeg har faktisk ikke brukt denne før, men den kommer jeg til å bruke masse fremover! Dette er jo en perfekt vårfarge ♥

Klistremerkene er nail stickers kjøpt på Ebay for lenge siden. De har så mye lekker pynt til neglene som nesten ikke koster noe, tror dette arket kostet 5 kroner!

Med enkle negler er det også enklere å matche de med forskjellige antrekk, sjokkrosa negler for eksempel gjør den biten litt vanskeligere.

Likte dere fargen?

- Sara


#skjønnhet #beauty #makeup #sminke #negler #neglelakk #tldesign #rosa #nails

Valentines-gaver til han

 • 11.02.2016 kl. 20:33

Nå nærmer søndagen seg med stormskritt og hvis du enda ikke har funnet ut hva du skal gi din kjære har jeg noen tips til deg her. Som jeg nevnte under morsdags-innlegget trenger verken gaven eller det dere gjøre å koste så mye. Det viktigste er å være sammen, og lage minner. Så det meste i dette innlegget vil være budsjettvennlige tips, eller ting som kan gjøres budsjettvennlige. Så da håper jeg dere får litt tips og ideer!

Har du en kjæreste som er glad i god musikk kan du finne en gave i denne kategorien. Har han allerede en platespiller kan du hjelpe til med å utvide samlingen hans, det er kanskje en plate han har ønsket seg i lang tid? Eller hvis han går å ønsker seg en platespiller kan du dekorere et fint glass som skal være sparebøssen for nettopp dette formålet. Putt en liten slant oppi glasset før du gir det bort så har han allerede kommet et lite stykke på vei. Konsertbillett, abonnement på Spotify eller en bærbar høytaler er også gode tips i denne kategorien.

Er han interessert i gadgets, noe jeg vet mange gutter er kan du kanskje finne noe morsomt i den avdelingen? Hva med en linse til å sette på mobilen? Eller en USB-kaffevarmer? På Coolstuff.no har de helt ekstremt mye rart, både nyttig og litt mindre nyttige ting som jeg tror kan være morsomme gaver.  

Drikkbare gaver faller som oftest i smak hos de aller fleste, så kjøp et par forskjellige ølflasker til han og pakk det fint sammen. Er han mer glad i vin eller annet drikke kan du svippe innom polet og se hva de har å by på der. En annen artig gave i denne kategorien er et lite whiskey-kit, hvor du kan lagre din egen whiskey. Jeg fant dette bildet på Google og vet ikke helt hvor man får tak i sånt i Norge, men jeg synes det så ut som tidenes morsomste gave!

Er kjæresten din glad i trening kan noe enkelt treningsutstyr eller en boks proteinpulver komme godt med. På sportsbutikker som X-life, G-sport og XXL finner du noe for en hver smak og noe i alle mulige prisklasser.

Det er ikke bare vi jenter som trenger å holde styr på toalettsakene våre, gutta trenger jo også ofte hårvoks, hudkrem, parfyme, tannsaker osv. når de er ute på tur, så hvorfor ikke kjøp en fin toalettmappe til han? Den på bildet over er jo superpraktisk og kan fint henges opp hjemme også. Barberutstyr er sikkert også velkomment hos de aller fleste, men dette kan fort komme til å koste litt mer. På Barbershop.no finnes det veldig mye forskjellige produkter både utstyr til selve barberingen, men også pleiende produkter til før og etter barbering.

Det er kanskje en litt amerikansk klisje at mannen skal være grillsjef, men jeg tror mange menn liker denne rollen. Så sett sammen et lite kit med ting han trenger til grillsesongen. Du kan for eksempel legge ved en grillklype, en god barbecue-saus og kanskje et fint forkle? Eller hva med et boks godt krydder, en grillvott og stekespade? Finn ut hva han trenger og lag et fint sett ut av det.

Håper tipsene falt i smak, jeg har i hvert fall brukt litt tid på å tenke ut ting jeg ikke har tipset om mange ganger før. Det er så lett å ramse opp ting som klokke, barbermaskin og slips, men av og til kan det være greit med litt nye ideer. Så håper dette kan være nyttig for noen ♥

Har du noen gode gaveideer på lur?

- Sara


#gaver #tips #valentine #valentines #kjæresten #gaveideer #inspo #inspirasjon

Valentines-popcorn

 • 10.02.2016 kl. 17:51

I dag har jeg noe spiselig å dele med dere, nemlig popcorn! Ikke vanlig, kjedelig popcorn, men Valentines-inspirert popcorn! Det er ikke noe hokus pokus, men dette smake litt mer spennende enn vanlig popcorn, også er det jo litt søtt å se på. Dette kan sevfølgelig fint brukes i barnebursdager eller andre festligheter også! Planen min var selvfølgelig å bruke hjerteformet kakepynt, men da jeg sto på kjøkkenet å skulle mikse hadde jeg ikke mer igjen! Da ble de kakepynt i søte pasteller isteden ♥

Ingredienser: popcorn // hvit sjokolade // kakepynt (gjerne hjerteformet) //

Pop popcornet og la det kjøle seg helt ned. Mens popcornet hviler kan du smelte hvit sjokolade over vannbad. Jeg brukte litt over en halv pakke, men du ser selv an hvor mye du trenger. Bland sammen popcorn og smeltet hvit sjokolade i en bolle og hell det jevnt utover et bakepapir. Dryss over så mye søt kakepynt du har lyst på, og gjerne litt salt hvis du liker det. La det bare stå å kjøle seg ned til sjokoladen stivner helt. Det gikk unna på noen få minutter i kjøleskapet!

Så enkelt, men så godt!

Server i en søt bolle, eller kanskje noen fine pappbegre. De har veldig mange søte små begre på Søstrene Grene, som ikke koster all verden.

Liker du hvit sjokolade og popcorn hver for seg er jeg sikker på at du kommer til å elske denne oppskriften! Er du ikke så glad i hvit sjokolade går det an å gjøre akkurat det samme med vanlig sjokolade også! Jeg vet ikke hvor godt pynten kommer til å synes, men hvis du bruker noe med litt sterke farger bør det gå bra. Har du lyst på en litt sunnere variant kan du prøve ut varianten jeg lagde i fjor.

Ble du fristet?

- Sara


#oppskrift #tips #inspo #inspirasjon #diy #hjemmelaget #popcorn #hvitsjokolade #sjokolade #godteri #godis #valentines

Makeup-look for Valentines Day

 • 09.02.2016 kl. 18:50

Da har vi kommet til dag to av "the week of love". Haha, det hørtes SÅ cheesy ut! Men det er sånn jeg liker det ♥ I dag tenkte jeg å dele en valentines-inspirert sminke-look med dere. Jeg ble veldig fornøyd med hvordan denne endte opp med å se ut, men den kan kanskje bli too much for enkelte. Lenger ned i innlegg forklarer jeg derfor hvordan du kan tone den ned og gjøre den litt mer anvendelig. Så da håper jeg dere liker looken!

Inneholder enkelte annonselenker

Jeg liker å legge øyensminken først, da gjør det ingenting om skyggene drysser. Først legge jeg en primer, jeg har for tiden ingen øyenskyggeprimer så det ble en vanlig fra Jan Thomas. Med en fuktet øyeskyggekost (Glo Minerals eyebase brush) la jeg blushen Instant fra theBalm på hele lokket.

I øyekroken påførte jeg litt Bootycall fra Urban Decay Naked2 med en liten øyenskyggekost (Glo Minerals smudge). I ytterkanten har jeg brukt litt Busted fra Naked2 for en fin skygge. Hvis du ikke vil gå all in med glitter og hele pakka kan du stoppe her og eventuelt legge på en enkel eye-liner. Eller så kan du dytte på litt glitter slik jeg har gjort. Jeg har brukt løst glitter fra bellá pierre, men jeg vil heller anbefale å bruke en glitter-liner. Denne her drysser utrolig mye og jeg endte opp med å få glitter i hele ansiktet! Heldigvis hadde jeg ikke lagt hudsminken først!

Så avsluttet jeg med en enkel liner og to lag Lancôme Hypnôse på vippene. På undervippene la jeg et lag med L´Oréals Brow Artists Plumper isteden for en maskara. Synes det er så mye lettere å kontrollere en liten børste på de små vippene.

På leppene har jeg brukt NYX Matte Lipstick i fargen Euro Trash med et hint av concealer i midten for en ombre-effekt. Det synes dessverre ikke på bildene, men det ble ganske fint i virkeligheten.

På huden brukte jeg en primer fra Jan Thomas, før jeg la et lag Glo Minerals Luxe foundation i fargen Brûlée. Dette er min absolutte favoritt-foundation! Jeg la litt Bahama Mama som en lett contour under kinnbena, og litt Vivid Baked Bronzer fra Makeup Revolution for glød. Som blush brukte jeg bare litt av den samme som jeg hadde på øynene, Instant fra theBalm. Jeg har også lagt litt av Mary-Lou Manizer på nesen, amorbuen, brynsbenet og på kinnbenet.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og kunne gjerne gått sånn her på Valentines! Til hverdags ville jeg kanskje droppet glitteret, men det er jo gøy å pynte seg litt ekstra når sjansen byr seg! Hvis dere har tips til forbedring eller produktanbefalinger til meg må dere love å si i fra kommentarfeltet ♥

Hva synes dere om looken?

- Sara


#sminke #makeup #beauty #skjønnhet #sminkelook #look #valentine #inspo #inspirasjon #thebalm #nyx #glominerals #janthomas

Gavetips til morsdagen

 • 08.02.2016 kl. 16:45

Hei til deg og velkommen til en ny uke! I går hadde jeg tidenes daffesøndag hvor jeg kikket meg gjennom x-antall Youtube-videoer og spilte GTA. Jeg jobbet natt til søndag og med litt lite søvn natten før er det lett å bli litt daff. Men, mens jeg lå henslengt på sofaen kom jeg på noe gøy. Vi har jo rukket å bla om  i kalenderen til februar, og det betyr at morsdag og Valentine er rett rundt hjørnet! Faktisk faller morsdagen og Valentines på samme dag i år, det kan jeg faktisk ikke huske sist skjedde! Uansett, jeg tenkte derfor å ha kjærlighets-tema på bloggen hele denne uken! Litt sånn som DIY-week før jul. Høres det gøy ut, eller blir det too much? Jeg kommer i hvert fall til å ha masse variert innhold, så ikke fortvil om du er singel! Jeg tenkte å kicke i gang uken med noen tips til hva du kan gi moren din på søndag. Så da håper jeg dere får noen ideer ♥

Her håper jeg det er litt for enhver smak!

Mange liker å slappe av på kveldene med litt rødvin i glasset, så ta deg en tur på vinmonopolet og plukk ut en god vin til henne. De har mange alkoholfrie varianter også, hvis hun foretrekker det! Du kan jo også legge ved et kort som sier "Ser frem til en vinkveld med deg snart ♥" så får dere en hyggelig kveld sammen også!

♥ Romance ♥ Soft Peach ♥ Celina Karine ♥

Hvis moren din er glad i å pynte seg litt kan et par fine neglelakker være en perfekt gave! Du finner garantert en farge som passer moren din hvis du tar en tur på Vita, H&M eller en annen butikk som selger kosmetikk. Jeg vil jo selvfølgelig anbefale dere å ta en kikk på TL Beauty Store, der har de SÅ mye fint og produktene holder veldig høy kvalitet.

Har du lyst og muligheten til å skjemme henne bort litt ekstra kan du gi bort en deilig parfyme. Du kan gå for noe safe som du vet hun liker, eller overraske med noe helt nytt. Kanskje det blir den nye favoritten?

Et velværeprodukt tror jeg de aller fleste mammaer der ute vil sette pris på, en liten påminner om at det er greit å slappe av litt. En boks deilig te fra Kusmi, en god håkur eller kanskje noe så enkelt som en litt eksklusiv dusjsåpe gjør nok susen.

Er moren din interessert i sminke, eller liker å ha noe på leppene kan du jo kjøpe et nytt tilskudd til leppestift-samlingen hennes. Du finner garantert en farge hun vil like på H&M, Vita eller kanskje i en skjønnhetsbutikk?

Et fint duftlys er en veldig fin gave som passer inn i de fleste hjem. Kid interiør har noen veldig fine og rimelige duftlys for salg, eller så kan du jo også klikke hjem et fra Voluspa.

Jeg var jo inne på dette med avslapping tidligere og tenkte å komme med et par andre tips i den kategorien. Denne øye-behandlingen fra GlamGlow er helt supert for mørke ringer under øynene og du slapper automatisk av når den kjølige gelen kommer på huden. Stikk innom Narvesen og legg ved et magasin til henne og jeg er sikker på at hun får en avslappende kveld! En annen ting jeg er helt avhengig av selv om dagen er en sovemaske. Når jeg bruker den sovner jeg alltid mye fortere, så dette kan være en fin gave hvis moren din sliter med å sovne.

Da håper jeg dere har fått litt ny inspirasjon til dere skal ut på gavejakt! Og husk på at det ikke er nødvendig å bruke så mye penger, hvis du lager et kort, kjøper en blomsterbukett eller baker noe søtt er jeg bombesikker på at det også vil falle i veldig god gjord. Det viktigste er tross alt å vise at man bryr seg ♥

Hva skal du gi moren din i år?

- Sara


#morsdag #gaver #tips #ideer #inspirasjon #inspo #skjønnhet #vin #velvære

Fastelavnsboller med bringebær

 • 06.02.2016 kl. 11:53

God formiddag fine! Er det noen som har gått til anskaffelse av fargerikt fastelavnsris til i morgen? Noen av dere har kanskje også bakt noen deilige boller som skal fylles med krem og syltetøy? Det har jeg gjort, og hvis du ikke har kastet deg over bakebollene enda har jeg en supergod bolleoppskrift til dere her! Disse er kjempeenkle å lage og farlig gode!

Ingredienser til ca. 10 boller: 2,5 dl melk // 65g smør // 90g melis // 350g mel // en kvart pakke fersk gjær // 2 ts kardemomme 1/2 ts salt // fløte, sukker og bringebær til fyll

Jeg har tatt utgangspunkt i de supergode kanelknutene jeg lagde i fjor, og dette er virkelig en perfekt grunnoppskrift for søt gjærbakst! Start med å elte melk, melis, mel og gjær i ca. 5 minutter på lav hastighet. La så deigen hvile i 30 minutter før du tilsetter smør i terninger, salt og kardemomme. Elt videre i 5-10 minutter, slik at deigen blir smidig og fin. Når deigen kjennes fin ut øker du til høy hastighet i ca. 1 minutt for å få opp temperaturen i deigen. Dekk så til bollen og sett den på et lunt sted for heving. Deigen skal heve til dobbelt størrelse, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Trill ut bollene og la de etterheve i 30 minutter før du pensler de med egg. Jeg lagde mine boller litt små denne gangen, rett og slett fordi det blir så mektig med krem i.

Stek bollene midt i ovnen på 230g i ca. 10 minutter, men følg godt med på de! Når de har kjølt seg helt ned kan du skjære de i to deler og fylle de. Jeg pisket krem av fløte, sukker og noen frosne bringebær som jeg fylte noen av bollene med. Og med et lite lag melis på toppen ble det SÅ godt! De andre fylte jeg med vanlig krem og toppet med enten melis eller et tynt sjokoladetrekk, bare for å variere bollene litt.

Dette er mektige saker, men herlighet så godt! Vi lager jo heldigvis bare sånne boller én gang i året, så da går det jo an. Håper dere vil teste ut oppskriften, og at dere koser dere masse med boller i morgen. Også må dere ha en superfin lørdag! Jeg skal hjem til Oslo litt senere i dag, da skal jeg bort på middag før jeg drar videre på nattevakt.

Skal du bake boller til i morgen?

- Sara


#bake #oppskrift #boller #bolle #fastelavn #blogg #tips #inspo #inspirasjon

Coffee Town: mini-kaffebar hjem til deg

 • 05.02.2016 kl. 13:27

Hei og god fredag! Jeg har ikke glemt at jeg har en blogg altså, jeg er bare litt opptatt om dagen. Så jeg må bare si tusen takk til dere som klikker dere inn hver dag likevel, jeg prøver virkelig så godt jeg kan!

Sponset kaffe

I går fikk jeg et hyggelig besøk av Coffe Town hjem til meg, hvor de serverte litt forskjellige typer kaffe til Matias, Marthe og meg. Hvis du ikke har hørt om Coffe Town før så er det mobile kaffebarer som servere kaffe der du ønsker det. De står fast på Youngstorget på lørdager og på søndagsmarkedet på Blå. Utover dette går det an å bestille de til private arrangementer, til en ekstra koselig stund på kontoret eller nå du måtte trenge en mobil kaffebar. Vi smake oss igjennom americano, kaffe latte, chai latte, toffee nut latte og varm kakao. De hadde flere andre valgmuligheter også, så her er det noe for en hver smak! Hvis du lurer på hva vi synes om kaffen og konseptet er det bare å lese videre!

- You can't buy happiness but you can buy coffee -

I bakdelen på bilen har de en liten mini-kafé med kaffekvern, steamer og alt som trengs for å lage god kaffe.

Alt serveres på et lite bord som inneholder en haug med spennende siruper du kan i kaffen, rørepinner og annet kaffe-tilbehør. Man mangler virkelig ingenting, annet enn et par stoler å sitte på! hehe

Matias prøvde seg på en skvett med Irish i sin americano, det ble veldig godt!

Mannen som serverte oss snakket engelsk, men det gjorde ikke så mye. Han hadde mye på hjertet og var utrolig hyggelig. Vi måtte stå å vente litt på at Marthe skulle komme, og da ventet han med oss. Han kunne bare pakket sammen og kjørt videre, men han sto heller å holdt oss med selskap. Så de får full pott på service!

Av alle smakene vi fikk smake på var det nok toffee nut latte Marthe og jeg likte best, selv om den var litt søt. Matias liker best vanlig sort kaffe så americanoen og kakaoen falt i god jord hos han. Ellers var chai latten også veldig god, den var akkurat passe krydret og søt.

- Hot chocolate is like a hug from the inside -

Hihi, se på den søte bilen! Tidenes minste kaffebar!

Jeg synes dette var et veldig morsomt konsept, og ser absolutt nytten i å kunne bestille noe sånt i fremtiden. Dette var visst veldig mye mer vanlig i Litauen, der han kommer fra, så kanskje det snart tar av i Norge også? Skulle du trenge en mobil-kaffebar til et event en gang finner du mer informasjon på hjemmesiden deres.

Jeg har forresten fått testet dette gjennom Trybe, tidligere Likenshare. Det er en side hvor man kan teste forskjellige produkter gratis. Tidligere har jeg blant annet testet krølltang, dampvasker og dabradio. De har alltid spennende kampanjer på gang så hvis du har lyst til å sjekke dem ut kan du gjøre det her. Det er ikke et krav å ha blogg, men det er et pluss.

Har du prøvd kaffe fra Coffee Town før?

- Sara


#kaffe #coffee #kaffelatte #kakao #americano #chailatte #kaffebar #hyggelig #anbefaling #tips #trybe

Lyst på tykkere, lenger og fyldigere hår?

 • 02.02.2016 kl. 10:11

I dag har jeg et lite tips på lur til dere som ikke føler håret vokser fort nok, Grow Gorgeous Hair Growth Serum. Jeg har alltid hatt veldig tykt hår og begynner nå også å bli fornøyd med lengden, men det betyr jo ikke at jeg ikke ønsker enda lengre og enda litt tykkere hår, hehe! Jeg er alltid veldig skeptisk til slike produkter og prøver ofte bare for gøy, men jeg likte faktisk dette serumet! Om serumet har noen kjempeeffekt på deg kan jeg ikke love, men etter å ha brukt det i snart en måned har jeg merket at jeg har fått en del nye småhår. Det er jo en god start!

Jeg vil bare understreke at dette er ikke en reklame, jeg ville bare dele mine erfaringer med dere! Jeg vet mange driver med mye rart for å få håret til å vokse fortere, Sophie Elise holder jo på med de der B-vitaminene til hest! Det virker litt ekstremt for min del, så da blir heller et behagelig serum løsningen!

Litt kjapp info om produktet, Grow Gorgeous inneholder sju aktive komponenter som skal bidra til et tykkere, lenger og fyldigere hår. Det forventes at du merker resultater etter bare et par ukers bruk! Og kliniske studier har faktisk vist at serumet gir bedre resultater enn en hårtransplantasjon i løpet av 16 uker. Aner ikke om det er sant, men det høres jo veldig bra ut! Serumet er i tillegg helt fri for parabener og sulfater!

Dette serumet har blitt en fast del av min kveldsrutine, da drypper jeg 20 dråper i hodebunnen. Så masserer jeg serumet godt inn i hodebunnen. Bare det å ta seg tid til en liten hodebunnsmassasje på kvelden er jo helt herlig!

Det er viktig at du ikke bruker dette serumet andre steder på kroppe som for eksempel på øyenbrynene og vippene! Dette er laget for håret du har på hodet. Du bør heller ikke bruke mer enn anbefalt! En flaske skal visst vare i ca. 2 måneder, men jeg tror faktisk min kommer til å holde en del lengre enn det! Flasken er ganske dyr, men denne holder som sagt veldig lenge. Til sammenligning med HairCare-tablettene som mange bruker koster det 250,- i måneden pluss porto! Også kan du jo holde utkikk på Coverbands, de har jo ofte gode rabatter.

Så da håper jeg dere fant innlegget nyttig, og hvis dere prøver det ut må dere love å si hva dere synes! Dette er som sagt ingen reklame og jeg tjener heller ingen ting på at dere handler gjennom linken min. Så vet dere det!

Har du prøvd noe sånt før?

- Sara


#hår #hårpleie #growgorgeous #coverbrands #beauty #skjønnhet #velvære #tips #anbefaling

Oppskrift: Chocolate bark

 • 01.02.2016 kl. 13:08

Denne mandagen synes jeg vi skal starte med en oppskrift på noe søtt og godt! Her om dagen lagde jeg nemlig sjokolade med jordbær og pistasj, eller chocolate bark som det så fint heter på engelsk. Du kan lage sjokoladen fra bunnen av slik som jeg har gjort, eller kjøpe en pakke med mørk sjokolade på butikken. Tror den premium 86% fra Freia egner seg veldig godt til den kombinasjonen jeg har lagd her! Blir den litt i mørkeste laget for deg er det selvfølgelig lov til å velge noe lysere, du kan også variere toppingen med det du liker best!

Du trenger: mørk sjokolade (kjøp ferdig eller lag selv) // tørket jordbær // hakkede pistasjnøtter // form til å lage i

En herlig kombo!

Disse mørke bitene er SÅ gode ved siden av kaffekoppen!

Da håper jeg at jeg klarte å friste deg litt, også håper jeg du unner deg selv noen gode knekk sjokolade du også! Lager du sjokoladen selv etter min oppskrift blir denne her helt sukkerfri, og da kan man vel nyte så mye man vil med god samvittighet?

Ønsker dere alle en riktig god mandag og en fin uke!

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #sjokolade #sunnere #jordbær #iherb #kaffe #tips #ide #inspo #inspirasjon #dessert #søtt

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no