hits

TL-design: Pia's Love Collection

 • 28.02.2015 kl. 14:52

Hei på dere! Håper dere har hatt en superfin start på lørdagen ♥ Jeg sitter i skrivende øyeblikk å lakker negler, jeg har nemlig fått påfyll av noen helt nydelige lakker fra TL-design. De gir jo ut neglelakk-kolleksjoner med jevne mellomrom, og helt siden jeg så Pia's Love Collection for første gang har jeg hatt såå lyst på den. Kolleksjonen består av 7 farer i forskjellige rosatoner, i tillegg til en hvit. Jeg har ganske mange forskjellige rosafarger fra før av, og et par av de ligner veldig på de to lyseste her. Den store forskjellen er at med TL sine lakker holder det som regel med to strøk, med de andre lyse jeg har (fra L´Oréal) må jeg opp i fire strøk for å dekke godt. Det har jeg ikke tid eller tålmodighet til, men nå gleder jeg meg til å gå våren i møte med noen duse, fine farger! 

Her ser du hva alle heter, mine umiddelbare favoritter er Romance, Sweetheart og Hot date. Og det er Sweetheart som skal på før kveldens festligheter. 

Glittelakken tror jeg kommer til å bli superfin over de andre lakken, men også som en egne neglelakk. 

Valentine er nesten litt mystisk, den har en veldig fin shimmer i seg og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om den er lilla eller rosa. Utrolig fin er den i hvert fall!

Et par skikkelig knalle farger har jeg også savnet i samlingen min, Hot Date til høyre tror jeg blir utrolig bra til solbrun hud i sommer! 

In love ♥ Lakkene kan kjøpes enten som en hel samling, da blir det litt billigere per lakk, eller enkeltvis på nettsiden deres eller i Brugata 12 i Oslo. 

Det blir nok bare med denne oppdateringen i dag, jeg kjører nemlig straks avgårde til Hønefos for en feststemt kvled med fine jenter. Men dere får ha en superfin lørdag, også kan vi "snakkes" mer på Snapchat utvoer kvelden. Heter Sokbibi, hvis noen vil legge meg til ♥

Hvilken av lakkene er din favoritt?

- Sara 


#neglelakk #nailpolish #negler #nails #tldesign #toneliseakademiet #love #rosa #pink #glitter #skjønnhet #beauty #velvære 

Sponsedere produkter

Oppskrift: gulrot- og søtpotetsuppe

 • 27.02.2015 kl. 21:49

God kveld! Er det fler som sitter spikret til skjermen å ser på Mitt Dansecrew? Jeg er så usikker på hvem jeg heier på, skifter mellom Lisa og Fingern hver gang en av de har danset. Haha. Begge to er jo så flinke! Heldigvis er det ikke opp til meg å avgjøre. Mens vi venter på resultatet tenkte jeg bare å stikke innom med oppskrift på en supergod suppe til dere. Jeg har lenge hatt lyst til å lage gulrotsuppe, og da jeg kom over en oppskrift i Kamille måtte jeg bare teste. Jeg har halvert den, slik at den passer til to stykker og justert litt her og der så håper den faller i smak! 

Ingredienser til 2 personer: 

          ♥ 600g gulrot 

          ♥ 1 liten søtpotet 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 0,6 dl buljongvann av en grønnsaksbuljongterning

          ♥ 1 rødløk

          ♥ 2 hvitløksfedd 

          ♥ Olivenolje

          ♥ 200g fetaost 

          ♥ 1 neve frisk koriander

          ♥ 1 ss spisskummen

          ♥ 2 ss paprikapulver 

          ♥ 1 ss hvithvinseddik

          ♥ Salt og pepper

Start med å skrelle og kutte opp gulrøtter og søtpotet. Sett på buljongvannet til koking mens du freser finhakket løk og hvitløk i en kjele. Stek det blankt, før du tilsetter spisskummen og paprikapulver. Stek det i ca. ett minutt før du tilsetter gulrøttene, søtpoteten, revet skall av 1/2 sitron og buljongvannet. Kok til grønnsakene er møre og tilsett halvparten av fetaosten og saften av den 1/2 sitronen før du kjører suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper, hvitvinseddik og koriander. Ferdig!

Topp suppen med fetaost og server gjerne med ristet brød. 

Dette er min nye favoritt på suppefronten og må nok likestilles med jordskokksuppe! Jeg gleder meg til å lage dette igjen, og jeg kjenner jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på enda flere suppevarianter. Suppe er jo så godt når den der skikkelig fyldig og med masse smak, og det er virkelig denne her! Nå får det være nok suppeprat, håper dere får en fin fredagskveld videre ♥

Har du smakt gulrotsuppe før?

- Sara 


#mat #middag #oppskrift #kosthold #hjemmelaget #suppe #sunt #gulrot #søtpotet #tips 

En SUPRI start på dagen!

 • 27.02.2015 kl. 16:11

God fredag! Er dere klare for helg? Gjett om jeg er! Jeg er superstøl fra gårsdagens yoga så jeg gleder meg til å flate ut på sofaen når jeg kommer hjem i dag! Yogatimen var overraskende slitsom, og ikke minst vanskelig! Jeg har bare vært på én yogatime i mitt liv og da ble det mer fnising enn trening, men denne gangen fikk jeg virkelig prøvd meg. Vi hadde supersøte Vibeke Klemetsen som instruktør og hun kunne godt kommet på besøk til meg hver morgen. Bli og superinspirerende dame!

Etter yogaen var det tid for å smake på de to nyeste tilskuddene i juice-samlingen til Sunniva. Denne gangen har de eksperimentert med litt grønnsaker i juicen, og har blant annet brukt søtpotet og rødbeter. Begge juicene var veldig gode, fordi det ikke er mer enn rundt 30% grønnsaker er de fortsatt søte og gode på smak, akkurat som de andre juicene til Sunniva. Serien heter SUPRI (derav overskriften, hehe) og er allerede å finne i butikkhyllene.

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for en favoritt, for begge to smakte så godt. Den oransje smakte veldig tropisk og den røde hadde en god bringebærsmak. Så det kommer litt an på humøret hvilken jeg foretrekker.

Jeg er jo veldig glad i å lage juice selv, men det er ikke alltid jeg orker å dra frem maskinen og begynne å juice om morgenen, og da vil disse her være kjekke å ha i skapet. Jeg må bare understreke at dette ikke er noe reklameinnlegg, jeg likte de bare så godt, så jeg ville tipse dere om de også. Jeg ville selvfølgelig aldri anbefalt noe videre som jeg ikke selv liker.

Har du prøvd Sunniva SUPRI enda?

- Sara 


#sunniva #tine #juice #kosthold #sunt #sunnhet #femomdagen #grønnsaker #frukt #bær #yoga

Craving: the perfect turtleneck

 • 25.02.2015 kl. 20:20

Hei til dere! Håper onsdagen har behandlet dere bra ♥ Jeg vet at vi går lysere og varmere tider i møte nå, men likevel har jeg lagt min elsk på turtleneck-genseren. Jeg er kanskje litt sent ute, disse genserne hadde jo kommet så godt med i vinter. Likevel har vi nok noen uker foran oss med kjølige dager og sur vind, så for en frossenpinn som meg passer dette ypperlig i tiden fremover. Før synes jeg turtleneck var noe av det styggeste som fantes, men nå har jeg lyst på en i både grå, svar og hvit! Jeg har klikket hjem et par stykker fra salget til Zalando, men før de dukker opp i postkassen min har jeg kost meg med å lage en liten kollasj. Kanskje noen av dere blir litt fristet også?

1. HER // 2. HER // 3. HER 4. HER // 5. HER // 6. HER

De fleste av disse genserne er veldig rimelige, og de to billigste koster faktisk under 150 kroner! Da går det an, selv for en med studentlommebok! Zalando har i tillegg fri frakt! Det er først i det siste jeg har fått øynene opp for hvor gigantisk utvalg Zalando faktisk har, før gikk jeg alltid inn på Nelly og der føler jeg de har mye av det samme hele tiden. Så hurra for Zalando!

Hva synes du om turtleneck?

- Sara


#mote #fashion #klær #turtleneck #pologenser #strikk #knit #genser #varm #craving #wants #shopping #zalando 

Inneholder annonselenker

RÅ Organic Skincare

 • 24.02.2015 kl. 12:39

Det har vært en del eventer på jobb i det siste, noe som er veldig gøy, både det være med å dekorere i forkant og selve arrangementet. Det er sjelden mye å gjøre mens det holder på så da benytter jeg meg av muligheten til å ta litt bilder. På fredag var det det norske merket RÅ som skulle presenteres. Rå er rene produkter som kun inneholder naturlige ingredienser som både er bra for huden din og for miljøet. Les gjerne mer om det på nettsidene deres hvis dere er interesserte.

Legg merke til de kule, norske navnene!

Det ble servert frokost med en helt utrolig god shiapudding! Jeg skal forsøke meg på en remake hjemme og dele oppskrift asap, for den der må prøves!

Borde ble så kult med stubber som tallerkener!

Jeg fikk med meg noen produkter hjem som jeg tenkte å gi en vurdering av når jeg har fått prøvd de en stund, hvis det er interessant? Så langt virker i hvert fall skrubben og håndkremen jeg har prøvd helt fantastiske ut begge to.

Hvis noen av dere har lyst til å teste ut produktene har de en konkurranse gående på Instagram hvor premien er produkter til en verdi av 1500,-! Sjekk de ut på @raorganicskincare.

Har du hørt om RÅ før?

- Sara


#rå #råorganicskincare #råorganic #skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #skrubb #norsk #naturlig #frokost #shiapudding

Juicy monday

 • 23.02.2015 kl. 12:25

God mandag! Jeg er litt på ny uke nye muligheter tankegangen i dag, og tenkte å starte uken med en sunn juiceoppskrift. Jeg har planlagt to treningsøkter denne uken og kommer jeg i mål med det sier jeg meg fornøyd. Det har ikke akkurat vært noe å skryte av på den fronten i det siste så to økter er bedre enn ingen! Men nok småprat, her kommer oppskrift på en enkelt, god og sunn juice. 

Ingredienser til én person:

          ♥ 1 appelsin

          ♥ En god klump ananas

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En bit ingefær

Juice alt sammen i en juicemaksin og nyt! 

Nå sitter jeg å gafler i meg egg på jobb mens jeg ser på at det laver ned ute. Hva skjedde med den fine våren vi hadde i helgen? Jeg er ikke klar for nok en runde med sur vind og våte sko! Vi får krysse fingrene at dette går fort over! 

Hvordan har din ukestart vært?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #ananas #appelsin #ingefær #agurk #sunt #sunn #femomdagen #kosthold 

Vinner av konkurransen!

 • 22.02.2015 kl. 22:18

Hei igjen! Da var det tid for å trekke vinneren av konkurransen jeg hadde for et par dager siden. Jeg var redd det kom til å være litt for ambisiøst å tro at siden skulle nå 150 følgere, men heldigvis var det mange som ville være med! Hele 27 stykker har deltatt, men to av de har trykket unfollow igjen etter at de har kommentert. Derfor er det bare 25 stykker med. Det virker sikkert veldig nøye, men jeg synes en som faktisk har gjort som konkurransen sier skal vinne. 

Nok om det, la oss trekke en vinner! Jeg har som vanlig brukt random.org. Jeg synes det blir mest rettferdig for alle sammen, så derfor lar vi maskinen bestemme. Vinneren ble derfor den tredje som la igjen en kommentar og det var?.

Gratulerer så til Anette! Sender deg en mail så får jeg sendt avgårde premien så fort som mulig. 

Til dere andre så kommer det en ny konkurranse om ikke så lenge! Så jeg håper dere vil melde dere på igjen da ♥

Ha en fin kveld videre!

- Sara 


#konkurranse #giveaway #premie #vinner 

Søndagskos i Oslo

 • 22.02.2015 kl. 19:12

Hei! Det ble en litt senere oppdatering her enn planlagt i dag, jeg har nemlig vært ute i flere timer og kost meg med Vilde. Planen var å ta en tur på kafé, men så ble det en tur til St. Hanshaugen Parken og en liten matbit etter det igjen. Jeg tok med meg kameraet og knipset litt så her er litt bilder fra denne koselige søndagen. 

Første stopp: Pascal. Jeg bestilte et frokost tilbud med et bakverk, kaffe og juice, og trodde jeg skulle få deilig ferskpresset juice, god kaffe og et smakfullt bakverk. Ble litt skuffet over alle tre tingene faktisk, juicen kom i glassflaske, kaffen var smakløs og bakverket var heller ikke noe å skryte av. Makronen er dog veldig gode og verdt en tur bare de! 

Butikken ser veldig lekker ut da, man blir jo fristet hvor enn man snur seg! 

Etter en laang luftetur i St. Hanshaugen Parken med skravling om alt og ingenting begynte magene å rumle igjen og vi satte nesten mot sentrum. Jeg har sett en veldig søt, liten restaurant når jeg har gått til jobben så vi tok turen dit. Lokalet var veldig gjennomført og fint, men maten var det lite smak i. Nå føler jeg meg som den matkritikeren her, men det er så kjedelig nå man blir skuffet over spisesteder. 

Denne ser jo skikkelig god ut, med masse fyll og det hele, men når det ikke smakte noen ting hjelper ikke det så mye!

Det har uansett vært en kjempefin dag med Vilde, vi koser oss alltid i hverandres selskap så litt "dårlig" mat ødelegger ikke. Håper dere har hatt en fin slutt på uken også, og nå har forresten siden min på Facebook nådd 150 følgere! Konkurransen avsluttes derfor i dag! Jeg tenkte å annonsere vinneren i kveld, så du har fortsatt muligheten til å delta hvis du vil, men skynd deg ♥

Hva har du gjort i dag? 

- Sara 


#oslo #oslolove #paslcal #kafe #kos #koselig #italiensk #restaurant #foccacia #mat #lunsj #venninner 

February favorites

 • 21.02.2015 kl. 22:39

God kveld! Her kommer et innlegg på tampen av kvelden! Februar går jo mot slutten og som forrige måned er det flere produkter som har utmerket seg som store favoritter denne måneden. Jeg har tatt med litt fra sminkepungen, litt ting til håret og en parfyme denne gangen. Så da håper jeg innlegget faller i smak. 

Denne lip & cheek sticken fra The Body Shop har vært en stor favoritt helt siden jeg fikk den! Fargen blir så fin på også digger jeg at den ser helt sort ut! Jeg har skrevet et innlegg om Smoky Poppy serien til The Body Shop tidligere, sjekk det gjerne ut her.

Denne concealeren fra Glo Minerals har jeg hatt lyst til å prøve såå lenge og endelig for noen uker siden trykte jeg bestill. Jeg har egentlig aldri hatt en concealer jeg har vært fornøyd med, bortsett fra sånne sticks som lysner opp under øyne og sånt. Men denne her ble jeg veldig glad i med en gang! Den dekker godt uten at det blir sånn tydelig tørr hinne over det du ønsker å fjerne. Tror jeg må skaffe meg den Under Eye concealeren fra Glo Minerals også!

Det finnes utallige hårstrikker på markedet, og mange av de har metallfester. De har jeg sluttet helt å bruke, for det sliter utrolig mye på håret! Invisibobble derimot sliter ikke på håret og gir faktisk ikke merker i håret etter hestehalen. Det har aldri vært noe stort problem for meg, men det er jo veldig kjekt hvis du for eksempel trenger å ha håret opp i strikk på jobben også skal du på noe rett etter på. De sitter også utrolig godt i håret, men hvis jeg skal bruke de på trening må jeg ha to stykker. Det må jeg forsåvidt med Blax-strikkene også. 

Den nye tørrshampooen som jeg skrev om for litt siden har også blitt en av mine favoritter! Fy søren så godt og friskt den lukter! Håret føles helt nyvasket også lukter det i tillegg nyvasket, helt perfekt. Parfymen fra Escada har jeg begynt å bruke en del igjen nå. Den har en veldig sommerlig duft av blant annet kokos, ananas og vannmelon. 

Så tilslutt kommer den beste maskaraen jeg har brukt noen gang! Perversion fra Urban Decay gir lange, fyldige vipper, uten å klumpe. Nå hørtes jeg litt ut som en maskara-reklame, men det er faktisk helt sant. Vi fikk denne i goodiebag på Vixen og da hun ene på jobben hadde på seg denne dagen etter trodde jeg hun hadde tatt vippeextentions! In love ♥

Det var mine favoritter denne måneden! Mars er jo årets første vårmåned så da kommer det helt sikkert til å bli noen nye ting trekke frem som favoritter. Håper dere liker disse innleggene! Og del gjerne hva som er dine favoritter om dagen i kommentarfeltet! 

Ha en fin lørdag videre ♥

- Sara 


#favoritter #favorites #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #velvære #urbandecay #batiste #escada #glominerals #thebodyshop #invisibobble 

Inneholder annonselenker

It's saturday!

 • 21.02.2015 kl. 15:21

For en fantastisk lørdag det er i dag, dere! I Oslo har solen bestemt seg å for å skinne som aldri før og jeg sitter her med vårstemning til tusen. Helt herlig ♥ I dag sto jeg ikke opp før klokken 12, og det var så godt! Føler meg skikkelig uthvilt og opplagt! "Morgentimene" har gått med til å lage meg en skikkelig god frokost med hjemmelaget juice, dilling med bildetaking og rett og slett bare kose meg med en myk start på dagen. I love it! 

Klager ikke på denne fargerike frokosten! 

Juice av en halv sitron, en stor klump agurk, en bit ingefær. Blended sammen med noen bringebær og noen blåbær. Syrlig og god! 

Jeg kan med andre ord ikke klage på lørdagen så langt! Resten av dagen vet jeg ikke helt hvordan jeg skal bruke enda, jeg har nemlig suset skikkelig og trodd at jeg skulle på jente-fest i kveld. Det skal jeg ikke før neste helg, så plutselig sitter jeg med leiligheten for meg selv og hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg kom aldri i gang med lakking av negler i går så jeg lurer på om jeg skal ta meg en spakveld hjemme. Det hadde ikke vært dumt det! Jeg håper i hvert fall at lørdagen deres blir superfin ♥

- Sara 


#frokost #lørdag #breakfast #brekkie #bær #blåbær #bringebær #laks #juice #hjemmelaget #sitron #ingefær #sunt #kosthold #inspo #inspirasjon #helg

Fit for Fashion!

 • 20.02.2015 kl. 18:42

GOD HELG! Nå tar jeg helg med den beste samvittighet. Vi har nemlig startet en time tidligere to dager på rad på jobb denne uka, og det merkes! Jeg satt nesten å dubbet av på slutten av dagen i dag. Haha, men nok om det. Nå tenkte jeg å vise dere et stort bildedryss fra gårsdagens Zalando-event. Polhem arrangerte et event for Zalando på flotte Tjuvholmen med tema sporty fashion. Det var masse fine vårnyheter inne, masse sporty tøy, fint foredrag av Helle Borstein og en herlig frokost. Eventet ble veldig fint og jeg eeelsker location! Store vinduer som gjør at man ser rett ned til vannet ♥ 

Grovt brød med masse godt på. 

Skulle ønske jeg kledde de kule solbrillene her!

De her var utrolig gode! Det var kål, som var behandlet på en eller annen god måte, fylt med masse greier! Tror det var kylling, gulrøtter, en dressing/saus og noe annet grønt. Veeldig godt! 

Denne toppen her sikler jeg også på hver gang jeg går forbi dukken! Såå kul!

Lurer på hvor mange bilder det ble knipset i det rommet på den timen eventet foregikk! 

Flower power!

Helle viser funksjonelle øvelser man kan gjøre hjemme i egen stue. Denne her så grei ut, men mange av de andre så helt syke ut! FOR en sprek dame!

Til bords. 

Kunne sikkert lagt ut 20 bilder til, men da blir dere jo sittende å bla her til i morgen. Så vi runder av der, også håper jeg dere likte det dere så. Nå skal bena på bordet og resten av kvelden skal nytes! Jeg skal lakke litt negler, se på Mitt Dansecreew og bare kose meg! Hvis jeg er ekstra gal ender jeg kanskje opp med en liten godteriskål også, selv om det bare er fredag! Ha en fin kveld videre dere ♥

Husk forresten å meld dere på konkurransen min her, hvor dere kan vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av over 500,-! 

- Sara 


#zalando #zalandofashion #mote #fashion #nike #rayban #tjuvholmen #oslo #klær #event #fashionevent #moteevnet #blogg #bloggere #foto #frukt #smoothie

Vinn skjønnhetsprodukter til over 500,-

 • 19.02.2015 kl. 22:38

Avsluttet!

God kveld! Jeg måtte bare se ferdig bloggerne før jeg kom i gang med dagens andre innlegg, men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. Nå kommer det nemlig en liten konkurranse til dere! Det har jo ikke vært noen konkurranse her på bloggen siden desember, så jeg håper den fine premien veier opp for det. Premien har en verdi på over 500 kroner og inneholder blant annet produkter fra The Body Shop og Batiste. 

♥ Tørrshampoo // Shampoo-prøve // Hårspray // Bath Bombs // Leppepomade // Leppestift ♥Det du må gjøre for å være med er: 

Å like Facebooksiden min. Liker du den allerede kan du invitere venner til å følge isteden. 

Legg igjen en kommentar med navn, epost og at du har gjort som beskrevet. Så trekker jeg en heldig vinner når siden når 150 følgere. Det er med andre ord dere som avgjør når konkurransen avsluttes! Så da håper jeg dere har lyst til å delta ♥

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #goodibag #gave #giveaway #thebodyshop #burtsbees #loreal #batiste #delta #facebook #blogg #blogger

50 spørsmål

 • 19.02.2015 kl. 13:17

Jeg må bare kaste meg på trenden som herjer rundt i blogg-Norge om dagen og svare på 50 spørsmål. Det er så mange random spørsmål og jeg blir like glad hver gang en av bloggene jeg leser har postet et slikt innlegg. Hvis jeg ikke har sett feil tror jeg faktisk det er to slike lister, men jeg tror denne her holder lenge! Håper dere liker innlegget ♥

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 27! Herlighet, tenk på det da! Nesten 30!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Andreas, Aina og Ida fra jobben.

3. Hvor høy er du? Jeg er 1.58m i følge passet mitt, men liker å runde opp til 1.60m.

4. Hvilken film så du sist? Det tror jeg var The Hunger Games, med Matias og Vilde.

5. Hvem ringte du sist? Mamma ♥

6. Hvem ringte deg sist? Vilde ♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra ^^"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er egentlig ikke så glad i å ringe, men det går så mye raskere enn å sende en melding. Men tror jeg må si sms uansett.

9. Hva er ditt favorittsted? Denne her var jo veldig generell da! Hvis det er snakk om feriested må jeg si London på storby og Fuerteventura på strandferie.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hm, offentlige toaletter.

11. Når så du moren din sist? På søndag, altså for 4 dager siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg er veeldig glad i julesanger, men min absolutte favoritt er War is Over med John Lennon.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

15. Når våknet du i dag? 6.30

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det aner jeg faktisk ikke, vet ikke hvor jeg befinner meg om 6 måneder en gang! Etter jeg er ferdig med bachelor står det ingen planer på tapetet, så jeg må nok snart få stumpen i gang å søke på litt jobber (og leiligheter).

17. Hva skremte deg om natten som barn? Brannvarsleren! Jeg var redd det skulle komme grønne seigmenn ut av den for å ta meg. Skjønner ingenting av den redselen nå, men jeg puffet seriøst opp dynen slik at jeg ikke kunne se brannvarsleren. HAHA!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Gullsnutten live.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg vil si at jeg lærer veldig fort og ser lett hva som trengs å gjøres i for eksempel jobbsituasjoner. Jeg er også flink til å sette pris på småting.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig klumsete og har alltid rett.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med, jeg er veldig glad i pysjamaser.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Akkurat nå har vi bare to, en til Matias og en til meg. Men hadde vi hatt litt bedre plass rundt sengen (vi må skyve oss ut av sengen på kortsiden fordi det ikke er noe plass til å gå på siden av sengen) hadde vi kanskje hatt noen pynteputer. Ingen av oss gidder å re opp sengen når den nesten fyller hele rommet. Det er et slit å skifte på den, for å si det mildt!

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist så mye rart egentlig, så det rareste tror jeg må være blekksprut.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro, som har vært trofast i snart tre år.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Enten barføtt eller stooore chunky sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radioen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Frozen yoghurt!

28. Hviken dessert er din favoritt? Eplekake og is.

29. Den største premien du har vunnet? Tror det må være en Ecco Clutch.

30. Liker du kaffe? Ja, drikker ganske mange kopper på jobb. Vi har både trakter og Nespresso-maskin så det er ikke mangel på god kaffe!

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset juice eller melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hoho, hvis jeg sier noe annet enn onkel får jeg vel kjeft? Neida, han var nok favorittlæreren min.

33. Kan du spille poker? Tja, sånn halvveis.

34. Hva har du spist i dag? Fylt kålrull, energy ball og brød med masse deilig tilbehør. Vi har hatt et Zalando-event på jobb i dag så det ble masse god mat.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Henrik VIII og Adolf Hitler.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Tror det var Radio Norge.

37. Vil du ha barn? Ikke før om veeldig lenge!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og litt tysk. Jeg skjønner også for det meste svensk og dansk.

39. Sover du på en spesiell side? Liker å sove på magen med hendene under puta.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet!

41. Hva bruker du helst penger på? Ville helst brukt pengene mine på å reise.

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, eier dyrebare smykker både i form av økonomiskverdi og følelsesmessigverdi.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? På TV akkurat nå ser jeg på Mitt Dansecreew og Bloggerne. Men av ordentlig serier liker jeg veldig godt Breaking Bad, Boardwalk Empire, Dexter og Gossip Girl. Snål blanding!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på jentefest hos Cecilie på lørdag, utover det har jeg ingen planer.

45. Kan du stå på slalåm? Har aldri prøvd, og har ikke tenkt til å prøve heller!

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert hvis du har pågangsmot og jobber hardt mot ting du ønsker å oppnå.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige iPhone-ringetonene, men har så å si alltid på lydløs så det blir for det meste during.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg var med på en "miljøvennlig russebil" i russetiden. Vi hadde ikke bil, men fikset oss felles jakker og dro ofte sammen på kroer. Vi kalte oss Klimax, med matchende logo til. Hehe, det var tider.

2. Jeg liker ikke å spise ananas, men elsker ting som lukter ananas, ting som har ananassmak og å juice det.

3. Jeg var Norges største Kjartan Salvesen fan da han vant idol, vi dro til og med til Sandens (der han kommer fra) på ferie ett år fordi jeg hadde så lyst!

4. Jeg har (heldigvis) aldri brekt et bein i kroppen.

5. Jeg var ivrig Vålerengafan på ungdomsskolen og videregående, men fotballinteressen har dabbet av med årene.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En paprikabit.

50. Er du sosial? Jeg er veldig glad i å være sosial, men jeg får det ikke helt til alltid. Jeg er veldig dårlig på smaltalk, men jeg prøver å bli bedre!

Pjuh! Dette tok mye lengre tid enn jeg forventet! Men det var gøy å svare på så mye rart, håper dere synes det er litt gøy også? Nå er starks lunsjpausen min over og da er det i gang med rigging til et nytt event vi skal ha i morgen. Skrives mer i kveld ♥

Var det noe her du ikke visste?

- Sara 


#ommeg #about #blogg #blogger #spørsmål #svar #spørsmålsrunde #50spørsmål #random #fakta 

Urban Decay-lansering

 • 18.02.2015 kl. 13:19

Hei. I går var Vilde og jeg på lanseringen av sminkemerket Urban Decay på Sten og Strøm i Oslo. Det var så utrolig mye folk at det var nesten umulig å få sett på tingene der, men jeg får heller ta en tur tilbake en annen dag. Jeg fikk i hvert fall knipset noen bilder og plukket med meg Naked2 paletten hjem. Gleder meg til å teste den, har hørt så mye bra om de palettene der! Uansett, her kommer i hvert fall et lite bildedryss.  

Herlige mini-cupcakes. 

Knalle farger! Tror disse her er veldig godt pigmenterte, det så i hvert fall sånn ut på damene som jobbet der. 

Masse fint ♥ Er spent på om merket er så bra som alle skal ha det til! Maskaraen jeg har fra de er i hvert fall en av de beste jeg noen gang har prøvd! Vilde kjøpte den i går, så jeg håper hun blir like fornøyd. 

Har du prøvd noe fra Urban Decay?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #urbandecay #stenogstrøm #sminke #makeup #lansering #oslo 

Glossy Resolutions

 • 17.02.2015 kl. 13:14

Hei! For noen dager siden dumpet månedens Glossybox ned i postkassen min, og denne gangen var temaet nytt år og ny start. Og jeg synes kanskje dette er den boksen til nå som har passet meg best, med blant annet tidenes søteste leppepomade, neglepleie og en veldig fin øyenskygge.

Denne pleiende lakken inneholder naturlige ekstrakter av hvitløk og er utviklet for å gi liv til svake og sprø negler. Den skal hjelpe til med å gi lysere, lengre og sterkere negler. Selv har jeg ikke rukket å prøve den enda, men jeg kjenner jeg gleder meg! Neglene mine bærer preg av iherdig lakking den siste tiden så litt pleie kommer godt med.

Det fulgte med to prøver denne gangen, en på shampoo som jeg ikke har prøvd enda og en krem til menn. Sistnevnte har selvfølgelig kjæresten min fått, så får vi se hva han synes om den.

Leppepomade i boks er jeg vanligvis ikke så fan av, men når produktet ser så søtt ut er det helt greit! Selve krukken har jeg faktisk satt opp på badreromshyllen som pynt, for den ser så lekker ut. Leppepomaden smaker søtt av vanilje og gir en delikat rosafarge til leppene.   

Ny deodorant kom som bestilt, for min er straks tom! Denne her har jeg derfor bare prøvd et par ganger, men jeg liker den veldig godt. Den lukter ikke for mye og holder hele dagen, i tillegg synes jeg beholderen var litt annerledes og kul.

Make Up Store har hatt et fast produkt i Glossybox de siste månedene og denne gangen var det Microshadow øyenskygge i fargen Ruby jeg fikk. Fargen er ikke lik noen annen jeg har så den passet meg midt i blinken. Jeg har ikke prøvd den på øynene enda, men jeg tror fargen blir veldig fin å ha til våren. Jeg trenger litt lysere farger blant alle de brune jeg har, så denne skal brukes flittig.

Jeg kjenner jeg går å gleder meg sånn til disse små pakkene skal dumpe ned i kassen min, så det er absolutt et lite hverdags-høydepunkt jeg har blitt skikkelig glad i. Hvis du også har lyst til å prøve Glossybox eller ønsker å lese mer om de, sjekk gjerne ut siden deres her.

Så noen av dette spennende ut?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #sminke #makeupstore #hverdagsluksus #sanex #royalapotich #absolutenewyork

Sponsede produkter

Stay hydrated!

 • 16.02.2015 kl. 19:03

Hei på dere! Hvordan har mandagen deres vært så langt? Jeg har vært på jobb som vanlig og nå sitter jeg med bena på bordet mens jeg venter på at Matias skal lage middag. En helt grei mandag vil jeg våge å påstå! Denne uka skal jeg prøve å være litt ekstra sunn, det har blitt litt makroner, kaker og det som verre er de siste to ukene med morsdag, bursdag og hele pakka. Så nå kjente jeg behovet for en skikkelig sunn uke! Og for min del starter det med å drikke mer vann! Jeg er helt elendig på å drikke vann og det er nesten rart jeg ikke går rundt med konstant hodepine. Så i dag tok jeg med meg en flaske med litt forskjellig godsaker i på jobben slik at vannet ble litt mer spennende å drikke. 

♥ Sitron, blåbær og bringebær ♥

Sitron bruker jeg ofte å ha i vann for å tilsette smak, men det var veldig godt med bringebær også! Blåbærene gir ikke fra seg noe særlig smak, men de pynter opp, også er de gode å spise når man er ferdig med flasken. Agurk og lime tenkte jeg også å bruke en dag, så jeg får litt variasjon! Jeg drikker selvfølgelig helt vanlig vann uten noen ting også da, men det er så deilig å kunne tilsette litt smak uten at det skal bli usunt av den grunn. Kom gjerne med tips hvis du vet om en god smakskombinasjon!

Er du flink til å drikke vann? 

- Sara 


#vann #sunt #friskt #blåbær #bringebær #bær #sitron #kosthold 

Fastelavnssøndag!

 • 15.02.2015 kl. 17:46

God søndag! Her har det gått litt tregt i dag, det ble nemlig ganske seint i går. Først feiret vi bursdagen til faren til Matias med god lapskaus og vin, før vi dro videre til noen kamerater av han. Der spilte vi Gruble (sjokk) med familien deres og hadde det utrolig gøy! Vi tok også et par runder mørkegjemsel og spilte kortskalle. Haha, vi det høres sikkert barnslig ut, men det er så gøy! Og jeg som er tidenes pyse synes jo det er ekstremt skummelt å gå rundt å lete i det store huset!

Det har ikke blitt noen bollebaking for vår del i år, men hadde jeg bakt boller ville jeg nok brukt samme oppskrift som i fjor. De fleste av dere har vel allerede rukket å slenge bollene i ovnene, men hvis ikke kan dere gjerne prøve ut denne oppskriften her! Oppskriften har jeg hentet fra bloggen til Ida, men jeg halverte oppskriften så vi ikke skulle få så mange.

Ingredienser til 7 store boller: 

          ♥ 2 dl melk

          ♥ 1/2 pakke gjær

          ♥ 7 dl hvetemel 

          ♥ 1 dl sukker 

          ♥ 50g smeltet smør

          ♥ 1 lite egg 

          ♥ 1 ts kardemomme 

Bland mel, sukker, kardemomme og gjær. Du trenger ikke løse opp gjæren i lunket vann først, det skal tilsettes varm væske etterpå. Husk å bruke den røde pakken som er beregnet på søt bakst. Smelt smøret og tilsett melken. Varm det hele opp til ca. 37 grader og pisk inn egget. Hell smør og melkeblandingen over i det tørre og elt på lav hastighet i 8 minutter. Etter 8 minutter skrur du opp til middels hastighet og elter i 3 minutter til. Dekk så bollen med plastikk eller et kjøkkenhåndkle og sett den lunt i ca. 1 time.

Når den har hevet ferdig elter du deigen på benken i litt mel. Når deigen er smidig og fin deler du den inn i 7 like store biter. Trill de til fine boller og legg de på et bakebrett med bakepapir. La de heve i ca. 1 time til. Pensle bollene med egg og stek de på 200 grader i ca. 12 minutter. 

Og slik ser det ferdige resultatet ut. Luftige og fine boller som er klare til å fylles med krem og syltetøy. 

Nå kaster jeg meg straks på bussen og durer hjemover til Oslo, og tenker bare å slappe av resten av kvelden. Middagsuken må planlegges og battereiene lades før nye uke i morgen. Håper dere får en fin kveld ♥

Skal du spise boller i dag?

- Sara 


#mat #dessert #kake #oppskrift #boller #fastelavn #fastelavnsboller #hjemmelagd #hjemmebakt #gjærbakst #bake #baking #helenorgebaker 

Happy Valentines Day!

 • 14.02.2015 kl. 12:48

Hei ♥ Er det noen som har lagt noen klissete planer for kvelden? Vi skal i 60-års lag i dag, så det blir ingen valentines-feiring på oss, men vi tar det bare igjen en kveld til uka. Det er jo like hyggelig å feire litt på etterskudd også. Hverdags-dater er så kos ♥ Butikkene er som vanlig fylt opp med kort, bamser og blomster, og på nett renner det over med artikler om hva slags undertøy man skal ha på seg og hvilke filmer man bør se. Jeg elsker jo å feire alt som feiers kan, men ikke la dere stresse av hva alle andre mener man bør gjøre. På 6 årsdagen til Matias og meg spiste vi på Peppes og koste oss veldig med det. Gjør akkurat det dere liker enten det er middag ute, filmkos hjemme eller ingen markering i det hele tatt. 

I fjor skrev jeg et innlegg med tips til budsjettvennlige ting man kunne gjøre, så jeg tenkte å liste opp noen ting man kan gjøre i kveld hvis man er litt tom for ideer. 

Dra ut av huset og se en film på kino, et teaterstykke eller spis på restaurant. Kanskje dere har flaks og får tak i billetter til fifty shades of grey?

Ta en skikkelig hyggelig hjemme-kveld med film i sofaen og god mat. 

Lag kort til hverandre.

Kjøp blomster.

Gi hverandre massasje. 

Overrask med frokost på senga. 

Del en flaske vin eller lag drinker sammen og kos dere i hverandres selskap.

Gjør en ting han vil og ting du vil, for eksempel en runde Fifa og lage middag sammen. 

Hvis dere ikke får vært sammen i dag, send en koselig SMS med noen fine ord.

Ta en romantisk piknik i en park med varm kakao, pledd og kanskje noen hjemmelagde cupcakes?

 

Da håper jeg dere får en kjempefin Valentines-day uansett hvordan dere har tenkt til bruke den ♥

- Sara 


#valentines #valenitnesday #love #kjærlighet #kjæreste #koselig #samhold #datenight #date 

Spring is in the (h)air!

 • 13.02.2015 kl. 18:28

Hei på dere, og god fredag! Jeg synes nesten jeg har skrevet at "denne fredagen var etterlengtet" hver fredag i det siste og det er i aller høyeste grad denne her også! Dette har vært en uke av det mer hektiske slaget og det kjennes på kroppen. Nå mangler bare litt tøyvask og en runde med oppvaskbørsten før helgen kan komme for fullt. Og i morgen venter feiring av faren til Matias som blir 60 år, koselig!

Nå tenkte jeg bare å fortelle dere litt om to nye tørrshampooer fra Batiste som kommer denne våren. Batiste utvider ofte sortimentet sitt med nye produkter og dufter, og er flinke til å følge med på de nyeste trendene. Denne gangen er det Eden, Bloom og floral essences som kommer. Jeg har vært så heldig å fått testet ut Eden og Bloom, og begge to svarer til forventningene!

Jeg har prøvd en god del tørrshampooer som er på markedet, men Batiste har jeg brukt fast i flere år. Jeg har vært innom merker som Redken (som er en av de bedre), Bangerhead sin og L´Oréal sin, men de to sistnevnte når ikke opp. Redken kommer på en god andreplass, men det er ingen som slår Batiste. De er billige og gjør det en tørrshampoo skal gjøre, nemlig gi håret en nyvasket følelse. En tørrshampoo trekker ut fettstoffene i håret og etterlater det tilsynelatende nyvasket. Det er et kjekt produkt å ha stående på dager hvor du ikke rekker å vaske håret, eller dager hvor håret føles umulig å jobbe med. 

Jeg har som sagt vært innom en del av produktene til Batiste og liker veldig godt den som er beregnet på mørkt hår, da den ikke blir så hvit i håret mitt. Det går helt fint an å bruke de vanlige typene også, men jeg bruker litt lengre tid på å massere inn produktet. Det jeg savner med den er en god og frisk lukt, slik som disse her to. Hadde Eden og Bloom vært mørkere i fargen hadde de vært helt perfekte! Men jeg bruker gladelig litt lengre tid på å massere inn så lenge jeg kan gå rundt å lukte som disse her! For du føler deg med en gang så mye freshere hvis håret ikke bare ser, men lukter godt! 

Eden har en supersøt, feminin flaske som gjør seg veldig godt på baderomshyllen og dufter friskt av søt melon og blomsten honeysuckle. Den gjør alt jeg forventer av en tørrshampoo, frisker opp håret, fjerner fett og får det til å dufte herlig! Lukter sitter også i ganske lenge, noe jeg ikke kan si om tidligere tørrshampooer jeg har brukt. Denne vil selges eksklusivt hos Vita til 69,- og blir å finne i hyllene i løpet av våren. 

Bloom har et litt mer voksent utseende, men jeg synes også denne er veldig lekker å se på. Den lukter av calypso orkidé og rosa fresia, en veldig fin sommerlig blanding som gjør at jeg drømmer meg bort til sene julikvelder. Denne kommer også i butikk i løpet av våren til 69,- og vil selges eksklusivt hos Kicks. 

Akkurat når de kommer i butikken vet jeg dessverre ikke, men jeg regner med at de er rett rundt hjørnet! Jeg skal i hvert fall holde utkikk, for disse her er limited edition, og jeg kjenner at jeg må ha et par i backup når det lille lagret mitt går tomt. Håper dere har hatt en strålende start på helgen!

Hvilken tørrshampoo er din favoritt? 


#skjønnhet #beauty #velvære #tørrshampoo #batiste #sommer #vår #friskt #blomster 

Produktene er sponset

Høysommervisning @ Polhem PR

 • 12.02.2015 kl. 20:00

God kveld fine ♥ Jeg lovte dere litt bilder fra tirsdagens pressevisning på jobben, så nå har jeg sittet å kikket gjennom bildene og plukket ut de beste. Dette var en høysommervisning, så derfor er det et herlig sommerlig tema i hele showroom. Det er så sprøtt å jobbe et sted hvor klærne hører til en helt annen sesong enn den vi er inne i. Men det er jo veldig inspirerende også! Så da håper jeg dere er klare for et skikkelig stort bildedryss?

Kul borddekorasjon! Gjett hvem som endte opp med å bære 10 ananas, 6 kokosnøtter og 10 lime rundt i byen? Haha, joda det var meg. Bra det ble fint i hvert fall!

En av nyhetene som kommer fra The Body Shop etter hvert, med mojito-lukt!

Nam, smoothies og juice!

Kokos ♥

Dette her var en utrolig god raw-brownies, har fått sånn ca. oppskrift på den så skal prøve å lage den selv en dag. 

I want it all ♥

Og her er den fine gjengen jeg jobber med! I tillegg kommer vi som er praktikanter da, men dette er bilde av den faste gjengen. 

Det var så gøy å få være med på denne visningen, selv om jeg ikke kjenner noen av de som kommer å ikke er noe flink til å mingle. Det kom så utrolig mange, og tilbakemeldingene var veldig gode, så det er jo veldig stas. Jeg vet er en god del eventer planlagt fremover, men jeg vet ikke hvor mye av det vi praktikantene skal være med på, så vi får se. Kanskje det dukker opp flere slike bilder etter hvert? Håper dere synes det er litt gøy å se? 

Ser det ikke fresht og sommerlig ut?

- Sara 


#sommer #høysommer #visning #pressevisning #pr #polhem #polhempr #ss15 

Motivation boost

 • 11.02.2015 kl. 20:52

Hei på dere! God mandag, tirsdag og onsdag får jeg vel nesten si! Herlighet for en ukestart dette har vært. De av dere som har meg på snapchat eller Facebook har kanskje sett at det har vært litt hektisk de to siste dagene? På mandag var jeg på jobb i 12 timer fordi vi skulle gjøre klart til tirsdagens pressevisning, så jeg var ikke hjemme før klokken var over ni. Da var det bare å kaste i seg mat, finne noe jeg kunne ha på meg dagen etter også legge seg. Pressevisning ble veldig vellykket så jeg tenkte å dele noen bilder med dere i morgen!

Planen var selvfølgelig å blogge da jeg kom hjem fra jobb i går, men da kom jeg hjem til et veldig sykt marsvin. Hun har fått lungebetennelse så da bar det rett til dyrlegen. Nå må stakkars lille få medisin og smertestillende gjennom en sprøyte (uten spiss selvfølgelig) så hun trenger litt ekstra omsorg. Nå hører jeg heldigvis litt lyder fra buret hennes så kanskje hun får litt mat i den slappe kroppen sin. Men nok om det! På søndag startet jeg på et treningsklær-innlegg som skulle være en liten motivasjons-boost på ukens første dag, men jeg regner med at dere ikke sier nei takk til litt motivasjon midtveis i uka heller? Håper dere finner noe fint dere liker! 

Colorful: Tights // Joggesko // Shorts // Jakke // Singlet // Sports-BH // Genser. A softer look: Jakke // Singlet // Sports-BH med striper // Joggesko // Tights // Sports-BH rosa // Singlet // Shorts. Go Green: Tights med grønt mønster // Yogamatte // Jakke // Joggesko // Singlet Casall // Tights med blomstermønster // Singlet ensfarget // Sports-BH. Pink passion: Sports-BH Casall // Joggesko // T-skjorte // Tights // Sports-BH Nike // Shorts // Singlet. 

Hjalp ikke dette litt på motivasjonen da? Jeg håper i hvert fall det! Nå sitter jeg å psyker meg opp til å lage litt mat her, ingen av oss har spist noe særlig etter at vi kom hjem fra jobb så det er på tide nå. Så er planen rett og slett å legge seg, det har blitt litt dårlig søvn denne uken og det må tas igjen nå kjenner jeg! Men dere får ha en fin kveld videre, også skrives vi i morgen ♥

Fant du noe fint?

- Sara 


#trening #trene #sport #treningstøy #treningsklær #treningsjakke #treningstights #treningstopp #sportsbh #sporty #motivasjon #inspirasjon #klær #mote #treningsmote #workout #workoutinspo #inspo #casall #nike #puma #adidas 

Inneholder annonselenker

Happy mother's day

 • 08.02.2015 kl. 15:44

God søndag fine! Har dere hatt en fin dag i solen? Her har det væt knallsol i hele dag og det er så herlig å se! Får skikkelig påskestemning ♥ Nå tenkte jeg bare å vise litt bilder fra gårsdagens lille morsdagsfeiring. Det har blitt litt mye morsdagssnakk den siste tiden, men jeg liker så godt å gjøre litt utav sånne små dager og høytider. Det er så koselig! Så her er noen bilder fra vår feiring. 

Onkel hadde med en haug med gamle bilder i går, så her sitter han og oldemor å kikker gjennom dem og mimrer. 

Gjett hvem som hadde stekt vafler til vi kom? 

Denne gangen ble ikke makronene mine hundre prosent slik jeg ville, men jeg tror jeg rørte for mye da jeg skulle blande inn mandelmelet. Det er så utrolig viktig å følge oppskriften til punkt og prikke når man lager makroner! Gode ble de i hvert fall. 

Har fått helt dilla på mørk leppefarge om dagen.

Søte bestemor ♥

Gavepose med litt forskjellig greier oppi og en morsdagsballong til mamma. Ballongen og gaveposen har jeg kjøpt på Ebay. I posen befant det seg blant annet hjemmelaget kroppsskrubb (oppskrift her), neglelakk og sminkekoster. 

Mamma ligger fortsatt på sofaen og er litt småsyk så det har ikke blitt så mye feiring på henne denne helgen, men gaven virket det i hvert fall som at falt i smak! Så får vi heller ta igjen feiring med resten av familien neste gang noen har bursdag. Om et par små timer blir vi plukket opp av moren til Matias så drar vi til henne og feirer litt der også. 

Så, gratulerer så mye med morsdagen til alle mammaer der ute! Og en ekstra gratulerer til den fineste av dem alle, nemlig min ♥

- Sara 


#morsdag #mothdersday #feiring #gave #gavepose #ballong #mor #mamma #familie #makroner 

DIY: morsdags-rosett

 • 07.02.2015 kl. 21:55

Har du ikke rukket å fikse morsdagsgave enda, men har likevel lyst til å overraske mamma litt i morgen? Ta frem litt papir, lim og et fint bilde av moren din å lag en fin rosett til henne da vel! Jeg så noen hadde laget en slik uten bilde på nett for en liten tid tilbake og tenkte at det kunne være koselig å prøve å lage til morsdagen. Dessverre valgte jeg tidenes dummeste papir for som dere sikker ser er det så tykt at det sprakk opp flere steder. Jeg anbefaler dere derfor å velge litt tynnere ark hvis dere vil prøve på dette selv. Ellers er den veldig enkel å lage og gjør seg veldig fint på frokost-brettet til i morgen. 

Du trenger

          ♥ Fine ark 

          ♥ Limestift

          ♥ Saks 

          ♥ Eventuelt et bilde til å ha i midten 

Klipp ut to like brede remser av papiret og brett de som et trekkspill, skjøt de sammen i begge ender slik at det blir en sammenhengende sirkel slik som på bilde nummer en. Legg sirkelen flat og fest med en sirkel (gjerne i en annen farge) foran og bak. Hvis du vil skrive på tekst i sirkelen foran eller ha et bilde der gjør du det først. Jeg synes også det gjorde seg med to "silkebånd" i papir som stikker ned bak. Du kan selvfølgelig også bruke ordentlig silkebånd hvis du har det liggende.

Og slik ble det ferdige resultatet. Selv om det sprakk litt opp ble den jo ganske søt, og det er jo så koselig å gi bort noe man har laget selv. 

Jeg lagde like gjerne en til alle damene i familien, så nå har mamma, bestemor og oldemor matchende rosetter. Hihi, koselig ♥

Vi har feiret morsdagen litt på forskudd i dag, siden ikke alle hadde mulighet i morgen, men mamma måtte ligge hjemme syk på sofaen da. Hun skal likevel få makroner og gave i morgen da, så vi får håpe det fungere som et plaster på såret. 

Har du laget noe til i morgen?

- Sara 


#DIY #lagselv #hobby #kreativ #morsdag #pynt #rosett #hjemmelaget #panduro

The Body Shop: Smoky Poppy

 • 06.02.2015 kl. 23:34

Hei igjen! Nå ble det et litt sent innlegg igjen, men det tåler dere vel? Jeg tenkte nemlig å vise dere en ny produktserie fra The Body Shop, Smoky Poppy. Digger navnet og utseende på disse produktene! Og ikke bare klinger navnet bra, de lukter veldig godt også. The Body Shop beskriver serien som forførende med en duft av mørke blomster, og inneholder valmueekstrakt fra håndplukkede tyrkiske valmuer. Serien selges eksklusivt i nettbutikken deres og hvis dere har lyst til å prøve ut noen av produktene får dere 50,- i avslag ved å bruke koden POPPY50BLOGG. 

Body butter som gir fuktighet til huden i 24 timer. Alle som har prøvd body butter fra The Body Shop før vet at de virkelig levere varene sine, og denne her er intet unntak. Min tørre vinterhud har gått fra å være grå og gusten til å bli myk og smidig igjen. 

Skrubb er det selvfølgelig også i denne serien, men den har jeg dessverre ikke rukket å teste enda. Men den kjennes akkurat passe grov ut og lukter er jo som alle de andre produktene helt himmelsk! For de som har badekar er disse badebombene sikkert veldig gode. De ser det ikke ut til at har kommet i nettbutikken enda, men jeg regner med at de er rett rundt hjørnet! 

Hvis man ønsker å lukte litt ekstra godt kan man faktisk også få kjøpt parfyme med samme duft! Kjekt!

Til slutt fikk jeg med disse to fine leppestiftene fra samme serie. De har flere farger, men jeg kan virkelig anbefale de to her. Den røde gir en fin klassisk rødfarge som sitter lenge og den svarte gir farge etter hudens PH-verdi. Den vil derfor se forskjellig ut etter hvem som bruker den. Det synes jeg er veldig gøy og jeg ser veldig godt forskjell på fargen på meg selv om mamma. 

Jeg var så heldig å få denne herlige samlingen med produkter på jobben, og har allerede blitt veldig glad i body butteret og lettestiftene. Skrubben og parfymen tenkte jeg også å ta i bruk snart, men badebombene tenkte jeg kanskje en av dere hadde lyst på? Jeg har ikke badekar og kjenner heller ingen som har det, så derfor tenkte jeg å holde en konkurranse snart hvor blant annet disse her blir premien. Høres det ut som en god idé? 

Så ikke denne serien helt herlig ut?

- Sara 


#thebodyshop #bodyshop #skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #bodybutter #skrubb #kroppsskrubb #leppestift 

Sponsede produkter

Enkelt, fargerikt negledesign

 • 06.02.2015 kl. 18:21

Hei og god helg! Det var ikke meningen med en bloggfri dag i går, men da jeg kom hjem hadde vi ikke nett. Det fristet så lite å ta på seg jakken og dra med Macen bort på en kafè så jeg tok meg en powernap isteden. Haha, også bakte jeg makroner til morsagen. Vi må jo ha litt godt å spise på til søndag ♥ I skrivende stund sitter jeg på bussen å skriver, noe jeg egentlig vet er veldig dumt, jeg blir så utrolig fort bilsyk! Men, jeg får være kjapp! Jeg tenkte bare å vise dere et negledeisgn jeg hadde for en liten tid tilbake. Jeg fikk en kommentar om at noen hadde lyst til å se litt nærmere på de så her kommer er bedre bilde.

Det ble langt i fra perfekt, men jeg synes i hvert fall fargen var ganske søte. Og jeg gjorde kanskje ting i litt feil rekkefølge, for jeg lakket neglene i den fargen jeg ønsket før jeg la på det lyset. Jeg tror det hadde blitt penere om jeg hadde lakket hele neglen lys først også ta den fargede delen. Men da vet jeg det til neste gang. Fargene jeg har brukt er Lilac Lincoln, Pink Cadillac, Surf Bel Air og Pale Yellow Covette. Alle lakene er fra 50s kolleksjonen til TL-design. 

Hva synes dere?

- Sara


#negler #nails #nailart #negledesign #neglelakk #tl #tldesign #toneliseakademiet #skjønnhet #beauty

Oppskrift: bønne- og linsegryte

 • 04.02.2015 kl. 19:42

Hei! Nå tenkte jeg det var på tide med en middagsoppskrift igjen. Denne gangen får dere en helt kjøttfri rett som er en skikkelig smaksbombe! Oppskriften er hentet fra Rema1000 sitt oppskriftshefte for januar, og det heftet anbefaler jeg virkelig å sjekke ut! De hadde så utrolig mange gode oppskrifter den gangen her og vi har snart prøvd ut alle sammen. Det som er kjekt er jo at middagene koster under 100 kroner og er beregnet til 2 voksne og 2 barn, da får man derfor en billig middag som rekker til lunsj dagen etter. Helt perfekt for en travel hverdag! 

Ingredienser 

          ♥ 1 rød chili 

          ♥ 2 fedd hvitløk 

          ♥ 1 rødløk 

          ♥ 3 gulrøtter 

          ♥ 1 boks hakkede tomater 

          ♥ 1 liter vann 

          ♥ 2 terninger grønnsaksbuljong

          ♥ 2 pakker hvite bønner (570g) 

          ♥ 2 pakker røde linser (580g)

          ♥ 1 ss olivenolje 

          ♥ 2 ss hvitvinseddik 

          ♥ 1 potte basilikum 

          ♥ Krydder hvis ønskelig 

Stek finhakket chili, hvitløk og løk i oljen en liten stund, før du tilsetter tomatene, vannet og buljongterningen. Ha på et lokk og la det koke i 20 minutter. Husk å rør underveis! Tilsett raspede gulrøtter, bønner og linser. Skyll bønnene og linsene før bruk, de ligger nemlig i en slags lake. Kok det hele videre i ca. 5 minutter  og smak til med hvitvinseddik og krydder. Rett før servering tilsetter du grovhakket basilikum. 

Dette var så enkelt og så utrolig godt! Det er så godt å ha noen middager helt uten kjøtt innimellom, og det trenger ikke være dårlig med smak eller lite mettende av den grunn. Denne her var det masse god smak i, og hvis man ønsker en enda sterkere rett er det bare å ha mer chili og/eller hvitløk i den. Ikke la dere skremme av den litt lange ingredienslisten forresten, mesteparten er veldig billig å kjøpe og når du først har kjøpt en flakse med hvitvinseddik har du lenge av den! Så da håper jeg dere tester ut denne oppskrifter, også får dere ha en fortsatt fin kveld!

Har du prøvd denne?

- Sara 


#mat #middag #oppskrift #hjemmelaget #bønner #linser #gryte #kosthold #tips #sunt 

New in: TL Design

 • 03.02.2015 kl. 18:12

Hei på dere! Som jeg skrev på fredag var jeg innom Tone Lise Akademiet her om dagen. Jeg hadde vunnet et gavekort hos de så jeg gikk banans bland alle godbitene! De har så mange forskjellige fager å velge mellom, i tillegg til hudpleieprodukter, øyevipper og andre negleting. Men jeg klarte til slutt å velge ut noe, så jeg tenkte å vise dere det nå. 

Sjekk disse freshe fargene da! Soft Peach // London // Strawberry // Pale Sun // Nord Norge

Dette settet med neglepensler måtte jeg bare ta med meg, for de jeg kjøpte på Ebay var dessverre ikke så veldig gode. Jeg har ikke rukket å teste de her enda, men det ser ut som at de er av skikkelig kvalitet! Du finner de her.

Den blanke lakken der er neglelakktynner, hvor genialt er ikke det? Jeg har så mange neglelakker som har blitt så tykke i konsistensen at de ikke kan brukes lenger, nå slipper jeg heldigvis å kaste de! Selges her.

Påfyll av denne her måtte jeg også bare ha! Jeg har blitt helt avhengig av toneren deres og bruker den både når jeg renser huden, over pudder og hvis jeg ønsker en liten oppkvikker utover dagen. Kan kjøpes her. 

Jeg er så fornøyd med fangsten min og har allerede rukket å prøve fler av lakkene. Den grå hadde jeg på Vixen Blog Awards, den rosa har jeg nå og den brune tok Vilde på lørdag. Alle tre er kjempefine på! Så det dukker nok opp noen negledesign fremover! 

Men nå må jeg nesten runde av her, for nå skal jeg ut å møte Marthe. Ha en fortsatt fin kveld dere ♥

Fant du noe du likte?

- Sara 


#tl #tldesign #tlbeautystore #toneliseakademiet #negler #neglepleie #nailpolish #skjønnhet #beauty 

Tips: morsdagsgaver

 • 02.02.2015 kl. 23:40

Nå nærmer vi oss den dagen i året hvor vi skal gjøre litt ekstra stas på mor og i den anledning må jeg jo sette sammen noen tips til hva dere kan gjøre for at hun skal føle seg spesiell. Morsdagen er en fin anledning til å gi moren din noe fint, bake en kake eller lage et fint hjemmelaget kort. Det trenger ikke koste masse penger, det viktigste er at hun får en liten oppmerksomhet på dagen sin ♥

Gavekort på skjønnhetsbehandling

Alle mødre setter pris på å bli skjemt bort litt, og enten du velger å gå for en neglebehandling eller en massasje tror jeg mor blir fornøyd! Slike behandlinger finner du i alle prisklasser så dette er en gave som passer de fleste lommebøker. Lag et fint gavekort og skriv på hva hun får så kan hun løse det inn når hun selv ønsker. 

Hudpleieprodukter

Du trenger selvfølgelig ikke sende moren din på spa for at hun skal føle seg litt freshere, noen nye hudpleieprodukter til hjemmebruk er nok minst like fint å få. De to på bildet over fra Tone Lise Akademiet er veldig fine og i tillegg er de anti-aging, perfekt! Clean finner du her og fresh her. 

Blomster 

Jeg måtte bare ta med denne her, selv om det tipset kommer hvert år. Blomster er så undervurdert, jeg merker bare på meg selv at jeg setter så mye mer pris på å få blomster nå som jeg har blitt litt eldre. Så få de til å lage en skikkelig fin bukett til moren din, eller gå for de klassiske rosene, glad blir hun uansett! 

En flaske god vin

En god flaske vin (og kanskje ett lite sett med ost og kjeks) må være tidenes "mamma-gave". Da kan hun slappe av og bare kose seg med noe godt i glasset, kanskje du kan legge ved en ansiktsmaske eller en morsom film i tillegg? Så kan hun ha litt kvalitetstid for seg selv. 

En fin parfyme 

En fin parfymeflaske er alltid en fin gave. Kanskje kan du kjøpe hennes favorittduft, eller gi henne en nye en? Utvalget er stort både når det kommer til dufter og pris, så det er ikke noe problem å finne noe som passer. 

Klær

Hvorfor ikke kjøpe en fin genser til henne? Finn noe fint du vet hun vil kle, kanskje du kan kjøpe noe hun selv ikke ville valgt, men som du er sikker på at hun kommer til å elske. Hvis du har litt mer penger å rutte med kan du jo gi henne et gavekort på shopping med deg som medhjelper. Bli med henne å sett sammen et antrekk, mødre setter ofte pris på litt motetips fra de yngre. 

Bak noe 

Hvis det er en ting jeg synes det er skikkelig koselig å få så er det hjemmelagde ting, og hvis de er spiselige er det jo bare et pluss! Hehe. Lag noen søte rosa makroner eller cupcakes i favorittsmaken til moren din. Hvis du vil ha tips til godt makronfyll sjekk ut mitt forrige innlegg!

Lag en bildekollasj

Siden vi er inne på hjemmelaget måtte jeg nesten ta med denne her også. Sett sammen en haug med fine familiebilder i en søt kollasj og ram det inn. Kanskje du får tak i en hjerte ramme eller kanskje du kan sette sammen ditt eget hjerte av polarodi-bilder? Veldig person og veldig hyggelig å gi bort. 

Det er så mye rart man kan gi bort i morsdagsgave, og jeg er sikker på at moren din blir glad uansett hva du finner på. Server henne frokost på sengen eller overrask henne med ren og ryddet hus mens hun er borte, begge deler er gratis og jeg tror det er noe hun vil sette pris på. Hvis du bor hjemme kan du jo kanskje gi henne et "gavekort" på husvask en gang i måneden resten av året? 

Hva er ditt beste morsdagstips?

- Sara 


#tips #inspirasjon #inspo #ideer #morsdag #morsdagsgave #mothersday #mothersdaygift #kollasj 

Inneholder annonselenker

Oppskrift makronfyll: sitron & salt karamell

 • 02.02.2015 kl. 19:09

God mandag! Er dere klare for en ny uke? På søndag er det som dere sikkert vet morsdag, og neste helg er det Valentines Day så jeg tenkte å komme med en liten oppskrift til dere for anledningen. Da jentene var her på lørdag lagde vi makroner, men denne gangen byttet vi ut sjokoladefyllet med to nye smaker: salt karamell og sitron. Begge deler var supergodt! Oppskriften på sitronfyllet hentet vi fra bloggen til Ida, og salt karamell fant vi her. Selve makronene har jeg lagt ut oppskrift på før, den finner dere her.

Sitronfyll

Ingredienser

          ♥ 2 egg 

          ♥ Finraspet skall av en sitron 

          ♥ 80g sitronsaft

          ♥ 90g sukker

          ♥ 55g smør 

Ha egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i en kjele og kok opp mens du rører godt (det er viktig å røre slik at eggene ikke blir til eggehakk). La det hele koke i ca. ett minutt før du kjører det glatt med en stavmikser. Når temperaturen på røren har sunket til ca. 40 grader (har du ikke termometer venter du til den er litt varmere enn kroppstemperatur) tar du i smøret og tar en ny runde med stavmikseren. Avkjøl et par timer til fyllet blir tykt.

Salt karamell 

Ingredienser 

          ♥ 1 dl fløte

          ♥ 75g sukker

          ♥ 1 ts vaniljesukker

          ♥ 25g smør

          ♥ Salt etter smak

Smelt sukker i en kjele og kok opp fløte med vaniljesukker i en annen. Når sukkeret er helt flytende og har fått en fin brunfarge tilsetter fløten forsiktig litt etter litt. Pass på å rør godt hele tiden. Kok blandingen i ca. 5 minutter før du avkjøler den og pisker inn smør. Smak så til med salt. Sett røren i kjøleskap og fyll makronene når røren er tykk. 

Det var godt å lage noen av hver for den salte karamellen kan fort bli veldig mektig, og da er det godt med noen friske sitronmakroner. Du kan selvfølgelig velge gul farge til makronene med sitronsmak og brun til de med karamellsmak, men vi hadde bare rosa og blå. Da håper jeg dere likte oppskriftene, kanskje noen mødre der ute hadde satt pris på en eske med hjemmelagde makroner til morsdagen? Hvis ikke kommer det tips på morsdagsgaver senere i kveld.

 Hva er din favorittsmak på makroner?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #bake #makroner #fransk #franskemakroner #søtt #saltkaramell #sitron #syrlig #dessert 

Besøk av to fine jenter

 • 01.02.2015 kl. 22:43

Hei og god kveld. Jeg har tatt søndagen litt fri og har skvist inn både en powernap, oppvask og planlegging av den kommende uken etter at jetene dro ista. Nå kjenner jeg meg faktisk ganske uthvilt, noe som jeg ikke kan huske å ha kjent hele den foregående uken. Heldigvis tror jeg ikke det blir så mange sene kvelder neste uke, så da får vi håpe søvn ikke blir noe problem. 

Jeg har i hvert fall kost meg masse med Anna og Vilde, og glemte speilrefleksen litt bort til tider. De av dere som la meg til på Snapchat i går fikk i hvert fall en del oppdateringer underveis da, så jeg håper disse bildene her duger ♥

Lunsjen tok vi på Villa Paradiso på Grünerløkka, hvor det ble nydelig foccacia på alle tre. Jeg har lenge hatt lyst til å dra dit, men det har liksom aldri blitt noe av. Det var litt sløv service der, men maten var det ingenting å utsette på! Neste gang tror jeg det blir en av pizzaene på meg, for det så ut til å være mye spennende å velge mellom der også. 

Så ble det makronlaging, 90-tallsmusikk og litt bobler før vi tok turen til Sagene for middag. Vi spiste middag på en tapasrestaurant som Malin og jeg brukte å besøke før og herregud så god maten var der! Jeg hadde helt glemt hvor gode de rekene var! Vi bestilte kokkens 10 utvalgte tapasretter så det kom retter på løpende bånd. Vi fikk smakt på alt fra scampi til blekksprut og kjøttboller. NAM! La Casa heter stedet, anbefaler dere å sjekke det ut en gang. 

Resten av kvelden brukte vi på å spise de gode makronene vi hadde laget, ta ansiktsmaske, lakke negler og ta dip dye i håret til Vilde. Skikkelig jente-kveld med veldig mye latter og skravling. Akkurat sånn det skal være ♥

Før de dro i dag lagde vi oss en god frokost med hjemmelaget juice og kokt egg. En veldig hyggelig start på søndagen! 

Har dere hatt en koselig helg?

- Sara 


#jentekveld #kos #koselig #hyggelig #venner #venninner #makroner #lunsj #foccacia #grünerløkka #villaparadiso #frokost #oslo

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no