hits

It's me time

 • 28.02.2014 kl. 20:43

Har dere hatt en fin start på helgen? Etter jeg hadde levert oppgaven ista tok jeg meg en powernap, og det skal jeg si var herlig! Kvelden tenkte jeg bare å nyte til det fulle med enda mer avslapping. Jeg tenkte nemlig å ha en slags spa-kveld for meg selv. Jeg fikk en haug med produktprøver da jeg var på HFB-messen i tillegg til at jeg hadde noen skjønnhetsgreier liggende så da er det bare late som jeg er på spa. Jeg har lagt frem haugen med de nyeste bladene mine som jeg kan lese i mens ansiktsmasken virken, ser for meg at det er sånn man gjør det på spa? Hehe

Denne myke morgenkåpen tenkte jeg å bo i resten av kvelden. Den er foret med et slags teddyfor så den er supermyk og varm. Tror den er fra h&m hvis noen skulle lure på det. Jeg vurderer også å se på de første episodene av Paradise Hotel i løpet av kvelden, har ikke fått sett på det enda i år. Men så tar det så mye tid når man må se fire episoder hver uke. Vanskelig valg det der, om skal eller ikke skal se på hjernedød underholdning. Nei, nå starter spa-kveld! Ha en fin fredag videre! 

Ser du på Paradise Hotel i år?

- Sara 


#spa #hjemmespa #kos #avslapping #velvære #skjønnhet #egenpleie #ansiktsmaske #helg 

Thank god it's friday!

 • 28.02.2014 kl. 13:35

Hei ♥ Endelig har jeg fått sendt avgårde oppgaven og nå er det offisielt HELG! Fy så godt det skal bli med noen late dager nå. Jeg rakk dessverre ikke noe kvelds-innlegg i går, det var så godt å bare gjøre seg ferdig med oppgaven og så heller fokusere mer på bloggen i helga. Jeg skal få gjort ferdig en del innlegg som står som halvferdige utkast. Jeg liker ikke å se at det fyller seg opp med slike innlegg! Kanskje jeg kan få lagd en videoblogg også, det begynner jo å bli en stund siden sist. 

Jeg tenkte egentlig bare titte en kjapp tur innom dere nå, for straks må jeg hoppe i dusjen og komme meg ut for å handle inn mat til helgen. Men først ville jeg bare si takk til dere som er så tålmodige og kommer innom selv om det ikke kommer så mange innlegg her om dagen. Dere er helt fantastiske alle sammen! 

Håper dere får en strålende start på helga ♥

- Sara 


#hverdag #blogg #blogger #helg #fredag #endelig 

Blogg-oppgave

 • 27.02.2014 kl. 15:56

Hei, tenkte det var på tide å gi litt lyd fra meg. Beklager at jeg har vært litt fraværende de siste dagene, men det er litt mye å gjøre med oppgaver og innleveringer på skolen for tiden. I morgen er heldigvis siste innlevering på stund og etter en liten fremføring på tirsdag (på engelsk, gulp!) så skal jeg senke skuldrene igjen. Oppgaven jeg skriver på i dag er den nest siste før eksamen i det engelske faget, så nå forventer nok læreren litt mer enn sist gang. 

Slik ser min utsikt ut de neste timene ut, minus blogsoft da! Jeg tok med meg "kontoret" til senga i dag, og sitter i skrivende stund under den gode og varme dynen. Jeg får ikke helt varmen i dag så da passet det bra å trekke inn i en varm seng. 

Nå har jeg forresten fått smakt på havregrøten fra Tine som jeg var så nysgjerrig på! Den var mye bedre enn jeg hadde forventet, og fungere like godt kald som varm. Supersmart måltid å dra med som om man litt dårlig tid en dag. 

Ser jeg ikke veldig smart og hardtarbeidende ut når jeg poserer med boken min?

Oppgaven jeg skriver er forresten ganske spennende, jeg valgte nemlig en oppgave om blogging! Jeg skal diskutere noen av trekkene ved bloggkulturen i Norge og dermed prøve å finne ting som skiller seg ut fra andre land. Jeg har allerede kommet et stykke på vei og funnet et par ting jeg mener er særegent for oss i Norge. På biblioteket hadde de flere spennende bøker om blogging og en av de tror jeg faktisk jeg skal lese hele av når jeg er ferdig med oppgaven. Den virker veldig spennende og nyttig faktisk. Kan skrive litt om den når jeg kommer meg igjennom, hvis dere vil? Nei, nå får jeg legge bort bloggen og ta fatt p oppgaven isteden. Ha en fin dag dere, jeg kommer sikkert innom tur igjen i kveld ♥

Hva er en typisk norsk blogg?

- Sara 


#blogg #blogging #blogger #skole #skoleoppgave #hverdag #oppgaveskriving 

Middag med mamma og bestemor

 • 26.02.2014 kl. 21:56

Jeg tror det er noe spesielt med onsdager? Onsdager virker alltid å være den dagen i uken som fyller seg mest opp med gjøremål og aktiviteter. Som i dag for eksempel, først var det 4 timer på skolen hvor vi gikk igjennom klippeoppgaven jeg snakket om her om dagen. Det var så godt å få litt tilbakemeldinger på arbeidet jeg hadde gjort, da vet jeg litt mer hvordan jeg kan gjøre det når vi skal i gang med eksamensfilmen. Etter skolen dro jeg hjem for å ordne meg, før jeg møtte mamma og bestemor for å spise ute. Vi dro på Jensens Bøffhus og spist en nydelig biff og god dessert. Vi tråkket også litt rundt i sentrum og tittet i de stengte butikkvinduene, med andre ord en veldig billig shoppingtur! Hehe. Det ble en kjempekoselig kveld i godt selskap ♥  

Jeg hadde på meg samme antrekk som i går, men tok i bruk de nye Jeffrey Campbell skoene mine for første gang i dag. De er så utrolig fine, og det er så gøy å føle seg høy for en gangs skyld! De er heller ikke så aller verst å gå med, men jeg merker at jeg ikke klarer å gå så fort som jeg pleier å gjøre. Jeg liker egentlig veldig dårlig å gå sakte, men med de har jeg ikke noe valg. Det er kanskje en vanesak med så høye sko, men det viktigste er i hvert fall å ikke vrikke noen ankler. Håper dere har hatt en fin dag alle sammen ♥

Hva har dere gjort i dag? 

- Sara 


#hverdag #familie #middag #biff #bøffhus #restaurant #koselig 

Innkjøp fra L´Oréal-kvelden

 • 26.02.2014 kl. 15:12

Det var flere som ønsket å se innkjøp og innhold fra gårsdagens goodiebag og det skal dere selvfølgelig få se. Vi fikk 20% rabatt på hele butikken i tillegg til at de hadde flere gode tilbud, så det var mange fristelser. Likevel handlet jeg ikke kjempemye og bruke ikke mer enn ca. 200 kroner. Det kan jeg leve med! Goodiebagen var veldig fin og inneholdt flere ting jeg gleder meg veldig til å prøve. 

Dette er alt jeg endte opp med, både det jeg kjøpte selv og det som var i goodiebagen. Bladet fulgte også med siden det var et event i samarbeid med Costume. 

Det som fulgte med i goodiebagen var den sorte og hvite neglelakken, hårsprayen, den rosa leppestiften ved siden av hårsprayen, solpudderet og testene. Resten kjøpte jeg selv. 

Den sorte og hvite neglelakken er en topcoat med prikker i. Jeg tror det blir veldig kul på, gleder meg til å få prøvd den skikkelig ut med en lakk under. 

Jeg har ikke rukket å prøve noe av dette enda heller, men solpudderet ser litt for lyst ut for min hud. Men jeg får prøve det på og se hvordan det blir. 

Her er det jeg kjøpte selv, eller den ene av neglelakkene fikk jeg gratis fordi jeg hadde fått nok stempler på lojalitetskortet mitt. Endelig fikk jeg tak i noen matte pastellfarger til neglene, de to rosa har lenge vært savnet i samlingen min. Leppestiften (typisk at jeg glemte å åpne den) får man ikke kjøpt andre steder i Norge enn i denne butikken så vidt jeg forsto. De har en del produkter som ikke har blitt lansert i Norge enda, så det er jo litt gøy å prøve ut de. Øyenskyggen er i en litt lys gullfarge, denne fargen har jeg lenge vært på utkikk etter så da den var på salg til 39,- slo jeg til. 

Så det var altså gårsdagens fangst. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått så mye til en så billig penge! Jeg tok dessverre ikke noe særlig bilder fra selve butikken i går, da det var så stappet i lokalet bildene jeg fikk ikke ble brukbare til noe. Men det var ellers fint organisert med servering av markoner og mosell. I tillegg var Storm Pedersen der for å gi råd og tips til de som ville ha det. 

Bruker dere noe av dette?

- Sara 


#innkjøp #loreal #goodiebag #sminke #beauty #makeup #costume #shoppingkveld #shopping #newin #readersnight 

Antrekk: L´Oréal-kveld

 • 25.02.2014 kl. 21:13

Selvfølgelig rakk jeg aldri å poste antrekksbilder før jeg dro hjemmefra i dag. Men jeg rakk i hvert fall å ta bildene, det er ikke verst bare det? I fjor høst da jeg dro rundt på loppemarkedene i byen endte jeg opp med å kjøpe en hel haug med jakker og blazere. De aller fleste har jeg brukt ganske mye, men denne her har bare ligget i skapet. Jeg blir aldri enig med meg selv om jeg synes den er litt for bestefar-aktig eller om jeg digger den, men jeg bestemte meg for at i dag skal jeg bruke den (og digge den). Og da ble det slik! 

Topp fra New Yorker // Blazer fra Kurt Geiger (loppemarked) // Kjede fra loppemarked 

Shoppingkvelden var forresten veldig hyggelig. Det ble dog litt vel kaotisk i den lille butikken med så mange folk, så Vilde og jeg dro innom for litt forfriskninger og en goodiebag og kom heller tilbake litt senere på kvelden for å se etter gode kupp. Jeg endte opp med et par neglelakker og en øyenskygge. Kan vise dere hva jeg kjøpte og det vi fikk i goodiebagen i eget innlegg i morgen hvis dere vil? Nå skal jeg straks krype oppi sengen med Macen og svare på kommentarer, samt lese igjennom favorittbloggene mine ♥ Etter det er det natta! Det skal bli veldig godt med en tidlig kveld i dag, vi satt nemlig ganske sent oppe med brettspillene i går. Det går nemlig ikke an å gi seg midt i et slag Monopol! Hehe

Hva mener dere om blazeren? 

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #ootd #blazer #loppemarked #vintage #kjede 

Klippe, klippe klippe

 • 25.02.2014 kl. 14:47

Hei dere. Nå er jeg egentlig litt stressa for jeg har tusen ting å rekke som helst skulle vært gjort samtidig. Jeg kom akkurat kommet hjem fra skolen, og er endelig ferdig med klippeoppgaven! Da kan jeg i hvert fall krysse av det på listen, så nå har jeg bare en innlevering igjen denne uka. Når jeg er ferdig med dette innlegget må jeg rett på badet og fikse meg for snart må jeg dra avgårde til sentrum for å møte Vilde. Vi skal nemlig på en shopping-kveld på Loreal-butikken i dag. I mellomtiden skulle jeg gjerne rukket å ta litt antrekksbilder pluss litt annet, så vi får se hvor langt jeg kommer.  

1. Ferdig klippet scene. 2. Noen dager overlever man ikke uten kaffe! 3. På skolen på en fridag?! 

Nå ser jeg faktisk at solen titter frem gjennom vinduet her, så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme ut. Men det ser vel varmere ut enn det egentlig er, jeg lar meg alltid lure om våren når solen endelig begynner å titte frem igjen og tror det er supervarmt! Nei, nå prater jeg meg bort. Jeg får nesten ordne meg så kanskje jeg rekker å poste antrekksbilder før jeg drar ♥

Har du noen planer for dagen? 

- Sara 


#hverdag #hektisk #myeågjøre #skole #loreal #event #shopping 

Datenight: brettspillkveld

 • 24.02.2014 kl. 19:00

Det er klart for en ny datenight ♥ Vi hadde nesten glemt bort hele februar-daten, men det er jo ikke for seint enda så vi tar den like gjerne i dag. Denne gangen trakk vi som sagt brettspillkveld, så nå har vi tatt frem de spillene vi har her hjemme og er straks klare til å kjempe om de beste eiendommene i Monopol. Vi hadde egentlig tenkt til å få kjøpt Gruble også, men det er tydeligvis ingen som selger det lenger. 

Middagen gjør vi så enkel som det går an, nemlig spaghetti, kjøttdeig og kjøttdeigsaus! Noen ganger er det godt å bare spise noe sånt enkelt. Også har vi kjøpt inn en liten søtsak for å være litt ekstra gale. Melkesjokolade med oreo-kjeks er utrolig god! Har dere smakt den? Nei, nå får jeg komme i gang med middagen, jeg har en som er litt utålmodig ved siden av her ♥

- Sara 


#kjærlighet #love #boxoflove #datenight #date #kjæreste #brettspill #spill #spillkvled 

If mondays were shoes...

 • 24.02.2014 kl. 14:23

...they'd be Crocs! Dere vet kanskje at et av mine forsetter i år var å møte mandager med en positiv innstilling? Det føler jeg virkelig jeg har klart med glans så langt i år, men akkurat denne mandagen her var det skikkelig tungt å stå opp. Jeg sto opp i 10-tiden i dag så det burde ikke egentlig være så vanskelig å komme opp av sengen, men jeg hadde mest lyst til å kaste mobilen i veggen og sove videre. Jeg tok heldigvis til fornuften, så iPhonen min lever heldigvis i beste velgående. Siden jeg sto opp har jeg for det meste skrevet på en oppgave vi skal levere i slutten av uken. Vi har to innleveringer denne uken så kanskje det er derfor denne mandagen var litt ekstra tung å komme opp på? Nå trengte jeg et lite avbrekk i jobbingen, så da tenkte jeg det var på tide å skrive litt til dere. Jeg måtte også sette sammen en liten kollasj fra we heart it for anledningen. 

I kveld skal vi forresten ha februardaten vår, nå begynte det å bli få dager igjen å ta av så vi bestemte oss for å ta en hverdagsdate denne gangen. Det kan være minst like koselig å gjøre det en ukedag som å ta det i helga så jeg gleder meg masse. Denne gangen sto det brettspill-kveld på lappen, så da er det bare å børste støv av spillene våre og gjøre seg klar til litt god gammeldags spillmoro. 

 

Synes du det er tungt å stå opp på mandager? 

- Sara 


#hverdag #mandag #nyuke #trøtt #date #datenight #brettspill #kjærlighet

New in: Jeffrey Campbells

 • 23.02.2014 kl. 21:38

Så morsomt at flere av dere tippet hvilket par med Jeffrey Campbell sko jeg hadde skaffet meg, men dere hadde dessverre feil. Selv om det er de originale jeg har siklet på lengst var det ikke de jeg endte opp med. Det var nemlig mega-salg på DNA på Arkaden i Oslo da Vilde og jeg var der i går. Og der sto disse å lyste mot meg ♥ De var på 70% salg og satt som et skudd, man kan vel ikke bare forlate de i butikken da? Når sko jeg har lyst på som har kostet 1599,- er satt ned til 480,- synes jeg nesten det står skrevet Sara på de. 

Det virker som de er veldig gode å gå i selv om de er så høye. Jeg hadde ganske vondt etter å ha brukte vonde heler hele dagen før jeg kjøpte disse så det var som en drøm å bytte over! Likevel ble det jo litt ubehagelig etter en stund på disse også, tror jeg må prøve de skikkelig en dag og se hvordan de virkelig er å gå med. Har noen av dere erfaring med å gå lenge på slike sko?

Er de ikke fine? 

Hva synes dere om Jeffrey Campbell skoene?

- Sara 


#mote #innkjøp #shopping #newin #sko #jeffrey #campbell #jeffreycampbell #highheels #fashion #stylemagasinet

Oppskrift: kanelsnurrer

 • 23.02.2014 kl. 17:29

Først vil jeg bare takke dere for alle de fine tilbakemeldingene dere kommer med om dagen! Dere er så herlige alle sammen ♥ Så var det tid for en liten oppskrift igjen. Vilde og jeg lagde som sagt skikkelig gode kanelsnurrer i går så jeg tenkte dere ville ha litt bilder og vite hvordan de lages. Oppskriften er hentet fra Trines Matblogg

Til 24 kanelsnurrer trenger du: 

          ♥ 1000g mel 

          ♥ 5dl melk (lunkent)

          ♥ 1/2 pose gjær 

          ♥ 140g sukker 

          ♥ 1 ts kardemomme 

          ♥ 1/2 ts salt 

          ♥ 1 egg 

          ♥ 150g mykt smør 

          ♥ Kanel, sukker og smør til fyllet 

Start med å blande alt det tørre i en bolle. Ha så i egget og melken og elt deigen i ca. 10 minutter. Har du en kjøkkenmaskin vil jeg anbefale deg å bruke den til eltingen. 

Del smøret opp i terninger og tilsett de i bollen, fortsett å elt deigen i 5-10 minutter til. Kle bollen med et håndkle og la den stå til heving i en time, da blir den omtrent dobbelt så stor. 

For å få plass på benken delte vi deigen i to og kjevlet ut i to omganger, det ble nemlig veldig mye deig! Bare kjevle den ut som vi har gjort på bildet over, som en rektangel. Bland kanel og sukker i en bolle og smelt litt smør, pensle hele flaten og strø over så mye kanel og sukker du vil. Rull den sammen og del den opp i 12 biter. Sett de på et bakebrett og la de heve i ca. 1 time til. 

Vi tenkte vi skulle være litt kreative og gjøre noe annet med den andre halvdelen så vi bestemte oss for å fylle den med vaniljekrem isteden for kanel og sukker. Vi smurte derfor et godt lag utover, men innså at hvis vi skulle dele den opp i biter ville det bare bli masse kliss. Så vi tenke at vi kunne lage klippekrans! Det fungerte jo egentlig helt greit det, bortsett fra at ingen av oss hadde laget klippekrans siden 9.klasse. Så dere ser kanskje på bildet over at det ikke minner så veldig om en klippekrans. Men god ble den i hvert fall! La også denne heve i ca. 1 time til før du steker den. 

Stek bollene og "kransen" på 225 grader i 10-12 minutter eller til de ser gylne og fine ut. Kransen måtte naturlig nok steke en del lenger pga. det våte fyllet. For å unngå at den blir brent legger du bare et bakepapir over den. Så kan du velge å spise de som de er eller ha melisglasur over. Det er godt med vanlig melis og vann, men det blir enda bedre om du blander melis, litt smeltet smør, melk og litt vaniljepulver sammen. Da smaker disse som Deli De Luca sine, bare enda bedre!

Liker du kanelsnurrer?

- Sara 


#mat #hjemmelaget #oppskrift #bake #bakst #gjærbakst #kanelsnurr #søtt #dessert #stylemagasinet

Koselig venninnedag

 • 23.02.2014 kl. 10:33

God morgen ♥ Planen var ikke at det bare skulle bli ett innlegg i går, men jeg fant på noe med venninner hele dagen så det ble ikke noe tid til å poste innlegg. Først på formiddagen var Karoline, Vilde og jeg på kafé en tur. Vi var på Starbucks hvor jeg ikke har vært på kjempelenge. Jeg hadde nesten glemt hvor god kakao de har der! Uansett. Det var veldig hyggelig å møte begge to igjen, spesielt når jeg ikke har sett Karoline på superlenge! Det morsomme er at vi alle tre skal på samme event på tirsdag, så allerede da ses vi igjen!

Etter Karoline måtte gå fortsatte Vilde og jeg på en liten rusletur i Oslo og jeg faktisk fikk kjøpt meg mine første Jeffrey Campbells! Viser dere hvilket par jeg kjøpte senere. Hvilket par tror dere forresten jeg endte opp med? 

Etter en bitte liten shoppingrunde dro vi hjem til meg, hvor vi lagde pizza og bakte kanelsnurrer. Kanelsnurrer er noe av det aller beste jeg vet, og de fra Dehli er kanskje de jeg liker best. Disse her ble ikke så altfor ulike faktisk, med andre ord farlig godt! Vi ble stappmette begge to og lo hele kvelden av alt mulig rart, kvelden var med andre ord akkurat slik en jentekveld skal være, bortsett fra at Anna manglet ♥ Jeg tenkte jeg skulle legge ut oppskrift på disse om litt, hvis dere vil det? Det blir så rotete om alt skal presses inn i ett og samme innlegg, så jeg tror det er best å lage et eget oppskriftsinnlegg. Er dere ikke enig?

Håper dere får en fin søndag og dere er klar for en ny uke i morgen. Jeg synes ikke det er lenge siden sist søndag jeg! Skjønner vikelig ikke hvor alle dagene blir av. 

- Sara 


#hverdag #venner #venninner #jentekveld #baking #shopping #kanelsnurrer #starbucks 

Outfit: pastels and glitter

 • 22.02.2014 kl. 12:45

God lørdag fine lesere ♥ Nå har jeg akkurat sminket og ordnet meg og er klar for å dra på kafé med to venninner fra videregående. Hun ene kjenner dere jo til fra før, Vilde men Karoline har dere nok ikke hørt noe om før. Vi har vel ikke sett hverandre siden videregående tror jeg! Det er faktisk litt sykt å tenke på, men det har en tendens til å bli sånn når man starter opp på nye steder. Det skal i hvert fall bli kjempekoselig å møte de igjen og få skravlet fra oss. Bowling-planene våre ble det ingenting av siden vi bare ble oss tre. Vi hadde nemlig tenkt til å samle en liten gjeng å dra på jente-bowling, men det får bli senere. Nå tenkte jeg bare å vise dere hva jeg har på meg i dag. 

T-skjorte fra BikBok // Skjote fra Ralph Lauren // Bukse fra h&m // Jakke fra MK & A for BikBok // Clutch fra Tyskland 

La en enkel neglelakk i går kveld, synes det ble fint med en glitter neglen mellom alle de blå/grønne. Den blå/grønne er Trophy Wife fra Essie og glitterlakken er Diamond Crush fra Isadoras Sugar Chrus serie. 

Jeg gikk for et veldig behagelig antrekk i dag, jeg liker at ting jeg har på meg er komfortabelt å gå i. I tillegg så synes jeg fargene er så fine sammen, lyse pasteller ♥  Nei, nå får jeg hoppe på bussen så jeg ikke kommer for sent. Vi skrives senere i dag ♥ 

Hva skal dere gjøre i dag?

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #ootd #dagensantrekk #ralphlauren #bikbok #hm #hverdag #venninner #kafe

Mexican-night

 • 21.02.2014 kl. 23:16

Hei igjen ♥ I kveld ble det en skikkelig sen middag, tror ikke vi fikk satt oss til å spise før klokken var nærmere halv ti! Litt i seneste laget å spise middag synes nå jeg, men godt var det jo. I dag ble det enchiladas igjen. Vi lagde ikke lefsene selv denne gangen, men alt det andre. Synes det smaker så mye bedre når vi lager tomatsausen og kryddermiksen selv. I dag hadde vi også en god salat, guacamole og rømme til. De hadde salg på alt fra Santa Maria på Ica i dag så vi fikk lyst til å teste ut ferdig guacamole. Den var dog ikke så veldig god, så neste gang lager vi selv. 

Til middagen så vi på orange is the new black. Jeg synes faktisk serien er ganske bra, den er ganske ulike det jeg har sett før, men den er ganske morsom. Det som er dumt er at det bare er en sesong ute enda og vi er jo snart ferdig med den. Heldigvis er neste sesong rett rundt hjørnet. Så hva vi skal se på mens vi venter er det store spørsmålet. Vi vurderer boardwalk empire, som Matias allerede har sett alene eller sons of anarchy. Kanskje dere har en serie å anbefale?

Ha en kjempefin kveld videre ♥

- Sara 


#hverdag #middag #mat #meksikansk #enchiladas #salat #fredagskos #fredag #kos #onb #orangeisthenewblack #netflix

Nytt kamera?

 • 21.02.2014 kl. 17:59

Endelig helg! Selv tok jeg helgen litt bokstavelig denne gangen og har nesten ikke åpnet Macen før for et par timer siden. Da måtte jeg jo se på OL så bloggingen ble bare utsatt og utsatt. Så nå måtte jeg bare ta meg litt i nakkeskinnet her og riste med løs fra dvalen jeg nesten har gått inn i. Jeg har egentlig ingen store planer om å gjøre så mye i dag, gårsdagen gikk med til rydding og vasking i leiligheten så denne dagen kan egentlig bare nytes. I morgen skal jeg kanskje ut på bowling med noen venninner, det tror jeg blir skikkelig koselig! Jeg driver også å skriver på et par andre innlegg som skal ut i løpet av helgen, så jeg har ikke glemt dere helt oppi OL-titting og avslapping altså. Blant annet ville noen av dere vite hvordan det er å gå medier og kommunikasjon, så det innlegget kommer asap! 

Jeg driver også å sikler på et nytt kamera for tiden! Det jeg har er jo greit, men jeg har så lyst på et kamera jeg kan filme med også. For filming på det jeg har nå blir ikke akkurat veldig bra, og det tar så mye tid å låne ut utstyr fra skolen hele tiden. Jeg har Nikon fra før og har planer om å holde meg til samme merke. Det dere ser under (Nikon D7100) ser veldig fint ut! Det er egentlig litt for dyrt for min lommebok, men jeg har et videokamera jeg tenke å selge også får jeg litt for det gamle mitt, så kanskje det lar seg gjøre likevel. Onkelen min har et sånt, så jeg vet i hvert fall at det tar helt utrolig fine bilder og video! DA skal jeg love at det hadde blitt morsommere å lage videobloger også ♥ Jeg får tenke litt mer på det og se hva jeg kan få for de to kameraene jeg tenker å selge, det føles nemlig litt rart å bruke så mye penger på et kamera når man lever på studielån. 


Hvilket kamera bruker du? 

- Sara 


#hverdag #blogg #helg #fredag #kamera #nikon #bilder 

Bloggvurdering: Saraac

 • 20.02.2014 kl. 18:44

Da var det tid for den siste bloggvurderingen i denne omgangen. Det var mange påmeldte så jeg lot random.org bestemme vinneren for meg. Denne gangen ble Saraac den utkårede! Sara Christina er 16 år og det er egentlig litt vanskelig å putte henne i en typisk bloggkategori, hun blogger nemlig om alt fra hverdagen sin til, Harry Potter relaterte ting, til matoppskrifter. Så her vil du få en blanding av mye gøy! Her har dere min vurdering av hennes blogg. 

Design

Designet er lyst, enkelt og oversiktlig. Headeren er fin og selv om det ikke er bildet av Sara gir den likevel et godt inntrykk av hva bloggen handler om. Jeg liker god at man lett får tilgang til kategorier, arkiv siste innlegg osv. i sidebaren. Dette gjør det veldig lett å navigere rundt på siden hennes. En ting jeg savner litt er en meny under headeren, der hadde det blant annet vært interessant å hatt en "om meg" knapp. Eller synes jeg det ser ganske så fint og oversiktlig ut. 

Innhold 

Innholdsmessig finner du som jeg sa litt av hver her inne. Hvis du liker Harry Potter er det i hvert fall mye gøy å se på, blant annet har hun laget et innlegg med alle Harry Potter tingene sine! I tillegg legger hun ut fine oppskrifter, med gode bilder til. Hvis dere er glad i videoblogger får dere også mye av det her, bare kikk bakover i arkivet. Jeg kommer ikke på noe spesielt jeg savner når det kommer til innholdet, jeg er jo som dere vet veldig glad i varierte blogger og det har Sara Christina. Tommel opp!

Håper dere likte vurderingen av bloggen? Jeg synes i hvert fall det er veldig gøy å oppdage nye blogger på denne måten og samtidig dele noen av de med dere. ♥ 

Har du vært innom denne bloggen før?

- Sara 


#blogg #blogger #bloggvurdering #konkurranse #vinner #vurdering #anmeldelse #anbefaling 

Home office

 • 20.02.2014 kl. 14:39

Hvor deilig er det ikke å være produktiv på dager hvor man har fri? Jeg har i hvert fall hatt en effektiv dag på "hjemmekontoet" mitt. Til vanlig sitter jeg med Macen i sofaen, enten i fanget eller ved stuebordet. Dette er ikke akkurat en veldig god arbeidsstilling og jeg ender alltid opp med å suse bort mye av tiden min. I det siste har dog tatt i bruk et lite bord vi har stående i leilighet, jeg bruker det som min egne lille kontorplass. Her setter jeg opp dataen min, et lite duftlys og lager meg en bolle frukt eller trakter kaffe. Og hva får du da? Jo, et lite hjemmekontor ♥ Jeg liker i hvert fall å se på det som min egne lille plass, hvor skoleoppgaver og blogginnlegg kan skrives. Når jeg er ferdig kan sofaen inntas igjen, men da uten arbeid å gjøre. Tror jeg kan bli vant til dette! Plassen er langt i fra flott og inspirerende, men jeg synes likevel den er koselig. 

Litt hverdagsluksus må til når man er flink ♥ Jeg har lyst til å skaffe meg et par plakater jeg kan henge opp over her også. Det er ikke lov til å spikre i veggen, så jeg ender vel opp med en plakat av noe slag. Har du noe forslag til steder de selger fine plakater? 

Så nå er det bare å slenge bena på pulten og... Neida, jeg skal fortsette å jobbe litt til før det blir middagslaging og litt serietitting i kveld. 

Har du en egen plass hvor du kan sitte å jobbe på?

- Sara 


#hverdag #hjemme #blogg #kontor #skolearbeid #blogging #frukt #duftlys #avslapping 

Pastel dreams: sneakers edition

 • 19.02.2014 kl. 22:27

Pastellene begynner endelig å innta butikkhyllene og solen har allerede gitt oss to fine vårdager denne uken. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er veldig klar for å bytte ut tykke ullgensere og vinterkåper med lettere plagg. Det samme gjelder skogarderoben! Følelsen av å sveve på skyer den første dagen man kan ta på seg lette vårsko igjen er helt fantastisk, og veldig savnet. Så mens vi venter tenkte jeg å lade opp med litt inspirasjon. De fleste av dere har sikkert sett de søte Chanel-joggeskoene for våren og sommeren? Nå har kanskje de færreste av oss råd til et sånt par, men det er gratis å la seg inspirere. 

Er de ikke søte? Jeg fant ikke så mange joggesko som lignet da jeg søkte rundt på nettet, men det kommer sikkert noen look alikes etterhvert. Noen sko som dog aldri svikter er Converse. Jeg har alltid hatt en ting for Converse-sko og eier litt for mange par. Likevel har jeg ikke et eneste lavt par og de fleste begynner å bli ganske slitt nå. Så før sommeren skal jeg få kjøpt meg et par fine lave. Kanskje noen av de under? 

pastell

Hva synes du om Chanel-skoene?

- Sara 


#mote #fashion #sko #shoes #trend #vårmote #converse #pasteller #pastell #pastellsko #vår #sneakers #chanel 

Oppskrift: fiskesuppe

 • 19.02.2014 kl. 16:16

Denne uka har det blitt mye matprat på bloggen igjen, håper ikke dere er lei, for her kommer enda en oppskrift. Jeg har som sagt hele dagen fylt opp i dag, så tenkte det var bedre å poste en oppskrift enn å ikke poste noen ting. Denne gangen står en kjempegod fiskesuppe på menyen. Matias og jeg har bare lagd fiskesuppe én gang tidligere og den ble bare ok, ikke supergod. Så vi har liksom ikke giddet å prøve igjen, men etter å ha kommet over en kjempeenkel suppe på Matprat måtte vi bare teste den. Vi har gjort noen få justeringer på ingrediensene så her kommer vår versjon av kremet fiskesuppe. 

Kok opp buljongterningene i vannet og ha i gulrotbitene. La disse koke i ca. 4 minutter. Mens de koker kan du piske hvetemel og melk godt sammen. Når gulrøttene er ferdig kokt tilsetter du melkeblandingen i kjelen. Husk å vispe hele tiden. La så suppen småkoke i ca. 5 minutter. 

Senk temperaturen på ovnen og tilsett oppskjært fisk, vi brukte 250g laks og 150g torsk da det var det vi hadde liggende. Neste gang kommer vi bare til å bruke laks fordi ingen av oss er spesielt glade i torsk. Man kan egentlig ha det man liker av sjømat i denne suppen, reker er sikkert også nydelig! Ha også oppi de frosne ertene. 

La suppen trekke i 5 minutter før du tilsetter fløten og smaker til med salt, pepper og gressløk. 

Suppen ble kjempegod, mye bedre enn den vi lagde sist. I tillegg går det superkjapt å lage den! Vi serverte vår suppe med flatbrød. Nam ♥ 

Er du glad i fiskesuppe?

- Sara 


#mat #middag #oppskrift #matogdrikke #hjemmelaget #fisk #fiskesuppe #sunt #sunn #kosthold 

Brå morgen

 • 19.02.2014 kl. 12:44

God formiddag fine ♥ Titter bare innom dere for å ønske dere en riktig god lillelørdag. I dag tidlig klarte jeg faktisk å forsove meg, den ene dagen hele uken med skole! Herlig start på dagen må jeg si. Det er ikke stort å gjøre med det nå, har i hvert fall kommet meg på skolen nå. Resten av dagen min er helt fylt opp med skole frem til 17.00 også OSTV-møte som egentlig også starter 17.00! Jeg får bare komme litt for sent i dag. Jeg blir alltid så sliten de dagene vi har så lang dag på skolen, så med det og møte tror jeg nok det skal bli herlig å komme hjem i kveld og slenge bena på bordet. Det er så godt å tenke på at hjemme venter middag, vi lagde nemlig en stor kjele med grønnsakssuppe i går. 

 

Så, med det håper jeg dere får en kjempefin dag. Kos dere litt ekstra for meg i dag dere som har vinterferie ♥

Har du vinterferie?

- Sara 


#hverdag #skole #møte #lillelørdag #blogg 

Hair chalk: party pink

 • 18.02.2014 kl. 16:31

Jeg fikk noen spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av håret mitt med hair chalken jeg kjøpte på HFB-messa. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, så da jeg så det var sol i dag også tok jeg med meg kamera og hair chalken ut for litt fotografering. Det er litt vanskelig å få fargen til å synes godt når man må løpe foran og tilbake foran/bak kameraet, men jeg tror dere får et ganske godt bilde av hvordan det ser ut her. Hair chalk får du kjøpt blant annet hos Coverbrands

Jeg kjøpte den knalleste rosafargen de hadde, nemlig party pink. Skal det være rosa så skal det være rosa! Det fine er at man kan bestemme litt hvor sterk farge man vil ha, hvis du drar håret igjennom produktet uten å gni på det får du en veldig knall farge. Vil du at det skal blende litt bedre inn kan du bare gni litt forsiktig på det. 

Du drar bare håret gjennom produktet så gir det farge. 

Slik ble mitt resultat. Jeg ble som nevnt tidligere litt overrasket over at det ga så god farge i mørkt hår, for det gir nærmest samme farge på de alle mørkeste partiene mine som på de lyseste tuppene! Selvsagt vil det bli enda tydeligere på de med blondt hår, men det er litt stas å for en gangs skyld kunne bruke sånne ting på mitt hår også. Fargen sitter ganske godt hvis du har i hårspray tilslutt, men i dag tok jeg ikke det så nå ser jeg at fargen begynner å gå litt ut. Når du skal vaske håret kan det være greit å vaske det to ganger for å være sikker på at du har fått ut produktet skikkelig. 

Hva synes du?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #hår #hair #hairchalk #rosa #pink #rosahår #blogg 

Oats in a jar: frokost på glass

 • 18.02.2014 kl. 12:24

De av dere som har lest bloggen min lenge, og som har ganske god hukommelse husker kanskje julegaveinnleggene mine? I innlegget med hjemmelagde gaveideer viste jeg dere flere kule ting dere kan lage "in a jar". Jeg digger dette konseptet, så nå har jeg laget meg frokost in a jar, eventuelt frokost på glass hvis du foretrekker det. Dette er en kjempekjapp og god frokost du lager kvelden før som er klar når du står opp igjen. Det høres ut som magi i mine ører! 

Ingredienser 

          ♥ 50g havregryn

          ♥ 125g yoghurt 

          ♥ 80g melk 

          ♥ 1 ss Sukrin gold

          ♥ Valgfri topping (til dagen etter) 

Som yoghurt brukte jeg Tine mild med vaniljesmak, men her må du bare bruke det du selv liker. Det eneste du gjør er å blande alle ingrediensene sammen og ha de på et glass.Sett glasset i kjøleskap over natten, og når du våkner vil du ha en god og sunn frokost eller en lunsj du kan spise på farten. 

Når du tar den ut dagen etter ser den litt ut som havregrøt egentlig, og jeg synes smaken minner litt også. En slags søt, vaniljeaktig havregrøt. Nam! Før du spiser den topper du den med hva du selv har lyst til. Jeg var så sulten i dag tidlig at jeg bare kastet på noen frosne blåbær og litt Cheerios. Vi hadde ikke mer kornblanding igjen, så hvorfor ikke prøve Cheerios. Det var faktisk veldig godt. Neste gang har jeg lyst til å prøve å lage en jordbær saus, tror det hadde vært mega-godt til denne her. 

For å være litt ekstra jålete pyntet jeg litt på glasset. Jeg har bare brukt et gammelt syltetøyglass så det var fint med noe annet enn Nora-logoen på toppen. Dette her var skikkelig lettvint og godt! Jeg er skikkelig B-menneske så all mat jeg kan lage kvelden før (og som fortsatt smaker godt) tar jeg imot med åpne armer. 

Har du lagd noe slik før?

- Sara 


#mat #matogdrikke #oppskrift #sunn #sunt #frokost #hjemmelaget #kosthold #frokostpåglass #blogg #hverdag #inspirasjon #stylemagasinet

Oppskrift: bananvafler

 • 17.02.2014 kl. 19:44

Nå var det altfor lenge siden sist jeg spiste bananvafler, så da ble det vafler til lunsj i dag. Disse her er ganske sunne, så jeg nyter de med god samvittighet til frokost, lunsj eller kveldsmat. Hvis du har i litt cottage cheese og bytter ut fullkornsmelet med havremel, havregryn og litt fiberfin blir de enda sunnere. Vafler kan dere sikkert lage fra før av, men jeg legger ut en liten oppskrift uansett. 

Hvis bananen ikke er god og moden vil røren bli mindre søt, vil du ha den søtere er det bare å tilsette ønsket søtning, jeg kan anbefale Sukrin gold. Det første du gjør er å mose bananen med en gaffel, så rører du inn egg og melk. Tilsett så vaniljepulver eller vaniljesukker, kardemomme og fullkornsmel til røren blir passe tykk. Denne røren ble nok til 4 store og tykke vafler.

Som topping tinte jeg bare noen frosne jordbær og moste de. Over strødde jeg over litt Sukrin gold så det ikke skulle bli så syrlig. Denne røren her ble utrolig mektig så etter to plater var jeg stappmett! 

Hva synes du om å spise vafler til lunsj?  

- Sara 


#mat #matogdrikke #oppskrift #vaffel #vafler #sunn #sunt #kosthold #lunsjtips #lunsj #hjemmelaget 

Årets første vårdag?

 • 17.02.2014 kl. 14:46

Nå er jeg klar for en helt ny uke som skal fylles med masse spennende og gøy! Jeg har nemlig bestemt at denne uken skal bli skikkelig bra ♥ Jeg har bare en skoledag denne uke, som gjør at dette nesten er en vinterferie! Hvor herlig er det ikke med en liten vinterferie som ikke var forventet? Med så mye tid til overs har jeg tenkt til å få unna masse skolearbeid som det skal bli kjempedeilig å få gjort unna, jeg skal trene minst tre ganger, møte Vilde for en liten utflukt på lørdag og jeg skal blogge masse for dere! Dette begynner egentlig å høres ut som en perfekte uke, er dere ikke enige? I tillegg så våknet jeg til verdens fineste og mest etterlengtede sol i dag tidlig! Åh, så herlig! Nå skal jeg suse bort på treningssenteret for ukens første treningsøkt. 

Se på den sola da ♥ 

- Sara 


#hverdag #mandag #nyuke #ukestrart #herlig #fin #fantastisk #glad #positiv #sol #vår

Videoblogg: 25 random tag

 • 16.02.2014 kl. 18:13

Henriette fra bloggen hippiesummer har utfordret til å lage en video med 25 random spørsmål. Den utforingen hadde jeg selvfølgelig lyst til å ta, så her er den. Jeg må bare beklage for dårlig kvalitet, jeg bruker speilreflekskameraet mitt og det tar veldig dårlig film, meen jeg håper uansett dere liker den. Husk å skru opp tannhjulet for best kvalitet ♥

Husk at dere jeg har utfordret ikke trenger å svare på video! Dere kan like gjerne lage et skriftlig innlegg hvis dere vil det! 

Tar dere utfordringen? 

- Sara 


#videoblogg #video #utfordring #25randomtag #blogg #blogger #hverdag 

Antrekk: Back to the 80s

 • 16.02.2014 kl. 15:15

God formiddag. Nå driver jeg å filmer til en bloggutfordring jeg har fått av Henriette, skal laste den opp i løpet av dagen. Men i mellomtiden tenkte jeg bare å vise dere dagens antrekk. Endelig har jeg fått brukt den stygg-fine blazeren jeg kjøpte på loppemarked i fjor høst! Den er ganske boblete og stor, men det hjalp litt å nappe ut skulderputene. Det kan hende den hadde hatt godt av å bli sydd inn litt for å få et litt mer moderne snitt, men jeg bruker den slik den er enn så lenge. 

Skjorte h&m // Blazer loppemarked // Kjede pyntdeg.no // Bukse h&m 

Nå får jeg komme meg tilbake til filmingen ellers blir jeg ikke ferdig før det er mørkt! Vi videoblogges litt senere i dag ♥

Nå er jeg spent på hva dere synes om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #80s #vintage #loppemarked 

Eye make-up remover

 • 15.02.2014 kl. 18:51

Hei. Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Min har vært ganske så koselig, jeg har kost meg litt med det nyeste Costume-magasinet og en liten kakebit fra i går til kaffen. Perfekt lørdag ♥ Jeg tenkte bare å stikke innom dere med noen tips ang. øyensminkefjerner. Jeg har nemlig lenge lett etter den beste måten å fjerne øyesminke på som gjør at jeg ikke mister vippene mine. Jeg har gjennom årene prøvd mye rart og har nå kommet frem til en løsning jeg liker godt som jeg har lyst til å dele med dere. Førs tenkte jeg bare å skrive litt om de forskjellige tingene jeg har prøvd. 

          ♥ Simple renseservietter 

          ♥ Clinique rensevann 

          ♥ H&M q-tips med rens

          ♥ Glo minerals rensevann 

Da jeg var litt yngre pleide jeg å bruke renseservietter fra Simple. Disse er ganske billige og siden de kan brukes til hele ansiktet var dette en god løsning. Det dumme var at da jeg brukte disse endte jeg alltid opp med å miste ganske mange vipper, det skylles nok kanskje at jeg ikke var forsiktig nok og manglet tålmodighet. Det er sikkert ingen stor krise å miste noen vipper nå og da, men hvis jeg kan unngå det gjør jeg selvfølgelig det. Etter det fikk jeg en øyensminkefjerner fra Clinique i gave, denne likte jeg ganske godt så jeg fortsatte å bruke den. Den er litt oljete men ikke så ille at det var et problem. Men siden de tester på dyr har jeg prøvd å se meg om etter et nytt merke å prøve. 

H&M tester ikke på dyr, som dere sikkert vet allerede, så jeg gikk dit for å se hva de hadde. Disse q-tipsene tenkte kunne være spennende å prøve, de var billige i tillegg til at de er små og kommer til overalt. Men disse var langt i fra gode å bruke. Jeg synes de er utrolig oljete og hvis man får dette på huden kan det være litt vanskelig å vaske bort. I tillegg tar det veldig lang tid å fjerne all øyensminken med q-tips. 

Da måtte jeg ut å lete etter noe nytt og kom over et salg på Coverbrands hvor de hadde salg på alt fra Glo Minerals. Jeg er jo ganske fan av det merket så jeg endte opp med den her. Denne er mye bedre enn de jeg har testet før! Den er ikke oljete, men får likevel med seg alt uten å dra av mange vipper. Den er litt dyrere enn wipsene fra Simple og q-tipsene fra H&M, men er også mye bedre å bruke. Så denne kommer jeg nok til å holde meg til en stund fremover. 

Helt tilslutt tenkte jeg bare å tipse dere om noe som gjør maskafjerning mye enklere! Nemlig vann. Jeg pleier alltid å ta en bomullspad i vann og legge den på øyet, la den ligge på en liten stund. Kanskje mens du pusser tenner eller gjør andre ting på badet. Da har maskaraen bløtet seg litt opp og det er mye lettere å fjerne den. Det går an å bare bruke vann for å fjerne også. Jeg har gjort det hvis jeg har vært tom for sminkefjerner, men det tar mye lengre tid enn med en god øyensminkefjerner. Selvfølgelig er ikke dette vann-trikset nødvendig, men for en utålmodig sjel som meg fungerer dette veldig godt. 

Så det var mine tips for i dag. Håper disse kan være til nytte for noen! Nå tror jeg det er på tide å starte med middagen her, vi går for hjemmelaget enchiladas igjen, det ble jo så godt sist. Oppskriften finner dere her. Ha en fin kveld ♥

Hva slags øyensminkfjerner bruker du?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #sminkefjerner #øyne #øyensminkefjerner #hm #glominerals #simple #clinique #makeupremover #tips #anbefaling

Bloggvurdering: Dotdot

 • 15.02.2014 kl. 10:19

God morgen ♥ Det var lenge siden det har kommet et så tidlig innlegg fra denne kanten! Tenkte bare å komme med den første bloggvurderingen fra linkerunden jeg hadde her om dagen. Dere har alle utrolig fine blogger som renner over av inspirasjon, så jobben med å velge ut én var like vanskelig denne gangen som alltid. Nå har jeg i hvert fall plukket meg ut en vinner, i tillegg kommer jeg til å plukke ut en til i løpet av neste uke. 

Kristina bak bloggen dotdot er 25 år og tobarnsmor. Hun har en stor interesse for interiør, noe som vises gjennom alle de nydelige bildene av huset hennes. I tillegg legger hun ut bilder av de lekreste kaker. Her er det med andre ord masse herlig inspirasjon å hente. 

Design 

Designet er slik som jeg liker det med lyse farger, uten forstyrrende elementer. Headeren er fin og gir et godt inntrykk av hva denne bloggen handler om. Kategoriene og menyen er også veldig oversiktlige og tar meg rundt på siden slik jeg vil. En liten ting jeg kunne ønske var at bildene hadde vært litt større. Siden bildene er veldig fine synes jeg de fortjener litt bedre plass. Det ser ut til at bildene er av god kvalitet så jeg tror ikke det ville gjort noe for oppløsningen. En annen ting som jeg personlig skulle ønske var at skriften ikke var fet. Dette er sikkert en smakssak, men jeg synes tekst er mer lettlest når den ikke er fet. 

Innhold

Innholdsmessig liker jeg denne bloggen kjempegodt. Kristina blogger masse om interiør og legger ut superfine bilder av huset sitt. Her er det masse inspirasjon å hent for folk som interesserer seg for hus og hjem! Hun er ikke bare god på interiør men kan også bake de fineste kaker. Hun lager alt fra cake pops til kaptein Sabeltannsbåt i kake. Det synes jeg er imponerende! Det hadde selvfølgelig vært gøy med noen oppskrifter av og til og kanskje forklaring på hva slags teknikker hun bruker på kakene sine. Cupcaksene over hadde for eksempel vært gøy å høre hvordan hun lager. Uansett, oppskrifter eller ikke så er denne bloggen fylt med inspirasjon og ideer. 

Håper dere likte vurderingen, dere burde i hvert fall ta turen innom Kristina om dere ikke har gjort det før. Hvis du har lyst på en bloggvurdering kan du fortsatt melde deg på her. Jeg trekker en siste vinner neste uke ♥ Ha en fin lørdag så skrives vi snart igjen. 

Har du vært innom henne før?

- Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling

Happy valentines

 • 14.02.2014 kl. 22:57

Hei igjen dere. Håper dagen deres har vært fin uansett hvordan dere har valgt å bruke den. Vi har valgt å ikke gjøre så veldig mye utav den, men bare ta en rolig kveld hjemme. Jeg vil tro at kinosaler, restauranter og utesteder er ganske så fulle i dag, så da er det bedre å bare nyte hverandres selskap hjemme. Matias lagde middagen i dag, mens jeg lagde favorittkaken hans (oreo). Er det valentines day så er det valentines day! I tillegg har jeg dyppet jordbær i sjokolade for anledningen, en skikkelig sukkersøt kveld med andre ord ♥

Leenge siden sist jeg hadde jordbær! Gleder meg til å smake på en. 

Man må jo kjøpe valentines-kort? Jeg har fått digitalt kort av Matias i år. Han er så flink til å lage sånne ting i Photoshop så jeg var heldig å fikk et hundre prosent hjemmelaget kort. 

Nå skal vi snart gafle i oss litt jordbær og kake mens vi ser på en film. Jeg prøver å trumfe igjennom Love actually siden vi aldri fikk sett den i jula, men vi får se om jeg får med han på det. 

Har dere noen forslag til filmer vi bør se? 

Ha en fin kveld dere ♥

- Sara 


#valentinesday #valentines #valentinesdag #kjærlighet #jordbær #sjokolade #kake #kjæreste #date #love #romantisk 

Today in snaps

 • 14.02.2014 kl. 16:28

Dagen i dag startet litt sånn som en valentines day skal starte med at jeg lagde frokost til Matias. Nå er det ikke akkurat noen stor jobb å lage frokost til han ettersom han nesten alltid spiser brødskive med Nugatti til frokost. Men for å gjøre skiva litt søtere prøvde jeg å skjære ut et slags hjerte av brødet. Det ble kanskje ikke et frokostbrett med frokost, favorittsjokoladens hans og en langstilket rose ala Fotballfrue, men jeg skal ha litt for kreativiteten? Vi sparer heller klisset til  kveld og tar en skikkelig kjærestekveld med film på skjermen, god mat og litt søtt til filmen. Vi valgte med andre ord å gå for en rolig innekveld i dag. Det skal bli koselig ♥ 

For ikke lenge siden kom jeg hjem fra ukens siste treningsøkt. Matias var med så vi kan jo nesten kalle det en treningsdate! Haha, neida jeg bare tuller. Det var i hvert fall en god måte å starte helga på. Nå venter dusjing og ryddig før kvelden kan starte. 

1. Mitt forsøk på å være romantisk på morgenkvisten 2. Kleint bilde av en fornøyd Sara etter trening (på badet selvfølgelig)  

1. Min super duper gode etter trenings-mat! 2. kanel-teen jeg har snakket så mye om. 

Det jeg spiste etter trening i dag var skikkelig godt! Noe av det meste jeg har spist på lenge faktisk. Jeg ble litt inspirert av det Fotballfrue la ut for et par dager siden hvor hun hadde blandet cottage cheese med yoghurt og toppet med masse godsaker. Jeg har ikke brukt de samme toppingene som henne da, men det utrolig godt uansett. Jeg toppet min med noen hakkede mandler, litt frossen blåbær, noen havregrynflak og litt sukrin gold. Ja, jeg gikk litt banans med toppingen. Ville bare prøve å ha på alt jeg synes er godt! Og godt ble det! Kanel-teen derimot er jeg ikke helt overbevist om enda. Den smaker i og for seg som Big Red-tyggisen, men jeg vet ikke hvor komfortabel jeg er med å drikke det! Dessuten ble det altfor søt, så neste gang dropper jeg søtning helt i den.

Har dere noen planer for valentines dagen? 

- Sara 


#hverdag #fredag #helg #trening #valentinesday #valentinesdagen #kosthold #cottagecheese #yoghurt #te #kanelte 

Valentines-negler

 • 13.02.2014 kl. 22:52

Nok en gang har jeg forsøkt meg på et negledesign, denne gangen med vanelentines-tema. Jeg tror jeg trenger noen (mange) flere timer med øving før jeg skal prøve å lage hjerter igjen! Bildene under taler nok for seg:

Huff, dette er jeg ikke fornøyd med i det hele tatt, men siden jeg lovte bilder av resultatet tidligere i dag får jeg pent laste opp bilder. Jeg så et kult design på Instagram for en tid tilbake som jeg hentet inspirasjon fra og ville ha en matt top coat på lillefingeren og tommelen. Det så egentlig veldig kult ut på henne, men jeg synes ikke min ble fin i det hele tatt. Har dere et tips til en god matt top coat? Jeg tror jeg kommer til å fjerne denne her og heller prøve meg på noe nytt. Det er jo gøy å ha litt ekstra fine negler på valentines day! 

Forresten må jeg bare si tusen takk for at så mange vil være med på linkerunden! Det har kommet inn utrolig mange fine blogger, skal se over de jeg ikke rekker i kveld i morgen så kommer første vurdering i morgen kveld. 

Har du gjort noe spesielt med negle til morgendagen?

- Sara 


#negledesign #negler #neglelakk #nailpolish #nailart #skjønnhet #valentinesday

Jeg vil lese din blogg

 • 13.02.2014 kl. 16:32

Jeg trenger litt blogg-inspirasjon i dag og et av de stedene jeg henter mest inspirasjon fra er andre blogger. Jeg tenkte derfor å kombinere inspirasjons-jakten med en liten linkerunde. Det er ikke så lenge siden jeg hadde en sist, men dere tåler sikkert en til? Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg se på alle sammen i løpet av dagen. Trekket ut er par stykker som jeg skriver en liten vurdering av. Høres det ut som en grei deal? Dere får en linkerunde og jeg får masse påfyll av inspirasjon ♥

Nå skal jeg komme i gang med et lite negledesign med valentines-tema. Valentins dagen er jo allerede i morgen, dagene har jo bare forsvunnet den siste uken! Håper der blir bra, viser dere resultatet i kveld ♥

Er du med? 

- Sara 

#linke #linkerunde #bloggvurdering #vurdering #konkurranse #lese #blogg 

Spring wants

 • 12.02.2014 kl. 21:53

Hvordan har dagens deres vært? Rett etter jeg kom hjem fra skolen fikk jeg en melding fra Vilde som lurte på om vi skulle ta en kaffe sammen. Jeg kaster i meg litt mat og fyker selvfølgelig ut av døra ♥ Ingenting er så hyggelig som en spontantur på kafé! Etterpå gikk vi litt rundt i byen å skravlet, veldig koselig dag!

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har delt mine "wants" med dere, så etter en liten surferunde på nett har jeg funnet frem til noen herlige godbiter jeg gjerne skulle hatt i garderoben min i vår. 

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 

Den perfekte skinnjakken har jeg aldri funnet så det mangler jeg faktisk i jakkesamlingen min, men nummer to her likte jeg faktisk ganske godt! Den første skjorten synes jeg også er også skikkelig kul, har ikke sett noe lignende før. I ettertid ser jeg forresten at nesten alt jeg har funnet her er grått. Det kan jo være fordi alt er så grått ute om dagen, ellers så synes jeg grått er en fin lys farge som passer til det meste. Jeg fant ikke så mye klær i pasteller på nett nå faktisk, det var egentlig det jeg prøvde å se etter. Grått er ikke så langt unna da, det er i hvert fall i den lyse enden av skalaen. Nei, nå får jeg gi klessiklingen over til dere, jeg hopper straks til sengs! Tidlig kvelden to dager på rad er ikke ille?

Er det noe her du ønsker deg?

- Sara 


#wants #ønskeliste #spring #vår #mote #fashion 

5 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 12.02.2014 kl. 15:28

Hei. Siden jeg aldri rekker å skrive innlegg før jeg drar på skolen om dagen kommer de litt senere enn vanlig. Håper det går fint ♥ Dere skjønner sikkert hva slags innlegg dette er ved å lese overskriften? Jeg har aldri laget et slikt innlegg før så jeg synes det er på tide. Synes det er så gøy å lese småfakta om andre, så håper dere liker dette. Faktisk så var det litt vanskelig å komme på ting, men jeg har kommet frem til 5 ting jeg ikke tror dere vet om meg. 

Jeg er livredd for padder 

Denne irrasjonelle frykten vet jeg ikke helt hvor kommer fra, men jeg er i hvert fall livredd padder. Oldemor var også veldig redd de, så det kan være at jeg har plukket opp noe der. Jeg er fullstendig klar over at padder ikke skader meg på noen som helst måte, men de hopper så ukontrollert rundt og man aner aldri hvor de ender opp etter enste hopp. Ugh. Dessuten er jo ikke padder de mest lekre dyrene vi har, med vorter og grønnaktig hud. 


Knalle farger i håret 

Da jeg gikk i førsteklasse på videregående fikk jeg lyst til å farge håret mitt i litt knalle farger. Det startet med noen enkle rosa striper, men endte opp med at jeg lysnet alt håret under og farget det blått, grønt og rosa. Jeg var superfornøyd med det på den tiden, men kunne aldri gjort noe så drastisk igjen nå. Bildene er ganske gamle så de er litt dårlige, men dere ser i hvert fall hvordan det så ut. 

Piercing i leppa og tunga 

Jeg har hatt piercing i underleppa og har fortsatt i tungen. Piercingen i underleppa tok jeg på meg selv i 9 klasse (tror jeg), men jeg fjernet den siste året på videregående. Jeg fikk ingen infeksjoner eller noen problemer av å ta den selv, men jeg anbefaler å gjøre det hos noen som kan det. Tungepiercingen tok jeg hos en profesjonell sommeren før 1.klasse på videregående og den har jeg fortsatt. 

Jeg har aldri røyket og snuset 

Jeg har aldri prøvd verken røyk eller snus og har ingen planer om å prøve. 


Jeg har vært på utveksling i Tyskland 

I andreklasse på videregående var jeg en uke på utveksling i Tyskland sammen med tyskklassen min. Vi bodde hos forskjellige familier i området rundt Angermünde. Vi hadde opplegg med de tyske elevene på skolen og fikk oppleve tysk kultur på en annen måte enn å bare lære om det hjemme i Norge. Vi var hos de i september og i februar året etter kom de tilbake til oss og bodde i Norge i en uke. Dette var en veldig spennende opplevelse og selv om jeg ikke ble noen reser i tysk etter denne turen fikk jeg mange fine minner. Bildene over er fra en sykkeltur vi hadde sammen og en bowlingkveld. 

Da håper jeg dere har lært noe om meg som dere ikke visste. 

Er det noe du er overrasket over?

- Sara 


#fakta #hverdag #blogg #utveksling #piercing #hårfarge 

Balm Voyage!

 • 11.02.2014 kl. 21:47

God kveld dere ♥ Av en eller annen grunn er jeg skikkelig sliten og klar for å legge bena på bordet med litt TV-titting akkurat nå. Med fri på mandager og en dag som ikke har vært spesielt hektisk skjønner jeg ikke helt det, men sånn er det vel av og til. Jeg tenkte derfor bare å slappe av med et par episoder Dexter før jeg tar tidlig kvelden. Nå har vi faktisk kommet til siste sesong og jeg lurer skikkelig på hvordan de har tenkt til å ende serien. Uansett. Ista fikk jeg så lyst til å prøve den nye paletten min fra TheBalm, som jeg viste dere tidligere i dag. Med det dårlige lyset vi har på badet ble det ikke veldig gode bilder da, men her er det jeg kom frem til. 

Jeg er så pingle når det kommer til å bruke farge på øyenskyggen min, så jeg ender alltid opp med jordtoner. Jeg har fått det for meg at jeg kler de fargene best, men så har jeg hørt at folk med brune øyne også kler grønt og blått veldig godt. Derfor testet jeg ut de grønne fargene fra paletten. Det ble faktisk ganske fint. Ser dere at det er litt grønt der? Fargen går i hvert fall fra lys grønn over til å bli mørkere. Men nå sitter Matias å tripper litt her så jeg får vel avslutte. Vi snakkes igjen i morgen fine lesere ♥

Er dere også vanedyr når det kommer til sminke?

- Sara 


#sminke #skjønnhet #thebalm #makeup #øyenskygge #hverdag 

Innkjøp fra HFB-messen

 • 11.02.2014 kl. 17:20

Er det fler enn meg som sitter klistret til skjermen og ser på OL nå eller? Herlighet så flinke de har vært i dag, fire medaljer på én dag! Sitter å bytter mellom Photoshop og TV2 Sumo hele tiden her, har vel snart brukt en halvtime på å tilpasse disse fire bildene. Nå ville jeg egentlig bare vise dere hva jeg kjøpte på messen på søndag. Det var mange som solgte ting på stands og selv om jeg ikke hadde tenkt til å kjøpe så mye ble det et par ting med hjem. 

Coverbrands hadde blant annet en stand der og solgte et lite utvalg av produktene deres til veldig rabatterte priser. Jeg tror de hadde produkter fra TheBalm, Hurraw, Billion Dollar Brows og Studiomakeup. Prisene lå på 100,- for de vanlige produktene og 200,- for palettene. Jeg slo derfor til og kjøpte Balm Voyage Palettet til The Balm. Det inneholder 16 øyenskygger og tre leppe/blush farger. Originalprisen er 449,- så jeg synes 200,- var en ganske god pris. Det fine er at dette palettet inneholder en del farger jeg ikke har fra før. De solgte nemlig også Nude tude der, men jeg kjøper alltid jordtoner så denne gangen var det på tide med litt mer farger!

Hos Jalvad Hair solgte de hair chalk, noe jeg aldri har testet før fordi jeg ikke trodde det ville synes i håret mitt. Den hyggelige damen på stand mente dog at det ville fungere og vi testet en stripe med rosa. Det ble faktisk et ganske bra resultat så jeg kjøpte med meg en i rosa. Prisen på denne var 150,- men de solgte over 2 for 200,-. Nummer to ville derfor bare kostet 50,- men det var ingen andre farger jeg hadde lyst på. Personlig seier til Sara som klarte å stå imot mersalg! 

Det siste jeg kjøpte var en liten boks med te. Er dere overrasket? De hadde det så koselig på standen sin med bord og stoler man kunne sette seg ned ved, det var mulig å smake på forskjellig te og slå av en hyggelig prat. Jeg endt opp med en kanel-te som lukter akkurat som tyggisen Big Red, hvis noen av dere har smakt den? Lurer derfor veldig på om den smaker likt også, jeg har ikke testet den enda, men tenkte å ta meg en kopp til kveldsmaten i kveld.

Det var altså de tingene jeg endte opp mer fra messen. Fikk også en haug med gratisprøver på alt fra te til hudkrem som jeg også ser frem til å prøve ut. Nå skal jeg lese litt pensum slik at jeg når målet med å lese ut to bøker i februar. Håper dere får en fin tirsdag videre ♥

Har du smakt kanel-te før?

- Sara

#innkjøp #shopping #newin #skjønnhet #sminke #thebalm #hairchalk #te #HFBmesse #messe #HFB

My nail art tools

 • 10.02.2014 kl. 21:53

Jeg har ikke drevet mye med nail art, men når jeg først vil prøve noe nytt skal det gjøre skikkelig. Med skikkelig mener jeg å surfe rundt på Ebay etter det rette utstyret for jobben. Alt i dette innlegget er derfor fra Ebay untatt neglefilene og svampene. Prisene er ekstremt lave på Ebay, noe som passer min studentlommebok! Jeg synes det er kult å gjøre litt mer avanserte ting enn bare å lakke de i en farge hver gang uten å måtte dra til en neglesalong. For skal man ta manikyr i en salong koster det fort ganske mye. Her kommer de tingene jeg har skaffet meg og som du kan gjøre en del kule design med. 

Neglefiler er vel ikke ukjent for dere, men siden jeg bruker disse hele tiden tok jeg de med. Jeg klipper aldri neglene mine på hendene, jeg synes det er litt småubehagelig faktisk. Derfor må jeg file ganske ofte. 

Disse her er ganske nye i samlingen min, men før jeg fikk de brukte jeg en tannpirker eller det jeg kunne finne hjemme som lignet. Med disse kan du lage små søte prikker, leopardmønster og mye mer avanserte ting som jeg ikke får til enda. Disse finner du her, og de koster ikke mer enn 10 kroner. 

Svamper er det jeg har brukt for å piffe opp neglelakken min lengst. Med disse kan du legge graderinger med farger, eller glitter som jeg har pleid å gjøre. Man tar bare litt av neglelakken man vil ha på svampen og trykker det på. Disse har jeg kjøpt på h&m tror jeg, men de finnes overalt. 

Caviar til neglene har jeg ikke testet så mange ganger, men jeg brukte det en periode i jula og synes det ser veldig kult ut. Da jeg kikket litt rundt på Ebay fant jeg ut at jeg ville ha et sett med mange forskjellige farger, jeg synes nemlig det er finest om man kun har det på én negl og da må jeg jo ha farger som passer sammen med andre. Dette settet finner du her, og det koster 17 kroner. 

Stener til å ha på neglene kan være skikkelig elegant og fint, disse synes jeg dessverre ble litt store til mine negler. Da er det bra de bare kostet 7 kroner! De finnes dog i alle mulige størrelser, så det er bare å kikke til man finner den størrelsen man vil ha. Du finner disse her

Nail tape er så kult hvis man får den til å sitte skikkelig! Jeg slet litt med at min løsnet i kanten sist, men hadde jeg hatt litt neglelim kunne jeg jo brukt det. Den ville nemlig ikke sitte lenge om gangen med bare neglelakk. Uansett, så blir resultatet veldig kult når den sitter, disse her kostet bare 14 kroner og jeg fikk med utrolig mange ruller. 

Helt tilslutt må jeg bare vise noe supermorsomt! Disse kjøpte jeg mest for tull, men hvis de faktisk fungerer er det jo genialt. Når jeg venter på at neglelakken skal tørke har jeg en tendens til å finne på masse rart som fører til at lakken blir stygg. Med disse her klypet fast til fingrene skal det være umulig. Så vidt jeg kan se kommer ikke noe av plastikken borti naboneglen og lokket stopper i en kloss som sitter på selve fingeren. Jeg er derfor positiv og gleder meg til å prøve de ut neste gang! De kostet ikke mer enn 10 kroner, så hvis de ikke fungerer som de skal overlever jeg det. 

Alt utstyret i dette innlegget ligger på rundt 100 kroner og med dette og selvfølgelig litt neglelakk kan man gjøre utrolig mye kult. På Youtube finnes det et hav av tutorials man kan se, i tillegg finnes det mange dyktige bloggere. Cassandra legger ofte ut masse fint, så ta gjerne turen innom henne. 

Synes du det er gøy å gjøre litt ekstra utav neglene dine?

- Sara 


#skjønnhet #negler #nailart #dottingtool #caviar 

Health Fitness Beauty 2014

 • 10.02.2014 kl. 16:30

God mandag! Her kom  jeg litt seint i gang med innlegget i dag, var litt lenge oppe i går så jeg sov litt lengre enn jeg bruker å gjøre på mandager. Dessuten er det godt å ta det helt med ro av og til også, de siste dagene har vært ganske så fylt opp. Den kommende uken ser derimot ganske rolig ut, bortsett fra at jeg må jobbe en del med skole. Innleveringer, pensumlesing og klippeoppgave står på denne ukens meny. Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra messen i går. Jeg var der nesten helt til det stengte så da jeg kom hjem orket jeg ikke annet enn å ta litt middag og slappe av resten av kvelden. 

Hele gulvet på Telenor Arena var fylt opp med utstillere av forskjellig sort, scener og en liten kafé. Mener å ha lest at det var rundt 300 utstillere der! Det var derfor litt småvanskelig å orientere seg i starten, men jeg tror jeg rakk over hele messen. 

Det var veldig mange fitness-utstillere, og over ser dere en av tingene som var rigget opp. Dette var et slags treningsshow (tror jeg) som pågikk nesten hele søndagen. Det så utrolig slitsomt ut, men var veldig god underholdning. Det var også stands for kosttilskudd, treningsklær og flere treningssentere var representert. 

På hovedscenen var det med jevne mellomrom show man kunne sette seg ned å se på. Et av showene viste de hotteste treningstrendene om dagen, og til høyre ser dere bungee. Her jobbet man sammen to og to i en stor strikk, hvor den ene står bak å holder mens den andre gjør øvelser med strikken. Siden de som trente foran var i bevegelse fikk jeg ingen gode bilder av de, men søk gjerne opp "bungee fitness" så ser dere bedre bilder. 

Her er noen flere bilder av hva som skjedde på scenen. Skjønnhetsmerket Babor hadde fint show på scenen med jenter som danset og Venke Knutson som opptrådde. De delte også ut noen produkter og hadde en fin stand rett ved scenen som man kunne bli sminket i. Bilde nummer to der er fra et Pole-dance-show, med flinke folk fra Sometimes studio. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer og tør å utføre alle de akrobatiske tingene de gjør rundt den stangen! På et tidspunkt var det faktisk to på stangen samtidig! Bilde nummer tre er oppsettet til et foredrag om intimvoksing for menn. Og ja, det lå faktisk en kliss naken mann på benken og ble vokset mens dama fortalte hvordan ting skulle gjøres. Jeg må si jeg er imponert over hvor tøff modellen var som stilte opp på noe sånt! 

Det ble stilt ut mye organisk, sukkerfritt og sunt godteri, de hadde en egen kiosk som bare solgte RAW-food og holdt foredrag om sunn mat bakerst i lokalet. Jeg fikk ikke med meg noen av foredragene, men jeg smakte på en RAW-food kokoskake. Den så utrolig lekker ut og smakte skikkelig godt. Man må jo like kokos for at den skal være god, men den var minst like god som "vanlig kake". 

Så må jeg bare vise noen bilder fra det utrolig fine brudeshowet de hadde. Se så fine kjoler da ♥ Dette var en liten smakebit på bryllupsmesen som skal holdes på Grand Hotel førstkommende søndag. Fikk litt lyst til å dra dit, men jeg er verken brud, forlover eller gjest i noe bryllup den kommende tiden så det er egentlig ikke nødvendig. 

Jeg er veldig glad jeg fikk dratt på messen, og kommer sikkert til å reise igjen om jeg får muligheten. Det var masse fint å se på, og man kunne få teste mange ting man ellers ikke ville hatt muligheten til. Det var mulig å bli sminker der, massert, få lagt shellac, ta tatovering, listen er lang. Noe av det var gratis og noen ting måtte man betale litt for. En ting jeg faktisk hadde litt lyst til men som jeg glemte helt bort før det ble for dårlig tid var å få fikset brynene mine av Aria Dylan, Billion Dollar Brows sin brynsstylist. Han er utrolig flink og har blant annet fikset bryne til Fotballfrue. Meen siden han tok så god tid på hver person fikk jeg rett og slett ikke tid på slutten der. Neste gang skal jeg i hvert fall være flinkere til å teste ut slike ting. 

Har du vært på en slik messe noen gang?

- Sara 


#health #fitness #beauty #HFB #messe #trening #kosthold #skjønnhet #brudeshow #bryllup #raw #rawfood #poledance #babor #telenorarena 

Oppskrift: oreo-cupcakes

 • 09.02.2014 kl. 15:21

Hei igjen! Nå går jeg sikkert å trasker rundt på HFB-messa som jeg snakket om før helga, men siden jeg har lovet dere oppskrift på oreo-cupcaksene har jeg forhåndsinnstilt et lite innlegg til dere. Oppskriftene har jeg hentet fra to herlige blogger, fant selve muffinsoppskriften på bloggen til Villapelesukker (2.plass i Hele Norge Baker) og frostingen har jeg funnet på bloggen til Ida (1. plass i Hele Norge Baker). Morsomt sammentreff at jeg brukte begge bloggene deres, tenkte faktisk ikke over at begge var deltakere i det programmet da jeg fant de. Oppskriftene finner du selvfølgelig på bloggene deres, men jeg gjør det enklest mulig og samler begge to i ett innlegg her. 

Til 24 muffins trenger du:

          ♥ 3 egg 

          ♥ 3,5 dl sukker 

          ♥ 250g hvetemel 

          ♥ 1 ts vaniljesukker

          ♥ 2 ts bakepulver 

          ♥ 25g kakao 

          ♥ 150g smeltet smør

          ♥ 2 dl melk 

          ♥ 200g hakket oreokjeks 

Pisk eggedosis av egg og sukker i en egen bolle, mens du smelter smør i en kjele. Tilsetter melken når smøret er helt smeltet. 

Sikt alt det tørre i en annen bolle og hakk opp oreokjeksen.  

Ha melkeblandingen og eggedosisen i melet og bland det hele godt før du har i den hakkede oreokjeksen. Fordel røren i muffinsformene, jeg har brukt de vanlige små muffinsformene og tok mine 2/3 fulle.  

Stek de i ca. 20 minutter på 180 grader. La de avkjøle seg helt før du har på frosting. Jeg fant ut at det ble penest om jeg skjærte bort toppen på de muffinsene som hadde veldig store topper . 

Som frosting valgte jeg å lage en skikkelig god og syrlig kremostfrosting fra bloggen til Ida. Denne passer perfekt sammen med de søte oreo-muffinsene! Det du trenger er: 

          ♥ 300g mykt smør

          ♥ 200g melis

          ♥ 250g kremost 

          ♥ 2 ts vaniljesukker

          ♥ 2 ss sitronsaft (kan droppes)

          ♥ Konditorfarge (kan droppes)

Kjør smør, siktet melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin eller med en miksmaster i ca. 5 minutter. Da blir røren fluffy og hvit tilslutt. Tilsett så kremosten, sitronsaften og konditorfargen og bland alt sammen. Ikke rør mer enn 30 sekunder denne gangen for da blir blandingen for myk og dermed vanskelig å sprøyte ut. Min ble etter en liten stund litt myk uansett, så jeg satte den litt i kjøleskapet og da var den good to go igjen! 

Slik pyntet jeg mine cupcakes, med noen perler (som jeg faktisk har fått av Villaperlesukker ♥) og noen spiselige cupcakes-sirkler med morsdagsprint. Sirklene var litt papp-aktig da jeg satte de på, så de sto veldig fint oppreist, men så for de kom i kontakt med frostingen ble de myke og la seg ned. Litt kjedelig, men da vet jeg jo det. De bestilte jeg forresten på Ebay for en stund siden. De har masse fine kakegreier der, får jo lyst til å teste ut alt! Jeg har forresten prøvd meg på rose-teknikken med frostingen, men vet jeg må øve masse på den. Synes det er så vanskelig å avslutte rosene! Jeg burde egentlig dratt på et kurs en gang, synes jo det er så gøy å pynte cupcakes. 

Mamma hadde også bakt til i går, de brune dere ser på bildet over. De smakte som sjokoladen dumle og var supergode! Men fy så mett man ble av én slik, mektige saker. 

For å gjøre serveringen av cupcakesene litt ekstra fin i går kjøpte jeg noen bokser på Cacas. Jeg hadde egentlig tenkt til å prøve å lage de selv også, men siden jeg knotet så mye med makron-boksene før jeg skjønte hvordan man skulle lage de endte jeg bare opp med en lettvint løsning der. Er ikke fargene skikkelig søte? 

Og helt tilslutt, en liten boks med makroner ♥ De ble med andre ord mange søte fristelser denne morsdagen! Jeg skal forresten få laget et DIY-innlegg med makronboksen altså, må bare se om bildene jeg tok underveis er gode nok ellers må jeg lage en ny. Skal se på det i kveld. Håper dere har hatt en kjempefin søndag så langt, enten med eller uten morsdagsfeiring. Jeg kommer nok med noen bilder fra messa i kveld når jeg kommer hjem. Intill da får dere fortsette å kose dere!  

Liker du å lage cupcakes?

- Sara 


#matogdrikke #dessert #baking #makroner #cupcakes #oreo #hjemmelaget #oppskrift #muffins #frosting #stylemagasinet

Happy mother's day

 • 09.02.2014 kl. 10:25

Nå har det vært mye morsdagsprat de siste dagene, men dere tåler et lite innlegg til. Jeg må jo få gratulere verdens beste mamma på selve dagen! Håper du hadde en fin feiring i går og at den veier opp for at jeg måtte dra så tidlig tilbake til Oslo i dag. Jeg synes i hvert fall det var kjempekoselig! Under har jeg satt sammen en aldri så liten kollasj med bilder, tror jeg har funnet bilder fra veldig forskjellige tider her. 

Gratulerer med dagen nok en gang. Du er verdens beste, ingen er som deg. Jeg er kjempeglad i deg ♥ Stor morsdagsklem! 

- Sara


#morsdag #mamma #gratulerer 

Antrekk morsdagsfeiring

 • 08.02.2014 kl. 14:52

Hei igjen. Nå må jeg bare løpe ut døren her, men tenkte bare å vise dere dagens antrekk. 

Ha en fin lørdag ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #ootd #antekk #outfit #feiring #fest #morsdag #paljetter #stylemagasinet

Tyvstart på morsdagen

 • 08.02.2014 kl. 11:55

God lørdagsmorgen ♥ I år tyvstarter vi morsdagsfeiringen og tar den i dag isteden, så familien skal opp til oldemor litt senere i dag. Det skal bli veldig koselig å se alle igjen, Matias og jeg har jo ikke være hjemme siden juleferien! Nå tenkte jeg bare å dele noen morsdagsbilder med dere, jeg har jo som sagt bakt litt og det må dere jo få se på. Helt ferdige bilder og oppskrift kommer selvfølgelig også, jeg må bare få tid til å sette meg ned å skrive et skikkelig innlegg først. I mellomtiden kan dere kose dere med disse: 

Det var noen som tippet riktig på hva jeg skulle bake, jeg bakte oreo-cupcakes! Jeg liker veldig godt å lage oreo-kake og får som regel skryt for den, men denne gangen passet det best med cupcakes. Hvorfor får dere se når de er ferdig pyntet. 

Jeg lagde også en ny runde med makroner. De Vilde og jeg bakte for litt siden skulle jeg egentlig ha med hjem denne helgen, men de havnet i magen til Matias og meg lenge før det! De er jo så farlig gode ♥ Jeg brukte samme oppskrift som sist, siden de ble så bra, oppskrift finner dere her. Boksen har jeg forresten laget selv, har dere lyst på et DIY-innlegg med den? Siden vi skal feire morsdag med familien i dag og fordi jeg må reise ganske tidlig på søndag bestemte jeg meg for å henge opp litt ballonger og overraske mamma i dagtidlig. Det ble derfor hengt opp litt ballonger, en overraskelse ventet på henne i kjøleskapet og et kort var lagt frem. Forhåpentligvis en litt koselig start på lørdagen ♥ 

- Sara 


#morsdag #ballonger #muffins #makroner #DIY #overraskelse #helg 

Morsdag: gaveideer

 • 07.02.2014 kl. 23:13

God kveld fine! Har dere hatt en fin start på helga? Dere har forresten ikke glemt at det er morsdag på søndag? Denne dagen er det hyggelig å gjøre litt ekstra stas på mor og siden jeg elsker å lage disse innleggene må jeg jo komme med noen gavetips til dere. Dette innlegget kommer kanskje litt i seneste laget og mange bloggere har gjort det allerede, men jeg lar ikke en unnskyldning for å poste bilder av søte rosa ting gå fra meg. Så her er mine gavetips. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Skjønnhetsprodukter og sminke er noe de fleste mødre ville satt pris på. Kanskje moren din liker å ha velstelte negler, men mangler utstyret for å holde de vedlike? Da kan et par fine lakker eller et manikyrsett være midt i blinken. Hvis du har lyst til å hjelpe henne med å pusse opp sminkepungen sin, kan du jo prøve å finne ut hvilke farger som kler øyenfargen hennes og kjøpe noe som fremhever de. Eller en fin leppestift som du tror ville kledd henne. En god hudkrem, ansiktsskrubb eller renseprodukt er også noe man alltid har brukt for. Ole Henriksen har noe for alle hudtyper. Kanskje er du flink til å lage hjemmelaget skjønnhetsprodukter? Da kan du lage en av dine favoritter og ha det i en lekker krukke. 

1. Google bilde 2. HER 3. HER

Kjøkkenting tror jeg aldri mødre får nok av, i hvert fall ikke kopper med "mamma" på. Det kommer nye kopper hvert år så det er alltid nye motiver å finne. Kanskje moren din samler på et spesielt servise, da kan du jo kjøpe en kopp eller noe annet hun mangler. Eller så kan du gjøre det litt mer personlig og bestille en kopp med bilde og tekst på fra for eksempel Fotoknudsen. Hvis moren din er glad i å bake, eller ofte drømmer seg bort på pintrest ol. kan en kokebok være en god idé. Manuela fra Passion4baking har gitt ut mange flotte bøker som skriker morsdag. 

 

Så har vi jo blomster, søtsaker og kort som alltid er en sikker vinner. En slik gave trenger overhode ikke være kjedelig og passer godt til de som har alt. En fin blomsterbukett er veldig koselig å få og jeg tror dette er noe alle mødre blir glade for. Kanskje sammen med et hyggelig kort? Er man kreativ og flink med hendene går det an å lage et kort selv! Selvgjort er velgjort. Søtsaker som makroner, konfekt eller lignende er også superfine gaver. Hvis du ikke liker å bake selv kan du jo stikke innom et konditori og plukke opp noen godsaker i en fin innpakning. Pascal har for eksempel veldig fine bokser med makroner

Det var tipsene jeg kom på i denne omgangen. Og husk at morsdagen ikke trenger å være en kostbar affære! I dette tilfellet synes jeg virkelig utrykket "det er tanken som teller" gjelder, vis at du bryr deg og gi henne litt ekstra oppmerksomhet denne dagen ♥ 

Hva er ditt beste gavetips til morsdagen?

- Sara 


#morsdag #gave #gavetips #tips #gaveideer #inspirasjon #DIY #rosa #feiring 

Blå fredag

 • 07.02.2014 kl. 15:10

Ikke blå som ikke blåmandag, men som i blå skjorte-fredag. Ok, det var kanskje den merkeligste måten jeg har startet et innlegg på noen gang. Jeg har på meg en blå skjorte i dag og tenkte jeg skulle finne på noe gøy om den, men jeg kom litt til kort. Nå skal Matias og jeg straks fyke ut døren og vende nesen hjemover, morsdagshelg betyr jo at man må hjem til familien og feire litt! Jeg fikk forresten ikke dratt på den messa i dag, billetten min gjaldt for søndag! Så jeg får heller ta en tur da isteden. Har sett litt bilder på Facebook fra i dag og det ser veldig interessant ut så tror jeg har mye gøy i vente. I dag er det skikkelig grått i Oslo og dermed ikke veldig lett å ta bilder så jeg brukte en ekstra lampe, derfor ser lyset litt hardt og rart ut. 

På det siste her ble lyset litt for sterkt tror jeg, det ser i hvert fall sånn ut på det sløve blikket. Synes det var litt morsomt da, så jeg tok det med. Når man legger ut bilder på en blogg prøver man jo alltid å velge ut de man synes er finest, så synes det kunne være gøy å legge ved et som absolutt ikke var blant de beste.  

Hva er deres planer for helga? 

- Sara 


#mote #antrekk #ootd #fashion #outfit #skjorte #hverdag #helg #fredag 

Dagen hvor alt går i stå

 • 06.02.2014 kl. 20:36

Dette er virkelig dagen hvor alt skal gå galt, er nesten glad alt slikt skjer på en dag. Dagen starter med at jeg forsover meg, heldigvis hadde vi fri fra skolen i dag så det var ingen krise sånn sett. Likevel er det kjedelig å startet dagen på etterskudd. Så knotet alt seg til med videoen, eller med Youtube egentlig. Også nå kommer jeg akkurat hjem fra butikken og skal til å bake litt greier til helga (viser bilder litt senere) finner jeg ut at jeg mangler en sil! En sil faktisk, av alle ting. Jeg har tusen kjøkkenting i skuffen jeg aldri bruker, men en sil har jeg altså ikke klar å skaffe meg. Haff, da får jeg bare stikke ut igjen da, må vel ta bussen ned til sentrum, regner ikke med at matbutikkene har slike ting? Siden denne dagen ikke har vært så spennende å fotografere tenkte jeg å komme med noen underveis-bilder fra bakingen. 

Jeg kom med andre ord ikke så langt! Tror jeg snart må komme meg avgårde og få tak i den sila, kan ikke legge meg så seint i natt jeg skal nemlig på messe i morgen! Jeg vant noen billetter til Health Fitness & Beauty messen hos fine Cecila (som forresten skal opptre på messen)! Som jeg gleder meg til å kikke rundt på alle de forskjellige standene! Jeg tar selvfølgelig med kameraet, her skal det tas bilder! Etter messen drar jeg hjem til mamma, det er jo morsdag på søndag så vi må feire litt ♥

Skal du på Health Fitness & Beauty messen? 

- Sara 


#hverdag #baking #morsdag #messe #skjønnhet #trening #helse #telenorarena

Sminkevideo: Glo Minerals Alloy

 • 06.02.2014 kl. 17:29

Endelig er jeg ferdig med videoen! Herregud så lang tid det tar å laste opp filmer på Youtube, det tok da ikke så lang tid sist. Uansett, her er den, husk å skru tannhjulet til 720p for best kvalitet. 

Her er alle fargene i paletten, det er litt lettere å se her enn i videoen. Håper dere liker videoen! Jeg har i hvert fall lært at det er ganske vanskelig å få til en sminkevideo, så cred til alle dere som får det bra til! Neste gang skal jeg i hvert få hjelp med å plassere kameraet slik at jeg ikke plutselig driver å sminker i vei utenfor bildet. Det er forresten derfor jeg har valgt å bruke noen klipp av at jeg sminker det høyre øyet og noen av det venstre. Det ble litt rotete sånn, men håper det duger uansett ♥

 

Siden det ble så seint med denne videoen snakkes vi igjen om ikke så lenge, ha en fin dag så lenge.

- Sara 


#videoblogg #sminkevideo #sminke #beauty #glominerals #skjønnhet 

Neon pink

 • 05.02.2014 kl. 18:00

For en dag! Etter en laang skoledag sitter jeg på bussen på vei mot Majorstuen, klar for OSTV. Vi skal som jeg nevnte tidligere i dag ha en liten blikjent-fest i dag. Jeg har ikke hatt noe særlig tid til å fikse meg i dag, men jeg har i hvert fall byttet ut mariusgenseren og lagt til litt neonrosa.Kjøpte denne lua på Gina Tricot da jeg var ute med Anna på mandag og jeg synes den er litt stygg-kul. Det passer i hvert fall bra med farger nå som snøen smelter og blir til små grå hauger. Nå er jeg fremme ved Jernbanetorget så jeg får nesten hoppe av. Ha en fin kveld!

- Sara 


#mote #fashion #neonrosa #neon #pink #lue #antrekk #cheapmonday #hverdag #ootd #outfit 

Pancakes for breakfast

 • 05.02.2014 kl. 08:55

God morgen dere ♥ Veldig mange av bloggene jeg leser har skrevet at de har spist pannekaker til frokost den siste tiden, og jeg får så lyst på hver gang det dukker opp et lekkert dandert bilde av pannekaker og blåbær. Selv om jeg ikke hadde friske blåbær for hånden måtte jeg bare lage meg noen selv i dag. Vi hadde et par kiwier liggende i tillegg brukte jeg avgavesirup på noen av de. Agavesirup har en litt sirup-aktig smak så det passer jo egentlig perfekt for pannekaker! 

Pannekaker og vafler kan egentlig toppes med hva som helst synes jeg. Jeg hadde en periode i sommer hvor jeg lagde bananvafler hele tiden og da pleide jeg å ha over et par frosne jordbær (tint). Nam! Tror ikke det blir lenge før jeg lager dette igjen, kjapp og enkel frokost som er litt mer spennende enn brødskive med gulost! Nei, nå har jeg plapret i vei om pannekaker og bær altfor lenge, jeg får heller ta fatt på skoleveien. I dag har time til klokken 17.00 og 17.15 begynner OSTV-møtet/blikjent-fest. Jeg hadde jo helt glemt bort OSTV biten av dagen i dag så jeg tror faktisk ikke jeg rekke å redigere ferdig videoen i dag. Håper det er ok for dere at den kommer i morgen isteden? Jeg hater egentlig å ikke holde det jeg lover, men jeg hadde som sagt glemt bort det møtet. Håper dere får en herlig dag!

Hva liker du å toppe pannekaker eller vafler med?

- Sara 


#hverdag #frokost #pannekaker #frokostpannekaker #mat #kiwi #suntoggodt #sunt #kosthold #hjemmelaget 

Sminkelook Glo Minerals

 • 04.02.2014 kl. 21:12

Nå er jeg i full gang med innspilling av sminkevideo til dere, tenkte bare å si ifra om at jeg ikke rekker å bli ferdig i kveld. Dette tar laang tid! En videoblogg hvor jeg bare snakker pleier å ta ganske lang tid å lage, så dere kan jo tenke dere hvordan det blir når jeg faktisk må prestere noe foran kameraet i tillegg! Haha, tror ikke jeg er lagd for å videoblogge jeg. Neida, jeg blir nok ferdig med filmingen i kveld, så kan jeg redigere i morgen. 

Siden jeg bare har brukt Glo Minerals Alloy Eyes Collection på øynene ble det en brunaktig look. Jeg liker brunt veldig godt da, så for min del er det veldig greit. Jeg tror dessuten jeg må bli litt flinkere med sminke før jeg lager veldig avanserte greier med masse farger. Her ser dere i hvert fall hvordan jeg tenkte å sminke til videoen. Håper dere liker det! Nå må jeg tilbake til filming og sminking ♥ Vi snakkes (bokstaveligtalt) i morgen. 

- Sara 


#sminke #skjønnhet #glominerlas #beauty #makeup 

Addicted to oatmeal

 • 04.02.2014 kl. 16:41

Hei! Nå er jeg tilbake, klar for litt blogging igjen ♥ Håper dere alle hadde en fin dag i går og at tirsdagen heller ikke har sett så aller verst ut. Nå skal jeg snart stikke opp til skolen for å hente en lysbag, det er jo helt umulig å filme eller ta bilder om dagen så fort klokken bikker tre. Etter det skal jeg endelig få spilt inn et par videoblogger til dere. Jeg har jo som mål å ha en videoblogg i uka nå i februar, så jeg må vel prøve å holde det. Tenkte bare å stikke innom for å si at det er liv i meg og for å vise dere min store avhengighet om dagen. Havregrøt! Hvor merkelig er det ikke å bli avhengig av havregrøt? De siste årene har jeg bare kokt opp vann og hatt over havregrynene og kalt det havregrøt. Grøten blir veldig godt på den måten også, men ved å lage den i kjele med melk og vann sammen ble det ti ganger bedre. Så nå skal jeg spise opp grøten min og dra avgårde. 

Siden det snart er både Valentines Day og morsdag har jeg dratt frem den fine rosa mummikoppen og skålen min. Jeg må jo "feire" der det feires kan! Er de ikke søte? 

Er det en spesiell video dere ønsker jeg skal lage i løpet av februar? 

- Sara 


#hverdag #mummikopp #mummitrollet #mummikrus #lunsj #havregrøt #grøt 

A quiet monday

 • 03.02.2014 kl. 21:21

God kveld alle fine ♥ For en fin dag dette har vært! Været har vært supert, Anna og jeg hadde det koselig i Oslo sammen og jeg har fått servert middag av kjæresten. Kan virkelig ikke klage! Dagen i dag har med andre ord vært veldig avslappende og jeg tenkte den skulle fortsette sånn. Noen dager er det godt med litt "bloggfri" på en måte. Det er litt rart å tenke på at jeg har postet minst ett innlegg daglig i 231 dager (ja, jeg søkte det opp), bortsett fra et par dager i sommer da Marthe fortsatt var med. Uansett, jeg er ikke lei på noen måte altså, synes bare det er litt godt med dager hvor bloggen ikke får så mye oppmerksomhet. Jeg tenkte derfor å avslutte innlegget med noen bilder fra dagen i dag og så la dataen ligge resten av kvelden. Jeg endte opp med å glemme kameraet litt så det ble ikke så mange bilder, men her er i hvert fall de jeg tok.  

Prøvde meg på å ha litt lengre lukkertid på kameraet, men fikk det ikke så bra til. Må nok øve meg litt mer og kanskje ta med stativ neste gang. 

Endene ved Akerselva er så og si tamme, i hvert fall denne krabaten her som ikke rikket seg når jeg kom helt innpå han. Det var litt synd vi ikke hadde med noe brødsmuler til de! 

Da tenkte jeg å ta kvelden. Dexter på Netflix, varm kakao og kjæresten høres ikke helt feil ut. Jeg svarer selvfølgelig på kommentarer i morgen og skal prøve å blogge litt mer interessant enn i dag. Ha en kjempefin mandag videre ♥

- Sara 


#hverdag #venninne #avslapping #kjæreste #foto #ender #snø #is #vinter #bilder #oslo 

Solskinnsmandag

 • 03.02.2014 kl. 11:43

Så var mandag her igjen! En liten ny start om du vil se på det på den måten. Min venninne Anna er en liten tur i Norge nå så vi har en liten venninne-date om noen få strakser. Gleder meg alltid like mye til å se henne og i dag har vi tenkt oss på kafé og en tur i mathallen. Hun har ikke vært der før og jeg har bare vært der én gang før så nå er det på tide igjen.

Slik ser jeg ut i dag, har bølger i håret for en gangs skyld. Fikk lyst til å krølle håret i går, men vet at når jeg sover med de ble de som regel flate til dagen etter. Så derfor bølget jeg det litt isteden, det er jo ganske fint det også, synes det blir så sommerlig. Mangler bare blomsterkransen nå! Neida! Jeg får ikke ta helt av, selv om det frister litt i dag. Vi har nemlig SOL! Tenk dere det, solen titter fem og det er noen plussgrader. Dette skal bli en fin dag ♥

Har du vært i mathallen før?

- Sara 


#hverdag #venner #mandag #gladmandag #venninne #kafe #oslo 

Favorittprodukter om vinteren

 • 02.02.2014 kl. 16:46

Hei igjen! Hvordan ser deres søndag ut? Her er ikke akkurat været noe å skryte av så jeg koser meg med en lite kaffekopp og blogging. Jeg prøver å bli litt flinkere til å planlegge kommende innlegg slik at dager som er litt hektiske ikke skal bli kjedelig. Det er litt enklere å sette seg ned å skive når man har en slags plan på det. Men det er jo ikke derfor jeg skriver nå, jeg tenkte nemlig å dele mine favorittprodukter om vinteren med dere. Jeg har alltid slitt med tørr og gusten vinterhud, men begynner endelig å finne frem til gode produkter som passer for meg. Så her er produktene jeg har sverget til denne vinteren ♥

Hårpleie

Om vinteren får jeg veldig lett tørr hodebunn, noe som kan gi både kløe og flassing. Det er noe jeg gjerne vil unngå så jeg prøver å bruke lue ofte, dette for at hodebunnen ikke skal gjennomgå så altfor store temperaturforskjeller. I tillegg bruker jeg en god hårkur som gir håret masse fukt og pleie. Hårkuren fra Joico har vunnet best i test 13 år på rad og jeg har aldri vært så fornøyd med en hårkur som jeg er med denne. Jeg opplever håret som mer glansfullt, mykere i tillegg til at det tåler mer.

Jeg bruker også hårolje om vinteren, denne bruker jeg for så vidt om sommeren hvis jeg har behov for det. Håroljen gir masse fukt, samtidig som det er med på å forhindrer statisk hår! Jeg har ikke hatt statisk hår i hele vinter, noe jeg alltid pleier å ha. 

Ansiktspleie

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som får tørr hud i ansiktet om vinteren? Jeg blir ofte tørr ved nesevingen og selvsagt på leppene. Jeg har ikke klart å forhindre dette helt i år heller, men jeg synes det har hjulpet å skrubbe ansikt og lepper regelmessig. Jeg bruker ansiktsskrubb fra Ole Henriksen og leppeskrubb fra Lush. Som fuktighetskrem til ansiktet fikk jeg anbefalt den dere ser over fra Bare Minerals og er veldig fornøyd med den.

Som leppepomade sverger jeg til EOS. Jeg vet at mange leppepomader er tilsatt stoffer som gjør folk avhengig av de, og jeg husker selv hvordan jeg gikk å spurte meg inn konstant når jeg brukte Lypsyl. 

Kroppspleie 

Kroppen trenger også litt skrubbing og fuktighet av og til så til det bruker jeg en kroppsskrubb fra Nuxe. Denne har jeg ikke kjøpt selv, husker egentlig ikke hvor den er fra, men jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen. Den fungerer helt ok, men jeg har brukt bedre skrubber før.

En god body lotion er også viktig og for tiden bruker jeg denne herligheten fra Victoria's Secret, den lukter helt himmelsk og gir faktisk veldig god fukt! Av og til sprayer jeg meg med denne selvbruneren fra Sunspa. Jeg var så heldig å vinne hele sortimentet fra Sunspa hos Coverbrands i jula, men jeg har bare fått testet denne her til nå. Jeg synes den gir et veldig jevnt og fint resultat, og det beste av alt er at det ikke ser ut som at du har brukt selvbruning! Det er så lite flatterende når man ender opp med å være oransje isteden for brun. Den siste kremen der er en håndkrem fra Ciaté. Denne lukter himmelsk og er helt super for hendene. 

Fotpleie

Jeg har en tendens til å glemme føttene oppi alt det andre, men det er lite som føles så godt som nypleiede føtter. Denne fotfilen fra Scholl er gull verdt. Den er ti ganger bedre enn alle de billigfilene jeg har kjøpt på h&m osv. gjennom årene.  Denne er kjøpt på apoteket og koster rundt 70 kroner, så den er egentlig ikke så veldig dyr bare av mye bedre kvalitet. Da jeg kjøpte filen tok jeg like gjerne med en fotkrem også og denne etterlater føttene babymyke. Jeg har for en tid tilbake testet babyfoot også, men jeg likte ikke det produktet så godt. 

Så, det var mine favorittprodukter om vinteren. Nå er det kanskje ikke nødvendig å ha en egen krem for hver kroppsdel, men etter hvert fylles skuffene på badet seg opp på magisk vis. Håper dere likte tipsene også ønsker jeg dere en herlig søndag videre. Håper dere har koseligere værforhold enn oss, her vil det nemlig ikke gi seg med å regne. 

Hva gjør du for å holde deg fin i vinterkulda?

- Sara 


#skjønnhet #tips #skjønnhetstips #vinterhud #beauty #vinter #produkter #moroccanoil #scholl #lush #olehenriksen #eos #ciate #victoriassecret #sunspa #bareminerals #joico

Oppskrift: enchiladas

 • 02.02.2014 kl. 11:02

Jeg vet det har blitt mye oppskrifter på bloggen den siste tiden, men dere klarer én til? Skal prøve å roe litt ned på matsnakket en liten stund, jeg vil jo egentlig ha et litt mer variert innhold her på bloggen. Uansett, i går testet Matias og jeg hjemmelaget enchiladas for første gang. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve dette fordi jeg vet at hvis ting man kjøper som halvfabrikat er ganske godt er som regel hjemmelaget ti ganger bedre. Skal jeg være helt ærlig smakte det egentlig ganske likt bortsett fra at vår rett ble en del mer spicy. Det tar også en god del lengre tid å lage, så at vi kommer til å legge Old El Paso-pakken helt på hyllen skal jeg ikke si for sikkert. Det jeg vet er jeg garanter vil lage dette flere ganger. 

Maistortilla

Til 6 maistortillas trenger du: 

          ♥ 115g maismel 

          ♥ 115g hvetemel

          ♥ 15g smør

          ♥ 1,5 dl lunkent vann 

          ♥ 1/2 ts salt 

Bland maismel, hvetemel og salt i en bolle. Vi fikk ikke tak i maismel så vi prøvde å male polentagryn i en blender isteden, det fungerte helt ok, men tortillaene ble litt stive. Smaken var uansett veldig god, så hvis du ikke får tak i maismel er polentagryn en grei erstatter. Tilsett så smøret og smuldre det inn i melet. Ha i vannet og kna deigen noen runder før du legger den i en bolle med et håndkle over. La den hvile der i ca. 1 time. Mens den hviler kan du for eksempel lage kryddermiksen. 

Når deigen har stått en time deler du den i seks like store biter og kjevler ut sirkler mellom to bakepapir. Du kan se hvor tykke vi lagde de på bildet under, neste gang kommer vi dog til å gjøre de litt tynnere. Stek de så i ca. ett minutt på hver siden i en panne uten olje eller smør. 

Kryddermiks 

Dette trenger du til kryddermiksen: 

          ♥ 1 ts chilipulver  

          ♥ 2 ts paprikapulver 

          ♥ 2 ts maizena 

          ♥ 1 1/2 ts salt  

          ♥ 1 1/2 ts løkpulver 

          ♥ 1 ts sukker

          ♥ 1 ts malt spisskummen

          ♥ 1 ts hvitløkspulver 

          ♥  1/2 ts oregano  

          ♥ 1/2 ts malt koriander

          ♥ 1/4 ts kajennepepper 

Bland alle ingrediensene sammen. Hvis du vil kan du lage en kjempestor porsjon og oppbevare på glass så har du en kjempegod meksikansk krydderblanding tilgjengelig. 

Tomatsaus Til tomatsausen trenger du: 

          ♥ 1 boks hakkede tomater 

          ♥ 3,5 dl kyllingbuljong 

          ♥ 2 ts rapsolje

          ♥ 2 ts hvetemel 

          ♥ 2 ts chilipulver

          ♥ 1/2 ts hvitløkspulver 

          ♥  1/2 ts salt 

          ♥ 1/2 ts malt spisskummen 

          ♥ 1/2 ts oregano

Bland først ut en kyllingbuljongterning i 3,5 dl lunkent vann, mens det løser seg opp har du oljen og krydderet i en kjele. Hell over buljongvannet når alt har løst seg opp og tilsett de hakkede tomatene. La sausen koke i ca. 20 minutter til den begynner å tykne.

I en panne steker du kyllingen og tilsetter kryddermiksen når den nærmer seg ferdig stekt. Hell over sausen og la det koke et par minutter.  

Fordel kyllingen og sausen likt i maistortillaene og brett de sammen i en ildfast form. Vår form var litt for liten så vi fikk ikke plass til å fylle alle lefsene og la heller resten av kyllingen på toppen, dette fungerte også fint, men det ble litt mer gris. Topp det hele med litt reven ost. 

Å lage enchiladas fra bunnen av tar altså litt mer tid enn å bruke en pakke fra butikken, men det var veldig verdt det når vi endelig ble ferdig. Heldigvis var mye av tiden bare ventetid fordi deigen skulle hvile og sausen skulle koke. Hvis du er glad i litt spicy mat anbefaler jeg deg å teste denne neste gang isteden for den pakken man får kjøpt på butikken. Og hvis du ikke er så glad i sterk mat går det selvfølgelig an å kutte ned på chilimengden. 

Liker du meksikans mat?

- Sara 


#oppskrift #enchiladas #mexican #meksikansk #hjemmelaget #mat #middag #matogdrikke #kosthold #middagstips 

I love you saturday

 • 01.02.2014 kl. 22:33

Plutselig ble klokken over ti på kvelden! Skjønner ikke helt hvor denne dagen ble av, men nå sitter altså her godt plantet i sofaen og venter på at middagen skal gjøre seg ferdig. I dag har vi tatt motet til oss og prøvd på en helt hjemmelaget versjon av enchiladas. Vi har lagd eget krydder, egne maistortillas og egen tomatsaus så nå har vi bare oss selv å skylde på om maten ikke smaker. Jeg kan legge ut oppskrift i morgen hvis det blir godt! Håper dere synes det er ok at det har vært litt mye matprat den siste tiden. Vi har faktisk vært ganske flinke til å eksperimentere med nye retter etter nyttår, i tillegg til at jeg liker å poste oppskrifter. 

Etter middagen tenkte jeg å ta å sette meg ned med hårkur i håret og en grundig inspirasjonsrunde på nett. Jeg trenger litt inspirasjon til noe jeg skal lage om et par dager. 

Noen hyggelig planer for kvelden? 

- Sara 


#hverdag #lørdag #helg #mat #middag 

Juice it up!

 • 01.02.2014 kl. 09:57

God morgen ♥ Tenkte å starte dagen med å vise dere en kjempegod og enkel oppskrift på hjemmelaget juice. Så hvis dere ikke har fått i dere frokost enda kan dette være et supert alternativ! Da jeg var hos Vilde fikk vi så lyst på juice og siden hun har en juice-maskin lagde vi like gjerne vår egen. Det skal fint gå an å lage juice uten å ha en slik maskin, man kjører bare alt i en blender og så siler man det for å få ut klumper. Eller så kan du jo nyte denne som en smoothie også!

Dette trenger du til to porsjoner:

          ♥ 3 grønne epler

          ♥ 2 appelsiner 

           ♥ 1 mango

Det eneste du trenger å gjøre er å skrelle, renske og kutte opp frukten. Juiceren eller blenderen gjør resten for deg! 

Det var stor stas å få prøve en juicemaskin for første gang! Maskinen presset seg gjennom alt på null komma niks. Dette ble så godt! Vi plukket bare ut ingredienser etter hva slags frukt vi liker og traff blink med det, men det finnes jo så mange spennende oppskrifter på nett jeg også har lyst til å prøve! Tror jeg må gjøre et forsøk på å lage juice med blenderen en dag for dette fikk jeg virkelig sansen for. Hvor herlig er det ikke å starte dagen med en liten vitaminbombe? 

Hva slags frukt eller grønnsaker ville du hatt i juicen din?

- Sara 


#juice #hjemmelaget #oppskrift #sunn #sunt #5omdagen #femomdagen #kosthold #juicing #frukt #mango #eple #appelsin

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no