hits

Noen hårfavoritter fra NordicFeel

 • 29.01.2017 kl. 17:31

Let's talk about hair! Jeg må innrømme at håret mitt nok er den tingen jeg er flinkest til å ta vare på. Hudpleie har også blitt en større interesse, spesielt de siste par åene, men håret har liksom alltid vært en prioritet. Jeg har sverget til frisørprodukter så lenge jeg kan huske, og alltid vært flink til å kure håret. Jeg har byttet ut hårstrikker med metallfester for lengst, og av hårbørster er det bare Tangle Teezer eller naturbørster som gjelder. 

Jeg har derfor plukket ut et knippe favorittprodukter for hår fra NordicFeel som jeg vil dele med dere. Noen av disse produktene vært med i flere år, mens noen er relativt ferske på baderomshyllen. Uansett har stort sett alle disse produktene blitt nevnt på bloggen tidligere, så dette er produkter jeg kan gå god for. Sjekk ut hele deres sortiment av hårpleie her. 

Redaksjonelt samarbeid

1. Bumble and Bumble Straight Shampoo 2. Bumble and Bumble Straight Conditioner 3. Maria Nila Luminous Color Shampoo 4. Maria Nila Luminous Color Conditioner 5. John Masters Organics Sea Mist 6. Joico K-Pak 7. Batiste Dry shampoo Dark and Deep Brown 8. OGX Coconut Water 9. Bed Head Masterpiece Hairspray 10. Tangle Teezer 11. Maria Nila Cream Heat Spray 12. GHD IV Styler

Shampooen og balsamen fra Bumble and Bumble ble jeg først introdusert for da jeg vant en produktpakke for et års tid siden. De hjalp til med å temme det noen ganger ville håret mitt, og hårkuren fra samme merket gjorde håret mitt silkemykt! Dette har derfor blitt noen gode go-to-produkter for min del. Dessverre er prisen litt stiv, så det blir ikke den serien hver gang. Maria Nila er til sammenligning et litt rimeligere alternativ. Det svenske merket er i tillegg vegansk og 100% cruelty free! Mine personlige favoritter fra merket er deres fargebevarende serie og ikke minst varmebeskytteren deres! Den klarer jeg meg ikke uten. 

Hårkur er en annen ting jeg ikke klarer meg uten, og her varierer jeg ofte. Likevel er Joicos K-Pak alltid en sikker vinner. Den har jeg brukt i tider hvor håret mitt har vært på sitt aller verste, vi snakker bleking og daglig varmebehandling! Så hvis du er på jakt etter en god gjenoppbyggende kur som i hvert fall fungerte på meg er denne å anbefale.  

Helt tilslutt vil jeg bare nevne et par stylingprodukter som jeg har brukt i flere år. Min trofaste GHD-rettetang og jeg har vært igjennom mye rart! Jeg har hatt den med på reiser, retter håret til spesielle anledninger og bølger til fine sommerdager. Jeg tror min snart bikker fem år, og den fungerer like godt fremdeles. Så hvis du er på utkikk etter en god rettetang som holder anbefaler jeg å investere i en fra GHD. Og hvis du har brukt litt for mye stylingprodukt eller du har gått en dag eller to for lenge uten å vaske håret er tørrshampoo et must! Til mitt mørke hår er det Batiste dark and deep brown som gjelder. Den har reddet en bad hair day mer enn én gang!

Hvilke hårprodukter klarer ikke du deg uten?

- Sara


#hår #hair #skjønnhet #beauty #nordicfeel #velvære #hårpleie #shampoo #balsam #hårkur 

It's a chai latte kind of day

 • 28.01.2017 kl. 16:18

God lørdag fra sofaen! Så langt har dagen gått med til å gjøre minst mulig, og jeg tror resten av kvelden blir ganske lik. Det har gått ned en kopp chai latte på høykant, og noen sider i Sophie Elises Forbilde. Formen er litt bedre i dag, men jeg skal på jobb i morgen, så tar ingen sjanser.

Nå tenkte jeg straks å hoppe i dusjen for å skylle ut oljebehandlingen jeg har gitt håret mitt. Jeg blandet 50/50 med kokos- og olivenolje, smurte det på håret og så har det bare virket i noen timer. Som regel gjør jeg dette før jeg legger meg slik at jeg kan sove med olje i håret, men siden jeg likevel ikke hadde noen planer i dag spilte det ingen rolle om håret mitt ser mega greasy ut. 

Elsker chai latte! 

Ser ikke håret digg ut? Haha, jeg lover at det blir veldig fint når oljen er vasket ut altså. Da ser det shiny ut, men på den riktige måten! Håper dere får en fortsatt fin kveld ♥

Har du noen planer for kvelden?

- Sara


#helg #syk #chailatte #bok #sophieelise #forbilde

Last weekend

 • 27.01.2017 kl. 19:41

God kveld dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen? Jeg er redd jeg holder på å bli syk, har ikke kjent meg helt tipp topp i dag. Det har jeg virkelig ikke tid til nå! Heldigvis skal jeg bare en liten tur på quiz i kveld også skal jeg slappe av hjemme resten av kvelden. Nå tenkte jeg stikke innom dere for å si god helg, og for å vise noen bilder fra forrige helg. På fredagen var Synne og Pre fra jobb, og jeg ute for en liten avskjedsmiddag. Synne begynner snart i ny jobb, så vi måtte feire henne litt. Lørdag ble tilbragt på jobb, men på søndag hadde Matias og jeg 8 års jubileum som kjærester. Det er litt sprøtt å tenke på at det har gått 8 år allerede! Uansett, her kommer litt bilder fra helgen.

Se så fine da! Kommer til å savne Synne på jobb ♥

Vi spiste på en Thailandsk restaurant. Jeg bestilte en grønnsaks curry med masse rare grønnsaker. Den var veldig god, noen av grønnsakene var litt uvante, men spennende! 

Så tok vi et par øl, før jeg måtte hoppe på siste buss hjem. Det ble en veldig hyggelig kveld, med veldig fine folk ♥

Da jeg kom hjem fra jobb på lørdag ventet det roser og kort på meg. Disse nydelige rosene står fortsatt like fine på stuebordet ♥

Vi lagde indisk middag med hjemmelaget nanbrød, og snurret film. En herlig avslappende kveld med den fineste kjæresten! 

Håper dere får en riktig god helg ♥

- Sara


#helg #kos #hygge #hyggelig #oslo #venner #middag #blomster #roser #kjæreste

Antrekk: Give me spring

 • 25.01.2017 kl. 13:47

Selv om det fortsatt er noen måneder igjen til kalenderen viser påske og vår begynner butikkhyllene for fullt å fylles opp med fargerike puter, vaser og annen dekor. Det hjelper selvfølgelig litt på et vinterdeprimert sinn, og man blir minnet på at det bare er å holde ut så kommer lysere tider rundt neste sving. Neida, så dramatisk er det vel ikke. Vi har jo knapt hatt noen vinter i år, men likevel kan jeg ikke la vær å glede meg veldig til dagene blir lengre og fargepaletten utvides. Så i dag fikk jeg lyst til å ta på meg den gule vårgenseren min slik at alle vet at denne jenta er klar for vår!

Genser: vintage // Bukse: Voice of Europe // Sko: Bianco // Smykke: Gullborgen

Hver gang jeg sitter å skal velge ut bilder til antrekksposter blir jeg påmint hvor lite dreven jeg er på poseringer og å se naturlig ut på bilder. Og sist jeg dristet meg ut for å ta bilder ble jeg syk i en uke med influensa, kanskje jeg burde ta det som et tegn? Når andre bloggere legger ut antrekksbilder ser det ut som at en fotograf tilfeldigvis klarte å knipse et bilde mens de bare går å ser fabulous ut. Haha, det er vel kanskje hele poenget? Øvelse gjør vel mester får vi håpe, så må dere bare holde ut med meg i mellomtiden.

Hva synes du om antrekket? 

- Sara


#antrekk #mote #fashion #klær #vintage #outfit #ootd #inspo

Filmtips: The Intern

 • 24.01.2017 kl. 15:01

Jeg har lyst til å plukke opp igjen der jeg sluttet før jul med film- og serietips, og i dag er det en skikkelig feelgood-film jeg har til dere. Den kom i 2015 og på skuespillerlisten har vi blant annet Robert De Niro og Anne Hathaway. Dette er film av det koselige slaget så du kan like gjerne finne frem pleddet og sette deg godt til rette i sofaen med en kopp varm kakao. 

The Intern er en morsom, hjertevarmende film om 70 år gammel Ben som føler han mangler noe i livet. Kona hans har gått bort og pensjonisttilværelsen var ikke så spennende som han så for seg. Da han kommer over en annonse hvor et firma søker senior-interns griper han muligheten. Ikke bare får han en av praktikantplassene, han ender i tillegg opp med å være sjefens personlige assistent. Sjefen Jules prøver så godt hun kan å sjonglere familielivet med en stadig mer suksessfull bedrift, og som regel har hun 10 ting for mye på agendaen. Ben viser seg etter hvert å bli en viktig ressurs og søttespiller for Jules, både på jobb og privat. 

Filmen er kanskje litt forutsigbar til tider, men det synes jeg ikke gjør noe. Både Matias og jeg likte denne veldig godt, og jeg anbefaler den uten tvil videre. 

Har du sett The Intern? 

- Sara


#film #filmtips #underholdning #tips #humor

Oppskrift: Veganske nanbrød

 • 23.01.2017 kl. 15:34

Hei! Det er en ny uke, og denne gangen tenkte jeg vi kunne starte blogguken med en fantastisk god oppskrift. Det er bare å rydde plass på ukens middagsplan, for disse nanbrødene bør smakes! Jeg lagde de første gang da Vilde, Anna og jeg møttes i julen. Anna er veganer, og da det var indisk mat som fristet mest måtte vi jo finne en nanbrødoppskift som alle kunne spise. Den gangen fulgte jeg denne oppskriften til punkt og prikke, men i går dristet jeg meg til å legge til både hvitløk og fersk koriander. Og gjett om det løftet nanbrødene enda et par hakk, herlighet, jeg tror ikke det finnes den ting som ikke blir bedre med hvitløk og koriander! Skulle du likevel ikke være noe fan av disse smakene er det selvfølgelig lov å lage de uten, det ble veldig godt det også.

Ingredienser til 4 nanbrød: 1,2 dl lunken soyamelk (mandel eller annen nøttemelk fungerer også) // 1 ts sukker // 1/2 pakke tørrgjær // 1,2 dl romtemperert soyamelk // 1 ts eddik // 2 ss matolje (jeg brukte olivenolje) // 1/2 ts salt // ca. 5-6 dl hvetemel // Et par fedd hvitløk // En liten neve frisk koriander // Olje eller vegansk smør for steking 

Bland sammen varm soyamelk, gjær og sukker i en liten bolle. La dette stå å hvile i ca. 10 minutter mens du gjør klart neste steg. I en ny liten bolle visper du sammen romtemperert soyamelk sammen med eddiken. Dersom du bruker soyamelk vil det dannes små bobler på overflaten. La også denne blandingen stå i ca. 5 minutter. 

Så kan du ha begge de to melkeblandingene i en bolle, rør inn olje, salt og 5 dl av melet. Du skal ende opp med fast og fin deig, så tilsett litt og litt mel til den er perfekt. Nå er det tid for elting! Om du vil gjøre dette i en kjøkkenmaskin eller på den gode gammeldagse måte er opp til deg, men deigen bør knas i ca. 10 minutter. Mot slutten kan du kna inn hakket koriander og hvitløk hvis du ønsker det. Når deigen har fått en omgang på massasjebordet smører du den inn med litt olje før du har den i en bolle med et håndkle over. La den stå å heve til dobbel størrelse. 

Del deigen inn i 4 like deler og klem de ut med litt mel. Nanbrød skal jo være litt tykke, så la de være ca. 1-1,5 cm.

Så er det bare å steke godbitene i litt olje til de er gylne, det tar et par minutter på hver side. 

Voilà!

Det indiske kjøkken er et av mine absolutte favoritter, og da er det så gøy når man får til å lage gode varianter hjemme. I går serverte vi nanbrødene til chana masala, en av mine favorittretter. Med det håper jeg dere har blitt litt inspirert til å svinge dere på kjøkkenet, og lage litt indisk denne uken. Håper det smaker ♥

Er du glad i indisk mat?

- Sara


#mat #middag #oppskrift #nanbrød #indisk #indiskmat #koriander #hvitløk #hjemmelaget #matinspirasjon

Can you PICTURE IT?

 • 22.01.2017 kl. 16:22

Annonselenker

Hjemme hos oss henger det latterlig lite på veggene, og rommene føles nesten litt sterile. Et hjem uten noe på veggene synes føles litt upersonlig, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har spikret opp noe før. Selvfølgelig spiller dekor og innredning en viktig rolle når det kommer til interiør, men veggene og det som henger på er de er en så stor del av rommet og utgjør derfor en stor del av helheten. Jeg har aldri vært noe flink når det kommer til interiør, og kjøper bare inn ting jeg synes er fine der og da, uten å tenke på helheten. Nå har jeg heldigvis kommet på bedre tanker og prøver sakte, men sikkert å skape en stil i hjemmet som både Matias og jeg kan trives med. Det var da jeg kom over de kule bildene på Pictureit.no.

Venner // OSLO // Mamma // Kjærlighet // Samboer // Datter, tøykurv // Mamma, krus // Tante // Hund 

De har helt enkle, men utrolig kule bilder med fine tekster på. Jeg er som regel ikke megafan av å ha masse greier med tekst på hjemme, men når det blir så enkelt som dette synes jeg det er veldig kult. De har også noen andre motiver, som for eksempel bildet med hunden, som er til å smelte av. I tillegg til tøyposer, puter og krus med tekst på. Den med mamma  er jo perfekt til morsdagen! 

Hva henger du på veggen din?

- Sara


#pictureit #interiør #hjem #innredning #bilder #inspo #blogg #hverdag #tips #inspirasjon

On my way to Oslo

 • 20.01.2017 kl. 12:46

God helg! Det var så deilig å våkne opp til solskinn og plussgrader i dag! Jeg hopper nemlig på bussen til Oslo straks, og da er det godt å ikke fryse fingrene av seg. Jeg skal møte Pre fra jobb for litt shopping først, før Synne også joiner oss. Hun skal snart begynne i ny jobb, så i kveld skal vi ha en liten avskjedsmiddag for henne. Det er jeg sikker på at kommer til å bli veldig koselig ♥

I morgen er jeg så heldig å skulle jobbe, ikke akkurat drømmeskiftet å ha en lørdagskveld, men det får gå. Jeg får helle glede meg til søndag, da har Matias og jeg vært sammen i 8 år. Vi tenkte å mekke sammen noe god mat, og kanskje til og med en film på kvelden? Vi får se, hyggelig blir det i hvert fall ♥

Hva skal du i helga?

- Sara

#hverdag #blogg #jentekveld #helg 

Beat for beat

 • 18.01.2017 kl. 18:59

Hei dere! Jeg er på jobb igjen, men ville bare titte innom dere med et lite bildedryss fra mandagen min. Jeg var nemlig så heldig å få bli med på innspillingen av Beat for Beat på NRK, sammen med skoleklassen til onkel. Da jeg gikk på videregående fikk jeg av en eller annen grunn ikke vært med, så det var gøy å endelig være med på en innspilling. Dessverre ble det ingen omvisning på NRK denne gangen, men vi fikk et veldig bra show!

Deltakerne var Anette A. Larsen og Karianne Kjærnes på det ene laget, og Staysman og Lazz på det andre.

Det er lange innspillingsdager, jeg tror de hadde vært der siden klokken 10.00 den dagen, og vår innspilling startet ikke før 20.25!

Det er gratis inngang på de fleste av NRKs innspillinger, så det er bare å booke plass hvis du har lyst til å være med på noe sånt. Det anbefales veldig! Selv om det så klart blit litt venting og ting som må filmes flere ganger er det underholdende. Også blir det jo ekstra gøy å se det på TV når det sendes der.

Har du benyttet deg av noe sånt før?

- Sara


#tv #tvinnspilling #nrk #beatforbeatt #hverdag #underholdning

Siden sist og bloggprat

 • 15.01.2017 kl. 18:30

Hei dere! Det var virkelig ikke planen at 2017 skulle får en så dårlig bloggstart! Med et par nattevakter og et par par småprosjekter på siden har ikke bloggen blitt prioritert dessverre. Sånn kan vi ikke ha det! Jeg skal forsøke å utarbeide en bloggplan dag for dag, det pleier å gjøre ting litt lettere! Jeg lurer også på om jeg skal innføre noen faste "spalter", for eksempel oppskriftsonsdag, makeup-monday eller noe i den duren. Et nytt design har jeg også lyst til å gå til anskaffelse av. Det jeg har er jo fint, men jeg kjenne jeg har lyst på noe litt mer enkelt. Akkurat nå står det mellom fire stykker, og jeg klarer jo ikke ta en beslutning! Vi får se hva det blir til, kanskje jeg ender opp med å spørre dere om å stemme? 

Bablingen til siden, jeg ville egentlig bare høre hvordan helga deres hadde vært? Jeg var på quiz på fredag, første quizen i år for min del. Resultatet ble litt så som så, men det var i hvert fall gøy! I går var jeg på fest hos Tonje og Mari, og det var selvfølgelig like koselig som alltid. Over ser dere gårsdagens look. Jeg fikk endelig brukt den den nye bodyen min, i gammelrosa. Synes den var så fin der den hang på stativet hos HM. Nei, nå får jeg spise opp maten min, og komme meg tilbake til jobb. 

Har du hatt en fin helg?

- Sara 


#helg #hverdag #blogg 

Siste hint av jul

 • 09.01.2017 kl. 14:47

Jeg kjenner jeg er veldig ferdig med jula nå, og at det er helt greit at det er ett år til neste gang. Pynten tok jeg ned i forrige uke, så nå er det bare noen få pepperkakerester igjen i kakeboksen som tilsier at det faktisk var jul for for bare et par uker tilbake.

Da lysten på en kopp varm kakao meldte seg tidligere i dag, smakte det dog veldig godt med et par pepperkaker til. Det har endelig lagt seg litt snø på bakken her i Hønefoss, og hva passer vel bedre da enn ullsokker, pysjbukse og varm kakao? 

En liten pepperkakemann ♥

Rotet på bildet i bakgrunnen her minner meg på at jeg er nødt til å få ryddet her i dag! Oppvasken har hopet seg opp fra helga, og det føles ut som at det står ting overalt. En klesvask bør jeg vel også sette på før dagen er omme. Jeg har med andre ord en skikkelig husmordag foran meg! Ønsk meg lykke til ♥

Håper du får en strålende uke!

- Sara


#pepperkake #kakao #varmkakao #kem #søtt #godt

Årskavalkade: del 3/3

 • 08.01.2017 kl. 15:09

God søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg kom for ikke lenge siden hjem fra en veldig hyggelig overnatting med Vilde og Anna. Vi koste oss med matlaging og skravlekvled i går. Det var så kos ♥ Nå tenkte jeg det var på tide å poste siste del av årskavalkaden for 2016! Det er litt rart å skulle oppsummere noe som ligger så nært i tid, men desember må selvfølgelig også få være med! Så her kommer september- desember. 

September

I september var jeg på en veldig fin Oslotur med Anna og Vilde. Vi besøkte matfestivalen Matstreif, gikk litt rundt i butikker og koste oss på Aker Brygge. Det var nydelig vær og dagen kunne ikke vært bedre, med unntak av den litt snåle busspassasjeren som satt bak oss på vei til byen.

Det var tid for den årlige sommerfesten på jobb, denne gangen uten utkledning. Jeg måtte dessverre jobbe litt før jeg kunne joine de andre, men resten av kvelden var veldig fin. Synne, Pre og jeg var de eneste der fra resepsjonen, men vi hadde det veldig gøy sammen :)

Dette var også måneden hvor jeg prøvde meg på en 30 days challenge for å endre søvnvanene mine. Det fungerte godt da jeg holdt på, men det ble dessverre ingen varig endring. Det ble veldig vanskelig å klare å holde et slikt regime når jeg jobber til så utrolig varierte tider. 

Oktober

Oktober er den store bursdagsmåneden i familien, så vi feiret både mamma og bestemors dag. Det ble tydeligvis ikke tatt noen bilder disse dagene, så vi hoppe videre til neste begivenhet i den tiende måneden. Det var konsert med Jonas Alaska på Parkteatret. Matias og jeg dro inn til Oslo, overnattet på Plaza og koste oss stort på konsert. 

Resten av oktober gikk med til å lage halloweenpynt, og ikke minst finne ut hva jeg ville gå som på halloween. Jeg lagde blant annet denne minilykten,

denne halloween-inspirerte drikken,

og disse søte små gresskarene.

Jeg kom omsider frem til et kostyme, candy queen. Det ble ikke helt som jeg så for meg, men gøy hadde vi det uansett!

Halloween feiret vi hos Tonje og Mari, en årlig tradisjon som alltid er veldig gøy. Folk hadde som vanlig lagd utrolig gjennomførte kostymer, og jeg gleder meg allerede til årets feiring!

November

I årets nest siste måned eksperimenterte jeg litt med gresskar, en frukt jeg såvidt har hatt et forhold til tidligere. Jeg lagde gresskarpuré som har utrolig mange bruksområder. Favorittoppskriften jeg klart å slenge sammen med gresskarpuré er nok pumpkin spice latte, dette ble SÅ godt! Heldigvis har jeg fortsatt litt puré liggende i fryseren.  

Jeg delte mine beste sparetips med dere. 

Jeg klarte å pådra meg influensa og lå derfor syk i ca. en ukes tid. Ikke spesielt gøy! I den anledning tipset jeg om en min beste te mot forkjølelse.  

November betyr movember, og da måtte jeg frem med bakebollen. Resultatet ble noen søte barte-cookies som min venninne Tonje fikk til bursdagen sin. 

Før kalenderen rakk å vise desember kicket vi igjen partysesongen med jentenes julebord. Dette ble jo egentlig det eneste julebordet jeg var på, så noen voldsom partysesong har det ikke vært, men dere skjønner greia. Vi koste oss masse med god mat og veldig hyggelig selskap. Dette håper jeg vi kan gjøre til en tradisjon, og neste år blir kameraet med! Her er antrekket jeg hadde på meg. 

Desember

Leiligheten fikk en julete oppfriskning, med nisser og røde innslag her og der. 

Jeg hadde en hel uke med oppskrifter og DIY-prosjekter på bloggen, selvfølgelig med jul som tema. Leiligheten oste av jul da jeg lagde gløgg og julegranola. 

Julepynten fikk et tilskudd med disse søte glitter-konglene og denne fine julekulen. 

Jeg ble ambassadør for Nivea, og kickstartet samarbeidet med noen julegavetips til under 200,-.  

Jeg var på julemarked i Oslo med Pre og bakte pepperkaker med mamma ♥ Veldig koselige førjulsaktiviteter! 

Lille julaften var vi hos oldemor å spiste mølje (Matias og jeg spiste grøt. Og selve julaften startet som alltid med Tre Nøtter Til Askepott, julestrømpe og den faste gjengen. Etter Askepott dro Matias og jeg til besteforeldrene hans for litt grøt. Julekvelden ble litt spesiell for oss i år, da vi måtte sende oldemor på sykehuset i ambulanse. Vi ble selvfølgelig med henne, men da det ble klart at hun måtte bli over dro vi hjem. Vi fikk åpnet litt gaver, og hadde en hyggelig kveld sammen likevel. 

Nyttårsaften skrev jeg akkurat om, men vi feiret også denne dagen hos onkel. Vi koste oss masse i hyggelig lag.

Det var mitt 2016! De andre to dele ligger også ute på bloggen, så det er bare å sjekke ut hvis dere er interesserte! Nå er jeg klar for å se fremover, og finne utav hva 2017 har å by på. 

Har du hatt et fint år?

- Sara


#åretsomgikk #året #2016 #oppsummering #tilbakeblikk #årskavalkade 

Youtube here I come!

 • 05.01.2017 kl. 17:48

Haha, klein overskrift! Jeg klarte bare ikke la være, for jeg gleder meg sånn til å ta i bruk mitt nye ringled-lys og produsere flere videoer fremover. I 2016 hadde jeg som mål å bli mer aktiv på Youtube, og vi kan vel ikke akkurat si at det ble noen stor suksess. Men nå har jeg gått til anskaffelse av et ringled-lys og jeg tenkte å prøve meg litt mer på filming. Jeg har mange gode ideer til videoer jeg vil lage, og Vilde har til og med sagt ja til å bli med på noen challenger! Det skal bli så gøy :) 

Jeg kjøpte mitt på Ebay, og fikk det på døra med DHL-express flere dager før forventet levering. Alt man trenger følger med, til og med bæreveske! Det eneste jeg trengte var en strømkabel som går i norsk vegg. Det hadde vi flere av hjemme, og hadde vi ikke hatt ligger vel prisen på under hundrelappen. 

Den neste utfordringen nå blir å finne et sted i leiligheten hvor jeg kan filme. Det bør ikke være i stua, for her er stort sett Matias alltid. Soverommet tenker jeg kan passe, men da må det ryddes litt der! Jeg får ta meg en tur på Finn.no for å se etter litt flere oppbevaringsløsninger. Wish me luck!

Er det noen videoer du ønsker å se i tiden fremover?

- Sara


#youtube #lys #studiolys #ringled #ebay #innkjøp 

Årskavalkade: del 2/3

 • 03.01.2017 kl. 16:58

Her kommer del to av året som gikk, og det ser nesten ut som at delene blir kortere og kortere! Neida, jeg veit at siste del av 2016 tok jeg meg selv litt i nakken og blogget mer regelmessig. Det skal jeg prøve å fortsette med dette året, for det er så hyggelig å se tilbake på alt man har gjort. Håper dere liker mimringen :)

Mai

Det var klart for årets første grillings hos onkel. Dette ble vel også den siste runden med grilling i dette huset, hvis jeg ikke husker feil? Jeg gleder meg allerede til sommeren, og grilling på nytt sted!

Jeg fikk satt opp mitt egne lille bloggkontor i stua. Endelig fikk jeg en egen plass å sitte når bloggen skal oppdateres, med plass til inspirerende bilder på veggen, duftlys og en skuff til å gjemme rotet. Perfekt!

17. mai sto for tur, og vi inviterte inn til champagnefrokost med gode venner. Dette ble en veldig hyggelig start på dagen, og frokosten varte helt til familien min kom på besøk for lunsj. Ny runde med god mat og fine folk sto for tur, før vi dro ut til Tyristrand for å besøke oldemor og familien til Matias. En fin dag med fullt program ♥

Mai ble avsluttet med en tur på årets sommerrevy sammen med onkel. Det er første gang jeg har fått med meg premieren, så det var jo litt stas! Også var revyen veldig morsom, som alltid! 

Juni

Juni startet med veldig hyggelig sommerfest i regi av Stylista og Olympus Pen. Vilde var min partner in crime, og vi koste oss glugg ihjel hele kvelden! Håper vi får til noe sånt i år også.

Det ble som vanlig litt kokkelering på kjøkkenet, og blant oppskriftene jeg delte finne vi piña colada-smoothie.

Og disse sinnsykt gode bakte søtpotetene! Der kom jeg på hva jeg skal ha til middag en av de nærmeste dagen!

Jeg fikk også frisket opp hårfargen min, hos flinkeste Tonje! Endelig ble håret litt lysere, og jeg ble så fornøyd!

Juli

Juli er min bursdagsmåned og den ble først feiret med familien på selve dagen, med kaker og kos. 

Så var det tid for fest med venner, jeg koste meg masse hele kvelden, og håper resten av gjengen gjorde det også! Det ble i hvert fall en ganske morsom photo-session med partyeffektene jeg hadde laget!

Selv om det ikke var all verdens med sommerfølelse å hente lagde jeg vegansk mint- og sjokoladeis. 

Jeg prøvde meg også på en indisk vegetarrett, resultatet ble en supergod chana masala!

Synne og jeg fikk også til en veldig hyggelig jentekveld med god mat på Aker Brygge og litt godt i glasset, før vi dro hjem til Synne å snurret film. Veldig hyggelig, det må vi gjenta ♥

August

Etter innleggene å dømme var ikke august en spesielt interessant måned. Mye av grunnen til lite blogging var nok at jeg jobbet veldig mye i august. Med all reisingen frem og tilbake var det ikke så mye tid og ork igjen til bloggen. Men, en del oppskrifter fikk jeg da i hvert fall slengt ut! Blant annet denne friske agurkdressingen. 

Denne nydelige grønnkålchipsen,

og ikke minst, disse to vegetariske tapasettene. 

Jeg tipset også om 10 gode grunner til å drikke kaffe, så hvis du er usikker på om du skal ta deg en kopp til i dag eller ikke bør du stikke inn å lese innlegget først!

Sommermånedene fløy veldig fort forbi i år, og jeg følte nesten ikke at vi hadde sommer i det hele tatt. Været og mye tid tilbragt på jobb hadde nok skylden i det, men det ble likevel noen fine minner. I tillegg til det jeg har dokumentert på bloggen hadde vi noen hyggelige spillkvelder og grillinger med gode venner og andre hyggelige stunder. 2016 var ikke året jeg var flinkest til å drasse med kameraet rundt, så det får jeg prøve å gjøre noe med i 2017!

- Sara


#åretsomgikk #året #2016 #oppsummering #tilbakeblikk #årskavalkade 

New year's eve

 • 02.01.2017 kl. 22:42

Hei! Jeg ville bare innom dere på tampen av kvelden med et lite bildedryss fra nyttårsaften. Vi hadde en utrolig hyggelig feiring av årets siste dag ♥

Jeg hadde nøttestek, som på julaften, med alt tilbehøret som de andre hadde. Og det var helt nydelig, jeg skal dele oppskrift på nøttestek med dere en dag!

Jeg hadde laget quiz, for å ha noe å underholde oss med frem til midnatt. Matias stakk av med seieren, tror det er en fordel å kjenne quizmasteren godt!

Fine Hege med party-utstyr!

Noen av festfolket måtte hjem for å passe på de søte firbente da rakettene skulle skytes opp, mens vi andre ble igjen for en liten photoshoot. Resultatet ble noen hyggelige gruppebilder ♥

Matias ♥

Håper dere likte bildene fra 2016s siste dag! Nå skal jeg forsøke å komme inn i gode vaner, å for en gangs skyld legge meg tidlig. God natt!

- Sara


#nyttår #nyttårsaften #bilder #bildedryss #koselig #familie #feiring 

My new years look 2016

 • 01.01.2017 kl. 17:26

Hei godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en kjempefin kveld i går, og at dere er klare for et helt nytt år. Jeg hadde en veldig hyggelig feiring i går med fine folk, god mat og morsomme aktiviteter. Bilder fra gårsdagen kommer i morgen, for nå tenkte jeg først å vise dere nyttårs-lokken min. Jeg gjenbrukte antrekket jeg hadde på julebordet med jentene, men sminket meg selvfølgelig litt ekstra. Det er lov med skikkelig sparkes når det er årets siste dag!

Kjolen/skjorten har jeg fått av mamma // Belte er fra H&M 

Jeg gikk for en sotet-look i lillatoner med masse glitter, og nude lips. Det ser ut til at det ikke glitret så mye her, men jeg tror det bare er bildene. Jeg brukte The Body Shop sin glitter liner, og den sitter som støpt på lokkene!

Da er det bare å ønske 2017 velkommen, gleder meg til å se hva det har å by på ♥

Hadde dere en fin feiring i går?

- Sara 


#nyttår #nyttårsaften #newyears #outfit #antrekk #klær #mote #ootd #sminke #makeup #glitter

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no