hits

Hva heter du på snapchat?

 • 31.01.2015 kl. 19:44

Hei igjen! Nå skal vi snart ut døren her for å spise litt middag, men jeg tenkte bare å titte innom for å ønske dere en fin kveld. Jeg prøver å være litt aktiv på Snapchat om dagen så det er bare å adde meg der hvis dere vil. Det er alltid gøy å få noen nye å følge også, så add i vei! Heter Sokbibi der ♥ 

Hva heter du på snapchat?

- Sara 


#snaps #snapchat #sosialemedier #lørdag #helg #foto 

Bildedryss: Mote med mening

 • 31.01.2015 kl. 16:02

Hei! Nå sitter jeg å skravler med Anna og Vilde, vi har akkurat vært å spist lunsj på Villa Paradiso og snart skal vi gang med makronlaging. Jeg rekker dessverre ikke å skrive så mye nå, men jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra gårsdagen. Jeg var som sagt med Polhem PR på eventet Mote med mening så her er litt bilder ♥

Det var veldig gøy ta bilder, selv om det ikke var så lett å få gode bilder når de var i bevegelse. Men jeg fikk øvd meg i hvert fall! Også var det jo veldig gøy å se på showet! 

Håper dere får en fin lørdag ♥

- Sara 


#mote #fashion #motemedmening #fashionshow #moteshow #event 

Tips: TL-Beauty Store Oslo

 • 30.01.2015 kl. 16:42

Hei, og god helg! Tenk at det allerede har rukket å bli en ny helg, denne uka her tror jeg slår alle rekorder, den var jo over på et blunk. Det gjør egentlig ingenting for denne helga her blir så bra! I kveld skal jeg jobbe litt på arrangementer Mote Med Mening, Polhem er med å organiserer eventet så da blir det litt kveldsjobbing. Men jeg gleder meg til showet så jeg tror egentlig ikke det kommer til å føles som jobb. Og som om ikke det var nok kommer fine Anna og Vilde til meg på overnatting i morgen ♥ Da skal vi kose oss glugg i hjel! 

Jeg kunne sikkert skravlet om hverdagen min i evigheter, men nå tenkte jeg å tipse dere som bor i Oslo-området om noe. Visste dere at TL-Beauty Store (Tone Lise Akademiet) har egen butikk man kan handle fra i Oslo? Det visste ikke jeg før her om dagen, så jeg trodde man måtte bestille fra nett om man skulle ha noe. Butikker er i samme lokalet som skolen så hvis du har lyst til å få lagt lekre negler til en billig penge av studentene, eller ta deg et lite kurs kan det fikses her. Helt perfekt! De holder til i Brugata og butikken er virkelig en godtebutikk for neglelakk-interesserte! De har i tillegg til neglelakk og neglepleie andre hudpleieprodukter, et par av de har jeg skrevet om tidligere. Sjekk ut anmeldelse av renseproduktene her, og ansiktsmasken her. Men nå vil dere kanskje ha litt bilder? Sjekk ut alle de fine fargene og variantene de har da!

Denne serien har jeg og de er så fine alle sammen ♥

De har også gelish-lakker der! 

Åh, så mye fint de har! Det er så mange lakker jeg har lyst til å putte i handlekurven, men jeg må nok vente til jeg har litt mer plass og til lønningene mine ikke kommer fra Lånekassen. Men jeg fikk med meg litt fint hjem da, tenkte dere skulle få se det hvis dere er interessert? 

Har du vært innom denne butikken?

- Sara 


#neglelakk #negler #neglepleie #nailpolish #tl #tlbeautystore #toneliseakademiet #beauty #skjønnhet #velvære #tips #oslo

Bildedryss: Vixen Blog Awards

 • 29.01.2015 kl. 21:17

Hei! Jeg rakk jo så vidt å nevne for dere at jeg skulle på Vixen Blog Awards, jeg vant nemlig billetter dagen før så det ble litt knapt med tid. Antrekk måtte jeg bare finne i eget klesskap, men jeg koste meg utrolig mye og jeg gjentar gjerne det her neste år også! Her kommer jeg med en liten update fra gårsdagen ♥

Anna og jeg startet kvelden med litt sminking og mojitos hjemme før vi tok turen ned til Hotell Continental. Der var det pre-party før selve awarden skulle starte, og vi fikk servert herlig fingermat og bobler i glasset. Det var nesten litt skummelt for så fort glasset var tomt kom det noen å fylte på for oss! Det ble derfor litt for mange glass, men jeg drikker veldig sjeldent så synes det var innafor. Jeg fikk også endelig hilst på Emilie og Rockstar Charlie. Det ble bare et kort møte, men det var hyggelig å se de i virkeligheten! Jeg hadde håpet på å møte Emilie og Rockstar Charlie igjen senere på kvelden, men med så mange mennesker er det ikke så lett å finne noen. Søte Agnes Lovise fikk jeg også sagt hei til, veldig hyggelig! 

Dette var faktisk det eneste klare bildet jeg klarte å ta av oss på pre-partyet! Det var ikke veldig bilde-vennlig lys der så det er ikke så mange blinkskudd dessverre. Jeg burde kanskje dristet meg til å ta på blitzen, men jeg lot de andre ta seg av det!

Nam! Maten vi fikk servert smakte som sushi i en litt annen forkledning, var ikke det her kreativt? 

Det lå masker og morsomme effekter vi kunne ta bilder med på bordene, men tror du noen av bildene ble bra? 

Fineste Anna som ble med på så kort varsel! Det var så koselig at hun kunne bli med ♥

Fine detaljer på lampene. 

Et speilselfie må man jo ha! 

Her uttrykker jeg hvor kleint jeg synes det var å bli tatt bilde av med så mange flinke bloggere til stedet. Selv om Anna var kjempegrei og tilbød seg å ta bilder av meg hele kvelden kjente jeg at det ble litt for flaut! Jeg angrer litt på det nå da, men kanskje neste år! Hehe 

Så var det tid for selve utdelingen, det åpnet med litt musikk før alle de 17 kategoriene ble delt ut. Det var en morsom konferansier og flotte utdelere som gjorde showet gøy å se på. Også var det veldig mange fine bloggere som var nominerte! Mange verdige vinnere, selv om ikke alle mine favoritter nådde helt opp. Vi fikk også fantastisk fine goodiebags med mye forskjellig. Gleder meg blant annet til å teste ut tingene fra Dr. Hauschka og Smilelab-stripsene! 

Årets herreblogg! 

Årets instagram og årets moteblogg.

Årets kjendisblogg og årets blogg. 

Årets beste outfit of the day og livsstilsblogg. 

Det var en utrolig morsom kveld som endte litt for sent. Det ble en liten tur innom after-party etter utdelingen hvor jeg møtte på ei av de hyggelige jentene fra praksisplassen min. Så jeg var vel ikke i seng før nærmere 3. Heldigvis er det ikke slike arrangement så ofte da. 

Var du på utdelingen i går?

- Sara


#vixen #vixenblogawards #vixenblogawards2014 #prisutdeling #blogg #blogger #bloggere 

Oppskrift: chiapudding med blåbær

 • 28.01.2015 kl. 12:14

God lillelørdag! Jeg har hatt lyst til å prøve å lage chiapudding i evigheter nå, men har aldri somlet meg til å kjøpe inn frø. Nå har jeg endelig fått bestilt meg en pose, kjøpte min på iHerb for en billig penge, men man kan også kjøpe det i norske helsekostbutikker. Håper dere liker oppskriften ♥

Ingredienser til én person 

          ♥ 2 dl mandelmelk 

          ♥ 4 ss chiafrø

          ♥ 2 ts yaconsirup (eventuelt honning)

          ♥ Blåbær eller andre ting til topping 

Ha alt sammen unntatt toppingen i et glass og sett det kjølig noen timer, du kan gjerne la det stå natten over. Husk bare på å røre i koppen et par ganger mens det står. 

Dette var frokosten min på søndag, oppskrift på juicen fikk dere da, men her er den igjen hvis noen er interesserte. Nå sitter jeg på jobb å blogger i matpausen, jeg fikk nemlig litt dårligere tid i går enn planlagt så jeg må skrive litt her. Jeg måtte finne antrekk til Vixen Blog Awards, for gjett hvem som fikk to billetter til det i går? Litt kort varsel, men hurra så gøy det skal bli! Anna kommer til meg etterpå så fikser vi oss sammen før vi er klare for prisutdeling. Kameraet er fulladet så det skal knipses masse bilder! Jeg skal prøve å titte innom dere en tur til før vi drar, men hvis jeg ikke rekker må dere ha en fin onsdag! Kanskje jeg ser noen av dere der?

Har du smakt chiapudding før?

- Sara 


#oppskrift #sunt #juice #chia #chiapudding #blåbær #bær #kosthold #mat #frokost #lunsj

January favorites

 • 27.01.2015 kl. 13:23

Hei hei! Her kommer det et tidlig innlegg for en gangs skyld, jeg var nemlig litt flink blogger i går og forhåndsskrev til dere. Det fortjener klapp på skulderen? Uansett. I desember hadde jeg et innlegg med mine favoritter den måneden, og ble veldig godt mottatt så derfor tenkte jeg å prøve å gjøre det til en månedlig greie. Kanskje det uteblir noen ganger, men jeg skal i hvert fall forsøke å huske på det. Det ser forresten litt ut som sommer på disse bilden, men ikke la dere lure! Det er fortsatt vinter i hovedstaden med snø og blank holke enkelte steder. 

Å friske opp den gustne vinterhuden kan være godt av og til, de gangen jeg gjør det tyr jeg til Sunspa sine sprayer. Jeg har prøvd både den her og den originale, men jeg heller nok mest mot denne, jeg synes chocolate passer best til min naturlige farge. Det som er så deilig med disse sprayene er at man ikke trenger å være redd for å få skille, jeg har i hvert fall aldri klart å pådra meg det. Du finner den med på 20% avslag.

Å føne håret tar fort ganske lang tid når det er litt lengde og tykkelse på håret, derfor har Free Shape Quick Blow Dry fra KMS California blitt min venn. Jeg brukte denne for et par år tilbake, men så gikk jeg tom og glemte å fylle på. Nå er jeg veldig glad for at den igjen har fått plass på baderomshyllen for denne her korter virkelig ned på tiden. Den er selvfølgelig varmebeskyttende også så her får du to produkter i ett. Fåes kjøpt her med 25% rabatt.

Den siste tiden har jeg fått dilla på litt enkle smykker. Tynne ringer, enkle armbånd og denne klokken som jeg har arvet etter oldemoren min blir godt brukt. Nå har jeg i tillegg kjøpt meg et par nye ting fra BikBok som også kommer til å bli store favoritter fremover. 

Hvor typisk er det ikke at en av de beste luktene til The Body Shop kun selges til jul? Jeg har lagt min elsk på dette body butteret med lukt av glazed apple, og når denne er tom må jeg vente helt til neste jul med å få tak i det. De har jo mange andre som lukter godt, men denne her var så frisk og god. Rop ut hvis noen har forslag til en god erstatter!

Apropos god lukt! Body Mistene til Victoria's Secret lukte helt himmelsk, og lenge har vanilje og kokos vært min favoritt, men nå har jeg gått over til denne her. Den lukter veldig friskt og er ikke for søt, som mange av sprayene deres fort kan bli. I tillegg tar jo denne seg fint ut på badet! Denne kan kjøpes her med 20% rabatt. 

Sist gang hadde jeg med Dolce Gusto-kapsler som en favoritt, denne gangen er det te fra Pukka som stikker av med førsteplassen. Vi har Pukka på jobb så jeg har smakt på en hel haug med nye smaker den siste tiden og det er spesielt en med kanel og eple som er utrolig god! I tillegg er disse to her som jeg har i skapet selv også veldig gode! 

Har vi noen like favoritter?

- Sara 


#favs #favoritter #januar #vinter #thebodyshop #pukka #te #KMS #sunspa #victoriassecret #skjønnhet #beauty 

New in: lace and jewelry

 • 26.01.2015 kl. 19:25

God mandag! Denne mandagen var det så utrolig hardt å stå opp, noen fler som hadde det sånn? Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen og sove videre, men jeg tok heldigvis til fornuften. Denne uka her tror jeg uansett blir veldig bra, så en litt sløv start skal ikke få ødelegge! Vi skal på et spennende event med jobben på fredag også kommer Anna og Vilde på overnatting hos meg fra lørdag til søndag. Det skal bli så kos ♥ Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å ønske dere en superfin uke, og for å vise hva jeg kjøpte på den lille shoppingturen til Vilde og meg på lørdag. 

Det er fortsatt en god del salg igjen i butikkene, så vi fikk med oss litt fint begge to. På Lindex plukket jeg med meg en supersøt rød blonde-bh og en grå "silketopp" med blonder som jeg hadde så lyst på i høst. Jeg tror faktisk jeg hadde den med i et innlegg om høstemote, og når den hang der på 75% måtte den jo bare bli min? 

Ser den ikke fin ut? gleder meg til å bruke den! 

Jeg fikk også med meg disse enkle smykkene fra BikBok, til bare 38 kroner. Alle smykkene kostet 19,- også hadde de i tillegg 3 for 2 så det synes jeg var en god deal. Har brukt smykket med sirkelen på i dag, og det er så søtt mot en strikket genser. 

Resten av kvelden har jeg faktisk ingen planer så jeg tenkte å få unnagjort litt bloggarbeid, hørtes jeg ikke proff ut nå? Hehe. Neida, jeg har tatt noen bilder i helgen som skal brukes i et par innlegg så jeg tenkte jeg kunne forhåndsskrevet litt. Da slipper bloggen å stå urørt til jeg kommer hjem fra jobb. Det synes jeg var en god idé! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva synes dere om innkjøpene?

- Sara 


#newin #innkjøp #lindex #bikbok #blonder #smykker #shopping #mote #klær #fashion 

Antrekk: 25.01.15

 • 25.01.2015 kl. 22:51

Hei igjen! Jeg lovte å titte innom dere en gang til i kveld med en antrekkspost, så her kommer den. Det ble en god styrkeøkt med Vilde i dag, jeg merker godt at det ikke har blitt så mye styrke i det siste, så i morgen kommer jeg vel til å gå rundt som en gammel dame! Men nå er det tid for antrekk! Dette er skikkelig komfy og jeg synes det passer fint til hverdags, men også hvis man skal pynte seg litt. Jeg hadde dette på meg i går da vi spiste hos Vilde, håper dere liker det ♥

Genser fra BikBok // Bukse fra H&M // Sko fra Nelly (adlink) // Smykke fått i gave 

Sånn, da skal jeg sette meg å nyte en kopp gløgg (jeg kapret meg en liten flaske forrige uke, hihi) og lese litt blogger. Så får dere ha en fin kveld videre ♥

Hva synes dere?

- Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #nelly #bikbok #strikk #knit #komfy #hverdag 

Oppskrift: green detox juice

 • 25.01.2015 kl. 16:47

God søndag! I går koste jeg meg så mye hele dagen at jeg ikke rakk innom her. Først var jeg en tur hos Tone Lise Akademiet og plukket med meg noen fine godbiter der (viser senere), så koste Vilde og jeg oss med et lite kafé-besøk og litt shopping. Etter det dro Matias og jeg til Vilde hvor vi hadde indisk-aften og så på film. FY søren så god maten ble! Vi lagde tikka masala og det er jeg nødt til å lage igjen snart, for det må dere få oppskrift på. Det ble med andre ord en veldig vellykket kveld, og endelig fikk jeg sett den første Hunger Games filmen! Den var jo ganske bra, så da får jeg bare fortsette med de andre også.

Men nå hadde jeg ikke tenkt til å skravle hull i hodene deres, jeg tenkte kanskje dere ville ha en juiceoppskrift igjen? Denne gangen er det er en grønn detox-juice, med blant annet spinat og ingefær dere får. Perfekt morgendagens frokost !

Ingredienser til én person

          ♥ 1 grønt eple

          ♥ 1 stor kiwi 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En god klump fersk ingefær

          ♥ 2 never spinat

 

Juice alt sammen i en juicemaskin, men husk å pakke spinatbladene tett sammen og legg det mellom de andre bitene. Da får du med det mest mulig av bladene. 

Med kiwi og ingefær som gjør godt for fordøyelsen og eple, sitron og spinat som fungerer rensende er dette en juice som virkelig gjør godt for kroppen. Den er ganske syrlig på smak, men det er jo godt med en liten oppkvikker på morgenkvisten? Hvis du ønsker å gjøre den søtere kan du bytte ut de grønne eplene med søtere epler og ta i fler av dem. 

Slik så altså min frokost ut i dag, chiapudding med blåbær og en frisk juice. Og om ikke lenge skal Vilde og jeg avslutte uken med en treningsøkt. Veldig deilig! Hvis det ikke blir for sent kommer det en oppdatering til i kveld, men dagens antrekk! Det er jo så lenge siden sist, så håper dere vil ha det! 

Ha en fin søndag så lenge ♥

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #sunt #kosthold #spinat #ingefær #sitron #femomdagen 

Hva heter du på Instagram?

 • 23.01.2015 kl. 12:31

God helg! Jeg har ikke delt Instagram-bilder på bloggen så veldig ofte, mest fordi jeg ofte bruker bilder fra bloggen på Instagram og fordi jeg føler kontoen min ser så rotete ut. Den siste tiden har jeg dog prøvd å gå for en litt lysere stil på bildene mine, i tillegg til at jeg legger ut litt bilder som ikke bare kommer fra bloggen. Jeg tenkte derfor å dele noen av de siste bildene mine med dere, og hvis dere har lyst til å følge meg heter jeg sokbibi!

Med det vil jeg ønske dere en riktig god fredag! Håper dere har hatt en fin start på helga ♥

Legg gjerne igjen Instagram-navnet ditt i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut! Nye folk å følge er alltid supert! 

- Sara 


#instagram #insta #photo #foto #bilder #sokbibi 

Enkelt vinterlig negledesign

 • 22.01.2015 kl. 20:15

Hei! Nå er det kjempe lenge siden sist jeg prøvde meg på et negledesign, så nå var det virkelig på tide! Dette designet er veldig enkelt og krever kun to forskjellige neglelakker og litt negletape. Fargene kan du mikse og trikse meg etter eget ønske, men jeg gikk for hvit og lys blå denne gangen. Jeg synes disse fargene var så vinterlige og fine, er dere ikke enige? Begge lakkene er forresten fra TL-design. 

Start med å lakke hele neglen hvit, ta gjerne to strøk. Så tar du farge nummer to og så bestemmer du selv om du vil ha det feltet like stort på alle neglene eller om du vil variere litt slik som meg. Det er lettest å få en rett strek hvis du holder penselen i ro og roterer neglen. Hvis det ga mening? La fargen tørke helt før du setter på negletape i skjøten.  

Nå kom vi akkurat hjem fra en liten middags-date her. Vi har vært sammen i 6 år i dag, så vi bestemte oss for å ta middagen ute. Og gjett hvor vi endte opp? På Peppes Pizza! Haha, vi hadde lyst på noe junk begge to, så da gikk vi for det, selv om det normale sikkert ville vært å gått på en litt finere restaurant. Så lenge man koser seg så er det ikke så farlig hvor man spiser. Resten av kvelden skal vi bare slappe av, også blir det nok Bloggerne på skjermen for min del litt senere i dag. 

Ser du på Bloggerne denne sesongen?

- Sara 


#nails #nailart #negledesign #negler #neglelakk #skjønnhet #beauty #tldesign #toneliseakademiet #vinter #nailpolish #hverdag 

Oppskrift: syrlig juice

 • 21.01.2015 kl. 19:47

Hei hei! Hvordan går det med dere? Jeg finner ikke helt tid til alt jeg vil om dagen, så jeg beklager at det er litt lite struktur på bloggen. Et innlegg her og ett innlegg der, så er det plutselig stille en dag! At dere holder ut ♥ Jeg prøver å bli litt mer strukturert slik at jeg rekker over alt jeg vil, for jeg koser meg så mye med bloggen og jeg har ikke lyst til å nedprioritere den heller. Jeg vet jo at jeg ikke er noen toppblogger som får mange sinte lesere hvis jeg ikke oppdaterer en dag, men det er aldri noen god følelse å ikke ha postet et eneste innlegg en dag. Uansett, dere kom helt sikkert ikke hit for å lese om hvor hektisk jeg har det! Jeg tenkte kanskje dere var interessert i en ny juiceoppskrift? 

Ingredienser 

          ♥ 1 appelsin 

          ♥ En god klump ananas

          ♥ En neve spinat

          ♥ Noen druer 

          ♥ 1/2 sitron 

Juice i vei!

Denne ble veldig frisk og god på smak også ser den jo skikkelig sunn ut! Jeg prøver meg stad mer på å juice grønnsaker og neste gang er det en skikkelig grønn vitaminbombe som står for tur! Disse grønne greiene smaker overraskende godt flytende, og hvis man jukser litt og slenger oppi en klump med søt ananas så blir det jo bare helt herlig! Juice er skikkelig godt til frokost, da får man seg en kickstart på dagen og det frister å fortsette å gjøre sunne kostholdsvalg resten dagen. Det høres så klisje ut, men det er jo faktisk sånn! Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å lakke negler og planlegge uka mi godt. Jeg skal ha tid til et par treningsøkter, praksis, blogg og til å møte Vilde på lørdag. Så det er bare å finne frem almanakken og overstrykningstusjene. Her skal det bli system i rotet! 

Har du mye å gjøre om dagen?

- Sara 


#hverdag #hektisk #jobb #blogg #blogger #juice #kosthold #sunt #femomdagen #grønnsaker #fukt #oppskrift

Mitt 2014: september - desember

 • 19.01.2015 kl. 21:01

God mandagskveld! Har uken deres startet fint? Jeg har som vanlig vært i praksis, laget middag og nå sitter jeg å blogger. Innlegget med siste oppsummering av 2014 ble selvfølgelig ikke ferdig i helga, men jeg har sittet å gjort ferdig nå, så endelig er det klart! Håper dere liker det ♥

September

September startet med at jeg var med på åpningen av minigjenbruksstasjonen på Majorstuen. Vi lærte litt om kildesortering og fikk masse inspirasjon til å bli flinkere med gjenbruk. Veldig spennende og ikke minst gøy å plukke med seg ting hjem. Sjekk hva jeg fikk med meg her. 

Jeg skrev om fem tips for å komme i gang med treningen, de skal jeg lese om igjen selv nå! Jeg trenger en liten motivasjonsbosst for å komme skikkelig i gang! 

Litt senere i september skrev jeg et annet treningsinnlegg, denne gangen om treningsmål. Sjekk det ut her!

Høst betyr bokfestival, og jeg tok som vanlig turen innom. Det var ikke så spennende program i 2014 som det har vært de tidligere årene, men jeg fikk med meg et innslag med Linnéa Myhre og boken til bloggeren "Det Søte Liv". Samtidig som bokfestivalen gikk var det også matfestival i Oslo. Les om begge deler her. 

Videre i september var det tid for venninnekos med Anna og Vilde. Vi var blant annet på bowling, kino og koste oss med drinker. 

Det ble selvfølgelig en del oppskrifter i september også, sjekk gjerne ut kyllinggrateng, strawberry daiquiri, tacokrydder og ovnsbakte rotgrønnsaker. 

Jeg hadde et par DIY i september, først dette søte armbåndet. 

Og så redesing av denne jakken. Video med kjappe tips til hvordan man kan freshe opp en ytterjakke finner du her. 

Jeg skrev et innlegg med tips til hva man kan gjøre innendørs på regnværsdager. Tipsene er like gjeldene nå på vinterstid, les de her.

Jeg avsluttet september med et innhold fult av tips til hvordan man kan holde matbudsjettet nede. 

Oktober

Oktober startet på verst tenkelig måte med at bestefar helt brått gikk bort, bare 65 år gammel. Det kom som et stort sjokk og jeg savner han veldig mye. 

Det skjedde også noen hyggelig ting i oktober og jeg ble trukket ut til semifinalen i L´Oréal Paris sin trendsetterkonkurranse. Jeg kom ikke helt til finalen, men bidraget mitt kan dere se her.

Høsten er sesongen for å høste inn av det naturen har å by på og vi fikk med oss masse deilige epler, blåbær, plommesyltetøy og hjemmelaget saft hjem fra oldemor og besteforeldrene til Matias. Helt skjønt! 

Jeg skrev nok et budsjettinnlegg, denne gangen med morsomme aktiviteter til under 100-lappen. 

Månedens oppskrifter ble te mot forkjølelse, tunfisk/kyllingsalat, skolebrød og mojito. 

I tillegg ble det kjempegod eplesaft av eplene til oldemor. 

Etter at skattelistene ble offentliggjort fikk bloggere som tjente godt hard medfart. Folk liret av seg mye usakligheter i kommentarfelt rundt om kring på nettaviser og blogger så jeg skrev et lite innlegg med mine tanker rundt det. 

Jeg var på sminkekurs og lærte blant annet hvordan jeg kunne eksperimentere mer med øyenskygger. 

Vi feiret bursdagen til mamma og bestemor med hjemmelaget kake og kos. 

Oktober ble avsluttet med en veldig morsom halloween-fest hos Tonje og Mari. Folk hadde virkelig lagt mye i kostymene sine og kvelden ble veldig bra! 

Sjekk ut mitt kostyme her.

November

I november lanserte Lene Orvik sin samarbeidskolleksjon med BikBok og jeg dro selvfølgelig på lanseringen. Kolleksjonen var utrolig fin med masse herlige pasteller, et fint avbrekk i vintermørket ♥

Jeg hadde faktisk et par antrekk i november, et sukkersøtt og et litt mer rocka. 

Marthe og jeg dro på I Kveld Med Ylvis og fikk et kjempemorsomt show! Gleder meg til neste gang!

Nok en gang ble det delt et par oppskrifter, her finner dere herlig jule-latte og eplemuffins. 

Og her er oppskrift på supersunne knekkebrød. 

Som en forberedelse på partysesongen skrev jeg et innlegg med tips til hva man kan ha i partyveska, sjekk det gjerne ut her. 

Desember

Mamma og jeg bestemte oss for å lage pakkekalender til bestemor, og bestemor og jeg lagde til mamma. I tillegg var jeg heldig og fikk en av mamma, så alle tre kose seg med pakkekalender i dagene frem til jul. 

Jeg fikk meg praksisplass hos Polhem Pr og tok bilder på et barne-event de holdt. 

Vi pyntet leiligheten og juletreet tidlig slik at vi kunne kose oss med litt jul i Oslo også. 

Jeg ble ambassadør for Glossybox og fikk min første eske i posten. Stor stas! 

Desember betyr adventskalender så jeg holdt konkurranse på bloggen hver søndag i advent. Det er så gøy å holde litt konkurranser for dere, så det blir forhåpentligvis ikke lenge til neste gang!

Bik Bok holdt juleevent med masse gode tilbud, herlig julesnacks, gavepakke-stand og mulighet for å fikse brynene. Og jeg lærte meg endelig at gløgg er skikkelig godt, dog uten nøtter og rosiner!

 

Jeg hadde en fin julaften som startet med Tre Nøtter Til Askepott etterfulgt av risgrøt. På kvelden dro Matias og jeg til familien hans og spiste middag og pakket opp gaver, før vi dro til oldemor. Der holdt de fortsatt på med gaveåpning, så da fikk vi nesten to julaftener. Koselig <3 Les mer om julaften her, og se gavene mine her.

Anna fikk blant annet hjemmelaget kroppsskrubb av meg til jul, og i følge henne er den supergod å bruke! Prøv den gjerne ut! 

Det ble en del oppskrifter i desember, først på lussekatter, så på julegodt. Her er oppskrift på Mozartkuler, fløtekarameller og sjokoladetrøfler. 

Nyttårsaften feier jeg sammen med mamma, Matias og hundene Ralf og Igor i Hønefoss. En veldig koselig slutt på det gamle året og en fin start på det nye ♥

Sånn var altså siste del av mitt 2014. Les del 1 her og del 2 her, hvis du vil det. Da er det bare å se hvordan 2015 blir og gjøre det beste ut av ting som skjer! Håper året deres har starter bra og at dere får et år videre ♥

- Sara 


#oppsummering #2014 #år #mittår #åretsomgikk #tilbakeblikk #årskavalkade #høydepunkter #hverdag 

Frokost og vintersport

 • 18.01.2015 kl. 11:17

God morgen! Siden det er søndag i dag er det vel innafor å si god morgen fortsatt? Jeg har akkurat kost meg med en skikkelig god frokost, jeg fikk til og med lurt med en liten godbit på tallerkenen! Når man er hos bestemor er alt lov? Hoho ♥

Nå sitter vi å ser på hopprenn på TV, jeg er dessverre altfor dårlig til å følge med på sånt til vanlig, men når jeg kommer hit får jeg med meg alt som er å se på! Heia Norge!

Ha en fin søndag videre ♥

- Sara 


#frokost #søndag #te #kos #koselig #godbit #sjokoladetopp #kokos 

Oppskrift: kylling med spinat

 • 17.01.2015 kl. 16:27

God lørdag! Her kommer den lovte oppskriften, kyllingfilet med spinat og ris. Det er egentlig bare spinaten som trenger oppskrift her, og selv om det er veldig enkelt smaker det helt fantastisk! Jeg skal ærlig innrømme at jeg sjelden har benyttet meg av de sunne grønne bladene, men det skal det bli en endring på! Spinat er supersunt og ikke minst veldig godt! Det ble igjen en del spinat i posen etter middagen så det gikk rett i frokostjuicen, så spinat har mange bruksområder! Her er oppskrift på deilig tilbehør som passer godt til stor sett alt kjøtt. 

Ingredienser

          ♥ Spinat (mengden må du se an litt etter hvor mange personer som skal spise)

          ♥ 1 løk 

          ♥ 2 fedd hvitløk 

          ♥ Litt olje

          ♥ Soyasaus

Finhakk løk og hvitløk og stek det blankt i olje, ha så vasket spinat i pannen. Det kan hende du må ta i litt og litt for spinat tar ganske mye plass før det varmes opp. Stek det hele til spinater faller sammen og tilsett soyasaus etter smak. Og så enkelt var det! 

Det ser kanskje ikke veldig delikat ut, men det ble en veldig god smakskombinasjon! 

Nam! Sunt og godt! Det har blitt en del matprat på bloggen om dagen, håper dere synes det er greit? Er det ikke kjekt med litt middagstips innimellom? Juiceoppskrifter tenkte jeg også å poste litt mer av fremover, jeg holder på å prøver meg frem med forskjellige ingredienser og har kommet frem til flere gode kombinasjoner. Så hvis det er ønskelig deler jeg gjerne ♥ Hvis noen av dere har gode oppskrifter er det bare å dele i kommentarfeltet! Jeg elsker å prøve nye ting på kjøkkenet, både til middag og andre ting! 

Liker du spinat?

- Sara 


#middag #mat #kosthold #kylling #spinat #ris #sunt #oppskrift #hjemmelaget 

Bestemor-helg

 • 16.01.2015 kl. 23:17

Endelig helg! Man setter så mye mer pris på helgen når man holder på med noe hver dag. De siste semestrene på skolen har vi hatt så få dager med forelesning i uka og selv om det har vært nok av ting å gjøre setter jeg mye mer pris på helg nå enn før. Denne helga er jeg hos bestemor og i kveld har vi kost oss med besøk av mamma, taco og mitt dansecrew. Kjempekos ♥

Hoho, ser dere konfirmasjonsbildet mitt nederst til høyre? Det er faktisk 8 år siden jeg ble konfirmert nå i mai! Herlighet, det er helt sykt å tenke på. 

Men nå skal vi kikke litt til på TV her før vi tar kvelden. I morgen skal jeg sove helt til jeg er uthvilt, og det skal bli helt herlig! Det kommer forresten en skikkelig god middagsoppskrift i morgen, også skal jeg prøve å få ferdig siste del av 2014-oppsummeringen! Må ta meg litt i nakkeskinnet, bloggen har ikke blitt prioritert slik jeg ønsker de siste par ukene dessverre. MEN, nå er det nok data for i kveld! Ha en fin fredagskveld videre ♥

Hva skal du gjøre i helga?

- Sara 


#hverdag #helg #bestemor #familie #kos 

Oppskrift: sunnere sjokolade-popcorn

 • 15.01.2015 kl. 22:23

God kveld! Da har jeg offisielt startet "treningsåret 2015", og det med å komme for sent til gruppetimen! Jeg hadde tydeligvis blingset for da jeg gikk ned til styrkesalen litt smånervøs over hvordan formen kom til å være var de andre godt i gang med timen allerede. Det begynte 15 minutter før det jeg trodde, sa da kunne jeg ikke bare brase inn. Veldig kjipt! Senteret ellers er jo ganske fullt nå så jeg endte bare opp med å ta en halvtime styrke før jeg labbet hjemover på holka. Neste gang skal jeg trippelsjekke tidspunktet før jeg drar! Hehe, uansett! Jeg nevnte i går at jeg skulle prøve å lage noe sunnere snacks og resultatet ble kjempegodt! Så her kommer en oppskrift! 

Ingredienser

          ♥ Tørka maiskorn (står i snackshylla)

          ♥ Kokosolje

          ♥ Havsalt

          ♥ Mørk sjokolade

Varm opp kokosolje i en kjele og dekk bunnen med maiskorn, husk lokk! Rist litt på kjelen underveis, slik at det ikke brenner seg. Når du merker at det ikke popper så mye lenger tar du kjelen av platen og salter etter ønske. Smelt sjokoladen og hell det over popcornet, bland godt så sjokoladen blir godt fordelt. Salt gjerne litt på toppen hvis du ønsker. Sett popcornet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. 

Dette er midt i blinken for de som liker en blanding av salt og søtt, det ble faktisk litt Smash-aktig i smaken! Jeg orket ikke så mye i gå så jeg tok med meg resten på jobb i dag og det virket som at det falt i god jord hos alle. Dette er helt perfekt hvis man får lyst på noe søtt en kveld og man ikke har lyst til å gå løs på sjokoladeplaten. Så da håper jeg dere likte oppskriften, rop ut hvis du prøver den en dag da ♥

Hva spiser du når søtsuget melder seg?

- Sara


#snacks #godis #popcorn #sunnere #kosthold #oppskrift #hjemmelaget #sjokolade 

Just do it!

 • 14.01.2015 kl. 19:08

Hei og god lillelørdag dere! Plutselig var vi midt i uken allerede og kun to små dager unna helg! I morgen skal jeg prøve meg på litt trening igjen, tenk at jeg enda ikke har kommet meg på trening i 2015! Forrige uke var jeg så sliten etter praksis at jeg ikke orket og denne uken har det ikke passet, men i morgen er dagen. Da skal formen testet, og den tror jeg ikke det er mye å skryte av! Gruer meg litt, men det skal bli veldig godt å svette litt igjen også. Nå prøver jeg å motivere meg selv ved å kikke litt på weheartit, det er jo så mye inspirasjon å hente derfra. Både når det kommer til trening og kosthold! Den siste tiden har vi spiste ganske så sunt hjemme, null godteri i uka og mye mer frukt og grønnsaker! Når bare treningen kommer på plass nå så blir det bra. 

Frister det ikke litt å knyte på seg skoene og ta en liten joggetur nå da? 

Det frister i hvert fall ikke å stikke ut å kjøpe noe snop når jeg ser disse bildene! Jeg tenkte jeg skulle prøve å lage en sunnere snacks etter på, håper det blir vellykket! Da får dere oppskrift i morgen. 

Nå er vi nødt til å få i oss litt middag her, vi sitter med rumlende mager begge to! På menyen står det egentlig wok, men jeg har hatt lyst på sushi i hele dag! Hm, vi får se hva vi ender opp med ♥ Ha en fin kveld videre!

Har du kommet i gang med sunne vaner på nyåret?

- Sara 


#inspo #inspirasjon #trening #sunt #mat #kosthold #weheartit #2015 #forsett 

Oppskrift: risotto med kylling

 • 12.01.2015 kl. 19:42

Hei på dere! Hatt en fin start på uken? Jeg tenkte straks å begynne å lage en sein middag, det fristet ikke å begynne med mat med en gang jeg kom hjem så da ble det utsatt. I dag står det pølsegryte på menyen, veldig enkelt og godt. Denne uka har vi lagt inn en del middager i planen vi ikke har prøvd før, så det skal bli spennende å prøve. I går hadde vi for eksempel risotto, noe jeg ikke har lagd siden jeg gikk på barneskolen og hadde heimkunnskap. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor vi ikke har lagd dette før, det var jo så enkelt og så utrolig godt! Oppskriften er hentet fra Rema1000 sitt nye oppskriftshefte, men vi har gjort noen endringer. Scampien er byttet ut med kyllingfilet i tillegg til at vi har doblet mengden grønnsaker. 

Ingredienser til 2 personer

          ♥ 1-2 kyllingfileter 

          ♥ 1 rødløk

          ♥ 2 fedd hvitløk

          ♥ 1 paprika

          ♥ 1 squash

          ♥ 3 ss olivenolje 

          ♥ 125g ris (vi brukte villris) 

          ♥ 1-2 terninger hønsebuljong 

          ♥ 8 dl vann

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ Krydder etter ønske (vi brukte pepper)

Finhakk løk (ikke i store biter som på bildet) og hvitløk, og fres det i olje til det blir gyllen. Hell den ukokte risen over i kjelen og la det steke en liten stund sammen med løken. Spe så på med varmt hønsebuljongvann litt etter litt til risen er ferdig (ca. 15 minutter).

Mens ris og løk koker kutter du opp paprika, squash og kyllingfileten i biter. Stek kyllingfileten, krydre gjerne hvis du vil det. Mot slutten av koketiden tilsetter du paprika, squash og kyllingfilet i kjelen med risen. Smak tilslutt til med sitronsaft og pepper. 

Det er kanskje ikke verdens mest innbydende rett utseendemessig, men fy så godt! Dette kommer garantert til å havne på middagsplanen flere ganger. Hvis man ikke liker squash eller paprika kan man selvfølgelig bare bytte ut det med de grønnsakene man ønsker. Og hvis du er vegetarianer er det ingen sak å droppe kjøttet heller! 

Håper oppskriften faller i smak og at dere får en fin kveld ♥

- Sara 


#oppskrift #mat #middag #hjemmelaget #risotto #kylling #grønnsaker #sunt #squash #paprika #godt 

I min hverdagsveske

 • 11.01.2015 kl. 15:11

God søndag! Har det kommet mer snø hos dere også? Etter at nesten all snøen smeltet bort like fort som den kom i går så jeg for meg at vi kom til å få bare bakker i lang tid igjen, men neida! Nå har det igjen lagt seg et fint hvitt teppe på bakken. Det blir spennende å se hvor lenge det bestemmer seg for å bli denne gangen!

Da jeg bladde gjennom arkivene for å skrive oppsummeringsinnlegg kom jeg over innlegget med tipsene jeg ga til hva man kan ha i reisevesken. Til hverdags har jeg mye mindre ting med meg, naturlig nok, og selv om innholdet ikke er veldig annerledes tenkte jeg likevel å komme med et par tips. Håper dere liker det ♥

♥ All pink ♥

Innholdet må selvfølgelig være skikkelig girly, så rosa er et must! Leppepomade går jeg ingen sted uten, og merket jeg sverger til er selvfølgelig EOS. Det har jeg skrevet ganske mange ganger tidligere på bloggen, men den dukker jo stadig opp. Lommetørklær eller en liten pakke våtservietter bruker jeg også å ha med meg, i tillegg til antibac. Jeg bruker ikke antibac like ofte i Norge som jeg gjør når jeg er på ferie, men hvis man er ute på handletur og så skal spise litt er det greit å ha tilgjengelig! 

Etter en uke i praksis med en tom håndkrem i veska har hendene mine blitt helt utrolig tørre! Så nå har jeg lagt en ny oppi, det er jo så vondt når hendene blir så tørre. Et lite lommespeil har jeg også puttet oppi nå nylig. Tidligere har jeg brukt kameraet på iPhonen, men det er jo ikke spesielt bra, så et lite speil har jeg savnet! 

En mini-neglefil er også et must for meg! Hvis jeg får en skade på en negl går jeg å piller på det helt til neglen knekker, men med en liten fil kan jeg fikse opp i sånne småting. Akkurat den føler jeg er litt jålete å dra på, men det finnes vel ikke noe som er så ubehagelig som å henge fast neglen i klærne? Jeg får helt gåsehud av tanken! Så tilslutt har jeg tatt med en liten parfymeflaske. Denne fikk jeg i desember-Glossyboxen og er kjekk å ha med i vesken. Jeg glemmer noen ganger å spraye meg med parfyme om morgenen og da er det kjekt med en liten mini-flaske i vesken. 

Slik ser altså innholdet i min veske ut, i tillegg til at jeg selvfølgelig har med lommebok, nøkkel, mobil og som regel ørepropper. Det er sikkert andre nyttige ting jeg kunne hatt med, plaster og hodepinetabletter for eksempel, men det trenger jeg stort sett aldri. Kanskje noen av dere har noe annet i vesken som jeg burde legge til?

Jeg vet forresten at jeg har vært elendig til å svare på kommentarer den siste tiden! Jeg var jo ingen reser før heller, men nå har det sklidd helt ut. Beklager til de av dere som legger igjen fine lange kommentarer! Jeg leser de jo, men så tar jeg meg aldri tid til å sette meg ned å svare, mye fordi det blir så mye å svare på når jeg ikke har gjort det på noen dager. SÅ hvis det er greit tar jeg en runde i dag og svarer på spørsmål og på de nyere innleggene også hopper jeg over de som begynner å bli pinlig gamle. Er det ok? Så skal jeg virkelig bli bedre på det der fremover, det er så dårlig gjort å ikke svare når dere tar dere tid til å skrive i kommentarfeltet  ♥

Hva bruker du å ha i hverdagsvesken?

- Sara 


#veske #hverdag #skjønnhet #beauty #girly #tips #inspo #inspirasjon #pink #rosa 

New shoes from Nelly

 • 10.01.2015 kl. 21:50

Hei igjen, og god lørdagskveld! Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært en del ute i det fine været i dag, vi fikk faktisk en god del snø i dag tidlig også sto plutselig solen opp. Helt nydelig vær, solen har virkelig vært etterlengtet den siste tiden! Vi har også planlagt den kommende middagsuken og handlet inn til den, vi fant ut at det var greit å ta det på lørdager fremover siden begge har fri da. Det er så deilig å ha all mat i hus innen vi begynner i praksis igjen på mandag! Et par av rettene har vi ikke prøvd før så jeg gleder meg veldig til å smake, oppskrift kommer selvfølgelig hvis det blir vellykket! Men nå tenkte jeg bare å vise dere de nye skoene jeg kjøpte på Nelly for noen dager siden. 

Synes de er såå fine! Har gått å siklet på Timberlands i evigheter nå og Nelly har noen som ligner veldig inne til bare 299,-! Da måtte jeg bare slå til for vintersko har jeg faktisk ikke. De fra i fjor måtte jeg bare kaste, det ble hull i sålen og da er det ikke greit å bruke om vinteren! 

Selv om det ikke er Timberland så synes jeg de er veldig fine, og i hvert fall til den prisen! Du finner de her. (adlink) Bare pass på å bestille en størrelse mindre enn det du vanligvis bruker, disse er nemlig ganske store i størrelsen! Jeg har også fått kjøpt meg hårfarge i dag, så nå skal jeg endelig friske opp rødfargen litt! Jeg er egentlig altfor lat til å ha rødt hår, det går jo alltid flere uker uten noe særlig farge igjen før jeg gidder å gjøre noe med det. Men men, NÅ blir det i hvert fall fint! Håper dere får en fin kveld videre, jeg tenkte å se på Hver Gang Vi Møtes før jeg setter meg til med farge i håret ♥

Hva synes du om skoene?

- Sara 


#newin #sko #shopping #nelly #nellyholic #new 

Min morgen + juiceoppskrift

 • 10.01.2015 kl. 12:21

God formiddag ♥ Har dere hatt en fin start på helgen? Jeg krøp til sengs supertidlig i går så det ble ingen oppdatering dessverre. Nå de siste dagene har jeg endelig kjent at det begynner å bli litt lettere å stå opp og med et par ekstra timer på øyet i natt var jeg kvikk og opplagt halv 8 i dag tidlig! Å Stå opp halv 8 en lørdag har alltid vært helt utenkelig for meg, men herlighet så mye man får ut av dagen! Jeg har jo rukket så mye og enda er klokken bare litt over 12, måtte alle lørdagene bli sånn her fremover ♥ Nå tenkte jeg bare å dele noen bilder fra min morgen og en liten juiceoppskrift. 

♥ 1 gulrot ♥ 1/2 grapefrukt ♥ en liten bit ingefær ♥ en neve druer♥ 

Denne juicen ble ikke godkjent av mannen i huset, men så sitter han i skrivende stund med et glass appelsinjuice fra konsentrat så han har ikke stemmerett! Juicen er i hver fall supersunn, og jeg synes denne ble overraskende søt, men så klart med en ettersmak av grapefrukt. Husk bare på at du ikke tar bort alt det hvite under skallet på grapefrukten (det samme gjelder appelsiner) for det er der mye av næringsstoffene sitter. 

Det var helt greit å starte dagen såpass tidlig og for en gangs skyld kunne sitte med nesen plantet i noen magasiner og virkelig bruke litt tid på frokosten! Det høres sikkert ut som en klisje, men sånn vil jeg starte hver dag! *I wish* Om ikke lenge skal jeg bytte ut kosetøyet med ordentlig klær og hente et par pakker som venter på postkontoret. Så skal julen ut av leiligheten, vi hører nemlig til "den late gruppa" og har fortsatt både røde gardiner og juletre oppe. Men nå skal det bli godt å få lit andre farger her. 

Har du noen fine planer for lørdagen? 

- Sara 


#lørdag #morgen #herligstart #juice #sunn #juicing #oppskrift #grapefrukt #gulrot #ingefær #druer #kaffe #kos 

Mitt 2014: mai - august

 • 08.01.2015 kl. 23:33

Hei, og god kveld/natt! Gjett hvem som har holdt på med dette innlegget helt siden etter middag? Nok en gang tror jeg at ting skal gå litt fortere hvis jeg bare? Men nå bruker jeg ikke mer tid på intro, her er oppsummering av året som gikk mai-august! 

Mai

Jeg ser nå at de to første punktene fra mai faktisk skjedde i april, men siden innleggene ble postet i mai fikk jeg ikke med meg det da jeg lagde oppsummering for januar-april. SÅ da, får vi bare ta de med på mai isteden. Den nest siste dagen i april dro Matias og jeg på Game of Thrones "The Exhibition". Selv om jeg ikke har fått sett Game of Thrones (nei jeg har enda ikke somlet meg til å gjøre det) er det en serie jeg garantert kommer til å få med meg og da er det surt å ikke ha dratt på utstillingen når det først var i Oslo. Det var veldig mye gøy å se på og vi fikk til og med sitte i Jerntronen! Sjekk ut innlegget her. 

Dagen etter dro Marthe og jeg på førpremieren av The Other Woman. Det var rød løper, goodiebags og bobler i glasset så vi følte oss riktig så viktige! Hehe

Sånn, da var vi over på mai! Store deler av mai gikk med til eksamensproduksjon, så det ble mindre blogging enn de tidligere månedene. Vi filmet til en serie på fire episoder og mye av opptakene skjedde ute i skogen. Da var det opp grytidlig, mange timer med opptak og så samme regla dagen etter. Det var en veldig morsom produksjon og jeg lærte utrolig mye! Bildedryss fra opptakstiden finner dere her. 

Det var heldigvis tid til litt andre aktiviteter også og launch-party for Kristin Gjelsviks kleskolleksjon sto for tur. Hun har jo fått seg egen nettbutikk med masse fine klær i freshe farger og den kvelden fikk vi en smakebit på hva som skulle komme i butikken. Vi fikk helt herlige goodiebags og utover kvelden delte hun til og med ut MAST vol 1! Jeg hadde siklet på en sånn i evigheter så jeg ble fra meg av begeistring ♥

Så var det duket for 17. mai og min aller første hvor hele dagen ble tilbragt i Oslo. Matias, Vilde og jeg hadde champagnefrokost hjemme hos oss med masse deilig mat før vi dro ned til Karl Johan for å se på toget. Litt senere på kvelden dro vi til Vilde for grilling og avslapping, veldig koselig ♥

Jeg fikk også skvist inn tid til å dra på Jenny Skavlans motevisning, jeg husker det var så vidt jeg hadde tid. Tror det var siste kvelden før innlevering av eksamen, hoho, her ofrer vi alt! Visningen var for den fine bikinikolleksjonen hun lagde i samarbeid med Porto Brazil og fant sted ved Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen. Flere bilder finner dere her.  

Jeg hadde faktisk ikke en eneste oppskrift i mai, men helt på tampen av måneden hadde jeg en DIY av solbrillene på bildet over. Jeg hadde hatt lyst på sånne en stund, men fant aldri de perfekte så da var det bare å lage selv. Oppskrift finner dere her. 

Juni 

Juni åpnet faktisk med en videoblogg, det er ikke verst! Da var det TMI tag som sto for tur, husker det var så mange rare spørsmål der. Sjekk den gjerne ut her!

Både Matias og jeg ble omsider ferdig med eksamen og det feiret vi med en kino-date. Vi så Maleficent og begge likte filmen veldig godt. Jeg fant ut at Angelina Jolie var en skikkelig kul skuespiller, men har aldri fått rotet meg til å se noe mer av henne. *putter det opp på årets to-do-list*

Det Nye Jenta var i full gang med å caste deltakere til serien sin og arrangerte shopping-kvelder på diverse klesbutikker. Jeg turte aldri å melde meg på, men hadde det koselig uansett. Jeg ble sminket og fikset på håret og møtte ei veldig trivelig jente. Også fikk vi vite hvilke to jenter som gikk videre i første program, gøy!  

Det var ikke bare morsomheter i juni, litt jobbing ble det også! Jeg jobbet på kjøkkenet under arrangementet 1000 colors of Rema 1000 hvor vi serverte helt nydelig mat! Vi fikk smake på det som ble igjen så ingen gikk sultne derfra! Jeg fikk til og med sett Morten Abel synge Tore Tang live! Det var helt spesielt å plutselig høre den live, da var veien fra kjøkkenet til tribunen kort! 

Mamma og bestemor kom en tur til byen og vi tuslet rundt på markedsdagene på Karl Johan. Det var masse herlige tilbud og nydelig vær så vi koste oss glugg i hjel! 

Husker dere hvem som fylte ett år i juni? Bloggen min! Haha, jeg bakte cakepops og feiret med rosa ballonger. Er det bursdag så er det bursdag! Sjekk ut bildene fra "feiringen" her og noen tilbakeblikk jeg satte sammen den dagen her. 

Juni betyr sommerferie og da reiser vi hjem til mamma for å være der, men vi tok en tur tilbake til byen sammen med moren til Matias. Vi var innom Mathallen og tuslet rundt på Grünerløkka, veldig koselig å dra på besøk til "egen" by!

Det ble ikke mange oppskriftene i juni heller, men denne på rugbrød anbefaler jeg dere å prøve ut! Jeg ble så glad da jeg kom over oppskriften igjen selv og jeg skal prøve å få lagd et par stykker i helga! Oppskrift finner dere her.

I slutten av juni bodde mamma i huset til noen venner mens de var på ferie for å passe på hunden. Derfor dro Matias og jeg en tur på besøk opp til henne, da ble det kortspilling og hundekos ♥

Helt til slutt i juni skrev jeg et innlegg om mine guilty pleasures som det virket som slo godt an. Kanskje jeg skal lage et til, jeg har sikkert nok guilty pleasures til å fylle en bok! Neida. 

 Juli 

Endelig årets fineste sommermåned og jeg ville prøve å få så mye ut av sommeren som mulig, derfor lagde jeg meg en sjekkliste. Listen var lengre enn det den der her, og jeg fikk gjennomført stort sett alt på den! Hvis du vil lese hele finner du den her.

Juli var en stor bursdagsmåned og den åpnet med å feire fine Cecilie. Sjekk den herlige gjengen her da! En veldig morsom kveld med fine folk ♥

Neste bursdagsbarn ut var MEG! Matias og jeg lagde oss litt enkel frokost som vi tok med ut på verandaen, der ble jeg servert kjempefine gaver av mamma, naboen og et vennepar av mamma (Trygve og Elin). Jeg fikk så mye fint! Flere mummikopper (deriblant sommerkoppen fra 2010), neglelakk, bakesett og en fresh topp. Vi feiret ikke noe med familie den dagen, men det ble likevel en veldig koselig dag ♥

Den siste bursdagen jeg var med å feire i juli var Mari (til venstre) sin! Igjen var det en kjempekoselig kveld i det fine sommerværet ♥

Juli var en veldig sosial måned og jeg dro på en kjempekoselig Sandvika-tur med Anna. Vi ser hverandre så sjelden så de gangene hun er hjemme koser vi oss alltid glugg ihjel. Husker vi var på leting etter en graduationkjole til henne på denne turen og gjett om vi fant en fin en ♥

Så var det tid for å feire bursdagen min! Jeg hadde planlagt ganske mye i forkant, mye mer enn jeg bruker å gjøre, og det var så gøy! Vi hadde skikkelig barbecue med hamburgerstasjon, hvitløksbrød og masse godt til. Verandaen var selvfølgelig pyntet i stil med temaet og jeg tror gjestene koste seg, selv om det tok litt tid før vi fikk fyr på grillen! 

Sjekk denne flotte gjengen da ♥♥♥

Jeg tok igjen for de tapte månedene med oppskrifter og hadde ganske mange i løpet av måneden. Jeg postet grilltips for vegetarianere med blant annet fylt paprika og hvitløksbrød, oppskrift på frisk sunn saftis og herlige blåbærmuffins. Jeg prøvde meg også for første gang på en usunn mikrokake, med Nutella! Naam, så farlig god og rask den kaken er å lage! 

Jeg delte også oppskrift på en utrolig god sommerdrikk (uten alkohol) som vi blant annet brukte i bursdagen min. Veeldig frisk og god, anbefaler dere å teste en ut ♥

Jeg stopper ikke helt med matpraten for det dukket også opp et innlegg med tips til sunne snacksvarianter. Oppskrift på speltlompechips og et par andre tips finner dere her. 

Det har blitt en slags "ferietradisjon" for Matias og meg å dra til onkel på filmkveld, så sommerferien var intet unntak. Vi grillet god mat først før vi så The Iron Lady og et par episoder med Family Guy, en morsom kveld! Oppskrift på den nydelige salsaen på bildet finner dere her. 

Det har ikke vært så mange DIY den siste tiden, men i juli hadde jeg en ganske morsom en. Jeg lagde nemlig rosevann-isbiter! Rosevann-isbitene kvikner opp huden og det er ikke vanskelig å lage heller!

Jeg var ganske flink til å poste antrekk i juli, i hvert fall de gangene jeg skulle i bursdag! Her ser dere antrekket jeg hadde i bursdagen til Cecilie.

Og her er antrekket jeg hadde i egen bursdag!

Før juli rakk å bli til august postet jeg et innlegg med mine travel essentials. Ferietur sto for tur i august så da var det greit å ha reisesakene i orden! Sjekk gjerne ut innlegget her.

August

August startet med en kjempefin tur til Finland. Matias er jo halvt finsk så vi fikk både hilst på familien hans og tatt et etterlengtet besøk til Mummidalen. Jeg tror både store og små koste seg veldig på turen! Og endelig fikk jeg besøkt Finland, og ikke minst Mummidalen! Det har jeg hatt lyst til lenge ♥ Les om dag en her, og dag to her.

Masse bilder fra Mummidalen finner dere her. 

Da vi kom hjem fra Finland dro vi ikke lenge etter hjem til Oslo. Vi hadde vært hos mamma hele sommeren så det var godt å få noen dager i Oslo før skolen startet opp igjen. I Oslo skjer det alltid mye gøy, så jeg tok en tur innom Eva Festivalen som var en del av Oslo Trend. Jeg fikk ikke vært der så lenge, men jeg kikket litt på smykker som sto utstilt også fikk jeg med en liten goodiebag hjem. 

Jeg skrev et innlegg på bloggen om tips til studentøkonomi som tok litt av. Innlegget lå på Lesernes VG i flere dager og lesertallet steg ganske mye, en av dagene hadde jeg over 3000 besøk. Det var tydeligvis mange som ble engasjerte og noen synes det var litt provoserende at jeg klarer å leve for så lite. Ikke skjønner jeg hvorfor! Les tipsene mine her.

Siden jeg var inne på temaet student skrev jeg et par dager etter et innlegg med studieteknikktips. 

Jeg kom på at jeg skulle teste ut alle stedene i Oslo som selger frozen yoghurt og skrive en anmeldelse på bloggen. Vil du vite hvem som vant, les her.

Ida og jeg dro på motevisning til Haaning & Htoon. De hadde egentlig ganske mange kule klær og genseren jeg fikk fra de har blitt godt brukt nå i vinter. Selve eventet var litt stivt for vår del, men vi koste oss sammen i hvert fall. 

Vilde og jeg dro på et skikkelig girly event med Sherri Hill, og for noen fine kjoler vi fikk se! Hadde ikke lommeboken vært fylt med penger fra Lånekassen hadde jeg nok tatt med meg en av de lekkerbiskene hjem! Sjekk ut masse herlige bilder her. 

Vi drev ikke bare å så på kjoler i august, vi dro også sammen med Matias opp til Vettakollen. Vi gikk en laang omvei opp, men når vi endelig kom til toppen fikk vi en utrolig fin utsikt over Oslo. Det var veldig koselig så det må vi prøve å gjenta til våren ♥

Det ble også en del oppskrifter i august, blant annet en skikkelig god limonade med vannmelon, fylte mini-brød, porsjonspizza og sunnere sjokolademilkshake. Prøv de gjerne ut og si hva du synes!

August avsluttet jeg med en videoblogg med innkjøp fra sommeren, her er det litt fra Finnland, litt klær osv. 

Puh, da var det gjort! Jeg har skrevet så tastene nesten har flydd her, så jeg håper dere liker innlegget! Jeg vet de blir veeldig lange, men det er så mye jeg ønsker å ha med, om ikke annet kan dere jo kikke på bildene ♥

- Sara 


#oppsummering #2014 #år #mittår #åretsomgikk #tilbakeblikk #årskavalkade #høydepunkter #hverdag 

TL-design: Norway & China

 • 07.01.2015 kl. 20:13

God kveld! Det har visst blitt en liten trend å komme med kveldsinnlegg om dagen. Jeg er jo opptatt på dagtid også blir det middagslaging og en pust i bakken før jeg åpner dataen. Men, bedre sent enn aldri har jeg hørt! Jeg tenkte å ha litt neglesnakk på bloggen nå jeg. Det begynner å bli en stund siden! Planen var å lage både juledesign og nyttårsdesign, men jeg glemte penslene mine hjemme så det ble ikke noe av. Jeg prøvde så godt jeg kunne å lage snøkrystaller og fyrverkeri med dottingtools, men det ble bare klumpete og rart! Det er veldig synd egentlig, for jeg fikk to utrolig fine farger Tone Lise Akademiet i posten rett før jul. Heldigvis er både rødt og hvitt farger som går fint hele året, men kombinasjonen av de to sammen blir kanskje litt julete. 

Disse to dumpet altså ned i postkassen min rett før jul, og begge to har blitt brukt godt i jula, dog ikke til fancy design som jeg ønsket. TL sine lakker har jo seilt opp som ett av favorittmerkene mine når det kommer til negler, så det var ingen overraskelse at disse her også leverer. Jeg opplever ofte at hvite lakker blir så gjennomsiktig slik at man må ha hundre lag. Av denne her ble det helt perfekt med to, men jeg kunne også klart meg med ett! 

Man må jo ikke lage et negledesign for å få fine negler, vanlig neglelakk er jo superfint det også! Og hvis man lakker ringfingeren i en annen farge får man plutselig en litt mer spennende look. Slike negler hadde jeg på nyttårsaften, synes det passet så godt med den mørke glitterfargen sammen med det hvite! Det hvite er forresten ikke malt på i Photoshop, selv om det av en eller annen grunn ser litt sånn ut. 

Nå om dagen har jeg hoppet over til den røde igjen. Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde helt røde negler, så det var en fin variasjon. 

Nå skal jeg fortsette på oppsummeringsinnlegget fra mai-august. Planen var egentlig å poste det i kveld, men jeg ser nå at jeg ikke rekker å bli ferdig. I morgen kommer det helt garantert! Så håper jeg dere får en fin kveld videre ♥

Bruker du mye neglelakk?

- Sara

#tl #toneliseakademiet #tldesign #negler #neglelakk #skjønnhet #beauty #likenshare

Sponsede produkter

Praksis @ Polhem PR

 • 06.01.2015 kl. 20:58

God kveld! Har tirsdagen behandlet dere bra? Jeg merker at jeg ikke har jobbet fast på en stund, fy søren så stiv jeg blir i nakken! Haha, så fort jeg har kommet ordentlig inn i jobbruter skal jeg begynne å trene litt styrke igjen, det trengs litt muskler i rygg- og nakkepartiet! Heldigvis er det supergøy på jobb, og ikke minst veldig varierte oppgaver. I dag startet jeg med å knipse noen bilder av showroom, som ble sendt ut i mails. Jeg tenkte dere kanskje hadde lyst til å se hvordan det ser ut der, så jeg har plukket ut noen av de. Håper dere liker bildene!

Er ikke denne vesken fin? Sikler på den hver gang jeg går forbi!

Klokker ♥

Masse fint! 

Det er så skummelt mye fint der, så når jeg ikke har noe å gjør blir jeg gående å titte på ting. Nå har jeg sikkert 20 nye ting jeg har lyst på så det er godt de ikke selger ting der! Men nå får jeg klappe igjen dataen her jeg, må få gjort litt før jeg tar kvelden! Tenk, jeg har faktisk kommet meg tidlig i seng begge dagene denne uken og jeg har ikke tenkt til å være noe dårligere i dag! Hehe 

Håper dere har en fin kveld ♥

- Sara


#polhem #polhempr #pr #prbyrå #showroom #guess #thebodyshop #käler #klær #mote #smykker 

Favoritter fra januarsalget

 • 05.01.2015 kl. 23:12

Hei! Her kommer et lite kveldsinnlegg fra meg. Første dag i praksis har vært veldig gøy, de andre praktikantene er veldig hyggelige og hun ene går faktisk i klassen min! Morsomt sammentreff. I dag har vi brukt masse tid på å rydde og gjøre det pent i interiørdelen av showroomet, så nå ser det fresht og fint ut over alt. Jeg skal ta bilder av stedet i morgen, så hvis noen ønsker å se hvordan det ser ut så dukker det nok opp noen bilder på hjemmesiden til Polhem. Men nå får jeg ikke skravle meg helt bort, jeg tenkte bare jeg skulle vise dere noen av mine favoritter fra januarsalget som holder på om dagen. Jeg har vært litt rundt i forskjellige nettbutikker og nærmest siklet over tastene og et par sko har blitt klikket hjem. Det er vintersko jeg trenger da, så er fornøyd med at det ikke havnet flere ting i kurven. Uansett. Her er mine favoritter! 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 

Hvis du har planer om å bli et sprekere menneske i 2015 er det lurt å så til på treningstøyfronten nå. Det bugner over av fresht treningstøy til nedsatte priser, 2XU tightsen er på salg til 599,- hos XXL! Nytt treningstøy er også en superfin belønning til deg selv hvis du har klart en treningsmål, så hvorfor ikke kjøpe noe du ønsker deg nå og pakk det inn slik at du kan ha det som motivasjon for å nå målene dine? Getinspired, XXL og X-life blant annet har masse fint til snille priser! 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

Litt kosetøy og varme gensere er heller ikke helt feil nå, hva er vel bedre enn å kose seg innendørs med varme klær og en kopp te når snøen daler ute. Vi fikk faktisk litt snø i Oslo i dag! Koselig ♥ 

Var det ikke mye fint her? Heldigvis skal jeg hoppe til køys nå så jeg slipper å sitte å drømme meg bort i koseklær og fargerikt treningstøy. Håper dere får en fin natt, skrives i morgen etter jobb ♥

Har du noen favoritter?

- Sara 


#salg #tilbud #nyttårssalg #getinspired #nelly #xlife #xxl #inspo #favoritter #inspirasjon 

Inneholder enkelte annonselenker

Back to reality!

 • 05.01.2015 kl. 11:41

Bam, der kom hverdagen igjen! Og gjett hvem som faktisk var flink og fulgte nyttårsforsettet sitt? Joda det var meg, jeg var i seng rundt halv tolv! Mellom elleve og halv tolv tenker jeg er innafor, men hvis klokka begynner å dra seg mot tolv blir det litt i seneste laget. Det som var litt kjedelig var at selv om jeg kom meg i seng til en ok tid sovnet jeg jo ikke! Hvorfor er det alltid sånn etter en ferie at man ligger flere timer uten å få sove? Ikke fordi døgnrytmen er snudd på hodet i hvert fall, hehe. Heldigvis kom jeg meg opp i dag og da sovner jeg nok fortere i kveld igjen, får vi i hvert fall håpe på! Når dette innlegget kommer ut er jeg på plass hos Polhem PR klar for å ta fatt på praksistiden min hos dem. Det skal bli noen spennende og lærerike uker, det er jeg helt sikker på! Bare de få dagene jeg var hos dem før jul var i hvert fall veldig interessante. 

Matias og jeg sto faktisk opp likt i dag, vi begynner med praksis samtidig og da passer det bra å stå opp sammen. Vi startet dagen på en nesten litt kvalm måte med nystekte rundstykker og hjemmelaget juice. Dette kan fort bli en vane kjenner jeg! Men nå får jeg runde av, jeg må innom en butikk å kjøpe litt lunsj før jeg begynner. Ha en fin dag dere ♥ 

- Sara 


#hverdag #nyttår #praksis #jobb #frokost #juice #rundstykker #morgen 

Glossybox by Maria Nilsdotter

 • 04.01.2015 kl. 16:10

Hei og god søndag! Må si jeg starter bloggåret på en god måte med en dag fri allerede! Hehe, neida. Vi dro hjemover til Oslo i går så det gikk mye tid til pakking og rydding hos mamma før vi dro, også spiste vi middag i leiligheten vår. Plutselig var klokken tolv og da tenkte jeg det ikke var noe vits uansett. Nå er vi i hvert fall på plass i Oslo, klare for praksis i morgen! Det blir så spennende å skulle jobbe hver dag igjen, jeg har jo ikke jobbet fast siden friåret etter VGS.

Men det var ikke det jeg tenkte å prate om nå, jeg hadde bare lyst til å vise dere innholdet i månedens (desember) Glossybox. Denne pakken kom selvfølgelig et par dager etter jeg hadde reist hjem på juleferie, så den har ligget på postkontoret hele tiden. Den skulle egentlig blitt returnert i går, men jeg hadde flaks og rakk å plukke den opp! Det er jeg veldig glad for, se hvor lekker esken er denne gangen da dere! 

Er ikke denne esken fin å se på? Den er laget i samarbeid med den svenske smykkedesigneren Maria Nilsdotter. De fuglesporene representerer ravner, og alle vet jo at ravner dras mot ting som glitrer, derfor ligger det to diamanter der. Noe av innholdet i esken er også inspirert av denne lille historien og det følger blant annet med et fint kroppsglitter.

Disse produktene kommer veldig godt med til fest, og det var nok nyttårsaften som sto i tankene da denne esken ble satt sammen. Hårsprayen fra L´Oréal Paris har vært på markedet i 60 år og den er fortsatt like populær. Den gir godt med hold uten at håret blir stivt, det liker jeg godt! Den lille flasken med blank neglelakk fra Seche Vite er en top coat som gjør at neglelakken tørker fortere. Den påføres faktisk på våt neglelakk, så jeg gleder meg veldig til å teste ut denne her! Leppepomade fulgte også med, fra Burt's Bees. Burt's Bees bruker bare naturlige ingredienser og hvis det er en ting vi trenger nå i vintermånedene så er det fukt til hud og lepper! 

Her er kroppsglitteret jeg snakket om! Ser det ikke lekkert ut? Dette må nok brukes med måte, men til de rette anledningen er jeg sikkert på at det blir superfint! Det kan brukes både på kroppen og i ansiktet. 

Så tilslutt må dere få se litt nøyere på denne elegante røde neglelakken fra Make Up Store! Samlingen min med Make Up Store produkter begynner å vokse nå og med hvert produkt jeg prøver blir jeg litt mer forelsket. Dette er kvalitetsprodukter som virkelig holder det de lover! Denne lakken er lett å påføre, tørker fort også er jo ikke fargen akkurat vond å se på! Rødt er alltid en vinner!

Det var altså innholdet i Glossyboxen for desember, litt på etterskudd, men håper det går fint. Jeg er i hvert fall strålende fornøyd med neglelakken og hårsprayen også gleder jeg meg til å teste ut de andre produktene! Hvis du også har lys til å abonnere på Glossybox og få en eske med fem skjønnhetsprodukter hjem i posten hver måned kan du gå inn her. Det koster 179,- i måneden og du får muligheten til å teste alt fra hårprodukter til sminke og skjønnhetsprodukter. Skikkelig jentete hverdagsluksus ♥

Har du testet noen av disse produktene?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #sminke #neglelakk #leppepomade #makeupstore #burtsbees #loreal #hverdagsluksus #bellapierre #sechevite #marianilsdotter

Sponsede produkter

Nyttårsforsetter 2015?

 • 02.01.2015 kl. 16:58

Jeg har tenkt litt frem og tilbake på om jeg skal sette meg noen nyttårsforsetter for i år. Jeg synes disse forsettene ofte blir så utrolig store og derfor veldig vanskelig å gjennomføre. I fjor satte jeg meg som forsett å heller gi meg selv noen nye mål å strekke meg etter hver måned. Det fungerte ganske bra og jeg fikk gjennomført fler forsetter enn jeg har gjort noen gang før det! Likevel ble det enkelte ganger litt kort tid på å få gjort målene og det ble nesten litt småstressende. Så jeg tenkte å prøve meg på en litt annen variant i år. Jeg vil derfor sette forsetter for hver årstid isteden! Om det er hensiktsmessig vet jeg ikke før jeg har prøvd, men alternativet er å droppe alt som heter forsetter så hvorfor ikke prøve? 

♥ Vinter ♥

Selv om det ikke lenger ser ut som vinter utenfor er det fortsatt noen vintermåneder igjen. Jeg vet at denne perioden kommer til å bestå av mye jobbing siden jeg skal være ute i praksis, så jeg er nødt til å innføre gode søvnrutiner. Det høres sikkert litt rart ut at jeg må ha det som mål, men jeg blir alltid veldig effektiv og får lyst til å gjøre ting når klokken bikker 12 på natten. Det går ikke fremover nå for Polhem PR åpner klokken 9. B-mennesket i meg jubler over at de ikke åpner før ni, men jeg kan uansett ikke sture rundt til langt på natt. Jeg må også klare komme meg til ca. samme tid i helgene! Hvis jeg gjør det vil det forhåpentligvis bli en vane å legge seg til normal tid og stå opp tidlig og det kunne jeg virkelig tenkt meg! 

Et annet mål jeg ønsker å få igjennom er å spise mer frukt og grønt. Jeg er veldig glad i stort sett all frukt og grønt, men jeg er ikke alltid like flink til å spise det. Jeg kunne satt meg som mål å spise supersunt, men jeg tror det er lurt å  begynne et sted. Hvis jeg setter meg som mål å spise havregrøt til frokost, salat til lunsj og torsk til middag tror jeg sjansen for å feile er større. Nå som jeg har fått meg en juicemaskin tror jeg ikke dette skal bli veldig vanskelig, men jeg må jo gjøre en innsatst uansett. 

Jeg tror det holder meg disse to målene for vintermånedene. Jeg vil ikke gjøre ting for stort for da føles det fort veldig uoverkommelig og så hopper man av lasset. Følelsen av å mislykkes er i hvert fall ikke videre motiverende for de kommende månedene så da starter vi her!  

Har du noen nyttårsforsetter i år?

- Sara 


#nyttår #nyttårsforsett #forsett #mål #målsetting #nyttår2015 #2015 #forsett2015 

Nyttårsaften i bilder

 • 01.01.2015 kl. 22:32

Hei og god kveld! Hadde dere en fin feiring i går? Jeg koste meg med mamma og Matias, bestemor skulle egentlig også vært med, men så ville hun være hjemme likevel. Vi hadde det i hvert fall veldig hyggelig sammen med to søte små hunder og feiret med mojitos og stjerneskudd! Jeg tenkte ikke å skrive noe langt innlegg i dag, jeg vil egentlig bare slappe av med en god film på TVen. Så her får dere et lite bildedryss fra gårsdagen ♥

Søte Igor! 

Kos ♥

Vi holder oss til stjerneskudd! 

Håper dere har hatt et fint 2014 og at dere får et minst like bra 2015! Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt å, det er mye spennende i vente med praksisplass, ny leilighet og siste semester som student! 

- Sara 


#nyttår #nyttårsaften #feire #kos #familie #hunder #jul #2015 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no