hits

Mål for februar

 • 31.01.2014 kl. 22:00

2014 er nå godt i gang og som regel er det på dette tidspunktet nyttårsforsettene begynner å rakne. Derfor gjør jeg det jeg kan for å holde motivasjonen oppe og fortsette mot målene mine. Først kan jeg nevne kjapt hvordan det har gått til nå. Jeg har blitt mye flinkere til å like mandager! Mye av grunnen er fordi jeg har fri fra skolen og kan bruke denne dagen til trening, innkjøp av mat og alt som hører med til en ukestart. Jeg har også vært ganske så flink med treningen og kostholdet, bortsett fra at jeg ikke fikk trent den ene uke pga. av kneet. Ellers så har jeg ikke blitt så mye flinkere til å gjøre én ting om gangen, bortsett fra når jeg jobber med bloggen. Jeg har nok heller ikke blitt så mye mer vågal i januar, så jeg har et par ting å jobbe med.

Det som gjenstår da er forsettet om månedlige mål, og det har jeg tenkt til å holde nå!  Jeg satte meg ingen ekstra mål for januar, rett og slett fordi jeg tenkte det var nok med forsettene alene. Nå er jeg derimot klar for en utfordring, her er mine mål for februar: 

Gjøre ting med en gang

Jeg er en mester i å utsette ting, og helst skal ting utsettes til siste sekund. Dette bør jeg jobbe med å endre, i hvert fall når det kommer til skolearbeid! Hvorfor utsette noe når man kan gjøre det med en gang? Jeg skjønner det ikke helt selv, men enkelte ting er bare et tiltak å startet på. Så februar, gjør deg klar til å bli måneden for å få ting gjort!  

Lese ferdig en pensumbok i hvert fag 

Når det kommer til pensum er jeg skikkelig dårlig til å lese hvis jeg ikke MÅ. Har man en skriftlig eksamen i et fag må man bare, men hvis ikke trenger man i teorien ikke lese. Det er likevel veldig dumt og man lærer ikke halvparten så mye som man egentlig kunne gjort. Derfor skal jeg få lest unna en pensumbok i hvert fag i løpet av februar, da har jeg ikke så mange igjen og våren ser litt lysere ut allerede. 


Ha minst en videoblogg i uka

Som jeg sa i forrige videoblogg vil jeg gjerne lage flere videoer til dere. Jeg har allerede planlagt noen, må bare få filmet de. Jeg lånte kamera på skolen i dag, men alle lysbaggene var dessverre utlånt så jeg håper det er godt nok lys til å filme enten på dagen i morgen eller søndag. Hvis ikke får jeg ikke filmet før til uken. Jeg vil gjerne ha godt lys når jeg skal filme den Glo Minerals videoen, ellers er det liksom ikke noe poeng med sminkevideo. Hvis det er noen spesielle videoer dere vil ha er det bare å si i fra altså ♥

Har du noen mål for den kommende måneden? 

- Sara 


#mål #målsetting #nyttårsforsetter #forsetter #hverdag 

Magic style brush

 • 31.01.2014 kl. 19:29

Hei igjen dere! Hvordan har fredagen deres vært så langt? Jeg kom akkurat hjem fra postkontoret, for nå har endelig hårbørsten fra OBH Nordica kommet. Jeg har blitt plukket ut som én av 150 ambassadører for dette produktet så nå gleder jeg meg veldig til å prøve den ut. Børsten kommer i tre forskjellige størrelser og jeg valgte selvfølgelig den største beregnet på langt hår. Hvis noen har noen erfaringer med denne hadde det vært veldig gøy å høre de! 

Slik ser børsten ut, som en stor elektrisk rundbørste. Jeg har jo egentlig bare dårlig erfaring med rundbørster, da jeg var liten satte jeg nemlig fast det lange håret mer enn én gang i en sånn. Det resulterte alltid i klipping, men jeg får satse på at jeg har blitt litt flinkere med årene. 

Det fulgte også med to hårprodukter, en varmebeskyttende krem og en hårspray. Har faktisk aldri testet noe fra Björn Axén før, så det blir spennende å se hvordan de er. 

Nå tenkte jeg å begynne på et innlegg om målene mine for februar. Ett av nyttårsforsettene mine var jo å sette meg nye mål hver måned og siden det allerede er februar i morgen er det på tide å komme i gang med det. Ønsker dere en fin kveld så lenge ♥

Vil dere jeg skal lage en video når jeg tester den? 

- Sara 


#obhnordica #obh #bjornaxen #magicstylebrush #styling #hair #newin #sponset #hårstyling #hårredskap #krølle #rette #krøllbørste #likenshare

Sponset

Hjemmelagde makroner

 • 31.01.2014 kl. 10:18

God morgen fine! Jeg hadde det så koselig sammen med Vilde går, først dro vi for å handle inn det vi trengte til makronene før det ble et lite stopp på Espresso House på vei hjem til henne. Vi måtte ha en liten matbit så hvorfor ikke stikke innom favorittstedet vårt? Nami ♥ Vel hjemme hos Vilde startet vi raskt med bakingen, begge litt smånervøse for hvordan dette skulle gå. Vi var jo veldig klar over at makroner er ganske vanskelig å lage og at mange må prøve flere ganger før de får det skikkelig til. Meen det stopper jo ikke oss! Oppskriftene vi har brukt er hentet fra bloggen til Ida, som vant hele Norge baker, selve makronene finner du her og sjokoladefyllet her. Selv om oppskriftene står på bloggen hennes skriver jeg de også opp her så blir det ikke bare masse bilder uten mening. Håper dere liker det ♥

Til ca. 40 makroner trenger du:

            100g mandelmel (ikke fettredusert)

           200g melis

           110g romtemperert eggehviter 

           4 ss sukker 

En av de tingene jeg tror folk bommer mest på når det kommer til makroner tror jeg er mandelmelet. Mange tror man kan bruke mandelmelet man kjøper på helsekosten, men dette er fettredusert og egner seg ikke til makroner. Ida anbefaler Cacas sitt mel (kan kjøpes her), så vi brukte bare dette. Mål opp og sikt mandelmel og melis to ganger, det er viktig å sikte skikkelig slik at røren blir jevn og fin. 

Så skal du piske eggehviten i egen bolle. Eggene må være romtempererte og Ida anbefaler å la de ligge ute i 24 timer før bruk. Eggehviten skal ikke piskes for lenge, men må piskes til du kan snu bollen på hodet uten at det faller ut. Tilsett sukkeret litt etter litt mens du pisker. Hvis du vil ha farge på makronene tilsetter du ønsket konditorfarge. Vi brukte den rosa til Wilton, men vi var nok litt beskjedne med mengden farge. Da de var ferdig stekt ble de nemlig ganske blasse i fargen, så røren må ha ganske sterk farge for at det skal bli et godt resultat. 

Så skal mandelmassen tilsettes i eggehvitene, her skal du røre ganske raskt og hardt for å få ut all luften. Men igjen skal man ikke røre for lenge, Ida anbefaler å ikke ta mer enn 50 tak. Vi telte ikke, men jeg tror vi fikk det ganske greit til.

Bruk en sprøytepose med en rundt tip eller en vanlig blank pose som du klipper hull i tuppen. Sprøyt røren på et bakebrett, hvis du ikke har en silikonplate med makronformer er det lurt å tegne opp sirkler på et bakepapir, i hvert fall de første gangene du lager dette. Da er sjansen for å få like store makroner mye større. Husk bare å snu arket med pennen ned før du sprøyter på, som du ser har vi glemt det her! Du vet at røren har riktig konsistens dersom røren legger seg pent på plass og beholder fasongen sin. Da jeg var på makron-kurs med Ida på bokfestivalen i fjor sa hun at man skulle dunke brettet med makroner i benken, jeg tror dette var for å få ut eventuelle luftbobler. Noen som vet om dette stemmer? Vi gjorde det i hvert fall med våre for å være sikre. Når du er ferdig lar du makronene ligge å tørke på benken i ca. en time, dette gjør du for å få en hinne på makronene før de skal stekes slik at de ikke sprekker. 

Stek de midt i ovnen på 150 grader i ca. 11-13 minutter. 

Så over til sjokoladekremen, denne bør du forresten lage først fordi den skal stå kjølig i 1-2 timer. For å lage sjokoladekrem til ca. 40 makroner trenger du: 

           70g vann

           15g brunt sukker

           85g smør

           150g sjokolade (lys eller mørk velger du selv)

Ha vann, sukker og smør i en kjele og kok det opp. La røren koke i 1 minutt. Ha så i sjokoladen og rør helt til sjokoladen har smeltet. Det var det hele, nå må du bare sette blandingen i kjøleskap 1-2 timer slik at det stiver. Enklere enn dette tror jeg ikke du får det? 

Når makronene er ferdig stekt og har avkjølt seg skikkelig kan du begynne å sprøyte sjokoladekremen på en halvside og klemme forsiktig en tom halvside på toppen. De knuser ganske lett så husk å vær forsiktig når du klemmer. 

Slik ble altså våre seende ut. Som dere ser ble de ganske blasse i fargen, men ellers er jeg faktisk veldig fornøyd med disse. Litt forskjellig størrelse er det på noen av de, men etter hvert som vi fikk en teknikk inn ble det letter å få de jevne. Til å være første gang vi lager noe sånt synes jeg vi gjorde en ganske god jobb, håper dere holder ut med meg når jeg ikke klarer å la vær å skryte sånn ♥ Ønsker dere en fin fredag, så blogges vi senere i dag!

Har du prøvd å lage franske makroner før?

- Sara 


#makroner #bake #baking #hjemmelagd #fransk #franskemakroner #french #makaroner #helenorgebaker #venninnekveld #venner #matogdrikke #dessert #kake #rosa #søtt

Videohilsen

 • 30.01.2014 kl. 19:11

Hei, har bare en liten hverdagsvideo til dere. Rakk ikke poste den før jeg dro så Matias var så snill å laste den opp for meg. Håper dere liker den selv om jeg er litt klein (som alltid), her er den i hvert fall.

-Sara 


#video #hverdag #hverdagsvideo #videoblogg 

Budsjettvennlige Valentines-tips

 • 30.01.2014 kl. 10:14

God morgen fininger ♥ Nå er det ikke mer enn et par uker til Valentines day og selv om det kanskje er litt i tidligste laget å begynne å plapre om alle hjerters dag begynner butikkene å fylles opp med rødt og rosa. Bamser, kort og sjokolade er gjengangere i de fleste butikkhyllene og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er litt koselig. Men nå det er sagt så synes jeg ikke Valentines day trenger å være en dag hvor man må bruke så mye penger for å vise at man bryr seg. Det finnes mange hyggelige ting man kan gjøre som er veldig billig og kanskje også helt gratis. Siden mange (inkludert meg) liker å planlegge slikt i godt tid tenkte jeg derfor å komme med noen tips til budsjettvennlige ting du kan gjøre på alle hjerters dag. 

Lag kort til hverandre 

Denne er veldig standard da, men hvor koselig er det ikke å gi et kort til kjæresten sin? Synes det er noe av det koseligste og mest personlige man kan gi. For å gjøre det hele ekstra personlig kan du lage det selv. Du kan for eksempel kjøpe inn litt fint papir og noen stempler hos enten Panduro Hobby eller Søstrene Grene. Herfra er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje du kan legge ved noen "kuponger/gavekort" på for eksempel massasje sammen med kortet også?

Date-night ute  

Date-nighte ute kan gjøres på mange måter, en tur på kino koster for eksempel ikke all verden og det litt ekstra koselig å dra med kjæresten sin på slike dager. Godteriavdelingen på kino er som dere sikkert vet kjempedyr, så dere kan jo ta med noe hjemmefra. Kanskje noen jordbær dyppet i sjokolade hadde vært en romantisk godbit dere kunne delt? Hvis kino ikke frister kan dere rett og slett spise ut på en hyggelig restaurant. Men jeg ser for meg at det kommer til å være veldig fult denne kvelden så det er sikkert lurt å bestille bord tidlig. Jensens Bøfus er et veldig billig og godt alternativ! Det går også an å gjøre litt mindre tradisjonelle ting ute, hva med bowling, skøytetur i Spikersuppa (eller der du kommer fra) eller bare en tur på kafé for å ta en kopp mer varm kakao. 

Hyggelig hjemme-kveld 

En fin kveld trenger man absolutt ikke tilbringe utenfor husets fire vegger og ofte blir stemningen minst like god hjemme. En god middag, noen levende lys og kanskje litt fin musikk i bakgrunnen høres ut som en perfekt kveld for meg. Enten kan dere lage maten sammen og få en hyggelig stund med det eller så kan du jo overraske han med det beste han vet. Litt massasje er heller ikke å forakte på en slik kveld, kanskje du finner en billig massasjeolje du kan kjøpe inn for anledningen? Det går også an å gjøre noe helt annet, kanskje kjæresten din er veldig glad i å spille, da kan du overraske han med en hyggelig game-night sammen. 


Tur i måneskinnet 

Ok dette her er skikkelig klissete, men hvor søtt og romantisk er det ikke å gå en tur når mørket har lagt seg med kjæresten sin? Og i hvert fall på Valentines day! Turen trenger ikke være lang, dere kan for eksempel gå til nærmeste park, ta med sitteunderlag og sitte ned på en benk. Hvis dere vil være litt ekstra gale går det an å lage litt varm kakao før dere går ut og ha med på en termos så får dere en slags mini-piknik ute i kulda. At det er kaldt gjør det nesten enda litt koseligere, er dere ikke enige?

Frokost på sengen

Dette trenger ikke koste noe ekstra, bare lag et hyggelig brett med favoritt-frokosten til kjæresten din og overrask han før han står opp. Kanskje kan du kjøpe inn en rose å pynte med eller et fint kort med hyggelig tekst på. Lag gjerne mat til deg selv også så kan dere sitte å kose dere sammen før dagen starter skikkelig. 

Håper dere likte disse tipsene! Jeg elsker å skrive slike sesongbaserte innlegg, husker jeg koste meg like mye med juleinnleggene. Så dette blir nok ikke det siste innlegget som har med Valentines day å gjøre i år! Forresten så vil jeg råde dere til å bestile ting dere trenger til denne dagen nå, i hvert fall hvis dere skal ha noe fra utlandet. På Ebay er det såå mye fint å velge i, og ikke minst billig! Men det kan være litt risikabelt å bestille derifra nå, i hvert fall utenfor Europa. Jeg bestillte et par ting fra Ebay for ikke lenge siden til Valentines day faktisk og det kom her om dagen, ble litt overrasket over hvor fort det kom. Selgere var engelsk da, så det kan være lurt å tenke over sånt før man bestiller ting som skal nå frem til spesielle datoer. 

Hva pleier du å gjøre på Valentines day?

- Sara 


#valentines #valenitnesday #love #kjærlighet #kjæreste #koselig #samhold #datenight #date

Vurdering: Isadora Peel Off Base

 • 29.01.2014 kl. 22:11

Siden en del av dere har spurt om jeg kan skrive mine erfaringer med Isadora Peel Off Base tenkte jeg å gjøre det nå som jeg har prøvd den noen ganger. Først kan jeg si at selv om den ser hvit ut i flasken blir den ikke hvit når den har tørket. Den blir litt gjennomsiktig nesten og endrer ikke fargen til lakken du legger på. Den tørker ganske fort, ca. 5-7 minutter vil jeg tippe det tar. 

Positive sider 

 • Gir god beskyttelse til neglene 
 • Trenger ikke bruke neglelakkfjerner 
 • Enkel å fjerne 
 • Ikke testet på dyr 

Det jeg synes er bra med denne basen er at den beskytter neglen godt, faktisk er dette en av de beste jeg har testet for dette formålet. Neglen ser og føles veldig frisk ut når du har dratt av neglelakken og i tillegg slipper du jo å bruke neglelakkfjerner. Tommel opp for det! I tillegg er den ganske lett å dra neglelakken av, i hvert fall hvis du har hatt på to lag med vanlig lakk og kanskje ett med top coat. Hvis du kun har ett tynt lag med neglelakk kan det hende du må dra av litt mindre biter. Hvis du har passet på å få basen på hele neglen tar den med seg alt av rester og du trenger ikke røre neglelakkfjerneren. Jeg vil forresten tro at denne basen er perfekt for glitter-lakker. Det tar jo en evighet å fjerne glitterlakker dersom man ikke bruker aluminumsfolie. Og som dere sikkert vet testet ikke Isadora på dyr, hurra for det! 

Negative sider 

 • Veldig kort holdbarhet 
 • Søling på siden av neglen kan gi stygt resultat. 

Det største minuset med denne base coaten er at den ikke holder spesielt lenge. Den begynner å flakke av etter et par dager og kan flakke av hvis du kommer borti ting. Dere husker kanskje jeg skulle teste om det var mulig legge et lag med denne basen utenfor neglen også bare dra bort alt jeg sølte. Vel, jeg fikk det ikke til. Hun på bildet under (bilde fra Isadoras blogg) har fått det veldig fint til, men når jeg skulle teste endte jeg opp med å dra bort deler av selve neglelakken. Ikke veldig pent! Dette er egentlig de to eneste minusene jeg kan finne, men jeg synes det første trekker ganske mye ned. 

Denne base coaten er super til å beskytte neglene dine, men hvis du vil at neglelakken din skal vare lengre enn et par dager anbefaler jeg deg å bruke en annen. Hvis du dog liker å teste ut nye farger eller design ofte vil jeg anbefale denne her. Denne gjør det mye enklere å prøve og feile når du bare kan dra av lakken hvis du ikke blir fornøyd. 

Hva synes du om slike vurderinger? 

- Sara 


#skjønnhet #test #isadora #neglelakk #negler #vurdering 

Du kan få penger for å handle på nett!

 • 29.01.2014 kl. 16:15

Hei igjen! Titter bare en snartur innom dere før jeg skal på OSTV-møte. Jeg tenkte bare å minne dere om den geniale nettsiden Kickback. (link her) Kickback gir deg tilbake penger på nettkjøp fra over 200 nettbutikker. Du får tilbake en prosent av kjøpet ditt og når du har spart opp til over 200 kan du få utbetaling direkte til kontoen din, valgfritt gavekort eller bare velge å spare videre. Det er selvfølgelig noen sider som gir bedre kickback enn andre og jeg vil virkelig anbefale å bruke denne siden hvis du skal bestille hotell på Hotels.com.

Til nå har jeg tatt ut et gavekort på 500 kroner og ført over 1400 kroner til kontoen min i tillegg til at jeg har noe igjen på kickback-kontoen min. Tenk dere det da! over 2000 kroner jeg "bare får" fordi jeg gidder å bruke et halvt minutt ekstra før hver bestilling jeg gjør på nett. 2000 kroner er kanskje ikke all verden for mange, men for meg er det ganske mye penger.

Gavekortet brukte jeg på kameraveske og minnekort til kameraet og de 1400 har jeg brukt på ny Mac-lader. Jeg skulle egentlig kjøpe Apple TV også, men så skal det visst komme en ny i løpet av året så da venter jeg heller. Lurer du på hvilke nettbutikker som har Kickback? Her er  noen av de:

 • Blivakker
 • Blush
 • CDON
 • Apple
 • Hotels

Fullstendig oversikt finner dere her. Jeg må bare få sagt at dette ikke er noe form for samarbeid med de, jeg kan bare ikke få fullrost denne ordningen nok. Hvis dere vil melde dere inn kan dere gjøre det her.  

Håpe dere likte det lille tipset mitt. Jeg har jo nevnt denne siden et par ganger før, men en god ting kan vel ikke nevnes for ofte? Nå får jeg gjøre meg i stand til møtet. Håper dere har hatt en fin dag så langt, vi skrives mer i kveld ♥

Bruker du Kickback?

- Sara 


#shopping #smart #sparpenger #økonomi #netthandel #billig #kickback #penger 

Topp 6 kleine situasjoner

 • 29.01.2014 kl. 09:40

Håper ikke det bare er jeg som støter på kleine og ubehagelige situasjoner hele tiden? Jeg synes alt for mye er kleint og derfor har jeg lyst til å liste opp de situasjonene jeg synes er mest ubehagelig å havne i.

Politiet er i nærheten

Denne her skjønner jeg faktisk ikke selv, men hver gang det er politi i nærheten blir jeg kjempe klein. Jeg blir superstressa og tenker at jeg ikke må tiltrekke meg oppmerksomhet eller se mistenkelig ut. Ikke se mistenkelig ut? Jeg gjør jo aldri noe galt som politiet kunne tatt meg for så jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir sånn. Jeg vet aldri om jeg skal man smile til politiet eller om jeg bare skal se en annen vei? 

Når biler slipper meg over veien 

Dette burde jeg egentlig bli glad for, og jeg blir faktisk litt snurt når biler ikke stopper! Likevel klarer jeg ikke oppføre meg normalt når jeg krysser veien, eller det føles i hvert fall ikke sånn. Jeg prøver alltid å tenke at jeg må gå så vanlig som mulig, ikke bruke for lang tid, men heller ikke løpe. Jeg ender dog nesten alltid opp med sistnevnte, for da er jeg ferdig med overgangen så fort som mulig. 

Viderefortelling av morsomme ting 

Vi har vel alle vært i den situasjonen at vi skal fortelle noe morsomt fra en film eller en situasjon? Høres dette noen gang morsomt ut når man blir fortalt det i ettertid? Nei egentlig ikke. Jeg synes det er så kleint og vanskelig å le når noen skal fortelle meg noe slikt. Jeg skjønner jo at det sikkert er kjempegøy, men det er så vanskelig å sette seg inn i situasjonen å le med. 

Gå bak noen du kjenner 

Dette høres jo først litt rart ut, men hvis jeg går et sted og plutselig oppdager at jeg går noen skritt bak en jeg kjenner vet jeg aldri hva jeg skal gjøre. Skal jeg løpe frem og slå av en prat, bare gå i mitt tempo eller rope ut. Som oftest går folk med propper i ørene så jeg pleier bare å gå i mitt tempo og snakker heller til de hvis de snur seg. 

Gå ut av en butikk uten å handle 

Dette gjør jeg selvfølgelig veldig ofte, men hvis noen kommer for å hjelpe meg enten jeg har spurt om det selv eller de kommer uoppfordret blir det så mye verre å gå ut uten å ha kjøpt noe. Jeg føler på en måte at jeg skyller de noe og at jeg er slem som ikke handler av de. Spesielt hvis jeg selv har bedt om hjelp men ikke fant helt det jeg lette etter, eller hvis prisen viser seg å være altfor høy. De ansatte skal jo vise service, men jeg synes uansett det er mega-ubehagelig! 

Speile seg i butikkvinduer 

Denne håper jeg noen av dere jentene der ute kan relatere til, hvis ikke er det litt synd på meg. Jeg sjekker i hvert fall av og til hvordan jeg ser ut i butikkvinduer. Enten jeg lurer på om håret ligger greit eller om sminken fortsatt er som den skal. Det verste som finnes når man gjør noe sånt, som i utgangspunktet er litt flaut er når andre oppdager hva du holder på med. Da føler jeg meg som den mest overfladiske personen i verden. Bilde i speilet var det nærmeste jeg kom et kleint butikkvindu-bilde, det får duge. Nå håper jeg virkelig noen kjenner seg igjen her, ellers kommer jeg i hvert fall til å føle meg kelin fremover! Håper dere får en kjempefin dag. Skal prøve å få tid til å oppdatere dere mellom skolen og OSTV-møtet ♥

 Hva er det kleineste du vet om? 

- Sara 


#kleint #flaut #hverdag #pinlig #morsomt #sosialt 

Oppskrift: lakseburger

 • 28.01.2014 kl. 22:48

Åh, lakseburger var utrolig godt! Laks er en av yndlings fiskene mine så det har vi ganske ofte, for at det ikke skal bli kjedelig med laks stekt i pannen hver gang prøver vi av og til å variere litt. Ting vi pleier å variere med er laksewok og ovnsbakt laks, men nå har vi enda en rett å bytte på med. Dette innlegget skulle selvfølgelig kommet mye tidligere, men jeg glemte rett og slett bort tiden litt, her kommer i hvert fall oppskrift på lakseburgere. 

Til to personer trenger du: 

 • 2 laksefileter (250g)
 • 1/4 løk
 • Litt purre 
 • Krydder etter ønske 
 • Hamburgerbrød 
 • Tilbehør du vil ha på burgeren

Hakk opp purre og løk, ha det i en bolle sammen med laksen. Vi fant ut at den enkleste måten å mose laksen på var ved å bruke stavmikser, men du kan bruke hva som helst egentlig. Vi tok purren og løken med stavmikser også, da ble det godt blandet og litt mer opphakket. 

Form hamburgerne så store du vil og stek de i en panne med litt olje. Jeg tror vi lot de ligge ca. 2 minutter på hver side. 

Som tilbehør hadde vi på salat, dressing, tomat og løk. Tenk at jeg aldri har smakt dette før, det var jo så godt! Og vi brukte maks 10 minutter på det her. Perfekt middag hvis du har lyst på noe sunt, godt, enkelt og billig! 

Spiser du mye fisk?

- Sara 


#matogdrikke #middag #oppskrift #hjemmelaget #hamburger #lakseburger #laks #fisk #sunt #kosthold #hverdag #middagstips #suntoggodt

Nytt mummikrus: 100 års jubileum

 • 28.01.2014 kl. 17:12

Gjett hva jeg har vært å kjøpt i dag? Det helt nye mummikruset!  Kruset markerer at det er 100 år siden Tove Jansson ble født og er kun for salg dette året. Slike kopper pleier å bli ganske populære så jeg tenkte det var lurt å kjøpe det så fort de kom i hyllene, disse blir nemlig utrolig dyre å kjøpe i ettertid på for eksempel Ebay! Se så fint det er da:Synes dette kruset er kjempefint og liker så godt at de har tatt med mange forskjellige karakterer på det. Jeg synes den minner litt om vinterkoppen fra 2004-2005 faktisk, og den er en av mine favoritter. Nei, jeg får vel spare dere for mummikopp-snakk, dere er kanskje ikke like interesserte som meg?Jeg får heller fokusere på litt middagsmat. I dag skal vi prøve å lage lakseburgere for første gang. Tror faktisk aldri jeg har spist noen form for fiskeburger så jeg gleder meg veldig å smake. 

Vil dere ha oppskrift på lakseburger? 

- Sara 


#mummitrollet #mummi #mummikrus #mummikopp #samler #moomin #hverdag #innkjøp 

My morning

 • 28.01.2014 kl. 10:02

God morgen dere. Nå har jeg akkurat slukt en stor bolle med Skyr, banan og havregryn til frokost. Snart bærer det avgårde på Fitnes24seven for litt trimming. Fikk ikke trent noe forrige uke da kne-plagene frad den nnspillingen fortsatt hang litt igjen. Selv om det var litt kjipt er det bedre å utsette det litt slik at jeg kan være tilbake for fult nå. Bortsett fra den siste uka har jeg klart målet om trening for det nye året ganske bra. Nå begynner det å bli litt gøy med trening igjen så det kan vel bare gå en vei? Heldigvis virker det som at "januar-bølgen" har begynt å roe seg litt nå også, og det er faktisk mulig å trene uten å måtte stå i kø bort til apparatene. Det er jo fint at mange ønsker å starte et sunnere liv i januar, det er bare så kjedelig at sentrene blir så fulle. 

Her har vi frokosten min ♥ Jeg har egentlig ikke vært så glad i Skyr, synes konsistensen og smaken er litt rar. Men så kjøpte jeg et par smaker jeg ikke har prøvd før i forrige uke og den jeg spiste i dag var faktisk veldig god! Bringebær og fersken smaker denne, naam! Kjøpte også en med rips og vanilje også, håper den er like god. Uansett, nå får jeg komme meg bort så jeg rekker en tur hjem for å dusje før skolen. Har engelskforelesning igjen i dag. Ønsk meg lykke til med både trening og skole! 

Har du en favoritt-yoghurt?

- Sara


#hverdag #mat #trening #skyr #yoghurt #frokost #kosthold 

DIY: Sleep mask

 • 27.01.2014 kl. 17:07

Da kommer oppskriften på hvordan du kan lage din egen sovemaske! Hos oss har vi bare persienner på soverommet og med en lyktestolpe rett uten for vinduet vårt slipper det noen ganger litt for mye lys inn, derfor tenkte jeg kunne vært deilig å hatt noe som stenger lyset ute. Jeg testet den i går natt og den fungerer akkurat som den skal! Det er litt uvant å ligge med sånn maske og jeg kommer sikkert ikke til å bruke den hver dag, men på kvelder hvor lyset er ekstra irriterende, om sommeren og på reise kommer jeg til å bruke denne flittig. Under følger steg for steg hvordan jeg har gjort det og i bunnen legger jeg ved en mal. 

Da jeg skulle lage denne hadde jeg glemt å kjøpe noe jeg kunne fylle den med, og siden det var lørdag kveld hadde jeg ikke noe annet valg enn å improvisere. Jeg brukte derfor en topp fra BikBok med innlegg som jeg har brukt kanskje en gang. "Innmaten" vrengte seg og den ble stygg etter første vask og da er det jo fint toppen kan brukes til noe annet. Meen hvis du vil slippe å lappe sammen fyllet slik du ser jeg har gjort på bildet over stikker du bare på Panduro Hobby å kjøper fyllmaterialet i ønsket tykkelse. Link her hvis du vil kikke litt på nett

Klipp ut en stor nok firkant som dekker formen på masken. Brett stoffet rundt og sy det fast. For at du skal slippe å få stingene på forsiden syr du ikke helt igjennom fyllmaterialet. 

Baksiden min ble ganske stygg etter at jeg hadde sydd fast det rosa stoffet så jeg brukte malen og klipte ut et hvitt tøystykke som kan dekke over det stygge. Sy den fast helt ytterst og prøv å lag fine sting. Husk igjen på å ikke sy helt igjennom masken slik at stingene vises på forsiden. 

Neste steg er et bånd som holder masken på plass rundt hodet ditt. Her kan du enten velge å ha et bånd på hver side som du knyter bak hodet eller gjøre som meg og bruke en strikk. Skjørtet jeg kjøpte hadde en veldig fin blondekant med strikk i seg så jeg brukte bare denne. Sy båndet du velger fast på begge sidene av masken. 

Og så var den ferdig! Hvordan du vil pynte den er opp til deg selv. Den er ganske fin som den er, men jeg har lyst til å gjøre noe mer utav den. Må bare se om jeg finner noe jeg kan stryke eller sy på først. Jeg tro i hver fall ikke jeg skal forsøke meg på noen broderinger, det vil ikke bli spesielt fint nemlig! 

Ready for bedtime ♥

Her er malen jeg har brukt, høyreklikk på den og åpne i ny fane og forstørr den. Da skal den være i A4 format og du kan bare printe den ut. Hvis malen ser for stor eller liten ut for deg kan du lime bildet inn i et word-dokument og tilpasse størrelsen der.

Liker dere slike DIY-innlegg?

- Sara 


#DIY #homemade #hjemmelaget #kreativ #sovemaske #fashion #hobby #hverdag 

Sleep tight

 • 27.01.2014 kl. 10:26

God morgen ♥ Siden jeg drev så mye med det negledesignet på dagen i går fikk jeg ikke tid til å gjøre ferdig DIY-prosjektet før kvelden, men jeg ble omsider ferdig! Nå gleder jeg meg skikkelig til å vise dere, så her får dere en liten smakebit. Jeg rekker dessverre ikke dele oppskriften med dere nå, da Matias og jeg har en treningsdate, men jeg lover å poste den senere i dag.  

Det rosa underskjørtet ble til en sovemaske. Hvorfor bry seg med å lage en selv når man kan kjøpe en på butikken (sikkert veldig billig også)? Jo fordi jeg aldri finner noe som selger disse, dessuten er det jo mye mer stas å eie en hjemmelaget en. Selve masken er ferdig, men jeg tenkte å pynte den med noe foran. Jeg synes den er litt kjedelig slik den er nå, så jeg håper på å kommer over noe kult jeg kan stryke eller sy på. Synes "sweet dreams" er for klassisk og sovende øyne har jeg ikke så lyst på. Må nok tenke litt på det. Enn så lenge er den fin slik den er, ble faktisk ganske fornøyd med denne!

Har du noen forslag til hva jeg pynte masken med?

- Sara 


#DIY #sovemaske #sleep #hjemmelaget #homemade #hverdag #fashion 

Nail art: leopard

 • 26.01.2014 kl. 22:20

Hei igjen! I kveld har jeg prøvd meg på et nytt negledesign, og denne gangen fikk jeg det faktisk litt til! Har brukt én farge på alle neglene og lagt leopardmønster på ringfingrene. Ganske enkelt, men fint. Siden jeg lever i en pastellfarget boble om dagen gikk jeg for en mintgrønn lakk. Håper dere liker det!

Her er alle tingene jeg har brukt, skriver mer om hver av de under.

Jeg har brukt Isadora peel off base som en beskyttende base coat og L´Oréal 2-in-1 som top coat. Sistnevnte kommer jeg ikke til å kjøpe igjen da jeg ikke synes den er spesielt god i tillegg til at de tester på dyr. Jeg har mange neglelakker som er testet på dyr, dessverre, men jeg velger å bruke de opp og heller gå for merker som ikke gjør det neste gang. Ciaté, Essie og Isadora tester ikke, så vet dere det. 

Her er fargene jeg har brukt til selve negledesignet. Ciaté Pepperminty la jeg på alle neglene, mens leopard i svart og hvit la jeg på ringfingrene. De to andre lakkene vet jeg ikke hvor er fra, har bare hatt de liggende i boksen min noen år. 

Brukte dotting tools fra Ebay til å lage leopardmønsteret. En pakke med 5 slike i forskjellige størrelser kostet 12 kroner, og du finner de her. Jeg brukte den rosa til de hvite prikkene og den tynneste siden på den blå til å lage strekene rundt. 

Start med å lage noen hvite prikker rundt på neglen. Du trenger ikke dotting tools, bruk noe du har hjemme, en tannpirker eller hva det måtte være. Husk å ikke lag for mange prikker da du skal ha nok plass til å legge svart rundt de. 

Legg en svart stripe rundt de hvite prikkene, legg noen som en C rundt de og noen med en stripe over og en under. Ga det mening? Legg også noen svarte flekker rundt om der du har plass for at det skal se naturlig ut. 

Og slik ble det! Ikke veldig leopard-aktige farger kanskje, men jeg synes det ble litt kult. Får litt sommerfølelse av å se på de og da er jeg fornøyd! Siden jeg har fått det til kan hvem som helst andre få det til også, dere husker vel hvordan det gikk med det designet jeg prøvde sist? Lykke til ♥

Hva synes dere om designet? 

- Sara 


#skjønnhet #beauty #negledesign #nailart #neglelakk #nailpolish #mote #fashion #leopard 

Dagens outfit: black skirt

 • 26.01.2014 kl. 16:28

God søndag! Her kommer jeg med noen antrekksbilder til dere. Har faktisk hatt på meg skjørt i dag! Det var litt kaldt, men jeg har brukt dobbel strømpebukse så det gikk faktisk ganske greit. Gleder meg til å kunne gå i skjørt uten å tenke på strømpebukser og sånt styr. Selv om denne vinteren har vært ganske fin så kjenner jeg at sommer ikke hadde vært så vondt nå! 

Genser fra loppemarked // Skjørt fra h&m // Sko fra Bianco // Jakke fra BikBok / Smykke fått til jul 


Resten av dagen går med til vanlige søndagssysler, planlegging av neste uke, en ny episode av bloggerne og restemiddag fra i går. Jeg må også prøve å få ferdig DIY-prosjektet jeg startet på i går! 

Jeg prøver forresten å bli litt flinkere til å bruke facebook-siden min om dagen, poster litt bilder og sånn der. Håper dere har lyst til å følge meg! (link her

Har du en Facebook-side til bloggen din?

- Sara 


#mote #outfit #fashion #ootd #antrekk #klær #skjørt #hverdag #facebook

Second hand fra UFF

 • 25.01.2014 kl. 18:44

Hei igjen alle fine! Så mange fine kommentarer dere har lagt igjen på det forrige innlegget, tusen takk alle sammen. Dere er så herlige ♥

Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten bytur, måtte skaffe meg et par ting til et nytt DIY-prosjekt jeg driver med. Jeg kommer ingen vei med den blå kjolen som jeg har vist et par ganger her tidligere, så jeg får heller ta den frem igjen mot sommeren. Jeg får jo ikke bruk for den før været blir litt varmere uansett. Meen det betyr ikke at jeg dropper alt som heter DIY, nå er jeg faktisk i gang med noe jeg gleder meg skikkelig til å se ferdig! Tror ikke jeg rekker å bli ferdig i dag, det kan være at jeg mangler en ting eller to, hvis jeg ikke finner noe lurt hjemme her. Uansett, her er dagens to innkjøp som skal bli til to nye ting!

Kjøpte en underkjole og et underskjørt hos UFF i Storgata. De har så mye kult der, så hvis du trenger noe du kan sy litt på er det bare å ta turen dit! God service og lave priser har de også. 

Fargen på skjørtet er litt mer rosa enn hva jeg klarte å få frem på bildene, men se på de fine blondene da! Tror disse passer perfekt til hva jeg har planlagt. Disse to plaggene kostet heller ikke mer enn 125,- tilsammen! Herlig fangst på en lørdag. 

Handler du ofte second hand?

- Sara 


#shopping #mote #fashion #secondhand #vintage #UFF #newin #hverdag #oslo 

Datenight: treretters middag

 • 25.01.2014 kl. 11:23

God morgen! Så var det lørdag, ukens høydepunkt? Vi hadde en kjempekoselig kveld i går med veldig god mat, om jeg får si det selv. Vi kom litt sent i gang noe som gjorde at vi inntok siste rett over tolv på natta, men hva gjør vel det på en fredagskveld. Det var godt å sove litt lenge i dag i hvert fall. Tenkte bare å vise dere bilder og skrive litt om hvordan vi lagde maten. Som sagt hadde vi jordskokksuppe til forrett, andebryst med tilbehør til hovedrett og sjokolademousse til dessert. Siden jeg har vist dere oppskrift på jordskokksuppe før tok jeg ingen bilder underveis av den, men oppskriften finner dere her

Andebryst har vi som sagt aldri laget før, så vi var litt spente på om vi kom til å klare det. Heldigvis var det ikke vanskelig så det gikk helt fint! Tenkte å gå igjennom steg for steg hva vi gjorde. 1. Lag rutemønster i fettsiden av brystet med en spiss kniv, pass på å komme helt ned til kjøttet. 2. Krydre med salt og pepper. 3. Stek andebrystet med fettsiden ned i pannen i 2-3 minutter i 1 ss smør. Dette smøret skulle man visst ikke kaste (noe vi ikke fikk med oss), men den skal brukes videre i neste steg. 4. Legg andebrystet med fettsiden opp i en ildfast form, hell over smøret fra pannen (vi la bare oppi noen nye klumper med smør) og legg ved noen hele hvitløksfedd. Sett den inn i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.  

Så enkelt var det! Kjøttet ble utrolig mørt og godt, så dette var veldig vellykket. 

Husk å la kjøttet hvile noen minutter før du skjærer i det! 

Som tilbehør hadde vi en søtpotetmos og kokt asparges. Mosen lagde vi ved å koke opp en stor søtpotet og mose den med en stavmikser. Så tilsatte vi 1 ss smør, 1 dl fløte, salt og pepper. 

Sausen var vi veldig i tvil om lenge, vi leste nemlig på nett at en søt saus passer best til andebryst. Vi endte derfor opp med Matprat sin klementinsaus, men vi valgte å droppe mandlene. Sausen ble veldig god på smak, men jeg tror vi hadde litt for høy varme på fordi når sausen var ferdig ble den veldig seig og stivnet nesten helt når den ble kald. Her er i hvert fall fremgangsmåten. Smelt 1,5 ss smør og klem ut saften av 2 klementiner når smøret har sluttet å frese. La det koke til sausen har halvert seg og tilsett 1,5 ss honning. Tilsett en oppdelt purre, slik som på bildet. Jeg vet ikke om det er meningen at purren skal spises når sausen er ferdig eller om den bare skal gi smak, men vi spiste den ikke. 

Slik endte hovedretten med å se ut. Dette ble en veldig god smakskombinasjon og absolutt noe jeg har lyst til å lage igjen! 

Til dessert gjorde vi det så enkelt som det går an, vi kjøpte Freia sjokolademousse i pose. Jeg synes faktisk den er veldig god, så vi gikk for den. Det er godt at noe av maten er litt enkel og rask å lage når de to andre rettene tok litt tid. 

Her er mesterkokken i aksjon! Matlaging er så mye hyggeligere når man er to, selv om jeg liker å ha litt kontroll på alt. Hehe! Dette var altså den første av datene i prosjektet "the box of love". Nå er vi veldig spente på å få trekke en ny lapp den 1 februar! 

Hva er din favorittrett?

- Sara 


#middag #mat #matogdrikke #treretter #andebryst #jordskokksuppe #sjokolademousse #hverdag #kjærlighet #love #boxoflove #datenight #date

Orden i rotet

 • 24.01.2014 kl. 18:30

Har dere hatt en fin fredag? Jeg har som sag brukt dagen på å få litt system i rotet mitt på badet. Det er så deilig å vite akkurat hvor jeg har ting og at det i tillegg ser litt fint ut.

1. Nå har alle leppestiftene mine fått plass i en cosmetic organizer. Praktisk å ha slike ting samlet på et sted og ikke noen her og noen der. 2. Kommoden på badet har til nå fungert som et sted hvor alt mulig av sminketing og skjønnhetsprodukter bare har blitt plassert der det har vært ledig plass. Nå har hver skuff sitt "tema" og jeg trenger ikke leite for å finne det jeg skal ha. 3. Fant en haug med diverse prøver på kremer ol. Her er noen av de, gleder meg til å teste det ut! 4. Siden jeg var så godt i gang vasket jeg like gjerne minkekostene mine også. Fant ut at det var altfor lenge siden sist.

Deilig med litt effektiv dager som denne! Nå skal vi kjapt vaske opp og vaske klær slik at date-night kan starte! Over ser dere kveldens meny. Det er første gang vi skal tilberede andebryst i dag, så det blir skikkelig spennende! Håper ikke vi gjøre noen grusomme feil som gjør kjøttet tørt eller noe. Vi får løpe mellom Matprat og kjelene! Resten av kvelden regner jeg med at kommer til å bli rolig, kanskje med noe hyggelig på TVen? 

 

- Sara 


#hverdag #rydding #system #skjønnhet #sminke #makup #mat #meny #middag #treretter #kjærlighet #love #date #datenight #boxoflove

Vinner av bloggvurdering del 2

 • 24.01.2014 kl. 10:26

God morgen. Endelig er det helg, noen som er glade for det eller? Det er jeg, men først skal jeg kåre den siste vinneren av konkurransen jeg holdt for litt siden. Jeg kommer til å gjøre dette igjen veldig snart siden det var så mange påmeldte og så mange som fortjener litt oppmerksomhet ♥ Denne gangen var det Sølvi bak bloggen solviw.blogg.no som er den utkårede. 

Design

Designet er veldig forseggjort og fint. Fargene går igjen hele veien og det ser veldig ryddig ut. At designet er rosa synes jeg faktisk ikke gjør noe, så lenge ting er ganske enkelt og ren er det fint med litt farger. Jeg liker veldig godt at menylinjen er godt utstyrt med kategorier, arkiv og flere nyttige funksjoner. En annen ting jeg liker godt er at hun har lagt til de siste bildene fra Instagramen sin i sidebaren. Det synes jeg var veldig kult! En ting jeg kanskje savner litt er en header. Jeg forstår at slik designet er nå blir det litt vanskelig, men en header er noe av det første man ser og kan være avgjørende for om man bruker mye tid på en blogg. En header kan være superenkel, med bare et bilde, men jeg liker at det er noe å se på i hvert fall.


Innhold

Når det kommer til innhold må jeg aller først rose henne for den kule ideen med bloggportrett. Disse portrettene har hun ganske ofte og ser nesten ut som et intervju mellom hun og den andre bloggeren. Jeg har vært med på et slikt bloggportrett hvor jeg svarte på noen spørsmål også lagde hun portrettet. Har du lyst på et slikt portret kan du se her.

Hvis man blar seg litt bakover i arkivet finnes det også andre ting. Siden hun er servitør dukker det opp ett og annet matbilde, over ser dere noen små herlige makroner hun har laget. Hun blogger også en del om hverdagen sin, innkjøp og meningene sine. En ting jeg gjerne skulle sett mer av er egne bilder. Det trenger ikke være speilrefleksbilder, bare litt mer av hennes egne bilder. Jeg er veldig fan av weheartit-bilder, men en fin blanding er supert! 

Da håper jeg dere likte denne bloggvurderingen og at dere får en kjempefin start på helga. Nå skal jeg i gang med en skikkelig rydderunder her! Må prøve å få litt orden i sakene på badet, nå er det nemlig langt i fra orden i noen ting. Vi skrives om litt! 

Pleier du å lese denne bloggen?

- Sara 


#bloggvurdering #blogger #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling

Step by step nail art

 • 24.01.2014 kl. 00:38

Dette innlegget kommer kanskje litt i seneste laget, men da har dere kanskje en hyggelig overraskelse å våkne til i morgen isteden! Ville bare vise dere hva jeg har prøvd meg på i kveld, nemlig en gradering på neglene. Får det dog aldri til slik jeg vil. Neste gang skal jeg sitte å øve på negle helt til jeg får det til isteden for gjøre det samme på alle neglene og ende opp med et dårlig resultat på alle. Uansett så kan jeg jo visere dere hvordan det ble. Har også fått testet ut den nye Isadora Peel off Base, så vil gjerne dele mine erfaringer så langt med den.

Her er et lag med Peel off Base lagt på. Den tørket i løpet av ca. 5 minutter, slik som pakken sier. Og den blir ikke hvit slik jeg først trodde da jeg så hvordan lakken så ut. Jeg smurte på et godt lag også på huden rundt slik at jeg kunne teste om man virkelig bare kan dra de overflødige restene av. Jeg synes ikke den fungerte veldig bra til akkurat dette formålet, men det er veldig lett å dra av neglen når man vil fjerne lakken! Jeg tenkte å skrive et litt mer utfyllende innlegg om dette produktet litt senere. Vil prøve et par ting til med det først. 

Som underfarge brukte jeg en hvit lakk. Planen var at fargene skulle gå fra hvit til lysegrønn og ende opp i en mørk grønn farge. 

Så la jeg på lag nummer to med en svamp, en lysegrønn mintfarge. 

Når lag to var tørt la jeg et mørkegrønt, nesten litt blåaktig lag i bunnen. Dette også med en svamp. 

Slik ble det, og jeg ser selv at overgangene ikke er fine i det hele tatt. Men, jeg vet faktisk hva jeg har gjort feil. Det er så typisk at man kommer på sånt når man er helt ferdig! Isteden for å legge lakken lag for lag skulle jeg ha lagt alle lagene på svampen slik jeg ville mønsteret skulle bli og så klemme det på. Jeg har nemlig gjort dette for et par år siden og da ble det kjempefint! Så jeg prøver på nytt i morgen og satser på at jeg har et finere resultat å vise dere da. Jeg tror forresten at denne metoden fungerer veldig bra også, hvis man er litt stødigere på hånda og litt nøyere enn meg. 

- Sara 


#skjønnhet #beauty #negledesign #nailart #neglelakk #nailpolish #mote #fashion #gradient 

Innlegg nummer 500!

 • 23.01.2014 kl. 15:52

Hei! Tenk at nå har jeg klikket på publiseringsknappen 500 ganger allerede på denne bloggen. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg "feiret" mitt innlegg nummer 100. Tiden går så utrolig fort og jeg kan nesten ikke tro at jeg har blogget i 7 hele måneder! Synes det var i går Marthe og jeg løp rundt for å ta headerbilder. Tenkte derfor at vi skulle ta en liten mimrestund her på bloggen i dag.

Her er den første headeren Marthe og jeg lagde oss sammen og den varte helt til Marthe sluttet å blogge i september. 

Her er min første header som "singelblogger" den er lagd av fine Karoline.Så fikk jeg mitt helt enge skreddersydde design med ny header. Har dessverre ikke headerbildet alene, så da får dere med litt av designet også. Alt dette er laget av Cathrine.

Jeg ble etter hvert lei den gamle headeren min og fant ut at jeg skulle prøve å lage en selv. Den ble veldig enkel, men fungerte greit. Denne hadde jeg helt frem til jeg fikk den jeg har nå, som Matias har laget. 

Dette innlegget ga meg det høyest antallet lesere jeg har hatt så langt på bloggen og folk ble veldig engasjerte med kommentarer og delinger. 

 

Denne linkerunden jeg hadde i oktober er det mest kommenterte innlegget til nå. Det har 102 kommentarer, inkludert mine svar. 

Så, der ble det litt mimring fra de siste 500 innleggene. Jeg har jo også laget oppsummeringer av året mitt tidligere som dere kan sjekke her, her og her. Så derfor tar jeg ikke med slikt i dette innlegget. Håper dere synes det var gøy å mimre litt med meg, og at dere vil være med på de 500 neste innleggene! Ha en fin dag dere fine lesere♥

- Sara 


#blogg #jubileum #mimre #tilbakeblikk #hverdag #blogging #blogger

5 års jubileum

 • 22.01.2014 kl. 21:36

Hei ♥ Nå er jeg litt småsliten etter en lang skoledag, men det gikk overraskende bra med så lang dag, så jeg klager ikke! Vi har fått jobbet utrolig mye i dag og kommet frem til en endelig idé som vi skal lage eksamens-web-tv-serie av. Gleder meg masse til å komme i gang med dette prosjektet, selv om det er en stund til selve produksjonen starter. Jeg har fått klippeansvar på den første (av 4) episoden! DET gleder jeg meg enormt mye til! En helt egen episode som skal klippes av meg. Skikkelig stas!

Nok skoleprat, jeg skal prøve å fatte meg i korthet i dag. Maitas og jeg har nemlig vært sammen i 5 år så! Vi feier ikke akkurat på noen spesiell måte i dag, men det er hyggelig å være sammen. Vi tenkte å ta januardaten vår på fredag som en liten mini feiring da isteden. Gleder meg skikkelig, det blir nok koselig! 

Nå tenkte jeg å svare på noen kommentarer før jeg trekker meg tilbake for i kveld. Vi skrives mer i morgen ♥

- Sara 


#hverdag #kjærlighet #forhold #samboer #love

Printed tops

 • 22.01.2014 kl. 09:08

God lille lørdag alle fine! Dagen i dag kommer til å bli superlang, med 7,5 timer på skolen. Det høres kanskje ikke så veldig mye ut, men jeg kan bare se for meg hvor sliten jeg er etter forelesning tilsvarende det jeg pleide å jobbe før. Det positive er at vi skal starte opp med manusarbeid i dag, så det skal bli veldig gøy å lære litt på det området. Tenkte bare å vise dere noe jeg har fått litt dilla på den siste tiden, topper med print. Jeg har alltid vinglet litt frem og tilbake om jeg liker print på topper eller ikke, nå er jeg inne i en ja-fase igjen! Fant noen kule topper på Nelly i går og tenkte kanskje dere ville se? De fleste av toppene er ganske billige, noen av de koster faktisk under 100-lappen! Det liker vi vel?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Animal print har jeg egentlig vært litt forelske i helst siden jeg skrev dette innlegget i oktober i fjor. Disse toppene er skikkelig kule og jeg synes man kan bruke animal print både til fest og hverdags! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Disse her var litt morsomme så jeg måtte ha de med. De har flere topper med hashtags på Nelly, og denne her med #fashion var jo bare skikkelig kul? Synes også de nye genserne til BikBok som det står selfies på er skikkelig morsomme. Mulig det er jeg som har litt dårlig humor?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Helt til slutt måtte jeg ta med disse søte rosa toppene. Jeg skrev jo litt om pasteller i forrige uke, så tenkte det passet bra å runde av med litt flere pastell-godbiter. Likte de toppene her så godt, de var så søte, også minner de meg skikkelig om sommer.

Nok drømming om klær for nå må jeg nesten stikke! Ha en kjempefine dag ♥

Liker du topper med print på?

- Sara


#fashion #mote #klær #nelly #print #topper #tops #pasteller #animal #dyreprint 

Vinner av bloggvurdering

 • 21.01.2014 kl. 20:52

Så var det klart for å trekke den første vinneren av en bloggvurdering. Det er utrolig vanskelig å velge bare én blogg blant så mange fine påmeldte, men jeg har omsider bestemt meg. Denne gangen ble det Thea bak bloggen My Diary som trakk det lengste strået. Jeg har fulgt denne bloggen ganske lenge nå, så da blir det kanskje enklere å vurdere den. Jeg gjør som sist og deler inn i design og innhold, synes det ble ganske oversiktlig.


Design

Noe av det første man ser på en blogg er design og oppsett, og her har Thea truffet blink. Hun har et veldig enkelt og stilrent design med få farger. Nå er det ikke lenge siden hun byttet header og hvis jeg ikke tar feil så har hun også byttet farge på blant annet overskrift for å matche den nye. DET synes jeg er kult, da vet man hva man driver med og bloggen blir mer helhetlig. En annen ting jeg liker godt med designet er at hun bruker sosiale medier aktivt som en del av designet. I bunnen av hvert innlegg kan man like på Facebook og twitre om det i direkte linker. Alle bildene hennes er også koblet opp mot pintrest, jeg har selv ikke så mye erfaring med det, men går ut i fra at det er en veldig god idé.

 

Jeg har ikke så mye å plukke på designmessig egentlig, men i footeren er det veldig mye informasjon. Man må scrolle ned dit for å finne arkivet og det kunne jeg ønske var litt høyere opp, men da ville på en annen side ikke designet sett så clean ut. Så alt i alt gir jeg en stor tommel opp for design!Innhold

Innholdsmessig er det også få eller ingen ting å plukke på. Hvert innlegg virker så gjennomarbeidet og oser av kvalitet. Det er passe mengde tekst, som er skrevet korrekt og oversiktlig, uten masse forstyrrende tegn. Bildene til innleggene er store og fine, noe jeg setter veldig høyt på en blogg. For ikke lenge siden var hun på bryllupsmesse og hun klarte virkelig å friste meg til å lete opp noen slike messer i nærheten, aller mest på grunn av de fine bildene. Noen av innleggene jeg liker aller mest er når hun tipser om forskjellige ting, vi er på ca. samme alder så tipsene passer meg midt i blinken. Her kommer hun med tips om hvordan man kan leve sammen som par, stell av orkideer og  mange gode oppskrifter

Det var det jeg har å komme med i denne omgangen. Har du ikke sjekket ut bloggen til Thea enda så anbefaler jeg virkelig at du tar turen innom. 

Leser du denne bloggen til vanlig? 

- Sara 


#bloggvurdering #blogger #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling

Flatbrød-frokost

 • 21.01.2014 kl. 10:23

God morgen ♥ Nå skriver jeg så fort at tastene nesten fyker her, skal straks avgårde på skolen for å redigere ferdig minuttsfilmen. Etter et par timer med redigering er det klart for litt forelesning. Det blir derfor en litt lang dag i dag, men det er jo greit å få unna mye skolearbeid på samme dag. Tenkte bare jeg skulle stikke innom dere og ønske dere en fin dag før jeg drar. Senere i dag skal jeg trekke den første vinneren av konkurransen og én av dere får en bloggvurdering. Nummer to trekker jeg senere i uka. 

Et tappert forsøk på å vise dere litt av dagens antrekk. Fant fort ut at det var litt vanskelig å gjøre det uten stativ eller Matias, meen sånn ser jeg i hvert fall ut i dag. 

Her er dagens frokost, forresten! Bakpå flatbrødpakken sto det at man kunne bryte opp flatbrødbiter og ha melk over. Det hørtes jo litt rart ut, men jeg tenkte å gi det en sjanse. Det var faktisk ikke så ille! Nei, nå  får jeg vel komme meg avsted, det er så kjedelig å komme for sent. Ha en fin dag alle sammen ♥

Har du prøvd flatbrød til frokost før?

- Sara 


#hverdag #skole #frokost

Litt nytt

 • 20.01.2014 kl. 22:12

Hei, jeg har ikke glemt dere altså! Dagen har bare vært litt tettpakket med forskjellige ting, har blant annet handlet inn for hele uka. Denne gangen var det litt av en oppgave, vi skal nemlig ha januar-daten (dere husker vel box of love?) på fredag. På månedens lapp sto det at vi skulle lage en treretters middag sammen, så vi har satt sammen en "meny" og storhandlet i dag. Viser dere senere hva vi skal spise ♥ Jeg har også fått tid til bittelitt shopping i dag. Var en tur innom Oslo City og der var det kjempeslag på h&m! Jeg pleier vanligvis ikke gå banas på salg for som regel ender jeg opp med å ikke bruke det jeg kjøper, så jeg tok bare med meg noen få, superbillige ting.  

Saltvannsspray har jeg lenge hatt lyst til å prøve. Mest fordi krøller sitter så utrolig dårlig på meg og jeg har hørt at saltvannsspray kan gi bedre hold. Det blir gøy å teste! Denne kostet forresten 20 kroner på h&m.

Disse vet jeg ikke om jeg kommer til å kle, men de kostet 20 kroner tilsammen så hvis det ikke ser bra ut er det ikke verdens undergang. Tror kanskje de passer bedre til sommeren da, kanskje med oppsatt hår. 

Ansiktsmaske får man aldri nok av, og selv om jeg har en veldig god fra Ole Henriksen liker jeg å prøve andre også. Denne her med blåbær har jeg ikke testet før, så da må jeg jo få gjort det. Denne kostet 10 kroner. 

Så kommer den tingen jeg er aller mest spent på, nemlig Isadoras peel off base. Når lakken begynner å bli stygg kan du bare rive den av neglen, men det smarteste av alt er at hvis du søler på huden kan du bare la den sitte på til du er helt ferdig med all lakkingen og så drar du det bare av! Denne her må jo være genial. Det eneste jeg er veldig nysgjerrig på er om den faktisk sitter godt på neglen, i og med at man skal kunne dra den av. Kan ikke vente med å få prøvd den. 

Har du testet peel off base?

- Sara


#shopping #innkjøp #skjønnhet #salg #isadora #neglelakk #hårstyling #ansiktsmaske #smykker

Grønnsakssuppe

 • 20.01.2014 kl. 10:08

God mandag! Nå skal Matias og jeg straks bort på trening en tur, men først tenkte jeg bare å tispe dere om en superenkel sunn og billig rett. Nå tror jeg ikke at jeg funnet opp kruttet altså, men grønnsakssuppe er noe som lages alt for sjeldent! I hvert fall hjemme hos oss. Tror vi bare har lagd det én gang siden vi flyttet hjemmefra! Skikkelig teit egentlig fordi det er jo så god godt! Denne oppskriften er nok til to middager, altså billig og ikke minst veldig sunt. Det kreves kanskje ingen oppskrift for dette, men gir dere en likevel. 

I denne suppa har vi brukt:

 • 4 poteter
 • 2 gulrøtter 
 • 1 liten kålrot
 • 1 sellerirot 
 • 1 persillerot 
 • 1 purre 
 • 2 grønnsaksbuljongterninger
 • Ca. 1 liter vann
 • Evt. salt og pepper

Start med å kutte alt i passestore terninger. Kok opp vann og tilsett alle grønnsakene (bortsett fra purren) og bulljongterningene. La det koke til grønnsakene er møre. 

Når grønnsakene er nesten klare tilsetter du purren og lar den koke litt til. Smak til med salt og pepper hvis du vil. Dette her er jo så godt, skjønner ikke hvorfor vi ikke har lagd dette flere ganger. Det tar kanskje litt lengre tid å lage den første dagen, med kutting og skrelling, men så har du middag i to dager! Når man er to går det ekstra fort, en skreller og en kutter. Teamwork ♥ Nå får jeg komme meg avgårde på ukens første økt, ønsker dere en fin start på uken! 

Bruker du å lage grønnsakssuppe? 

- Sara 


#matogdrikke #mat #middag #oppskrift #sunt 

Husk konkurransen!

 • 19.01.2014 kl. 22:50

Ville bare titte innom på tampen av kvelden å minne dere om konkurransen min. Avslutter den i løpet av den kommende uken, så dere kan fortsatt melde dere på. Tenkte kanskje å gi to bloggvurderinger denne gangen, siden det er så mange påmeldte. Skrive de i hvert sitt innlegg selvfølgelig! 

Alt dere trenger å gjøre er å like Facebooksiden min her! Og skrive at dere har gjort det ♥

Nyt de siste timene med helg dere, i morgen er det en ny uke med en ny liten start! Vi skrives da ♥

- Sara 


#konkurranse #linkerunde #bloggvurdering #blogganmeldelse #vinn #hverdag #blogg

Panna cotta: en sunnere versjon

 • 19.01.2014 kl. 20:46

Nå har jeg akkurat sett den nyeste episoden av bloggerne og kost meg med dessert. Som jeg skrev i går så lagde jeg en sunn versjon av panna cotta, og resultatet ble ganske bra. Ingenting slår ekte panna cotta lagd på fløte, men denne her er virkelig et verdig alternativ! Oppskriften har jeg funnet hos Fitnessvicky, men jeg valgte en annen søtning og brukte vaniljepulver isteden for vaniljestang. 

Du trenger: 

 • 2 dl melk (ekstra lett)
 • 2 dl mager vanilje kesam
 • 3 gelatinplater
 • 1 vaniljestang eller 1 ts vaniljepulver (fås hos helsekosten)
 • Valgfri søtning etter ønske

Først legger du gelatinplatene i vann, mens du varmer opp melken og vaniljen. Etter ca. 3 minutter er gelatinen ferdig og du kan klemme av vannet og tilsette de i kjelen. Ta kjelen av platen mens du rører gelatinen inn. Når blandingen har avkjølt seg litt har du i vaniljekesam og valgfri søtning. Jeg valte å bruke agave sirup, da jeg synes den gir mest natrulig smak. Så heller du bare blandingen over i de glassene du ønsker og setter de kaldt til de har stivnet. Jeg lot de stå over natten, men regner med at mye er gjort etter 3-4 timer. 

Så var det jordbærsausen, denne her er supeenkel og veldig god! 

Du trenger: 

 • 3-4 dl frosne jordbær
 • Noen dråper sitron
 • Valgfri søtning etter ønske

Tin jordbærene og mos de med stavmikser, tilsett søtning etter smak og noen dråper sitron. Bland det godt sammen og så er det ferdig. Hell bare sausen over panna cottaen og desserten er good to go! 

Oppskriften er egentlig til to porsjoner, men jeg synes den ble litt i største laget. Vil derfor anbefale å lage i fire kopper eller å halvere oppskriften. Jeg ble i hvert fall utrolig mett av den her! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Nå står middags- og treningsplan for neste uke på tapetet. Fikk dessverre bare til to treningsøkter denne uka. Matias og jeg skulle egentlig trenes sammen på fredag, men etter at jeg skulle falle på den filmen fikk jeg skikkelig vondt i kneet. Må ha landet feil! Siden det ikke ga seg på lørdag heller fant vi ut vi heller utsetter det til neste uke. Det er bedre å passe på at kneet ikke blir skikkelig skadet enn å nå målet mitt. Så jeg får heller prøve (kan ikke love noe) å få til fire økter den kommende uken. 

Har du planlagt neste uke enda?

- Sara 


#dessert #pannacotta #sunn #mat #matogdrikke #hverdag #bloggerne

Nail art: gray and silver

 • 19.01.2014 kl. 17:18

God søndag! Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har drevet med på denne søndagen, jeg har nemlig forsøkt å få til et lite negledesign. For en stund siden bestilte jeg litt negledesign-greier fra Ebay og nå som det endelig har kommet måtte jeg prøve å bruke det. Dette er veeldig enkelt da, men slev på så enkle ting sliter jeg med å få linjer rett og ting akkurat slik jeg vil. Heldigvis er det bare å øve helt til jeg blir flinkere!

Slik ble det i hvert fall. Synes det ble ganske greit, ikke spesielt avansert, men det tror jeg er like greit enn så lenge!

Dette har jeg brukt, base & top coat i én, en grå lakk, en glitterlakk, tape og negletape. 

Her er et litt bedre bilde av lakkene. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe den base & top coat i én på nytt, synes ikke den beskytter neglene sånn som den burde. Har du et forslag til en god erstatter?

Denne negletapen kjøpte jeg fra Ebay. En stor pakke med mange forskjellige farger kostet bare 14 kroner, inkludert frakt. Du finner den her. Det eneste kjedelig er at den er supertynn og skikkelig vanskelig å få av rullen, så jeg endte opp med å klippe et lite snitt i den. 

Endelig begynner alt å tørke her, så nå skal jeg stikke på butikken å kjøpe inn litt frosne jordbær. Jeg må jo få lagd litt jordbærsaus til panna cottaen! Tror vi skal kose oss med det til kveldens episode av bloggerne (eller jeg skal i hvert fall det). Gleder meg skikkelig til å smake ♥

Hva synes du om negledesignet? 

- Sara 


#skjønnhet #beauty #negledesign #nailart #neglelakk #nailpolish #mote #fashion #hverdag 

Saturday love

 • 18.01.2014 kl. 21:54

Titter bare innom dere for å ønske dere en super lørdagskveld! Her sitter jeg med beina på bordet og er god og mett etter middagen. I dag ble det skikkelig lørdagsmat med enchiladas! Vi har bare brukt sånn ferdig kit fra butikken, men en gang har jeg skikkelig lyst til å lage denne retten fra bunnen av. Noen som har gjort det, med lefser og alt?  

Så fikk jeg lyst til å prøve meg på panna cotta igjen, ga dere jo en kjempegod oppskrift på panna cotta i fjor høst en gang, men denne her er en litt sunnere variant. Regner med at denne må stå til i morgen, så tenkte å komme med oppskrift da etter jeg har prøvd den. Må også på butikken for å kjøpe frosne jordbær til sausen, glemte selvfølgelig det på butikken i stad! Ingen panna cotta uten jordbærsaus på toppen, eller hva? 

Nå tenkte jeg å eksperimentere litt med den nye øyeskyggepaletten fra Glo Minerals. Må jo se om jeg får til en fin look jeg kan vise dere! Det var en del som sa de ønsket flere videoer på den omvendte spørsmålsrunden, kanskje dere vil ha en sminkevideo? 

Det er fortsatt mulig å melde seg på konkurransen! Lar den gå til jeg når 100 følgere ♥

- Sara 


#hverdag #middag #pannacotta #dessert #mat 

Dagens outfit 18.01.14

 • 18.01.2014 kl. 16:32

Hei ♥ Lørdager er så herlige! Sove lenge, god tid til frokost og fri! Har ikke gjort så mye spennende i dag egentlig, sov lenge, lagde meg en litt koselig frokost og planla dagens antrekk. Det tok lang tid med antrekksbildene i dag da, lyset ute er jo helt blått ute! Så vi fant ut at vi bruker den "fine" kjelleren vår til bilder i dag. Det ser litt ut som et fengsel, men lyset er i hvert fall ok. 

Topp fra Cubus // Blazer fra Ebay // Bukse fra h&m // Sko fra Bianco 

Tror jeg har en ting for fargede blazere om dagen? Synes det passer godt med litt farger i hverdagen, alt er jo så hvitt nå! Nå skal jeg ut en lien tur, må handle litt småting til i kveld. Jeg kjenner det ikke akkurat frister, gradestokken er på full fart ned mot -10 grader. Brr, jeg får forte meg så jeg kan krype under pleddet igjen. Jeg har ingen planer i det hele tatt, så det blir nok en rolig lørdag inne med kjæresten. I morgen tenkte jeg å bake noe. I bladet ShapUp har de så mange oppskrifter på sunne bakverk, så jeg skal se igjennom noen av bladene mine og prøve å lage noe. 

Hva synes du om dagens antrekk?

- Sara


#mote #outfit #ootd #klær #fashion #hverdag 

Kjapt og sunt mellommåltid

 • 17.01.2014 kl. 15:59

Det er så gøy å se at så mange vil være med i konkurransen! Dere liker og deler siden min som bare det, tusen takk alle dere snille ♥

Nå tenkte jeg å tipse dere om et kjapt og sunt mellommåltid som man kan nyte på farten. I dag har jeg som sagt vært på skolen, vi planla, filmet og klippet nesten hele filmen på en dag! Slik jobbing krever naturlig nok påfyll og her kommer tipset mitt inn. Har dere hørt om den nye serien 14 fra Tine? Det hadde ikke jeg heller før det dumpet inne en gratis-kupong i narvesen-appen min. Jeg tror den bare er å få kjøpt på Narvesen nå, men vil kommer i vanlige butikker i februar. Dette er forresten ingen reklame for Tine, eller på en måte blir det blir det jo det, men jeg skriver bare om denne fordi jeg synes det var så genialt! 

Serien består av sju forskjellige smaksvarianter. To av de er med cottage cheese, to med havregrøt og tre med gresk yoghurt. I lokket følger det med herlige toppinger som spriter opp det lille måltidet. I min var det salte hasselnøtter og tørkede bær. Det hadde sikkert vært supergodt med en bærsaus eller noe i den duren også, men den var veldig god slik den er også. Jeg er dog veeldig spent på de havregrøtene! Mon tro om man bør/skal varme de? 

Jeg synes i hvert fall dette var en kjempelurt alternativ til et sunt mellommåltid hvis man har litt dårlig tid eller fantasi. 

Nå skal jeg tilbringe et par timer under pleddet i sofaen, enten med en bok eller en tv-serie! Vi filmet utendørs i dag og i en av scenene ble jeg "slått" og falt i snøen. Det var superkaldt og vått og hvis ikke dette kvalifiserer til årets vinterforkjølelse kommer jeg unna med alt i år! Neida, jeg krysser fingrene for at en liten sofastund vil forebygge alle ulumskheter!

Hva pleier dere å spise som mellommåltid?

- Sara


#mellommåltid #kosthold #cottagecheese #sunt #kjapt #tine #hverdag 

Vil du ha en bloggvurdering?

 • 17.01.2014 kl. 09:02

God morgen! Nå er jeg skikkelig trøtt, satt selvfølgelig litt for lenge med oppgaven i går og så er det rett opp for å jobbe med film i dag. Heldigvis er det helg etter i dag ♥

Jeg tenkte å starte helgen med en liten konkurranse, nå nærmer det seg nemlig 100 følgere på Facebook-pagen min! Det synes jeg vi bør feire med en konkurranse. Er dere ikke enig? Premien denne gangen er en bloggvurdering. Jeg kommer til å gjøre som jeg gjorde sist, gi litt kommentarer på hva jeg synes om innholdet og designet. Jeg bruker også noen bilder fra bloggen til den som vinner. Alt du trenger å gjøre er å like Facebook-siden min (link her) og skrive at du har gjort det i kommentarfeltet. Har du allerede gjort det kan du dele innlegget på Facebook. Husk å velg offentlig da, ellers ser jeg det ikke. 

Ha en nydelig fredag! 

Er du med?

- Sara


#konkurranse #linkerunde #vinn #premie #facebook #blogg #blogganmeldelse #bloggvurdering

Snaps from my evening

 • 16.01.2014 kl. 19:54

Hei alle fine! Hvordan har dagen deres vært? Utenfor har det snødd i hele dag, så jeg har holdt meg så mye inne som mulig. Det er heldigvis en del mildere i dag, men den vinden er til å bli gal av! Har dere også fått snø? Jeg bruker som vanlig kvelden på skolearbeid. Huff, blir visst aldri ferdig med denne engelskoppgaven jeg. Jeg burde vel ikke slite, engelsk er er jo rundt oss hele tiden! Likevel blir det noe annet å skrive en hel tekst, jeg burde vært flinkere til å vedlikeholde engelsken etter videregående! Jeg skjønner forresten ikke hvorfor man bare har engelsk det første året på videregående? Vi hadde i hvert fall det da jeg gikk studiespesialiserende. Hmf, hadde sikkert vært myye bedre nå om vi hadde hatt det alle tre årene. Haha. 

Siden jeg ikke har så mye annet interessant å melde herfra legger jeg med noen snaps fra kvelden min. 

1. Søker rundt på nett etter relevant informasjon. Det morsomste jeg vet... 2. Unnet meg en liten skål med motivasjons-snacks. Stemningen stiger ♥ 3. Men aller helst vil jeg ligge sånn her på sofaen å være lat. 

Nei, jeg får vel bare bite i det sure eple å gjøre meg helt ferdig. Det er måte på hvor lang tid jeg kan bruke på en slik oppgave. Vi har to sike innleveringer til i løpet av semesteret pluss en megastor term paper helt på sluttet. Er så stressa for den siste oppgaven at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Vurderer å bare starte på den nå og jobbe litt med den nå og da. Kanskje det er et lite håp for at jeg kommer meg igjennom de 10 sidene hvis jeg starter nå. Bah, nei nå skal jeg ikke snakke mer om skole! Ha en fin kveld dere ♥

Hvordan ser deres kveld ut? 

- Sara


#hverdag #skolearbeid #nøtteblanding #snacks #snaps

Fashion inspo: spring

 • 16.01.2014 kl. 16:00

En av vårens store trender er pasteller. Denne trenden har en tendens til å komme igjen år etter år og det er jeg glad for. Jeg synes pasteller passer utrolig godt både til vår og sommer, så gleder meg til å grave frem mine pastellfargede klær fra skapet snart. Pasteller er duse, søte og avslappende farger som de fleste kler godt. For noen blir den litt romantiske stilen litt for sukkersøt, men det går an å matche pasteller med litt mer rocka plagg også. Under har jeg satt sammen en liten inspirasjons-palett fra weheartit. Tenker jeg kommer til å hente denne frem igjen når snøen smelter og våren endelig nærmer seg! Er det ikke mange søte bilder?

Under følger et par forslag til antrekk, disse er satt sammen på polyvore. Pudderrosa er en av mine favorittpasteller og jeg synes det blir så fint sammen med grått! Hvitt og pudderrosa er også kjempefint, derfor tok jeg med et par hvite Jeffrey Campbell med blonder. 

 

Pink skirt
Åh, mintgrønn! Hvor fin er ikke den fargen? Mintgrønn passer sammen med det meste og jeg tror det ville sett kjempekult ut i kombinasjon med aztec skjørtet! 
Mint green blazer
Slev om vi nesten ikke har hatt vinter i år begynner jeg å lengte skikkelig etter vår og sommer når jeg ser på slike klær! Kan det ikke bare bli mai nå? 
Hva synes du om pasteller, kommer du til å bruke det til våren?
- Sara 

Glo Minerals eye kit

 • 15.01.2014 kl. 22:02

I år gikk jeg som jeg snakket om for en gratis julekalendervariant, nemlig nettkalendere! Det skal jeg si dere jeg var et smart valg, i tillegg til at det er gøy å svare på små nøtter og gåter vant jeg også utrolig mange fine gaver. I dag kom en av de i posten og jeg er så fornøyd! Cosmedic holdt en kjempefin julekalender hvor Matias (ja, faktisk) vant disse herlige produktene fra Glo Minerals. Jeg sendte han et par linker fine kalendere slik at han kunne delta også. Til gjengjeld vant jeg et sett med dusjsåpe til han da, god deal? Uansett, jeg synes det er hyggelig å vise frem tingene jeg har vunnet, kanskje får dere tips om en ny nettbutikk, et nytt merke eller i dette tilfellet en ny blogg å lese. Håper dere synes det er spennende å lese slike innlegg, jeg deler gjerne flere kalendergaver med dere hvis dere vil se?

Glo Minerals er jo et av mine favoritt merker når det kommer til sminke. Jeg bruker nesten bare mineralsminke for tiden og tror det er én av grunnene til at jeg ikke har så tør hud som jeg brukte å ha. Dette her kunne med andre ord ikke passet bedre!

I pakken lå det tre forskjellige øyeskyggekoster og en øyeskyggepalett med 8 farger. Lyset på badet hvor jeg tok dette bildet er litt gult, derfor kommer ikke fargene så godt frem da, men de er i fine jordtoner. Noe som passer godt til meg! Jeg tenkte å lage et innlegg litt senere når jeg har testet de ut så dere kan se hvordan de blir på. Høres det ut som en god plan? Jeg må bare prøve meg litt frem først, både med fargene og kostene. 

Så vil jeg bare ønske dere en fin kveld! I morgen må jeg en liten tur på skolen igjen, vi skal nemlig lage en liten film som skal leveres neste uke. De skal alltid legge innleveringene til omtrent samme tidspunkt, lurer på om det er planlagt for å slite oss ut? Neida, det skal bli gøy å få lage litt film igjen!  

- Sara 


#makeup #sminke #skjønnhet #glominerals #øyenskugge #makeupbrush #makeupkost #cosmedic

Details of today's outfit

 • 15.01.2014 kl. 16:39

Endelig var bloggen oppe igjen! Puh, blir så stressa når ting ikke fungerer som det skal, trodde først det bare var min blogg som hadde tatt kvelden. Heldigvis tok det ikke lang tid før ting fungerte som vanlig igjen. I mellomtiden rakk jeg å ta noen antrekksbilder for dere. Det blir flest detaljbilder egentlig for bildene av hele antrekket ble litt uklare. Sånt skjer når det begynner å bli litt mørkt. Håper uansett dere liker det ♥

Topp Gina Tricot // Blazer Filippa K // Bukse h&m // Sko Bianco 

Ringer fra Primark og gullsmed 

Smykke Primark

Dette antrekket ble litt i kaldeste laget å ha på seg ute uten jakke, så det var helt nydelig å komme inn i varmen igjen! Nå står middagskokkelering på planen, begge to sitter nesten å sulter i hjel på hver sin data så jeg må nok ta initiativet! Hehe, vi skrives i kveld. 

Hva synes dere forresten om den nye headeren min? 

- Sara 


#mote #ootd #outfit #klær #smykker #detaljer #hverdag #header

Mine topp 5 apper

 • 15.01.2014 kl. 10:10

God morgen fininger! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen de siste dagene! Dere er helt skjønne ♥ Prøver å stikke innom og kommentere hos dere alle, men har litt mye skolearbeid å gjøre om dagen så rekker ikke alt. Ville uansett bare si tusen takk, dere er virkelig herlige lesere!

Såå, over til dagens første innlegg. I dag tenkte jeg å vise dere mine 5 favorittapper akkurat nå. Kanskje vi har noen av de samme? Det varier litt hvilken apper jeg bruker mest, men noen går selvfølgelig alltid igjen og her har dere mine. 

Slik ser da min hjemskjerm ut akkurat nå, bruker bare en kollasj jeg har satt sammen som bakgrunn. Har enda ikke byttet til det nyeste operativsystemet, det var så mye tull i startet og nå den siste tiden har jeg ikke giddet. Meen får vel gjøre det snart, irriterer meg litt over det røde ett-tallet som står på innstillinger. Som dere ser så prøver jeg å organiserer appene mine etter kategorier, og det fungerer ganske bra. Men hvis jeg av en eller annen grunn får flyttet på noe så bli jeg helt desorientert, fingeren går automatisk dit appen pleier å ligge. Vanedyr! 

Instagram

Den første og kanskje mest brukte appen er Instagram. Jeg sjekker Instagram flere ganger om dagen og prøver å legge ut et nytt bilde daglig. Jeg følger ganske mange og blir ofte inspirert av de fine bildene som ligger i feeden min. Følg meg gjerne hvis du har Instagram!  

Spotify

Spotify bruker jeg også veldig mye. Før hadde jeg abonnement, men nå bruker jeg bare gratisversjonen. Jeg har den iPhonen med minst plass derfor er det gull verdt med denne appen så jeg slipper alle musikkfilene på mobilen. Det Spotify ikke har av musikk går det an å legge til fra din egen data inn i "local files", det er kanskje det mest geniale med Spotify! 

Snapchat


Jeg var en stund litt slapp med snapchat, men nå bruker jeg det litt igjen. Det er en hyggelig måte å holde kontakt med folk man ikke ser hver dag og ikke minst en veldig morsom måte å holde kontakt på!

MyFitnessPalDenne har jeg ikke brukt så lenge, men synes den er veldig kjekk. Med denne appen kan du loggføre alle treningene dine og alt du spiser i løpet av en dag. Sistnevnte krever dog litt tid og det er ikke noe jeg gidder å bruke tid på hver dag. Men det er veldig kjekt å legge inn treningene dine slik at du holder litt styr på de. Som dere ser på høyre siden regner den ut hvor mye karbohydrater, fett og proteiner du skal ha i deg hver dag basert på informasjon du selv oppgir ved oppstart. Veldig smart app!

Diptic & Snapseed


Haha, siden det bare skal være fem tok jeg disse to sammen, det er lov eller? Begge har i hvert fall med foto å gjøre og brukes mye. Jeg bruker nok disse her mest på reise eller om jeg må mobilblogge, men da er de virkelig gull verdt. Diptic gjør at du kan sette sammen flere bilder til ett. Da kan du dele fine kollasjer på for eksempel Instagram, Facebook eller på bloggen din. Det er forresten ikke denne jeg bruker til vanlig når jeg lager kollasjer og har tilgang på data, da bruker jeg Photoshop! Snapseed er en annen bilderedigeringsapp, her kan du justere på kontraster hvitbalanse og rett og slett gjøre bildene dine litt finere. Super hvis du ikke har tilgang på Photoshop og bildene dine ser litt blasse ut. 

Så, det er de appene jeg bruker mest om dagen. Jeg bruker selvfølgelig alarmklokken, Safari, mail, Facebook og værappen en del også, men de er så standard. Det er vel egentlig Instagram også, men må jo ha med favoritten min!

Fikk ikke gjort så mye på engelskoppgaven min i går, så jeg må nesten bruke timene nå på formiddagen til det. Vi skrives igjen om en stund. Ha en nydelig dag!

Har du noen favorittapper?

- Sara 


#iphone #app #mobil #instagram #snapchat #spotify #hverdag #teknologi

New in: klesstativ

 • 14.01.2014 kl. 20:28

Hei alle fine! Det ble litt senere oppdatering enn planlagt i dag, jeg måtte nemlig plutselig ut for å hente et klesstativ i sta. Ei snill dame ga bort et klesstativ jeg har hatt litt lyst på en stund, så jeg tenkte det var greit å slå til. Det er et helt enkelt stativ med en liten hylle i bunn. Veldig praktisk, selv om jeg egentlig ikke har plass til det. Takk for kjellerbod sier jeg bare! Lurer på hvordan det hadde sett ut hjemme hos oss hvis vi ikke hadde hatt en bod å gjemme ting bort i. 

Det er så mye mer fristende å finne frem et fint antrekk når ting henger linet opp på denne måten! Det er litt enklere å se hva man har når alt henger der enn om man må grave lengst inn i skapet og nærmest føle seg frem til et plagg. Sitter egentlig å gransker leiligheten for å prøve og finne noe jeg kan kaste ut så stativet får plass. Har funnet ut at det nok er umulig. Bah... 

På hyllen under kan man sette fine bokser med tilbehør som for eksempel skjerf og luer om vinteren og mer sommerlige ting om sommeren. Sko med hæl kan henges på stangen, men de faller lett ned så jeg fant ut at det enkleste er å sette de på boksene. Kanskje det finnes noen plater som ikke er så alt for stygge som kunne ligget i bunnen, da hadde blitt plass til mange sko og maksimal utnyttelse av plassen. Åh, drømmen om walk in closet står fortsatt sterkt! Les inspo-innlegget mitt om walk in her. Nei, jeg får slutte å dagdrømme og heller jobbe litt med engelsk-oppgaven min! Vi snakkes ♥

- Sara 


#mote #klær #sko #hverdag #rosa #interiør

Trening og multitasking

 • 14.01.2014 kl. 12:15

Nå er jeg akkurat hjemme fra ukens andre treningsøkt. Det er så deilig å få det unnagjort litt tidlig på dagen! For det første slipper det å gnage på samvittigheten hele dagen i tillegg er treningssenteret ikke overfylt! Sistnevnte er noe av det verste jeg vet. Hater å stå i kø på apparater eller føle at man blir glodd på. Haha, paranoid? 

Dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg hater å løpe på mølla og 10 minutter oppvarming er tortur som forkortes altfor ofte. I dag derimot bestemte jeg meg for å bruke litt lengre tid på dette rullende båndet og det klarte jeg. Vekslet mellom jogging og intervaller. Former er ikke akkurat på topp, men det hadde jo vært gøy om jeg kunne fått gjort noe med kondisen min. Måtte ta et bilde i garderoben etter løpeøkta. Ser dere det stolte gliset? Resten av økta brukte jeg på lår- og mageøvelser. 

Nå sitter jeg å slurper i meg en smoothie, mens jeg sminker meg, blogger OG ser på nyheten om helikopterstyrten. Så lenge varte det nyttårsforsettet om å gjøre én ting om gangen. Vel noen dager blir litt sånn. Nå stikker jeg straks ut døra og avgårde til skolen for noen timer der. Den eneste dagen med forelesning denne uka må jeg få med meg! Håper dere har en fin tirsdag alle sammen ♥

Hva er dagens planer?

- Sara 


#trening #hverdag #smoothie 

Årets Golden Globe-kjoler

 • 13.01.2014 kl. 22:24

Det kom frem på den omvendte spørsmålsrunden at dere ønsket mer moterelaterte innlegg og det kan jeg jo gjerne lage! Her kommer derfor et lite bildegalleri fra gårsdagens Golden Globe awards som ble holdt for 71 gang. På en slik award er det alltid nok av kjoler å se på, noen er skikkelig fine og andre ikke fult så fine. Heldigvis har vi forskjellige meninger på dette området og her kommer de jeg mener var best og verst kledd på årets Golden Globe.  

De best kledde 

Disse tre øverste er mine absolutte favoritter denne gangen. Emma Watson har en skikkelig kul kreasjon jeg ikke har sett maken til med helt åpen rygg og bukse under. Utrolig kult! Mila Kunis er jo vakker uansett hva hun har på seg, men denne kjolen passet henne veldig godt. Den er akkurat passe flashy og helt klart en av mine favoritter. Den siste var jeg litt i tvil om i starten, men etter å ha sett den på flere bilder kom jeg frem til at jeg elsker den. Fargen er nydelig, snittet er høyt og sexy uten at det blir tacky og Amber Heard ser bare helt fantastisk ut! 

Disse likte jeg også ganske godt, de første er to ganske klassiske fine hvite kjoler og den siste falt jeg av en eller annen grunn for. Jeg ser flere beskriver den som en garding gjort om til kjole, men jeg likte den faktisk. Hurra for mange fine kjoler i år!

De verst kledde 

Så kommer vi til den litt mindre gjeve tittelen "verst kledde". Det er vel egentlig ikke så hyggelig å si at noens kjoler er stygge, men det er vanskelig å la vær med de tre her. Sandra Bullock pleier som regel å se veldig bra ut, men den her ser litt mer ut som en barnekjole og passer ikke veldig godt inn på Golden Globe. Nummer to er kanskje den verste av de alle. Drew Barrymore ser jo alltid så søt ut, men denne her ble kanskje litt i det "søteste" laget. Den siste synes jeg bare feiler på alle områder og den får Julie Bowen til å se mye eldre ut. 

Er det bare meg eller ser ikke Zooey Deschanel ut som seg selv på bildene fra Golden Globe? Uansett, jeg synes kjolen har en merkelig form og kunne kanskje blitt finere om den var litt strammere øverst når den er såpass løs under. Denne sorte kjolen er bare alt for mye, som antrekkene til Sofa Vergara ofte blir. Kjolen kunne sikkert vært fin hadde ikke underdelen vært så enrom. Den siste gule påskekjolen blir også litt for mye for min smak. Gult kan være kult, men ikke i det tilfellet her dessverre. 

Sånn, det var mine ærlige meninger om noen av årets Golden Globe-kjoler. Håper ikke dere fikk for mye se og hør-vibber av dette innlegget? Jeg liker i hvert fall å lese slike innlegg om kjoler på andre blogger og synes det er gøy å prøve meg selv også. 

Hva synes dere om kjolene? 

- Sara

#goldenglobe #award #kjole #kjoler #mote #prisutdeling

Green morning

 • 13.01.2014 kl. 15:59

Hei! Det er vel egentlig ikke morgen som overskriften tilsier, jeg har i hvert fall vært opp i flere timer allerede, men har først nå hatt tid til å sette meg ned for en skravlestund med dere. Har gjennomført ukens første treningsøkt sammen med Matias og nå venter en liten runde sunnhet på glass. Kjøpte inn spirulina i London i tillegg til at jeg har hvetegress, så nå skal det bli en del av morgenrutinen min. Er spent på å se om det har noen effekt. Både hvetegress og spirulina inneholder veldig mange vitaminer og mineraler som er gunstig for kroppen. Jeg leste at spirulina inneholder 50 ganger mer jern enn spinat, 10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter, 10 ganger med kalsium enn melk for å nevne noe. Så om jeg skal tro på det de sier vil jeg få mer energi, friskere hud, bedre immunforsvar i tillegg til en renset kropp. 

I havet av alle de fine tingene det er å si om hvetegress og spirulina kommer den store stygge downsiden. Det smaker ufyselig... Mildt sagt! Det smaker sånn som høy til dyr lukter, bare enda litt verre. Haha, eller så er det fult mulig at jeg er den store pingla her! Jeg har heldigvis funnet er par triks for hvordan jeg skal få det ned, enten blander jeg det i smoothien eller så blander jeg med appelsinjuice. Appelsinjuicen skjuler ikke smaken helt, men den demper en god del. 

Wow, nå har jeg faktisk klart å få et helt innlegg til å handle om grønt pulver, selv om det egentlig ikke var planen. Det er lett å spore av noen ganger! Nå må jeg nesten komme i gang med en skoleoppgave her, den skal leveres på fredag og det hadde vært herlig å blitt ferdig før kvelden på torsdag! I kved starter OSTV opp igjen også, i tillegg til at jeg må rydde bort julen (ja, jeg har vært litt lat på den fronten). Med andre ord er dagen godt fylt opp selv om det er skolefri på mandager. Håper dagen deres er fin! Vi skrives igjen senere i dag ♥

Har du prøvd hvetegress eller spirulina før? 

- Sara

#hvetegress #spirulina #supermat #hverdag #trening

Bloggerne og french manicure

 • 12.01.2014 kl. 20:17

Så hyggelig at så mange av dere ville svare på den omvendte spørsmålsrunden! Hvis du ikke har sjekket den ut enda finner du den her. Nå sitter jeg å prøver å legge fransk manikyr på meg selv, mens jeg ser på første episode av bloggerne. Ingen lett kombinasjon! Har gledet meg lenge til å se på serien så nå skal jeg bare synke ned i sofaen og følge spent med!

Er ikke ferdig med manikyren enda, det er fortsatt litt skjevt og ujevnt, men synes ikke det ble så ille faktisk! Nei, nå må jeg runde av, TVen kaller! Ville bare stikke innom dere en siste gang i kveld og ønske dere en fin søndag. Håper dere begynner å bli klare for en ny uke. ♥

Noen fler som ser på bloggerne? 

- Sara 

#hverdag #negler #franskmanikyr #bloggerne #tv2bliss #skjønnhet

Repost: omvendt spørsmålsrunde

 • 12.01.2014 kl. 15:01

Dette innlegget har jeg gjort en gang tidligere, men siden det har dukket opp en del nye lesere siden den tid tenkte jeg det hadde vært gøy å gjøre det på nytt. Det var så koselig sist gang å få muligheten til å lære litt mer om dere, så håper dere synes dette er gøy! Dere leser jo om meg daglig, så det er gøy å kunne kaste ballen over til dere noen ganger også! De av dere som svarte sist trenger ikke svare igjen, men hvis det vil er det selvfølgelig bare å skrive i vei! Så, hvem er du egentlig?

 • Hvor gammel er du? 
 • Hvor kommer du fra?
 • Hva driver du med, jobb/skole andre ting? 
 • Hvor lenge har du lest bloggen min og hvorfor?
 • Har du selv en blogg? Legg gjerne med link så kan jeg sjekke den ut!
 • Har du noen ønsker til ting jeg kan blogge om, evt. blogge mer/mindre om?
 • Noe annet du har lyst til å fortelle?

Du må selvfølgelig ikke svare på alle, men det hadde vært så gøy å bli litt bedre kjent med dere fine lesere. Jeg får jo et viss inntrykk av hvem dere er gjennom vanlige kommentarer, men dette  her blir jo litt annerledes. Håper dere har lyst til å svare ♥ 

- Sara

#spørsmål #lesere #omvendtspørsmålsrunde

Middagstips for studenter

 • 12.01.2014 kl. 10:40

God morgen! Nå begynner det å bli en stund siden jeg har kommet med noen studenttips eller økonomitips tips dere, så hvorfor ikke slå de sammen? I tillegg er det jo søndag i dag så noen av dere skal kanskje planlegge middagene for den kommende uken? Her kommer i hvert fall noen forslag til budsjettvennlige middager. 

Først kutter du opp pølse og steker det alene til de er gylne, tilsett så oppkuttet løk, hvitløk og mais. Når alt er ferdig stekt tilsetter du hakkede tomater og lar det bli varmt. Rett før retter er ferdig tilsetter du en liten skvett med fløte, kesam eller et annet meieriprodukt og smaker til med salt og pepper. Denne retten smaker veldig godt med pasta til!

Kok opp blomkålen i 6 dl vann til blomkålen er mør, når den er ferdig er det viktig at du ikke heller ut vannet! Mos 3/4 av blomkålen, litt av kokevannet, melk, hvitløk, salt og pepper i en blender eller med en stavmikser til du har en jevn suppe. Er den for tykk tilsetter du bare mer kokevann. Før du serverer har du blomkålbitene du ikke moste. Server gjerne med brød eller baguette til.  Vil du se flere bilder underveis, trykk her

Kutt opp løk og hvitløk, stek det i olje til det er blankt. Tilsett så tomatpuré, hakkede tomater, vann og hønsebuljong. Suppen trenger god tid til å koke, jeg pleier å la den stå i ca. 30 minutter. Smak til med krydder, og tilsett gjerne pasta, egg, krutonger eller noe annet du liker. Vil du se flere bilder underveis, trykk her

Denne oppskriften passer til 10 minipaier, eller en stor. Start med å lage bunnen, bland mel, smør og vann. Det er viktig at smøret er romtemperert ellers kan det bli litt vanskelig å blande, bruk gjerne hendene. Jeg brukte et cupcakes-brett for å få de så små. Smør formen godt og trykk ut deigen, stikk noen hull med en gaffelen i hver pai før du setter de kjølig en halvtimes tid. Når de har avkjølt seg steker du de i forvarmet ovn på 160 grader. Mens de steker kan du kutte opp det vil ha som fyll. Jeg liker å bruke brokkoli, sopp, løk og skinke, men her velger du selvfølgelig det du liker. Til pai må du også ha en eggeblanding, det kan du også lage mens bunnene steker. Det eneste du gjør er å blande melk, cottage cheese, egg og krydder i en bolle. Det du kuttet opp kan du tilsette i eggeblandingen når alt er mikset sammen. Når bunnene er ferdig stekt fordeler du passe menge fyll/eggeblanding i hver av de. Sett de tilbake i ovnen og stek de i 25 minutter til. Vil du se flere bilder underveis, trykk her

Denne retter krever vel egentlig ingen oppskrift, men siden det er en veldig billig og enkel rett tok jeg den med uansett. Du har bare majones på brødskiven, rist gjerne brødet først! Så legger du utover ønsket menge reker. Det er godt med noen dråper sitron over, noen liker også å bruke dill. 

Nok en veldig enkel rett, men fy så godt! Hvis vi har taco en dag her hjemme blir det alltid igjen mange tacolefser, vi pleier derfor å samkjøre slik at vi har tortilla-pizza enten dagen før eller dagen etter. Vi bruker forresten fullkornslefser fra Rema1000, de metter litt mer, smaker bedre enn de fine og er veldig billige! Du lager den som en vanlig pizza og fyller den med det du liker. På bildet over har jeg brukt tomatpuré, salami, cherrytomater, løk og ost. Ved siden av skrev jeg noen forslag til hva du kan ha på. 

Håper du fikk noen gode tips her! I de vedlagte linkene ligger det flere bilder, samt en litt mer detaljert beskrivelse hvis du vil sjekke ut det. 

Hva synes dere om sånne innlegg, er dette noe jeg kan gjøre igjen?

- Sara

#middag #budsjett #student #matogdrikke #mat #økonomi

Make your own: Frydaze

 • 11.01.2014 kl. 21:47

God lørdag ♥ Har dere kost dere i dag? Jeg fikk en spontan kafé-invitasjon av Vilde tidligere i dag så vi møttes for en liten skravlestund på (kan dere gjette?) Espresso House! Haha, denne gangen var det hun som foreslo altså. Men, før det var jeg å besøkte Marthe en tur på jobben hennes. Hun jobber på Elkjøp, og jeg skal si det er skummelt å gå der å kikke! De har så mye rart jeg plutselig får lyst på. Så en melkesteamer der og tenkte "wow, det hadde gjort kaffen min hjemme mye bedre". Men så ristet jeg litt vett inn i hodet og kjøpte det jeg hadde planlagt, og ingenting annet! Fortjener et klapp på skulderen. 

Jeg fikk forresten dette superfine dekslet i posten her om dagen, hadde faktisk glemt helt bort at jeg la inn bestillingen en gang i desember. Frydaze.no er en side hvor du kan designe egne deksler til mobiler, iPads og datacover. De lager til veldig mange forskjellige mobiler så det er absolutt ikke bare for iPhone-brukere. Jeg visste ikke helt hva jeg ville ha på mitt cover så valgte å bruke et bilde jeg har satt sammen for lenge siden, synes det var litt girly og søtt. 

Har egentlig brukt å kjøpe mine deksler på Ebay, de koster jo som regel ingen ting. Det eneste dumme da er at de blir så utrolig fort slitt. Det er så kjedelig å kjøpe et superfint deksel også blir det ripete og begynner å flasse av etter et par dager. Nå vet jeg ikke hvordan kvaliteten er på dette, men det har holdt seg fint til nå. 

Hvis du lurer på hvordan man kan designe et deksel følger du bare de enkle stegene over. Man velger hva slags produkt man vil ha så er det bare å legge inn bilder, tekst, bakgrunner eller hva du måtte ønske. Enkelt og greit. Prisen for et deksel tror jeg er 199,- inkludert frakt. Hvis du har flere spørsmål kan du se her

Helt til slutt bare lurer på noe, har noen av dere testet ut den nye krølltangen til Babyliss? Jeg fikk kikket litt på den på Elkjøp i sta, Marthe testet den faktisk på håret mitt og wow så fine krøllene ble! Jeg lurer bare på om dere har peiling på hvordan krøllene holder seg osv. Mine ble nemlig borte nesten med en gang. Men den virker veldig bra, er litt nysgjerrig på hvordan den fungerer. Skjønner ikke hvordan den klarer å krølle alt håret inne i den lille kolben? Hm, jeg skjønner meg ikke alltid på teknikk. Nok om det, nå skal jeg svare på kommentarene deres også skal Matias og jeg se litt på Dexter! Ha en kjempefin kveld videre dere ♥

- Sara

#hverdag #iphonecover #frydaze #babyliss #krølltang

Svar på spørsmålsrunden (del 2)

 • 11.01.2014 kl. 14:58

Her kommer svarene på del to av spørsmålsrunden. Ser nå at jeg var litt dårlig til å dele opp, for dette her blir en del lengre enn det forrige, men det gjør vel ikke så mye. Har svart så godt jeg kan, men dropper spørsmål som jeg allerede har besvart i del 1. Finner du ikke svar på spørsmålet du stilte under ditt navn ligger det altså i del 1. 

Acces

Noen produkter du anbefaler?

Håper det er greit jeg velger ett hårprodukt, ett sminkeprodukt og ett hudpleieprodukt? Om jeg skal velge bare ett hårprodukt må det være Moroccanoil (annen hårolje er sikkert like bra). Hårolje kan brukes til så mye forskjellige, varmebeskytter, pleiende samtidig som det gir glans. Et sminkeprodukt må være Glo Minerals Pressed base, et veldig fint pudder som gir akkurat passe dekkevne. Av hudpleie må jeg si Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub. Jeg har fått mye finere og mindre tørr hud etter at jeg begynte å bruke denne så er veldig fornøyd med den.

F4shi0n

Har du noen musikalske talenter som sang, dans eller drama? :)

Når det kommer til musikalske talenter så tror jeg ikke du finner en mer tonedøv person enn meg. Skulle gjerne vært flink til å synge men det er jeg dessverre ikke. Spilte gitar en liten stund på barneskolen, men jeg blir så fort rastløs og lei så ble aldri god i det.

Liker du sport/idrett?

Jeg liker å trene på treningssenter, men har aldri vært spesielt god i sport. Det kan selvfølgelig være gøy selv om jeg ikke er god så volleyball, innebandy og slåball er faktisk det jeg synes er morsomt Ellers er det jo gøy å se på sport da! Herrehåndball er den store favoritten ♥

Hva slags musikk hører du på?

Jeg hører på veeldig forskjellig musikk, alt fra Selena Gomez (sjokk?) til The Killers. Har også hatt perioder hvor jeg kun hørte på Slipknot og lignende, nå hører jeg som regel bare på det hvis jeg har lyst på trening.

Hvordan traff du kjæresten din? :)

Vi har ingen romantisk første møte- historie, vi møttes rett og slett på skolebussen. Men det var noen veldig hyggelige bussturer da, det må jeg ha sagt!

Heartsmile

Hva er det beste som har skjedd deg :)?

Dere er flinke til å stille vanskelige spørsmål denne gangen, hehe. Vet jeg burde ha et godt og grundig gjennomtenkt svar her, men det er neimen ikke lett å skulle oppsummere en ting i livet som har vært et høydepunkt. Nevner bare et par ting isteden jeg; møte Matias, komme inn på Høgskolen og møte Selena Gomez.

Anne-Marit

Hvilket produkt anbefaler du for kviser/uren hud osv.?

Jeg har dessverre ikke vært borti så mange produkter for uren hud, men jeg har hørt veldig mye bra om serien Proavtive, både fra venner og av bloggere. Selv har jeg vært veldig fornøyd med Ole Henriksen, jeg har hatt litt tørr hud og produktene fra den serien har hjulpet meg veldig. Den blå skrubben (walnut complexion) skal være fin for uren hud, det samme gjelder de grønne flaskene.

Dine tre favorittklesplagg?

Oi, dette var vanskelig! Svart bukse, veldig kjedelig svar, men det passer til alt. Nummer to må være den blå pajlett-toppen her. Den er fin under skjørt slik at den ser ut som kjole, men også over en bukse, det er nemlig en peplum-topp. Det siste tror jeg er den grå kåpen fra Mary-Kate og Ashley Olsen kolleksjonen for BikBok. Disse tre vil nok forandre seg om ikke så lang tid, men slik er det i hvert fall akkurat nå.


Favorittartist, UTENOM Selena Gomez? :)

Regner med at jeg får lov til å velge et band? Da må det bli The Killers! Liker musikken deres kjempegodt og ikke minst konsertopptreden deres. Veldig bra live-band!

Amalieness

Hvilke blogger fanger din oppmerksomhet?:-)

Det er blogger som har fine bilder og et ryddig design. Hvis en blogg er slitsom å lese enten på grunn av designet eller at ting er rotete skrevet hopper jeg over den.

Hvordan er det å studere medier og kommunikasjon?

Det trives jeg veldig godt med! Vi lærer litt om alt egentlig og det passer meg midt i blinken, da jeg er helt sikker på hva jeg vil bli. Vi lager filmer, skriver nyhetsreportasjer og lærer veldig mye spennende. Dette semesteret skal vi ha fiksjonsfilmproduksjon, noe jeg tror blir veldig spennende. Som eksamensfilm skal klassen sammen lage en webtv-serie, det skal bli stas!

Hva gjør dere på en vanlig skoledag?

På vanlig skoledager har vi forelesning, men forelesningene (i hvert fall i fiksjonsfilm) er veldig praktisk rettet og vi får hele tiden se filmklipp som eksempler og delta gjennom oppgaver. I fjor lagde vi veldig mange små reportasjer som en del av læringen også. Hektisk, men lærerikt.


Hvordan er det å bo med kjæresten sin i så ung alder med en hektisk hverdag?:-)

Det går veldig fint. Vi har vært sammen i 5 år snar og har egentlig mer eller mindre bodd sammen i 4,5 av de. Det ble med andre ord ikke noe stort sjokk da vi fikk oss egen leilighet i Oslo. Vi deler på oppgavene, utgiftene og koser oss i hverandres selskap.

Mcff

Kommer du til Stavanger en gang? =)

Har faktisk vært i Sandnes en gang tidligere, det er jo ikke så langt unna. Var blant annet på Kvadrat, er det ikke det shopping-senteret heter der? Men jeg har nok ingen planer om å dra til Stavanger med det første i hvert fall.

Din beste klesbutikk?

Jeg handler mest på BikBok, men også på h&m, Gina Tricot og alle de vanlige butikkene.

Din beste blogger du leser fast?

Leser så mange fine blogger hver dag så det er vanskelig å velge ut en spesiell, men jeg har lest Fotballfrue veldig lenge så må nok si henne.

Camilovesalmosteverything

Hvilken klesbutikk liker du best av Bik Bok & Gina Tricot?

Det må nok bli BikBok.

Ungfotograf

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Ukomplisert! Haha, bruker det jeg liker og som jeg synes passer meg. Akkurat hva jeg synes er fint varierer hele tiden, noen ganger liker jeg å gå i army-jakke andre ganger med paljetter. 

Sandra 

Hva husker du mest fra Selena Gomez konserten?

M&G før selve konserten. Det er noe av det mest nervepirrende jeg har vært med på. Vi sto i en lang kø å ventet på å få komme inn og ta bilde med henne og utveksle noen ord. Jeg ble supernervøs og sa ikke så mye fornuftig egentlig, skjønner ikke helt hvorfor jeg ble så nervøs egentlig. Kanskje fordi jeg sikkert aldri vil få en slik sjanse igjen og var redd for å dumme meg ut? Gøy var det i hvert fall!

Puh, det ble visst en del! Det er alltid gøy å svare på spørsmål fra dere, så nok en gang tusen takk for spørsmålene, dere er herlige alle sammen! Nå skal jeg straks en tur på kafé med Vilde. Vi snakkes senere i dag! ♥

- Sara

#spørsmål #svar 

Svar på spørsmålsrunden (del 1)

 • 10.01.2014 kl. 23:30

God kveld alle fine ♥ Dere sendte inn så mange fine spørsmål på såpørsmålsrunden denne gangen! Faktisk ble det så mange at jeg har bestemt meg for å dele opp å lage to innlegg, så slipper dere bla dere igjennom milelange innlegg. Jeg deler bare opp på midten og kutter ut de spørsmålene som går igjen. Håper dere liker svarene og at det er greit med tekstinnlegg denne gangen. 

Mhslife

Hvor mange lesere har du ca. hver dag? 

Det varier litt, men som regel ligger det på mellom 120-130. Er kjempe takknemlig for alle leserne mine og setter veldig stor pris på at dere har lyst til å titte innom meg hver dag <3

Hvor henter du inspirasjonen fra?

Inspirasjon finner jeg egentlig overalt; magasiner, plakater rundt om i byen, musikk folk jeg møter, ja egentlig alt rundt meg. Så for eksempel ei jente i dag på gaten som hadde et utrolig kult antrekk, kanskje jeg bruker det som inspirasjon en dag jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. Og helt til slutt må jeg nevne blogger! Andre blogger bruker jeg som inspirasjon til alt fra mote til treningsmotivasjon.

Har du noen forbilder?

Hvis jeg kan kalle noen et forbilde må det kanskje bli Selena Gomez. Grunnen til det er den store suksessen hun har gjort, samtidig som hun holder bena på jorda og står frem som en oppegående og ydmyk person. Jeg synes hun har en fin stil, jeg liker musikken hennes og synes absolutt hun er et godt forbilde for unge jenter.


Hva har du lyst å bli i fremtiden? drømmejobb?

Dette spørsmålet er like vanskelig å besvare hver gang. Jeg vet ikke akkurat hva jeg vil bli, men jeg vet at jeg trives med det jeg studerer nå. Det må være et positivt tegn? Med en utdanning innen medier og kommunikasjon lærer du litt av alt og hvis du går inn for det kan du bli veldig mye forskjellig. Vi får se hvor jeg ender opp.

Hvilken sminkeprodukter bruker du?

Vet ikke helt om du mener merker eller type produkter, men av merker bruker jeg for det meste Glo Minerals, Too Faced, Bare Minerals og Isadora. Av type produkter bruker jeg som regel pudder, maskara, solpudder og blush. Det er ikke hver dag jeg gidder å ta på alt dette, men maskara må på hver dag.

Monahesthag

Hvem er dine bestevenner?

Jeg har egentlig flere jeg ser på som bestevenner, eller gode venner. Anna som var her på tapas for noen dager siden anser jeg som en av mine beste venner. Det samme gjelder Tonje som jeg feiret nyttårsaften med og Vilde som dere ser på bloggen av og til. I tillegg er jo Matias på en måte en bestevenn, samtidig som han er kjæreste.

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg startet å blogge sammen med Marthe, for øvrig en annen god venn! Vi hadde lyst til å prøve oss litt ut og se hvordan det var å blogge. Vi fant fort ut at vi trivdes med det, men Marthe er en litt mer busy jente enn meg så hun valgte å "forlate" bloggen på høsten i fjor. 

Annasylvelin

Hva gleder du deg til i nærmeste framtid?

Jeg gleder meg til å lage fiksjonsfilmer dette semesteret på skolen, til lysere tider, til "bloggerne" starter på TV2 Bliss på søndag og til påsken.


Beste med blogg?

For det første så blir jeg jo litt kjent med dere som leser bloggen min, spesielt med de av dere som blogger selv. I tillegg er det kjempefint å ha et sted å se tilbake på bilder og hendelser. Da jeg skulle sette sammen innlegg fra året som gikk koste jeg meg glugg i hjel med mimring. Så til nå har jeg egentlig erfart mest gode ting med å blogge.

Er du like snill som det ser ut til? :-) ( det er ikke vondt ment asså:-*)

Visste ikke helt om jeg skulle ta med dette, men tenkte bare jeg måtte si tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar! Du er alltid blid og kommenterer så hyggelig så tusen takk for det!

Sånn, da håper jeg dere likte svarene på spørsmålene, skal svare på resten og poste de i morgen. Ha en fin kveld dere ♥

- Sara

#spørsmål #svar 

My precious

 • 10.01.2014 kl. 16:49

Endelig, i går kom tightsen jeg har siklet på i over ett år i posten! Har kun rukket å prøve den på, men fy så fin den! Gleder meg til å ta den med på sin første treningsøkt. 

 

Siden jeg ikke har fått testet den kan jeg ikke gå god for disse punktene, men tightsen lover i hvert fall alt som står over pluss en helt del andre ting. Hvis du vil lese mer om tightsen kan du gjøre det her. Jeg kjøpe min på CDON.no, der har de nemlig 25% rabatt på treningsklær om du bruker koden xY4T2gmC tom 14.01.14. 

Selv om det ikke blir noen treningsøkt i dag får jeg heller være sunn på andre måter. Lagde meg akkurat en smoothie av banan, eple og appelsin. Naam, søtt og godt på en fredags ettermiddag! 

Har du prøvd 2XU-tightsen? 

- Sara

#trening #kosthold #smoothie #2xu

Snaps from my morning

 • 10.01.2014 kl. 10:28

God morgen! I natt fikk jeg endelig sove! Litt av og på vel og merke, men jeg er på skolen i hvert fall. Nå er jeg klar for første time i fiksjonsfilm. Gleder meg veldig til dette faget så håper det veier opp for skole på fredager.Tenkte bare å dele noen bilder fra morgenen min med dere. Håper dere får en fin dag og start på helgen!

-Sara

Love is in the air

 • 09.01.2014 kl. 23:08

Gjett hvem jeg fikk lurt med meg ut på en liten kafé-date? Matiias ♥ Vi dro på Espresso House på St. Hanshaugen og fy så koselig det er der. Liker meg skikkelig godt hos Espresso House, i tillegg er det de serverer godt. Som jeg fikk en kommentar på i forrige innlegg er en kopp med kaffe kanskje ikke det jeg trenger mest hvis jeg ønsker å sove i kveld, så jeg endte opp med varm kakao isteden. Og det var så godt! Fine kjæresten min! Han er fortsatt litt småsyk, men en liten mini-date går alltid bra♥  

Haha, ingen får ta koppen min! Var litt små-vill i øynene her, men det er litt rart å dra opp et stort kamera på kafé. Blir liksom aldri helt vant til det. 

Før jeg skal klappe igjen Macen og våger meg en tur til drømmeland må jeg bare få gratulere fine Martine Kristine som finalist i Vixen Blog Awards! Tenk så gøy å komme helt til finalen! Krysser fingrene for at du vinner!

- Sara 

#kjærlighet #kaffe #date #hverdag

Strange thursday

 • 09.01.2014 kl. 17:58

Hei alle fine! Først må jeg bare si tusen takk for alle de fine spørsmålene dere har kommet med! Skal få svart på de så fort som mulig ♥

Nå sitter jeg å dasser litt i sofaen, burde kanskje begynne å lese pensum. Jo fortere jeg starter jo fortere er jeg ferdig! Meen egentlig har mest lyst til å få dratt med meg Matias på kafé. Det er så lenge siden sist så jeg har skikkelig lyst på en god kaffekopp! Han virker dog litt motvillig, så jeg får se hvor mye hell jeg har. 

I natt sov jeg nesten ikke, sovnet kanskje i seks-sju-tiden. Noe som førte til at jeg ikke kom meg opp på skolen i dag. Hater å gå glipp av skoledager, så i kveld blir det ingen data før legge tid! Skal prøve alle triksene i boken for å sovne tidlig, kan jo ikke starte året med fravær! 

Hva gjør du hvis du ikke får sove? 

- Sara

Spørsmålsrunde: noe du lurer på?

 • 08.01.2014 kl. 18:41

Hei igjen! Nå skal jeg si det er det deilig å sitte tilbakelent i sofaen å bare nyte det nyeste ELLE som dumpet ned i kassen min dag. Blir alltid helt kjørt de første dagene tilbake på skolen etter en lengre ferie. Det er jo ikke spesielt krevende å sitte og høre på læreren, men sofaen er hakket mer avslappende. Håper ikke jeg er den eneste som er sånn? Hehe

Siden det fra tid til annen dukker opp spørsmål i kommentarfeltet tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde igjen. Det begynner jo også å bli en stund siden sist nå! Så er det noe dere lurer på?

- Sara 

Jeg hadde forresten blitt veldig glad hvis du ville følge meg på Facebook. Følger gjerne tilbake hvis du har en side!

I'm a Gryffindor

 • 08.01.2014 kl. 10:26

God morgen ♥ I dag er første skoledag og nå skal det bli litt godt å komme i gang igjen! Etter en lang juleferie setter man faktisk pris på litt faste rutiner, i hvert fall de første to ukene. Nå er jeg halvveis i bachelorstudiet allerede og siden tiden til nå har gått så fort er vel studenttilværelsen over på et blunk. Litt rart å tenke på egentlig!

Jeg starter ikke før 13.30 i dag, men tenkte jeg skulle komme meg en tur på trening før skolen også. Onsdager kommer til å bli perfekte treningsdager fremover, med så god tid før skolen er det ingen unnskyldning for å ikke svette litt først! Men det jeg hadde tenkt til å gjøre nå var å vise dere hva jeg skal ha på meg i dag. Anna og jeg byttet julegaver i går og jeg fikk verdens kuleste topp! Dere vet det kanskje ikke men jeg er skikkelig Harry Potter-nerd! I sommer var Anna på ferie i USA og da var hun innom Island of Adventure i Orlando. Island of Adventures er en Universal-fornøyelsespark med blant annet en Harry Potter-verden. Gjett om jeg var misunnelig på det? Men hvem tror dere hadde vært snill og kjøpt med noen fine ting til meg? Fikk en pin (som jeg kan ha på Griyffindor-kutten min), toppen på bildene under og en fotoramme med fengselsbildet av Sirius Svart på. Superstas for en fan som meg! 

Haha, jeg digger den og gleder meg til å bruke den på skolen i dag! Nei, jeg får vel dra på meg treningstøyet og komme i gang. Ønsk meg lykke til, det er lenge siden sist denne skrotten trente skikkelig! Ha en fin dag alle sammen ♥

Er du fan av Harry Potter? 

- Sara

New in: Maria Zabel

 • 07.01.2014 kl. 21:35

Nå tenkte jeg straks å hoppe til køys, må prøve å være litt opplagt den første dagen tilbake på skolebenken. I morgen startet vi faktisk opp med et helt nytt fag på engelsk! Så vidt jeg har forstått så skal oppgaver også levers inn på engelsk. Kjenner jeg gruer meg litt til det egentlig, har jo ikke skrevet hele engelske tekster siden 1. klasse på videregående! 

Nå tenkt jeg bare å vise dere noen skikkelig fine øredobber jeg vant i julekalenderen til Vixen. Fikk de i posten her om dagen og de er så søte ♥ 

Maria Zabel henter inspirasjon fra feminin skandinavisk mote, men følger også globale trender. Jeg sjekket ut noen flere av smykkene hennes og må faktisk si jeg synes hun har en del kult. Det går mye i stjerner og enkle former, så smykkene hennes er veldig lett å like. 

Synes de er akkurat passe store til hverdagsbruk, så tror faktisk jeg kommer til å bruke de på skolen i morgen. 

Hva synes du? 

- Sara

Jeg hadde forresten blitt veldig glad hvis du ville følge meg på Facebook. Følger gjerne tilbake hvis du har en side!

Planing

 • 07.01.2014 kl. 14:10

Denne morgenen har jeg brukt på planlegging, høres gøy ut sant? Vel, jeg tror god planlegging er nøkkelen til en strukturert hverdag. Egentlig liker jeg å gjøre dette på søndager, men ble så opptatt med å rydde i leiligheten så jeg glemte det helt bort. Uansett, i går la vi middagsplaner for resten av uka, og nå har jeg satt opp handleliste. Både for middagene og resten av måltidene. I tillegg har jeg bestemt når jeg skal trene, så nå mangler det egentlig bare å finne ut hva jeg vil trene. 

Jeg er skikkelig dårlig til å variere treningen min, det er kanskje derfor jeg fort går lei og hopper av etter et par uker. Så, jeg må bruke litt tid på å sette opp en treningsplan. Kanskje det er lurt å sette opp en plan for hele januar? Så kan jeg lage nytt opplegg hver måned og sjansen for å bli lei minsker. Skal gjøre et forsøk på det i hvert fall!

Hva pleier du å trene? 

- Sara 

Tapas-kveld

 • 06.01.2014 kl. 22:37

Heei! Jeg har hatt en skikkelig koselig dag i dag! Først museums-tur til Holocaust-museet og så en herlig tapas-kveld som avslutning. Ikke verst på en vanlig mandag? Museet var veldig spennende, de hadde mange gamele gjenstander og historier fra andre verdenskrig. Dessverre glemte jeg kameraet hjemme så jeg har ingen bilder! Men men.. Jeg kan jo viser dere litt matbilder isteden? Vi lagde ganske mye mat, det har en tendens til å bli sånn når man lager tapas. Det er vel egentlig litt av sjarmen, det er jo gøy å smake på mange forskjellig ting! Vi lagde asparges med spekeskinke, kjøttboller, fylt sopp, bakte mini-poteter, hummus og guacalome. Så hadde vi nanbrød (de hadde ikke focaccia på butikken) og rømme ved siden av. Alt gikk egentlig veldig godt i sammen og jeg tror det meste falt i smak hos alle sammen. Tenkte bare å dele noen bilder og et par oppskrifter med dere? Here goes: 

 • 2 avokado
 • 1/2 lime
 • Noen cherrytomater 
 • 1/4 løk
 • 1 fedd hvitløk
 • Salt, pepper og evt. annet krydder etter smak 

Det var ikke jeg som lagde guacamolen, men jeg fikk ingredienser og fremgangsmåte av Anna. Avokadoen moser du med en stavmikser, mens de andre ingrediensene kuttes opp og røres inn. Ok, så kunne jeg sikkert gjettet meg til dette selv, men jeg har aldri laget guacamole før! Det skal jeg i hvert fall gjøre oftere fremover, denne her ble nemlig skikkelig god. Lurer på om guacamole er godt som dipp til grønnsaker? Kanskje det funger å bake noen potetstrimler i ovnen og dippe i guacamole? Hm. Det skal jeg prøve som lørdags-snacks en gang!

 • 1 boks kikerter
 • 1 ss olje 
 • 1 fedd hvitløk
 • Noen dråper lime
 • Krydder etter smak
 • Vann for riktig konsistens

Jeg lagde ikke denne heller, haha! (har bidratt litt altså) Men igjen fikk jeg oppskrift av Anna. Fremgangsmåten er egentlig veldig lik som på guacamole, du moser kikertene med en stavmikser og blander inn resten. En veldig kjapp og god rett!

Aspargesen derimot, den har jeg lagd! Det eneste jeg gjorde var å koke aspargesen litt, før jeg tok den av platen og helte av vannet. Så smeltet jeg en liten klump smør i kjelen for en veldig god smak på aspragesen. Surr de så inn i spekeskinke og stek de noen minutter i ovnen. 

Disse kjøttbollene er laget av en pakke svinekjøttdeig, en halv løk, ett fedd hvitløk og masse krydder. 

Soppene tok vi av stilkene på og fylte de med paprika og løk og toppet de med litt reven ost. Så satte vi de noen minutter i ovnen. 

Den siste retten vi hadde var bakte mini-poteter. Det er egentlig bare å helle litt olje over og krydre i vei med det du liker. Jeg var nok litt forsiktig med krydderet for de hadde litt lite smak, men da vet jeg det til neste gang. Når de er klare legges de utover en bakeplate og stekes i ca. 20-30 minutter (eller til potene et myke).

Det var litt gøy å lage så mange nye retter denne gange, som regel blir det til at vi lager de samme rettene når vi har tapas. Det er jo egentlig mye morsommere å prøve seg på litt forskjellig!

Et par andre forslag til tapasretter er: lefserull med for eksempel laks, kyllingklubber og scampi-spyd. 

 Hva pleier du å lage til tapas? 

- Sara 

Holocaust-museum

 • 06.01.2014 kl. 13:13

Hei hei! Nå er jeg akkurat ferdig fikset og kla for å dra på muesum med Anna og kjæresten hennes. Matias skulle også være med, men er i litt dårlig form så han blir hjemme. Får ikke håpe han blir skikkelig syk nå rett før skolestart! Siden teknisk museum er stengt i dag endte opp med å dra på Holocaust museet på Bygdøy, tror det blir spennende! Etter det skal vi hjem til oss og lage tapas! Naam, det skal bli godt. Skal prøve å få tatt noen bilder underveis så kanskje det blir litt oppskrifter på bloggen i morgen. Ville egentlig bare titte innom dere og ønske dere en kjempefin mandag! Og lykke til på skolen til de av dere som starter opp i dag. 

Har du noen gang vært på Holocaust museet? 

- Sara 

Inspirasjon: nytt treningstøy

 • 06.01.2014 kl. 00:59

Ååh, nå har sust bort alt for lang tid på nett på utkikk etter frehst treningstøy jeg kan motivere meg selv med. Mange av nettbutikkene har jo januarsalg så det smarte er vel egentlig å handle nå mens det er billig? Jeg er en liten mester i å finne på gode unnskyldninger, men denne gangen synes jeg faktisk det er ganske fornuftig! Har allerede bestilt en tights jeg har ønsket meg i sikkert et år nå! Nemlig den svarte og hvite fra 2XU. Gleder meg sånn til å prøve den, har hørt utrolig mye bra om den. Dessuten har jeg ikke prøvd kompresjonstøy før, så lurer på hvordan det er.

Tightsen kjøote jeg på CDON.no, de har forresten 25 % rabatt på alt treningstøy. Rabattkoden finne du øverst på siden

Siden jeg likevel har brukt så mye tid på se etter treningstøy tenkte jeg å dele noen av favorittene jeg har funnet med dere. Getinspired.no har masse fint på salg nå! Jeg trenger et par nye topper i hvert fall, kanskje det blir noen av de under. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

Nelly.com har også fått inn veldig masse fint treningstøy den siste tiden. De har ikke noe salg på det nå så vidt jeg kunne se, men mye av det er til veldig overkommelige priser. Spesielt merket OnlyPlay er ganske billig! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

Dere skjønner kanskje at jeg liker mye farger på treningstøy? Synes det er så mye mer motiverende å slenge på seg en sjokkrosa topp enn grå kjedelig trøye! Synes forresten de to tightsene fra Nelly var skikkelig kule! Hadde aldri trodd jeg skulle få lyst på en leopard-mønstrete tights, men joda. Haha. 

Hva slags treningstøy liker du? 

- Sara 

Have a killer day

 • 05.01.2014 kl. 18:58

Hei. Hvordan har dere det? Det kommer litt sene innlegg om dagen, jeg nyter bare de siste dagene før skolen begynner igjen. Starter opp igjen på onsdag så det gjelder å kose seg og slappe av mens man kan! Matias og jeg startet akkurat opp å se på Dexter. Endelig har vi fått oss til å se på serien, den er jo så bra! Typisk oss å begynne å se den nå som serien er avsluttet. Jaja, da står i hvert fall alle sesongene å venter på oss. Noen som har sett den?  

I morgen kommer Anna og kjæresten hennes hit til Oslo. Da skal vi kanskje ta en tur på museum og så lage litt tapas hjemme her. Gleder meg skikkelig til det ♥ Har dere forresten noen tips til spennende museer i Oslo? Teknisk museum som vi tenkte å dra til er visst stengt på mandager. Typisk. Jeg får vel bare kikke litt mer rundt, Oslo er jo ganske stort så noe bra burde jeg vel finne. Nå skal jeg gjøre noen så spennende ting som å vaske klær og pakke bort alle julegavene (ups, ble ikke helt ferdig på fredag). Håper dere har hatt en fin dag og at dere får en fin kveld. Stikker innom litt senere med et litt mer interessant innlegg! 

Starter du på skolen igjen i morgen? 

- Sara

Escada: Born in Paradise

 • 04.01.2014 kl. 20:50

Dere husker kanskje jeg meldte meg på en konkurranse her på blogg.no, hvor man kunne vinne den nye sommerduften til Escada? Jeg er så heldig og ble plukket ut som én de 50 vinnerne! Ble så glad da jeg åpnet og fikk ss hva som skjulte seg inne i den mystiske pakken i går. I pakken lå det ikke bare en parfyme men også masse herlig Escada-effekter som kommer godt med til sommeren. Ble litt inspirert av den sommerlige duften og tingene som var med så lagde en liten photo-shoot av det. 

Det er vel ikke bare jeg som drømmer meg bort til varmere strøk når jeg ser disse tingene her? Flip-flops, vifte og drinkmikser med kult tilbehør gjør at jeg får lyst til å finne frem sommerklærne og starte grillen! 

Det ble dog ingen sommerklær eller grill på meg i dag, jeg får heller drømme om varmere tider og drikke en imaginær drink. 

Men, over til duften! Dere lurer sikkert på hvordan den lukter? Som dere sikkert skjønner er den skikkelig eksotisk og er faktisk inspirert av drinken Piña Colada. Den lukter som en blanding av kokos, ananas vannmelon og flere andre sommerlige dufter. Den er ganske søt, men ikke for søt. Jeg skjønner godt hvorfor Escada er så kjent for sommerduftene sine for denne skriker virkelig sommer. Både utseende og lukten! Det morsomme er at parfymen er limited edition (tror alle sommerduftene er det) og mange samler faktisk på disse. Vil du leser mer om selve duften kan du sjekke ut Escada sin blogg her

Jeg trodde egentlig ikke den skulle ha kommet i butikken enda, men så vidt jeg har forstått er den for salg i utvalgte parfymerier, en liste over de finner du her

#escada #parfyme #blogg

- Sara

#ESC13BIP

Nyttårsforsetter 2014

 • 04.01.2014 kl. 10:09

Så har jeg bestemt meg for å kaste meg på denne bølgen og dele mine nyttårsforsetter med dere. Vanligvis er jeg ikke veldig fan av slike forsetter og liker bedre ideen om at man alltids kan starte opp igjen hvis noe skulle gå galt, men hvorfor ikke prøve på noen litt mer langsiktige mål for en gangs skyld? Først må jeg bare si at det meste jeg skriver ned her er ganske konkret. Hvis disse forsettene skal ha noe for seg må de være konkrete og målbare. Det er lite som er så demotiverende som å ha et mål om å trene mer eller spise sunnere. Joda du kan til en viss grad måle det, men det er også desto lettere å lure seg selv. I hvert fall for min del! Uansett, her kommer mine forsetter. 


Gjøre én ting om gangen 

Dette MÅ jeg begynne med! Uansett hvor jeg er eller hva jeg driver med så klarer jeg ikke holde meg til å gjøre én ting om gangen. Dette gjør at det føles ut som om jeg har brukt timesvis på å gjøre en ting. Dette må jeg i hvert fall bli flinkere til når det kommer til bloggen. Jeg setter meg ofte ned og starter på et innlegg, så kommer jeg på at jeg skal svare på kommentarer mens jeg er inne å lesere andre blogger. Innimellom alt dette her sjekker jeg som regel Instagram, Facebook og kanskje til og med rydder litt her og der. Resultatet blir da at jeg har brukt 3 timer på et innlegg som jeg kunne skrevet på 30 minutter. Og selv om jeg har fått gjort andre ting så liker jeg skikkelig dårlig denne måten å jobbe på. 

Mandager 

Denne er kanskje litt vanskelig å måle, men i det kommende året vil jeg møte mandager på en mer positiv måte. Jeg har vel egentlig alltid vært negativt innstilt til mandager, men etter at Fotballfrue har blogget så mye om sin positivitet rundt mandager har jeg fått et litt nytt syn på det. Hver mandag er jo en liten frisk start, så hvorfor ikke være glad for hver nye mandag isteden for å hate de?

Trening & kosthold

Jeg har lyst til å komme tilbake til de gode rutinene jeg hadde for en stund siden. Det ga meg så mye mer energi og jeg følte meg mye bedre med meg selv. Men jeg har sagt utallige ganger at jeg skal begynne å trene mer og helt ærlig har ikke det gitt så gode resultater. Derfor tenker jeg at  tre ganger i uken er målet mitt. Det er et passe antall økter å starte med for min del og det er absolutt noe jeg HAR tid til. Så hvis jeg midt i februar kommer å sier at jeg ikke har hatt tid til trening så får dere gi meg en runde kjeft i kommentarfeltet! Når det kommer til kosthold vil jeg fortsette med å sette opp middagsplaner for den kommende uken på søndager, men jeg vil også legge litt mer planer for de andre måltidene. Hvis jeg får dårlig tid om morgenen og ikke har gjort klart eller planlagt lunsjen min ender jeg opp med å kjøpe mat i kantina. Ikke spesielt økonomisk og ikke spesielt sunt!


Månedlige mål

Som jeg skrev i innledningen så liker jeg at ting er målbart, derfor har jeg lyst til å sette meg noen nye mål hver måned. Hva slags mål jeg setter meg vil variere, kanskje jeg en måned vil fokusere ekstra på en spesiell treningsform, eller kanskje en måned skal dedikeres til pensumlesing. Jeg prøvde noe lignende på høsten i fjor, men da tok jeg meg vann over hodet og prøvde å finne nye mål hver uke. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet det ikke vil bli gjennomført hvis det føles som et ork, derfor er én gang i måneden bedre. Hvis dere vil høre målene jeg setter meg kan jeg godt gjøre det til en vane å lage innlegg av det? 

Være mer vågal

Med det mener jeg bare å tørre litt mer, kanskje ha litt mer tro på meg selv. Dette punktet ble jeg faktisk inspirert til av Hippiesummer da vi hadde en samtale om klær og mote. Jeg fant ut at jeg egentlig er ganske pysete når det kommer til hva jeg tør å kle meg i. Jeg kjøper ofte klær jeg synes er kule, men vet ikke helt hvordan jeg skal sette det sammen eller om det jeg prøver sammen ser bra ut. Jeg vil derfor bli flinkere til å gå i det jeg liker og det jeg synes ser bra ut på meg. Uavhengig av om alle andre synes det er kult. 

Har du laget deg nyttårsforsetter i år? Har vi kanskje noen av de samme?

- Sara 

Mystisk pakke i posten

 • 03.01.2014 kl. 19:51

Hei alle dere tålmodige lesere. Jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå fordi vi har reist hjem til Oslo i dag. Først var vi en liten tur innom besteforeldrene til Matias for spille litt kort og drikke kaffe så ble vi kjørt av mamma og den snille venninnen hennes, Elin. Etter så mange dager hjemmefra kan dere sikkert gjette dere til at postkassen vår nesten fløt over da vi kom hjem og når det ligger pakkelapp å venter på meg må jeg selvfølgelig rett opp på postkontoret for å se hva det kan være. I dag var det faktisk et skikkelig mysterium! Jeg venter egentlig på et par ting jeg har vunnet i julekalendere, men de pakkene vet jeg jo avsenderen til. Så denne pakken var skikkelig spennende å hente, og gleden var stor da jeg endelig fant ut hva det var! Skal vise dere skikkelig i morgen, men her er et lite hint: 

Resten av kvelden tar jeg helt fri, nå skal vi nemlig kose oss med litt middag og prøve å få pakket ut litt. Det ser nesten ut som om vi flytter inn på nytt her! Håper dere får en herlig kveld, så lover jeg å komme sterkere tilbake i morgen, med nyttårsforsetter og svar på alle de fine kommentarene deres! Jeg har lest alle sammen altså, jeg må bare ha litt god tid på meg til å svare på de ♥ 

- Sara

Året som gikk: September-desember

 • 02.01.2014 kl. 23:40

Her kommer den siste delen med oppsummeringen av 2013. Nok en gang blir innlegget ganske langt, men jeg håper likevel dere liker det! 

September

September startet så bra som det går an med Selena Gomez-konsert! Konserten var utrolig bra og jeg sto nesten inntil gjerdet. Ikke bare var jeg på konsert, men møtte henne også bak scenen på M&G!Jeg skrev tre nye budsjettinnlegg, et om skjønnhet & pleie, et om shopping og det siste om romantikkVi feiret bursdagen til Matias sin bror og jeg tok mange fine familiebilder av de. 

Det var markedsdag på Tyristrand med boder, band som spilte og olabil-løp. Koselig lørdags formiddag!

Jeg var på Strømmen Fashion Week og fikk mange gode tips fra Storm Pedersen og Sheila fra Stylistene. 

Jeg dro på Oslo Bokfestival og så mange spennende foredrag, var på syverksted med Jenny Skavlan og lærte å bake makroner av Ida fra "hele Norge baker"

På grunn av for liten tid sluttet Marthe å blogge og jeg ble igjen her alene. Flinke Karoline lagde min første header som "singel". 

Jeg hadde en omvendt spørsmålsrunde her på bloggen, en morsom vri der dere kommenterte svar på spørsmål jeg lurte på. 

Et par gamle loppemarked-sko fikk en ny drakt med litt stoff og en sprayboks

Helt på tampen av september dro Matias og jeg ut på en liten tur til St. Hanshaugen for å ta litt høstbilder. Først koste vi oss på Pascal med makroner og kaffe ♥

Oktober

Oktober er måneden med fokus på brystkreft og jeg startet måneden med en liten rosa ønskeliste

Jeg lagde mange inspirasjons-innlegg med blant annet skjørt, luer og dyreprint


Apropos inspirasjon, jeg gleder meg veldig til London og lagde meg maange kollasjer med inspirasjon og handlelister

Marthe og jeg var på "i kveld med Ylvis".

Jeg prøvde en del nye oppskrifter og la de ut på bloggen. Blant annet Fotballfrues kjeks, chiligryte, tomatsuppe og hamburgerbrød.  Mamma og bestemor hadde bursdag og vi feiret de sammen ♥

Jeg var heldig og kom på andreplass (stemmer ikke det) i Frodith sin fine fotokonkurranse, og fikk en kjempesøt hjemmelaget veske ♥

Jeg var på en liten omvisning på settet til Hotel Cæsar.

BikBok hadde preshopping i forbindelse med slippet av den andre kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen. 

L´Oréal åpnet sin første butikk på gateplan i Oslo! Vi fikk fransk frokost og goodiebag, herlig start på dagen.

Jeg fikk min aller første Mulberry-lommebok av mamma, en sort fin vintage lommebok som jeg allerede har brukt mye! Den siste dagen i oktober var jeg hos frisøren hvor jeg endelig fikk rettet opp i de grusomme fargeflekkene jeg hadde skaffet meg etter hjemmeblekingen i sommer. 

Samme kveld hadde Vilde og jeg DIY-kveld hvor vi spite rekesmørbrød og prøve å lage statementsmykke. November Vi feiret bursdagen til bestemoren til Matias, hun fylte hele 80 noe som trengte en fin feiring! Tok ingen bilder fra selve bursdagen, men her er antrekket

Jeg skrev et innlegg med mine beste studieteknikktips og innlegget ble veldig godt mottatt hos dere ♥

Jeg viste stolt frem mummisamlingen min, som nå har vokst enda litt mer. 

Vita Exdlusive åpnet på Karl Johan i Oslo og nysgjerrig som jeg er tok jeg turen.Matias og jeg dro på NOAHs fakkeltog mot pels.

Bloggens første videoblogg ble til! Videoblogg trodde jeg aldri det skulle bli noe av her.  
Julegaveshoppingen startet for fullt og jeg kom med tips til jentene, gutta og hjemmelagde gaver

Innlegget "ikke sexy nok", skapte masse trafikk her på bloggen og mange ble engasjerte! Veldig morsomt å se!

Jenny Skavlan holdt syverksted i forbindelse med lanseringen av de nyeste syom-boken hennes. Ulrikke Lund og BikBok holdt en feststemt shoppingkveld med hårstylere fra Jan Thomas-studio og lett servering. 

Tonje feiret 21 år og samlet en fin jentegjeng hos henne. Kjempekoselig kveld, antrekket mitt ser dere her. 

Vi kom endelig skikkelig i gang med eksamensfilmen!

Desember


Så fort desember kom pyntet jeg leiligheten til jul. Julen er noe av det koseligste jeg vet, så da må stemningen være på topp hele desember!

Hver søndag i advent ble det holdt en liten konkurranse her på bloggen. 

Vi var heldige og fikk til et møte med Kim-Daniel Sannes i forbindelse med eksamensfilmen vår. Mye av tiden i starten av desember gikk med til å redigere sammen filmen. 

Da julefeiren endelig kom var det veldig etterlengtet!

 

Rett etter eksamen sto London med Malin for tur, og jeg var mer enn godt forberedt når det kom til shoppinglistene mine!

Turen til London var kjempefin vi dro blant annet en tur til Notting Hill, shoppet i Oxford Street, så Harrods og var en tur i Winter Wonderland. Jeg kommer garantert til å dra tilbake til London før jul ved en senere anledning. 


Jeg ble ukens blogg på blogg.no! Hurra!

Med julen kommer også julebakst og jeg prøvde meg på en del nye ting i år. Blant annet kakemenn, brente mandler, fattigmenn og bounty.

Matias ble 21 år 20. desember ♥ 

Julaften starter som den alltid gjør med Askepott og julestrømpe. Videre fulgte julegrøt, før det var på med finstasen og middagstid. Jeg fikk masse fint til jul i år, faktisk alt jeg ønsket meg ♥

Romjulen besto for det meste av avslapping, julefilmer og varm kakaoFor å gjøre 2014 til et litt mer romantisk år bestemte vi oss for å lage "the box of love", les mer om det herDen siste dagen i året tilbragte Matias og jeg hos Tonje på maskerade-fest. Koselig avslutning på et innholdsrikt og fint år!

- Sara

Rainy days

 • 02.01.2014 kl. 15:13

God formiddag! Om ikke lenge drar jeg til Hønefoss for å møte Anna og Vilde en tur. Det er så lenge siden vi tre har vært samlet så det skal bli kjempekoselig å være med de igjen. Vi tenkte å dra på Eger & Co. da Anna ikke har vært der enda. Det er skikkelig ruskevær her nå, det regner og er egentlig ganske kaldt! Kjenner jeg gruer meg litt til å stå å vente på buss nå. Uansett, når jeg kommer hjem tentke jeg å få ferdig siste del av 2013-oppsummeringen og så starte på noen nyttårsforsetter. Det tror jeg høres ut som en god plan! Håper dagen deres blir fin, så snakkes vi veldig snart igjen. 

- Sara

Bildedryss fra i går

 • 01.01.2014 kl. 22:11

Da har jeg endelig fått satt meg ned og sett igjennom de over 200 bildene som ble tatt i går. Det ble en del gullkorn, men jeg vet ikke hvor glad folk er i at jeg legger ut bilder av de på bloggen, så derfor er jeg litt forsiktig med hva jeg legger ut. Håper de jeg har valgt ut greie! 

Fine Cecilie!

Nyttårs-suss ♥Nok en gang, godt nyttår alle sammen! Håper 2014 bringer masse fint med seg! ♥

- Sara

Antrekk: nyttårsaften

 • 01.01.2014 kl. 17:09

Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde i hvert fall vi, kjempekoselig med feiring hos fineste Tonje! Kan godt vise dere litt bilder fra selve kvelden senere i dag, men må først gå igjennom et stort antall bilder. Kameraet ble nemlig brukt flittig! Fikk tatt noen atrekksbilderbilder i går før jeg dro da, så her kommer det et lite bildedryss ♥

Nå har vi besøk av et vennepar av mamma, med babyen sin så jeg må nesten gå å dulle litt med han! Håper den første dagen i 2014 har vært fin så langt. Vi skrives senere i dag! 

- Sara 


#mote #antrekk #outfit #fashion #ootd #klær #kjole #makeup #fest #feiring

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no