hits

Konkurranse: vinn krølltang (verdi 600,-)

 • 04.09.2017 kl. 18:16

AVSLUTTET

Hei og god mandag! Jeg ble visst litt fraværende i helga, men håper dere har hatt det fint? Lørdagen gikk med til loppemarked og låvesalg med Matias og onkel, før mamma og jeg stakk på besøk til bestemor. Resten av lørdagen vartet Matias meg opp med selvfisket fisk og vin i glasset. Det var helt greit det altså! Før jeg slang bena i sofaen og koste meg med Skal vi danse. Jeg følte meg skikkelig gammel da jeg satt der å nippet vin til danseglade kjendiser en lørdag kveld, men det var helt innafor synes eg. I går var jeg egentlig bare hjemme, men bloggmotivasjonen var ikke helt på topp så da ble det ikke noe da heller. 

Denne uka tenkte jeg det kunne være gøy å starte med en konkurranse! Det er så lenge siden sist nå, og alle liker vel konkurranser? 

Premien du kan vinne er en krølltang fra Bjørn Axén Tools. 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like facebook-pagen min og kommentere under denne posten  pagen. Vinneren trekkes om en uke, lykke til  ♥

- Sara


#blogg #blogger #hverdag #konkurranse #vinn #premie #giveaway

Noen gode sparetips til studenter

 • 23.08.2017 kl. 16:58

Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg pleide å lage en god del innlegg med tips til budsjettvennlige aktiviteter, sparetips og inspirasjon til hvordan man kan leve på lite. Ett av innleggene jeg skrev ble plukket opp av VG og skapte mye engasjement, "Økonomitips til studenter". Det virket faktisk som at en del ble litt provosert over at det gikk an å leve for så lite, og selv om jeg skjønner at eksempelbudsjettet jeg satte opp ikke passer for alle tenker jeg at det jo burde være mer inspirerende enn provoserende? Uansett, her er noen gode sparetips som kommer godt med i studietiden.

Hvordan holde matbudsjettet nede? 

 • Handle mat én gang i uken: Dette er tipset over alle tips hvis du ønsker å holde matbudsjettet lavt. Sett av litt tid hver søndag til å planlegge den kommende matuken og handle alt på en gang. Når du drar på butikken kun én gang gjør du ikke mange småkjøp her og der, og da sparer du en del. Når du lager en matplan er det også lettere å nyttiggjøre seg av alle råvarene du kjøper. Hvis du for eksempel trenger et par gulrøtter til en middag på mandag, så kan du planlegge andre middager med gulrot for å bruke de opp de resterende gulrøttene. Da slipper du å kaste mye mat. Planlegging er virkelig alt! 
 • Fordelsklubber og tilbudsapper: Trumfmedlemsskap, Kiwi pluss, Coop-kort osv. er alle fine medlemskap som gjør at du sparer noen kroner, med Coop vil du også få rabatt- og gratiskuponger. Appen matvaretilbud er helt super for å se hvor de har de beste tilbudene. Nå er det for eksempel kronesmarked hos Meny. Husk bare å ikke kjøpe masse greier på disse kronesmarkedene kun fordi det er billig, det bør være ting du faktisk har brukt for.

 • Kjøp ting på 50%: Best før og minst holdbar til betyr ikke dårlig etter. Sjekk alltid om butikken du handler i selger varer som snart går ut til halv pris. Her er det faktisk mulig å kjøpe ganske mange gode råvarer til en billig penge. Har du en romslig fryser anbefaler jeg å kjøpe opp slik at du har liggende. 
 • Benytt deg av innvandrerbutikker: Her er det mulig å gjøre noen virkelige gode kupp på frukt og grønt! Vi har alltid handlet mye på slike butikker, da prisene ofte er en god del lavere enn i vanlige butikker. De har også ofte løsvekt på de fleste varer slik at du kan kjøpe akkurat så mye du trenger isteden for å måtte kjøpe store pakninger. ​
 • Velg frossent: Frossent er ofte ikke noe dårligere enn ferskt. Faktisk er ofte frukt og grønt best i frossen tilstand, da disse råvarene fryses når de er på sitt beste. Dermed bevares alle de gode næringsstoffene. Også er jo prisen veldig god!

Nødvendigheter til studiene

 • Pensumbøker for mindre: Når du får liste med pensumbøker sjekk hvor nødvendig det er at du faktisk går ut å kjøper bøkene som står der. Ganske ofte skal dere bare bruke en del av boka, og da kan du spare en del på å bare låne den på biblioteket. Jeg lånte bøker i to av tre år på høgskolen, og det fungerte utmerket. Hvis du likevel liker å ha bøkene selv anbefaler jeg å sjekke ut finn.no, facebooksiden til skolen din eller i gangene på skolen om noen selger brukte bøker. Å skulle kjøpe nye pensumbøker hvert år vil koste unødvendig mye. 
 • Skolesekk, veske, klær etc.: Trenger du en ny skolesekk eller noen nye klær til studiestart anbefaler jeg igjen å gå for second hand. Sjekk ut om det er noen bruktbutikker i nærheten av deg, sjekk finn.no, tise eller noen av de andre second hand appene, eller dra på et loppemarked. Jeg kan garantere deg at du vil finne stort sett alt du er på jakt etter til en veldig mye mer overkommelig penge hvis du handler brukt. Og da vil du har mer unike ting.

 • Ting til leiligheten: Et genialt sted du finner masse rimelige ting til leiligheten er i Facebook-grupper som Students' market Oslo. Akkurat denne gruppa er kun for Oslo, men det finnes tilsvarende grupper for andre byer. Det flytter alltid noen ut og inn av studentboliger og nå som skolen akkurat har startet ligger det mye ute for salg. Her kan du gjøre kupp på alt fra klessnorer til vannkokere og småmøbler. Alt til en veldig billig penge. Fordelen er jo også at tingene ofte kun har vært brukt i korte perioder. Hvis du ikke har en slik gruppe der du bor er selvfølgelig finn.no, vanlige salgsgrupper på facebook og loppemarked supre steder å sjekke ut. Også kan du finne veldig rimelige og greie ting på steder som Søstrene Grene, Lagerhaus osv. 

Kutt ned på luksusen 

 • Trakt din egen kaffe: Denne er dere sikker lei av å lese, men her er det mye penger å spare! En take away-kaffe koster fort 40 kroner og oppover, og selv om det er veldig fristende blir dette mye i løpet av ett år. Trakt deg en liten termos eller en to-go-mug med kaffe om morgenen. Hvis du ofte trenger påfyll utover dagen kan det hende at steder i nærheten av skolen (eller i kantinen din) har kaffeavtaler. Det veit jeg at SiO (Studentskipnaden i Oslo) i hvert fall har.  
 • Lag din egen matpakke: Dette punktet har dere sikkert også hørt en del ganger før, men man sparer så utrolig mye på å lage egen lunsj vs. å kjøpe fra kantina. Selv om du lager matpakke behøver du ikke gå for klassikeren svett gulost på grovbrød! Kanskje du har noen middagsrester fra dagen før, eller så kan du lage deg en salat, en omelett, eller kanskje en frisk smoothie? Variasjon er stikkordet! 
 • Dropp tradisjonell TV: Vi har faktisk aldri hatt tradisjonell TV, vi har heller gått for nettløsningene. Netflix, HBO Nordic, TV2 Sumo, Dplay osv. gjør at du kan velge akkurat de tingene du ønsker å se på og dermed kun betale for det du bruker. Du slipper også å betale NRK-lisens! Hvis du likevel ønsker å ha en TV-skjerm å se på kan du alltids plombere TV-en din og likevel slippe å betale lisens, så streamer du fra en Appel TV eller en Chromecast. Går man sammen flere venner kan man abonnere på en ting hver så deler alle på tilgangen. 

 • Spar så mye som mulig på transport: Hvis du har muligheten vil jeg anbefale å droppe månedskort på buss de månedene du kan gå eller sykle til skolen. I Oslo koster månedskort for sone 1 425,- for en student og selv om det gir en herlig frihet er dette penger som kan være greie å spare. Bysykkel er et veldig godt alternativ, i Oslo koster dette ca. 300 for en hel sesong (april-november), så ved å benytte deg av beina eller sykkel vil du spare veldig mye i disse månedene. Kanskje kan du ha et reisepengekort i tillegg hvor du setter inn noen kroner du kan bruke i nødstilfeller hvis du skulle forsove deg eller hvis det øser ned en dag? 
 • Skriv en ønskeliste over ting du har lyst på: Hvis du gjør det har du alltid gaveønsker når folk spør deg til jul og bursdag, samtidig som du faktisk får følelsen av å få et ønske oppfylt. Jeg tror veldig mange bare går ut å kjøper de tingene man har lyst på med en gang, og da tror jeg dessverre vi setter mindre pris på ting, samtidig som at vi kjøper mer enn vi faktisk trenger. Mye mer! Jeg har praktisert dette ganske lenge nå, og oppdager stadig vekk at jeg fjerner ting fra ønskelisten som jeg hadde lyst på for bare en måneds tid siden. Penger spart, og jeg har ikke lidd noen nød!

Det var tipsene jeg hadde å komme med i denne omgangen, men jeg tenkte å lage et mer utfyllende innlegg med tips til å holde et lavt matbudsjett senere i høst. Mens jeg studerte brukte vi omlag 2000 kroner på mat i måneden, og da var vi to stykker. Mange mente dette var umulig om man ikke skulle spise bare havregryn og nudler, men det er det så visst ikke. Jeg tenkte kanskje jeg i september kunne ha det som mål igjen, også kan jeg lage noen ukesmenyer eller lignende til dere. Høres det interessant ut?

- Sara


#økonomi #student #tips #økonomitips #budsjett #inspirasjon #inspo

Konkurranse - vinn krølltang

 • 25.03.2016 kl. 14:14

AVSLUTTET! Vinneren avsløres i morgen.

God formiddag! Jeg har litt dårlig samvittighet for fraværet mitt den siste tiden, så som et lite plaster på såret tenkte jeg å by på en konkurranse. Det blir ingen påskenøtter på bloggen som jeg pleier, så da klinker vi heller til med en litt større konkurranse. Premien er krølltangen dere ser på bildet under!

Alt dere trenger å gjøre er å dele innlegget på Facebook (knappen nederst i innlegget). Har dere ikke Facebook kan dere delta på Instagram isteden, konkurransen ligger under det nyeste bildet. Det er selvfølgelig lov til å delta begge steder, da øker vinnersjansene dine. Konkurransen avsluttet 2. påskedag.

Masse lykke til!

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #giveaway #vinne

Vinneren av høstkonkurransen

 • 28.09.2015 kl. 15:08

Hei og god mandag! Jeg håper dere har hatt en strålende helg og at mandagen har behandlet dere bra så langt. Nå har Facebooksiden min nådd 200 følgere, og det er derfor på tide å trekke vinneren av forrige ukes konkurransen! Det ble nesten 30 stykker påmeldt og for å kåre vinneren ble det god gammeldags loddtrekning! Vinneren ble trukket på Snapchat for litt siden (Sokbibi heter jeg der), men hva som sto på lappen avslører jeg nå!

Her er premien denne gangen, en liten høstpakke ♥

Og på vinnerlappen sto det Marte K! Gratulerer så mye til deg, jeg sender en mail asap så kommer premien snart hjem til deg.

Tusen takk til alle som likte, delte og deltok i konkurransen! Det er så gøy å holde konkurranser når så mange engasjerer seg. Håper dere vil delta igjen neste gang ♥

Hva slags konkurranse vil dere ha nesten gang?

- Sara


#konkurranse #premie #vinner #gave #giveaway #høstkonkurranse

Høstkonkurranse

 • 23.09.2015 kl. 14:16

For å rette opp i gårsdagens bloggfravær starter jeg denne dagen med en liten konkurranse. Jeg lovte en ny konkurranse for litt siden, så her kommer den. Premien er en liten høstpakke med en skrubbeklut og en god krem fra The Body Shop, en leppepomade fra Carmex og to utgaver av Costume. Et lite høstkit med andre ord!

Alt du trenger å gjøre er å like Facebooksiden min og kommentere med navn og E-post i kommentarfeltet. Jeg trekker vinneren når siden når 200 likes, del derfor gjerne videre så går det fortere!

Deltar du?

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #gave #thebodyshop #bodyshop #carmex #costume

Vinner av Hawaiian Tropic-konkurransen

 • 27.06.2015 kl. 15:54

Hei på dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen? Jeg skulle jo egentlig ha trukket vinneren av Hawaiian Tropic konkurransen i går, men vi kom så sent hjem fra grilling at det ikke ble noe av dessverre. Men da tar vi det bare nå! Alle som har deltatt har svart riktig på spørsmål 1, og siden jeg ikke klarer å velge hvem som hadde best grunn for å vinne ble det random.org som avgjorde. Først, en liten titt på premien:


Golden Tint Protective Lotion, Shimmer Effect Protective Lotion, Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Og vinneren er... KAMILLA HAALAND!

Gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd med produktene og at de kommer godt med på Hawaii! Så vil jeg si tusen takk til alle som deltok i konkurransen, neste gang er det kanskje deres tur!

- Sara


#konkurranse #vinn #vinner #vinneren #hawaiiantropic #solkrem #spf #solbeskyttelse #premie #blogg

Vinn flotte produkter fra Hawaiian Tropic

 • 22.06.2015 kl. 20:27

I samarbeid med Reddville

Har du ikke rukket å skaffe deg solkrem enda? Da hadde det kanskje vært kjekt å vinne noen flotte solbeskyttelsesprodukter fra Hawaiian Tropic? Premien består av fire herlige produkter, deriblant de to nyhetene Golden Tint Protective Lotion og Shimmer Effect Protective Lotion. I tillegg får du med Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Hvis du vil vite mer om produktene kan du lese innlegget jeg skrev for litt siden her.

Det du må gjøre for å delta er:

 • Fortelle meg hva den karakteristiske duften til Hawaiian Tropic er?
 • Og fortell kort hvorfor du skal vinne

Håper mange vil delta, og del gjerne ♥ Vinneren trekkes på fredag.

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #hawaiiantropic #sol #sommer #solbeskyttelse #velvære #hudpleie #lipgloss 

Vinnere av årets påskenøtter

 • 06.04.2015 kl. 14:27

God mandag! Da var det på tide å kåre den aller siste vinneren i årets påskenøtter. I tillegg kommer jeg til å liste opp de tidligere vinnerne slik at vi får litt oversikt! Jeg håper dere har hatt det gøy med årets nøtter? Jeg har i hvert fall lært å alltid la en annen person teste de før jeg legger ut, det ble jo så mye krøll med det kryssordet! Men bortsett fra det håper jeg at det har vært litt gøy i hvert fall. 

Nå er alle premiene delt ut og alle vinnerne har fått mail. Den siste som ble trukket ut var nummer 10, og hun het Vija. Gratulerer så mye til deg! Her er løsningen på årets siste påskenøtter.

Mandag: Hanne // Tirsdag: Anne-Marit  // Onsdag: Lena // Skjærtorsdag: Tone // Langfredag: Tonje // Påskeaften: Karoline  // 1. påskedag: Vija

Gratulerer så mye til alle vinnerne!

- Sara 


#konkurranse #vinnere #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #påske #påske2015 

Påskenøtter: Dag #7

 • 05.04.2015 kl. 13:15

God formiddag! Da var det tid for denne rundens siste påskenøtter. Tusen takk til alle som har deltatt, det er så gøy å holde konkurranser når så mange vil delta! Da er det verdt tiden det tar å finne på oppgaver og den lille utgiften det blir med fraktkostnader. Jeg håper dere synes det har vært litt gøy med disse nøttene også, og at det ikke har blitt altfor mye påske her på bloggen. Uansett, her er dagens oppgave!

Gårsdagens svar var: 1) 12 disipler  2) Mandler 3) Sun Protective Factor 

Igjen svarte de aller fleste riktig! Og denne gangen var det nummer 5 som vant Gratulerer så mye til deg Karoline, håper premien faller i smak! 

Dagens oppgave er en enkel rebus hvor løsningen blir tre ord, som sammen danner en liten setning. Legg igjen riktig løsningsord og e-posten din i kommentarfeltet så kan du vinne premien du ser på bildet under. 

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #godteri #godis #påske #påske2015 #neglelakk #bikbok 

Påskenøtter: Dag #6

 • 04.04.2015 kl. 14:27

God påskeaften! Så var vi kommet til nest siste runde med påskenøtter, jeg avslutter nemlig i morgen, søndag. Så nå er det bare to muligheter igjen. 

Gårsdagens svar var: 1) 1937 2) Roald Øyen 3) Jesus ble korsfestet 

Denne gangen svarte alle riktig! Hurra ♥ Og av de som ble med var det nummer 2 som vant Gratulerer så mye til deg Mjiaow, håper premien faller i smak! 

Så var det klart for dagens oppgave, premien du kan vinne ser du på bildet under. I dag lurer jeg på:

1) Hvor mange disipler hadde Jesus, i følge bibelen?

2) Hva er hovedingrediensen i marsipan?

3) Det er viktig å beskytte seg mot solen i påsken, hva står SPF for? 

Så da håper jeg dere får en fin påskeaften og at dere har lyst til å være med på de siste to dagene med påskenøtter ♥

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #godteri #godis #påske #påske2015 #neglepynt 

Påskenøtter: Dag #5

 • 03.04.2015 kl. 14:13

God fredag! Dere har ikke blitt syke i påsken? Her hjemme er både mamma og Matias syke og jeg krysser alt jeg har for at jeg ikke skal bli smittet også! Jeg holder meg på god avstand fra de så får vi bare håpe det er nok. Det er jo ingenting som er så kjedelig som å bruke de siste dagene av en ferie på å ligge syk! Nok om det, vi må komme i gang med dagens påskenøtter!

Gårsdagens riktige svar var 567g og det var fler som kom ganske nærme, men den som kom aller nærmest tippet 642g. Gratulerer så mye til Tone! 

Dagens oppgave er tre små spørsmål og premien ser du på bildet under. Masse lykke til!

Hvilket år ble Kvikk-Lunsj lansert?

Hvem ledet NRKs påskenøtter hvert år fra 1984-2011?

Hva skjedde på langfredag, i følge bibelen?

Jeg må forresten be dere som ønsker å være med legge igjen e-posten dere, jeg får ikke kontaktet dere hvis den ikke er med. Det var et par kommentarer som manglet e-post denne gangen, men da blir dere dessverre ikke med i dansen om å vinne. 

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #neglelakk #godteri #godis #påske #påske2015 

Påskenøtter: Dag #4

 • 02.04.2015 kl. 13:46

Hei hei! Her kommer jeg med dagens nøtter! Var det noen som klarte å dra noen skikkelig gode aprilspøker i går? Jeg hadde lyst til å ha en her på bloggen, men kom ikke på den perfekte spøk. Jeg ble heldigvis ikke lurt selv, og nå er det et helt år til neste gang (heldigvis). Jeg dro heller en tur på kino i går jeg, sammen med Anna og Vilde. Vi så den norske filmen "De nærmeste". Herregud for en SÆR film! Jeg likte ikke slutten, handlingen var veldig spesiell og jeg likte ikke måten de brukte fokus på. Nei, den anbefaler jeg ikke videre! 

Selv om jeg klarte å rote med rekkefølgen på spørsmålene var det ganske mange som klarte å komme frem til riktig løsningsord! Og denne gangen ble det nummer 7 som vant. Gratulerer så mye til deg Lena, jeg sender deg en mail også får jeg premien avgårde når butikken åpner på lørdag. 

Dagens oppgave er veldig enkel, hvor mye veier dette påskeegget? Den som tipper nærmest vinner premien dere ser under. 

Da håper jeg ikke det blir noen misforståelser rundt dagens oppgave, også blir det kjempegøy å se hvor nærme dere kommer. Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #leppepomade #godteri #godis #påske #påske2015 #tipp

Påskenøtter: Dag #3

 • 01.04.2015 kl. 13:15

God lillelørdag og velkommen til april! Har dere rukket å lure noen enda i dag eller? Jeg klarte faktisk å lure mamma etter klokken 12 i går, så jeg sier meg storfornøyd med det! Men tenk at vi allerede har rukket å komme til dag tre av påskenøttene dere! Tiden går så skremmende fort, men vi får bare kjøre på og sette i gang en ny runde med nøtter, er dere ikke enig? 

Her har dere gårsdagens fasit. Jeg glemte å skjule kommentarfeltet, så de aller fleste svarte det samme, men det spiller ingen rolle! Nok en gang har jeg brukt Random.org blant de som svarte rett og gårdagens vinner ble nummer 5. Gratulerer til Anne-Marit sender deg en mail asap så rekker jeg kanskje å få avgårde premien i dag!

Dagens oppgave er et lite kryssord og jeg vil at du skal komme frem til løsningsordet som er den gule raden. Du trenger med andre ord ikke løse alle oppgavene, så lenge du kommer frem til løsningsordet på 9 bokstaver. Ordet har noe med påske å gjøre!  

Når du har løsningsordet legger du det igjen i kommentarfeltet sammen med e-posten din, så stikker en av dere av med premien dere ser over. Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #bikbok #neglelakk #godteri #godis #påske #påske2015 #kryssord

Påskenøtter: Dag #2

 • 31.03.2015 kl. 13:15

Ny dag, nye påskenøtter! Gårsdagen var riktig nok ikke en nøtt, så jeg har derfor ikke noe fasit til dere. Men, jeg vil uansett si tusen takk til alle som la igjen en kommentar med det de forbinder med påsken. Det kom inn mange koselige ting og jeg lot Random.org avgjøre vinneren. Den heldige ble nr. 1, Hanne! Gratulerer så mye, jeg sender deg en mail også får jeg sendt avgårde pakken så fort som mulig. 

Til dagens oppgave har jeg gravd frem noen gamle barnebilder av kjente fjes, jeg lurer derfor på hvem er det dere ser her? 

Kan du svaret på det legger du igjen det i kommentarfeltet med e-posten din. Hvis du ikke klarer alle ville jeg likevel lagt igjen et svar, man vet jo aldri om noen av de andre har klart alle heller! Premien ser dere over, masse lykke til! 

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #makeupmekka #neglelakk #kerastase #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Påskenøtter: Dag #1

 • 30.03.2015 kl. 13:15

God mandag til dere! Jeg tenkte å sparke i gang uken med påskens første konkurranse, hørtes ikke det ut som en god idé? Hver dag denne uken kommer det til å være små konkurranser her på bloggen hvor jeg ønsker svar på enkle oppgaver og så vil premiene varierer fra dag til dag. Siden dette er første dagen tenkte jeg å starte rolig, og lurer derfor bare på: 

Hva forbinder du med påske? 

Bare svar på det i kommentarfeltet så er du med i trekningen av to leppepomader og snopet du ser på bildet over. Husk å legg igjen e-posten deres slik at jeg kan nå vinneren! Masse lykke til!

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #chupachups #lipsmacker #leppepomade #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Vinn skjønnhetspakke til over 500,-

 • 20.03.2015 kl. 13:15

Avsluttet!

Hei! Endelig er det helg, og for å feire det litt tenkte jeg vi skulle ha en konkurranse her på bloggen! Jeg fikk så god respons på den forrige konkurransen min så håper denne faller i like god smak. Jeg så et par av dere ønsket konkurranser uten Facebook, men det må vi dessverre vente med til påske. I påskeuka blir det som i fjor en konkurranse hver dag og premiene varier fra skjønnhetsprodukter til blogganbefalinger og godis.

For å delta i denne konkurransen må du like Facebooksiden min, hvis du gjør det allerede deler du dette innlegget på Facebook. Husk å skriv navnet ditt så jeg får sjekket det. 

Dersom du ikke har Facebook kan du skrive et lite innlegg om konkurransen min og bruke det øverste bildet (eller alle hvis du vil). Legg igjen linken og så er du med. 

Premien har en verdi på over 500,- og inneholder blant annet en leppepomade fra Carmex, tørrshampoo fra Batiste, en BB cream fra L´Oréal og en håndkrem fra The Body Shop. 

Håper premien faller i smak og at du har lyst til å melde deg på! Konkurransen avsluttes om nøyaktig en uke, så du har god tid på deg ♥ Lykke til!

Hva synes du om premien?

- Sara 


#konkurranse #konk #vinn #vinne #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo 

Vinn skjønnhetsprodukter til over 500,-

 • 19.02.2015 kl. 22:38

Avsluttet!

God kveld! Jeg måtte bare se ferdig bloggerne før jeg kom i gang med dagens andre innlegg, men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. Nå kommer det nemlig en liten konkurranse til dere! Det har jo ikke vært noen konkurranse her på bloggen siden desember, så jeg håper den fine premien veier opp for det. Premien har en verdi på over 500 kroner og inneholder blant annet produkter fra The Body Shop og Batiste. 

♥ Tørrshampoo // Shampoo-prøve // Hårspray // Bath Bombs // Leppepomade // Leppestift ♥Det du må gjøre for å være med er: 

Å like Facebooksiden min. Liker du den allerede kan du invitere venner til å følge isteden. 

Legg igjen en kommentar med navn, epost og at du har gjort som beskrevet. Så trekker jeg en heldig vinner når siden når 150 følgere. Det er med andre ord dere som avgjør når konkurransen avsluttes! Så da håper jeg dere har lyst til å delta ♥

- Sara 


#konkurranse #vinn #premie #goodibag #gave #giveaway #thebodyshop #burtsbees #loreal #batiste #delta #facebook #blogg #blogger

Vinner av adventskonkurranse #4

 • 23.12.2014 kl. 16:44

Da var det tid for å kåre den aller siste vinneren av adventskonkurransen for i år. Det var mange av dere som meldte dere på, og de fleste har svart riktig! Alles navn ble som vanlig skrevet opp på lapper og lagt i en bolle, slik at det skulle bli mest mulig rettferdig. Men før jeg avslører hvem som vant må dere få fasiten. 

Denne gikk veldig greit for de fleste, men jeg tror kanskje røver var litt vrien? Noen gjettet på tyv, og det skjønner jeg egentlig godt! Men det var altså røver jeg skulle frem til, og da ble løsningsordet julegrøt. 

Og dette var Vazelina Bilopphøggers Hjulkalender. 

Så til kåringen! Vinneren denne gangen ble Ragnfrid! Gratulerer så mye til deg! På bildet over ser du hva du vinner, du får mail av meg i løpet av dagen så sender jeg den avgårde så fort som mulig. I dag skal vi til oldemor en tur for å spise mølje, eller jeg spiser risgrøt da. Jeg orker ikke spise "flatbrød" som er dynket i knokevann med ribbefett til! Ugh, da er det mye bedre med risgrøt!

Spiser dere mølje der du bor?

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Adventskonkurranse #4

 • 21.12.2014 kl. 22:21

Hei igjen! Nå er jeg hjemme etter en veldig koselig kveld med Anna og Vilde. Vi har spist oss sprekkmette på herlig tapas, julekaker og gløgg og fått skravlet fra oss. Det blir dessverre bare ett møte i jula, for Anna blir ikke hjemme så lenge som planlagt. Men vi har kost oss i dag også ses vi på nyåret igjen. Nå er det derimot klart for årets siste adventskonkurranse, denne gangen er det ingen "finn fem feil" så jeg tror de to oppgavene skal være greie i dag. 

Her er det bare å løse rebusen så kommer du frem til et løsningsord, som selvfølgelig har med jul å gjøre. 

Til slutt lurer jeg på hvilken julekalender dere ser over her?

Premien denne gangen er som følger: to energibarer, to testere på krem og bb-cream, et DIY-kit en tørrshampo fra Batiste, en kjærlighet og en eske HIT. 

Vet du svaret på de to oppgavene over her er det bare å skrive det i kommentarfeltet i tillegg til e-posten din. Vinneren trekkes på tirsdag og som vanlig setter jeg på godkjenning av kommentarer slik at alle må tenke selv. 

Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Vinner av adventskonkurranse #3

 • 16.12.2014 kl. 13:39

Hei på dere! Begynner dere å komme i mål til jul, eller det fortsatt mye som gjenstår? Matias og jeg reiser hjemover til mamma i dag og blir der i julen, så vi har pakket ned julegaver, klær og andre nødvendigheter til den store gullmedalje her. Oppvasken er tatt, badet er vasket og gulvene er rene. Da slipper vi å komme hjem til møkkete leilighet i 2015, og det er skikkelig godt å tenke på! Men, nok om det! Vi må jo trekke vinneren av adventskonkurransen! Det var ikke mer enn 7 stykker som hadde rett svar denne gangen, men det var kanskje "finn fem feil" som var litt vrien? Her kommer i hvert fall fasiten: 

Det var gjenskinnet på sløyfa som var vanskeligst å finne skjønte jeg, men ellers gikk de andre tingene ganske greit. 

Dette var selvfølgelig trioen fra Olsenbanden Jr. første kupp! Veldig koselig julekalender ♥

Som sist så trakk jeg lapp blant de av dere som hadde svart riktig og denne gangen viste lappen Vilde!  Jeg fikk faktisk inn to kommentarer fra deg, først en som manglet noen feil også så fant du utav det og svarte riktig! Herlig! 

Gratulerer så mye, håper premien faller i smak! Du får mail av meg i løpet av dagen ♥

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Adventskonkurranse #3

 • 14.12.2014 kl. 14:35

God tredje søndag i advent! Tenk, i dag er bare ti dager til jul! Er det noen som kan fortelle meg hvor desember har blitt av? Uansett, ny søndag betyr ny konkurranse her på bloggen, er dere klare? Det er to oppgaver i dag også, og jeg tror de skal være veldig greie å løse. Masse lykke til!

På bildet til høyre er det fem feil, eller fem mangler. Klarer du å finne de?

Og hvilken julekalender ser vi her?

Dette kan du vinne denne gangen: et par øredobber, en kjærlighet, en mobilsticker, en nøkkelring med lykketroll, en energibar, et nøkkelbånd, en rabattkupong fra Eleven og noen prøver på hudkrem.

Jeg setter på godkjenning av kommentarer frem til trekningen på tirsdag slik at alle må tenke litt selv, synes det er morsomt sånn. Så da er det bare å svare i vei, vinneren blir annonser her på bloggen på tirsdag i tillegg til å bli kontaktet på mail! Husk derfor å legge igjen mailen din i kommentarfeltet ♥

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Adventskonkurranse #2

 • 07.12.2014 kl. 13:37

God søndag! Så har det rukket å bli andre søndag i advent allerede og det er tid for en ny adventskonkurranse. Oppgavene er ganske enkle så jeg håper ingen av dere blir skremt av den lille rebusen? Her er denne søndagens oppgaver:

Her er det bare å løse rebusen så skal du komme frem til et ord, det har selvfølgelig med jul å gjøre. 

Oslo 1979.
Programmet

Det andre jeg vil du skal gjøre er å fortelle meg hvem dette er? Han er hentet fra en kjent norsk julekalender. 

Og dette kan du vinne hvis du svarer rett på dagens oppgaver.  

Jeg setter på godkjenning av kommentarer frem til trekningen på onsdag slik at alle må tenke litt selv, synes det er morsomt sånn. Så da er det bare å svare i vei, vinneren blir annonser her på bloggen på onsdag i tillegg til å bli kontaktet på mail! Husk derfor å legge igjen mailen din i kommentarfeltet ♥

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Vinner av adventskonkurranse #1

 • 05.12.2014 kl. 21:37

Da var det på tide å trekke vinneren av den første adventskonkurransen! Jeg kommer til å trekke på onsdager fremover, men siden konkurransen ble lagt ut på mandag isteden for søndag flyttet jeg like gjerne på fristen også! Nok om det! Konkurransen gikk ut på at dere skulle dele de tre tingene dere forbinder med jul, og det kom inn så mange koselige bidrag ♥ Det går ikke an å velge mellom alle de fine forslagene, så jeg har rett og slett gjort det på den mest rettferdige måten, trukket lapp! Så her er vinneren...

Over 20 stykker ble med denne gangen ♥

Og det ble Vivian som trakk det lengste strået denne gangen! Gratulerer så mye til deg, her kommer premien: 

Shampoo fra Yves Rocher, 3 prøvepakker på ansiktskrem, en nøkkelring, en pakke med HIT drops, en rabattkupong og en maskara fra BikBok. 

Håper du blir fornøyd med premien, jeg sender deg en mail så får du snart en liten pakke i posten. Tusen takk til dere andre som deltok, det blir ny sjanse på søndag, så følg med da! Premien vokser litt for hver søndag, så det er bare å glede seg! 

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Adventskonkurranse #1

 • 01.12.2014 kl. 19:39

Hei! Da var det endelig desember ♥ Har dere hatt en fin start på julemåneden? Jeg startet min med å levere eksamen, før jeg dro hjem og tok igjen litt tapt søvn. Nå er jeg i full gang med å pynte til jul, pynten skulle jo helst vært oppe i går, men det rakk jeg ikke. Jeg rakk heller ikke å tenne adventslyset, så det må jeg ta i kveld isteden. Og så har jeg jo lovet dere en julekonkurranse slik som i fjor. Derfor blir det konkurranse på bloggen her i dag og hver søndag frem til jul. 

Denne gangen vil jeg bare vite hva slags tre ting dere forbinder med jul? Skriv svaret i kommentarfeltet og husk å legge ved mail slik at jeg får kontaktet vinneren. Premien og vinneren annonseres på bloggen på fredag. 

Er du med på konkurransen? 

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #julekalender #adventskalender #vinne #premie 

Har du lyst til å vinne et kamera?

 • 14.10.2014 kl. 12:39

Hei, hei! Nå vet jeg det har vært litt mye mas om stemming og nominering i det siste, men snart er det heldigvis over! Vixen Blog Awards sin nominering stenger om en drøy uke og det hadde vært så gøy om dere ville legge inn en nominasjon på meg! OG det fine er at alle som gjør det er med i trekningen av det flotte kameraet dere ser under her! 

Hvis dere synes jeg fortjener en nominasjon kan dere sende inn det her. Dere velger selvsagt selv kategori, men jeg tror at livsstilsblogg passer best ♥

L´ORÉAL Trendsetter-konkurransen avsluttet som 13 timer og der ligger jeg ganske langt bak i tillegg til at det er veldig mange gode bidrag med! Men jeg skal selvfølgelig krysse fingrene der også, og hvis du har lyst til å stemme kan du gjøre det her.

Puh, dette ble litt av et "stem på meg-innlegg"! Hehe, men det tåler dere? Håper dere får en kjempefin dag videre ♥

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #kamera #stemme #stem #nominer #nominasjon #loreal #lorealparis #trendsetter #vixen #vixenblogawards #blogawards2014 

Vinnerne av konkurransen

 • 14.09.2014 kl. 18:27

Da har jeg kåret vinnerne av kinobillettene og de heldige vinnerne er Nikita, Charlotte og Emilie! 

Gratulerer så mye til dere! Jeg sender navn og adresse over til Likenshare så får dere billettene om ikke lenge! Håper dere liker filmen ♥

Hva kunne dere tenke der som premie neste gang?

- Sara 


#konkurranse #vinner #vinnere #kino #kinobillett #likenshare #premie 

Husk å meld dere på konkurransen!

 • 13.09.2014 kl. 13:05

Avsluttet!

I morgen trekker jeg vinnerne av The Maze Runner kinobillettene så hvis du ikke har meldt deg på konkurransen enda er tiden inne for å gjøre det! Jeg har 5 kinobilletter til denne filmen som skal deles ut, og det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn i Likenshare. Likenshare er en gratis tjeneste hvor du som medlem får muligheten til å teste ut forskjellige produkter. Jeg har vært medlem lenge nå og har blant annet fått testet ut OBH Nordica produkter, DAB-radio og vært på en førpremiere på kino. Hvis du allerede er medlem skriver du bare det i kommentarfeltet, men Likenshare sjekker så det går ikke å lure seg unna. Hehe 

Vil du ha en ekstra mulighet/lodd (jeg kommer til å skrive lapper med alle som deltar og trekker vinneren) så kan du like Facebooksiden min.  

Lykke til! Vinnerne trekkes i morgen ♥

- Sara 


#konkurranse #giveaway #vinne #vinn #premie #kino #kinobilletter #likenshare 

Vinn kinobilletter til The Maze Runner

 • 11.09.2014 kl. 19:51

Avsluttet!

Hei igjen! Nå er det lenge siden det har vært en konkurranse her på bloggen så nå var det på høy tid! Jeg er så heldig å har fått lov til å dele ut 5 kinobilletter til filmen The Maze Runner som har premiere 19. september. Billettene er det Likenshare som står for, så tusen takk til de ♥ Jeg har ikke lest boka, men gleder meg masse til å se filmen. 

Reglene for å delta er enkle, du trenger bare å være medlem av Likenshare (gratis, og du får muligheten til å teste ut produkter gratis). Ekstra poeng for å like bloggen min på Facebook. Husk å legge igjen navn og e-post i kommentarfeltet så trekker jeg vinneren førstkommende søndag.

Lykke til alle sammen! 

- Sara 


#konkurranse #giveaway #vinne #vinn #premie #kino #kinobilletter #likenshare 

Konkurranse: vinn tur for to

 • 04.08.2014 kl. 20:25

Hei igjen! Jeg må bare tipse dere om en utrolig fin konkurranse før jeg kryper under teppet og snurrer film her. Jeg sov ca. 10 timer i natt, men er fortsatt helt kjørt etter ferien! Det må jo bare være tegnet på en god ferie? For de av dere som ikke har reist helt fra dere i sommer kommer det en mulighet nå! Smartbuyglasses har nemlig en konkurranse gående hvor du kan vinne en reise for to til enten Santorini eller Milano. Premien inneholder fly og hotellopphold på luksushotell for to, 5500 kroner i lommepenger og hvert deres designersolbriller. Hvis ikke det er en fin premie så vet ikke jeg! 

Jeg har allerede meldt meg på og krysser fingrene for at jeg om ikke lenge sitter på et fly til Milano! Det er i hvert fall lov til å drømme ♥ Hvis dette hørtes fristende ut er det bare å melde seg på her. Fristen for å melde seg på er 15. august så dere har fortsatt god tid!

Hørtes ikke dette ut som en utrolig fin premie?

- Sara 


#konkurranse #reise #ferie #vinn #smartbuyglasses #designersolbriller #solbriller #lommepenger 

Inspo: festival hair

 • 06.07.2014 kl. 11:28

For mange er sommeren synonymt med festival og jeg tenker ofte på festival når jeg hører ordet sommer selv om jeg aldri har vært på festival selv. Uansett så digger jeg looken, både når det kommer til klær, hår og tilbehør. Dessuten føler jeg at "festival-stilen" kan passe like godt ellers om sommeren også. Derfor tenkte jeg å lage en liten inspirasjonskollasj med ideer til hvordan du kan ha håret på festival, men som absolutt funker like bra ellers i sommer! 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

Hvis du har god tid og er flink til å sette opp håret ditt kan noen av frisyrene over være veldig fint. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er altfor dårlig til å sette opp håret mitt, men når man først gjør det blir det jo så fint. Jeg forelsket meg totalt i de to oppsatsene på siden her og skal prøve (etter beste evne) å kopiere de i løpet av sommeren. Produkter som kan være kjekke å ha til slike oppsatser er saltvannspray og en god hårspray. Husk også å ha nok hårspenner så oppsatsen ikke faller fra hverandre. Fresh gjerne opp oppsatsen med noen blomster for den perfekte sommerlook. 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Hvis du har litt dårligere tid en dag eller rett og slett ikke orker å gjøre så mye med håret kan noen av hårstylene over redde dagen din. En stor hatt skjuler en hver dårlig hårdag og gjør ofte et kjedelig antrekk om til et kult et. En blomsterkrans er jo også en slager om sommeren, og med noen lette bølger blir looken supersøt og feminin. Det er også populært med hårsmykker i år, og Asos har så mye fint inne. Ellers liker jeg veldig godt å bruke bandana i håret, det er kult samtidig som det kan være veldig praktisk for å få hår bort fra ansiktet. 

Håper dere likte innlegget og at dere kanskje fikk litt inspirasjon til hvordan dere kan fikse håret deres i sommer? Jeg har ofte hatt krøller og bølger i sommer og har brukt både blomsterkrans og bandana mer enn en gang. Nå er jeg på leiting etter den "perfekte" hatten, men jeg tenker å vente til kommer til Finnland med å kjøpe en. Kanskje den perfekte hatten er finks? Hehe, vi får se! Men nå får jeg runde av, vi skrives senere i dag! 

Likte du noen av disse hårfrisyrene?

- Sara 


#mote #fashion #festival #festivallook #skjønnhet #beauty #hår #hårstyling #hårtilbehør #hårpynt #blomsterkrans #hatt #bandana #hairdonut #inspirasjon #inspo 

Vinneren av 1års konkurransen

 • 24.06.2014 kl. 20:33

God kveld! Da var det på tide å trekke vinneren jeg hadde i forbindelse med bloggens ettårsdag! Det ble etter hvert ganske mange påmeldte og da er det jo ekstra gøy å holde konkurranser! Denne gangen har jeg ikke brukt random.org, men jeg har gjort det på "gamlemåten" og trukket lapp. Jeg synes det var en koselig måte å gjøre det, så denne metoden kommer jeg til å bruke igjen! Men nok snakk, dere vil sikkert gjerne vite hvem som har vunnet!

Alle lappene brettet sammen og klare til å trekkes!

Og den som trakk det lengste strået denne ganger er Ingvild! Gratulerer så mye, under ser du premien din.

Håper du liker det du har vunnet, jeg sende deg en mail i løpet av kvelden! Og tusen takk til alle som deltok denne gangen! Med så mange som vil bli med skal dere ikke se bortifra at det blir en ny konkurranse om ikke lenge ♥ 

Vil dere har flere slike konkuranser igjen?

- Sara 


#konkurranse #vinne #premie #goodiebag #giveaway #vinner

Konkurranse!

 • 21.06.2014 kl. 22:56

Hei og god kveld!  Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra en liten Oslo-tur. Det har blitt så utrolig mye gåing i dag og med to dager på jobb i tillegg er jeg ganske så sliten i bena. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noen ting. Jeg tok litt bilder i byen i dag så jeg lager et lite innlegg med det i morgen. Meen nå tenkte jeg bare å minne dere på konkurransen jeg har gående nå i forbindelse med bloggens ettårsdag som var tidligere denne uka. Nå har jeg fått alle premiene så da legger jeg ut et par nye bilder. Konkurransen går til over helga ♥

Her er det litt forskjellige småting som kan være kjekt å ha nå i sommer. Litt produkter i liten skala, øreplugger til konserter, lesestoff til late dager i solen,  leppepomade og et kjede. Håper dere liker premien og at dere vil være med på konkurransen! Alt dere trenger å gjøre er å like Facebooksiden min, og dele dette innlegget. Husk å bruk Facebook-navnet ditt når du kommenterer at du har gjort det. Dere som allerede har delt det forrige innlegget trenger ikke gjøre det på nytt. 

Er du med?

- Sara 


#konkurranse #vinne #premie #goodiebag #giveaway 

Hove: verdens 4. beste festival!

 • 12.05.2014 kl. 17:39

God mandag! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har akkurat krøllet ferdig håret og går nå igjennom klesskapet for å finne et antrekk til kveldens wrap party. Det viste seg også at vi skal ha det siste OSTV-møtet i dag, så hele kvelden min ble plutselig fylt opp! Jeg trodde jo det skulle være på onsdag, men jeg kjenner det er helt greit å få det unnagjort i dag. Men nå tenkte jeg egentlig å lage et lite innlegg om Hove! Dere har sikkert fått med dere at blogg.no har en konkurranse gående nå hvor to heldige bloggere bli valgt ut til å være blogg.nos festivalbloggere. Jeg har faktisk aldri vært på Hove, eller noen annen festival før så dette har jeg skikkelig lyst til og derfor skriver jeg dette innlegget for å melde meg på.

Selv om jeg ikke har vært på festival før forbinder jeg det med sommer, herlig musikk (selvfølgelig) masse fine folk og topp stemning. Jeg har sett utrolig mange stemningsfulle festivalbilder og man får jo så utrolig lyst til å dra selv. Så en av tingene jeg ser mest frem til om jeg blir plukket ut er å ta en drøss med kule bilder. 

Disse fine bildene har jeg hentet fra Hove sin Facebookside. 

De som vinner konkurransen får festivalpass og adgang til presse- og bransjeområdet i tillegg til muligheten til å intervjue artister! Hvor gøy høres ikke det ut? Det kommer mange fine artister i år som det hadde vært gøy å høre live og selvfølgelig få lov til å intervjue! Blant annet kunne jeg tenkt meg å se og intervjue Ellie Goudling og Imagine Dragons.

Jeg må også nevne at Hove nå har blitt kåret til verdens 4 beste festival av HELLO! Magazine og jeg kjenner jo at jeg får ikke akkurat mindre lyst til å dra da. Så jeg håper dere blir med å krysse fingene for meg, for det her hadde vært så gøy!  

Har du vært på Hove-festivalen før?

- Sara 


#hove #hovefestivalen #festival #HOVEBLOGG14 #sommer #stemning 

Vinner av påskekonkurransen

 • 22.04.2014 kl. 16:44

Da var påskeferien offisielt over for min del! Og nå går bloggen tilbake til normalt, med åpent kommentarfelt og mer normale innlegg. Men aller først må vi få trukket den siste vinneren av påskenøttene og vinneren av hovedpremien. Her er løsningen på de siste påskenøttene. Den som vant siste runde med påskenøtter er... Kristinsalovera, gratulerer så mye! Bloggvurdering vil komme fortløpende, så følg med. Så var det på tide å trekke vinneren av hovedkonkurransen. Det var litt vanskelig å vite hvordan jeg skulle gå frem for å trekke den, jeg var nemlig litt dårlig til å sette regler for deltakelse av den. Men jeg valgte å trekke mellom alle de riktige svarene som hadde kommet inn. De som hadde flere rette svar fikk dermed en større sjanse til å vinne. Og den som vant hovedkonkurransen er... Thea! Hun har vært med på 6 av 7 nøtter og svart riktig hver gang! Så gratulerer til deg, her er premien du har vunnet.  

Jeg har satt sammen litt forskjellig småtteri som jeg håper du vil like, blant annet litt godis, noen skjønnhetsprodukter, et smykke osv. Håper premien faller i smak Thea, nå trenger jeg bare adressen din så skal jeg sende den avgårde asap. 

Har dere hatt det gøy med påskenøttene?

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #7

 • 20.04.2014 kl. 21:57

Hei igjen! Har dere hatt en fin dag? Nå er det ikke lenge til ferien er over og siste innspurt på skolen står for tur, i hvert fall for min del. Helgene fremover blir fylt opp med opptak av eksamensfilm og ukedagene med prøvevakt jobbing og skriving på semesteroppgaven. Men nok om det, nå skal de siste dagene av ferien nytes! Jeg skulle jo egentlig lage dagens nøtter på video, men jeg har rett og slett ikke orket å filme i dag. Så jeg håper det er greit for dere at det blir skreven tekst og bilder isteden. Her kommer i hvert fall gårsdagens løsning. 

Dette var de kjente personene jeg hadde funnet frem barnebildene til. Og den heldige vinneren ble Stine! Gratulerer til deg, bloggvurdering vil komme rett over påske. Så kommer de aller siste nøttene i denne omgangen. Jeg avslutter og trekker hovedvinneren i morgen. 

For å være med i trekningen må du finne løsningsordet på 8 bokstaver og skrive det i kommentarfeltet. Håper mange av dere vil være med på de siste påskenøttene for i år! Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #6

 • 19.04.2014 kl. 21:08

Dagens nøtter ble dessverre litt forsinket, planen var nemlig lage videonøtter, men for å få det til må jeg ha litt assistanse av min bedre halvdel. Så i morgen (siste dag med nøtter) blir på video. Jeg tenkte også å ha avsløringen av hovedpremien og trekkingen av den på video. Men nå får vi komme i gang med gårdagens løsning og dagens nye nøtter. Her er løsningen på rebusen. 

Svaret ble altså noe av det beste påskegodteriet jeg vet om, nemlig kolibriegg. Og den som stikker av med gårsdagens bloggvurdering er... Maren! Gratulerer så mye til deg, bloggvurderingene vil komme fortløpende etter påske. Så må vi jo ha en liten oppgave i dag også, og i dag vil jeg at du skal si hvilke kjente fjes jeg har funnet frem barnebildene til. 

Da vil jeg bare ønske dere lykke til med dagens nøtter også må dere ha en riktig fin påskeaften ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #5

 • 18.04.2014 kl. 20:02

Jeg skvatt nesten litt da jeg skulle skrive nummeret på påskenøttene, for plutselig har det blitt dag 5! Var det ikke i går disse nøttene begynte da? Tydeligvis ikke, og det er bare å hoste opp noen nye nøtter til dere. Aller først skal jeg bare avsløre løsningen på gårsdagens nøtt og fortelle dere hvem som stakk av med seieren. Her er altså fasiten, og nok en gang er det flere som har gjettet riktig! Dere får jo til alle gåtene jeg kommer med, kanskje jeg må skru opp vanskelighetsgraden? Hehe, neida, det er bare gøy at mange får de til. Så over til gårsdagens vinner. Denne gangen var det Vilde som trakk det lengste strået. Gratulerer så mye! Bloggvurderingene kommer forresten på løpende bånd rett over påske!

Så var det dagens oppgave da, denne gangen ble det en liten rebus og det eneste du trenger å gjøre er å skrive løsningsordet i kommentarfeltet. 

Lykke til og ha en fortsatt fin langfredag ♥

- Sara 


 #konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #4

 • 17.04.2014 kl. 21:44

Hei igjen! Dagens nøtter kommer dessverre litt sent, jeg har vært på middag hos bestemor og bestefar i dag i tillegg til at dataen har vært litt trøblete etter jeg kom hjem. Men her er i hvert fall løsningen på gårsdagens nøtter. 

Nok en gang hadde de aller fleste av dere riktig svar, så det blir trekking i dag også. Og gårsdagens vinner ble? Frodith!! Gratulerer så mye til deg, bloggvurderingen vil komme etter hvert også er du selvfølgelig med i trekningen av hovedpremien! Så var det tid for en liten nøtt i dag også. I dagens oppgave må dere si meg hvilke fire personer som er avbildet under her. 

Masse lykke til alle sammen og ha en fin kveld videre ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #3

 • 16.04.2014 kl. 20:04

Er dere klare for en ny runde påskenøtter? Dere er jo så flinke til å delta så det er skikkelig gøy å holde konkurranser for dere! I går hadde nesten alle som deltok svart riktig og det er jo gøy å se! Her kommer uansett løsningen for de som lurte på den. 

Siden det var ganske mange som svarte riktig trakk jeg en tilfeldig vinner, jeg synes det er mest rettferdig. Og gårsdagens vinner ble... Anna Sylvelin!! Gratulerer så mye Anna, bloggvurdering kommer etter hvert! I dagens oppgave skal dere tippe hva som er avbildet i de tre bildene under. Alle tingene har med påske å gjøre. 

Jeg holder fortsatt kommentarfeltet stengt og premien er den samme som sist, bloggvurdering samt en hovedpremie som trekkes på mandag. Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #2

 • 15.04.2014 kl. 20:44

Da er det tid for å trekke den første vinneren av påskenøttene! Det var veldig gøy å se dere tippe i går for mange av dere kom veldig nære og hele 3 stykker hadde rett svar. Og det riktige svaret var...

Blant de tre trakk jeg bare en tilfeldig vinner og det ble Juliane Kjeseth Rath! Gratulerer så mye til deg! Jeg så ingen blogglink i kommentaren din, så hvis du har en blogg kan du send meg linken så skal jeg lage en bloggvurdering til deg. Dagens oppgave er litt mer påskenøttaktig, hvor dere skal finne frem til et løsningsord ved å løse "gåtene". Løsningsordet er den loddrette linjen til venstre, altså 8 bokstaver. 


Jeg kommer til å gjøre kommentarfeltet usynlig denne gangen slik at dere ikke kan titte på hverandres svar. Premien blir som i går, en bloggvurdering, men alle som deltar er også med i trekningen av hovedpremien. Masse lykke til! 

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 #tattavkvinnene 

Påskenøtter #1

 • 14.04.2014 kl. 22:39

Siden det er evigheter siden sist jeg holdt en konkurranse her tenkte jeg å holde påskenøtter her på bloggen i påsken. Det kommer nye nøtter hver dag og dagspremien vil være en bloggvurdering. Disse vurderingene vil selvfølgelig bli spredt litt utover slik at det ikke kommer en haug med vurderinger etter hverandre. Neste mandag vil jeg også trekke ut en tilfeldig person som har vært med som vinner hovedpremien. Innholdet i den vil jeg ikke avsløre helt enda, men jeg håper dere blir fornøyd! Dette innlegget kommer litt sent, men disse nøttene vil legges ut rundt klokken åtte hver dag og avsluttes når den neste legges ut. Jeg regner uansett med at dere klarer dere med 1,5 time mindre akkurat i dag. 

Dages oppgave er veldig enkel, alt du trenger å gjøre er å tippe hvor mange kuler det er i glasset. 

Hvis ingen tipper rett blir det den som er nærmest som vinner, og hvis flere har samme svar trekker jeg mellom de. 

Del gjerne innlegget videre! Lykke til alle sammen! ♥ 

- Sara 


#konkurranse #påskenøtter #påske #nøtter #vinne #premie #bloggvurdering #påske2014 

Husk konkurransen!

 • 19.01.2014 kl. 22:50

Ville bare titte innom på tampen av kvelden å minne dere om konkurransen min. Avslutter den i løpet av den kommende uken, så dere kan fortsatt melde dere på. Tenkte kanskje å gi to bloggvurderinger denne gangen, siden det er så mange påmeldte. Skrive de i hvert sitt innlegg selvfølgelig! 

Alt dere trenger å gjøre er å like Facebooksiden min her! Og skrive at dere har gjort det ♥

Nyt de siste timene med helg dere, i morgen er det en ny uke med en ny liten start! Vi skrives da ♥

- Sara 


#konkurranse #linkerunde #bloggvurdering #blogganmeldelse #vinn #hverdag #blogg

Vil du ha en bloggvurdering?

 • 17.01.2014 kl. 09:02

God morgen! Nå er jeg skikkelig trøtt, satt selvfølgelig litt for lenge med oppgaven i går og så er det rett opp for å jobbe med film i dag. Heldigvis er det helg etter i dag ♥

Jeg tenkte å starte helgen med en liten konkurranse, nå nærmer det seg nemlig 100 følgere på Facebook-pagen min! Det synes jeg vi bør feire med en konkurranse. Er dere ikke enig? Premien denne gangen er en bloggvurdering. Jeg kommer til å gjøre som jeg gjorde sist, gi litt kommentarer på hva jeg synes om innholdet og designet. Jeg bruker også noen bilder fra bloggen til den som vinner. Alt du trenger å gjøre er å like Facebook-siden min (link her) og skrive at du har gjort det i kommentarfeltet. Har du allerede gjort det kan du dele innlegget på Facebook. Husk å velg offentlig da, ellers ser jeg det ikke. 

Ha en nydelig fredag! 

Er du med?

- Sara


#konkurranse #linkerunde #vinn #premie #facebook #blogg #blogganmeldelse #bloggvurdering

Vinner av adventskonkurransen

 • 23.12.2013 kl. 22:39

Håper dere har hatt en fin lillejulaften og at dere snart begynner å bli klare for å ønske julen velkommen. Vi har vært borte på middag i dag, så nå skal jeg snart komme i gang med krølling av hår og det som hører med kvelden før kvelden. Men aller først er det klart for å trekke en vinner av den aller siste adventskonkurransen. Det var mange som hadde riktig svar denne gangen så jeg lot som vanlig random.org avgjøre vinneren. Først vil dere kanskje ha fasiten? 

Den heldige vinneren ble denne gangen..... Anna, fra bloggen annasylvelin. Gratulerer så mye til deg! Her er premien din:

Håper du blir fornøyd med premien ♥ Også vil jeg ønske dere alle sammen en riktig god jul. Håper dere koser dere glugg i hjel resten av kvelden og i morgen. Vi skrives  i morgen tidlig!

- Sara 

4. søndag i advendt: giveaway

 • 22.12.2013 kl. 10:18

God morgen ♥ Her kommer den siste adventskonkurransen for denne gang og i dag tenkte jeg å gi dere et parsmå oppgaver å bryne dere på. Den første oppgaven er enkel, løs rebusen så sitter du igjen med et løsningsord. I oppgave to er jeg ute etter hva disse to julekalenderne heter. 

Når du tror du vet svaret på oppgavene legger du igjen en kommentar i feltet under, husk å legg igjen e-postadressen din hvis du ønsker å få premie. Her er dagens premie: 

Jeg gjør kommentarfeltet usynlig som vanlig slik at alle må finne svarene på egenhånd. Konkurransen går fra nå til 16.00 i morgen. Håper dere vil delta, lykke til alle sammen! ♥

- Sara

Vinner av adventskonkurransen: 3. søndag i advent

 • 16.12.2013 kl. 21:28

Nå kan jeg endelig si at roen har senket seg her, alle julegavene er i boks og nå gjenstår bare innpakking av et par stykker. Det var utrolig deilig å dra kortet på den aller siste julegava tidligere i dag. Har faktisk vært skikkelig effektiv i dag, var nemlig også en liten tur på postkontoret for å sende avgårde en liten hilsen til noen som fortjener det. Hihi, gleder meg til den kommer frem. Meen nå får jeg komme i gang med trekkingen av gårsdagens konkurranse. Planen var å velge ut bildet jeg likte best, men det klarte jeg faktisk ikke. Fikk inn kjempefine bilder og veldig søte historier! Jeg bestemte meg derfor for å bruke random.org (som vanlig). Den første som sendte inn ble nummer én osv. 

Faktisk så ble det nummer 1 som stakk av med seieren denne gangen og hun heter Karen-Mette Myrlie-Bjørn. Her er vinnerbildet:Mange fine julebilder i ett og samme bilde. Gratulerer så mye til deg, her har du premien din.

Har sendt avgårde en mail og håper du bli fornøyd med premien ♥ 

Det er fortsatt én konkurranse igjen, så dere som ikke vant kan gjerne prøve igjen neste søndag. Da vil premien være fra London-turen. Ha en fin mandag videre!

- Sara

3. søndag i advendt: giveaway

 • 15.12.2013 kl. 14:07

God formiddag dere! Nå kan dere tro det ser fint og ryddig ut her hjemme! Kofferten står fortsatt halvveis utpakket på stuegulvet, sofaen er full av ting jeg har kjøpt i London og julegavene ligger klare til innpakking i et hjørne her. Denne søndagen blir den o'store ryddedagen for min del. Skal forresten prøve å få spilt inn en innkjøpsvideo i dag, eller i morgen hvis jeg ikke rekker før det blir mørkt i dag. Uansett, siden det er tredje søndag i advent betyr det ny giveaway. Her er dagens premie: 

Neglelakk, en liten eske nøttesjokolade, en dumle-sjokolade, en pose te og en sil til å ha teen i. 

Det jeg vil du skal gjøre er å sende meg ditt mest inspirerende julebilde på denne mailen: tattavkvinnene@gmail.com. Du må ha tatt/laget bildet selv og hvis du vil kan legge med en liten forklaring/historie til bildet. Konkurransen går til klokken 17.00 i morgen. Lykke til! 

Kommer du til å delta? 

- Sara

Vinner av adventskonkurransen

 • 09.12.2013 kl. 16:07

Da var tid for å kåre vinneren av adventskonkurransen jeg hadde i går. Det var 24 som meldte seg på denne ganger, morsomt å se alle svarene deres! Mange svarte riktig og noen hadde et par feil. Jeg må derfor trekke mellom de 10 som hadde rett svar. 

Her skal dere få fasiten: 

Vinneren av konkurransen ble Julie Christensen! Gratulerer så mye til deg, håper du er fornøyd med premien! 

Hva slags konkurranse vil dere ha neste gang? 

- Sara 

2. søndag i advendt: giweaway

 • 08.12.2013 kl. 11:43

Da var det klart for den andre søndagen i advent, noe som betyr konkurranse her på bloggen. Denne gangen må dere jobbe litt mer for å være med, jeg lurer nemlig på hvem øynene på bildet tilhører? Jeg er ute etter personenes virkelige navn, altså ingen karakter de spiller. Hintene under kan kanskje gjøre det lettere å skjønne hvem personene er. Dersom det er fler som har alle rette (eller ingen med alle rett) trekker jeg mellom de aktuelle. 

Jeg kommer til å gjøre kommentarfeltet usynlig i dag slik at det ikke blir noe juks. Dessverre vil det bli slik på de andre innleggene også, men endrer tilbake i morgen når konkurransen er over. Konkurransen varer fra nå til klokken 16.00 i morgen mandag.

Her er premien du kan vinne denne gangen. Lykke til og ha en fin søndag alle sammen! Vi snakkes snart igjen ♥

- Sara

Første søndag i advent: giveaway

 • 01.12.2013 kl. 16:00

Hei igjen fine mennesker. Jeg har jo ikke fikset noen julekalender til dere, har rett og slett ikke kapasitet til å kjøpe inn så mange gaver, likevel tenkte jeg å ha en giveaway hver søndag frem til jul. Premiene kommer til å variere litt, og siden den siste søndagen er 22. desember vil den bli kjøpt i London. Vet allerede hva jeg skal kjøpe, hihi! Uansett, hver konkurranse kommer til å være veldig enkel, og denne gangen trenger dere ikke Facebook for å være med. For å være med i trekningen denne gangen må dere rett og slett bare poste dere favorittjulesang i kommentarfeltet. Gjerne med Youtube-link! Da blir jeg glad! Her skal dere få min:

Det er ingen julesang som slår denne, har hatt den som favoritt helt siden jeg gikk på barneskolen faktisk. Det blir alltid topp julesetmning med denne på høytaleren. ♥

Håper mange av dere vil delta! Husk: favorittjulesang og e-post så er dere med i trekningen. Konkurransen går fra 16.00 i dag søndag til 16.00 i morgen mandag. 

- Sara 

Konkurranse: vinn linking

 • 17.11.2013 kl. 18:56

I desember skal jeg ha noen julekonkurranser for dere her på bloggen (starter 1. desember), og i den anledning ønsker jeg at de forskjellige konkurransene skal være litt morsomme. Jeg har ikke lyst til å bare ha sånne typiske "legg igjen e-posten din i kommentarfeltet"-konkurranser. Derfor tenkte jeg å høre om dere har noen forslag til morsomme konkurranser man kan ha på en blogg? Den som har det beste forslaget vinner og jeg vil linke til bloggen din og skrive min vurdering av den.

Så hvis du vil vinne linking og vurdering av bloggen din kommenter et godt forslag til en konkurranse! 

- Sara

Vinner av halloween giveaway

 • 01.11.2013 kl. 12:22

Da har jeg trukket vinneren av gårsdagens konkurranse. Jeg har brukt random.org som jeg sa i forrige innlegg, og kommentar nummer 11 ble vinneren. Gratulerer til deg Sigrid Solbakken, skal sende deg en mail så får du premien i posten. 

Takk til alle som deltok, dessverre var det bare en vinner denne gangen, men det kommer flere sjanser om ikke så lenge. Så det er bare å følge med. 

Hvordan feiret dere Halloween i går? 

- Sara

Halloween giveaway!

 • 31.10.2013 kl. 12:45

Siden det er halloween i dag tenkte jeg bare å ha en liten giveaway. Har laget en lite pose med litt smågreier i, den passer best til jente da, men hvis du er gutt og vinner så kan du gi den bort. Siden de fleste konkurransene mine krever at du har Facebook tenkte jeg å droppe det denne gangen. Det eneste du må gjøre er å skrive en kommentar med eposten din under dette innlegget så er du med. Konkurransen avsluttet klokken tolv i kveld, så trekker jeg en tilfeldig vinner i morgen som får premien tilsendt i posten.

Jeg håper det er greit at jeg ikke svarer på kommentarene deres på dette innlegget? Jeg tenkte nemlig å bruke random.org og da er det mye enklere å bare ha en liste med alle som deltar uten at jeg kommenterer mellom alle. 

Har du lyst til å være med?

- Sara 

Vixen blog awards

 • 26.10.2013 kl. 13:23

God morgen fine lesere! I dag var det godt å sove skikkelig lenge, sto faktisk opp så sent som 12 i dag! Haha, perfekt start på en lørdag. Snart skal jeg plukke ut antrekk for bursdagen, viser dere senere hva jeg lander på.Tenkte egentlig å bruke dette innlegget på å fortelle dere at nomineringen til Vixen Blog Awards er i gang. Jeg har selv nominert noen bloggere, blant annet et par skjønnhetsbloggere og noen nykommere. Det jeg synes er så bra med denne awardsen er at ingen blogg er for liten, alle kan delta og få sjansen til kjempe om de gjeve titlene. Jeg har allerede blitt nominert noen ganger til årets nykommer og det er jo såå gøy! Hvis du har lyst til å nominere meg finner du direkte link til nominasjonen i bunnen av innlegget. Hadde satt utrolig stor pris på det! Bruker ganske mye tid på bloggen, og å få gode tilbakemeldinger er alltid utrolig hyggelig. Det er dere forresten veldig flinke til å gi i form av kommentarer også, tusen takk til alle som er innom her hver dag! 

 

Nominer favorittene dine her.

 - Sara 

Har kåret vinner av konkurransen - ble det deg?

 • 06.10.2013 kl. 19:31

Da var endelig vinneren av konkurransen kåret. Takk til alle som meldte seg på, det ble en del påmeldte denne gangen, noe som er kjempegøy! Måten jeg har trukket ut vinneren på er rett og slett gjennom random.org. Skrev ned navnene til alle på en lapp i den rekkefølgen dere kommenterte og så kåret jeg to vinnere. Håper dere som vant blir fornøyde, skulle gjerne gitt dere et deksel hver, men det har jeg dessverre ikke mulighet til!  

Vinner av iPhone 5 deksel er Vilde // Vinner av iPhone 4/4s deksel er Hippiesummer 

Dere som vant får mail av meg asap! Håper dere synes konkurranser er like morsomt som jeg for dette vil jeg gjerne gjøre igjen!

Noen forslag til hva premien kan være neste gang? Og liker dere best enkle konkurranser som denne her, eller vil dere ha en fotokonkurranse, spørsmålskonkurranse eller noe lignende? 

- Sara 

Jeg vil lese nye blogger!

 • 06.10.2013 kl. 15:38

Søndag er for meg synonymt med avslapping, og hva passer ikke bedre enn å lese noen gode blogger? Jeg leser allerede ganske mange fine blogger og har en liten liste med blogger jeg klikker meg innom hver dag. Blogger bruker jeg som inspirasjon i hverdagen og for å koble av. Listen min kan med fordel vokse litt og derfor har jeg lyst til at du skal legge igjen din blogg eller en du liker godt i kommentarfeltet. Så får jeg litt å kose meg med i kveld!

 

Så, har du en bloggadresse til meg? 

AVSLUTTET (Jeg trekker vinneren av konkurransen i kvled, link her hvis du ikke har meldt deg på) AVSLUTTET

- Sara 

Husk konkurransen!

 • 05.10.2013 kl. 17:12

AVSLUTTET

Husk konkurransen jeg har gående! Jeg trekker to vinnere på søndag! Alt du må gjøre er å like Facebook-siden min (HER), og legge igjen en kommentar med hvilket deksel du ønsker deg.

Del gjerne innlegget videre! 

- Sara

Konkurransetid

 • 30.09.2013 kl. 16:56

AVSLUTTET

Tusen takk for den hyggelige responsen på det forrige innlegget! Dere er så snille alle sammen! Siden dere er så greie tenkte jeg å ha en liten konkurranse for dere. Jeg trekker to vinnere som får et av mobildekslene dere ser under hver. Snøhvit går til iPhone 5 og Eiffeltårnet går til 4S.

Det eneste dere må gjøre er å like Facebooksiden min her og legge igjen en kommentar med hvem av de to dere helst vil vinne. Jeg kommer til å sjekke at vinneren har likt siden min, hvis den ikke har det trekker jeg bare på nytt. 

Husk å legge igjen e-posten deres da, slik at jeg får kontaktet dere!

Noen som har lyst til å vinne?  

- Sara

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no