hits

New in: arvet spisestue

 • 10.03.2018 kl. 12:01

Nå begynner ting virkelig å falle på plass på kjøkkenet vårt (bare to år etter vi flyttet inn). For et par dager siden fikk vi på plass en ny spisestue og i morgen skal vi få inn oppvaskmaskin. Tenk at vi har bodd her i 2 år uten å ha det, ikke at vi hadde oppvaskmaskin når vi bodde i Oslo heller da, men gjett om det er etterlengtet! Et nytt spisebord har vi også vært på jakt etter en stund, for kjøkkenbordet vi hadde fra før hadde sett sine bedre dager. Stolene falt nesten sammen og bordet fikk dessverre gjennomgå et heller mislykket maleprosjekt fra min side. Så da vi fikk lov til å arve spisestuen etter oldemor ble vi veldig glade! Ikke bare er den fin, men den har jo også en affeksjonsverdi. Litt oppussing har jeg likevel tenkt til å foreta meg, men da bare å trekke om stolene slik at de blir mer moderne.

Bordet har god plass og det følger med hele 10 stoler! Perfekt når vi skal arrangere quizkvelder og lignende! Nå er det også lettere å be folk over på middag, det skal bli kos ♥

Jeg er jo ikke akkurat noen møbelsnekker, men jeg har kikket litt på nett og det virker ikke som at det å trekke om stoler er den største jobben. Hvis det lar seg gjøre trekker jeg bare over det stoffet som allerede er der, slik at jeg kan gjøre om hvis jeg angre meg seinere. Stoffet har jeg ikke bestemt meg for enda, men jeg har lyst på et mørkegrønt eller mørkeblått stoff i velour/fløyel. Det høres kanskje litt over the top ut, men det passer så godt inn med resten av leiligheten vår. Og jeg har sett mange dødskule stoler som er sånn. Sjekk hva jeg tenker på bildet under. Vi får nå se, jeg har ikke dårlig tid med å trekke de om, de fungerer jo like fint som de er!

Håper det blir mange koselige samlinger, gode middager og minner rundt dette bordet i årene som kommer!

Hvilken farge synes dere passer best på stolene?

- Sara


#interiør #vintage #spisestue #kjøkken #arvet 

Tips: en mer oversiktlig bokhylle

 • 05.03.2018 kl. 19:57

Hei, og god mandag! Først vil jeg bare si takk for responsen på forrige innlegg, veldig hyggelig at dere deler og kommenterer!

Nå tenkte jeg å vise dere mitt siste "prosjekt" her hjemme. Jeg har nemlig så lenge jeg kan huske mislikt bokhyllen vi har stående i stua. Ikke fordi det er en veldig stygg bokhylle, men fordi den har sett så utrolig rotete ut. Den har vært full av bøker (no shit), DVDer og diverse annet. Bokhyllen har sett malplasert ut og har ikke akkurat vært med på å dra helhetsinntrykket av stuen opp. Nå har jeg sett meg skikkelig lei på det og har prøvd å freshe den litt opp. Her er noen tips hvis dere liker resultatet mitt. 


Før/etter

Som dere ser på førbildet er det en god del bøker og annet rart som gjør at hele hyllen ser rotete og lite oversiktlig ut. Vi brukte ikke halvparten av bøkene og DVDer ser vi jo aldri på. Nå har jeg derfor fjernet alt av bøker som vi ikke vil lese eller ikke vil lese igjen. Noen av de skal jeg legge ut for salg, noen går til bruktbutikken og et par av de vil vi beholde, men ikke her i stua. Det samme gjorde vi med DVDene. Det er et par av de vi har lyst til å spare på for seinere. 

For at hyllen ikke skal føles så overfylt har jeg valt å gjøre noen av hyllene til mer utstillingshyller. Som den over her hvor jeg har samlet alle Bob Dylan bøkene til Matias. Bob Dylan er en av hans favorittartister, og nå har han fått en liten samling med bøker, da passet det godt å samle det på denne måten. I duftlyset har jeg sett et elektrisk telys, da kan det stå på uten at vi trenger å være redd for at hylla skal bli svidd!

Litt bøker må vi selvfølgelig ha i hyllen, men isteden for å sette alle etter hverandre har jeg valgt å ha noen liggende. Det bryter opp litt og gjør at det ikke føles så mye! 

Mummitrollet er vi veldig glad i her i huset, så vi hadde lyst til å gjøre noe utav det. Da fikk vi både lagt frem et par bøker og vist frem ett av to fine bilder som vi har på en kul måte. Dette bildet og et annet av Snusmumrikken har vi fått av en venn av oss. De er så fine!

I den nederst hyllen valgte vi å ha en del bøker igjen. Egentlig skulle vi helst hatt de to store brune bøkene litt lengre opp, men de passet liksom ikke inn noe annet sted.

Nå synes jeg hylla både er mer oversiktlig, samtidig som den passer bedre inn mer resten. Jeg er ikke akkurat noen interiørekspert så det er sikkert mange andre ting man kunne gjort, men jeg er i hvert fall fornøyd!

- Sara


#interiør #stue #bokhylle #tips #hverdag 

New in: Vintage stuebord

 • 28.09.2017 kl. 15:09

Hei! Det går lenge mellom hver gang det er noe interiørsnakk her på bloggen, for som jeg så vidt var inne på forrige gang har vi hatt litt den holdningen at vi ikke ønsker å bruke masse penger på å få det "perfekt" her vi er nå, siden vi bare leier. Og når man egentlig synes det bare ser sånn helt ok ut hjemme er det ikke så fristende å lage mange innlegg som omhandler nettopp interiør. Stilen på leiligheten er ganske gammeldags, og når vi en gang skal kjøpe oss noe eget vil det nok se litt annerledes ut. Så vi har derfor tenkt at det er dumt å gå til anskaffelse av større ting som er "tilpasset" denne leiligheten, hvis vi ikke ser for oss at det kan passe inn det neste stedet vi skal bo da. Jeg ser for meg at vi kommer til å prøve å gå for en minimalistisk/moderne stil med noen retro-innslag her og der.

Etter at oldemor gikk bort har vi vært så heldige å få arve et par flotte møbler som jeg tror vil passe veldig godt til nettopp denne stilen. Det ene møblet er en veldig fin skjenk som dessverre ikke får plass i denne leiligheten, men bordet som dere ser under fikk vi endelig på plass i går. Gjett om det var deilig å vinke farvel til det slitte hvite IKEA-bordet? 

Dette bordet er mye høyere enn det vi hadde før, så det er litt uvant, men herlighet så mye finere det er! Den trådene som går rundt to av benene er forresten kun for litt ekstra hold, vi tenkte vi skulle forsøke å fikse det slik at vi slipper å ha den på. 

En høstlig krysantemum, to telysestaker og en krukke med duftpinner har fått plass på bordet. En perfekt høstkombo!

Dette bildet har vi også arvet fra oldemor, og for oss som nesten ikke har noe på veggene ble det plutselig mye mer hjemmekoselig her. Ikke veldig minimalistisk, men absolutt passende til leiligheten. 

Puten i midten er også ny, og jeg synes det passet godt sammen med de to vi hadde fra før. 

De av dere som følger med på Snapchat så kanskje at vi i går vurderte om vi skulle ha teppe under bordet eller ikke. Jeg har alltid vært veldig anti-teppe, men siden dette gulvbelegget ikke det lekreste kunne det kanskje vært en idé å dekke over det litt. Det viste seg å ikke bli noen stor suksess, og så godt som alle snappet tilbake var enige. Så da fikk teppet vike! Nå mangler vi egentlig bare et fint pledd, og jeg tror faktisk jeg har funnet et fint et på KID som passer perfekt inn. Kanskje jeg løper bort å kjøper det etterpå!

Hva synes dere om sofakroken vår?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#interiør #interior #vintage #gjenbruk #newin #stue #dekor #høst #inspirasjon #inspo

Current wishlist - home edition

 • 29.08.2017 kl. 17:08

Hei! Nå er det så lenge siden jeg har satt meg ned å laget et interiørinnlegg på bloggen, og siden det rulles ut så mange fine nyheter i butikkhyllene om dagen passet det bra å dele min lille wishlist med dere. Jeg synes det er litt unødvendig å bruke masse penger på å gjøre denne leiligheten "perfekt" i og med at vi bare leier her. Nå er nok boligkjøp et stykke inn i fremtiden uansett, men vi handler ikke inn ting til denne leiligheten som vi ikke kan se for oss passer inn andre steder. Når det er sagt kan småting utgjøre en stor forskjell, og det trenger ikke koste skjorta! Så i dag har jeg funnet frem noen kule ting som jeg tror ville passet godt inn hos oss nå, og som kunne blitt med videre. Håper dere liker funnen mine!

Inneholder annonselinker

1. Nattbord 2. Klokke 3. Putetrekk 4. Bilde 5. Putetrekk 6. Timeglass 7. Vase 8. Kaffekopp 9. Blad 10. Kurv 11. Brett 12. Lampe 13. Korktavle 14. Duftlys 15. Lampe 16. Vase 17. Skjærebrett 18. Kurv 19. Trillebord

Nattbord har vi faktisk aldri hatt før, og det begynner jeg å savne. Det gjør så mye for helheten på soverommet, så jeg har kikket rundt etter noe lignende det på bildet over her lenge. Jeg har lyst på noe helt enkelt, men klarere liksom ikke lande på om jeg vil ha lyst eller mørkt tre, en eller to skuffer! Huff, frøken ubesluttsom! Mørkegrønt og mørkeblått er fargene som går mest igjen her hjemme, og et par ekstra puter i sofaen tror jeg hadde blitt veldig fint. Det samme med et pledd, men jeg har funnet ut at jeg ekstremt kresen når det kommer til pledd. Jeg finner ingen som er akkurat sånn jeg har lyst på! Jaja, jeg fikk i hvert fall litt inspirasjon av å skrolle meg rundt på forskjellige nettbutikker. 

Ha en fortsatt fin tirsdag ♥

- Sara


#interiør #hjem #wishlist #dekor #hjem #ønskeliste #kremmerhuset #lagerhaus #ellos #woroom #glassoginteriør #inspirasjon #inspo #tips

Ny med spraylakk: lysestake

 • 10.02.2017 kl. 13:57

God fredag! I dag ville jeg bare en kjapp tur innom for å vise dere mitt nyeste lille DIY-prosjekt. Eller, det er vel mer et mini-oppussingsprosjekt enn DIY. Jeg hadde en lysestake fra IKEA som jeg likte veldig godt da jeg kjøpte den, men som jeg nå ikke liker i det hele tatt. Det var egentlig bare fargen jeg hadde noe i mot, så jeg dro frem en boks med spraylakk. Nå synes jeg den er så mye finere, og passer bedre inn med annen dekor vi har! 

Alt man trenger er et objekt å spraye, en boks med spraylakk i ønsket farge og godt med underlag. Det er kjipt å få spraylakkrester på gulvet! Jeg måtte spraye tre lag for å dekke helt.

Resultatet ble akkurat som jeg hadde håpet på, så nå skal den få stå fremme igjen. Det er så lite som skal til for å gi nytt liv til gamle ting man ikke lenger liker. Dyrt er det heller ikke! Denne spraylakken hadde jeg stående, men en boks koster vel rett under hundrelappen, og da har du lakk i lange baner! 

Hva synes du om det nye utseende på lysestaken?

- Sara


#diy #interiør #hjemmelaget #hobby gjenbruk #dekor 

Can you PICTURE IT?

 • 22.01.2017 kl. 16:22

Annonselenker

Hjemme hos oss henger det latterlig lite på veggene, og rommene føles nesten litt sterile. Et hjem uten noe på veggene synes føles litt upersonlig, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har spikret opp noe før. Selvfølgelig spiller dekor og innredning en viktig rolle når det kommer til interiør, men veggene og det som henger på er de er en så stor del av rommet og utgjør derfor en stor del av helheten. Jeg har aldri vært noe flink når det kommer til interiør, og kjøper bare inn ting jeg synes er fine der og da, uten å tenke på helheten. Nå har jeg heldigvis kommet på bedre tanker og prøver sakte, men sikkert å skape en stil i hjemmet som både Matias og jeg kan trives med. Det var da jeg kom over de kule bildene på Pictureit.no.

Venner // OSLO // Mamma // Kjærlighet // Samboer // Datter, tøykurv // Mamma, krus // Tante // Hund 

De har helt enkle, men utrolig kule bilder med fine tekster på. Jeg er som regel ikke megafan av å ha masse greier med tekst på hjemme, men når det blir så enkelt som dette synes jeg det er veldig kult. De har også noen andre motiver, som for eksempel bildet med hunden, som er til å smelte av. I tillegg til tøyposer, puter og krus med tekst på. Den med mamma  er jo perfekt til morsdagen! 

Hva henger du på veggen din?

- Sara


#pictureit #interiør #hjem #innredning #bilder #inspo #blogg #hverdag #tips #inspirasjon

Julefin leilighet

 • 04.12.2016 kl. 11:21

Andre søndag i advent! Det var på ingen måte planen å bli borte i så mange dager, men jobb og andre ting kom i veien. Vi har heldigvis rukket å gjøre det hyggelig med julepynt hjemme, så nå tenkte jeg å vise dere hvordan det ble seende ut i år. Dette blir jo nesten første gang dere får se bilder av leiligheten vår, så håper dere liker det dere ser ♥

Matias har fått pakkekalender av meg i år, også har jeg fått av mamma. Gavene står trygt plassert under det lille bordet i stua ♥

Denne lysestaken har vi egentlig ikke brukt som adventsstake før, men vi synes den passet fint til det formålet også. 

Kontorpulten min har fått seg litt julepynt, et lys som lukter pepperkake og en lilla rosa som jeg fikk i pakkekalenderen for et par år siden. 

Bursdagsblomsten jeg fikk av Karoline lever fortsatt i beste velgående!

Jeg er veldig fornøyd med hvordan leiligheten har blitt seende ut, akkurat passe mengde pynt for min smak :) Julegavene er nå også handlet inn, jeg mangle bare å lage noe greier og kjøpe en liten ting. Så resten av tiden før jeg skal jeg bruke på å lage masse godt på kjøkkenet og rett og slett bare kose meg! Jeg tenkte også å sette et lite mål for meg selv frem til jul, eller kanskje til og med ut året! Jeg skal poste ett nytt innlegg hver dag! Om det så blir mobilblogging så skal det ut et innlegg hver dag. Det tror jeg skal gå veldig fint hvis jeg er flink og effektiv på fridagene mine! Håper dere gleder dere til det ♥

Har du pyntet til jul?

- Sara


#jul #julepynt #pynt #desember #nisse #leilighet #interiør 

Mitt lille "bloggekontor"

 • 16.05.2016 kl. 13:15

Si hei til min nye kontorplass! Det har så mye å si at man har et ordentlig sted å sette seg ned for å blogge. Om jeg sitter i sofaen blir jeg altfor avslappet til å få gjort noe som helst, så denne plassen her er virkelig gull verdt! Pulten er akkurat passe stor, med en skuff jeg kan skjule rotet mitt i. Jeg fikk den av svigers og kunne ikke vært mer fornøyd!

Hvorfor hånda mi ser skjoldet og hvit ut her aner jeg ikke? Jeg har ikke brukt selvbruning eller badet i mel :) 

Enkelt og lyst, akkurat slik jeg liker det!

Litt kaffe og snacks er alltid godt å ha i nærheten. Det ble med noen kurver jordbær hjem fra butikken før helga, og de er faktisk ganske søte! Nam ♥

Praktisk oppbevaring av min personlige almanakk, idéboken min og litt diverse annet småtteri. 

Friske blomster har funnet sin vei til plassen min, fikk denne fine buketten av bestemor i anledning 17.mai ♥

Nå kjenner jeg motivasjonen er tilbake og jeg er veldig klar for å blogge masse fremover. Nå som det er lyst til langt på kveld er det veldig mye enklere, og ikke minst morsommere å være blogger så nå blir dere ikke kvitt meg med det første! 

Hva synes dere om kontorplassen min?

- Sara 


#kontor #hjemmekontor #mac #blogg #blogger #hjem #interiør 

Lagerhaus: inspirasjon til 17.mai

 • 29.04.2016 kl. 16:55

Annonse

Nå går det farlig fort til nasjonaldagen, og det er kanskje flere av dere som skal arrangere 17.mai-frokost eller ha grilling senere på kvelden? Da kan det være lurt å komme i gang med innkjøpene du trenger, enten det gjelder bordpynt, servise eller annen dekor. Godbitene blir som regel fort revet bort! Under har jeg satt sammen to forskjellige kollasjer med inspirasjon til hvordan du kan pynte til 17.mai. Det går mye i hvitt på begge to, men jeg tenker det kan være greit å kjøpe inn ting som kan brukes i andre sammenhenger og som matcher godt Norges farger. Alt sammen er fra en av mine favorittbutikker, Lagerhaus. Jeg har delt en del produkter fra de før og grunnen til at jeg vil tipse dere om denne butikken igjen og igjen er rett og slett fordi de har et utrolig bra utvalg til veldig gode priser!

Eggeglass // Hvit bolle // Tallerken // Drikkebeholder // Salatbestikk // Servietter // Kurv-bolle //

En stor drikketank som den på bildet over har jeg siklet på i evigheter og jeg tror nesten jeg må skaffe meg en sånn til nasjonaldagen! Den er perfekt å servere punsj, eller annen drikke i, samtidig som den pynter opp ethvert festbord! Tallerkenene med de blå detaljene synes jeg var midt i blinken til 17.mai. De har litt blått i seg, men det blir likevel ikke for mye, og disse kan tas frem igjen ved andre anledninger.

Tallerken // Ballonger // Salatbestikk // Trefjøl // Champagneglass // Lysholder // Kakefat // Sugerør // Eggeglass //

Hvis du har lyst til å klinke til med en litt mer glamorøs fargepalett kan du jo hente frem litt metalliske elementer av gull og sølv. Ballongene i ordet "Hurra" er jo kjempefin dekor på en sånn dag, og sammen med noen metalliske eggeglass, salatbestikk eller tallerkener blir det veldig kult! Dryss over noen norske flagg på bordet eller fest et bånd i rødt, hvitt og blått rundt glassene så er du der!

Håper dette var inspirerende, og hvis du ikke fant noe her som falt i smak er det bare å klikke deg inn i nettbutikken deres. De har massevis av pynt, servise, kjøkkentutstyr og alt du trenger til den store dagen!

Fant dere noe dere likte?

- Sara


#inspo #inspirasjon #nasjonaldagen #interiør #borddekorasjon #bord #mai #lagerhaus

Vårlig interiør fra Ellos +rabattkode

 • 22.01.2016 kl. 18:20

Inneholder annonselinker

Hvordan har dere det i dag? Det var så deilig at gradestokken endelig ikke viste et tosifret minustall da jeg skulle ut i dag! Og enda bedre blir det utover helgen, herlig! I dag har jeg bare vært på jobben en kjapp tur for en medarbeidersamtale, og om ikke lenge skal jeg ut på butikken for å handle inn til dagens middag. Matias og jeg har vært sammen i 7 år i dag, så vi skal feire med litt god mat. Jeg tror vi lander på indisk i kveld, en litt spicy tandori kanskje? Vi får se!

Interiørkategorien på bloggen har altfor lite innhold, så nå tenkte jeg å legge inn et bidrag der. Julen er forhåpentligvis ryddet bort hos de aller fleste, og før vi vet ordet av det er våren her. Så det er kanskje på tide å freshe opp med litt nytt til hjemmet, rett og slett gjøre det klart for en ny årstid. Under har jeg derfor samlet et knippe favoritter fra Ellos Home.  De har så mye fint i forskjellige stiler, så her er du garanter å finne noe som passer din stil. Prisene er heller ikke så ille, og i bunnen av innlegget har jeg en liten rabattkode på lur.

Avlang pute // Gullkrukke // Lampe // Gullpotte // Blå vase // Pledd // Skål // Maling // Bord // Kurvpotter // Hyllebokser // Pute // Maling // Skåler // Lampe

Var det ikke mye fint her? Enda flere fine puter, kule lamper og dekorativ pynt finner du selvfølgelig inne på siden deres. Jeg tenkte å gjøre om litt her hjemme, jeg skal blant annet spraylakkere litt interiør også tenker jeg å klikke hjem litt som står i stil til det. Forandring fryder! Hvis du vil ha litt rabatt på kjøpet kan du bruke koden 335403 så får du 30% avslag på din dyreste vare (gjelder bestillinger over 200,-)

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

- Sara


#interiør #inspo #inspirasjon #hjem #dekor #ellos #shopping #stil

Interiør: kjøkken og spisestue

 • 30.09.2015 kl. 21:38

Inneholder annonselenker

God kveld fine! Det virket som at forrige interiørpost falt i god smak hos dere, så da fortsetter jeg denne serien, og i kveld har jeg tatt for meg kjøkken og spisestue. Det jeg ønsker meg mest av alt akkurat nå er mer kjøkkenplass! Jeg er jo veldig glad i å eksperimentere på kjøkkenet, men det er dessverre veldig vanskelig her jeg bor nå. Disse bildene hjelper jo ikke akkurat på ønsket om et mer brukervennlig kjøkken, men det er deilig å drømme litt også! Håper dere lar dere inspirere ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

*Sikle* Tenk å ha en stor kjøkkenbenk, masse skapplass og en praktisk kjøkkenøy! Det må være drømmen! Selv om jeg ikke kan bygge meg noen kjøkkenøy, eller kan trylle frem masse skapplass går det i det minste an å friske opp det som befinner seg på kjøkkenet. Tingene på bildet over vil freshe opp et hvert kjøkken og gi en litt mer luksuriøs touch.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

I spisestuen er det veldig lett å endre litt på looken, noen nye lysestaker, en ny duk og et nytt billig servise er alt som skal til. De kule gullkoppene koster bare 69,- har såå lyst på de! Digger den røffe lampen også, synes det er så kult med betong i hjemmet.

Sukk, så mye fint! Det er jammen godt jeg ikke jobber i en interiørbutikk, jeg hadde jo fått lyst til å bytte stil annen hver dag. Akkurat nå føler jeg egentlig ikke at vi har noen spesiell stil i leiligheten, vi har lite farger, med et par innslag av kobber her og der. Jeg liker det for så vidt godt, men skulle veldig gjerne ønske at det var mer gjennomført. Men alt til sin tid! Håper dere likte innlegget ♥

Fant du noe du likte?

- Sara


#interiør #bolig #hus #leilighet #kjøkken #spisestue #spiseplass #pusseopp #dekor #inspo #inspirasjon

Interiør: bad og soverom

 • 23.09.2015 kl. 21:25

Inneholder annonselenker

Helt siden jeg var på boligmessen forrige helg har jeg gått rundt å drømt salige drømmer om lekkert interiør, stilrene fliser og delikat belysning. Så i kveld måtte jeg bare gå på litt inspirasjonsjakt. Jeg holder så smått på med å spare til egen bolig, og selv om det kjøp ligger langt frem i tid må jeg bare fantasere litt. Det er jo SÅ mye lekkert man kan innrede med, så her kommer litt inspirasjon til bad og soverom. Håper dere liker det ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Jeg får helt følelsen av å være på et spa når jeg ser disse lekre badene! Tenk så avslappende å gå inn på sitt egne lille minispa hver morgen, ja takk! Broren til Matias har nylig pusset opp badet sitt, og det har også en litt spafølese over seg, tror vi må leie inn han når vi en gang skal fikse vårt eget bad! Når det er sagt så trenger man jo ikke bruke masse tid på kostbar renovering, det går an å gjøre en ganske stor forskjell ved å bytte ut noe av interiøret. Tingene jeg har plukket ut over synes jeg så veldig eksklusive ut og jeg er sikker på at de kunne vært med på å løfte et bad mange hakk!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

Soverommet bør også være en avslappende sone hvor man kan puste ut og koble av. I dag har vi kombinert soverom og stue og det er alt annet enn avslappende. Det funker, men jeg blir nesten litt mo i knærne av å se disse bildene med god plass, walk in colset og en behagelig atmosfære. Igjen tenker jeg at man kan gjøre mye med et nytt sengeteppe, nye pute og litt lekker pynt. Vasene, putene og de kule rammelistene falt jeg helt for! SÅ kult.

Jeg blir helt forelsket her jeg sitter å drømmer, og jeg gleder meg så enormt mye til å innrede et eget sted en gang i fremtiden. Da skal jeg bla tilbake i arkivene på bloggen og hente masse inspirasjon! Sukk. Jeg har forresten mange flere interiørbilder på lur så neste gang blir det to andre rom jeg tar for meg. Gi meg gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet om dere liker disse innleggene.

Hvordan ser ditt drømmebad og soverom ut?

- Sara


#interiør #bolig #hus #leilighet #soverom #bad #spa #pusseopp #dekor #inspo #inspirasjon

Boligmessen 2015

 • 15.09.2015 kl. 20:15

God kveld! Leiligheten kjæresten min og jeg nå leier på Sinsen er trang, uten soverom og lite moderne. Jeg var derfor ikke vond å be da vi på hotellet hadde fått gratisbilletter til årets boligmesse på Telenor Arena. Påfyll av inspirasjon på interiørfronten, drømmer om eget kjøp og en kikk på hva som er inn for tiden var det som ventet meg. Nå har jeg bare enda mer lyst til å eie noe eget som jeg kan innrede akkurat sånn som jeg vil. Dessverre er det veldig dyrt å kjøpe selv, så jeg får enn så lenge ta til takke med disse bildene. Håper dere blir like inspirerte som meg!

Digger dekoren på dette badet! Kult å ikke alltid går får den kjedelige tannbørsteholderen og såpeflasken fra Palmolive.

Details ♥

Stoore myke senger så langt øye kunne se!

Det jeg savner aller mest i leiligheten vår er god plass på kjøkkenet. En lang benk med god plass til å utfolde seg og teste nye ting, og ikke minst masse skapplass til oppbevaring av kommer og kar.

Et boblebad hadde heller ikke vært dumt å hatt!

Var det ikke mye fint her? Jeg fikk i hvert fall en ny motivasjon for å spare så mye penger som mulig på BSU-kontoen fremover etter denne helga!

Var du på boligmessa i helga?

- Sara


#interiør #hus #bolig #boligmesse #oslo #trender #trend #bad #boblebad #seng #soverom #kjøkken

Hageparty!

 • 04.06.2015 kl. 19:51

Inneholder annonselenker

Endelig i dag var det skikkelig varmt ute! Da jeg dro hjem fra jobb i dag var jakken for første gang på lenge for varm til å ha på seg. Deilig! Det har ikke vært mye som minner om sommer så langt i juni, men forhåpentligvis vil vi får mange varme dager fremover. I den anledning har jeg satt sammen en liten kollasj med ting du kan buke for å lage et lite hageparty. Alle tingene er hentet fra hjemmesiden til Lagerhaus (butikken som nettopp åpnet på Strømmen Storsenter). Jeg synes de har så mye fint inne nå som passer perfekt til temaet hagefest, håper du også finner noe du liker!

Drikkebeholder med kran // 6pk drikkeflasker // Pappbegre med sløyfer // Bakedekorasjon // Kakefat // Piknikkurv // Muffinsformer // Lyslenke // Duftlys // Papirsugerør

Da håper jeg at dere i hvert fall er litt inspirert til å be venninnegjengen over på en liten utendørs hyggestund. Enten man går all in og dekker opp fint langbord eller bare legger et teppet på plenen og kjører piknik er det alltid koselig å være utendørs. Man må jo passe på å få med seg så mange dager ute som mulig, plutselig er høsten her før man rekker å blunke!

Fikk du lyst til å ta invitere til hageparty?

- Sara


#hage #hageparty #sommerparty #sommerfest #sommer #inspo #inspirasjon #utendørs #sol #piknik #kos #venner #venninner 

Butikkåpning: Lagerhaus

 • 12.05.2015 kl. 19:18

God kveld! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg har først vært  på jobb i dag og nå sitter jeg på skolen å skriver så det suser på den skriftlige delen. Men nå trengte jeg en liten pause så da tenkte jeg det passet å oppdatere dere. Jeg var en nemlig en kort tur innom åpningen av butikken Lagerhaus på Strømmen Storsenter i går. De av dere som er medlem av bloggklubben så sikkert at de inviterte bloggere dit, så jeg tok det som et lite avbrekk i skolejobbingen. Og herlighet for en skjønn butikk! Her finner du alt fra sukkersøtt gavepapir til kjøkkenredskaper og interiør. Jeg elsker sånne butikker med masse nips og pynt, og det passer jo helt perfekt nå som vi holder på å flytte. Jeg skal helt klart tilbake hit etter vi har fått kommet i orden i den nye leiligheten! Hvis du ikke var på åpningen i går så har jeg samlet et knippe bilder til dere under, kanskje dere finner noe som frister?

Skikkelig sommerlig stemning med masse fine flasker, serveringsbrett og glass. 

Disse marmorfatene var veeldig fine, og jeg tror en hvilken som helst kake ville tatt seg godt ut på dette. 

Piknik! Hvor søt er ikke denne kurven? Jeg måtte bare sette sammen min egen lille piknikkurv med litt fine pasteller. Får du ikke bare lyst til å slenge en kurv jordbær oppi her, ta teppet under armen og finne deg en park?

En sånn her har jeg også skikkelig lyst på! De er så kule og dekorative når man skal ha selskaper, men de tar jo så mye plass. Jeg vurderer nesten å kjøpe en og oppbevare den hos mamma inntil jeg får god nok plass selv, den kostet nemlig bare 299,-! 

De hadde også litt forskjellige såper, rengjøringsmidler og duftlys der. Disse flaskene synes jeg var utrolig enkle og dekorative, det er nesten greit å ta fatt på den ukentlige husvasken med de her.

Gavepapir i lange baner! Dette er butikken å besøke før du skal pakke inn årets konfirmasjonsgaver, her er det nemlig flott papir, pyntebånd, fine poser og alt du kan tenke deg å dekorere med. Jeg ser for meg at det blir et must å ta turen innom her før jul!

Jeg fant i hvert fall masse fint hos Lagerhaus, i tillegg var prisene veldig fine. Jeg har jo fortsatt bare en deltidsjobb så denne butikken passer lommeboken min veldig godt! Så gratulerer med åpningen, jeg kommer garantert tilbake!

Var det ikke mye fint?

- Sara 


#interiør #åpning #butikk #åpningsdag #nips #pynt #rosa #pasteller #gavepapir #piknik #piknikkurv #strømmen 

Inspirasjon: reke-party

 • 04.04.2015 kl. 18:48

Nå som våren er her for fult er jeg sikkert ikke den eneste som sikler etter deilige ferske reker utendørs i solen? Reker er noe jeg forbinder veldig med sommer, men jeg synes vi skal starte sesongen tidlig i år og arrangere en skikkelig rekefest i vår. Jeg tenkte å få med meg et par venninner på en kveld med vin og reker om ikke så lenge, og til det trenger vi jo litt inspirasjon! Lekkert tilbehør til bordet hører jo med, så jeg har satt sammen en liten kollasj under som kanskje kan inspirere litt ♥

(adlinks) Sitronpresse // Hvite skåler // Champagneglass // Skål hvit og grå // Skjærefjøl // Champagne-bøtte 

Nå håper jeg du kom i stemning og at dere er klare for å dra frem rekebollen og en god flakse vin (hvis dere er gamle nok). Jeg kjenner i hvert fall at det frister veldig nå og blir bare supersulten av å se på disse bildene. NAM, kan ikke vente med å sparke i gang rekesesongen!

Er du glad i reker?

- Sara 


#kollasjkonkurranse #bloggklubben #vår #inspo #inspirasjon #reker #rekefest #rekeparty #stemning #vin #mat 

Let's get inspired: interior

 • 21.03.2015 kl. 16:02

God lørdag! Det var så deilig å våkne til lørdag i dag, fint vær og en koselig dag med Anna og Vilde står på planen. Vi har allerde kost oss med lunsj og frozen yoghurt på operataket. Resten av kvelden skal vi bruke på middagslaging, ansiktsmaske og drinkmiksing. Det blir nok ingen fler oppdateringer i dag, men legg meg gjerne til på Snapchat, skal være flink til å legge ut på mystory i dag!

Men nå tenkte jeg å dele litt fin interiørinspirasjon med dere. Interiør er etterlyst har jeg skjønt, så prøver å bli flinkere med det. Håper dette faller i smak!

Husk forresten å melde dere på konkurransen min, hvor du kan vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av over 500,-

Har du noen hyggelige planer i dag?

- Sara 


#interiør #interior #inspo #inspirasjon #weheartit #stue #kontor #dekor

Inspirasjonspåfyll: metallisk interiør

 • 12.03.2015 kl. 00:00

Hei igjen! Dette ble (som alltid) et litt sent innlegg nummer to, men når jeg først setter meg ned å pusler med sånne ting går tiden litt i fra meg. Om ikke annet blir det litt nytt innhold til de av dere som bruker å være innom tidlig på dagen, så vi trykker publiser uansett!

Jeg har en kategori her på bloggen som heter interiør, men den er det dessverre bare to innlegg i. Interiør er veldig spennende, men jeg har ikke så mye motivasjon på den fronten nå som jeg bor i en liten studentleilighet. Det er jo helt sikkert masse kult jeg kunne gjort her, men jeg kom liksom aldri i gang. Den 31. mai må vi dog være ute av denne leiligheten, så da håper jeg at inspirasjonen vil blomstre i den nye. I mellomtiden har jeg satt sammen et par kollasjer til dere med litt fine ting. Nå som jeg har hatt praksis hos Polhem har jeg laget en del inspirasjonsmailer som sendes ut til bloggere og redaksjoner og underveis har jeg plukket opp noen fine ting som jeg har lyst til å vise frem her. 

Marmorplate // Bordlampe // Serveringsbrett // Ananas-krukke // Grå lysestake // Stripete lysestake // Mønstrete skål // Blomsterpotte // Lysestaker sølv 

Veggspeil // Marmor-skjærefjøl // Blomsterpotte // Lysholdere // Veggklokke // Taklampe // Ananas-lampe // Vase // Håndklær 

Taklampe // Knaggrekke // Lysestake // Nettingkurv // Vase // Klokke // Tekanne // Krakk 

Håper dere liker at det dukker opp litt mer interiørsnakk fremover? Jeg kan jo ikke ha en kategori som står å støver ned her! Apropos støver ned, det har ikke vært så mye aktivitet på DIY-fronten heller i det siste, men der har jeg et lite prosjekt på gang. Jeg må bare bli ferdig med denne uka her så skal jeg få tid til alt. Hehe Men nå må jeg komme meg i seng, jeg skal først jobbe fra 9-17 så fra 18-23 så det er bare å komme seg til drømmeland! God natt ♥

Ønsker du å lese litt mer om interiør fremover?

- Sara 


#interiør #inspo #inspirasjon #roayldesign #jotex #dekor #vase #blomsterpotte #pynt #hus #leilighet 

Interior details

 • 06.08.2014 kl. 13:24

Hei! Jeg er visst fortsatt litt i feriemodus kjenner jeg, men her er jeg i hvert fall. Denne uken skal jeg nyte så som best jeg kan, for neste uke er det tilbake til hverdagen igjen med treningsoppstart på mandag og skoleoppstart på torsdag! Blir nesten litt svett bare av tanken, men sånn må det jo bare være. Jeg skal prøve å oppdatere som vanlig resten av uken, men i dag skal jeg en tur på jobb så det blir nok bare med ett innlegg i dag. Men jeg kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som prøver å skvise ut det som er igjen av sommeren nå, så det blir nok ikke noe problem. Nå tenkte jeg bare å titte innom for å vise dere litt detaljer av leiligheten vi hadde i Finland. Den var så utrolig lys og fin og jeg synes hun som eide stedet hadde gjort det veldig koselig. Som regel når man bor i en sånn leilighet er ting praktisk anlagt, men sjelden så fine at jeg kunne tenkt meg å flyttet rett inn!

Et lite, men lyst og fint kjøkken. Visste dere at i Finland er det vanlig at skapet over vasken har sprinkelhyller slik at våt oppvask bare settes rett inn der og lufttørker? Slik burde jo alle hytter vært innredet!

Jeg falt helt for denne fine krana på kjøkkenet, jeg vil også ha sånn ♥

Her er soverommet til Matias og meg. Dette rommet var også veldig lyst, og her var tre av veggene i en stripete tapet mens den siste var helt hvit. På den hvite veggen var det en wallsticker.

Jeg synes egentlig wallstickere er litt cheesy, men dette ordtaket er jo litt søtt. Det pyntet i hvert fall opp en ellers plain vegg. 

I andre enden av soverommet var det en liten spiseplass. Her er det også fint å sitte å jobbe på dataen, det var bare synd nettet ikke gikk helt frem dit. 

Gangen var litt mer rustikk enn resten av leiligheten, med en hel vegg kledd i gamle aviser. Det var skikkelig kult, men av en eller annen teit grunn tok jeg ikke skikkelig bilde av det. Men dere ser det så vidt på bildet over. 

I den helt ytterste gangen hang denne søte lampa. Hvor kult er det ikke at de har brukt gamle kjøkkenredskaper og gjort de om til en lampe? Veldig kreativt og fint! 

Jeg fikk masse inspirasjon av dette stedet og gleder meg bare enda mer til å flytte ut av den lille studentboligen og inn i noe litt større. Ikke misforstå det er helt supert å ha en studentbolig, men det er så begrenset hva man kan gjøre i en så liten leilighet! Men vi blir boende der et helt år til, så jeg har masse tid på å samle interiørinspirasjon. Kanskje noen av dere blogger om interiør? I såfall blir jeg glad for link ♥

Hva synes dere?

 - Sara


#interiør #dekorasjon #hjem #leilighet #inspirasjon #kjøkken #soverom #gang #inspo #gjenbruk #kreativt 

Kjøkkeninspirasjon

 • 16.07.2014 kl. 17:20

Hei! Tusen takk for alle spørsmålene dere har stilt til spørsmålsrunden ♥ Det er selvfølgelig bare å fortsette å stille spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

I går bodde jeg neste på kjøkkenet og jeg er nå ferdig med å bake alt som skal bakes. Når jeg går der å styrer på kjøkkenet er det nesten umulig å ikke drømme seg bort til drømmekjøkkenet sitt. Mitt drømmekjøkken er lyst, fint og praktisk. Det har en kjøkkenøy, masse benk- og skapplass. Men akkurat nå bort jeg i studentbolig med rød vegg og det er ikke så mye som kan gjøres med akkurat det. Men det går jo an å pynte opp litt på det kjøkkenet man har! Jeg har sittet å siklet på litt stæsj til kjøkkenet en liten stund nå og tenkte å dele funnene mine med dere. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER

Det er så mye fint! Det er mer enn én ting jeg kunne tenke meg å klikke hjem fra samlingen over her!  Men nok drømming, nå må jeg vaske litt gulv her! Ha en fortsatt fin onsdag ♥

Fant du noe du likte her?

- Sara


#kjøkken #interiør #kjøkkenpynt #skål #presskanne #inspirasjon #shopping #royaldesign #ellos #cdon 

New in: IKEA

 • 06.08.2013 kl. 10:47

God morgen fine lesere! I går var jeg som sagt på IKEA, fikk med meg noen fine og praktiske ting hjem. Det havner alltid et par ting i kurven som ikke er planlagt også når man er på IKEA, denne gangen er jeg dog fornøyd med at det ikke ble mer enn et duftlys og en lampe! Jeg måtte jo ha et duftlys til badet? Man kan jo ikke ha en fin kommode uten et å ha et duftlys til? Det synes i hvert fall ikke jeg! 

Speilet er også til kommoden på badet, og den ene siden har forstørrende speil. Dette kommer til å bli kjekt ha hvis jeg for eksempel må sminke meg mens Matias bruker badet!Likte så godt de rosa og hvite stripete oppbevaringsboksene, har aldri sett de på IKEA før. Tenkte å ha de til luer, votter og slikt til vinteren. Det ser så mye penere ut på øverste hylle enn når jeg bare trykker alt av vintertilbehør sammen i hylla. De små vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til ennå, men vil ha de i stua, det ser så rotete ut her slik som det er nå. Kan vise bilder av hvordan det ser ut når jeg får plassert alt sammen. 

 Likte dere innkjøpene? Pleier dere å handle ting på IKEA? 

- Sara 


#innkjøp #newin #ikea #interiør #rosa

Litt nytt til badet

 • 05.08.2013 kl. 18:02

Nå er vi på plass i Oslo, skal straks en tur på IKEA tenkte bare å oppdatere litt på denne fronten først. Jeg har så vidt startet utpakkingen, men må si meg fornøyd med å skrudd sammen en liten kommode til badet allerede. (helt på egenhånd) Jeg fikk en del penger til bursdag, og jeg synes det har vært litt liten plass på badet til å ha diverse ting i. Derfor kjøpte jeg denne kurvkommoden fra Jysk. Tror det kommer til å bli veldig fint på badet når jeg er ferdig med det jeg har planer om å gjøre. Jeg har kjøpt inn litt greier fra Ebay som jeg venter på, så tror det kan bli bra tilslutt. På IKEA tenkte jeg å finne et speil som passer til å ha oppå kommoden, pluss litt oppbevaringsesker til leiligheten generelt. Har veldig lyst til å få det litt fint og organisert her, vi skal jo tross alt bo her en god stund til.

Tror dere ikke det kan bli en fin liten krok på badet? 

- Sara  


#interiør #kommode #newin #jysk #shopping

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no