hits

12 Days of Christmas: Luke 1

  • 01.12.2017 kl. 17:26

Som jeg nevnte tidligere i dag kommer jeg til å poste en ny video annenhver dag på YouTube-kanalen min, helt frem til jul. Innholdet vil variere, men temaet er selvfølgelig jul. I første luke viser jeg dere adventskalenderen min og snakker litt generelt om planene mine for tiden fremover. Håper dere har lyst til å følge med på kanalen min i desember. 

Jeg kommer forresten til å jobbe mer med lyden på videoen mine fremover. Etter at jeg fikk meg ny mikrofon tidligere i år har lyden blitt en del bedre, men det er fortsatt en del bakgrunnsstøy og dette vil jeg bli kvitt. Jeg skal derfor kjøpe meg en lag kabel som kan koble mikrofonen til kameraet, da vil jeg få mikrofonen mye nærmere meg og lyden vil forhåpentligvis bli klarere. 

Har du noen fine planer for desember?

- Sara


#jul #desember #kos #hygge video #videoblogg #youtube

2 Kommentarer

Iselin Renée

01.12.2017 kl. 20:30
Håper du får en fin desember :D

Tattavkvinnene

05.12.2017 kl. 13:38
Iselin Renée: Takk det samme! :D

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no