hits

Vinneren av krølltangen

  • 12.09.2017 kl. 19:00

Hei dere, nå er det på tide å avsløre hvem som vant konkurransen jeg har hatt pågående den siste uken. Premien er en helt ny krølltang fra OBH Nordica til en verdi av 600 kroner! Det var ikke sånn kjempemange som meldte seg på denne gangen, så neste gang blir kanskje konkurranseformen litt annerledes. Det skal i hvert fall ikke gå like lenge til neste konkurranse som det gikk til denne. 

Siden det ikke var så mange navn synes jeg det var enklest å bare trekke lapper. Random.org er jo veldig kjekt å bruke hvis man har mange deltakere, men god gammeldags lappetrekking er jo litt hyggelig da! Over ser dere navnene på de som ville være med. Så brettet  jeg de sammen og trakk med øynene lukket. Det er viktig at det går rettferdig for seg, spesielt med tanke på at jeg kjenner et par av de som meldte seg på. 

På lappen jeg trakk sto det: KAROLINE! Gratulerer så mye til deg! Jeg sender en melding til deg asap. Håper dere andre vil delta på neste konkurranse :) 

Helt til slutt ville jeg bare si at jeg kommer sterkere tilbake i morgen! Bloggmotivasjonen har ikke vært på topp den siste uka, det er litt rart egentlig, jeg har så mange gode ideer til blogginnlegg jeg vil gjøre. Jeg tenkte å bruke kvelden på å lage en liten bloggplan fremover. Om noen små dager drar jeg jo til London, så jeg må nok forhåndsskrive noen innlegg til da. Rop ut hvis det er noe spesielt dere vil se ♥

- Sara


#konkurranse #premie #vinn #krølltang #obh 

3 Kommentarer

Camilla Heindorf

13.09.2017 kl. 01:58
<3 Så stilig:D

Tattavkvinnene

13.09.2017 kl. 14:05
Camilla Heindorf: Du får bli med neste gang :)

Camilla Heindorf

15.09.2017 kl. 00:10
Kanskje. :D

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no