hits

Oppskrift: Mango- og pasjonsfruktsorbet

  • 17.08.2017 kl. 17:30

Hei dere! Sommeren er ikke over enda, og det gjelder å skvise ut så mye sommerglede som mulig. Før vi vet ordet av det er alle motmagasiner fulle av sesongens tykke gensere og suppeoppskrifter som varmer. Ikke at det er noe galt i det altså, jeg elsker høstemoten og deilige supper! En lang og fin sensommer er dog ikke å forakte! Og til disse sene sommerkveldene synes jeg du burde prøve denne himmelske sorbeten, hvor du kun trenger to ingredienser! Det blir ikke enklere enn dette, og for en herlig smakskombo! Jeg lover at du ikke vil bli skuffet. 

Ingredienser: 1 stor mango // 2-3 pasjonsfrukter // Søtning hvis behov

Del pasjonsfrukten i to og skrap ut fruktkjøttet. Ha det over i en sil og klem ut all den gode juicen, frøene kan du bare kaste. 

Rensk mangoen og ha den i en foodprosessor eller blender sammen med pasjonsfruktjuicen. Blend til du får en jevn og fin fruktpuré, dersom du ønsker kan du tilsette søtning, men dette blir så søtt uansett at det egentlig ikke er nødvendig. Frys i ønskede former, og nyt!

Mango og pasjonsfrukt går så utrolig godt i sammen, så dette ble en stor suksess! Jeg toppet min skål med noen biter tørket mango og noen skogsbær. Veldig godt, og ikke minst sunt! Håper dere prøver den ut :)

Nå skal jeg skrive og sende en jobbsøknad før jeg skal gjøre ferdig en quiz jeg skal holde i morgen. Håper dere får en superfin kveld videre!

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #is #sorbet #mango #pasjonsfrukt #sommer #diy #inspo #inspirasjon #blogg #blogger #hverdag

4 Kommentarer

Marie-Madelen Bekken

17.08.2017 kl. 17:58
nam, så flink du er. Denne skal jeg teste ut :D

frodith

17.08.2017 kl. 18:01
Jeg elsker mango, dette må være noe for meg :-)

Marie Oma

17.08.2017 kl. 18:32
såg friskt og godt ut :)

Victoria Larsen

17.08.2017 kl. 20:50
Ser helt nydelig ut!! :)

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no