hits

Mine 5 favoritter i sminkepungen

  • 16.08.2017 kl. 21:30

Inneholder annonselinker

Nå i sommer har jeg ikke orket eller hatt lyst til å bruke så veldig mye sminke. Jeg har som regel gått for en naturlig look, hvor jeg ofte droppet både foundation og maskara. Glød og glossy lepper har vært stikkordene denne sommeren for min del! Og nå tenkte jeg å vise dere hva som har vært mine 5 must haves i sminkepungen.  

Match Perfection Concealer // Blush - Papaya // Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" // Butter gloss - Praline // Fix+  

I sommer har jeg faktisk hatt ganske fin hud, så jeg har kunnet droppe foundation. Da går jeg som regel for litt lysgjørende concealer under øynene, denne fra Rimmel er ganske rimelig, men den fungerer bra. Det er en annen concealer fra Rimmel jeg har pleid å bruke, men den er jeg tom for nå, denne her egentlig like god. Jeg liker å sette concealeren med et pudder, noen ganger går jeg lett over hele ansiktet med en pudderfoundation, eller så legger jeg bare et transparent pudder der concealeren er. 

Neste steg er å få litt farge i kinnene. Selv om sommer egentlig er høysesong for bronzer og solpudder har det ikke fristet å bruke det i år, så da har det gått i blush. En av mine all time favorites er denne fra Glo Minerals i fargen Papaya. Den legger seg veldig naturlig på huden, og er den perfekte rosafarge! På kinnbena og de høye punktene i ansiktet har highlighter vært et must! Jeg har prøvd mange gode, men Mary- Lou Manizer er alltid en favoritt jeg vender tilbake til. Den er faktisk på salg hos Coverbrands nå til 149, da får du veldig mye produkt for pengene!  

På leppene har jeg igjen gått for naturlige produkter, enten en nude leppestift eller min nye favoritt fra NYX, butter gloss. Lipgloss har jeg ikke vært noe fan av siden jeg gikk på barneskolen, det er noe med den klissete konsistensen som nesten byr meg litt i mot, men butter glossene fra NYX er veldig behagelige å ha på. De er ikke klissete på samme måte som hm-glossene jeg elsket som "barn" og fargen Praline er helt i min gate! 

For å avslutte looken går jeg over med en settingspray, helt siden jeg skaffet meg Mac Fix+ har jeg bare brukt den. Jeg synes det er spesielt viktig med en god settingspray hvis jeg har brukt litt pudderprodukter, da smelter alt så fint sammen, og man får en veldig fin glød. 

Jeg innså ikke før nå at alle disse produktene er fra forskjellige merker! Selv om jeg selvfølgelig har noen merker jeg alltid vender tilbake til synes jeg det er gøy å prøve ute nye. Plutselig dukker det opp noen nye favoritter! 

Helt til slutt vil jeg bare tipse dere om det nyeste øyenskyggepalettet til TheBalm, Nude Beach. Det er SÅ fint og alle fargene passer så utrolig godt i sammen. Jeg var så heldig å vinne dette hos iGlow for et par uker siden, og har bare rukket å prøve det et par ganger, men jeg vet dette kommer til å bli en stor favoritt hos meg! 

Håper dere får en fin kveld videre ♥

- Sara


#sminke #makeup #skjønnhet #beauty #tips #inspo #musthave #anbefaling #coverbrands #nordicfeel #douglas

6 Kommentarer

frodith

16.08.2017 kl. 21:50
Og du blir så fin3 med alt atte :-) <

spisogspar

16.08.2017 kl. 22:04
Flotte produkter <3 Nydelig farge på leppestiften :)

Tiril Sørensen

16.08.2017 kl. 22:38
Så fint innlegg du har publisert :-) Ha en fortsatt fin kveld!

RebeccaHasselgard

17.08.2017 kl. 00:00
Bruker også Mac prep+prime, superbra! :)

Victoria Larsen

17.08.2017 kl. 00:30
Kjempe flotte produkter!! Elsker highlighteren :-D

Nina Maria

17.08.2017 kl. 22:30
Har også buttergloss fra NYX. Super fornøyd!

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no