hits

Tips: Nivea after shave balm som primer

  • 30.05.2017 kl. 20:31

Produktet er sponset

God kveld! Så var det ny uke, nye muligheter og alt det der. Det føles i hvert fall litt sånn for min del, til tross for at jeg ikke fikk blogget i går. Nå er nemlig nettet endelig tilbake i leiligheten og jeg slipper å stresse med å få ut innlegg. Jeg jobber riktig nok natt store deler av denne uka, men jeg skal nok klare å komme opp med noen innlegg uansett. Jeg har i hvert fall en plan.

I dag tenkte jeg å tipse dere om noe jeg mener er helt genialt, og som en del av dere sikkert har hørt om før, Nivea after shave balm som primer. Og ja, når jeg skriver after shave balm, så mener jeg det produktet menn bruker etter de har barbert seg. Niveas after shave balm virker beroligende på huden, og er beriket med kamomille, E-vitamin og B5. Den skal motvirke hudirritasjon og lindre tørr hud etter barbering. Hvem som først tenkte på å bruke denne som primer er jeg ikke sikker på, men jeg mener å huske at NikkiTutorials på Youtube sa hun ikke hadde med seg fuktighetskrem til kjæresten, og endte opp med å bruke hans after shave balm. Resultatet ble en hydrert hud og en sminke som satt godt hele dagen. Så det er mulig at trenden starter der. Produktet har i hvert fall blitt rost opp i skyene av makeupartister og sminkeinteresserte verden over, og da må jeg jo bare teste ut selv også!

Jeg påfører den som en vanlig fuktighetskrem før jeg legger sminken. After shave balmen trekker raskt inn, og den føles veldig lett på huden. Så sminker jeg meg bare som vanlig. Den første merkbare forskjellen synes jeg var at det føltes ikke ut som at jeg hadde på sminke. Det virket nesten som at huden pustet bedre, hvis det gir mening? Så etter å ha brukt den noen ganger merke jeg også at sminken ser bedre ut lengre. Spesielt godt merket jeg dette da jeg hadde nattevakter forrige uke, som varer i 9 timer. Sminken så fortsatt akseptabel ut, og det uten at jeg hadde touchet opp noe. 

Balmen er ganske tynn i konsistensen og du trenger faktisk veldig lite produkt for å dekke hele ansiktet. Og hvis noen av dere sitter å lurer på hvordan denne lukter, ja det lukter litt mann. Jeg synes den lukta er ganske god, men hvis du ikke liker det forsvinner den uansett veldig fort. 

Det beste med denne "primeren" er at den ikke koster mer enn rundt 80 kroner for en ganske stor beholder. Til sammenligning med vanlige primere, må du kanskje må doble, eller triple prisen for enda mindre produkt. Hvorfor ikke velge noe som funker, og er billig? Det eneste minuset med denne er kanskje at den tar litt større plass i sminkeveska enn vanlige primere gjør, men litt må vi vel klare å ofre? 

Har dere noen gode skjønnhetshemmeligheter å dele?

- Sara


#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #nivea #primer #tips #inspo

11 Kommentarer

Thea Mariel

30.05.2017 kl. 20:39
bra tips! Har ikke turt å prøve dette selv enda, men kanskje jeg burde ..

Tattavkvinnene

31.05.2017 kl. 04:22
Thea Mariel: Da kan jeg berolige deg med at det er helt trygt, hehe :) Det var lukta jeg var mest skeptisk til, men heldigvis slipper du å gå rundt å lukte mann hele dagen :)

Victoria Larsen

30.05.2017 kl. 21:41
Takk for tipset! :D

Tattavkvinnene

31.05.2017 kl. 04:22
Victoria Larsen: Bare hyggelig ^^

annebe

30.05.2017 kl. 21:59
Jeg sminker meg lite..og bruker ikke primer, men om jeg trenger det en dag er det jo greit å kjøpe noe som er billig og funker allikevel.. :)) Vakker du er <3

Tattavkvinnene

31.05.2017 kl. 04:23
annebe: Skulle du trenge at sminken sitter lenge en gang vet du i hvert fall hva som kan brukes ^^ Kjekt med sånne multi purpose-produkter ^^
Tusen takk <3

Camilla Heindorf

31.05.2017 kl. 03:24
<3

Tattavkvinnene

31.05.2017 kl. 04:23
Camilla Heindorf: <3

Camilla Heindorf

31.05.2017 kl. 04:59
:D

Sølvi Birgitte Wærness

31.05.2017 kl. 14:48
Fint tips :) Dette skal jeg prøve en gang :)

Tattavkvinnene

01.06.2017 kl. 20:23
Sølvi Birgitte Wærness: Gjør det! :)

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no