DIY: Lysestake med granbar

Da er DIY-week i gang! Først ut er en veldig enkel lysdekorasjon dere kan pynte med nå i juletiden. Personlig synes jeg denne fint kan brukes utover vinteren også, hvis man bruker for eksempel hvite lys isteden for de røde. Dette litt prosjektet lages på maks fem minutter, og du trenger kun tre ting! Håper dere liker innlegget ♥

Det eneste du trenger er noen glassflasker, litt granbar og noen kronelys. Vi hadde ikke så mange glassflasker liggende, så jeg måtte bare ta disse ølflaskene som det var umulig å få av alt limet fra. Det funket uansett greit når man snur den “stygge” siden bak. Noen små granbarkvister finner du bare ute, og kronelys har vel de fleste liggende. Hvis ikke kan de kjøpe på Nille, Søstrene Grene og andre slike butikker. 

Først vasker du bort etiketten på flasken, før du fyller den med vann og har oppi granbaret. Sjansen for at du finner et lys som passer perfekt er ganske liten, så du må nok skjære til litt nederst for at det skal passe. 

Disse gjorde seg i vinduskarmen vår sammen med juletreet. Vi kommer til å gå for kunstig juletre når vi en gang skal ut å kjøpe tre, så det er fint å pynte med litt levende planter rundt om kring. 

Bruker du å ha ekte eller kunstig juletre?

– Sara


#diy #hjemmealget #homemade #interiør #jul #granbar #lys #ideer #tips #ide #inspo #inspirasjon

13 kommentarer

Siste innlegg