5 budsjett-vennlige ting å gjøre i førjulstiden

Hei og god kveld! I kveld ville jeg bare innom dere med noen tips til hyggelig aktiviteter du kan gjøre i førjulstiden som ikke koster så mye. Det er viktig å ikke bare stresse rundt med julegaveshopping, pynting og baking nå før jul. Husk å kose dere litt også ♥

Arranger juleverksted

Inviter noen venner eller familiemedlemmer på et godt gammeldags juleverksted. Lag noe fin julepynt, julekort eller kanskje dere kan være litt kreative med gaveinnpakning sammen? Bli enige om hvem som tar med hva så får dere litt forskjellig å lage av. Husk å spill masse julemusikk og ha gjerne noen pepperkaker på lur!

Dra på julemarked 

Hvis det skorter på julestemningen er det i hvert fall ett sted du bør oppsøke, et julemarked! Hvis du ikke finner julestemningen der tror jeg det er lite som kan bringe den frem. Her har du alle de riktige luktene og dekorasjonene, og kanskje du til og med får med deg noen julegaver hjem? I spikersuppa i Oslo er det et julemarked som ser veldig koselig ut. Jeg skal dit en tur neste uke ♥

Ha filmkveld med gløgg og pepperkaker 

Julefilm, varm gløgg og pepperkaker kan jo ikke slå feil! Ta frem noen varme pledd, og kryp opp i sofaen eller lag dere en koselig spot på gulvet og snurr film til dere ikke orker mer. Husk bare å ha nok gløgg! 

Bak julekaker sammen 

Julekakebaking blir ikke bare mye morsommere når man er flere, det går også mye fortere. Da rekker dere kanskje å lage flere slag, eller så kan dere bruke litt mer tid på pyntingen. Hyggelig blir det garanter uansett! Er dere gamle nok går det an å servere noe godt i glasset, ellers så er jo gløgg aldri feil! 

Julequiz eller spillkveld

Lag en quiz med juletema og inviter venner og familie til konkurranse. Det finnes mange måter å organisere det på, når jeg har lagd quiz før har jeg hatt tre runder med 20 spørsmål hver gang. Da blir det nok spørsmål til et par timers moro. Premie er selvfølgelig gøy, men ikke noe must.

Håper dere fikk noen gode ideer til koselige ting å gjøre nå frem mot jul! 

Hvilke hyggelige ting gjør du i førjulstiden?

– Sara


#jul #førjul #advent #tips #inspo #inspirasjon #ideer #kos 

6 kommentarer

Siste innlegg