16 julegavetips til gutta

Nå er det på høy tid å komme med julegavetips-innlegg nummer to! Personlig synes jeg det er gutta det er vanskeligst å handle til, hva trenger de da? Jeg gikk skikkelig i tenkeboksen i går kveld og kom frem til litt forskjellig jeg tror de vil sette pris på. Og som dere helt sikkert har fått med dere, vi spammes jo ned med meldinger, mails og banner, så er det Black Friday i dag.

Enhver bart og skjegg trenger ordentlig barberingsutstyr. Dette vil ikke bare gjøre barberingsjobben enklere, men det tar seg også pent ut på badet, og det er da noe!

Kjenner du en som er glad i godt øl? Hva med å kjøpe noen spennende ølflasker sammen med noen fine ølglass? Er han mer en whisky-type kan du jo heller gå for noen whiskyglass En annen morsom gave i samme kategori er lommelerke. Det er kanskje ikke noe man får brukt for veldig ofte, men en fin lommelerke kan absolutt være kjekt å ha.

Nå som vinteren står for tur tror jeg de fleste menn vil sette pris på et par lune og gode tøfler. Ingen liker å fryse på bena og hvor deilig er det ikke å sette føttene ned i myke tøfler på morgenkvisten? Et lesebrett er også supert å ha nå i mørketiden, hva med å kjøpe et fra Kindle? Prisen var ikke så ille til lesebrett å være, men det kan være en idé å spleise.

Det er ikke bare vi jenter som liker å ha fint tilbehør, en tøff klokke tror jeg er noe de aller fleste menn ville gått med. Tenk litt over stilen hans, tror du en stor chunky klokke vil passe best, eller liker han det litt mer enkelt? Det er jo lov å spørre også!

Hvis han ikke er helt klokke-typen kan du jo heller gå for en fin lommebok, eller kortholder? Det er jo i hvert fall noe alle trenger! Kortholderen på bildet over er veldig lekker, men passer kanskje best til spesielle anledninger. Men det finnes også mange rimeligere varianter der ute.

Til den musikkinteressert går det jo an å gi et par trådløse høyttalere! Det er så kjekt å kunne ha med seg god lyd over alt, også er det jo hyggelig å kunne dele musikkopplevelsen med andre. Høyttalerne fra JBL kommer i mange forskjellige farger, så hvorfor ikke kjøpe en i favorittfargen hans?

Verktøy er kanskje litt typisk, men det betyr ikke at det ikke er et godt gaveforslag. De eldste mennene i familien har kanskje det de trenger, men kanskje du har en bror eller en kjæreste som ikke har fylt opp verktøykassen sin enda? Hvis du vet han ønsker seg en drill eller noe større kan man jo gå sammen flere om å spleise, ellers så må alle verktøykasser inneholde en god hammer, skrutrekkere, tenger osv. Gå til for eksempel Jernia og hør hva de anbefaler.

Ølbrygging hjemme har tatt av de siste årene, så hva med å gi bort et sett for hjemmebrygging? Settet på bildet over et minisett til en rimelig penge, da får han testet ut om han liker det før han eventuelt investerer i noe dyrere utstyr. De har masse annet i samme nettbutikk så hvis han allerede er i gang med brygging kan du jo kjøpe inn noen ingredienser eller lignende?

Til den aktive finnes det uendelig med gaver å velge blant, hva med et par freshe snowboardbriller? Hvis han liker seg bedre innendørs på treningssenteret kan du jo kjøpe inn noe kult treningstøy, eller en ny bag? En annen ting jeg ser mange skaffer seg om dagen er aktivitetsmåleren fitbit. Kanskje det kan være en fin gave til noen som snakker om at de ønsker å komme i gang, men trenger et lite sprak bak? Men hver litt forsiktig med hvem du gir det til, du vil ikke at den som får gaven skal tolke det feil og bli lei seg!

Som jeg nevnte tidligere liker jo gutta også å pynte seg, så et fint belte eller noen pene mansjettknapper kommer alltid godt med. Begge deler finnes i alle mulige prisklasser så her kan du tilpasse etter egen lommebok.

Mens vi er i gang med det ytre, hva med et hudpleiesett? De digger ansiktskremer og skrubber omtrent like mye som vi jenter, de er bare ikke så glad i å innrømme det. Bulldog har noen veldig enkle, gode produkter som fint kan stå på baderomshyllen uten at det blir flaut.

Hvis det er en ting gutta virker å like så er det gadgets, jeg kjenner i hvert fall flere som stadig setter opp en eller annen gadget på ønskelisten sin. Så hvorfor ikke innfri dette ønsket med å kjøp noe gøy? Gigaset G-tag er en liten dings som hjelper deg med å finne igjen ting du ofte roter bort. Dette synes i hvert fall jeg er en morsom gave, og den er ganske rimelig så du kan kjøpe en litt mer seriøs ting ved siden av hvis du vil det. Ellers finnes det massevis av andre gadgets der ute, en minidrone, USB-koppvarmer eller et minikjøleskap er alle morsomme gadgets å gi bort til den rette personen.

Den siste tingene jeg har lyst til å tipse om er et lommeteleskop. Dette tipset så jeg faktisk i et eller annet magasin for litt siden og jeg synes det var en god idé. Hvor gøy er det ikke å kikke opp på stjernehimmelen med sitt eget teleskop. Man får sikkert ikke sett all verden med et lite ett, men igjen kan man gå sammen med flere og kjøpe et mer ordentlig!

Håper tipsene kan hjelpe dere litt på vei når dere skal ut på gavejakt! Det er søren meg ikke alltid lett å handle til disse gutta, men hvis du er veldig i tvil er det greit å spørre om de faktisk ønsker seg noe. Jeg skrev et innlegg likt dette i fjor og året før der så hvis du vil ha enda flere tips kan du søke i bloggen min.

15 kommentarer

Siste innlegg