hits

Orange is the new black

  • 07.03.2015 kl. 23:40

Hei igjen! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har tatt min helt med ro, og gjort minst mulig! Det har vært så mye å gjøre i det siste at det har vært skikkelig deilig å slenge beina på bordet med en smågodtpose. I morgen "tidlig" tenkte jeg å gjøre unna treningsøkten jeg ikke fikk til i dag også skal jeg på lunsj/middags-date med fineste Tonje! Gleder meg til å se henne igjen ♥ I dag har jeg vært litt i påskehumør, og ble så inspirert at jeg fikk lyst til å lage et lite innlegg med noen oransje-godbiter til dere. Håper dere liker innlegget! 

Masse herlige oransje produkter! Min favoritt blant selvbrunere, Sunspa må så klart være med! Dette er den originale, den er lett å påføre og gir et veldig godt resultat. Den lukter ingenting med en gang, men kan begynne å lukte litt etter noen timer. 

Åh, alle som har luktet på produktene fra I Love... vet at de lukter helt himmelsk, og denne her er intet unntak! Denne her med mango & papaya-duft lukter eksotisk og sommerlig! Jeg har en liten krem-flaske med en annen duft fra samme merke i veska og hver gang jeg bruker den er det alltid noen som spør hva som lukter så godt! hehe

Småting til håndveska er alltid kjekt å ha, denne lille kremtuben fra The Body Shop er akkurat passe stor, og også denne lukter GODT! Mango ♥ Lip Smackers brukte jeg heele tiden før og elsket når de kom med nye smaker. I vår kommer det noen nye med Chupa Chups-smaker, deriblant denne med appelsinsmak, skikkelig frisk og god!

Såpestykker har jeg aldri likt, før syntes jeg det bare var skikkelig ekkelt. Etter man har brukt det en stund kan det jo fort se litt ekkelt ut, men et helt nytt såpestykke ser faktisk skikkelig delikat ut på vasken. Nesti Dante har utrolig mange forskjellige lukter og innpakninger så du finner garanter en du liker. 

Ansiktsmaske må man jo ha, og jeg har alltid brukt å kjøpe sånne engangsposer på H&M, men det er jo mye kjekkere å ha større pakke hjemme. Da går man aldri tom! Denne fra Formula 10.0.6 har jeg kun fått prøvd en gang selv, men alle vennene mine som bruker produkter fra Fomula.10.0.6 skryter de opp i skyene. Jeg har derfor veldig høye forventninger til denne her! Så langt synes jeg den lukter veeldig godt også er den lett å dra av. Det synes jeg er veldig greit, for det er så mange masker man må stå å skrubbe bort og det gidder jeg ikke bruke tid på!

Litt te er aldri feil, og teene fra Pukka er jeg veldig glad i. Denne her skal visstnok være avslappende, jeg har ikke merket så mye til det, men god er den i hvert fall. Det er egentlig det viktigste for når jeg velger en te. Det er fint med rensende teer, grønne teer osv. men hvis jeg ikke liker smaker orker jeg ikke drikke heller. 

Så, der var det noen oransje herligheter! Kom dere også litt i påskestemning nå? Hvis ikke så er det heldigvis fortsatt nesten en måned til den starter. Siden dette innlegget er altfor sent ute allerede tror jeg bare jeg runder av også får dere ha en riktig fin kveld videre! 

Har du noen oransje-favoritter?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #te #pukka #nestidante #formula #ilove #thebodyshop #sunspa #lipsmacker #oransje #påske

18 Kommentarer

Marta Alise

07.03.2015 kl. 23:42
At du kan få produkter til å se så fine ut! hvordan lager du sånn collage som i første bilde? Sinnsykt fint alt sammen!

ingerslilleverden.blogg.no

07.03.2015 kl. 23:58
Kos deg på trening og lunsj :)

PinkLadyXoXo

08.03.2015 kl. 00:30
Herlig :-D

Kos deg med de produktene <3

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:53
marta alise: Oi, for en hyggelig kommentar å få! Tusen takk :) Det eneste jeg har gjort er å legge inn pilene og teksten i Photoshop, tror du kan få til det med de aller fleste redigeringsprogram :D

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:53
ingerslilleverden.blogg.no: Tusen takk :D

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:53
PinkLadyXoXo: Takk :D

Camilla Heindorf

08.03.2015 kl. 03:22
Oransje er en kul farge:)

Siri

08.03.2015 kl. 09:54
Masse spennende produkter her, men jeg prøver å skygge unna kroppsprodukter med mye lukt. Jeg synes f.eks body shop sine produkter lukter helt himmelsk, men jeg reagerer noe voldsomt generelt på parfymen. Prøvde Mango body butter fra det merket på leggene, men ble så rød og klødde så mye at jeg bare måtte slutte. Supersynd! Men sånn er det å leve med atopisk eksem. Men tee'n fikk jeg fryktelig lyst til å prøve :D

- Siri

Pudderdåsa

08.03.2015 kl. 10:48
Ooo! Fresht!!

Ingrid

08.03.2015 kl. 11:05
Så gøy med oransje-favoritter. Virker som gode produkter :)

Silje Eriksen

08.03.2015 kl. 12:40
Ja kom litt i påskestemning faktisk, haha :-) Ha en riktig fin søndag!

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 13:01
camilovesalmosteverything: Ja ikke sant, skikkelig fresh! :D

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 13:07
siribokoholiker: Åh, så kjedelig! Jeg vet mange reagerer på slike produkter. Men har du prøvd RÅ organic skincare? Det er et norsk merke jeg har skrevet så vidt litt om før og de har helt naturlige produkter med få ingredienser. Vi fikk et foredrag fra de på jobb for litt siden og de har utrolig mange kunder med atopisk eksem! Jeg har begynt å bruke et serum for ansiktet fra de og etter ca. 1,5 merker jeg allerede forskjell. Huden ser klarere ut, den er mykere og jeg begynner sakte men sikkert å bli kvitt et rødt parti jeg alltid har hatt ved nesa.
Så sjekk det gjerne ut :)

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 13:07
Pudderdåsa: Takk :D

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 13:07
Ingrid: Hihi, tusen takk ^^

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 13:07
Silje Eriksen: Så gøy! Tusen takk, ha en strålende søndag :)

Siri

08.03.2015 kl. 14:01
SV: Jo, jeg leste det innlegget om RÅ, så jeg tenkte jo at det kanskje var noe for meg :D!!! Men nå har jeg funnet noen hudprodukter som jeg faktisk kan bruke og som hjelper. Så om jeg plutselig ikke tåler det så skal jeg prøve RÅ, men herregud så mye penger jeg har brukt på å teste ut hva jeg kan bruke. haha :D Men det er et norsk merke? Så de selger kun i Norge? Tenker i forhold til dyretesting. For er det kun i Norge kan det jo ikke være dyretestet, men selges det i utlandet kan det hende det testes på dyr der :/

- Siri

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 14:22
siribokoholiker: Huff, det må være så utrolig kjipt, og frustrerende! Det må jo ha vært vanskelig for som er så glad i makeup også, å slite med huden.
Men veldig bra at du har funnet noe som passer for deg, ikke noe er bedre enn det! Det er et helt norsk merke ja så ingen dyretesting her i gården :) De har nettbutikk og butikk i Sandvika (like ved Oslo) og Bergen. Tror dog de holder på å utvide litt, så kanskje det dukker opp en butikk nær deg etter hvert :)

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no