hits

Mine topp 3 på topplista

  • 04.03.2015 kl. 19:19

Hei! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har linket noen bloggere, og de siste gangene har jeg gjort det gjennom linkerunde. Denne gangen tenkte jeg å dele mine tre favorittbloggere fra topplisten med dere. Jeg leser ganske mange mindre blogger, og de har jeg linket til noen ganger før, så denne gangen tenkte jeg trekke frem noen fra topplisten. Kanskje vi har noen av de samme favorittene?

Marthe Borge

Marthe Borge har jeg bare lest fast i noen få måneder, men hun har raskt rukket å bli en av mine aller største favoritter! Hun virker som tidenes hyggeligste person, samtidig som bloggen hennes er inspirerende. Hun blogger jo om litt forskjellig, og det er akkurat det jeg ser etter hos en blogg. Det er selvfølgelig fint med rene moteblogger, rene skjønnhetsblogger osv. men hvis jeg skal lese en blogg hver dag liker jeg at det er litt variasjon. Marthe har de fineste oppskrifter, treningsinspirasjon og en god dose hverdag. 

Caroline Berg Eriksen

Carolines blogg har jeg lest så lenge jeg kan huske! Jeg koser meg like mye med bloggen nå som før disse "skandalene" dukket opp. Ja det var dumt å lyve om retusjeringen og ja det var dumt av mannen hennes å kommentere under falsk identitet, men jeg er ikke inne på bloggen hennes for å lære om moral. Jeg er inne fordi hun er utrolig flink til det hun holder på med, hun inspirerer og motiverer som ingen andre klarer. Og alt er så gjennomført! Mange klager på at bloggen er for perfekt, men det er akkurat det jeg liker så godt ved den. Carolines blogg er sted man kan drømme seg litt bort!

Voe

Tilslutt må jeg bare ta med Voe, som jeg også har lest i evigheter. Jeg leste den forrige bloggen hennes før hun la den ned, så det har blitt noen år hos henne også. Bloggen hennes begynte å bli litt ensformig for en liten tid tilbake, men nå er hun på backpackertur og det er veldig gøy å følge med på. Hun besøker de fineste strender og det er umulig å ikke drømme seg bort når man ser på bildene hennes. I tillegg er hun jo fra Hønefoss, så da er det jo litt gøy å følge med! 

Dette er de tre jeg leser fast på topplisten, i tillegg er jeg innom Sophie Elise regelmessig (guilty pleasure) og en del av de andre for å kikke av og til. Og som sagt leser jeg ganske mange mindre blogger. Kanskje jeg skal lage et lite innlegg med de bloggene en gang også? Rop ut, så fikser jeg det! 

Leser du noen toppbloggere?

- Sara 


#blogg #blogger #bloggere #linke #topplisten #carolinebergeriksen #voe #martheborge

19 Kommentarer

Cecilia Catharina

04.03.2015 kl. 19:27
Kjempefine blogger! Jeg leser selv Marthe Borge og Voe sine blogger :) Ha en kjempefin kveld :-)

frodith

04.03.2015 kl. 19:32
Nei, jeg leser ingen av disse :-) Det mest toppete jeg leser er Engla og Kjerstisandnes :- De er vel litt toppbloggere, er de ikke? På VÅR liste over 40 år hvertfall :-D Liker godt de små også jeg:-) klemmer <3

Ingrid

04.03.2015 kl. 19:45
Marthe Borge sin blogg er den eneste jeg leser fast av toppbloggene, men titter ofte innom en del andre :)

Style By Keinapel

04.03.2015 kl. 20:03
Jeg leser VOE, Sophie Elise, Andrea B, og Eirin Kristiansen :)
Caroline Berg Eriksen sin er vel den eneste på toppen jeg leser fast :)

Siri

05.03.2015 kl. 11:47
Ja, jeg er fast leser av Voe og Marthe selv :D De er superflinke!

- Siri

Sofie Inuk Edelfelt

05.03.2015 kl. 14:37
jeg liker å lese Ida wulff :)

Elise

05.03.2015 kl. 14:50
Leser Sophieelise, annijor, komikerfrue og eirinkristiansen :D

Hvilke mindre blogger leser du? :D

Hanne

05.03.2015 kl. 19:26
Jeg leser ingen toppblogger, men et par bloggere som har samme interesser som meg:

- http://www.ingridsblogg.no/ Hun er opptatt av kosthold og trening, og har endel shoppingtips fra www.iherb.com

- http://sommerfuglerimagen.blogg.no/ Hun har nylig opprettet bloggen sin, og har foreløpig skrevet mest om Mummikopper.

Mummikopper er også grunnen til at jeg fant bloggen din, - jeg har akkurat begynt å samle på de.

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:34
Cecilia Catharina: Ja, ikke sant! :) Herlige jenter begge to ^^

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:39
frodith: Hehe, ja de er jo ganske høyt oppe :) Gode lesertall!
Ja, det er så mange flinke mindre blogger, det er mange av de som er på topp jeg ikke skjønner helt hvorfor ligger der. Men det er tydeligvis mange som liker å følge de :)
Har tipset om mindre bloggere en del ganger før, men lager nok et innlegg med de igjen også en gang ^^ Du er jo i hvert fall på den listen :)

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:40
Ingrid: Hun virker så herlig! Ja, det blir litt sånn at man titter innom de i ny og ne. Leser faktisk flere mindre blogger enn toppblogger fast :)

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:41
Style By Keinapel: Andrea sin leste jeg også før, men datt av lasset litt når hun flyttet til GC :) Burde kanskje sjekke henne ut igjen :D Takk for tips!

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:41
MiaCharlotte: Veldig fin blogg, får så glossy-magasin følelse av den :)

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:41
siribokoholiker: Ja, helt enig! :D Kjempesøte begge to ^^

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:42
Sofie Inuk Edelfelt: Den bloggen har jeg faktisk nesten ikke lest noe på. Hører hun var så morsom før, men har taps seg nå? Kanskje jeg burde sjekke henne ut uansett :)

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:43
Elise: Komikerfrue og Eirin sin er jeg også innom av og til. Leste Eirin sin fast for litt siden, men det går så mye i det samme :) hehe
Det er ganske mange, har listet opp en del av de før, men jeg får heller lage et eget innlegg med de en dag ^^

Tattavkvinnene

08.03.2015 kl. 01:44
Hanne: Herlig! Takk for tips, skal sjekke ut megge to, spesielt den nederste! Hehe :)
Så gøy! Har ikke rukket å ta noe bilde av samlingen min enda, må vente til jeg har litt fri på dagtid igjen, men det kommer! :) Hvilke kopper har du samlet så langt da? :)

Vilde

11.03.2015 kl. 18:17
Jeg leser faktisk veeeldig sjeldent toppbloggere, men er det noen toppbloggere jeg har sansen for så er det disse, i tillegg til Kristin (styleconnection)! Måå virkelig ta en tur innom disse igjen nå, for det er lenge siden sist... Følger dem på bloglovin', men har blitt så dårlig til å ta turen innom der. Men, skal så ta en tur innom disse bloggerne nå :D

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no