hits

DIY hudpleie: rosevann-isbiter

  • 28.07.2014 kl. 17:16

God mandag! Denne mandagen her ønsker jeg velkommen med åpne armer, nå er det nemlig ikke lenge til Finlandstur! Juhu, det skal bli gøy ♥ Men i dag tenkte jeg å komme med et morsomt skjønnhetstips til dere. Da jeg hadde bursdag fikk jeg fine roser som jeg synes det var synd å bare kaste når de begynte å visne, og siden jeg ikke er så glad i tørkede blomster måtte jeg finne på noe annet. Så da googlet jeg litt og kom frem til at det faktisk går an å lage isbiter til huden av roseblader. Det beste er selvfølgelig å bruke roseblader fra egen hage som ikke er sprøytet, men det har jeg ikke tilgang på nå så da får disse duge. Disse isbitene frisker opp huden og etterlater den myk og god. Håper dere liker tipset! 

Siden disse rosene er sprøytet kan det være lurt å utelate de ytterste bladene og la de resterende ligge noen timer i vann for å rense de så godt det lar seg gjøre. 

Når de er klare har du bare bladene i en kjele og har i vann som akkurat dekker de. La det stå å småputre i ca. 15 minutter, men unngå å koke de. 

Ta ut bladene og hell vannet over i isbitformer og sett de i fryseren. 

Noen timer senere har du små isbiter med rosevann som kan brukes som en rask liten oppfrisker for huden. 

Det var en frisk opplevelse å bruke disse isbitene, og huden føltes faktisk skikkelig frisk og opplagt etterpå. Det er kanskje ikke så rart når det var så kaldt, meen jeg liker å tro at rosevannet hadde noe med saken å gjøre også. Hehe, uansett håper dere likte tipset! Og hvis dere vil ha flere naturlige skjønnhetstips kan dere sjekke ut dette innlegget, med skjønnhetsprodukter fra kjøkkenskapet.

Vil dere ha flere slike tips?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #rosevann #roseisbit #hjemmelaget #DIY #naturligskjønnhet #naturlig #hud 

6 Kommentarer

Stine

28.07.2014 kl. 18:01
Så smart! Takk igjen for smarte tips! :)

Silje T Moan

28.07.2014 kl. 18:26
så smart, herlig tips!

Tattavkvinnene

28.07.2014 kl. 21:56
Stine: Bare hyggelig ^^

Tattavkvinnene

28.07.2014 kl. 21:56
Silje T Moan: Takk for det :D

Vilde

31.07.2014 kl. 01:11
Haha, blir litt rart å si at jeg gleder meg til du drar til finland, men gleder meg bare til å se bilder, også er det så gøy at du gleder deg så mye! :D

Veldig kult tips, likte det utrolig godt :O Supersmart også... Kan hende at rosene hjalp ekstra godt, ja :D

Tattavkvinnene

01.08.2014 kl. 18:58
Vilde: Åå, søting! Det er gøy å høre! Hihi, gjett om jeg koser meg her!? Nå går jeg bare å tripper og venter på morgendagen. Da er det tid for Mummidalen! Juhu :)

Så bra du liker det! Jeg synes i hvert fall huden virker litt friskere etter at jeg har brukt de. Såå hvem vet, kanskje det hjelper! Det finnes jo rosevann til ansiktet på butikken, dette blir jo litt av det samme :)

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no