Siste dag i London

Så var det siste kvelden i London, vi sitter slitne og fornøyde i hotell-baren før det blir tidlig kvelden. I morgen skal vi opp og dra til sentrum i åttetiden, vi drar nemlig ikke før 17.30. Da blir det tid til litt siste liten-vandring.

Photobucket Pictures, Images and Photos

I dag har vi vært å sett på Big Ben, det er første gang jeg ser den faktisk. Sist vi var her dro vi rundt for å se på alt mulig annet, men glemte hele Big Ben.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Turistmassen som befant seg rundt ved Big Ben og London Eye var enorm. Vi måtte gå i kø flere steder, litt kjedelig, men man må vel bare regne med det. Photobucket Pictures, Images and Photos

Vi gikk en liten tur innom et søtt lite marked med mange spennende mat-stands. Før turen gikk til Buckingham Palace. Det var like mye folk her, så vi gadd ikke være så lenge. Det var godt å sette seg ned i Hyde Park etter all gåingen, spesielt ettersom været har vært på sitt varmeste i dag, med steikemde sol hele dagen. I Hyde Park var det et stort musikkarrangement i dag med blant annet Rolling Stones, så mye av parken var sperret av. Ingen av oss er spesielt store Stones fan så vi kjøpte ikke billetter, selv om det hadde gøy å se de.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Etter middag, som i dag ble italiensk tok vi turen innom Hummingbird Bakery hvor vi bare måtte ta med oss et par cupcakes til dessert. Butikken var kjempesøt, og cupcakesene var fint pyntet. Photobucket Pictures, Images and Photos

Gode cupcakes, spesielt den røde (red velvet)! Men nå får vi gå å legge oss, det er fint å være litt opplagt den siste dagen også.

– Sara  


#reise #ferie #england #london #bigben #buckinghampalace #lonondeye #hummingbird #cupcakes #redvelvet  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg