Notting Hill og Oxford Street

I dag dro vi først til Notting  Hill, vi måtte jo finne den blå døra og bokhandleren fra filmen Notting Hill. Etter en del tråkking rundt Portobello Road fant vi begge deler, vi skle rett inn sammen med de andre ivrige turistene som måtte forevige seg i samme omgivelser som Hugh Grant og Julia Roberts en gang befant seg i.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Jeg er i overkant glad i frozen yoghurt, derfor hadde jeg på forhånd funnet ut at det lå en søt liten butikk som selger frozen yoghurt på Portobello Road. Prøvde meg på en sjokoladevariant med jordbær og oreobiter.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Videre gikk turen til Oxford Street for shopping. Der har vi egentlig tilbragt så og si hele dagen. Har fått kjøpt litt fine nye klær, og litt småtteri. I dag var det helt enormt mye folk der, enkelte steder måtte man nesten gå i kø for å komme frem! Photobucket Pictures, Images and Photos
Middagen i dag ble indisk. Vi fant en søt liten restaurant like ved Victoria Station, hvor de hadde veldig god mat. Jeg tok chicken tikka med hvitløks nanbrød. Nam så godt! Nå ligger vi å slapper av på hotellrommet med Notting Hill, av alle ting på TVen. I morgen er det Big Ben og Hyde Park som står for døren.

2 kommentarer
    1. Koselig 🙂 I Hyde Park er det jo festival, så er ikke sikkert dere får kommet inn der…men dere kan jo se etter Christian. Haha.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg